Search

Vitaprost

Registrirajte se da biste ostavili recenziju.
Potrebno je manje od 1 minute.

Stvrdnjavanje prostatitisa ne samo da uništava patogene (bakterije, u pravilu, gotovo uvijek koriste antibiotike) i uklanjaju upalu (nesteroidni protuupalni lijek, poput ibuprofena, regulira kuglu). Također je potrebno popraviti tkivo prostate, organotropija, doprinose oporavku izlučivanja mikrocirkulacije i vraćaju njegovo funkcioniranje.
U tom svojstvu vitaprost je nezamjenjiv - kada sam prvi put bio liječen, liječnik je zaključio da je dovoljno ukloniti upalu i vratio mi se šest mjeseci kasnije, jer se stagnacija počela razvijati. Morao sam biti ponovno tretiran (drugi urolist) - sad je sve u redu.

Bio sam uvjeren u osobni primjer rada alata, jer sam mu zahvaljujući napokon napustio prostatitis, kojeg sam već ozbiljno smetala, potom prolazila, vratila i tako dalje, iako su liječnici napisali vrlo ozbiljne i skupe pilule, ali rezultat je bio izliječen i opet recidiv. Lijek mi je doslovce pomogao u roku od mjesec dana, uzeo 2 tablete dnevno, ali doslovno tjedan dana kasnije zabilježio je da je sva bol prošla, tako da nije bilo čestih nagona za odlazak na zahod. Prošlo je više od pola godine nakon prijema, a zima je prošla, iako se ponekad zamrznula, ali nije bilo problema s prostatom, za mene je Vitaprost.

Nedavno, zbog stresa na poslu, počeli su problemi sa zdravljem muškaraca, a prostatitis je vrlo neugodan bol. Bilo je nelagode u perineumu i bilo je periodičnih bolova tijekom putovanja u WC. Pokušao sam je liječiti uz pomoć droga Vitaprost. Kupio sam ga u tabletama - to je praktičniji da ga uzmete i ispada više isplativo za cijenu. Osjećala sam se dobrim trajanjem do kraja prvog tjedna liječenja. Sve se postupno vratilo u normalu. Bol u mokrenju prestaje, erekcija se poboljšava. Zato sam ponovno izliječio normalni puni seksualni život. Uzeo sam ga oko mjesec dana i sad nemam nikakvih problema, stoga slobodno preporučujemo, alat je dobar!

Vitaprost mi je pomogao liječiti prostatitis. Treba odmah uzeti u obzir da lijek može dati reakcije. Osobno sam pristao na recepciju kod liječnika.
Pili su mjesec dana, 2 tablete dnevno. Ovaj tečaj je pogodan za kronični prostatitis. Kada se pojave prvi simptomi, može biti dovoljno 10 dana. Neovisno o povećanju doze ne vrijedi, jer je nesigurno.
Tablete brzo rade. Osobno, nakon 5 dana osjetio sam značajno olakšanje stanja. Mjesec dana kasnije, prostatitis je potpuno nestalo.

Razvijao je prostatitis u sjedećem stilu života i lagano je zamrzivao zimi, otežavajući situaciju. Dotjeravao je upalu s liječnikom, ali imao je sreće, situacija je još uvijek bila daleko od trčanja, stavljao je na opcije, odmah mu je masirao, nije želio ni svijeće, ali se složio s pilulama. Počeo je primati, kada je već bilo neugodno čak i razmišljati o seksualnoj funkciji, a odlazak u toalet nije uopće bilo zadovoljstvo. Održana strogo u skladu s uputama.
Ukupno, dva tjedna su bili dovoljni za poboljšanje dobrobiti, ali otkako sam kupio 2 paketa tableta, a drugi je bio samo polovica potrošnje, preostali su 6 dana bili fiksni. Bolovi su potpuno nestali, zahod se prestao prikazivati ​​svake minute, a sam proces mokrenja se poboljšao. Seksualno, stagnacija je uklonjena, počeo je seksati nakon tjedan i pol dana od početka unosa, tamo je on već stimulirao prostatu seksualnim djelima uz efekt tableta. Ukratko, na taj način sam bio tretiran, nisam napravio nikakve sramotne postupke, nije bilo boli iz tretmana, iako ne bih bio iznenađen što će svijeće i masaža raditi brže. Tablete nisu utjecale na samu snagu, samo ako je samo sjemena tekućina postala veća, ali to je opet zbog stimulacije prostate.

Osim tableta Vitaprost, postoje supozitoriji - vrlo dobra stvar, oni djeluju brzo i pouzdano. Tablete u tom pogledu su malo iza, ali još uvijek djeluju dobro. Reakcija je jasna, apsorpcija u crijevu je bolja. Pa, plus ih ne trebaju umetnuti bilo gdje, tako da osobe s predrasudama, da stane 100%. A pilule su jeftinije, paket s 20 komada iznosi oko 1.500 rubalja, a 10 svijeća košta 1.200 rubalja.
Treba ih uzimati dva puta dnevno, tako da paketi traju 10 dana, isto je trajanje liječenja kroničnog prostatitisa. I doista, nema smisla poduzimati dalje, upala se oslobađa, bol se smanjuje. A ako ih počnete piti čim se pojave simptomi, stanje se normalizira još brže. Istina, učinak nije vječan, već nekoliko godina koristim ove tablete, 1 pakiranje je dovoljno za 4-6 mjeseci tihog života, a onda se opet pojavljuju simptomi. Ali to je već kronično, pa jednostavno jednom i za sve nećete izliječiti, tako da ja olakšavam stanje po potrebi. Ali svaki put to pomaže sigurno, pa dva puta / tri puta godišnje ja sam očito spreman dati 1.500 po pakiranju.

