Search

Simptomi

Preglednik tekstilnih ekstrakcijskih seruma

I. Opće informacije

A-BIOFABRIKA doo nastavila je prodaju lijeka prema TU 9197-117-9249-2962-12, u svakodnevnom životu poznatom pod nazivom "Patočni konj" u vezi s njegovim prijenosom u Registar lijekova Rusije (pripreme za ljudsku uporabu).

"Patogeni konj" snažan je poticaj seksualnoj želji kod ljudi, zbog utjecaja ne samo na reproduktivni sustav osobe kao cjeline, već i na središtima mozga koji su odgovorni za seksualnu ekscitabilnost. Ima snažan učinak na muško i žensko tijelo.

II. Biološka svojstva

Farmakokinetika: lijek počinje djelovati nakon 15-20 minuta nakon oralne primjene (u). Ona ima aktivirajući učinak na središnji živčani sustav i autonomni živčani sustav, povećava lokalni protok krvi u spolnom organu, što zajedno dovodi do oštrog seksualnog uzbuđenja.

Kontraindikacije: preosjetljivost na lijek. Učinkovitost lijeka za osobe mlađe od 18 godina nije utvrđena.

Nuspojave: hipereksibilnost, česte i jake erekcije.

Predoziranje: dugotrajno povećanje libida, opsesivna seksualna želja (simptomi potpuno nestanu nakon prestanka lijeka).

Ambalaža: tekućina u bočicama od 25 ml. Veliki paket - kutija od 20 komada.

Opis: tekući svjetlo smeđe ili smeđe boje, srednji oštar miris, gorak okus.

Uvjeti skladištenja: 2 godine na temperaturi od 2 ° C do 40 ° C

Nije lijek. Lijek je klasificiran kao dodatak prehrani. Otpušten je bez liječničkog recepta.

- uzrokuje živo seksualno uzbuđenje u oba spola;

- povećava trajanje odnosa;

- povećava seksualnu izdržljivost;

- poboljšava kvalitetu montaže;

- uzrokuje više orgazama kod žena;

Kako koristiti: dodano u bilo koje piće (čaj, sok, alkohol). 20 kapi lijeka uzrokuje snažno nekontrolirano uzbuđenje. Preporučena doza od 5 do 10 kapi, prekoračenja doze može dovesti do pojave nuspojava koji nestaju nakon prestanka djelovanja pripravka. Trajanje 2-3 sata.

Učinak korištenja konjskog patogena kod žena (s pregledima i cijenama)

Internet nije najbolji izvor pouzdanih informacija o patogenima za žene. Većina objavljenih materijala - oglašavanje, skrivajući istinu. Ali prije nego što odaberete lijek, želim znati ne samo o prednostima, već io njegovim nedostacima. Zato smo odlučili proučavati jedan od najpoznatijih sredstava za povećanje ženskog libida kod kuće - konjskog patogena.

Zbog oglašavanja, teško je pronaći pouzdane informacije o različitim vrstama patogenih ženskih osoba.

Proučavat ćemo njegove prednosti, nedostatke, pokušat ćemo saznati koliko je to djelotvoran, jesu li nuspojave, kakve su povratne informacije ljudi napisali, bez obzira na to je li lošiji ili bolji od analoga.

Sredstva za konje i ljude ne mogu biti ista

Patogeni konj se zove veterinarsko sredstvo koje se koristi u parenju stoke, konja, svinja. Dio yohimbina kod muškaraca uzrokuje povećani seksualni refleks, nužan za brzo gnojidbu ženki. U recenzijama ljudi ponekad pišu da se ovaj lijek koristi za povećanje uzbuđenja ljudi. Ovo je pogreška. Ako uzmete veterinarski patogeni, lako se otrovi.

Kupi u ljekarnama samo proizvod koji se zove VCO

Ljudi mogu koristiti kod kuće alat s istim imenom, ali proizveden posebno za žene i muškarce (također se naziva "VTS"). PTS je visoko razrijeđeni ekstrakt testisnog seruma. Sredstva za prodaju u ljekarnama (može se naći na policama s nekonvencionalnim lijekovima) i seksipilama.

Ovaj homeopatski lijek ima sasvim drugačiji sastav i drugačiju dozu aktivnih tvari u usporedbi s Veterinarskim patogenom konja i ne može uzrokovati ozbiljnu štetu (naravno, ako slijedite upute za uporabu).

Opće informacije

  • Djelovanje: izraženo seksualno uzbuđenje.
  • Klasifikacija: dodatak prehrani.
  • Oblik otpuštanja: otopina u obliku kapi.
  • Volumen: u jednoj bocu 25 ml (dovoljno za 30 primjena).
  • Primjena: unutarnje.
  • Preporučena doza: 5-7 kapi za žene s težinom do 60 kg, 10 kapi za težinu od 60-70 kg, 15 kapi za težinu preko 70 kg.
  • Navedeno u vremenu djelovanja napomena: 15 minuta nakon ingestije.
  • Vrijeme djelovanja: 2-3 sata.
  • Proizvođač: A-BIOFABRIKA LLC (Rusija).
  • Koliko je: cijena jedne boca od 900-1400 rubalja. (cijena može varirati na različitim prodajnim mjestima).

Postoje li ikakve garancije i kako to utječe na osobu

Razgovarajte o učinkovitosti lijeka (opet, da ne razmatramo veterinarski, već homeopatski lijek!) Moguće je samo na temelju provedenih istraživanja.

U slučaju patogena konja nije proveden nikakav službeni pokus, tako da se ne može reći koji postotak ljudi koje pomaže i pod kojim uvjetima najbolje djeluje. Možete postaviti pretpostavke, na temelju povratnih informacija od ljudi koji su se usudili isprobati konjskog patogena, na videozapis nakon prijema, kao i informacije iz napomena ovog alata.

Lijek nije dokazano nikakvim kliničkim ispitivanjima.

Tvari koje su dio patogena konja imaju aktivirajući učinak na središnji i autonomni živčani sustav, povećavaju protok krvi u genitalije, što dovodi do brzog seksualnog uzbuđenja. Nemojte računati na snažan učinak od 100% - koncentracija aktivnih tvari u pripravku nije toliko jaka: uzročnik može djelovati na nekoga i netko uopće neće primijetiti promjene.

Prihvaćeno rješenje konjskog patogena unutar. Preporuča se miješati s čajem, kavom i sokom. Možete dodati u vodu, ali okus će biti gorak. Zabranjeno je miješati sredstvo s alkoholom, ali to mora biti učinjeno s velikim oprezom.

Kada se preporučuje slabijem seksu

Neki muškarci savjetuju uz pomoć konjskog patogena da "oblikuju" slabijeg spola, neprimjetno dodajući kapljice na piće ženama. Naravno, ovo je krajnje neetično i neka ostane na savjesti takvih Ljubavnika. Još bolje, žene koriste samog patogena u slučajevima gdje je teško postići željenu razinu uzbuđenja bez stimulansa.

