Search

Zb Prostatic Navel Plaster - zaboravite na urološke probleme

Zb Prostatic Navel Plaster je moderna žbuka, koju karakterizira visoka učinkovitost, koja se bori protiv uroloških problema. Prvi put su slični alati koristili drevni iscjelitelji Tibeta i Kine. Oni su vjerovali da se sa svojom pomoći možete riješiti svih uroloških bolesti koje mogu samo poremetiti čovjeka. Prednost flastera je da lokalno utječe na problematično područje i ne narušava stanje unutarnjih organa. Preporuča se koristiti i za liječenje i za sprečavanje patologija.

Upozorenja za uporabu

Prikazani lijek savršeno pomaže muškarcima u liječenju uroloških problema. Lako je koristiti, jer od osobe koju trebate staviti žbuku na kožu. Nakon toga, sve komponente će postupno prodrijeti u kožu i premjestiti na patološko mjesto. Proizvođač identificira niz bolesti koje se mogu lako izliječiti uz pomoć Zb Prostatic Navel Plaster. Kada se prijaviti:

  • upala prostate;
  • uretritis;
  • zatajenje bubrega;
  • bol u donjem dijelu leđa i prepona;
  • slabljenje seksualne funkcije;
  • neplodnost;
  • upala mokraćnog mjehura;
  • adenom
  • zagušenja u krvožilnom sustavu zdjelice.

Što je uključeno u sastav?

Impresivan rezultat uporabe Zb Prostatic Navel Plaster postignut je kroz jedinstvenu kompoziciju koju su odabrali kineski iscjelitelji. Sve komponente međusobno djeluju na principu sinergije, a ne naštete tijelu. Zb Prostatic Navel Plaster uključuje:

  • Kamfora Bornei. Učinkovito se nosi s bolestima urogenitalnog sustava, uklanja upalu i bori se protiv infekcije.
  • Girchevnik. Sprječava stvaranje krvnih ugrušaka i sprječava pojavu stagnacije. Ova se komponenta preporučuje za ljude koji pate od impotencije, hemoroida, kao i bolesti mokraćnog mjehura.
  • Cimet. Ima pozitivan učinak na mušku snagu, aktivira protok krvi i provodi profilaksu patologija prostate.
  • Bojenje šafranjem. Čisti krv od štetnih tvari, a također uklanja višak kolesterola.
  • Azijski plantažni. Sprječava pojavu kamenja u mokraćnom traktu i povećava libido.
  • Stol bi-zub. To je prirodni antibiotik koji učinkovito uklanja bolesti genitourinarnog sustava, bori protiv bakterija i gljivica. Sprječava upalu prostate i brine o muškom zdravlju.
  • Crested gomolja. Preporučljivo za muškarce koji pate od impotencije. Osim toga, ova komponenta jača tijelo, tonove i ublažava bol.

prednosti

Zb Prostatic Navel Plaster ima dosta pozitivnih svojstava, koje ističu zadovoljni kupci. Ako netko sumnja bi trebao kupiti ovaj alat, onda bi se trebao upoznati sa svojim prednostima:

  • Prirodni sastav. Nema sintetičkih komponenti koje mogu otrovati tijelo i znatno pogoršati stanje zdravlja.
  • Brzo djelovanje Čovjek neće morati čekati nekoliko mjeseci da lijek radi. Samo nekoliko dana nakon početka korištenja flastera, dobro će se značajno poboljšati.
  • Visoka kvaliteta. To potvrđuju certifikati kojima se kupac može upoznati ako to želi.
  • Nema nuspojava. Zb Prostatic Navel Plaster lagano utječe na tijelo i ne dovodi do negativnih posljedica. Jedino što pacijent može doživjeti je alergijska reakcija, koja se manifestira u obliku osipa kože. To je iznimno rijetko i nije opasno.
  • Razumna cijena. Osoba ne mora trošiti mnogo novca na liječenje patologije. Urološka krpa bit će jeftina, ali puno je bolja od domaćih droga u akciji.

Proizvođač ne preporučuje kombiniranje flastera s alkoholnim napicima, jer će u ovom slučaju terapeutski učinak biti manje izražen. Inače, osoba neće morati promijeniti način života, samo će biti dovoljno redovito koristiti čudo lijek.

Način primjene

Za uspješno liječenje uroloških bolesti, preporučljivo je slijediti upute za upotrebu flastera. Prije nanošenja, isperite područje blizu pupka i temeljito ga obrišite. Zb Prostatic Navel Plaster treba biti zalijepljen na čistu površinu kože, možda ćete morati prije brijanja kosu kako biste spriječili bol. Nosite zakrpu najmanje 72 sata, nakon čega ga morate promijeniti na novu. Tijek liječenja traje najmanje 24 dana.

Gdje kupiti

Plaćanje robe vrši se samo nakon isporuke, tako da ne možete brinuti o financijskom pitanju.

ZB Prostatic Navel Plaster

Registrirajte se da biste ostavili recenziju.
Potrebno je manje od 1 minute.

Prije lijepljenja krpice, potrebno je liječiti kožu, barem nakon što je oprati sapunom i vodom, to treba obaviti prije svake uporabe. Zatim se krpa zaglavi u pupak, idealno brijanje kosa, ako postoji, inače će biti epilacija kada se ukloni, jer krpa se nalazi vrlo čvrsto. Prvih pola dana osjećate toplinu iz krpice, a zatim nema nikakvih senzacija. Pod krpom, koža se ne znoji, malo je crvenilo. Potrebno je mijenjati patch svakih 3 dana, iako sam ga zadržao i 4 svaki - mislim da efekt ne nestaje. Simptomi (bol, peckanje, ubod, zatvor) se brišu za dva tjedna, bol je najbrži, a bolovi trnci traju dulje, oni traju do kraja i traju posljednji.

Zakrpe su puno sigurnije od drugih lijekova za liječenje prostatitisa, ali na štetu učinkovitosti. Bio sam tretiran s njima samo zbog toga što sam alergičan i brojni lijekovi su kontraindicirani za mene. No bilo je potrebno da se ne liječimo ni 1-2 tjedna, kao i ostali, ali gotovo mjesec dana.
Svaki od njih nosi se 3 dana i istodobno je nemoguće prati, jer ljepljivi sloj dolazi u propadanje od utjecaja vode, a uglovi počinju padati, a onda se jednog dana odmakne. Dugotrajno ublažava simptome, na primjer, gori se u WC-u uklanja ne prije tjedan dana. Ali pozitivan učinak na moć je ugodan dodatak. Nakon tretmana ovaj učinak i dalje postoji.

Primijenili su ih, kako se ispostavilo učinkovite zakrpe, kao prevenciju prostatisa, jer je počeo osjećati bol u području zdjelice. U početku nisam vjerovao u njihova ljekovita svojstva. Ipak, redovito ih je lijepio na donji trbuh i nosio ih 3 dana bez uklanjanja. Drže se vrlo čvrsto, drugi dan posjetio je tuš, tako da nije padao. A onda nije baš ugodno ukloniti, bolje je to učiniti u kupaonici.
Koža ispod nje je crvena, ali nema jake iritacije. Pa, ljekovita svojstva nisu bila prazna, krpa se zagrijava tek malo, upala se smanjuje tijekom vremena, ali ne brzo, trebalo mi je 3 tjedna i 7 zakrpa za apsolutno poboljšanje. No prostatitis se ne pokreće.