Tri puta sam naišla na NizhPharmu, po prvi put je tretirao upalu tabletama, tretman je trajao jako dugo, kako bi se potpuno normalizirao stanje koje je trebalo mjesec dana. Drugi put, s istim tabletama, učinio je profilaksu čim je sumnjao na simptome - tamo su radili prema najvišem standardu. Situacija je olakšana vrlo brzo, prošlo je manje od tjedan dana i prve bolove su nestale duže vrijeme. Ali po treći put, kad nisam uspio spriječiti simptome i ponovno upaliti, bio sam već tretiran svijećama. Oni ne dolaze u bilo kakvu usporedbu s pilulama, čak ni ne stoje pored. Spasmi se uklanjaju tijekom 3 dana, a učinak tableta čeka najviše od tjedan dana. Po mom mišljenju razlika je očigledna. No pilule su manje, plus su prikladne za uzimanje, i malo spaljene od svijeća. Općenito, svaka ima svoju zlatnu sredinu. Osobno volim profilaksu s tabletama i nastavit ću se liječiti svijećama.
Ne mogu ništa reći o tabletama, sigurni su, nema nuspojava, još uvijek rade s tečajem, no učinak traje gotovo pola godine pa ako ne propustite trenutak, možete spriječiti razvoj tabletama.

S prostatitisom pati dvije godine. Vidio sam oglas za lijek Vitaprost i naredio ga putem Interneta. Uskoro sam dobio kutiju plave boje, unutar njega je bilo 20 tableta i upute. Opis sastava nije mi mnogo govorio, ali podaci o kliničkim studijama pokazali su da je učinkovitost lijeka već dokazana u 97% slučajeva, potaknulo mi je povjerenje.
Nema kontraindikacija, pa sam se sigurno koristio lijekom. Kada je došlo do doziranja, gdje kaže da trebate uzeti 2 tablete dnevno za jedan mjesec, tada sam shvatio da definitivno ne bi imao dovoljno jednog paketa. Naručio sam još 2 paketa - dolazili su brzo i bez problema.
Od otprilike drugog tjedna uzimanja tableta, bol u preponama počeo se smanjivati, česti noćni nagon za odlazak na zahod bio je smanjen na 2-3 posjeta, a bol tijekom mokrenja postala je manje uznemirujuća. Do kraja 3 tjedna, moje zdravlje je bilo još bolje, pa sam odlučila vidjeti liječnika. Primijetio je da je moj tumor spavao, a ja sam bio na putu do oporavka. Na koncu, pio sam cijeli tečaj. Nisam se morao potpuno riješiti prostatitisa, ali rezultat je bio izvrstan. Kako bih konsolidirao pozitivan učinak i poboljšao ga, počeo sam uzimati agens za profilaksu: prolazim mjesečni tečaj 2 puta godišnje. Svaki put učinak je bolji.

Anti-upalni lijek Vitaprost - recenzije

Negativne recenzije

Pozdrav dragi čitatelji. Želim pisati o liječenju ovog podmukao teško liječiti bolest prostatitis. Sve je počelo iznenada i brzo. U jesen, mrazovi su već počeli. Razgovarala sam na telefonu pored posla, razgovor je bio proveden dulje vrijeme i automatski sjeo na betonsku hladno rubnik. Nakon što je proveo 15 minuta otišao kući. U to je vrijeme razbio se sa svojom ženom, a dan 3 bio je omiljen duhovima. Počeo je osjećati bol u donjem dijelu testisa, neka vrsta vene bolna do dodira povećana u veličini. Žena je vratila je dobro, ali ne misli da napada napuštanje. Otišao sam do liječnika i ultrazvučni pregled pokazao da je norma, liječnik je rekao da je prostata odustala od ovih organa i, na pregled, pritisnula prostatu, bol u testisima odmah se povećao. Dodijeljeno je liječenju antibioticima i rektalnim supozitorijima VITAPROST.

Kao rezultat toga, završen je tijek liječenja lijekovima. Simptomi su nepromijenjeni, bol se opustio, ali malo. Uopće nisam osjetio nikakav učinak. Ja sam strastveni ljubitelj piva. Morat ćemo sudjelovati u ovoj ovisnosti. Nakon što su beskorisni lijekovi odlučili suzdržati se od alkoholnih pića.

U roku od mjesec dana bolest je počela opadati, ali ponekad ponekad se manifestira osobito kada, a ponekad na blagdanu, i dalje pijete alkohol. Ukratko, protekla je cijela godina, a posljednji put kad sam ponovno upalila, odlučila sam ponovo kupiti VITAPROST, a opet sam žalila novac koji se troši, nema nikakve razlike u korištenju tih svijeća osim gorenja.

Od vina je potpuno odbijena. U jednom časopisu čitam narodni lijek za prostatitis. Pomiješajte prirodni med i mljeveno sirovo sjemenke bundeve u ljusci. Uzmi svaki dan 1 čajnu žličicu dnevno. Koristim ovu metodu 4 mjeseca i stvarno pomažem. Ako postoje upalni procesi, gotovo je neprimjetan. Sada tražim dobrog stručnjaka za urolog da propisujem uobičajeni ućinkoviti lijek, a ne lutke za oglašavanje koje je propisao nesposobni liječnik. Ovo je moje osobno mišljenje. Ja se prijavim za plaćenu kliniku i zasigurno ću podijeliti s vama, nadam se da ću pobijediti.

Prostatitis se liječi u kompleksu različitih lijekova i metoda, ovisno o zanemarivanju, na dugoročnoj osnovi, recimo nekoliko godina. Reklamiranje čarobnih proizvoda koji koštaju mnogo novca obećavaju da će se izliječiti za 20 dana, iskoristivši bolesne ljude, zaradivši im puno novaca i dolaziti do novih beskorisnih pilula. Ispustite loše navike. Želim vam svako dobro zdravlje.