Problemi s uzbuđenjem mogu biti trajni, uzrokovani psihofizičkom hladnokrvnošću (kada predigre ne donosi očekivani užitak) ili privremeno (zbog stresa, ukočenosti, umora). Jasno je da uzroci nedovoljnog uzbuđenja ne mogu biti eliminirani samo kapi. Još uvijek nije lijek, već dodatak koji povećava razinu uzbuđenja za nekoliko sati. Ako postoji ozbiljan seksualni problem, bolje je konzultirati stručnjaka.

No, u slučaju kratkoročnih problema ili ako želite osjetiti nove senzacije u krevetu, možete pokušati koristiti alat, pogotovo jer cijena i mali broj popratnih pojava nisu prepreka za takve pokuse.

Kada ne koristite

Unatoč činjenici da kapi konjskog patogena nisu lijek, već homeopatski lijek koji se koristi kod kuće, još uvijek ima kontraindikacije.

Ne može se piti za osobe s alergijama na komponente, sa srčanim bolestima, zatajenjem bubrega, za bilo kakve povrede središnjeg živčanog sustava.

Što se tiče nuspojava, proizvođači upozoravaju na moguću vrtoglavicu, povećanu brzinu otkucaja srca, mučninu. U nekim su recenzijama napisali da je povećanom dozom moguće postići učinak kada žena potpuno izgubi kontrolu nad sebi. Nema dokaza o tome. Videozapisi neadekvatnih djevojaka, navodno pod utjecajem patogena konja, izazivaju sumnju - sasvim je moguće da su previše uzbuđene žene ponavljane ili su pod utjecajem opojnih droga. Kako bi se izbjegli negativni učinci, preporučuje se sigurnije i ne manje učinkovito sredstvo, kao što je Rendez Vous, može se kupiti na specijaliziranim mrežnim ljekarnama (na primjer putem ove veze).

Izvadak iz testuralnog seruma

prijepis

1 Ekstrakti testisa serumskih pregleda >>> Ekstrakti testisa serumskih pregleda Ekstrakti testisa serumskih pregleda Zanimljiv program: Dobro, pomoći ću siromašnima i tako nesretni! A prije toga, da biste živjeli u punom seksualnom životu, možete koristiti patogena konja. Obično otbryvaetsya od blowjob, a ovdje se zaglavi sama! Lijekovi koji potiču jakost Viagra, Cialis na pobuđivanje ne utječe. Tako je - vrijeme je zaustaviti! Cijena je ono što je ekstrakt Testicular seruma iz bočice i koliko je servings tamo? Takav patogen može biti obični placebo ili životno ugrožavajući kemijski element. No, tada su pokušali i bili su vrlo zadovoljni. Žene će imati koristi od droga s problemima sa seksualnim uzbuđenjem: potpuni odsutnost seksualne želje i frigidnosti. Ali najgore je što ovaj alat čak utječe i na centre mozga, tj. Gdje je odgovoran za seksualnu ekscitabilnost. Otkriveni javascript onemogućen Trenutno imate JavaScript onemogućen. I Općenito, ne tako davno, vidio sam da sada sredstvo Ekstrakt seruma testisa se sada koristi u kriminalnom svijetu. U sve tri godine našeg odnosa nikada nismo imali takav seks. Međutim, izbor lijeka i metoda njegove primjene treba tretirati s krajnjim oprezom. Pa, s kojom snagom dolazi uzbuđenje. Prijatelji su savjetovali patogena konja. Žena, ako je uzbuđena, nećete se zaustaviti, ali muškarac ne smije biti uzbuđen, već razviti snagu volje, kao što je Mohatma Gandhi, koja je, kao što znamo, spavala u 70 između dvije djevice i nije ih dotaknula, ali je Indija postala neovisna. I ne postoje konkretne informacije, čak ni na internetu. Kako se takav alat može upisati u registar lijekova koje čovječanstvo može upotrijebiti. Eksperimenti sa doziranjem patogena zabranjeni su jer prekomjerna aktivna tvar u tijelu može uzrokovati produljeno masturbaciju, što negativno utječe na mentalno i tjelesno zdravlje. Njegov učinak traje 2-3 sata od trenutka prijema. Proizvod se prodaje u boci. Ekstrakti testisa serumskih pregleda To je onaj koji uzrokuje nekontroliranu želju životinja da se udaju. Izgleda kao mnogo ponuda na tržištu. Ali, s druge strane, jako mi je drago što je još uvijek počeo razmišljati o nečemu kako bi poboljšao seksualni život! Prosječna cijena jedne boca je 972 rubalja. A onda se kod vikendice popne na grebene. Ako prekoračite dopuštenu dozu koja nigdje nije označena ili ga tijelo ne može prenijeti, postoji mogućnost moždanog udara, srčanog udara, pa čak i smrti.

Postavite "FAMILY" u set uključen! - 2 tablete VIAGRA za MEN - 2 tablete VIAGRA za žene. trošak skupa je samo 600 rubalja.

Postavite "FAMILY" u set uključen! - 2 tablete VIAGRE za MEN - 2 tablete VIAGRA za žene postavljene su samo 600 rubalja. 1/5 REDUZIVANJE SET-a MOGU DOPITI ZAHTJEV ILI POZVATI TELEFON

Što su cijepljenja?

Što je cijepljenje? 1. Imunoprofilaksa 2. Što je cijepljenje? 3. "Kolektivni" imunitet 4. Cijepljenje i ponovna vakcinacija 5. Učinkovitost cijepljenja 6. Što se može očekivati ​​7. Kada se radi o cijepljenju

Sportska prehrana i njezina klasifikacija

Danas oglašavanje sportske prehrane postalo je popularno. To se naziva i dodatak prehrani. Nedavno su postali pristupačniji kupcima. U ovom članku želimo objasniti što sport

------------------------------------------------------------------------------------------------ VIAGRA Super P-FORCE općenito Količina Količina 1 tab. Količina isporuke u Izhevsk Gift 2 tabl. 100 mg.

Pazite na ovisnost o tijelu na droge.

Budite oprezni ovisnosti tijela o lijekovima Day Day Day Day Overdose svibanj se pojaviti Nakon što se niste koristili drogama nekoliko dana i vratit ćete se na prethodnu dozu.

O pružanju javnih usluga u elektroničkom obliku. Prednosti dobivanja vladinih usluga u elektroničkom obliku:

O pružanju javnih usluga u elektroničkom obliku Pozornost pravnih osoba i pojedinih poduzetnika upućuje na sadašnjost, a pružanje javnih usluga je moguće u elektroničkom obliku

Suho piće tekućeg kestena! - PROMJENE!

Suho piće tekućeg kestena. Tko zvižđa o nuspojavama, ili ne gazi ili nema ozbiljan odnos s sportom. Suho piće tekućeg kestena! - PROMJENE! >> NAŠA WEB OVDJE

(podsjetnik za stanovništvo)

MINISTARSTVO ZDRAVLJA REPUBLIKE HRVATSKE REPUBLIKE CENTRA MEDICINSKOG PREVENCIJA (podsjetnik na stanovništvo) UFA 2016 Spice (od španjolskog "Spice" začina, začina) vrsta biljnog pušenja

Poljoprivrednici odobravaju. Zdrav je ne znači sigurno

Nitko nije tajna da moderna stočarska djelatnost aktivno koristi antibiotike u podizanju životinja. A to se događa daleko od uvijek samo s terapijskim i profilaktičkim ciljevima. Droge su dodane

Završio Suleymanova S.

