Search

Razlozi

Anti-upalni lijek Vitaprost - recenzije

Moderator: dvd-rw

Vitaprost Plus

# 1 Message Mir »15. prosinca 2009. 12:25

# 2 Post AleksandrI! »Thu Dec 15, 2009 12:59 pm

# 3 Post Norbekovec »15. prosinca 2009. 19:47

# 4 Post Evgeniy »Mon Dec 21, 2009 12:44 pm

# 5 Post Mir »Mon Dec 21, 2009 6:32 pm

# 6 Post Sasha White »Mon Dec 21, 2009 6:56 pm

# 7 Post dvd-rw »ned ožu 27, 2011 1:42 pm

Vitaprost recenzije

Ljekoviti pripravak je uključen u skupinu lijekova životinjskog podrijetla. Koristi se lijek za liječenje bolesti prostate.

Je li lijek registriran?: Provjerite ☜

Lijek je dodan: 2010-11-05.
Upute ažurirane: 2017-01-30

Analogni i zamjenski

Pažnja! Dummy lijekovi - kako se Rusi uzgajaju ili što ne možete trošiti novac!

Kratke upute za uporabu, kontraindikacije, sastav

Indikacije (iz što pomaže?)
Koristi se medicinski pripravak u liječenju sljedećih bolesti ljudskog tijela:
• Ako pacijent ima prostatitis pretvoren u kronični oblik.
• Ako se poduzimaju profilaktičke mjere kako bi se spriječio razvoj bakterijskog prostatisa.
• Ako pacijent ima benignu hiperplaziju prostate.
• Ako postoji priprema za operaciju u prostati, kao iu postoperativnom razdoblju.

kontraindikacije
Lijek ne bi trebao biti propisan onim pacijentima čije tijelo reagira posebno osjetljivo na barem jedan od sastavnih dijelova lijeka.

Način primjene (doziranje)
Lijek se upotrebljava dva puta dnevno. Jedna doza lijekova treba biti jednaka 1 tabletu. Ako se provodi terapija benigne hiperplazije prostate, tečaj bi trebao trajati od 1 mjeseca i više. Ako se provodi liječenje kroničnog prostatitisa, minimalni tijek liječenja je 10 dana.
Da bi se spriječila bakterijska infekcija, potrebno je koristiti ljekovitu smjesu na tabletu dva puta dnevno tijekom jednog mjeseca. To bi trebalo napraviti 1 ili 2 puta godišnje.

Posebne upute
Moguće je koristiti lijek u terapiji starijih bolesnika, ako se provodi kronično liječenje prostatisa kroničnog oblika, a isto tako i kao post-rehabilitacijski agens nakon akutnog oblika bolesti.

Otpustite obrazac
Dostupni medicinski pripravak u tabletama. 1 komad sadrži 100 mg. ekstrakt prostate i 20 mg. peptidi koji su topivi u vodi. Pomoćni elementi uključuju saharozu, kalcijev stearat, krospovidon, celulozu, monohidrat.
Svaka pojedina tableta je zatvorena u ćeliji mjehurićaste ljuske stvorene od kopolimera, bunariće silike, talka, natrij bikarbonata, titanijevog dioksida i drugih komponenata.
Pakirane tablete u kartonskoj kutiji. Može biti 10, 20 ili 30 tableta. U jednom tijelu sadrži 10 tableta.
Pravila o sadržaju tableta u kompletu za prvu pomoć
Ljekoviti pripravak je smješten u ljusci koja se samostalno otapa u crijevu. Takvu tabletu treba držati samo na tamnom mjestu na temperaturi koja ne prelazi 25 stupnjeva.