Prije ili kasnije, mnogi ljudi doživljavaju prostate bolesti kao što su Prostatitis i Adenoma.

Za takve pacijente je razvijen lijek Vitaprost. Vitaprost se u pravilu propisuje kao dio kombinacijske terapije s antibioticima, regulatorima urodinamike, masažom prostate.

Prema navedenim uputama, Vitaprost - treba smanjiti oticanje prostate i na svaki mogući način pogodno utjecati na njega.

Čepić se umetne jednom dnevno, po mogućnosti noću. Minimalni tijek liječenja je 10 dana. Koliko će dana trajati optimalni tečaj može odrediti liječnik.

I droga je prilično skupo, oko 950 rubalja za 10 komada, ali nije bilo vidljivih poboljšanja, osobno od mene.

Čak i kad sam ih prestao koristiti, nisam primijetio razliku prije, tijekom i poslije. Osjećam se kao da samo uzimam lutku. Ni pozitivni učinci, niti ikakve nuspojave, ništa.

Pa, naravno, sve može biti individualno, možda pomaže nekome, ali osobno me droga nije impresionirala.

Njezin mu je suprug bio propisan Vitaprost plus, ujutro nakon prve svijeće, strašne bolove u trbuhu, u magarcu, stalni nagon za odlazak na zahod i ispuštanje sluzi i krvi. Liječnik je savjetovao svijeće s novokainom i morskom bujicom kako bi ublažio bol, ali još nije pomoglo. muž se osjeća strašno. Ovdje je izliječeno. mislim nekoliko puta prije nego što ovaj čudo učinkovito sredstvo. previše šanse od nuspojava

Osjećam se jako loše. Nakon prve svijeće počelo je nadutost. Nakon druge - konstantne turbulencije i plinova. Nakon treće - bol u rektumu, uvijek želim ići na zahod, idete šest puta na sat, već, žao mi je, nemam ništa za prazno, ali leđa mi je suzenje. Osim toga, otkucava zimicu, nema apetita ili raspoloženja. Ne znam koliko je to dobro za namjeravanu svrhu, ali bojim se da neću moći završiti cijeli tečaj. Prije toga, upotrijebio Vitaprost bez antibiotika, bilo je normalno.

Apsolutno se ne uklapaju. Nekoliko sati nakon početka primjene počinje gori, svrab, teška nelagoda. Problem je tipičan ne samo za mene, kao što sam pročitao ovdje za recenzije.

Nisam siguran što mi je točno pomoglo, jer prolazim složenim tretmanom, možda vitaprost. Ali za mene ima značajan nedostatak. Nemoguće je zadržati u sebi. Sve prema uputama, nakon primjene nekoliko sati, u većini slučajeva vodite u WC. Već ništa, ali svejedno. Malo je vjerojatno da takav tretman radi.

Vitaprost me snima u noćnim morama. Ne samo da imam problem prostate u dobi od 36 godina, već i puno novih lijekova za rješavanje tih problema. Na mene je dodijelio jedan urolist (vjerojatno muškarac) stavio Vitaprost svijeće za noć, svaka po 1, tečaj od dva tjedna. Zašto je toliko neshvatljivo, u paketu od 10 svijeća, gdje treba još 4? Ili što učiniti s preostalim 6 drugoga paketa? Lijek nije jeftin, pa sam odlučio kupiti jedan paket za početak. Dobro je da nisam kupio 2 odmah. Budući da ponekad imam konstipaciju, poniženje je počelo s čišćenjem klistrama. U redu, ozdravljam. Prva sam svijeća od Vitaprosta gotovo me odvukla od ovog smrtnog svijeta u nebo. Moj trbuh izopačio, davao sam toalet sve što sam mogao i još više, nagon nije prestao cijelu noć, u anusu je bilo vatra... Nikada neću zaboraviti te noći. Doista sam bio jako loš, disanje kroz vrijeme. Jedva sam čekala dok se učinak lijeka ne završi.

Jasno je da više nisam tretiran ovim čudnim lijekom. Iznenađen sam samo urolom, zašto je bilo nemoguće propisati pilule? U primjeni su mnogo ljepše.

Pokušao sam Vitaprost, to je previše toksičan. Reakcija na nju je nepredvidljiva. Znojenje, uzrujan stolicu, srce da ogrebotine nešto skače... vruće. Otkazali su mi, rekli su mi da odmoriš. Ali bolest ne čeka. Stoga, na vlastiti rizik i odlučili probati Prostiatilen. Od njega manja strana bila je stolica. Ali on je potom prošao. Zato koristim samo Prostatilen.

Neutralne recenzije

Plus: tretirani, ali dugi tečaj

Nedostaci: velika cijena

Naši liječnici vole propisati vitaprost u svijećama. Dakle, jedva imam kronični prostatitis, moj urolist odmah propisuje Vitaprost svijeće u složenoj terapiji. Valja napomenuti da oni ne pomažu uvijek. Obično ih urolist propisuje 5 dana, a nakon ovih dana nema zbunjenosti. Ponekad produžim tečaj do dva tjedna, a onda nema smisla. Simptomi se povuku i bol postaje manji. Savjetujem vam da ih odnesete samo noću, jer ako ga uzmete tijekom dana, onda je i do WC-a gotovo neizbježan. Zaključak: Vitaprost svijeće se još liječe, ali uzimajte više od onoga što liječnik kaže. Ali njihova je cijena daleko od male. Jako ne čisti.

  • Malo olakšanje na kraju tečaja.
  • Pakao bol tijekom prijema
  • skupi lijek

Naš je djed već 8 godina patio od kroničnog prostatitisa, au izvan-sezoni ima akutne uvjete.