Završena Suleymanova S. Problem alkohola jedan je od najvažnijih problema modernog čovječanstva. Alkoholizam u proteklih pola stoljeća vrlo je mlad. Trenutno, mladi su svi ranije

Viagra meke upute za primjenu 1. Opće informacije. 2. otpustite obrazac, pakiranje, sastav

Viagra softverske upute za uporabu 1. Opće informacije Zašto je softver Viagra potreban Viagra softver ima za cilj postići rezultat povećanja protoka krvi u određena područja muškog genitalija

Recenzije tekućeg kestena za mršavljenje! - PROMJENE!

Recenzije tekućeg kestena za mršavljenje.. Recenzije tekućeg kestena za mršavljenje! - PROMJENE! >> NAŠA WEB OVDJE

2. KLASIFIKACIJA INFORMACIJSKIH PROIZVODA

životu i (ili) zdravlju, uključujući nanošenje štete po zdravlje, samoubojstvo; sposobna izazvati djecu da žele koristiti droge, psihotropne i (ili) opojne tvari,

Informacije za pacijente. Važne informacije o novom lijeku (dostupno samo po receptu)

Informacije za pacijente Važne informacije o novom lijeku (dostupan samo na recept) Seksualnost je važan dio bilo kojeg odnosa Kada brzo "prebrzo"? ugledan

Naručite tekući kesten za mršavljenje! - PROMJENE!

Red tekućeg kestena za gubitak težine. Prašak se slabo otapa. Učinih dozu na podu stakla pod katu žličice u 30 minuta prije hrane. Naručite tekući kesten za mršavljenje! - PROMJENE! >> NAŠA WEB STRANICA ODMAH

Tekuće kestena službene web stranice Ukrajine! - PROMJENE!

Tekuće kestena službene web stranice Ukrajine.. Tekuće kestena službene web stranice Ukrajine! - PROMJENE! >> NAŠA WEB OVDJE

Zašto je internet opasan za djecu i adolescente? Vrste prijetnji

KAKO SU RODITELJI ZAŠTITILI DJECU OD ODGOVORNOSTI NA INTERNETU? Što je opasno Internet za djecu i adolescente: vrste prijetnji Glavne vrste prijetnji na Internetu za djecu: web stranice povezane s seksom. Internet je pun usluga

Je li nudizam koristan? >>> Je li nudizam koristan?

>> Je li nudizam koristan? "Title =" Je li nudizam koristan? >>> Je li nudizam koristan >>> Je li nudizam koristan >>> Je li nudizam koristan Je li korisno za nudizam? >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> " nudizam Je li nudizam koristan s nekim stručnjakom 09. Ako je potrebno, mogu dodati nekoliko dana. Mislim da bi u tom odijelu od Eve Made in Paradise u Turskoj bio jako

Podložna težina: načini povećanja

Nedovoljna težina: načine za povećanje Nedovoljna prehrana Niska prehrana Normalna težina 18-25 godina BMI manja od 18,5 BMI 18,5 19,4 BMI 19,5-22,9 26-45 godina BMI manja od 19,0 BMI 19,0 19, 9 BMI 20.0-25.9 Razlozi

Globalna istraživanja na području inovacija. Podaci o ruskom istraživanju

Globalna istraživanja na području inovacija. Podaci o ruskom istraživanju Sadržaj 03 Uvod 04 Inovacije u različitim državama 07 Inovacije u različitim područjima i sektorima 09 Najznačajnije inovacije

120,0 107,3 ​​80,3 44,7 47,1 31,9. od kojih su kobni dobici /

Dinamika i struktura trovanja akutnom kemijskom etiologijom u Moskvi regiji za 2011-2013. Među prioritetnim bolestima i socijalnim problemima koji čine negativne trendove u zdravstvu

7 pravila života nakon srčanog udara

7 pravila života nakon srčanog udara MOGU LI ŽIVI PUNI ŽIVOT NAKON INFARCTA? I NAJVAŽNIJA KAKO IZBJEGAVATI NAMJERENJE? PRAVILO 1 Lijekovi su potrebni

FGBOU VO YuUGMU Ministarstva zdravstva Rusije Odjel za mikrobiologiju, virologiju, imunologiju i kliničku laboratorijsku dijagnostiku

Odjel za mikrobiologiju, virologiju, imunologiju i kliničku laboratorijsku dijagnostiku Pirogova Irina Aleksandrovna, 316 gr., Shaldina Maria Viktorovna, 307 gr. nadzornik:

Slimming kapsule tekuće kestena! - PROMJENE!

Kapsule za mršavljenje tekuće kestena. Horor. Slimming kapsule tekuće kestena! - PROMJENE! >> NAŠA WEB OVDJE

Upute za uporabu HEPCINAT LP

Upute za uporabu HEPCINAT LP klasa: Pripravci za liječenje bolesti jetre - inhibitori proteaze / polimeraze, liječenje hepatitisa C. Hepcinat-LP je nova priprema za liječenje kroničnog genotipa hepatitisa C

Tinktura Motherwort za oralnu primjenu u bočici od 25 ml

mini-doctor.com Manual Pustyrnika tinktura za oralnu primjenu u bočici od 25 ml OPREZ! Sve informacije preuzete su iz javnih izvora i pružaju se samo u informativne svrhe.

SPRJEČAVANJE NUSPOJAVANJA DRUŠTVA

PREVENCIJA DROGA Za studente. Ovisnost o drogama je socijalno opasna duševna bolest, temeljena na nekontroliranoj želji pojedinca da umjetno stimulira "zone udobnosti" u središnjem živčanom sustavu.

Predsjednik Skupštine zakonodavne vlasti Lenjingradske regije. S. M Bebeninu za k o p a p: p m e. Dragi Sergej Mikhailovich!

Predsjedniku zakonodavne skupštine Lenjingradske regije S. M.Babenin zakonool: p m udedemini r * akko i >> Ibumetin 200 Ibumetin 200 upute Ibuprofen Ibumetin 200 upute za uporabu Ibuprofen upute: upute za uporabu Optimalna doza za djecu

Studio 69. Treninzi i majstorski tečajevi za žene

Konzultacije sa seksologom i psihologom Naše konzultacije i majstorske klase za žene mogu se podijeliti u glavne kategorije: 1. Traženje partnera, samoprocjena 2. Dugi

Prva pomoć za opekotine kod djece: 24

Ono što se jednostavno ne mora suočiti, podizanje djeteta. Ali ne uvijek, ispada, pratiti mobilno i aktivno dijete, na trenutak se okreneš i on, već pokušava staviti prst u utičnicu ili

PRAVILNIK o zaštiti djece od informacija koje su štetne za njihovo zdravlje i razvoj

Općinska državna obrazovna institucija "Gimnazija 13" Nalchik Kabardino-Balkarske Republike Usvojen na sastanku pedagoškog vijeća Zapisnik od 20 godina Usuglašen sa Savjetom roditelja

Koja je suština mikropolarizacije?

