Search

Anti-upalni lijek Vitaprost - recenzije

Moderator: dvd-rw

svijeće vitaprost forte

# 1 Post od Vadim222 »čet lip 04, 2015 2:12 pm

# 2 Poruka redaktor »Thu Jun 04, 2015 2:16 pm

# 3 Post Vetal224 »sub lip 20, 2015 10:09 pm

Vitaprost mi je pomogao jedan dan. koji više dana i vremena

# 4 Poruka leteći šaman »Sub Apr 30, 2016 11:26 am

Vitaprost mi je pomogao jedan dan. koji više dana i vremena

# 5 Post by AnthonyC »Fri May 13, 2016 1:25 pm

vitaprost svijeće

# 6 Poruka Prost-P10x »Sun Jun 26, 2016 10:56 pm

vitaprost svijeće

# 7 Post allihomanov »sub srp 16, 2016 5:05 pm

vitaprost svijeće

# 8 Post Nadin 57 »Sat Jul 16, 2016 6:08 pm

vitaprost svijeće

# 9 Post by andreykaa »Sub Jul 16, 2016 9:09 pm

vitaprost svijeće

# 10 Post Zimushka »Sun Jul 17, 2016 11:54 pm

vitaprost svijeće

# 11 Post Arche911 »čet vel 16, 2017 9:26 pm

svijeće vitaprost forte

# 12 Poruka Viktoriya0404 "uto travanj 17, 2018 3:53 pm

Saznajte kako izliječiti prostatitis.

Oporavak će započeti danas.

Detaljne i dostupne o modernim metodama.
dijagnosticiranje i liječenje bolesti prostate

  • - Odredite uzroke
  • - Suzbijanje infekcija prostate
  • - Metode liječenja
  • - Kako se opet ne bi razboljeli i drugi

VITAPROST recenzije

VITAPROST recenzije

Cijene VITAPROST u ljekarnama

Analoge VITAPROST

Levitra

Upute za uporabu
od 398 UAH
401791 pregleda

Urolesan

Upute za uporabu
od 80 UAH
351976 pregleda

Impaza

Upute za uporabu
od 190 UAH
348397 pregleda

POTENCIJAL

Upute za uporabu
od 6 UAH
327214 pregleda

VIAGRA

Upute za uporabu
od 146 UAH
297676 pregleda

Recenzije: Vitaprost

  • Nizhpharm, Rusija
  • Datum isteka: do 01.08.2019
  • Nizhpharm, Rusija
  • Datum isteka: do 01.05.2020
  • Nizhpharm, Rusija
  • Datum isteka: do 08/01/2020
  • Nizhpharm, Rusija
  • Datum isteka: do 01.11.2019

Recenzije kupaca o Vitaprostu

Bio je tretiran za prostatitis, uključujući vitaprost svijeće. Usput, čitam mnogo stvari o njima - ne volim prihvatiti nešto čije akcije ne znam. Lijek je vrlo zanimljiv. Ovo je organotop - tj. Cilja samo prostatu, bez obzira na sve. Njegova je svrha obnova mikrocirkulacije tajne u prostati, potpunu obnovu njegovih funkcija i konačno obnavljanje tkiva. Treba ga koristiti nakon što su patogeni uništeni (antibiotik se obično suočava s tim) i uklanjaju se sva upalna žarišta, pa će njegova primjena biti najučinkovitija. Pretpostavljam da oni kojima je vitaprost "nije pomogao" nisu slijedili ova pravila. Osobno, sve mi je pomoglo (u kompleksu - kad sam bio tretiran, uzeo sam, pricked, itd., Desetak različitih lijekova, uključujući dva tečaja vitaprost).

Muž ne voli svijeće, za nas pilule su postale pravi spas. Dobar lijek.

Ja sam upoznat s ovim sredstvima ne po izričaja - prvo je moj otac, a zatim i moj muž liječen zbog prostatisa. Odmah ću reći - lijek je dobar, sudeći prema rezultatima liječenja, ali - prvo, liječnik mora propisati liječenje, a drugo - liječenje mora uvijek biti sveobuhvatno, prostatitis nije bolest koja se može prevladati jednim čudnim lijekom. Ali sa svojim zadacima - normalizacija tkiva prostate, uklanjanje edema, itd. ovaj lijek jako dobro.

Vitaprost nije lijek, već bio-stimulans. U trenutku primjene, postoji određeni učinak, nakon što sve pade na svoje mjesto.