Onda mu proktolog propisuje Vitaprostove svijeće koje su namijenjene poboljšanju upalnog stanja uz pomoć antibiotika uključenih u svijeće.

Unatoč činjenici da nakon uzimanja čitavog tečaja (10 svijeća), stanje se malo poboljšava, ali 80-godišnji djed jedva podnosi recepciju, tako da netko danas mora biti blizu.

Općenito, prema opisu djeda, država nalikuje početku porođaja.

Prije umetanja svijeće potrebno je napraviti klistir za čišćenje. Nakon nekog vremena umetnite svijeću, a zatim leći. Ali nemoguće je leći, kao snažne lažne želje za odmazdom, samo pravi razbijanje, koje traje 4-5 sati.

Djed je toliko iscrpljen da je tijekom svih deset dana ležao, ili jecavao, i, naravno, uopće ne može napustiti kuću.

Kako bi to bilo najbolje, velikodušni počinje "pretvarati crijeva" vrlo snažno, cijeli prijem prati pakleni bolovi u trbuhu.

Anus je također bolan, uz svijeće potrebno je više masti.

I tek nakon nekog vremena, djed primjećuje lagani olakšanje.

Naravno, ovaj lijek je daleko od svog jedinog lijeka za prostatitis, intenzivno se liječi drugim sredstvima ljudi i lijekova.

Strogo raspravlja o svom liječenju sa svojim liječnikom, tako da za sada uspijeva izvući prijetnju rakom prvog stupnja.

Što će se dogoditi sljedeće - pokazat će život, i savjetujem mu da se povremeno pregleda i da ne započne ovu bolest, jer se ona tretira dugo i zamorno.

29 godina. Kronični prostatitis (ne bakterijski). Liječnik je preporučio uobičajenu Vitaprost (svijeće). Kupio sam. Došao je kući, čitao je recenzije i bio je malo prestrašen zbog nuspojava. U mom slučaju, nije bilo proljeva, ali sve se ispostavilo upravo suprotno. Ovih 10 dana, dok sam vodila tečaj, gotovo sam prestala s toaletu. Odavde i prilično loše stanje zdravlja. Točni klistiri nisu postavljeni (kod kuće nema mogućnosti za to).

No, ako se rad trbuha nakon uporabe lijeka nastavio, tada nije bilo stvarno opipljivog učinka u liječenju prostatisa. Moj glavni problem bio je česte mokrenje - ništa se stvarno nije promijenilo. Pa, možda 5% rjeđe počelo trčati. I to, čini mi se, toliko sam se smirila)

Još jedno zanimljivo promatranje je moć. Uz to, općenito, nije bilo problema. Ali nakon liječenja, čini mi se, tijelo se počelo ponašati kao da je u dobi od 17-20 godina. Dakle, ako netko ima problema s ovim, to je vjerojatno vrijedno truda - u intimnom smislu možemo očekivati ​​val od snage :)

  • Činilo se
  • uzimanje lijeka ima pozitivan učinak na moć! Iako je to bilo s tim posebnim problemima i nije bilo.
  • Povreda trbuha.

I ukupni učinak nije očit od liječenja.

Vitaprost se pripisuje mojem najstarijem brata iz prostatitisa. Bilo je to vrijeme kada je živio sa svojom ženom, kao što su se u kući vršili popravci, otišao je do liječnika koji je to pripisao tomu, zbog čega se njegov brat jednostavno nije mogao podnijeti i odlazi u regionalnu bolnicu drugom liječniku koji i pripisuje mu prostatitis.

Naravno, njegov brat je prethodno bio savjetovan da ga pregleda, a ne da počne bol, ali nije želio slušati nikoga, ali sada je morao biti tretiran. Ovdje su svijeće koje je prostata reagiralo na njegovo mišljenje, ali nevolja je u tome što je u trenutku kada ih je liječio, upravo je silazio za cijeli tečaj i nije išao nigdje, cijela stvar je da kaže da osjećaj rađa ili njegov izrezati, s boli svugdje.

Vitaprost svijeće su male i ude normalno, ali prije nego što uđete, trebate dobro očistiti ili, prije svake uvodne naprave, staviti klistir. Također, masti bi trebale biti pri ruci, jer je to mjesto bilo bolesno, pa čak i narvalo prije gubitka pulsusa.

U početku, moj brat bio je tretiran, mislio sam da se može pripisati nešto drugo, ali ne, samo Vitaprost i nastavio liječenje. Također, nakon što umetnete svijeću, morate tiho leći i leći. Ali to nije uspjelo zbog toga što se počelo osjećati vrlo uzrujano i upleteno. Unutra, sve se samo steglo u trbuhu, pa čak i takav seljak koji nije mogao mirno ležati i, osim toga, tiho, vrisnula i stenjale da nema.

U početku sam mislio da su takve nuspojave, ali liječnik je uvjerio mene i brata da bi to trebalo biti, samo moram izdržati. Morao je biti tretiran 10 dana, baš kao i ovaj paket u kojem ima deset svijeća.

Nakon što je podvrgnut liječenju, već se prebacio na drugi lijek koji je liječnik pripisao, ali o tome ću pisati kasnije.

Vitaprost po cijeni također možete reći da je alat nije jeftin, to će vas koštati 600 $ najviše, ali mislim da ne manje. Ne znam je li savjetovati ili ne, po mom mišljenju postoje i drugi dobri lijekovi i analozi, pa slijedite upute liječnika bolje. Štoviše, sve je individualno, i nekome tko pomaže i nekome ne. Prije nego što sam napisao recenziju, pročitao sam recenzije drugih korisnika i iskreno nismo pronašli niti jedan komentar na Vitaprost, tako da je bilo pozitivno, bilo u crveno ili 50 do 50.