Preporuke / povratne informacije liječnika: na našoj web stranici imamo veliki dio konzultacija, gdje Vitaprost raspravlja od strane pacijenata i liječnika 56 puta - vidi

Vitaprost

Oblici otpuštanja

Upute za Vitapros

Vitaprost je domaći medicinski proizvod iz životinjskih sirovina za liječenje kroničnih bolesti prostate. Tijekom godina, problem liječenja prostatisa nije izgubio svoju važnost. Trenutno se terapeutski algoritam temelji na sekundarnoj prirodi infektivne lezije prostate s već prisutnim morfološkim promjenama. Kao što su istraživanja provedena posljednjih godina pokazala, ključni uzrok kronične upale prostate je poremećaj protoka krvi kroz krvne žile organa zdjelice - smanjenje intenziteta cirkulacije krvi u kapilarnom sloju u vezi s venskom trombozom. U tom smislu, glavni cilj liječnika u ovom slučaju je normalizacija mikrocirkulacije u zahvaćenom tijelu, za koje se koriste organotropni pripravci. Jedan od tih lijekova je Vitaprost. Njegova je značajka širok raspon terapijskih aktivnosti. Vitaprost vraća oslabljeni mikrocirkulaciju i sprečava formiranje krvnih ugrušaka u krvnim žilama venskog kreveta. Nakon korekcije cirkulacijskih poremećaja, upala počinje nestajati, bol se uklanja i ponovno se uspostavlja erektilna funkcija. Istodobno se aktiviraju sekretorne epitelne stanice žlijezde, čime se uklanjaju zagušenja. Tajna prostate vraća baktericidna svojstva koja osigurava njegovu čistoću od mikroorganizama i normalizira razinu bijelih krvnih stanica.

Korištenje Vitaprost omogućuje vam uklanjanje poremećaja funkcije mokraće zbog suzbijanja upalnog procesa i vraćanja njezine bivše veličine u žlijezdu. Jedna od prednosti Vitaprost je brzina razvoja terapijskog učinka. Preporučeno trajanje tečenja lijekova je 5-10 dana s mogućnošću produženja ili ponavljanja, ovisno o ozbiljnosti bolesti. Prema kliničkim studijama, učinkovitost korištenja lijeka za liječenje kroničnog prostatitisa je 82%, za prevenciju egzacerbacija - 97%. Vitaprost se dobro kombinira s bilo kojim oblikom antibiotske terapije i povećava njegovu učinkovitost. Jedna od prednosti lijeka je odsutnost tzv. "First-pass efekt", koji osigurava apsorpciju aktivne komponente u krvotok, zaobilazeći jetru i povećava njegovu biodostupnost. Učestalost vitamina Vitaprost je 1 puta dnevno (svijeće), 2 puta dnevno (tablete), a nema potrebe za odabirom doze. Lijek ima pozitivan učinak, a ne kvaliteta sperme, normalizirajući parametre ejakulata. Prije upotrebe svijeća, potrebno je spontano isprazniti crijeva ili očistiti klistir. Nuspojave kod uporabe vitamina Vitaprost vrlo su rijetke i ne idu dalje od blagih alergijskih reakcija. Lijek je prikladan za upotrebu u bolesnika svih dobnih skupina.

Vitaprost - recenzije

Nikada nisam mislio da ću morati uzeti Vitaprost kad imam 40 godina. Čini se da nije testirala svoj urinogenitalni sustav (nije imao nikakvih loših navika i nije sjedio na hladnom), pokušao je voditi relativno zdrav stil života, ali nije mogao izbjeći probleme. Pa barem nije slušao njegov unutarnji glas i odmah otišao na recepciju specijalistu. Zahvaljujući liječniku - nije mi napunio teške lijekove i savjetovao me da počnem razmišljati o sportu (krv za ubrzavanje), promjenu prehrane (smanjiti kolesterol) i propisane svijeće za prostatitis, koje sam naručio na posebnom web mjestu.

Kako sam "upoznao" svoje probleme

U ordinaciji sam pitao kako se dogodilo da ja, muškarac bez loših navika i redovit seksualni život, imao prostatitis. Pokazalo se da se takva bolest često događa čak iu sportašima. Mnogi ljudi uspijevaju izbjeći upalu prostate, ali ipak određeni postotak muškaraca trpi ovu neobjašnjivu sudbinu.