Dobar lijek, muž prošao je tijekom liječenja prošle godine, općenito je pomogao vrlo brzo i bez nuspojava. S drugim lijekovima se ne može usporediti.

Apsolutno se ne uklapaju. Nekoliko sati nakon početka primjene počinje gori, svrab, teška nelagoda. Problem je tipičan ne samo za mene, kao što sam pročitao ovdje za recenzije.

Pa pomaže kod prostatisa, a osim toga muž je samo jednom uzeo monur. Ostatak vremena tretira se vitaprostom, a izvana vidim da mu je raspoloženje postalo puno bolje.

Nisam siguran što mi je točno pomoglo, jer prolazim složenim tretmanom, možda vitaprost. Ali za mene ima značajan nedostatak. Nemoguće je zadržati u sebi. Sve prema uputama, nakon primjene nekoliko sati, u većini slučajeva vodite u WC. Već ništa, ali svejedno. Malo je vjerojatno da takav tretman radi.

29 godina. Kronični prostatitis (ne bakterijski). Liječnik je preporučio uobičajenu Vitaprost (svijeće). Kupio sam. Došao je kući, čitao je recenzije i bio je malo prestrašen zbog nuspojava. U mom slučaju, nije bilo proljeva, ali sve se ispostavilo upravo suprotno. Ovih 10 dana, dok sam vodila tečaj, gotovo sam prestala s toaletu. Odavde i prilično loše stanje zdravlja. Točni klistiri nisu postavljeni (kod kuće nema mogućnosti za to). No, ako se rad trbuha nakon uporabe lijeka nastavio, tada nije bilo stvarno opipljivog učinka u liječenju prostatisa. Moj glavni problem bio je česte mokrenje - ništa se stvarno nije promijenilo. Pa, možda 5% rjeđe počelo trčati. I to, čini mi se, tako se smirim) Još jedno zanimljivo promatranje je moć. Uz to, općenito, nije bilo problema. Ali nakon liječenja, čini mi se, tijelo se počelo ponašati kao da je u dobi od 17-20 godina. Dakle, ako netko ima problema s ovim, to je vjerojatno vrijedno truda - u intimnom smislu možemo očekivati ​​val od snage :)

Rezultat vitaprost može biti prilično dobar, ali cijena nije ohrabrujuća. Ja, kao kronika ovog dijela, nešto je jednostavno potrebno, inače je normalno ne otići u zahod - i to boli, bol i osjećaji su odvratni. A ekstrakt prostate je dobra i zdrava stvar, uklanja simptome na vrijeme.

Dobro i zdravlje svima. Nikada nisam ostavio takve recenzije. možda će netko pomoći! Imala sam aktivan seksualni život. ali onda me niz stresova i razdvajanja s mojom suprugom udario u apatiju - ni želju za seksom, niti uskrisom u jutarnjim satima, činilo se da sam zaustavio krv u svom penisu. Bilo je nelagode u perineumu, nešto je ometalo (nije bilo boli, bilo je rijetko i mršavo). Okrivio sam mjesec za depresnyak, ali, nakon razmišljanja, rekao je, prestani, da se depresija povukla i to nije slučaj! Nema vremena za liječnika, YET! pa sam dobio na Internet da pronađem sredstvo za ublažavanje simptoma. izbor je pao na Vitaprost (svijeće) Zašto? Želio sam nešto manje kvalitetno i manje prostora za cijenu. Rezultat: nakon prve jutarnje svijeće probudila je stalni član (koji nije dugo bio promatran), mokrenje je jače i vidljivo je da život utječe na organ, tj. Krv! Ne znam gospoda nesreće, bilo da je placebo učinak ili je Vitaprost doista pomogao! Završit ću tečaj (dajem djevojci... da se rastane - masaža prostate želi učiniti za mene) i dalje ću gledati. ali onda stručnjacima, testiranju i njihovoj presudi. Sve zdravlje! Dok stavljanjem-5

Popio sam tablete Vitaprost i postavio svijeće, rezultat je izvrsan! Manje od tjedan dana, oporavio je mokrenje, prestao je povrijediti. No, tečaj mora biti dovršen do kraja.