Koja je suština mikropolarizacije? Počnimo s opovrgavanjem dobro poznate izreke da živčane stanice nisu obnovljene. Sa stajališta znanosti, ta je izreka, blago rečeno, netočna. Živčane stanice

PRAVILNIK O ZAŠTITI DJETETA OD INFORMACIJA KOJI PROUZROĆE ŠTETE NJEZINIH ZDRAVLJA I RAZVOJA

GODIŠNJA u Pedagoškom vijeću Zapisnik 1 od 30. kolovoza 2013. ODOBREN od ravnatelja Državnog proračunskog obrazovnog zavoda za medicinsko obrazovanje i prava "Kirov Polytechnic College" A.M.

2. Postupak za klasifikaciju dokumenata, publikacija, elektroničkih materijala objavljenih na stranicama KGBPOU "APEK"

PRAVILNIK o klasifikaciji dokumenata, publikacija, elektronskih materijala objavljenih na stranicama KGBPOU "APEK" i postupak dodjele i stavljanja na tržište znak informacijskih proizvoda 1. Opće odredbe

Autor: Sloth Anatoly. Seksualnost ograničenje pobuđivanje želja sec. Anatolij Len. Arousal seksualno ograničenje želi seksualno

Autor: Sloth Anatoly Seksualnost Ograničenje Uzbuđenje Žudnja Sec Anatolijska lijenost Seksualnost Ograničenje Uzbuđenje Žudnja Seksualni UVJETI A je početak nove neraspoložive

Što je dijabetes?

Što je dijabetes? Diabetes mellitus je bolest koju karakterizira povišena razina glukoze u krvi (šećer). Postoje dvije glavne vrste dijabetesa: razvija se dijabetes tipa 1 (dijabetes tipa 1)

Hipoteza: Ako koristite sredstva za antacid (kreda, soda) bez preporuke liječnika, možete izazvati nuspojave koje izazivaju

Problem: Vrlo sam zabrinut zbog povećane kiselosti želuca. Prijatelji su savjetovali soda za pečenje (NaHCO 3)) ili komad krede. Nakon posjeta klinici, liječnici su propisivali lijekove koji sadrže antacide: Maalox,

Stav prema Sjevernoj Koreji

35 Sjeverna Koreja Anketa "FOMnibus" 2 3. rujna. 14 naselja, 53 subjekata Ruske Federacije, 15 ispitanika. Stav prema Sjevernoj Koreji Što vam se prvo dogodilo kada čujete riječi: "Sjever

Komisija za sprečavanje štetnih događaja među studentima

Gradsko savjetodavno vijeće roditeljske zajednice na Odjelu za obrazovanje Grada Moskve Povjerenstvo za sprečavanje negativnih utjecaja među studentima Ne-medicinska potrošnja

SHEET-INSERT (Informacije za potrošače) (Avanafil) Pažljivo pročitajte ove upute prije nego počnete uzimati lijek.

SHEET-INSERT (Informacije za potrošače) Avana-100 (Avanafil) Pažljivo pročitajte ove upute prije početka uzimanja lijeka. Spremite upute. Možda biste ga htjeli ponovno pročitati.

REZULTATI UČENIKA. seduce-her-tonight.ru

REZULTATI UČENIKA seduce-her-tonight.ru Rezultati učenika prije: odnos 4 godine, jaz, strah od novih poznanika. Naučio je susresti i pronašao djevojku od straha do 10 soba dnevno i sretnih odnosa.

MINISTARSTVO ZDRAVSTVA I SOCIJALNOG RAZVOJA RUSKI FEDERACIJE. NARUDŽBA od 26. kolovoza 2010. godine N 749n

Registriran u Ministarstvu pravosuđa Ruske Federacije 31. kolovoza 2010. N 18304 MINISTARSTVO JAVNE ZDRAVLJE I SOCIJALNOG RAZVOJA RUSKI FEDERACIJSKI REDOSLJIVANJE od 26. kolovoza 2010. N 749n o odobravanju obrasca dokumenta koji sadrži

Pokušajmo razumjeti osnovne pojmove vezane uz cijepljenje!

Cijepljenje pasa i mačaka je vrlo važno pitanje za sprječavanje zaraznih bolesti i zdravstvene zaštite ljubimca. Morate znati da je među velikim brojem bolesti kod životinja posebno

Taki što moram reći o vodi

Dakle, što moram reći o vodi? Dakle, imamo vodu iz Vodokanal poduzeća u Cherepovets MUP. Dobro ili loše nije točka. Ova voda pije i izgleda da sve to odgovara

Dušo ubijamo dječju sezonu 1

Dušo, ubijamo djecu 1 sezonu >>> Med, ubijemo djecu 1 sezonu Med, ubijamo djecu 1 sezonu I sve to je stvarno - oko i tako dalje. Ovdje su takve mumije previše potrebne za slanje psihologa!

Imuno profilaksa zaraznih bolesti

Imuno profilaksa zaraznih bolesti Imuni profilaksa zaraznih bolesti je sustav mjera kojima je cilj ograničavanje širenja i uklanjanja zaraznih bolesti

Limunska infuzija za gubitak težine

Limunska infuzija za mršavljenje Stranica je pomaknuta. Autor: Petrov Roman Mikhailovich 03.21.2015 Limun infuzija za mršavljenje Lemonska infuzija za mršavljenje

Opće informacije o cijepljenju mačaka

Opće informacije o cijepljenju mačaka Cijepljenje mačaka Postoji pasivno, aktivno i nespecifično cijepljenje životinja. Aktivna imunizacija je proizvodnja određene mačke ili druge životinje u tijelu.

Primjeri zapanjujućih poruka

Primjeri zapanjujućih poruka šokiranja: "Toliko vas mrzim, i to je nakon onoga što se dogodilo." "Volim te!" - Za sat vremena: "O, oprosti, nisi ti, nego moja mama / tata / brat / djevojka" "Toliko sam htjela prijatelja

PIRATE SAVJETOVANJE POGREŠAKA U OGLAŠAVANJU "2012 TRAPPERS IVAN, SERGEY YANCHEVSKY

PIRATE CONSULTING "10 O" POGREŠKE U OGLAŠAVANJU "2012 IVAN T TRAPELERS, SERGEY YANCHEVSKY Deset pogrešaka u oglašavanju Često čujemo od mnogih poslovnih ljudi da neki određeni način oglašavanja

UPOZORENJE! TUBERKULOZA!

UPOZORENJE! TUBERKULOZA! Svjetski dan tuberkuloze (Svjetski dan tuberkuloze) slavi se odlukom Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) svake godine 24. ožujka - dan kada je 1882. godine njemački

Razlozi zbog kojih se ovisnost smatra bolešću:

KEMIJSKA ODVJETNOST KAO BIO-PSIKO-SOCIO-DUHOVNA BOLEST Kako bi pronašli izlaz, vrlo je važno razumjeti: ovisnost je bolest. Stručnjaci koji rade u narcologiji, to je već dugo poznat i priznaje se bezuvjetno.