Da bi se izbjegla upala, prostata treba, kao minimum, od mladosti da pravilno pojede i pravodobno liječi zarazne bolesti.

Nakon pregleda i testiranja, moj liječnik je rekao da moja prostata nije bila bakterija, pa vjerojatno ne bi trebala piti antibiotike. Ali ovdje je potrebno raditi na svom zdravlju. Nažalost, nemoguće je potpuno oporaviti, ali je moguće zaustaviti razvoj bolesti.

Roman Igorevich, proktolog, urolog, Omsk

Uz prehranu i sport, sve je bilo jasno. Promjene načina života su neophodne kako bi krv počela cirkulirati i upaliti. Ali nikad prije nisam čuo ništa o Vitaprostu (iako prije toga nisam bio zainteresiran za prostatitis). Odlučio sam popuniti prazninu u znanju i ući u Internet.

Svojstva i oznake za uporabu Vitaprost

Nakon što je malo rummaged u mreži pronašao mnogo članaka o takvoj pripremi. Ljudi su stvarno pohvalili Vitaprost i pronašao sam recenzije ne samo na forumima. Ispada da je alat vrlo popularan među jačim spolom. Drago mi je - to znači da lijek radi!

Nakon čitanja ovog pregleda, postalo je zanimljivo iz onoga što obično pomaže rektalni supozitoriji i pilule. Pokazalo se da je popis indikacija vrlo širok. Najčešće se lijekovi propisuju muškarcima koji pate od prostatisa, impotencije i benignih tumora.

Nakon Vitaprost-a, u tijelu se javljaju sljedeće promjene:

  • poboljšava se proizvodnja sperme;
  • veličina prostate je znatno smanjena;
  • mišići mjehura su tonirani;
  • stagnacija u vene i plovila;
  • snaga se poboljšava.

Općenito, smjer djelovanja je jasan - liječenje "muških" problema i poboljšanje erektilne funkcije.

Vrste i oblici lijeka

Liječnik mi je propisao rektalne supozitorije. Pokazalo se da u ljekarni možete kupiti svijeće od tri vrste. Razlikuju se u dozama aktivne tvari.

  1. Redovita Vitaprost sadrži oko 50 mg ekstrakta buta prostate. Koristi se za liječenje kroničnih oblika bolesti i pomaže u izbjegavanju recidiva nakon operacije.
  2. Vitaprost Forte sadrži gotovo 100 ml samprost. Ovaj alat preporučuje se uklanjanjem neugodnih simptoma akutne upale i borbene hiperplazije.
  3. Vitaprost Plus je zamišljen kao kombinirani lijek. Sastav je dodao antibiotike potrebne za suzbijanje infekcije u prostati.

Dojavila mi se početna faza ne-bakterijskog prostatisa, pa sam kupio klasični Vitaprost.

Za one koji su uplašeni svijećama, napisat ću - postoji lijek na prodaju i u obliku tableta. To je stvarno prikladno, ali rizik od nuspojava iz probavnog sustava se značajno povećava. U slučaju Vitaprostove predoziranja, moguća je iritacija crijevne sluznice, fotofobije i krvarenje u želucu. Vjerojatnost takvih komplikacija kod korištenja supozitorija je znatno manja, jer se lijek odmah apsorbira u krv, zaobilazeći jetru.

Pravila o tretmanu Vitaprost

Razumljivo je kako koristiti čepiće, mislim da su svi. Svijeća se mora staviti u rektum. Ništa nije zastrašujuće zbog toga. Naravno da je malo ugodna, ali rezultat liječenja definitivno je vrijedan neke nelagode. Nakon uvođenja sredstva, trebali biste leći i promatrati nepokretnost 30-40 minuta.

Najviše neugodna stvar za mene je da je prije korištenja Vitaprost, bilo potrebno je očistiti crijeva. Svakog dana nisam htio piti laksativ, pa sam morao dati klistir. Pa barem prema uputama trebate postaviti samo jednu svijeću dnevno. Učinio sam to večer prije spavanja. Oduzmite da tako učinak bude maksimalan.