Naručio je zakrpe na službenim web stranicama kako ne bi došlo do lažnog. Narudžba je došla 6 dana. Trenutačno zalijepljena žbuka. Ja sam skinula, dok sam se tuširao, nakon što sam ga ponovno koristio. 1 flaster se preporuča nositi najviše 3 dana.
Trebate ljepiti na trbuhu, odmah ispod pupka. U tom slučaju, komponente mogu prodrijeti kroz kožu i brzo početi s djelovanjem. Bolovi su počeli nestajati za 6-7 dana, a zatim je primijetio nestanak gori i rezi.
Na kraju sam koristio 5 flastera i primijetio da još nema tragova prostatisa. Mislim da za konsolidiranje rezultata morat ćete ponoviti tijek nošenja zakrpa u nekoliko tjedana.

Dugo je znao o krpi, ali mu je posebnu pažnju obratio kad sam, zbog srčanih problema, zabranio uzimanje lijekova. Ali prostata me uvelike uznemiruje.

Pratiti raspored lijekova nije za mene. ZB zakrpe - №1.
Kad sam pročitao o sastavu, odmah je postalo jasno da su to prave kineske zakrpe.
Po cijeni, zakrpa je vrlo pristupačna i nudi se dobar popust. Na kraju sam napravio 2 narudžbe. Sve je došlo bez odgađanja, čak i dan ranije - za isporuku je odmah nadoknađeno.
Kad sam počeo gledati zakrpe, nisam vidio ništa posebno, samo krug u sredini s biljem koji mi očito treba tretirati. Smireno nosio prvu ploču 3 dana. Lakše je otići u toalet, ali grčevi u testisima bili su još uvijek jaki. Iako je preporučljivo uzeti pauzu od 2-3 dana, ali sam drugi zarez sam zaplijenio sljedeći dan - želio sam unaprijediti moje dobro stanje što je prije moguće. Kad je došlo vrijeme da ga skinem, otkrio sam blagi crvenilo na koži iz rasprave pod njom - shvatio sam zašto bih trebao uzeti pauzu. Ali stanje zdravlja postalo je puno bolje - bol koja je povlačila preko pubisa bila je nestala, bol u preponama nestao.
Koristi se zakrpe za 3 tjedna. Tijekom tog vremena, prostatitis se povukao, osjetio sam se potpuno zdravo, ali opet sam ponovio stazu nakon 2 mjeseca - za svaki vatrogasac. 7 mjeseci živim bez boli, lijek je uvelike pomogao.

Nedavno sam počeo primijetiti da sam se noću često počela skočiti u WC i bolovi u mojem donjem trbuhu počeli su posramiti i predložiti loše misli. Kad sam saznao da imam prostatitis, počeo sam tražiti odgovarajući tretman. Zakrpe su se pokazale kao spasenje za mene, jer ste tako umotani u modernom ritmu koji jednostavno zaboravite uzeti pilulu. A onda se zaglavi i 3 dana može biti mirno.
Ljepilo na flasteru je dobro, dobro prianja na kožu, traje sve tri dana, dok ga urinirati u tušu, a iznad svega koža ispod nje ne ozlijedi i ne svrbi. Zatim ga odnesem i dobro isperem i ponovim za jedan dan. Ukupno za tečaj napravio 6 takvih tehnika. Osobno, imam ga nevidljivom ispod odjeće, jer ljepilo, kao što je navedeno u uputama pod pupakom. Usput, ponekad "perenashivat" ili "nodonashival", nema jasne reference na vrijeme, što je također prikladno. Jedino što trebate učiniti jest skulpturiranje odjednom, inače se smatrati oštećenjem krpe.
Rezultati liječenja na tako neobičan način učinili su me sretnim, glavna stvar je da su bolovi nestali, a česta noćna mokrenja zaustavljena. Sada čvrsto spavam. Jedna minus, međutim, jest - ne možete uzimati alkohol tijekom liječenja.

Nikada nisam koristio zakrpe i priznala sumnju u njihovu učinkovitost. Ipak, bilo je praktički nikakav rezultat iz tablete ionako.
Naručio sam 5 komada, mislio sam da će to biti dovoljno za 2 tjedna liječenja, a ako se odmoriš između nošenja krpice, kao što je preporučeno u uputama, onda još dulje.
Zaglavio ju je pod pupak i nosio ga 3 dana bez uklanjanja. Šminkljiva koža prvi dan snažno, osjećaj nije ugodan. Dobro je držano, čak i kada je uklonjen, bilo je vrlo bolno, morala sam je izvaditi s kosom. Ali učinak je bio vrijedan, odustao je i ponovio postupak. Tako su se koristili svi 5 komada i učinak je odmah osjetio. Česta su poticaja prestala, a stvari su se poboljšale kod seksa.

Žbuka me odmah zanima s neobičnim pristupom liječenju prostatisa. Obično morate progutati gorke pilule i zagušiti kapljice, ali ovdje je sve jednostavno - stavite je na nju i hodajte 3 dana bez brige o bilo čemu. Naručio sam flaster kroz web mjesto. Moje 12 komada dolazilo je vrlo brzo zahvaljujući isporuci.
Zalijepljen je prvog dana. Stalno je gledao na donji dio trbuha - bojao se da će se maknuti, ali to se nije dogodilo - proizvođač je ozbiljno shvatio kvalitetu. Što se tiče efekta, mogu reći da nije trenutna, pa čak ni vrlo brzo - osobno, osjetila sam pozitivne promjene samo na 3 zakrpa, to jest 9-10 dana. U početku, prorezi su nestali ispod testisa, a zatim se mokrenje počelo vratiti u normalu. Testovi su pokazali da se upala smanjuje, a veličina prostate značajno smanjena. Iako je napredak bio sporiji nego što sam očekivao, ali i dalje, pa sam nastavio ljepiti.
Do početka 2 mjeseca stanje moje bolesti popravilo se za pola: bol je gotovo potpuno nestala, a opet sam se vratio u krevet sa svojom suprugom. Erekcija se ne vraća samo, već je postala jača i stroža. Moja supruga i ja se ne možemo radovati u oporavku, ali sam izrazio mišljenje da još trebamo kupiti 9 komada kako bismo sigurno popravili rezultat. Već 7 mjeseci živim zdrav i pun život. Nisu dugo koristili žbuke. S jakom snagom i prostatom sve je normalno. Nadam se da se bolest neće vratiti.

Koristio sam urološki flaster za liječenje upale mokraćnog mjehura nakon teške hipotermije. Ova je opcija najsigurnija za tijelo, ali je vrlo učinkovita. Korisne supstance nestaju u koži cijelo vrijeme dok ima žbuku. Postupno ulaze u krv, ali ne odmah.
Zaglavio sam krpu na pupku tri dana, a onda sam svakodnevno pauzeo. Koža ispod žbuke ne ustrajava, normalno diše, ne svrbi. Ponekad se osjećaju ugodna toplina i gorenje pod žbukom, ali to nije uvijek slučaj.
Svaka krpa je u pojedinačnoj ambalaži, detaljne upute su priložene na ruskom i engleskom jeziku.