Seks kreće tijekom fotografije trudnoće. Seks tijekom trudnoće: držanje, zabrane, nova otkrića. Rubrika: Majke Komentari 0 30. siječanj 2013

22. studenog 2011. Seks, pa čak i tijekom trudnoće, svatko misli, ali većina je skromno tiha. Udobni i sigurni položaji fotografije 1. 956147701 19. ožujka 2009. Neki odbijaju seksati tijekom

Homeopatija Nizhny Novgorod Poslana Vera - 10/06 /: 37

Homeopatija Nizhny Novgorod Poslana Vera - 06/10/2011 11:37 Po mom mišljenju, to nije tajna nikome: (prije svega za liječnike) da velika većina modernih lijekova oslobađa samo simptome bolesti

Inovativni alati za poboljšanje ekonomske učinkovitosti korištenja uzgoja životinja

Inovativni alati za poboljšanje ekonomske učinkovitosti korištenja uzgoja životinja

Sedativi i hipnotici

Umirujuće i tablete za spavanje Što je sedativ i što je tablete za spavanje Što su uzeti indikacije Što treba uzeti u obzir prilikom uzimanja lijekova Što je sedativa i što je tablete za spavanje Umirujuće

Tekuće svjetlo kestena! - PROMJENE!

Tekuće svjetlo kestena. Posebnost ove dodatke je da nakon što izgubite težinu, težina se neće vratiti. Dok se na kraju Apsolutno sve prehrane ponovno dobije na težini ako se vratite na isti način

OBJAŠNJENJE

OBJAŠNJENJE prijedloga saveznog zakona "o izmjenama i dopunama pojedinih zakonskih akata Ruske Federacije s ciljem provedbe politike protiv droge na teritoriju Ruske Federacije"

Ruski incest u kontaktu

Ruski incest u kontaktu >>> Ruski incest u kontaktu Ruski incest u kontaktu Juicy majke dobro zavode mlade sinove i kćeri, a tjeskobni očevi vole rasprsnuti u spavaće sobe svojih potomaka

Metodički razvoj master klase na temu "Škola zdravlja"

Državna autonomna strukovna obrazovna institucija Tyumen regije "Tyumen Medical College" Odjel za dodatno stručno obrazovanje Razmatrano CMC Protokol 1 od

Okoliš koji štedi zdravlje Koncept "okoliša" ima dva aspekta: društvenu okolinu i okoliš. Društveno okruženje okružuje ljude

Okoliš koji štedi zdravlje Koncept "okoliša" ima dva aspekta: društvenu okolinu i okoliš. Društveno okruženje je okolni društveni, materijalni i duhovni uvjeti svog postojanja.

Državni inspektorat rada u Moskvi obavještava o prevenciji ozljeda u organizacijama i poduzećima

Državni inspektorat rada u Moskvi obavještava o prevenciji ozljeda u organizacijama i poduzećima Izvođenje analize stanja i uzroka industrijskih ozljeda u Moskvi regiji

Otvorena lekcija o sigurnosti života u 5. razredu na temu "Kemikalije za kućanstvo. Pravila za pohranu i uporabu "

Otvorena lekcija o sigurnosti života u 5. razredu na temu "Kemikalije za kućanstvo. Pravila za pohranu i uporabu "Učitelj: Nikitina M.Yu. Ciljevi i ciljevi: proširiti znanje o korištenju kemikalija u kućanstvu; uvesti

Liječenje pasa, mačaka s pijavicama - hirudoterapija životinja

Liječenje pasa, mačaka s pijavicama - hirudoterapija životinja U većini ljudi spominjanje pijavice uzrokuje prljavu grimasu i najneugodniju vezu. Međutim, zbog neprivlačan izgled i senzacija

Čaj milosti za mršavljenje

Čaj milost za mršavljenje Web stranica se preselila. Autor: Shevchenko Igor Danilovich16.12.2013 Grace čaj za mršavljenje Grace čaj za gubitak težine:

Kopiranje je dopušteno samo uz korištenje veze unatrag. Autorska prava Optimus Medicus

14 stvari koje biste trebali znati o seksu 1 Oko seksa postoji mnogo priča i mitova, pa je stoga teško razumjeti što je istina i što nije. Saznajte više o činjenicama je najbolji način da se pobrinete da imate

Završeno: Student 406 grupa Talts Ya.A.

Završeno: Student 406 grupa Talts Ya.A. Oko polovice svih žena obojava kosu od svoje mladosti, a kad se pojave ljudi, čak i oni obojaju kosu. Međutim, mnoge komponente pronađene u bojama

Predmet: endokrine žlijezde

Poglavlje II Neurohumoralna regulacija fizioloških funkcija Tema: Žlijezde unutarnje sekrecije Zadaće: Proučiti vrste i funkcije endokrinih žlijezda Pimenov AV Hormoni hipotalamusa i hipofiza značajke

ALKOHOL I GBOU SPO SVERDLOVSK REGIONAL MEDICAL COLLEGE. Rad je završio student 2. godine. Specijaliteti: ortopedska stomatologija

GBOU SPO SVERDLOVSK REGIONAL MEDICINSKI KOLEGIJA ALKOHOL I PREZENTACIJA Rad je završio drugi student specijalista stomatologije ortopedske Maria Ostryakova Voditelji: Lobanova Lora Nikolaevna,

Serija: Jednostavno o teškom. Lijekovi: istiniti i netočni

Serija: Upravo o kompliciranim lijekovima: istina i laži 1 Zašto ova brošura? Ne želimo se miješati u vaš život i nametnuti vam što je dobro i što je loše. Vi ćete napraviti svoj vlastiti izbor. Korisnici droga

Izvinjenja i motivacija

Mavrin Alexander 2011 http://www.serblog.ru/ Izvinjenja i motivacija Svrha ove knjige je pomoći u otkrivanju onoga što nas sprječava da postignemo uspjeh u životu i koja je motivacija potrebna za to. isprika

ZBOG. MUK "ACBC" Alatyr središnja gradska knjižnica. (26. lipnja je Međunarodni dan protiv droga) Knjižica

IBO MUK "ACBS" Alatyr Središnja Gradska knjižnica (26. lipnja, Međunarodni dan protiv droga) Booklet Alatyr, 2010 Hello, baby, ti si tako mlada - otrov još nije otrovan, pogledaj

Poglavlje 2. Homoseksualnost je posljednja bolest u povijesti čovječanstva, koja će ili uništiti civilizaciju ili ukinuti sve bolesti.

Poglavlje 2. Poglavlje 2. Homoseksualnost je posljednja bolest u povijesti čovječanstva koja će ili uništiti civilizaciju ili svladati sve bolesti. Bijela točka tradicionalne medicine U suvremenoj medicini dana je

Simulacijski i edukacijski centar za preventivnu medicinu ANO OZN "Centar za preventivnu medicinu na području Tyumena" DIAR ZDRAVLJA.