Tijek terapije je mali. Liječnik je rekao da u mom slučaju Vitaprost možete koristiti 7-10 dana. Nakon toga trebat će vam pauza od 2-3 tjedna i ponovno liječenje. Najvjerojatnije u akutnoj fazi prostatitisnih tableta i supozitorija koriste se više od tjedan dana.

Recenzije ljudi i mojih osjećaja

Namjerno sam odabrao sastav Vitaprost kao zasebni odlomak. Pokazalo se da je lijek potpuno prirodan i ne sadrži nikakve sintetičke tvari. Aktivni sastojak je ekstrakt prostate goveda (bika). Dakle, zbog opasnih nuspojava iz jetre ne može se brinuti. Jedina stvar koju trebate obratiti pozornost na - moguće nuspojave pri kombiniranju lijekova. Istovremeno ne možete uzimati antidepresive, alkohol, hormone i diuretike.

Vitaprost je imao izvrsnu reputaciju. Gotovo da nema negativnih ocjena o korištenju takvog alata. Ljudi slave svijeće i preporučuju ih svojim "kolegama" zbog bolesti:

Imala sam probleme drugačijeg tipa, ali činjenica da lijek ima pozitivan učinak na erekciju je također vrlo dobar)))) Opisujem moje osjećaje malo:

  • bol u prepona:
  • Počeo sam normalno otići u toalet;
  • nestala je stalna spaljivanja i svrbež.

Općenito, osjećam se sjajno. Mislim da ću uzeti Vitaprost i šire. Pitao je stručnjaka hoće li piti tablete kao preventivnu mjeru. Liječnik je rekao da nekoliko puta godišnje, tečaj od 7-10 dana jednostavno ne bi ozlijedio. Zato kupite još par pakiranja na službenoj web stranici na lageru.

Recenzije: Vitaprost

  • Nizhpharm, Rusija
  • Datum isteka: do 01.08.2019
  • Nizhpharm, Rusija
  • Datum isteka: do 08/01/2020
  • Nizhpharm, Rusija
  • Datum isteka: do 01.05.2020
  • Nizhpharm, Rusija
  • Datum isteka: do 01.11.2019

Recenzije kupaca o Vitaprostu

Bio je tretiran za prostatitis, uključujući vitaprost svijeće. Usput, čitam mnogo stvari o njima - ne volim prihvatiti nešto čije akcije ne znam. Lijek je vrlo zanimljiv. Ovo je organotop - tj. Cilja samo prostatu, bez obzira na sve. Njegova je svrha obnova mikrocirkulacije tajne u prostati, potpunu obnovu njegovih funkcija i konačno obnavljanje tkiva. Treba ga koristiti nakon što su patogeni uništeni (antibiotik se obično suočava s tim) i uklanjaju se sva upalna žarišta, pa će njegova primjena biti najučinkovitija. Pretpostavljam da oni kojima je vitaprost "nije pomogao" nisu slijedili ova pravila. Osobno, sve mi je pomoglo (u kompleksu - kad sam bio tretiran, uzeo sam, pricked, itd., Desetak različitih lijekova, uključujući dva tečaja vitaprost).

Muž ne voli svijeće, za nas pilule su postale pravi spas. Dobar lijek.

Ja sam upoznat s ovim sredstvima ne po izričaja - prvo je moj otac, a zatim i moj muž liječen zbog prostatisa. Odmah ću reći - lijek je dobar, sudeći prema rezultatima liječenja, ali - prvo, liječnik mora propisati liječenje, a drugo - liječenje mora uvijek biti sveobuhvatno, prostatitis nije bolest koja se može prevladati jednim čudnim lijekom. Ali sa svojim zadacima - normalizacija tkiva prostate, uklanjanje edema, itd. ovaj lijek jako dobro.

Vitaprost nije lijek, već bio-stimulans. U trenutku primjene, postoji određeni učinak, nakon što sve pade na svoje mjesto.

Dobar lijek, muž prošao je tijekom liječenja prošle godine, općenito je pomogao vrlo brzo i bez nuspojava. S drugim lijekovima se ne može usporediti.