Koristio sam 25 zakrpa, iako je minimalna stopa samo 5 komada. Prirodni sastav ne ograničava razdoblje njihove upotrebe. Tretirao je učinke prostatisa i problema erekcije, rezultat mi odgovara 100%: uspio sam bez injekcija, jakih lijekova i hormonskih lijekova.
Sam flaster je prilično velik, veći od muškog dlana. Kleil na pupku, tijekom dana nije ga uopće osjetio. Prvi put nisam to shvatio i zaglavio na kosu, nije bilo lijepo snimati. Stoga vam savjetujem da prethodno očistite kožu od suvišne vegetacije, ako ih ima.
U tušu, gips ne pada, ako je u početku pravilno zalijepljen za čistu i suhu kožu. Ne postoji voda ispod krpe. Nisam primijetio nuspojave, nije bilo alergijskih reakcija na koži i nije bilo iritacije.
Prva ljepljiva ljepila upravo kad je bio jak napad boli. Nakon pola sata došlo je do olakšanja, a nakon sat vremena bol je potpuno nestala. Obnova snage počela je za mjesec dana, sve se postupno dogodilo. Zbog aktivacije protoka krvi osjetljivost erogenih zona povećala se, erekcija je postala bolja i duža. Ponekad sam preko noći napravio 2 pristupa, kao u mojoj mladosti.

Naručene zakrpe na web mjestu, prethodno konzultirane s upraviteljem. Dobio sam 9 zakrpa, mislio sam da je to dovoljno mjesec dana. Kleil na donjem trbuhu. Prianjanje lako, ne ometa prilikom hodanja. Drugi dan je postojao neugodan svrbež na području flastera, očigledno da je koža prestala, ali je nemoguće ga ukloniti, ogrepsti i pretrpjeti. Nakon 3 dana, rado sam odgurnuo žbuku i nisam stavio nove 2 dana. Moja negativnost se uskoro promijenila u pozitivnu. 8. dan, to jest, kada je došlo vrijeme da skine drugu krpu, osjetila sam lagano u prepone - izgubio sam bol, nisam dobio bod u testisima kad hodam. Dana 12., gori osjećaj nestao kada mokrenja.
Iznenađujuće, nisam očekivao takve rezultate od zakrpa, da budem iskren. Zato sam zalijepio cijeli mjesec, iako je ponekad pauze bilo 2-3 dana, ali konačni rezultat bio je izvrstan: mogao sam se seksati bez straha da izgubim erekciju zbog oštrog napada boli. Čekao sam 3 mjeseca - odjednom će se bolest vratiti, ali ne, i dalje se osjećam sjajno.

tko je pokušao ZB Prostatic Navel Plaster?

Moderator: dvd-rw

tko je pokušao ZB Prostatic Navel Plaster?

# 1 Post Dugo je bio bolestan "24. ožujka 2015. 6:59

# 2 Post To je bio dugo vremena. "Wed Mar 25, 2015 2:17 pm

# 3 Post Apopys »Wed Mar 25, 2015. 14:42

# 4 Post To je bio dugo vremena. "Wed Mar 25, 2015 7:14 pm

# 5 Poruka viavia »Ned svi 10, 2015 10:37 am

# 6 Post Vova »Sun, 10. svibanj 2015. 20:30 sati

# 7 Poruka Skier »Tue May 12, 2015 11:15

# 8 Post Vite4ka »Mon Sep 21, 2015 12:09 pm

Re: tko je pokušao ZB žbuke Prostatic Navel Plaster?

# 9 Post Gennady87 »Pon 02.11.2014 22:21

Pregled uroloških zakrpi ZB Prostatic Navel Plaster (sa stručnim ocjenama)

Bolest prostate donosi muškarce ne samo fizičku, već i moralnu patnju, jer kršenje seksualnih funkcija dovodi do neslaganja u obitelji i nemogućnosti produženja utrke. Akutni oblik prostatitisa najčešće utječe na mlade ljude, kronični stadij bolesti javlja kod muškaraca starijih od 45 godina, a uglavnom stariji ljudi pate od adenoma prostate. Često muškarci ne žele vidjeti liječnika, otežavajući problem. Stručnjaci preporučuju uporabu kineske urološke žbuke zbale prostatinske pupoljke žbuke bang de li tvrtke s prvim signalima nejasnoće.

Ovaj posebno dizajniran patch koristi se za seksualnu impotenciju, bubrežnu bolest, prostatitis, upalne procese mokraćnog trakta. Nakon nekoliko tečajeva uporabe uroloških zakrpa pomoću zbroja prostatskog pupoljka, muškarci će dobiti opipljivi rezultat.

Značajke lijeka i svojstava

Prostatitis plastična zbukcija prostate je napravljena u Kini, ima prirodne komponente i potvrdu o kvaliteti lijeka. Sastoji se od biljnih ekstrakata, ne zahtijeva dodatnu primjenu kemikalija koje inhibiraju rad unutarnjih organa. U istočnoj medicini, vjeruje se da je područje pupka područje na kojem se nalaze energetski kanali. Kroz njih, učinak krpice zbračuje prostatom pupoljku na muško tijelo, koji liječi seksualnu sferu i poboljšava funkcije reproduktivnog sustava. Visoka učinkovitost urološkog zakrpa potvrdila je ne samo jedno stoljeće uspješne uporabe u Kini, već i brojne pozitivne recenzije ljudi iz naše zemlje koji su koristili ovaj alat.

To je tkanina s okruglim umetkom biljnih ekstrakata iz Kine. Glavna prednost je dugoročni učinak na tijelo (72 sata).

Danas transdermalni flaster je popularan dugotrajni agent za popravak. Prostatički žbuke poboljšavaju opskrbu krvlju unutarnjim organima. Istovremeno, prostata nema nikakvih nuspojava i kontraindikacija.

Istina ili razvod, što pišu o krvi? Recenzije liječnika, kupaca i stručnjaka o proučavanju prostate dostupni su na forumima posvećenoj temi lijekova za potentnost. Ovdje su mišljenja podijeljena. Liječnici vjeruju da ako se bolest prostate već dogodila, krpa neće eliminirati uzroke koji su ga izazvali. Samo medicinska konzultacija i dobro odabrani tretman jamče pacijentu potpuni oporavak. U tom slučaju, prostata djeluje kao dodatni alat za brzo oporavak tijela.

Kineski bang de li prostata zakrpe su hitna pomoć pri prvom znaku muške bolesti. Spektar učinaka na tijelo:

  • Oslobodite bolove u donjem dijelu leđa, prostatu, prilikom mokrenja.
  • Ukloniti oticanje, vratiti normalan protok urina.
  • Jačati protok krvi u zdjeličnim organima.
  • Posjeduje antimikrobno djelovanje.
  • Promicati povećanu seksualnu aktivnost.

Aktivni sastojci

Urološke zaklature zbroja prostatskog pletiva sastoje se od ljekovitog bilja, što je prije mnogo stoljeća tibetski liječnici. U određenim omjerima, komponente stvaraju isti učinak iscjeljenja kao i prije, pomažući muškarcima da vraćaju izgubljeno zdravlje.

Cijela istina o urološkoj krvi prostatitis Prostatic Navel Plasters

Autor: Igor Radevich, Andrologist

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(36 glasova, u prosjeku: 3,4 od 5)


Urološki patch za muškarce daleko je od novosti, ali je posljednjih godina stekao osobitu popularnost na farmakološkom tržištu. Možda je to zbog rasta intimnih problema kod muškaraca, zbog različitih nepovoljnih čimbenika povezanih s životnim stilom i okolinom.
Nije nikome tajna da se "muškarci ne razbole, odmah umiru" - jer to nije žao, ali jači seks je zaista spreman učiniti sve, samo ako ne ide liječniku i prolazi kroz težak način pregleda i liječenja. Upravo je uzimanje u obzir takvog "psihološkog brojača" da je zbunjiva prostatina bila razvijena i registrirana krajem 19. stoljeća prema receptima drevnih liječnika.