Ali moram im priznati, gotovo sam zaboravio pisati o tome, bilo je na kraju liječenja da neće biti gotovo nikakvih boli. Već je moguće hodati, sjediti i kretati, stoga je bolje trpjeti, a uskoro će doći do olakšanja.

Pozitivne recenzije

Sporovi uvijek idu na malo čudnu stranu. Vitaprost sama nije panaceja, ona se ispušta (meni - u obliku svijeća) kao dio složene terapije prostatitis. On obavlja svoju funkciju (obnova mikrokrižice, uklanjanje edema, normalizaciju tkiva prostate), ali ako, recimo, antibiotik nije bio propisan prije, i bilo je bakterija-patogena u prostati. jasno je da se ništa ne događa. To jest, ovisi o liječniku kako on sve računa i širi ga tijekom vremena i doza.

Prednosti: dobar lijek pomaže

Nedostaci: ne

Sudeći po pregledima, postoji mali problem s razumijevanjem - vitaprost je vrlo dobar i moćan alat, ali ne i panaceja. Prostatitis je prilično složena bolest i može se tretirati samo opsežno, a vitaprost je nužan element takvog liječenja. koristeći samo to, pa čak i bez savjeta liječnika, najvjerojatnije ne možete izliječiti ništa.

U mom iskustvu liječenja (muž i otac) mogu reći da su uz stazu vitaprost potrebni i antibakterijski agensi (najčešće antibiotici), vitamini (za prevenciju i sprečavanje povratka infekcije odmah), fizioterapija (magnet ili ultrazvuk), a terapeutska gimnastika je obvezna (vrlo je dobra za profilaksu kasnije).

Ako još uvijek postoje ljubitelji masaže, uključujući hardver, ne vidim nikakvu potrebu za njim (osim ako vaš muž voli to :))))

Dobar dan svima!

Reći ću vam kako pravilno staviti svijeće VITAPROST PLUS, budući da su oni najučinkovitiji (za razliku od samo VITAPROST (bez antibiotika).

NEMOJTE NAPRAVITI KANDELE NA SREZU BEZ MALA VREMENA! - ovo je prvo pravilo!

A onda ti se guši neće izlaziti i zaspati ćeš čvrsto poput djeteta.

Napisat ću detaljno kako sam proveo večernju proceduru za ponovno punjenje torpeda VITAPROST.

Kupite u ljekarničkoj kamilici (kutijica jeftina sa suhom kolekcijom) i čupavice od mora (također jeftina), kao i mala klistir (kruška).

Prije nego što odete u krevet, ulijte žlicu kamilice u čajnu šalicu, prelijevajte kipuću vodu. Zatim ga filtrirajte u polu-litarsku pivnu šalicu (mislim da je svatko ima, dobro, ili bilo koju drugu šalicu od 0,5-1 l. Napunite toplom vodom iz slavine na punu šalicu. stavite komad ove decocije u krušku, razmazite vrh kruške sapunom, stajite u kadu, naslonite se, ulijte u sebe, ponavljajte dok ne napunite cijelu šalicu, a sada je najteža stvar: ne morate ići na zahod 10 minuta. Enema, sve ovo operu, čistim zube, a onda izađem, ležim na kauču na lijevoj strani. morate izdržati, vrlo jaki poticaji za toalet, ali oni su u valovima, puno boli, a zatim otpustite.) Ležim 5 minuta, a onda je sve jednostavno, idite na toalet, popnite se, a zatim izvadite dvije svijeće iz hladnjaka Bainki: Prvih 15-30 minuta bolje je leći na trbuhu, dobro, ili zaspati na trbuhu.

Nakon takvog postupka sam uspio dovršiti dva tečaja Vitapros plus svijeće (ja umetnuti 20 komada) i bez problema. Sve zdravlje. Nemojte biti lijeni, i sve će se ispasti!

Kad je gradio kuću, nadao se svom zdravlju, koji nikada nije uspio. A budući da je bilo jesensko razdoblje, počela je hladnoća i, očito, sjedila na betonu, ohladila sam se tamo. Pa, razumiješ. Isprva nije obratio pažnju, a nakon što me njegova supruga natjera da odem liječniku. Ispalo je da ohladi prostatu. Dalje više. Teška bol, plus - komplikacije u intimnoj sferi. Razumijete, ne baš pogodujući samopouzdanju, kao čovjek. Lousy zdravlje pogoršalo je depresiju. Kategorički je odbio od Vitaprostovih svijeća jer je bilo neprihvatljivo da stavim nešto unutra. sami znate gdje. Da, i građevinski prijatelji počeli su se smijati ovom prilikom. Moja je žena iskreno nazvala budalu, stalno se svađala.

Općenito, doveo je do ručke, a zatim - operaciju. Liječnik je raširio ruke, obavio operaciju. Onda je doslovce vikao na mene, napravio me da kupim Vitaprost. Ja, zgrčavši zube, počela sam to primjenjivati. I otišao je na pamet! Kao što se ispostavilo, Vitaprost je pomogao u oporavku u rekordnom vremenu. Sam liječnik bio je iznenađen ovim tempom oporavka. A kad sam pitao za liječenje, rekao mi je: "Tko bi vas prije spriječio od liječenja Vitaprorom?" "Ja bih uzimala svijeće na samom početku, čim se osjećam dobro, ne bih imao operaciju, oporavit ću se za nekoliko dana." Ja sam shvatio da sam budala, proveo sam toliko vremena, novca (za operaciju) i zdravlja.

Sada je sve normalno, osjećam se sjajno, u krevetu sa svojom ženom sve je u redu! Dakle, dečki, nemojte povlačiti i pljuskati predrasude. Vaša muška snaga i zdravlje su u vašim rukama! Sada, odjednom što će se dogoditi - samo Vitaprost!