Simulacijsko i edukacijsko središte za preventivnu medicinu ANO OZN "Centar za preventivnu medicinu u regiji Tyumen" DANIRANJE ZDRAVLJA 2015. NAZIV PREDMETA ZAHTJEVA POČETNA TELEFON MJESTA TIJELO TJELESTI (KG)

Testicular serum ispušnih plinova ili PTS za povećanje želje i mogućnosti u krevetu

Sposobnost spektakularnog seksa uvelike ovisi o punom uzbuđenju. Ako je ova funkcija iz nekog razloga isključena, onda se pojavljuju problemi ne samo fiziološkog plana već i psihološke. Takav smetnja može se dogoditi bilo kome, bilo kada, bez obzira na spol i dob. Glavni razlozi su prekovremeni rad ili moral partnera. PTS ili testinski serumski ekstrakt može odmah riješiti problem i bez puno napora. U svijetu se također naziva patogena konja. No, u stvari, lijek se ne koristi za povećanje uzbuđenja životinja. Alat ima dvostruki učinak na ljudsko tijelo: stimulaciju reproduktivnog sustava i uzbudljivost središta mozga. Koristi se za rješavanje problema seksualne prirode za oba spola.

Za životinje i ljude?

Testikularni serum ekstrakta konjskog pupa nije proizvod ili oblik doziranja za životinje. Da, to se naziva patogenom konja, ali sastav i učinak na tijelo potpuno je drugačiji. Pod uvjetom da je čovjek odlučio koristiti lijek iz veterinarske ljekarne, odmah možete nazvati hitnu pomoć jer droga nije korisna za osobu. U njemu postoje tvari koje će sigurno utjecati na zdravlje i dovesti do jedinice za intenzivnu njegu.

Patogeni konj je lijek za ljude

Također se ne preporuča davati ljudski lijek životinji, jer nije prošao testove na svinjama ili konjima. Prema tome, reakcija nije poznata. Što je onda sličnost? U prijavi i imenovanju:

  • najprikladniji za upotrebu. Prodaje se u obliku kapljica, što omogućava otapanje u bilo kojoj tekućini, čak iu alkoholnim napicima;
  • nije primjetna kada se koristi, jer nema okusa i potpuno je bezbojna;
  • u sastavu postoje alkaloidi koji ne utječu na promjene u vitalnosti, kojima će se dodati tvar. Čak i ako je obična voda iz slavine.

Važno je! Treba razmotriti važnost korištenja i korištenja bilo kojeg lijeka namijenjenog povećanju seksualnih mogućnosti. Uz dnevno korištenje bilo kojeg tableta i tekućina ovog formata, tijelo se navikne na njih. Ako želite prestati koristiti, pojavljuju se novi problemi - ne postoji neovisno fiziološko uzbuđenje, iako je aktivnost mozga aktivna.

Kompozicija lijekova potpuno je drugačija. Razlog je jednostavan: ono što može biti životinja može biti smrtonosno za osobu. Jedino što možete zamijeniti PTS - Prestanol. Ona također uključuje komponente koje su slične napa. I u jednom i na drugi način koriste se samo komponente od povrća. Jedan od njih je Yohimbin ili Quebrahin. Alkaloid je jedino mjesto gdje se može dobiti - središnja Afrika. Svojstva ovog alkaloida proučavana prije stvaranja lijeka za životinje.

Stimulantno djelovanje

Kupnja VTS-a neće zahtijevati posebne napore. Nema potrebe za pokretanjem u vetapteku ili provodite vrijeme pretraživanjem na Internetu. Možete kupiti sami, a ne samo u PTS-u i u ljekarnama, te u posebnim trgovinama namijenjene kupnji igračaka za odrasle. Štoviše, ova je mogućnost mnogo isplativija i jednostavnija. Ako iznenada lijek ne funkcionira kao što bi trebao ili uopće ne služi, onda postoje pritužbe kojima se može izraziti. Ali kako razumjeti da je konjski patogen radio. Obratite pažnju na:

Kako patogen utječe na fiziologiju i metode upotrebe

Kao dio konjskog patogena za muškarce, postoji tvar koja je upotrijebljena u prošlom stoljeću za vraćanje erektilne funkcije. Bio je imenovan za jači spol, dijagnosticiranu impotencijom. Njegovo je ime već spomenuto - Kvebrahin. To je glavna komponenta za lijek i daje stimulaciju sa svijetlim simpatolitičkim učinkom:

  1. Prema ljudima koji su testirali oblik doziranja na sebi, konj patogeni rješava zadatak. Ipak, problemi se često mogu pojaviti u obliku odbacivanja organizma jedne ili više komponenti. Stoga, prije nego počnete koristiti ili kupujete kapljice, bolje je proučiti kontraindikacije i nuspojave. To je neophodno kako bi se u slučaju abnormalne reakcije tijela, odmah prestali koristiti i provesti postupke za brzo pročišćavanje krvi.
  2. Budite spremni na činjenicu da će se genitalije odmah izliti krvlju, što znači da se uzbuđenje također događa brzo. Ako koristite za povećanje seksualne želje za žensku polovicu čovječanstva, sigurno biste trebali znati da je menstruacija trenutno odsutna. Inače, umjesto seksa i ugodnog jučer, vaš partner će otići u bolnicu s krvarenjem.
  3. VTS djeluje na živčani i vegetativni sustav.

Budući da većina ljudi nije živjela u Africi, nije poznato da li postoji alergija na Queberahinu. Stoga, prije nego što počnete uzimati test, barem identificirati probleme s erekcijom. Čovjekov se serum propisuje za pojavu disfunkcije reproduktivnog sustava, naime početak impotencije. Za žene se također preporuča patogen, samo kao stimulans. Samo dvije opcije smanjuju razinu uzbudljivosti u slabijem seksu:

  • frigidnost uzrokovana psihofizičkim abnormalnostima;
  • nejasni problemi s smanjenim libido.

Lijek djeluje prilično brzo i uzbuđenje neće dugo trajati

Posljednja točka zahtijeva studij i pregled, jer se takvi znakovi promatraju s razvojem ozbiljnih problema s reproduktivnim sustavom. Na primjer, rak jajnika ili maternice.

Strogo je zabranjeno da kaplje u piće u tajnosti od partnera. Na taj način možete naštetiti osobi. Razlog: ne znajući kronične bolesti, probleme s pritiskom i rad srčanog mišića.

Doziranje i što treba bojati

Testicular serum ispušnih plinova izvorno je bio namijenjen jačem seksu. No, za predstavnike prekrasnog dijela svijeta, uveden je nedavno. Stoga se većina neugodnih trenutaka događa kod žena. Stručnjaci ih ne preporučuju da koriste patogena bez posebnih potreba. Predoziranje obećava neprimjereno ponašanje i mentalne probleme. Što se tiče muškaraca, onda se držite i doza.

Primijetili su se najčešći problemi s negativnim promjenama: tremor, mučnina, vrtoglavica. Nerijetko - uzbuđeno stanje uma i halucinacije, inhibirala je reakciju.