Naljepnica Navel

Recenzije patch-a su dvosmislene, ali ponajviše pozitivne, postoje i "sumnjivači" onih koji žele brzo oporavak, ali još nisu odlučili probati krpicu od prostatisa. I ništa iznenađujuće! Moderna osoba, navikla na činjenicu da, čak i neugodne bolove, moraš ići desetcima liječnika i ostaviti ih pola života u redovima, teško je zamisliti da mala kineska žbuka može raditi čudo samo 2-3 puta jednostavne primjene. A cijena za to je više nego prihvatljiva - samo od 100 rubalja po jedinici.

Zb prostatski pupak žbuka pomaže poraziti ne samo prostatitis, već i većinu bolesti povezanih s urogenitalnim sustavom. Istodobno, tijelo ne prima štetne kemijske komponente koje su sintetski sintetizirane pripreme. To znači da su nuspojave minimalne, a pozitivni rezultati - maksimalni. Urološki flaster sadrži samo biljne sastojke, siguran je i jednostavan za uporabu, osim što muškarac može liječiti prostatitis incognito, krpa je sigurno skrivena ispod odjeće. Recenzije proizvoda visoke učinkovitosti mogu se naći na bilo kojem mjestu posvećen jedinstvenom razvoju, a njegova visoka učinkovitost potvrđena je stotinama godina korištenja u Kini. ZB Prostatic Navel Plaster postao je pravi spas mnogim ljudima širom svijeta.

Nemojte žuriti da to poričete

Naravno, prihvaćanje svega što nije sasvim jasno i tradicionalno je prirodno za svaku osobu. Pored toga, govorimo o "svetinjama", muškom intimnom području - prostati. O bolesti "prostatitis" se nalazi čak iu Hipokratu, koji ga opisuje kao poremećaj mokrenja. U akutnom obliku, prostatitis se javlja uglavnom kod mladih muškaraca, kronični tijek se registrira nakon 45 godina, a adenomi prostate javljaju se kod starijih i starosnih dobi.

Upala prostate ljudima daje puno neugodnosti ne samo u fiziološkim uvjetima, nego i donosi uistinu univerzalnu moralnu patnju, narušava intimne funkcije i postaje uzrok nemogućnosti nastavka rase. Prostatitis sve više bilježi liječnici, osim što bolest postaje mlađe svake godine, sada se upala prostate može naći kod muškaraca od 20 godina.

Da bi se taj problem riješio i mnogi bi trebali liječiti, to je nepodnošljivo rješenje, u većini slučajeva muškarci dopuštaju da situacija krene, što dovodi do ozbiljnih posljedica. Ali sada, kada se pojavila žbuka iz prostatisa, moguće je značajno olakšati situaciju i koristiti je na samom početku bolesti. Naravno, bez obzira na recenzije o proizvodu, ne biste trebali zanemariti posjetu urologu. Krpa bez sumnje uklanja sve neugodne senzacije i doprinosi obnovi protoka mokraće, ali je izvan snage ukloniti uzrok koji je izazvao bolest. Samo liječnik može pronaći etiološki faktor i pravilno ga ukloniti, a urološki patch samo pomaže u borbi s simptomima. Štoviše, cijena lijeka je vrlo pristupačna.

"Liječnik liječi bolest, ali liječi - prirodu"

Transdermalni flasteri su 100% ekološki prihvatljivi, njihova je cijena pristupačna, istodobno imaju nekoliko učinaka na čovjekovo tijelo:

  • Lijek protiv bolova. Sve biljke koje su dio flastera imaju takva svojstva.
  • Oslobodite otekline. Oticanje prostate postaje manje, zbog čega se mokraćna funkcija vraća na normalu.
  • Uklonite upalu.
  • Imaju antitumorske i antimikrobne učinke.
  • Normalizira cirkulaciju krvi u prostati.

Urološki, žbuka koju je napravila poznata tvrtka (Hong Kong) Bang De Li, pomoći će čovjeku u liječenju i prevenciji uroloških bolesti, zatajenja bubrega, nefritisa i impotencije. Proizvod je klinički testiran, ne sadrži kemikalije, nije toksičan, cijena je dostupna, povratne informacije o flasteru su uglavnom pozitivne. Vrlo često se alat preporučuje od strane liječnika.

Urološka žbuka je poseban način pomoću kojeg medicinske prirodne tvari ulaze u tijelo kroz pupak. Ulazak u krv i koncentriranje u trbušnu šupljinu šire se po cijelom tijelu, djelujući nejasno i curativno.

Kako se ne bi zamijenili izborom?

Budući da je Zb prostatski narukvica u velikoj potražnji posvuda i ima (uglavnom) dobre recenzije, pojavile su se mnoge krivotvorine i upozorenje na službenim stranicama. Iako riječ "varanje" nije sasvim u redu - krpa za liječenje prostatitisa nije krivotvorena, pacijenti se jednostavno šalju jednostavnim kozmetičkim krpom čija cijena ponekad premašuje stvarni.

Različite značajke urološkog zakrpa za muškarce:

  • Logotip Bang De Li prisutan je na poleđini i na prednjoj strani paketa u gornjem lijevom kutu.
  • Izraz "Zb prostatic navel gips" je na obje strane originalne ambalaže.
  • Upute na 2 jezika (engleski i ruski).
  • Cijena je fiksna.
  • Proizvođač: Shaanxi Zhongbang Pharma-Tech Co, Ltd
  • Postoji datum isteka roka i datum proizvodnje na pakiranju.

Zb se prostatski pupoljak ("health products") koristi kao naljepnica na pupku, a u kineskoj medicini, pupak se smatra središtem na kojemu se "linije" konvergiraju iz cijelog tijela, a sve ispod smatra se "korijenom od 12 kanala".

Zbog jedinstvenih komponenti, žbuka pomaže eliminirati etiološki faktor, omekšava manifestaciju patologije, čime se bori sama bolest, a ne samo njezine posljedice.

Koji je učinak aplikacije?

Kada koristite urološki patch, mnogi muškarci zabilježiti sljedeće pozitivne učinke:

  • Normalizirano mokrenje.
  • Nestao je bol i bol u lumbalnom području.
  • Povećao se količina urina koji je istekao.
  • Bol u mokrenju i ejakulaciji nema.
  • Spolna aktivnost se povećala.
  • Nježnost (vrećice) ispod očiju nestala je.

Primjena urološkog zakrpa može biti u sljedećim patologijama:

  • Nephritis, adenoma prostate.
  • Zatajenje bubrega.
  • Teški upalni proces u prostati.
  • Prostatitis u bilo kojem obliku.

Prostatična žbuka sadrži sljedeće ljekovite sastojke:

  • Straw bi-zub (diuretik, stimulans za intimnu slabost).
  • Kineski gyrchevnik (hemostatički, analgetski, tonik, antitumorski učinak).
  • Bojenje šafranika (aseptički, diuretski učinak).
  • Azijski plantažni.
  • Cimet (antivirusno, analgetsko, tonik, antimikrobno djelovanje).
  • Sumnjiv crest.
  • Verbena officinalis.
  • Bahrat Amur.
  • Chastuha portulak.
  • Kamfora Bornei.

Transdermalni flasteri se preporučuju za uporabu kao profilaksa, jer pomaže poboljšati protok krvi u zdjelici. Trošak preventivnih mjera u budućnosti je od neprocjenjive vrijednosti.

Primjena urološke žbuke treba tečajeve, minimalna je potrebna za korištenje 5 zakrpa, ali za veći učinak - najmanje 10-15 uroloških zakrpa.