Dobro i zdravlje svima. Nikada nisam ostavio takve recenzije. možda će netko pomoći! Imala sam aktivan seksualni život. ali onda me niz stresova i razdvajanja s mojom suprugom udario u apatiju - ni želju za seksom, niti uskrisom u jutarnjim satima, činilo se da sam zaustavio krv u svom penisu. Bilo je nelagode u perineumu, nešto je ometalo (nije bilo boli, bilo je rijetko i mršavo). Okrivio sam mjesec za depresnyak, ali onda, nakon razmišljanja, rekao je, prestani, da je očaj porastao i to nije slučaj! Nema vremena za liječnika, YET! pa sam dobio na Internet da pronađem sredstvo za ublažavanje simptoma. izbor je pao na Vitaprost (svijeće) Zašto? Htjela sam nešto manje kvalitetno i manje prostora za cijenu..

Rezultat - nakon prve jutarnje svijeće probudila je stalni član (koji nije dugo bio promatran), mokrenje je jače i vidljivo je da život teče u organu, tj. Krv!

Ne znam gospoda nesreće, bilo da je placebo učinak ili je Vitaprost doista pomogao! Završit ću tečaj (dati ću djevojci... da bude rastrgan - masaža prostate želi učiniti za mene) i dalje ću gledati. ali onda stručnjacima, testiranju i njihovoj presudi. Sve zdravlje! Dok stavljanjem-5

Imam 27 godina, dobro ohlađen, akutni prostatitis, proveo mnogo novca u plaćenoj klinici za liječenje, pao sam 3 injekcije. na dan + čudo izgorjelo = zbunjeno 0. Što samo nisam učinio i izgladnjivao, i stavljam klice i peroksid intravenski (efekt je bio tjedan dana kasnije, a onda je trajao 3 dana). Nazvao sam tatu da je oglas vidio na TV-u o vitaprost svijećama, nisam vjerovao i nije kupio još dva tjedna dok sam odlučio, kupio sam 10 komada. Uobičajena Vitaprost (jer ne znam što je drugačije +), 1300 plaćeno. Stavite prvi dan i vidite uskrsnuće do noći! Stavio sam treći dan, ustajalica ne odlazi i ne odlazi dok ne češće pokuša urinirati i bol u testisima. Samo je najbolje staviti svijeće u noći? Sjedište je normalno i ne gori ništa slično.

Dobar lijek, prikladan za upotrebu i brzo funkcioniranje, rezultat liječenja potpuno je zadovoljan, nadajući se da će me tretirati za mjesec dana, ali sve je puno brže završilo. Ne znam kako dugo djeluje, tako da se bolest ne vrati, aktivno se bavim prevencijom, vodim i provodim više vremena sa svojom ženom. Vjerojatno najteža stvar u tretmanu bilo je to što sam se strašno bojao da bi moji kolege na poslu ili rodbini mogli uhvatiti nešto loše sa mnom, ali sam prošao taj test - zahvaljujući vitaprostu, nisam se dugo trebala pretvarati :)

Vitaprost tretman nije mi pomogao. Rođakinja mi je savjetovao za ovaj lijek i rekao da mu je puno pomogao. Pretrpjela sam mjesec dana bez poboljšanja i otišla do urologa u klinici. Urolist je propisao normalno liječenje, a nakon nekoliko dana osjećao sam se bolje. Odmah je urin počeo bolje napustiti, a zatim urinirati 10 minuta! I seksualna funkcija je obnovljena, žena je sretna i zadovoljna sam!

Problem koji je povezan s prostatitisom, moja obitelj je nedavno zabrinuta. Muž je postao razdražen i agresivan, nakon što je razgovarao s njim, priznao je svoje osjećaje. Otišli smo kod liječnika, a kao rezultat toga, presuda je bila prostatitis. Podupirala sam svog voljenog supruga što je bolje moguće i inzistirala na uzimanju lijekova. Odvezao ga je "Vitaprost". Doslovno, za 3 tjedna, raspoloženje muža poboljšalo se i počeo se šaliti i zabaviti. Vrlo sam sretan zbog toga jer je zdravlje najmilije pravi sreću. Oslobodili smo se ove bolesne bolesti. A što mislite. mjesec dana kasnije sam zatrudnjela.

Preporučujem lijek. Pokazao nam je svoju učinkovitost.

svijeće vitaprost forte

Moderator: dvd-rw

svijeće vitaprost forte

# 1 Post od Vadim222 »čet lip 04, 2015 2:12 pm

# 2 Poruka redaktor »Thu Jun 04, 2015 2:16 pm

# 3 Post Vetal224 »sub lip 20, 2015 10:09 pm

Vitaprost mi je pomogao jedan dan. koji više dana i vremena

# 4 Poruka leteći šaman »Sub Apr 30, 2016 11:26 am

Vitaprost mi je pomogao jedan dan. koji više dana i vremena

# 5 Post by AnthonyC »Fri May 13, 2016 1:25 pm

vitaprost svijeće

# 6 Poruka Prost-P10x »Sun Jun 26, 2016 10:56 pm

vitaprost svijeće

# 7 Post allihomanov »sub srp 16, 2016 5:05 pm

vitaprost svijeće

# 8 Post Nadin 57 »Sat Jul 16, 2016 6:08 pm

vitaprost svijeće

# 9 Post by andreykaa »Sub Jul 16, 2016 9:09 pm

vitaprost svijeće

# 10 Post Zimushka »Sun Jul 17, 2016 11:54 pm

vitaprost svijeće

# 11 Post Arche911 »čet vel 16, 2017 9:26 pm

svijeće vitaprost forte

# 12 Poruka Viktoriya0404 "uto travanj 17, 2018 3:53 pm

Saznajte kako izliječiti prostatitis.