Ali čak i ako slijedite sve upute o dozama i unosu, mogu se pojaviti nuspojave, jer postoje stroga pravila za koja je dopuštena i za one koji ne piju kapi. Kontraindikacije uključuju sljedeće zdravstvene probleme:

  • čak i manjih problema s radom i funkcioniranjem kardiovaskularnog sustava. Jednostavna tahikardija, koja se javlja rjeđe, može izazvati moždani udar ili srčani udar;
  • alergija. Očigledne alergijske reakcije u obliku osipa na koži, svrab, crvenilo ili problemi s radom pluća (otežano disanje);
  • patološke promjene u bubrezima, jetri i živčanom sustavu;
  • arterijske hipertenzije i koronarne srčane bolesti.

Potrebno je uzeti lijek s velikim oprezom u slučaju srčanih problema.

Još jedna točka koju biste trebali znati tijekom recepcije: ako vaš partner ima klimakterijumom, trebali biste pričekati. Iako je aplikacija dopuštena, ali u malim količinama. Muškarci koji nemaju problema s prostatom također imaju zeleno svjetlo.

Početna patogena za sve i bez posljedica

Ako imate problema u vezi s uzbuđenjem, nije potrebno pokrenuti u odrasle trgovine. Postoji nekoliko načina sprječavanja smanjenja seksualne aktivnosti. Najprikladniji i bez posljedica je pravi proizvod.

Tako da čovjek ne gubi povjerenje u sebe, voli žene trebaju odabrati vlastiti prikladni jelovnik. To je korisno i činjenica da muškarac čak ne primjećuje zašto je njegova snaga ojačana, nema nuspojave i istovremeno jača imunološki sustav. Tijekom tjedna u prehrani treba biti prisutan:

  • jagode i narjede;
  • avokado i đumbir;
  • med i zelje;
  • celer i korijen;
  • plodovi mora. Posebno dobro utječu na erektilnu funkciju dagnji i škampi, oštrige.

Poželjno je povećati sadržaj proteina. Mesna jela najmanje tri puta tjedno. Izvrsni su stimulanti postali: češnjak i luk, orasi, cimet i muškatni oraščić.

Testinski serum ispušnih plinova, koji se može kupiti u ljekarni

Konjska patogena (testinski serumski ekstrakt) homeopatski je lijek za uzbuđenje koji utječe ne samo na genitalije već i na područja mozga odgovornog za seksualnu želju. Kao rezultat uzimanja lijeka, poboljšani libido se očituje iu muškaraca i žena.

Alat je dostupan u obliku kapi, koji se praktično dodaju na bilo koje piće. Aktivna komponenta konjskog patogena Yohimbin spada u kategoriju alkaloida i brzo se otapa u bilo kojoj tekućini, bez promjene boje, mirisa i okusa. Yohimbine je izvađen iz stabla istog imena Marenova vrsta koja raste u središnjoj Africi. PTS, analogni patogen, koji se temelji na maloj količini testikularnog serumskog ekstrakta, također se odnosi na spolne stimulanse.

U početku, ovaj alkaloid je istražen kako bi se stvorio lijek za životinje, zbog čega se zove Patočni konj. Kasnije, lijek je korišten za liječenje erektilne disfunkcije kod muškaraca. Ali alat je također aktivan kod žena. Kupi patogeni konj može biti u ljekarni ili u prodavaonici seksa. Morate odabrati lijek namijenjen ljudima. Postoji veterinarski agent s istim imenom i može uzrokovati nepopravljivu štetu ljudskom zdravlju. Kao u veterinarskoj verziji lijeka drugačiji sastav i doziranje.

Utjecaj patogena na tijelo

Nakon uzimanja lijeka, postoje promjene u ponašanju i općem stanju tijela muškaraca i žena. Naime:

  • Jak seksualni uzbuđenje;
  • Povećana tjelesna aktivnost;
  • Povišeni krvni tlak i palpitiranje srca;
  • Seksualna izdržljivost;
  • Produljeni odnos i ponavljanje intimnosti;
  • Trajna erekcija;
  • Manifestacija više orgazma kod nekih žena.

Konjski patogen, ili bolje rečeno, testikularni serumski ekstrakt utječe na autonomne i središnje živčane sustave, što pridonosi protoku krvi u genitalije. Pruža brzo seksualno uzbuđenje. Međutim, vjerojatno je da patogen ne utječe na organizam ako je količina aktivnih tvari manja.

Preporuke za upotrebu

Pri uzimanju lijeka mogu se pojaviti nuspojave. Prije uporabe, također je potrebno ispitati kontraindikacije i recenzije. Uzmi patogena bi trebao biti sam. Neprihvatljivo je uliti u piće partnera bez pristanka. Muškarcima je savjetovano uzimati konjskog patogena za erektilnu disfunkciju i tijekom složenog liječenja impotencije. Žene će imati koristi od droga s problemima sa seksualnim uzbuđenjem: potpuni odsutnost seksualne želje i frigidnosti. Ovaj alat može potrajati i zdrave osobe s povećanim libido, kako bi dobili svjetliji i zasićeniji orgazam.

Nuspojave

  • Stisak ruke;
  • Najjača opća uzbuđena država;
  • Vrtoglavica i glavobolja;
  • mučnina;
  • Razvoj ortostatske hipotenzije;
  • Neadekvatno ponašanje;
  • Nekontrolirane radnje.

Prijem konjskog patogena kontraindiciran je u: kardiovaskularnim bolestima, oboljenjima jetre i bubrega, oštećenju funkcioniranja središnjeg živčanog sustava i alergijskoj reakciji na komponente pripravka. Ali s manifestacijama menopauze i atonije mokraćnog mjehura, možete uzeti lijek.

Proizvod se prodaje u obliku kapi u bocama od 25 ml. Sudeći po pregledima pri pripremi tog iznosa, dovoljno je za 30 prijava. Dodavanje patogena može biti u bilo kojem piću. U dozi od 20 kapi, osoba je toliko uzbuđena da ne kontrolira sebe. Stoga je zabranjeno prekoračiti dozu od 10 kapi, kada prvi put ne uzete više od 5 kapi. S porastom doziranja pojavljuju se nuspojave koje nestaju samostalno u roku od tri sata.

Za žene su razvili posebnu tablicu doziranja. Dakle, dame mase manje od 60 kg dozvoljene su za do 7 kapi. S više težine dopušteno je 10 kapi. Učinak se pojavljuje 15 minuta nakon ingestije i traje 2-3 sata. Kada se dodaju običnoj vodi može se pojaviti gorak okus. Patogen je kompatibilan s alkoholom, ali se ne preporuča miješati s jakim pićima, kako ne bi preopteretili srce. Ako slijedite sve preporuke za uzimanje lijeka, možete izbjeći negativne učinke na tijelo. Eksperimenti sa doziranjem patogena zabranjeni su jer prekomjerna aktivna tvar u tijelu može uzrokovati produljeno masturbaciju, što negativno utječe na mentalno i tjelesno zdravlje.