Ne znam kako je moj bakterijski prostatitis stekao, ali moram ga liječiti drugačije nego obično, kronično. I kakav se prostatitis može naći samo nakon testiranja. Tretira se s vitaprostom plus (liječnik je to propisao) i potpuno sam zadovoljan jer sam se oporavio. Bez ikakvih nuspojava, simptomi se opet vraćaju. Vjerujem da je lijek učinkovit i vrijedan novac

Pa sve je išlo sve dok se ta riječ općenito odnosi na takvu neugodnost kao prostatitis. Kakav poznati liječnik, kakve su mi recenzije na internetu uvjeravale da se tretira vitaprostom. Bolest se smanjila. Puno vam hvala!

Već sam pio 2 paketa (tj. 40 komada), nema poboljšanja. Skinite strogo prema uputama tj 2 puta dnevno. Ne postoji pozitivan rezultat.

apsolutno slažete! Postoji bolest - postoje lijekovi! Ja sam bio na dva urologa, oboje kažu da vitaprost je vrlo učinkovit lijek.. pa zašto tražiti dvije rublje jeftinije, gubiti vrijeme, a zatim liječiti komplikacije..

Tada se prijatelj pomirio s posljednjim igrom i pomislio kako će mu pomoći. Spalio je, pozdravio, a simptomi su se vratili. Zašto su svi u zemlji zabrinuti zbog alternativnih sredstava? Uostalom, samo možete otići do liječnika i saznati o specijaliziranim lijekovima. Tako se može liječiti upaljeno grlo i istezanje vitaprostom. Divno od Boga.

Backdropping je bio, ali nije bio velik. Zato što sam tijekom liječenja išao za male šake. Nike nije kapao Nikea.

i kakav je backdoor bio to? Imam samo neugodan gori u kauzalnom mjestu. Općenito, liječenje je prošlo dobro. Glavna stvar je da sam se i testovi vratili na normalu.

da, osjećaji - vatru! Ali nakon svijeća postoje velika poboljšanja. Nakon tečaja, prošao sam testove, pokazao se normalnim. Također mi se svidjelo da je pakiranje dizajnirano točno za 1 sat, a nisam morala kupiti novi paket zbog dvije svijeće, tj. nije razvod.

Da budem iskren, savjetovao sam se u ljekarni kako bih se sjetio, jer Nisam otišao do liječnika. Pa, pokušajte. Upozoreno da mogu biti vrlo neugodni osjećaji, to jest, bio sam spreman za vatru u svećeniku. U početku sam htio prestati, ali čitam recenzije, mnogi to imaju. 3-4 dana prolaze, simptomi također prolaze

Pa, netko ovako, ali vitaprost mi je pomogao. Liječenje, mora se reći, je paklensko, neugodno, ima gori osjećaj, potrebno je izdržati 2-3 dana

će biti prvi. Kad se suočavam s prostatitisom, počeo sam se popeti na forume, razgovarati s istim pacijentima. Općenito, kao što sam shvatio, mnogi liječnici propisuju vitaprost. Zbog svog aktivnog sastojka. Također mi je pomogao, normalno je otišao u toalet i općenito su bolovi otišli. Vitaprost može biti malo skuplji od drugih lijekova na ovoj temi, ali oni svakako rade

Vitoprost mi ne pomaže, kao i nelagoda, tako da je bila vruća kakva jesu i ostala vruća chichki, a ne bilo koje spermijske stanice netrn

Vitaprost - recenzije

Nikada nisam mislio da ću morati uzeti Vitaprost kad imam 40 godina. Čini se da nije testirala svoj urinogenitalni sustav (nije imao nikakvih loših navika i nije sjedio na hladnom), pokušao je voditi relativno zdrav stil života, ali nije mogao izbjeći probleme. Pa barem nije slušao njegov unutarnji glas i odmah otišao na recepciju specijalistu. Zahvaljujući liječniku - nije mi napunio teške lijekove i savjetovao me da počnem razmišljati o sportu (krv za ubrzavanje), promjenu prehrane (smanjiti kolesterol) i propisane svijeće za prostatitis, koje sam naručio na posebnom web mjestu.

Kako sam "upoznao" svoje probleme

U ordinaciji sam pitao kako se dogodilo da ja, muškarac bez loših navika i redovit seksualni život, imao prostatitis. Pokazalo se da se takva bolest često događa čak iu sportašima. Mnogi ljudi uspijevaju izbjeći upalu prostate, ali ipak određeni postotak muškaraca trpi ovu neobjašnjivu sudbinu.