Apsolutno se ne uklapaju. Nekoliko sati nakon početka primjene počinje gori, svrab, teška nelagoda. Problem je tipičan ne samo za mene, kao što sam pročitao ovdje za recenzije.

Pa pomaže kod prostatisa, a osim toga muž je samo jednom uzeo monur. Ostatak vremena tretira se vitaprostom, a izvana vidim da mu je raspoloženje postalo puno bolje.

Nisam siguran što mi je točno pomoglo, jer prolazim složenim tretmanom, možda vitaprost. Ali za mene ima značajan nedostatak. Nemoguće je zadržati u sebi. Sve prema uputama, nakon primjene nekoliko sati, u većini slučajeva vodite u WC. Već ništa, ali svejedno. Malo je vjerojatno da takav tretman radi.

29 godina. Kronični prostatitis (ne bakterijski). Liječnik je preporučio uobičajenu Vitaprost (svijeće). Kupio sam. Došao je kući, čitao je recenzije i bio je malo prestrašen zbog nuspojava. U mom slučaju, nije bilo proljeva, ali sve se ispostavilo upravo suprotno. Ovih 10 dana, dok sam vodila tečaj, gotovo sam prestala s toaletu. Odavde i prilično loše stanje zdravlja. Točni klistiri nisu postavljeni (kod kuće nema mogućnosti za to). No, ako se rad trbuha nakon uporabe lijeka nastavio, tada nije bilo stvarno opipljivog učinka u liječenju prostatisa. Moj glavni problem bio je česte mokrenje - ništa se stvarno nije promijenilo. Pa, možda 5% rjeđe počelo trčati. I to, čini mi se, tako se smirim) Još jedno zanimljivo promatranje je moć. Uz to, općenito, nije bilo problema. Ali nakon liječenja, čini mi se, tijelo se počelo ponašati kao da je u dobi od 17-20 godina. Dakle, ako netko ima problema s ovim, to je vjerojatno vrijedno truda - u intimnom smislu možemo očekivati ​​val od snage :)

Rezultat vitaprost može biti prilično dobar, ali cijena nije ohrabrujuća. Ja, kao kronika ovog dijela, nešto je jednostavno potrebno, inače je normalno ne otići u zahod - i to boli, bol i osjećaji su odvratni. A ekstrakt prostate je dobra i zdrava stvar, uklanja simptome na vrijeme.

Dobro i zdravlje svima. Nikada nisam ostavio takve recenzije. možda će netko pomoći! Imala sam aktivan seksualni život. ali onda me niz stresova i razdvajanja s mojom suprugom udario u apatiju - ni želju za seksom, niti uskrisom u jutarnjim satima, činilo se da sam zaustavio krv u svom penisu. Bilo je nelagode u perineumu, nešto je ometalo (nije bilo boli, bilo je rijetko i mršavo). Okrivio sam mjesec za depresnyak, ali, nakon razmišljanja, rekao je, prestani, da se depresija povukla i to nije slučaj! Nema vremena za liječnika, YET! pa sam dobio na Internet da pronađem sredstvo za ublažavanje simptoma. izbor je pao na Vitaprost (svijeće) Zašto? Želio sam nešto manje kvalitetno i manje prostora za cijenu. Rezultat: nakon prve jutarnje svijeće probudila je stalni član (koji nije dugo bio promatran), mokrenje je jače i vidljivo je da život utječe na organ, tj. Krv! Ne znam gospoda nesreće, bilo da je placebo učinak ili je Vitaprost doista pomogao! Završit ću tečaj (dajem djevojci... da se rastane - masaža prostate želi učiniti za mene) i dalje ću gledati. ali onda stručnjacima, testiranju i njihovoj presudi. Sve zdravlje! Dok stavljanjem-5

Popio sam tablete Vitaprost i postavio svijeće, rezultat je izvrsan! Manje od tjedan dana, oporavio je mokrenje, prestao je povrijediti. No, tečaj mora biti dovršen do kraja.