Oporavak će započeti danas.

Detaljne i dostupne o modernim metodama.
dijagnosticiranje i liječenje bolesti prostate

  • - Odredite uzroke
  • - Suzbijanje infekcija prostate
  • - Metode liječenja
  • - Kako se opet ne bi razboljeli i drugi

Vitaprost - recenzije

Nikada nisam mislio da ću morati uzeti Vitaprost kad imam 40 godina. Čini se da nije testirala svoj urinogenitalni sustav (nije imao nikakvih loših navika i nije sjedio na hladnom), pokušao je voditi relativno zdrav stil života, ali nije mogao izbjeći probleme. Pa barem nije slušao njegov unutarnji glas i odmah otišao na recepciju specijalistu. Zahvaljujući liječniku - nije mi napunio teške lijekove i savjetovao me da počnem razmišljati o sportu (krv za ubrzavanje), promjenu prehrane (smanjiti kolesterol) i propisane svijeće za prostatitis, koje sam naručio na posebnom web mjestu.

Kako sam "upoznao" svoje probleme

U ordinaciji sam pitao kako se dogodilo da ja, muškarac bez loših navika i redovit seksualni život, imao prostatitis. Pokazalo se da se takva bolest često događa čak iu sportašima. Mnogi ljudi uspijevaju izbjeći upalu prostate, ali ipak određeni postotak muškaraca trpi ovu neobjašnjivu sudbinu.

Da bi se izbjegla upala, prostata treba, kao minimum, od mladosti da pravilno pojede i pravodobno liječi zarazne bolesti.

Nakon pregleda i testiranja, moj liječnik je rekao da moja prostata nije bila bakterija, pa vjerojatno ne bi trebala piti antibiotike. Ali ovdje je potrebno raditi na svom zdravlju. Nažalost, nemoguće je potpuno oporaviti, ali je moguće zaustaviti razvoj bolesti.

Roman Igorevich, proktolog, urolog, Omsk

Uz prehranu i sport, sve je bilo jasno. Promjene načina života su neophodne kako bi krv počela cirkulirati i upaliti. Ali nikad prije nisam čuo ništa o Vitaprostu (iako prije toga nisam bio zainteresiran za prostatitis). Odlučio sam popuniti prazninu u znanju i ući u Internet.

Svojstva i oznake za uporabu Vitaprost

Nakon što je malo rummaged u mreži pronašao mnogo članaka o takvoj pripremi. Ljudi su stvarno pohvalili Vitaprost i pronašao sam recenzije ne samo na forumima. Ispada da je alat vrlo popularan među jačim spolom. Drago mi je - to znači da lijek radi!

Nakon čitanja ovog pregleda, postalo je zanimljivo iz onoga što obično pomaže rektalni supozitoriji i pilule. Pokazalo se da je popis indikacija vrlo širok. Najčešće se lijekovi propisuju muškarcima koji pate od prostatisa, impotencije i benignih tumora.

Nakon Vitaprost-a, u tijelu se javljaju sljedeće promjene:

  • poboljšava se proizvodnja sperme;
  • veličina prostate je znatno smanjena;
  • mišići mjehura su tonirani;
  • stagnacija u vene i plovila;
  • snaga se poboljšava.

Općenito, smjer djelovanja je jasan - liječenje "muških" problema i poboljšanje erektilne funkcije.

Vrste i oblici lijeka

Liječnik mi je propisao rektalne supozitorije. Pokazalo se da u ljekarni možete kupiti svijeće od tri vrste. Razlikuju se u dozama aktivne tvari.

  1. Redovita Vitaprost sadrži oko 50 mg ekstrakta buta prostate. Koristi se za liječenje kroničnih oblika bolesti i pomaže u izbjegavanju recidiva nakon operacije.
  2. Vitaprost Forte sadrži gotovo 100 ml samprost. Ovaj alat preporučuje se uklanjanjem neugodnih simptoma akutne upale i borbene hiperplazije.
  3. Vitaprost Plus je zamišljen kao kombinirani lijek. Sastav je dodao antibiotike potrebne za suzbijanje infekcije u prostati.

Dojavila mi se početna faza ne-bakterijskog prostatisa, pa sam kupio klasični Vitaprost.

Za one koji su uplašeni svijećama, napisat ću - postoji lijek na prodaju i u obliku tableta. To je stvarno prikladno, ali rizik od nuspojava iz probavnog sustava se značajno povećava. U slučaju Vitaprostove predoziranja, moguća je iritacija crijevne sluznice, fotofobije i krvarenje u želucu. Vjerojatnost takvih komplikacija kod korištenja supozitorija je znatno manja, jer se lijek odmah apsorbira u krv, zaobilazeći jetru.

Pravila o tretmanu Vitaprost

Razumljivo je kako koristiti čepiće, mislim da su svi. Svijeća se mora staviti u rektum. Ništa nije zastrašujuće zbog toga. Naravno da je malo ugodna, ali rezultat liječenja definitivno je vrijedan neke nelagode. Nakon uvođenja sredstva, trebali biste leći i promatrati nepokretnost 30-40 minuta.

Najviše neugodna stvar za mene je da je prije korištenja Vitaprost, bilo potrebno je očistiti crijeva. Svakog dana nisam htio piti laksativ, pa sam morao dati klistir. Pa barem prema uputama trebate postaviti samo jednu svijeću dnevno. Učinio sam to večer prije spavanja. Oduzmite da tako učinak bude maksimalan.