Da bi se izbjegla upala, prostata treba, kao minimum, od mladosti da pravilno pojede i pravodobno liječi zarazne bolesti.

Nakon pregleda i testiranja, moj liječnik je rekao da moja prostata nije bila bakterija, pa vjerojatno ne bi trebala piti antibiotike. Ali ovdje je potrebno raditi na svom zdravlju. Nažalost, nemoguće je potpuno oporaviti, ali je moguće zaustaviti razvoj bolesti.

Roman Igorevich, proktolog, urolog, Omsk

Uz prehranu i sport, sve je bilo jasno. Promjene načina života su neophodne kako bi krv počela cirkulirati i upaliti. Ali nikad prije nisam čuo ništa o Vitaprostu (iako prije toga nisam bio zainteresiran za prostatitis). Odlučio sam popuniti prazninu u znanju i ući u Internet.

Svojstva i oznake za uporabu Vitaprost

Nakon što je malo rummaged u mreži pronašao mnogo članaka o takvoj pripremi. Ljudi su stvarno pohvalili Vitaprost i pronašao sam recenzije ne samo na forumima. Ispada da je alat vrlo popularan među jačim spolom. Drago mi je - to znači da lijek radi!

Nakon čitanja ovog pregleda, postalo je zanimljivo iz onoga što obično pomaže rektalni supozitoriji i pilule. Pokazalo se da je popis indikacija vrlo širok. Najčešće se lijekovi propisuju muškarcima koji pate od prostatisa, impotencije i benignih tumora.

Nakon Vitaprost-a, u tijelu se javljaju sljedeće promjene:

  • poboljšava se proizvodnja sperme;
  • veličina prostate je znatno smanjena;
  • mišići mjehura su tonirani;
  • stagnacija u vene i plovila;
  • snaga se poboljšava.

Općenito, smjer djelovanja je jasan - liječenje "muških" problema i poboljšanje erektilne funkcije.

Vrste i oblici lijeka

Liječnik mi je propisao rektalne supozitorije. Pokazalo se da u ljekarni možete kupiti svijeće od tri vrste. Razlikuju se u dozama aktivne tvari.

  1. Redovita Vitaprost sadrži oko 50 mg ekstrakta buta prostate. Koristi se za liječenje kroničnih oblika bolesti i pomaže u izbjegavanju recidiva nakon operacije.
  2. Vitaprost Forte sadrži gotovo 100 ml samprost. Ovaj alat preporučuje se uklanjanjem neugodnih simptoma akutne upale i borbene hiperplazije.
  3. Vitaprost Plus je zamišljen kao kombinirani lijek. Sastav je dodao antibiotike potrebne za suzbijanje infekcije u prostati.

Dojavila mi se početna faza ne-bakterijskog prostatisa, pa sam kupio klasični Vitaprost.

Za one koji su uplašeni svijećama, napisat ću - postoji lijek na prodaju i u obliku tableta. To je stvarno prikladno, ali rizik od nuspojava iz probavnog sustava se značajno povećava. U slučaju Vitaprostove predoziranja, moguća je iritacija crijevne sluznice, fotofobije i krvarenje u želucu. Vjerojatnost takvih komplikacija kod korištenja supozitorija je znatno manja, jer se lijek odmah apsorbira u krv, zaobilazeći jetru.

Pravila o tretmanu Vitaprost

Razumljivo je kako koristiti čepiće, mislim da su svi. Svijeća se mora staviti u rektum. Ništa nije zastrašujuće zbog toga. Naravno da je malo ugodna, ali rezultat liječenja definitivno je vrijedan neke nelagode. Nakon uvođenja sredstva, trebali biste leći i promatrati nepokretnost 30-40 minuta.

Najviše neugodna stvar za mene je da je prije korištenja Vitaprost, bilo potrebno je očistiti crijeva. Svakog dana nisam htio piti laksativ, pa sam morao dati klistir. Pa barem prema uputama trebate postaviti samo jednu svijeću dnevno. Učinio sam to večer prije spavanja. Oduzmite da tako učinak bude maksimalan.

Tijek terapije je mali. Liječnik je rekao da u mom slučaju Vitaprost možete koristiti 7-10 dana. Nakon toga trebat će vam pauza od 2-3 tjedna i ponovno liječenje. Najvjerojatnije u akutnoj fazi prostatitisnih tableta i supozitorija koriste se više od tjedan dana.