Ne znam kako je moj bakterijski prostatitis stekao, ali moram ga liječiti drugačije nego obično, kronično. I kakav se prostatitis može naći samo nakon testiranja. Tretira se s vitaprostom plus (liječnik je to propisao) i potpuno sam zadovoljan jer sam se oporavio. Bez ikakvih nuspojava, simptomi se opet vraćaju. Vjerujem da je lijek učinkovit i vrijedan novac

Pa sve je išlo sve dok se ta riječ općenito odnosi na takvu neugodnost kao prostatitis. Kakav poznati liječnik, kakve su mi recenzije na internetu uvjeravale da se tretira vitaprostom. Bolest se smanjila. Puno vam hvala!

Već sam pio 2 paketa (tj. 40 komada), nema poboljšanja. Skinite strogo prema uputama tj 2 puta dnevno. Ne postoji pozitivan rezultat.

apsolutno slažete! Postoji bolest - postoje lijekovi! Ja sam bio na dva urologa, oboje kažu da vitaprost je vrlo učinkovit lijek.. pa zašto tražiti dvije rublje jeftinije, gubiti vrijeme, a zatim liječiti komplikacije..

Tada se prijatelj pomirio s posljednjim igrom i pomislio kako će mu pomoći. Spalio je, pozdravio, a simptomi su se vratili. Zašto su svi u zemlji zabrinuti zbog alternativnih sredstava? Uostalom, samo možete otići do liječnika i saznati o specijaliziranim lijekovima. Tako se može liječiti upaljeno grlo i istezanje vitaprostom. Divno od Boga.

Backdropping je bio, ali nije bio velik. Zato što sam tijekom liječenja išao za male šake. Nike nije kapao Nikea.

i kakav je backdoor bio to? Imam samo neugodan gori u kauzalnom mjestu. Općenito, liječenje je prošlo dobro. Glavna stvar je da sam se i testovi vratili na normalu.

da, osjećaji - vatru! Ali nakon svijeća postoje velika poboljšanja. Nakon tečaja, prošao sam testove, pokazao se normalnim. Također mi se svidjelo da je pakiranje dizajnirano točno za 1 sat, a nisam morala kupiti novi paket zbog dvije svijeće, tj. nije razvod.

Da budem iskren, savjetovao sam se u ljekarni kako bih se sjetio, jer Nisam otišao do liječnika. Pa, pokušajte. Upozoreno da mogu biti vrlo neugodni osjećaji, to jest, bio sam spreman za vatru u svećeniku. U početku sam htio prestati, ali čitam recenzije, mnogi to imaju. 3-4 dana prolaze, simptomi također prolaze

Pa, netko ovako, ali vitaprost mi je pomogao. Liječenje, mora se reći, je paklensko, neugodno, ima gori osjećaj, potrebno je izdržati 2-3 dana

će biti prvi. Kad se suočavam s prostatitisom, počeo sam se popeti na forume, razgovarati s istim pacijentima. Općenito, kao što sam shvatio, mnogi liječnici propisuju vitaprost. Zbog svog aktivnog sastojka. Također mi je pomogao, normalno je otišao u toalet i općenito su bolovi otišli. Vitaprost može biti malo skuplji od drugih lijekova na ovoj temi, ali oni svakako rade

Vitoprost mi ne pomaže, kao i nelagoda, tako da je bila vruća kakva jesu i ostala vruća chichki, a ne bilo koje spermijske stanice netrn

VITAPROST recenzije

VITAPROST recenzije

Cijene VITAPROST u ljekarnama

Analoge VITAPROST

Levitra

Upute za uporabu
od 398 UAH
401791 pregleda

Urolesan

Upute za uporabu
od 80 UAH
351976 pregleda

Impaza

Upute za uporabu
od 190 UAH
348397 pregleda

POTENCIJAL

Upute za uporabu
od 6 UAH
327214 pregleda

VIAGRA

Upute za uporabu
od 146 UAH
297676 pregleda

Vitaprost - upute za uporabu, preglede, analozi i oblici otpuštanja (tablete 100 mg, supozitorije 50 mg, 100 mg forte, plus lomefloxacin) za liječenje akutnog i kroničnog prostatitisa kod muškaraca. struktura