Kada koristiti s oprezom

Iako je urološki patch za muškarce s prostatitisom vrlo učinkovit, ne može zamijeniti glavni i potpuni tretman. Pri primjeni važno je pridržavati se sljedećih preporuka:

  • Nemojte jesti začinjenu i slanu hranu.
  • Odbijanje alkoholnih pića.
  • Krpelja ne nameću oštećenu kožu.
  • Nemojte koristiti ako ste alergični na gore navedeno bilje.

Ako se redovito koristi Zb prostatina, tada strah od približavanja kritičnoj dobi ili uroloških problema nije nužan. Sa žbukom možete se osjećati kao pravi čovjek u bilo kojoj dobi.

Zb pregled prostate pupka

Kineska urološka žbuka Zb prostatski žbuka namijenjena muškarcima koji imaju problema s prostatom. Ova urološka bolest može se pojaviti nakon 30 godina. No, dok proces ostaje slabo poznat. Postoje mnogi lijekovi, ali u većini slučajeva svi imaju sintetsku kompoziciju koja uzrokuje različite nuspojave. Danas, žbuka je najbolja opcija. Temelji se na prirodnim sastojcima koji pomažu u borbi s osjetljivom muškom bolesti.

Svojstva i načelo rada

Učinkovitost liječenja leži u zakrpu, koja se jednostavno primjenjuje na bilo kojem mjestu oko pupka, budući da kineski znanstvenici vjeruju da su ljekovite tvari ovog alata sposobne prodrijeti u epidermu. Taj se put naziva transdermalno. Sastojci se, apsorbiraju kroz kožu, ulaze u krvotok, čime se brzo uklanjaju svi simptomi i učinkovito liječe prostatitis.

Princip flastera je vrlo jednostavan. Uklanjanjem oteklina normalizira izlučivanje urina, čime se smanjuje upala. Također uklanja što je moguće boli s bolovima, a istodobno ima baktericidni i bakteriostatski učinak, što povećava trajanje seksualnog kontakta.

struktura

Sveobuhvatni alat sastoji se od komponenti koje se međusobno nadopunjuju kako bi se povećala učinkovitost:

  1. Cimet. Inhibira upalu, koristi se kao septička jama. Povećava zdravlje spolnog organa i ispravlja krvotok.
  2. Planiraj azijski. Sprječava razvoj gibanja starijih žila muškog organa.
  3. Crested ptica je varljiva. Ima anestetički i diuretski učinak. Tonovi i jača tijelo.
  4. Stol bi-zub. Ima protuupalni učinak.
  5. Kineski girchevnik. Jača tijelo. Ima anti-tumorska i protuupalna svojstva. Također ima antispazmetički učinak.

Upozorenja za uporabu

Upozorenja za uporabu su simptomi kao što su:

  • Bol u perineumu.
  • Bolesti bubrega i mokraćnog mjehura.
  • Povreda spolnog odnosa.
  • Loše mokrenje.
  • Upala prostate u bilo kojoj fazi.

Kliničke studije

Kliničke studije provedene su na Medicinskom sveučilištu u Amsterdamu, što je dokazalo da se polovica ispitanika potpuno oporavlja od uroloških bolesti. Broj ispitanih bio je oko 900 ljudi. Iznenađujuće, to je prilično velik protok ljudi koji su se počeli osjećati dobro, što je pogodilo i liječnike.

Podaci iz globalne studije provodili su se u Nizozemskoj 2013. godine, gdje je testirana Proba prostatic navel gips. Nakon ispitivanja je dokazan učinak ljepljive žbuke. Provjera je prošla.

Značajke korištenja

Upute za uporabu vrlo su jednostavne. Da biste dobili pozitivan učinak, izdvojimo nekoliko glavnih pravila:

  1. Svakako isperite mjesto vodom i osušite, gdje će ljepilo biti zaglavljeno.
  2. Da biste dobili osloboditi od neugodnih osjeta, preporučljivo je odabrati područje pupka, što će vam pomoći ukloniti alat s kože bez ozbiljnih posljedica.
  3. Krpa se otvara samo određenom oznakom. Uzimajući ga, morate ukloniti zaštitnu traku.
  4. Drži se blizu pupka. I nakon toga, nemojte pucati 3 dana.
  5. Sljedeća upotreba je moguća ne kasnije od 24 sata nakon zamjene prethodne.
  6. Za pozitivan učinak možete upotrijebiti najmanje 6 zakrpa u roku od 24 dana.
  7. Tečaj se ponavlja 2-3 puta.
  8. Rok trajanja - 2 godine.

nijanse

Značajka alata jest da:

  1. Proizvedeno u Kini prema jedinstvenom receptu.
  2. Izrađen na temelju prirodnih biljnih sastojaka.
  3. Certifikat.
  4. Ne nanosi se unutra, već zalijepljen van.
  5. Koristi se samo u području pupka.

Gdje kupiti i po kojoj cijeni?

Moguće je kupiti žbuku kako u Rusiji, tako iu Ukrajini i drugim zemljama ZND-a. Potrebno je stjecati sredstva samo na službenim stranicama proizvođača, tako da ćete se spasiti od lažnog. Cijena je 1980 rubalja bez popusta. A na promotivnim danima možete naručiti jedan paket za 990 rubalja.

Liječnici recenzije

Oleg Kim, urolog, Kazahstan

"Prije toga, prostatitis je otkriven samo kod muškaraca nakon 40 godina, ali sada, možda zbog promjena u ekološkom okruženju i promiskuitetnih seksualnih odnosa, javlja se već nakon 30 godina. Nemojte početi sjetvu i ne dovodite stanje na operaciju. Zato savjetujem Zb prostatinu pupčanu žbuku. Upute su vrlo jednostavne. Nemojte testirati svoje tijelo. Izliječite se na prvim simptomima. "

Boguspaev Daniyar Amankarimovich, urolog-andrologist, Almaty

"Muškarci često dolaze k meni s bolovima u području prepona s bolestima prostate. Strahovali su se vijestima da su počeli imati slabu erekciju, da jednostavno nisu mogli zadovoljiti ženu. Potrebno je liječiti prostatitis sazu, nemojte čekati dok se ne pogoršava. Nedavno sam pronašao Zb prostatiku, što sada savjetujem svim mojim pacijentima. Nemojte se bojati i preplašiti. Vi samo trebate odmah kontaktirati kvalificirane stručnjake. "

Recenzije kupaca

Igor, Sankt Peterburg

"Nikad se nisam pitala što će mi se dogoditi jednog dana. Volim žene i volim im pružiti zadovoljstvo. Ali u jednom se trenutku sve promijenilo. Jednog dana sam se probudio ujutro i vidio kako se moj "prijatelj" zaustavio "buđenja" sa mnom. Mislila sam da je to zbog umora, jer puno radim. No, često se počelo ponavljati, a ja sam se stalno trčao za toalet. A onda sam mislio: "Vjerojatno sam nešto ohlađivao." Prijavljujući se liječniku, došao sam na recepciju. Prošao sam testove i neugodno iznenađen. Ja sam tako mlad, zgodan, naizgled energičan čovjek i obolio se od prostatisa. Liječnik mi je u početku ponudio još jedan lijek, ali nije bio vrlo učinkovit. I otišla sam u drugi plaćeni liječnik, gdje su mi savjetovali da isprobam novi hipoalergijski lijek, kao što se sjećam, rekao je za Zb prostatu. Odlučio sam pokušati i zašto ne. Vrlo je lako primijeniti, staviti na trbuh i sve, voila, pričekajte. Nakon nekog vremena, moj "prijatelj" se probudio. I nakon nekog vremena, ponovno sam počeo puni život. "