Recenzije ljudi i mojih osjećaja

Namjerno sam odabrao sastav Vitaprost kao zasebni odlomak. Pokazalo se da je lijek potpuno prirodan i ne sadrži nikakve sintetičke tvari. Aktivni sastojak je ekstrakt prostate goveda (bika). Dakle, zbog opasnih nuspojava iz jetre ne može se brinuti. Jedina stvar koju trebate obratiti pozornost na - moguće nuspojave pri kombiniranju lijekova. Istovremeno ne možete uzimati antidepresive, alkohol, hormone i diuretike.

Vitaprost je imao izvrsnu reputaciju. Gotovo da nema negativnih ocjena o korištenju takvog alata. Ljudi slave svijeće i preporučuju ih svojim "kolegama" zbog bolesti:

Imala sam probleme drugačijeg tipa, ali činjenica da lijek ima pozitivan učinak na erekciju je također vrlo dobar)))) Opisujem moje osjećaje malo:

  • bol u prepona:
  • Počeo sam normalno otići u toalet;
  • nestala je stalna spaljivanja i svrbež.

Općenito, osjećam se sjajno. Mislim da ću uzeti Vitaprost i šire. Pitao je stručnjaka hoće li piti tablete kao preventivnu mjeru. Liječnik je rekao da nekoliko puta godišnje, tečaj od 7-10 dana jednostavno ne bi ozlijedio. Zato kupite još par pakiranja na službenoj web stranici na lageru.

Vitaprost pripravak: upute za uporabu i svojstva lijeka

Sve o drogama

Učestalost prostatitisa javlja kod muškaraca u bilo kojoj dobi, ali češće se pojavljuju problemi s prostatom, nakon 40 godina. Aging promjene u tijelu, štetne ovisnosti (alkohol i pušenje), nezdravu prehranu, slabu ekologiju imaju učinak. Nakon otkrivanja, prostatitis je pogodan za učinkovito liječenje. Najčešće, liječnici propisuju lijek Vitaprost. Njegova cijena varira oko 600-1100 rubalja (razne vrste droga).

Prostatitis je prilično ozbiljna bolest koja se može pretvoriti u ozbiljnije bolesti, poput adenoma prostate, a kasnije (ako se ne liječi) - u rak prostate. Stoga liječnici preporučuju prvu sumnju na takvu bolest da se obratite urologu radi potpunog liječničkog pregleda.

Sastav i svojstva lijeka

Ovaj lijek dostupan je u različitim oblicima i različitim komponentama.

Vitaprost

Glavna aktivna komponenta ovog lijeka je Vitaprost - tvar prirodnih sastojaka "Samprost", drugi naziv za "ekstrakt prostate". Ova komponenta djeluje samo na samoj prostati, smanjujući oticanje i upalu. Ona pridonosi normalizaciji sinteze sekrecije prostate, dodatno utječe na njegov sastav. Vitaprost također ublažava bol i nelagodu.

Recenzije liječnika i muškaraca liječenih ovim lijekom tvrde da učinkovito liječi upalu prostate (čak i u kroničnom obliku). Često je propisana kao preventivna mjera za pacijente koji su već operirani na prostatu.

Vitaprost plus

Pripravak "Vitaprost plus" nadopunjen je antibioticima lomefloxacin hidroklorida i pokazuje antibakterijski učinak na mnoge gram-negativne aerobes (neisserie, klebsiella, citrobacter, enterobacter, protei, itd.).

Ovaj lijek propisan je za liječenje bolesti:

  • prostatitis (različiti oblici - akutni ili kronični), što je popraćeno infekcijama urinarnog sustava;
  • aseptički prostatitis s prijetnjom infekcije;
  • tijekom pripremnog razdoblja prije operacije na organima mokraćnog sustava;
  • u postoperativnom razdoblju.

Vitaprost Forte

To je lijek s dvostrukom dozom (100 mg) aktivne tvari, ima učinkovitije djelovanje.

Otpustite obrazac

Različite vrste lijeka također imaju veliku raznolikost oblika otpuštanja. Najpopularniji oblik ovog lijeka je rektalni supozitoriji, koji se izravno rastvaraju u rektumu i djeluju izravno na prostatu. Terapeutski učinak je vrlo visok, jer lijek je potpuno apsorbiran u pravom organu.

To je samo elementarno! Da biste se vratili i povećali snage, trebate svaku večer.