Moja supruga i ja odlučili smo diversificirati svoj seksualni život. Prijatelji su savjetovali patogena konja. Učinak je zadovoljan. Nastavit ćemo ga koristiti.

Jednom je pokušao. Omiljeni su primijetili da sam uzbuđen više nego obično. I senzacije intimnosti bile su nezaboravne.

Patogen stvarno radi. Kupljen na savjet prijatelja. U početku malo sumnje, ime nije sasvim zvučno. No, tada su pokušali i bili su vrlo zadovoljni. Koristit ćemo u budućnosti.

Patogeni konj za muškarce i žene: cijena u ljekarni i akciju

U početku, patogeni konj je napravljen s ciljem poticanja stoke na uzgoj. Alat je dopustio da ne gubi vrijeme i energiju, čekajući na izgled odgovarajućeg stava u životinjama. Tijekom istraživanja, primijetilo je da ova tvar ima snažan učinak na središta mozga osoba odgovornih za seksualnu pobudnost.

Trenutno je lijek prepoznat kao siguran, prilagođen za masovnu uporabu i prenesen u Registar lijekova Rusije namijenjenih ljudskoj uporabi.

Djelovanje i primjena

Zapravo, ono što se popularno zove "konjskog patogena za ljude" je VCO (testicular serum extract). Obično se vjeruje da se koristi isključivo za odbijanje seksualne intimnosti. To nije slučaj, stimulans je široko korišten kada je potrebno normalizirati seksualni život u obiteljima koji su naišli na bilo kakve probleme.

Patogeni konj se proizvode u obliku koji ne stvara nikakve neugodnosti pri korištenju alata. Kapi se lako rastopiti u bilo kojem piću, što omogućuje ne oglašavati činjenicu uporabe droga. To je osobito važno za muškarce koji cijene njihov ugled i ne žele podijeliti metode postizanja svojih seksualnih pobjeda.

Dodavanje stimulansa alkoholnim i bezalkoholnim tekućinama ne uzrokuje promjenu boje, okusa ili mirisa. Svjetlo gorčine može se osjetiti samo kada se kombinira s običnom vodom.

Upute za uporabu:

  • ako je jedan od partnera fizički umoran, na primjer nakon aktivnog fizičkog napora, napornog radnog dana;
  • obnova atmosfere intimnosti nakon uzbuđenja, sukoba, stresa;
  • prisutnost različitih kompleksa koji sprečavaju opuštanje;
  • tjelesna nelagoda tijekom spolnog odnosa povezana s mišićnim stezaljkama i nedovoljno oslobađanje maziva;
  • neuspjeh u hormonskom sustavu;
  • bolesti koje smanjuju seksualnu želju (dijabetes, cistitis, upalu izlučenog sustava, itd.);
  • osobnih problema koji ometaju međusobno razumijevanje između partnera.

Kako patogen utječe na žene?

Preporučuje se uporaba stimulansa kod žena ako imaju problema s postizanjem dovoljnog stupnja uzbuđivanja. Smanjeni libido dovodi do psihofizičke rashladnosti, kada predigre ne dopušta vam da se opustite i dobijete očekivani užitak.

Moguće nuspojave lijeka:

  • stabilno preopterećeno stanje svijesti, neadekvatno ponašanje;
  • gubitak kontrole;
  • tremor ruku;
  • mučnina i povraćanje;
  • vrtoglavica.

Za predstavnike slabijeg spola postoji posebna tablica doziranja. Na njemu, žene mase do 60 kg mogu piti do 7 kapi patogena u isto vrijeme. Ako je tjelesna težina više, dozvoljeno je 10 kapi.

Prekoračenje doze nije preporučljivo, tako da ne izazivaju negativne reakcije iz unutarnjih organa. Prema napomenom efekt ne mora čekati dugo - to se čini već nakon 15-20 minuta. Žena počinje doživjeti seksualnu želju, njezin interes za čovjeka znatno se povećava. Djelovanje patogena traje 2-3 sata, što je sasvim dovoljno za provedbu intimnosti.

Patogeni konj za muškarce

Poticajni učinak temelji se na simpatolitičkom učinku. Nakon uporabe lijeka, genitalije počinju intenzivno dobiti krvlju. Aktiviran je vegetativni i središnji živčani sustav. To dovodi do brzog početka seksualnog uzbuđenja.

Primjećuju se sljedeće promjene:

  • poboljšanje erekcije;
  • porast krvnog tlaka i povećana brzina otkucaja srca;
  • povećanje motoričke aktivnosti;
  • mogućnost produljenja vremena spolnog odnosa i brzog oporavka nakon njega;
  • visoka seksualna izdržljivost.

Pacijentica konja često se koristi kod muškaraca s dijagnozom impotencije. Unatoč visokoj učinkovitosti, ne možete govoriti o 100% rezultata, jer postoji mogućnost da će tijelo biti imun na droge. Rješenje se koristi u skladu s težinom osobe, ali ne možete koristiti više od 16 kapi odjednom.

Koliko je VCO u ljekarnama

U ljekarnama možete kupiti proizvod tvrtke A-BIOFABRIKA LLC. Stimulator se provodi na 9197-117-9249-2962-12. Trošak jedne boca od 25 ml, koji sadrži oko 30 doze - 900-1400 rubalja. Alat nije lijek i isporučuje se bez liječničkog recepta. Razvrstan kao dodatak prehrani.

Najbolji muški patogeni u tabletama i kapi: pročitajte ovdje

Žene pregledavaju

Catherine, 27 godina, Volgograd. Nakon nekoliko godina obiteljskog života, naša je intimnost postala manje živahna. Postalo je teško odabrati trenutak kada se želi u meni i mojem suprugu. Prijatelj, nakon što je saznao za moj problem, preporučio je konjskog patogena. S njim sam naučio što je multiorgazm. Neizrecivi osjećaj - koža reagira čak i na najmanji dodir, a uvod donosi živopisne dojmove.

Anna, 31, Moskva. Emocionalni stres, opterećenje povezano s novom pozicijom nije dopuštalo da se opustim, umor i razdražljivost nakupljaju samo tijekom vremena. Postao sam hladno, praktički nije reagirao na milujuće. I jednom sam shvatila da više ne mogu podnijeti. Nakon pregleda recenzija na web mjestu, naručio je patogena konja. Seks s njim - kao u mladosti, kada ništa ne može ometati užitak!

Catherine, 36 godina, Jekaterinburg. S godinama muž je imao poteškoće. Prijatelj je savjetovao prirodni lijek - patogeni konj. Lijek je potpuno riješio problem, sklad se vratio našem odnosu.

U većini slučajeva, korištenje dodataka omogućuje vam postizanje očekivanog učinka i otvaranje novih aspekata blizine. Važno je ne zaboraviti da odluka o korištenju stimulansa seksualne želje mora biti samostalno, neprimjetno miješanje kapljica u partnera pića nije dopušteno. Konjski patogen je u stanju brzo riješiti problem, ali u slučaju ozbiljnih kršenja nužno je ići dublje u rješavanje tog problema, tako da seksualne prepreke ne utječu na intimni život.