Yarik, 36 godina, Bryansk

"Moj dečko ima 34 godine. Negdje oko 2 godine živimo zajedno. Kad smo se upoznali, često smo imali seks. Čini se da je sve savršeno. Pronašao sam čovjeka iz mojih snova. Ali kad smo se složili, malo više od godinu dana kasnije, počeo se odmaknuti od mene. Prestali smo prestati sa seksom, bio je malo razdražljiv, često se umorio, rekao je da je sve zbog posla. Pokušao sam ga pokrenuti, ali je tražio bilo koji razlog. Činilo mi se, bytovuha nas jede. Mislio sam da je napravio ljubavnicu. I posljednje, njegova je temperatura počela ustati često. Nazvao sam ga liječniku, ali nije htio reći da je imao puno posla. Nakon nekog vremena, rano se vraćao kući s posla i čuo ga u WC-u, koji je malo cvileći od boli i tako sve razumio. Bio sam posve uplašen. Kad je izašao, bio je tako blijed. Odmah sam nazvao taksi, a otišli smo do liječnika. Nakon što je prošao testove, bio je dijagnosticiran prostatitis. Kakva sam budala, misleći da me vara. Bio je propisani antibiotici. Ali Internet je pronašao recenzije o nekoj kineskoj žbuke. Nakon čitanja, saznao sam da se približava trbuhu i čovjeku i sve prolazi. I što je najvažnije, ona je dostupna za prodaju u online trgovini na službenoj web stranici. Naručili smo. Doista, nakon što su pokušali, osigurali su njegovu učinkovitost. Sada je moj dečko dobro. "

Alina, 25 godina, Minsk

"Moj je suprug obolio od prostatitisa, pažljivo je pokušao sakriti, ali koja brižna žena ne bi primijetila promjenu u svom odabranom. Počeo je često ići na zahod, pokušavajući sakriti čestu bol u donjem dijelu trbuha. Počeo se često gnjaviti, ponekad je bio razdražljiv, što nije tipičan za njega. Tražio sam savjet od prijatelja, terapeut je trenirao. Ponudila je da dođe na testove zbog simptoma, kako je rekla, ili upala gastrointestinalnog trakta ili prostate. Razgovarao sam sa svojim mužem, položili smo testove i poslali nas urologu. Ispalo je prostatitis. Bio je propisan hrpu lijekova. I ponovno sam se konzultirala sa svojom djevojkom. Predložila je novi zanimljiv alat - kineski urološki krpa. Ona voli sve ove nove lijekove, često čita najnovija izdanja. Odlazi na sve vrste medicinskih izložbi. Naravno, odlučio sam da pokušam. Bilo je potrebno primijeniti žbuku negdje u 24 dana, 2-3 zakrpe, jer su mu bolovi bili prilično jaki. I osjećao se bolje. Nakon drugog tečaja, oporavio se. Izuzetno sam zahvalan svome prijatelju. "

Anna Semina, 42, Voronezh

"Moja supruga i ja smo se odmarali u Salekhardu, očigledno je bila hladnoća. S suprugom ne skrivamo ništa međusobno. Ali u početku sam ga pokušao sakriti, misleći da će proći sam po sebi, ali onda rekla svojoj ženi, otišli smo liječniku. Ispalo je bolest prostate. Žena je čitala o prostatu. Prvo smo mislili da je to potpuni razvod. Da neka vrsta žbuke ne može izliječiti takvu bolest. Ali nakon terapije, shvatili su da glumi, sada je sve u redu. Nema više bolova kada mokri u preponama. "

ZB Prostatic Navel Plaster

Kineske urološke zakrpe pomažu u uklanjanju bolesti kao što su:
- Kronični prostatitis bilo koje faze
- Loša erekcija i impotencija,
- Rana ejakulacija
- Česte i bolne mokrenje
- i druge bolesti muškog genitourinarnog sustava.

Registrirajte se da biste ostavili recenziju.
Potrebno je manje od 1 minute.

Zbog posla na otvorenom, imao sam malo hladnoće, problemi s mokrenjem počeo me smetati, standardni sindromi su bili prečesto i nisu bili ugodni.

Ako Kinezi imaju problema s robom, onda su očito prikladni za proizvodnju lijekova. Za početak, čak i pakiranje je bilo dobro, iako je sve bilo u hijeroglifima, ali i sam ambalaža od kartona i sama ljepljiva žbuka savršeno su zapakirani. Miris je također bio normalan (možda, samo sam uspio nagrizati, ne znam, jer mnogi se ljuti na miris).
Sada, o kvaliteti: oni su tretirani za oko jedan i pol tjedana. Dobro se drži na koži, ali do kraja trećeg dana ljepilo se suši, kutevi se ne drže, ali nije baš ugodno raskinuti sve. Rezi dobro tretira dok je urinirala, oslobodila ih se dok je nosio prvu zakrpu. Zatim je preuzeo još nekoliko za prevenciju.
Nije bilo nadražaja od čarapa, alergija ili svrbeža. Općenito, kineska tradicionalna medicina djeluje kao i uvijek.

Problemi se pogoršavaju u hladnoći, ili ako su mi bubrezi još uvijek povezani, nisam sigurna. Ali čak i sa snagom, problemima i problemima vas zamaraju, kupio sam zakrpe, jer to je najoptimalniji način liječenja, mislim. Postupno djeluju na upaljeno područje doslovno tri dana za redom, prva žbuka uklonjena ujutro kako bi vidjela kako tijelo reagira na njega. Zatim je već zalijepljeno kao što se očekivalo, 72 sata.
Do kraja od 3 dana, krpa se sam odskočila u dušu pa nisam stigla do kraja pojma. Preporučujem da se žbuka što je dalje moguće uklanja iz kose ili da brijem mjesto pod njom prije nego što se lijepe, moje krpice skočile su ravno iz trbuha, a ne vrlo ugodne senzacije. Nakon tri dana nošenja, žbuka je izgledala poput krpe, sva vlakna su bila izlivena, čudan sivkasti prah s jako jakim mirisom začina spustio se. Prirodni sastav je očit.

Takve zakrpe uvijek se naručuju za buduću uporabu. Da biste spriječili mnoge muške bolesti, ne možete misliti na nešto bolje. Osim toga, krivotvoriti erekciju, poboljšati seksualni život.
Najviše mi se sviđa ovaj oblik liječenja / prevencije.
Prvo, samo bilje, nema kemije. Drugo, ne morate progutati tablete ili ubiti pola sata za masažu s kremom. Zalijepio je žbuku i zaboravio na tri dana. Pa, samo ako se to dogodi, a to se često događa s njima, a onda se sjećam. Glina na području pupka, gdje je većina akupunkturnih točaka. To ne uzrokuje neugodne osjete, u početku se vrlo lagano zagrijava, a ja se uopće ne osjećam. U maloj veličini, pokret ne ograničava. Miris - jedini negativni, poput svih kineskih, mahnito mrlja s nečim sličnim zvjezdicom. Ali oteo je večer prvog dana. Lagano se ljušti, kosa s korijenom ne izlazi. Ja se profilaksa sa zakrpama svakih šest mjeseci, efekt koji sam tražio za mjesec dana korištenja je dovoljno za ovo razdoblje. U mom tijelu djeluju više seksualno. Nema problema s erekcijom, libido se povremeno povećava. Plus - opće jačanje urogenitalnog sustava.

Počinje djelovati tijekom dana. Brzo djelovanje definitivno ne vrijedi čekati. Kada postoje bolna razdoblja, koristim komade 2 y prema standardnoj shemi (zaglavi se za tri dana, zatim jedan dan pa onda, ako je potrebno, druga žbuka). Često, već nakon prve potrebe, nema sekunde, ali bilo je slučajeva kad sam bio pod podom.