Lijek u obliku supozitorija:

  • Vitaprost sadrži 50 mg aktivne tvari u 1 svijeću;
  • Vitaprost Forte sadrži 100 mg Samprost tvari;
  • Vitaprost plus - 400 mg supstance + antibiotik.

Ovaj lijek je također dostupan u obliku tableta, 20 komada po pakiranju, svaka tableta sadrži 100 mg ekstrakta prostate. Cijena u ljekarnama u Rusiji je u rasponu od 1000-1500 rubalja.

Vitaprost: upute za uporabu

Lijek treba koristiti pažljivo i bolje pod nadzorom liječnika zbog mogućih komplikacija i prijelaza blage forme bolesti do teže. Obično liječnik odabire početnu dozu lijeka i prati stanje čovjeka tijekom liječenja. Uz trčanje oblik bolesti, liječnik može produžiti tečaj, ali smanjiti dozu (tako da neželjene reakcije tijela ne pojavljuju).

Stoga, urolozi ne preporučuju uzimanje Vitaprost lijeka na svoje.

Prve dvije vrste svijeća najčešće se propisuju kao preventivna mjera za sprječavanje pogoršanja kroničnog oblika prostatitisa.

No, Vitaprost Plus pomaže u borbi s složenim i zanemarenim slučajevima, i to u prilično brzom vremenu.

Vitaprost svijeće. Upute za uporabu savjetuju ih koristiti jednom dnevno, po mogućnosti noću. Prije uporabe lijeka u obliku svijeće potrebno je isprazniti crijeva malim klistirom ili prirodno. Nakon uvođenja lijekova, bolje je leći horizontalno sat vremena, tijekom kojeg dolazi do raspadanja i asimilacije lijekova.

Tijek liječenja je najmanje 10 dana, a liječnik može produžiti do 1 mjeseca.

S zasićenjem krvi, lijek ublažava upale koji su se pojavili u mokraćnom sustavu, uklanja grčeve u mjehuru, a muškarac vraća normalnu urinaciju. To smanjuje oticanje prostate. Lijek ima antiseptički učinak koji pomaže smanjiti upalni proces uzrokovan štetnim bakterijama. Terapeutski učinak je postignut zbog uključivanja antibiotika Lomefloxacin.

Vitaprost pilule. Upute za uporabu preporučuju uzimanje dva puta dnevno za jednu tabletu, trajanje liječenja je najmanje 10 dana.

Vitaprost za profilaksu

Ekstrakt prostate je tvar životinjskog podrijetla koja pomaže u poboljšanju cirkulacije krvi kod muških urinarnih organa. Zastoj u tim organima uzrokuje upravo smanjena cirkulacija krvi, što dovodi do činjenice da se muško tijelo ne može boriti protiv infekcije.

U kroničnom obliku prostatisa, lijek se koristi za uklanjanje mogućih egzacerbacija, pomaže u ublažavanju oteklina prostate i smanjenju upalnog procesa.

Prevencija prostatisa kod muškaraca može se obaviti u bilo kojoj dobi. Međutim, to će biti optimalno kombinirati s zdravim načinom života. U slučaju profilakse, apsolutno nije dopušteno uzimanje alkoholnih pića, a osobito piva.

Kada je propisana Vitaprost, kako bi se spriječilo pogoršanje bolesti, uzima se u obzir sposobnost lijeka da normalizira sve biološke funkcije u organima mokraćnog sustava i dovodi do normalnih metaboličkih procesa zbog regeneracije zdravih stanica u tkivima prostate.

Obično liječnici propisuju profilaktički tečaj jednom godišnje (maksimalno 2 puta) s tečajem koji traje 1 mjesec. To su pilule (1 x 2 puta dnevno) ili rektalne supozitorije (1 svijeća u večernjim satima 10 dana).

Kao profilaktička mjera, Vitaprost-forte svijeće često su propisane kako bi se spriječilo ponovljeno kronični prostatitis, standardni tečaj je 20 dana.

Kontraindikacije i nuspojave

  • visoka osjetljivost na komponente lijeka;
  • dječje dob do 18 godina - zbog formiranja mišićno-koštanog sustava u tom razdoblju;
  • maligni tumor u prostati;
  • Lijek se propisuje s velikom pažnjom kod bolesnika s epileptoidnim bolestima i kod dijagnoze cerebralne ateroskleroze.