U ovom članku možete pročitati upute za uporabu vitamina Vitaprost. Predstavljene su recenzije posjetitelja stranice - potrošači ovog lijeka, kao i mišljenja liječnika specijalista o upotrebi Vitaprost u njihovoj praksi. Veliki zahtjev za aktivnije dodavanje vaših povratnih informacija o lijeku: lijek je pomogao ili nije pomogao da se riješi bolesti, kakve su komplikacije i nuspojave zapažene, što proizvođač nije napomenuo u napomenama. Analogi Vitaprost u prisutnosti raspoloživih strukturnih analoga. Koristiti za liječenje akutnog i kroničnog prostatitisa kod muškaraca. Sastav lijeka.

Vitaprost - ima organotropni učinak na prostatu. Smanjuje stupanj edema, infiltraciju leukocita prostate, normalizira sekrecijsku funkciju epitelnih stanica, povećava broj lecitinskih zrna u tajnosti acinija, potiče tonus mišića mjehura. Smanjuje trombozu, poboljšava mikrocirkulaciju u prostati, ima antitrombocitno djelovanje, sprečava razvoj venulske tromboze u prostati.

Na temelju podataka iz kliničkih ispitivanja pokazalo se da Vitaprost umjereno smanjuje volumen prostate. Lijek smanjuje ozbiljnost opstrukcije i irritativnih simptoma u benignoj hiperplaziji prostate, što rezultira povećanjem maksimalnih i prosječnih volumnih protokova urina i smanjenjem volumena preostalog urina.

Ove kliničke studije su pokazale da korištenje vitamina Vitaprost smanjuje vjerojatnost pogoršanja kroničnog antibakterijskog prostatitisa, ne uzrokuje promjene u pokazateljima kliničke i biokemijske analize krvi, urinskih analiza. Učinkovitost primjene lijeka Vitaprost za prevenciju egzacerbacija kroničnog abaktičkog prostatitisa, prema procjeni medicinskih istraživača, iznosi 97,5%.

Vitaprost normalizira parametre prostate i ejakulira. Smanjuje bol i nelagodu uzrokovanu prostatitisom, uklanja poremećajne pojave, poboljšava funkciju kopulacije.

Lomefloxacin (Vitaprost Plus) je baktericidno sredstvo širokog spektra iz skupine fluoroquinolona. To utječe na bakterijsku enzim DNA gyrase, koja osigurava DNA superkoiling, formira kompleks sa svojim tetramer (A2B2 gyrase podjedinica) i poremećaja transkripcije i replikacije DNA, što dovodi do smrti mikrobne stanice.

struktura

Ekstrakt prostate + ekscipijensi.

Ekstrakt prostate + Lomefloxacin hidroklorid + pomoćna sredstva (Vitaprost Plus).

svjedočenje

  • kronični prostatitis;
  • akutni prostatitis (Plus);
  • prevencija egzacerbacija kroničnog abaktičkog prostatitisa (za tablete);
  • benigna hiperplazija prostate (za tablete);
  • stanje prije i nakon operacije na prostati.

Oblici otpuštanja

100 mg obložene tablete.

Rektalni supozitoriji 50 mg.

Rektalni supozitoriji 100 mg (Vitaprost Forte i Plus).

Upute za uporabu i režim

Tablete treba uzimati oralno 1 tableta 2 puta dnevno. Trajanje liječenja benigne hiperplazije prostate je najmanje 30 dana; s kroničnim prostatitisom - najmanje 10 dana.

Za prevenciju egzacerbacija kroničnog prostatitisa, koristite 1 tabletu 2 puta dnevno najmanje 30 dana - 1-2 puta godišnje.

Rektalni supozitoriji trebali bi se koristiti nakon spontanog pražnjenja ili čišćenja klistera crijeva i 1 juhe. 1 puta dnevno. Nakon uvođenja supozitorija pacijent treba biti u krevetu 30-40 minuta.