Već dugo koristim žbuku, ali ne i tečajeve kao i obično, ali samo povremeno. Problem se samo pogoršava u stresnoj situaciji, bolovi, česti poticaji i druge nevolje. Clay žbuka oko 12 sati, dok spavam, doručim i odlazim na posao. Večer, već nema bolova, u abdomenu još uvijek osjećam ugodnu toplinu dan ili dva, kao da sam imao grijaću podlogu. Vrlo sam zadovoljan učinkom, drago mi je da sam našao alat koji mi pomaže brzo nositi se s boli koja me zaista ometa u životu. Liječniku se čini rano, a takvi momenti me nemaju previše često. Jedini trenutak kada se zakrpa oko rubova dogodi vrlo brzo. Doslovno, za nekoliko sati, morate pričvrstiti rubove običnog ljepljivog žbuke.

Koristim kineske zakrpe za snagu 3 tjedna. U početku bilo je neobično, ovo nije vrhnje za vas ili neku vrstu prskanja. No tijekom rada, nelagoda ne uzrokuje nigdje. Nije mi se sviđalo kako to miriše!

Problem je nježan, ja, kao i mnogi, ne žurim na urolog. I bol kada mokrenje počinje mučiti češće. Gotovo noću prestao sam spavati. Odlučio sam probati žbuku i ako odmah ne pomogne stručnjaku. Dobro je da je patch djelotvoran i pomogao mi. Ne mogu reći da se tretira za uzrok, ali sa neugodnim simptomima dobro sam se nosila i za kratko vrijeme. Upotrijebio je manje manje zakrpi nego što je preporučeno. Uspio sam staviti 5 komada, svaki patch je nosio za jedan dan ili malo više. Zatim, kao što bi trebao biti pauza. Ponekad je pauza odgođena, a zatim na dan, a zatim za dvoje. Uvijek sam zalijepljen nakon tuširanja, pažljivo obrisao pupak i zalijeplio. Ako je loše ukloniti kožu, vlaga neće dopustiti da ljepilo lijepi i ujutro će nestati. Prvi put kroz neznanje dogodilo se, a onda sam se prilagodio i sve je bilo u redu. Krpa je vrlo prikladna za upotrebu, svaki je pakiran u pojedinačnoj ambalaži, ako je potrebno, možete uzeti komad na poslovna putovanja ili putovanja, puno se neće dogoditi. Da, a krpa je mnogo prikladnija, uzimanje tableta je vidljivo, odmah započeti pitati zašto i zašto. Planiram ponavljati tečaj na vrijeme, prirodni sastav daje nam nadu za mogućnost potpunog oporavka bez rekurzivnosti specijalistu.

Zbog navike pre-čitanja i pažljivo slijedeći upute i preporuke, urološka flaster ZB Prostatic Navel Plaster ostavio je vrlo povoljan dojam.
Preporuke, strogo govoreći, nisu komplicirane: u vrijeme liječenja, ostavite oštre i slane, preporučljivo je ne koristiti meso (barem masnoće) i mlijeko, nanesite gips samo na oštećenu kožu.
Prije svega, želim primijetiti jednostavnost korištenja, kada koristite transdermalni flaster, ne treba ubrizgavati, medicinski pripravak se nanosi na krpicu i ubrizgava se kroz kožu, to jest bez ozbiljnih posljedica i bez kontakta s probavnim sustavom. Količina ljekovite tvari koja se nanosi na žbuku djelotvorna je 72 sata, tj. Tri dana bez brige o sljedećem lijeku ili "gdje se daje injekcija". Nema neugodnih osjeta. Što se tiče ljekovite tvari, sastoji se od biljnih sastojaka, dugo poznatog i ispitivanog od strane kineske medicine, istog grichevnika, dva zupčastog cvijeća od slame, ulakova luka je prethodno korištena u drugim skladbama i dojam je dobar. Sastav zbirke, primijenjen na patch, volio sam (dugo sam bio zainteresiran za biljnu medicinu). Što se tiče rezultata (slijedeći dva tečajeva), oni su ohrabrujući.
Ne bih rekao da sam se popeo od boli na zid, ali bilo je sustavno neugodno zbog prisutnosti prostatisa, a ponekad je bilo i nekih pogoršanja (zbog toga sam ga kupio). Kao rezultat toga, bolovi su prestali, osjećam se normalno. Postoji osjećaj da je biljna žetva i prehrana primijenjena na krpicu imala dobar učinak na opću dobrobit i posebno probavu.

Prije sam koristio transdermalne zakrpe. Prije nekoliko mjeseci česte poticaje počele su mučiti, a na pozadini boli pojavljuju se problemi erekcije. Za moju dob, ti simptomi nisu tipični, nisam se žurio vidjeti liječnika. Odlučio je probati patch. Ne postoji ništa što može ući, sve je prirodno i sigurno. U sastavu ljekovitog bilja imaju pozitivan učinak na prostatu i ublažavaju simptome boli. Osim verbena, cimeta, s dva zupčastog dragulja, sastav sadrži izvrstan prirodni antispazmatski-Gyrchevnik. Ja sam primijetio nakon tjedan dana da zalijepe flaster da bol tijekom mokrenja nije bio toliko ozbiljan. Prije nego što sam se držao, uvijek sam se tuširao i pojačao učinak koji sam gumirao pupak s alkoholom ili peroksidom da očistim sebum. Nosio je jedan patch 24 sata, a zatim se odmarao za jedan dan, a zatim ponovno zalijepi novu. Žbuka je tanka, čak i ispod majice nevidljiva, nije bilo neugodnosti kada se nosi, koža nije povlačila, nije se skliznula, držala se čvrsto cijeli dan. Primijenjena u roku od 12 dana koristila je 6 zakrpa, kao što je navedeno u uputama. Još nema problema s erekcijom. Učinak je prilično brz, zadovoljan sam rezultatom.

Više od šest mjeseci pati od problema s genitourinarnim sustavom. Sve je počelo s manjim problemima: česte poticaje, a zatim boli. Probudio sam se nekoliko puta navečer, zbog toga sam prestao spavati.
Malo kasnije, problemi su počeli s erekcijom. Ispalo je da imam kronični prostatitis. U jednom trenutku bilo je problema, nisam liječena, a kao rezultat toga, prostata je bila prevelika za moju dob. Žbuka "ZB Prostatic Navel Plaster" je poznata stvar, postoji mnogo analoga. Nakon drugog tijeka liječenja pojavili su se opipljivi rezultati, ultrazvuk je pokazao da se prostata vratila na svoju bivšu veličinu, a ožiljci su ostali. Problemi s mokrenjem su nestali. Nema više boli. Lijek je dobar.

Nitko još nije postavljao pitanja. Vaše pitanje će biti prvi!

Registrirajte se da biste ostavili recenziju.
Potrebno je manje od 1 minute.

Urološki patch za muškarce Zb Prostatic Navel Plaster: upute za uporabu, savjet liječnika, gdje kupiti?

Urološki patch Zb Prostatic Navel Plaster postao je internet hit. Ovaj proizvod koji nam je uvezen iz Kine, prema informacijama o oglašavanju, tretira gotovo sve bolesti urinogenitalnog sustava. Štoviše, to se događa u nekoliko dana ili tjedana, ovisno o ozbiljnosti stanja osobe. Razgovarajmo o tome hoćemo li kupiti urološki flaster i je li u stanju pružiti stvarnu pomoć čovjeku.