Neželjeni učinci se prvenstveno odnose na lijekove Plus i Forte:

  • iz gastrointestinalnog trakta: proljev, kolitis, poremećena mikroflora;
  • vrtoglavica, anksioznosti i nervoze, asteničnog sindroma;
  • smanjena funkcija bubrega;
  • na dijelu krvožilnog sustava: limfadenopatija, krvarenje u želucu ili crijevima;
  • u kardiovaskularnim organima: aritmija, niskog krvnog tlaka, miokardiopatija;
  • alergijske reakcije;
  • crvenilo, oteklina, fotodermatitis.

Ako prekoračite dozu lijeka, mogu se pojaviti sljedeći neugodni simptomi: konvulzije i tremor ekstremiteta, fotofobija, halucinacije i psihoze. Kada se pojave, odmah se posavjetujte s liječnikom.

Gdje drugdje vrijedi?

Složenim liječenjem erektilne disfunkcije, Vitaprost se propisuje kao dodatni lijek koji pomaže poboljšati kvalitetu i karakteristike spermograma.

Također ovaj lijek pomaže u liječenju:

  • benigni tumor u mokraćnom sustavu i prostati;
  • urinarna inkontinencija (s kompleksnim tretmanom).

Vitaprost: muškarci recenzije

Dajemo neke povratne informacije.

Pokušala sam Candle Vitaprost i mogu reći da to pomaže dobro i brzo - nakon 2 dana sam već osjetio olakšanje. Nisu poznate nuspojave.

Pati od prostatitisa dugi niz godina. Liječnik mi je preporučio da prođem Vitaprost forte s svijećama, ali, nažalost, imao sam osip. Moj liječnik mi je propisao još jedan lijek.

Analoge lijeka

Prostamed je sličan biljni pripravak, tablete su propisane za liječenje adenoma prostate.

Prostaplant - fitopreparacija iz plodova patuljaste dlake, pomaže u smanjenju pritiska na mokraćnu cijev, stimulira proces urina, ima protuupalni učinak.

Serpens - sintetički lijek u tabletama, propisan za adenom prostate.

Cernilton, lijek na bazi prirodnih sastojaka, koristi se za liječenje prostatisa različitih oblika.

nalazi

Za liječenje upalnih procesa u prostati, moderna medicina predstavlja takav veliki asortiman lijekova koji se prilikom odabira pravih lijekova treba bolje osloniti na mišljenje urologa i njihovih osjećaja tijekom postupka liječenja.

9 komentara Vitaprost pripravak: upute za uporabu i svojstva lijeka

To mi je pomoglo odjednom. Izvrstan lijek

Lijek je dobar, ali mora biti preuzet mudro, da mu je muž posvetio nakon monurna, jer dok se infekcija ne ubije, beskorisno je biti tretirano. Čini mi se da bi bilo općenito dobro prodati takve lijekove samo po receptu.

Dobar droga, moj muž je uzeo pilule, pio u procesu liječenja smartprosom. Na kraju, o svim problemima povezanim s prostatom, uspjeli su zaboraviti.

Je li smartprost koji se koristi za fizioterapiju? Ili postoji droga istog imena?

Ne postoji takav lijek, on je uređaj s kompleksnim djelovanjem za liječenje prostate. Otac je jako dobro pomagao. Ali ono što želim reći je da je važno pronaći uzrok bolesti. Ako postoji infekcija, onda će, naravno, biti rezultat iz banalnog monura, bit će dovoljno praha, a onda se to može učiniti vitaprostom. A ako je to stagnantni prostatitis, tada bi liječenje trebalo biti sasvim drukčije, onda je potrebna fizikalna terapija, masaža i druge aktivnosti. Vitaprost također pomaže dobro, ali samo u kompleksu. Često, navodi o njegovoj neučinkovitosti povezani su s neodgovarajućim postupkom, a ne sa samim lijekom.

Lijek je vitaprost. Smartprost je uređaj.

Općenito, ne razumijem zašto se uređaji poput smartprosta ne kupuju u svim uredima urologa. Imamo jednu elektroforezu iz fizioterapije, a sve ostalo je u plaćenim klinikama...

Koji je problem? Organizirajte sobu za fizioterapiju kod kuće, kako bi smartprost putem Interneta. U naše vrijeme, sve je moguće, bilo bi želja.

Nemojte trošiti novac na ovaj dodatak prehrani! Nemojte odgađati liječenje. Uostalom, postoje normalni lijekovi (jeftiniji, usput): focusin, finasterid, itd.