Trajanje liječenja Vitaprost supozitorijima je najmanje 10 dana.

Rektalno se primjenjuje na 1 supozitorij nakon spontane pražnjenja ili čišćenja klistera crijeva i 1 juhe. 1 puta dnevno. Nakon uvođenja supozitorija pacijent treba biti u krevetu 30-40 minuta.

Trajanje liječenja određuje samostalno liječnik. Minimalno trajanje tijeka liječenja Vitaprost Forte supozitorija za benignu hiperplaziju prostate je 15 dana, za kronični prostatitis - 10 dana, za prekomjerno aktivno mjehura - 20 dana.

Lijek se treba koristiti rektalno u 1 supozitoriju 1 puta dnevno nakon klistiranja ili samog pražnjenja crijeva.

Prije upotrebe, čepić treba ukloniti iz blister pakiranja. Nakon uvođenja lijeka pacijent treba biti u krevetu 30-40 minuta.

Tijek liječenja nastavlja se sve dok se uzročnik ne nestane u tajnosti prostate i kreće se od 10 do 30 dana (pojedinačno za svakog pacijenta).

Nuspojave

kontraindikacije

  • preosjetljivost na lijek;
  • djeca i adolescenti mlađi od 18 godina (razdoblje formiranja i rast kostura) (Vitaprost Plus).

Koristite tijekom trudnoće i laktacije

Lijek se ne koristi u žena.

Koristite u djece

Vitaprost Plus je kontraindiciran kod djece mlađe od 18 godina (razdoblje formiranja i rasta kostura).

Koristite u starijih bolesnika

Vitaprost u svijećama također se može preporučiti kao jedna od komponenti složenog liječenja kroničnog prostatitisa u bolesnika svih dobnih skupina (uključujući kada je u kombinaciji s benignom hiperplazijom prostate), kao i za rehabilitaciju pacijenata nakon akutnog prostatitisa.

Posebne upute

Dodatne kliničke studije usmjerene na procjenu stupnja smanjenja sindroma boli kao rezultat liječenja kroničnog prostatitisa s Vitaprostom omogućuju utvrđivanje učinkovitosti lijeka u liječenju kroničnog abaktičkog prostatitisa, prvenstveno za smanjenje sindroma boli.

Vitaprost rektalnih supozitorija također se može preporučiti kao jedna od komponenti kompleksne terapije za kronični prostatitis u bolesnika svih dobnih skupina (uključujući kada je u kombinaciji s benignom hiperplazijom prostate), kao i za rehabilitaciju pacijenata nakon akutnog prostatitisa.

Liječenje kroničnog prostatitisa, stanja prije i poslije kirurških intervencija na prostatu treba biti složeno, uključujući, zajedno s receptom Vitaprost tablete, uporabu drugih skupina lijekova i metoda liječenja bez lijekova.

Provedene kliničke studije usmjerene na procjenu učinka Vitaprost na spermatogenezu u bolesnika s neplodnosti, razvijajući se na pozadini kroničnog prostatitisa, dopušteno je utvrditi pozitivan učinak lijeka na spermatogenezu. Vitaprost se može preporučiti kod pacijenata sa sekrecijskim toksičnim oblikom neplodnosti koji se razvio na pozadini kroničnog prostatitisa.

Interakcija lijekova

Uz istodobnu uporabu povećava se aktivnost oralnih antikoagulanata i povećava toksičnost nesteroidnih protuupalnih lijekova (NSAID).

Lijekovi koji blokiraju tubularnu sekreciju, usporavaju izlučivanje lijeka.

Ne postoji križna rezistencija s penicilinom, cefalosporinima, aminoglikozidima, ko-trimoksazolom, metronidazolom.

Analogni lijek Vitaprost

Strukturni analozi aktivne tvari:

  • Vitaprost plus;
  • Vitaprost Forte;
  • prostatilen;
  • Samprost;
  • Uroprost.