Kineski korak iz svih problema

Bolesti ispod pojasa uvijek uzrokuju povećanu nelagodu, čak i ako nisu popraćene teškom boli. Kod muškaraca, nema ni najmanje želje da se posavjetuje s liječnikom, pronalazeći "probleme" u svom "kućanstvu". Razlozi ove mase:

1. Neugodni razgovori. Liječnik će morati postaviti vrlo osjetljive trenutke svog života. Možda ćete mu morati reći o urinarnoj inkontinenciji, problemima u krevetu, bolnim senzacijama na području genitalija.

2. Neugodni dijagnostički postupci. Na primjer, s prostatitisom, kroz rektum se vrši ultrazvuk prostate. Da, i digitalni rektalni pregled nije otkazan. Nepotrebno je reći, za većinu muškaraca, prsti u magarcu ne izazivaju užitak.

3. Neugodan tretman. Masaža prostate nije najugodnija procedura. Osim toga, neke bolesti zahtijevaju kirurško liječenje, a zatim - dugoročnu rehabilitaciju.

Nemojte očajavati, jer se na Internetu pojavljuje kineska urološka pločica Zb Prostatic Navel Plaster, koja, prema oglašavanju, može riješiti sve vaše zdravstvene probleme bez liječnika, pilula i neugodnih postupaka! Sigurno je, nema kontraindikacija ili nuspojave.

Prema prodavačima, kineski urološki flaster lako se bavi sljedećim bolestima i uvjetima:

  • neplodnost;
  • prostatitis, i bilo koji - akutni i kronični;
  • erektilna disfunkcija bilo kojeg podrijetla;
  • nefritis (upala bubrega);
  • bol u skrotumu ili perineumu.

Prednosti kineske flastere:

  • jednostavnost korištenja;
  • prirodni sastojci - "kemija" je odsutna;
  • bez nuspojava;
  • nema nelagode pri korištenju;
  • niske cijene liječenja.

Sastav Zb Prostatic Navel Plaster

Što se nalazi u sastavu urološke krpe? Ispada da djeluje zbog komponenata prednosti biljnog podrijetla, koji navodno imaju antibakterijski, protuupalni, analgetski učinak. Sastav flastera:

  • dvodužani dragulj;
  • crested sumnjivo;
  • cimeta;
  • Azijski plantain;
  • vaginalni korijen;
  • Borneo kamfor;
  • boja safflower.

Može li vas takva kompozicija u potpunosti spasiti od neizlječivih bolesti? Naravno da ne. Nakon što su osjetili simptome bolesti organa genitourinarnog sustava, potrebno je konzultirati urolog i dobiti odgovarajuću terapiju, a ne lijepiti žbuku na akupunkturnim točkama koje postoje samo u imaginaciji kineskog.

Gdje ljepilo?

Prema uputama za uporabu, ljepilo se lijepi na tri prsta ispod pupka. Postoje navodno biološki aktivne točke, kao i vrlo važne krvne žile koje daju trofizam urogenitalnog sustava. Pod djelovanjem komponenata urološkog flastera, koža se omekšava, tako da tvari ulaze u krv i s njim - u prostatu, testise, bubrege.

Sudeći po pregledima, mnogi ljudi ljepilo žbuku ne na trbuhu, već na drugim mjestima:

Neki vjeruju da što je bliži krpa na mjestu lezije, brže će i jači klinički učinak. Drugi vjeruju da je koža na području genitalija razrjeđivaja, pa stoga aktivni sastojci bolje prodiru u krvotok.

Upute za uporabu

Urološki patch za muškarce može se koristiti bez prethodne dijagnoze. Zašto trebate znati s kojim ste bolesni? Svejedno, flaster se tretira svim bolestima, bez iznimke, lokaliziranim ispod pojasa i iznad koljena. Značajke aplikacije:

  • Jedan zakrpa vrijedi 3 dana. Tako je dugo vremena da sve aktivne tvari prodiru kroz krv kroz kožu. Prema oglašavanju, to se događa postupno, u jednakim dijelovima.

  • Za svaki tijek liječenja potrebno je 5 zakrpa. Ovisno o ozbiljnosti pacijentovog stanja, potrebne su 2-3 tečajeve za potpuno izliječenje svih bolesti. Zato možete kupiti 10-15 zakrpa odjednom.

  • Nema nuspojava. Na mjestu vezivanja može se pojaviti crvena točka, ali to je normalno. Pretpostavlja se da je hiperemija kože povezana s ispuštanjem toksina.
  • Recenzije

    Većina pregleda uroloških zakrpa u Kini dramatično je pozitivna. Postoji nekoliko razloga za to:

    1. Većina bolesti za koje se koristi proizvod su kronične. Stanje pacijenta pogoršava, a zatim se poboljšava. U vrijeme propadanja, on počinje koristiti žbuku. U trenutku poboljšanja, on pogrešno vjeruje da se stanje poboljšalo zahvaljujući genijima kineske medicine koji su tako učinkovito izliječili sve urološke bolesti.

    2. Mnoge recenzije nisu napisali korisnici koji su kupili zakrpu, već korisnici koji šalju pozitivne komentare na narudžbu. Iako nikada nisu koristili ovu metodu liječenja, pišu uvjerljive recenzije tijekom cijelog dana na forumima i informacijskim web stranicama, budući da je to njihov posao za koji prima novac.

    3. Mnoge recenzije napisali su korisnici koji još nisu primijenili zakrpu, no uskoro će to učiniti. Pozitivan ton komentara je zbog entuzijazma koji su muškarci primili nakon čitanja na internetu o svojim svojstvima. Očekuju cjelovito rješenje svih muških problema, pa stoga pohvalno hvale patch.

    Liječnički pregled

    Urološka krpa - ovo je najčešći razvod kako bi zlostavljao novac od bolesnih muškaraca. Izračun prodavača vrši se zbog straha od osobe prije liječnika. On je spreman za kupnju potpune gluposti, ako samo ne prolazi kroz dijagnostičke i terapijske postupke, ne pokazuje svoje genitalije na medicinsko osoblje, ne opisuje svoje probleme mokraćnog sustava, pocrvenio sramotom.

    Nažalost, urološka krpa nije samo beskorisna, već i opasna, tako da ga nikada ne biste smjeli kupiti ili koristiti. Preporuča se za uporabu u teškim bolestima kao što su akutni prostatitis ili zatajenje bubrega. Ali ti uvjeti često zahtijevaju hitnu medicinsku njegu i prijete životu pacijenta. Štrcanjem žbuke na perineumu i čekajući oporavak, čovjek gubi dragocjeno vrijeme, tako da će u budućnosti liječenje trajati duže i teže.

    Kupite u ljekarnama

    Teško će biti u mogućnosti kupiti urološki flaster u apoteci, osim ako je to kineska ljekarna. Prodaje se samo putem interneta. Obično se kupuje urološki patch na ovoj stranici: urolo-plast. Cijena - 990 rubalja. Također tvrdi da se na svim ostalim prodajnim mjestima sličnih proizvoda (postoji barem nekoliko desetak takvih), a ne pravi Zb Prostatic Navel Plaster se prodaju, ali krivotvorine. Takve niske cijene su povezane s ovim - od 90 do 150 rubalja.

    Da biste kupili urološku zakrpu, morate popuniti aplikaciju: unesite telefonski broj, ime, adresu i odaberite zemlju. Roba se šalje diljem Rusije, Ukrajine, Kazahstana. Mogućnost isporuke u druge zemlje provjerava kod prodavatelja. Nazvat će vas čim popunite prijavu. Pričekajte paketu nekoliko dana. Plaća se gotovinom po isporuci.