Tijek terapije je mali. Liječnik je rekao da u mom slučaju Vitaprost možete koristiti 7-10 dana. Nakon toga trebat će vam pauza od 2-3 tjedna i ponovno liječenje. Najvjerojatnije u akutnoj fazi prostatitisnih tableta i supozitorija koriste se više od tjedan dana.

Recenzije ljudi i mojih osjećaja

Namjerno sam odabrao sastav Vitaprost kao zasebni odlomak. Pokazalo se da je lijek potpuno prirodan i ne sadrži nikakve sintetičke tvari. Aktivni sastojak je ekstrakt prostate goveda (bika). Dakle, zbog opasnih nuspojava iz jetre ne može se brinuti. Jedina stvar koju trebate obratiti pozornost na - moguće nuspojave pri kombiniranju lijekova. Istovremeno ne možete uzimati antidepresive, alkohol, hormone i diuretike.

Vitaprost je imao izvrsnu reputaciju. Gotovo da nema negativnih ocjena o korištenju takvog alata. Ljudi slave svijeće i preporučuju ih svojim "kolegama" zbog bolesti:

Imala sam probleme drugačijeg tipa, ali činjenica da lijek ima pozitivan učinak na erekciju je također vrlo dobar)))) Opisujem moje osjećaje malo:

  • bol u prepona:
  • Počeo sam normalno otići u toalet;
  • nestala je stalna spaljivanja i svrbež.

Općenito, osjećam se sjajno. Mislim da ću uzeti Vitaprost i šire. Pitao je stručnjaka hoće li piti tablete kao preventivnu mjeru. Liječnik je rekao da nekoliko puta godišnje, tečaj od 7-10 dana jednostavno ne bi ozlijedio. Zato kupite još par pakiranja na službenoj web stranici na lageru.

Recenzije: Vitaprost

  • Nizhpharm, Rusija
  • Datum isteka: do 01.08.2019
  • Nizhpharm, Rusija
  • Datum isteka: do 01.05.2020
  • Nizhpharm, Rusija
  • Datum isteka: do 08/01/2020
  • Nizhpharm, Rusija
  • Datum isteka: do 01.11.2019

Recenzije kupaca o Vitaprostu

Bio je tretiran za prostatitis, uključujući vitaprost svijeće. Usput, čitam mnogo stvari o njima - ne volim prihvatiti nešto čije akcije ne znam. Lijek je vrlo zanimljiv. Ovo je organotop - tj. Cilja samo prostatu, bez obzira na sve. Njegova je svrha obnova mikrocirkulacije tajne u prostati, potpunu obnovu njegovih funkcija i konačno obnavljanje tkiva. Treba ga koristiti nakon što su patogeni uništeni (antibiotik se obično suočava s tim) i uklanjaju se sva upalna žarišta, pa će njegova primjena biti najučinkovitija. Pretpostavljam da oni kojima je vitaprost "nije pomogao" nisu slijedili ova pravila. Osobno, sve mi je pomoglo (u kompleksu - kad sam bio tretiran, uzeo sam, pricked, itd., Desetak različitih lijekova, uključujući dva tečaja vitaprost).

Muž ne voli svijeće, za nas pilule su postale pravi spas. Dobar lijek.

Ja sam upoznat s ovim sredstvima ne po izričaja - prvo je moj otac, a zatim i moj muž liječen zbog prostatisa. Odmah ću reći - lijek je dobar, sudeći prema rezultatima liječenja, ali - prvo, liječnik mora propisati liječenje, a drugo - liječenje mora uvijek biti sveobuhvatno, prostatitis nije bolest koja se može prevladati jednim čudnim lijekom. Ali sa svojim zadacima - normalizacija tkiva prostate, uklanjanje edema, itd. ovaj lijek jako dobro.

Vitaprost nije lijek, već bio-stimulans. U trenutku primjene, postoji određeni učinak, nakon što sve pade na svoje mjesto.

Dobar lijek, muž prošao je tijekom liječenja prošle godine, općenito je pomogao vrlo brzo i bez nuspojava. S drugim lijekovima se ne može usporediti.

Apsolutno se ne uklapaju. Nekoliko sati nakon početka primjene počinje gori, svrab, teška nelagoda. Problem je tipičan ne samo za mene, kao što sam pročitao ovdje za recenzije.

Pa pomaže kod prostatisa, a osim toga muž je samo jednom uzeo monur. Ostatak vremena tretira se vitaprostom, a izvana vidim da mu je raspoloženje postalo puno bolje.

Nisam siguran što mi je točno pomoglo, jer prolazim složenim tretmanom, možda vitaprost. Ali za mene ima značajan nedostatak. Nemoguće je zadržati u sebi. Sve prema uputama, nakon primjene nekoliko sati, u većini slučajeva vodite u WC. Već ništa, ali svejedno. Malo je vjerojatno da takav tretman radi.

29 godina. Kronični prostatitis (ne bakterijski). Liječnik je preporučio uobičajenu Vitaprost (svijeće). Kupio sam. Došao je kući, čitao je recenzije i bio je malo prestrašen zbog nuspojava. U mom slučaju, nije bilo proljeva, ali sve se ispostavilo upravo suprotno. Ovih 10 dana, dok sam vodila tečaj, gotovo sam prestala s toaletu. Odavde i prilično loše stanje zdravlja. Točni klistiri nisu postavljeni (kod kuće nema mogućnosti za to). No, ako se rad trbuha nakon uporabe lijeka nastavio, tada nije bilo stvarno opipljivog učinka u liječenju prostatisa. Moj glavni problem bio je česte mokrenje - ništa se stvarno nije promijenilo. Pa, možda 5% rjeđe počelo trčati. I to, čini mi se, tako se smirim) Još jedno zanimljivo promatranje je moć. Uz to, općenito, nije bilo problema. Ali nakon liječenja, čini mi se, tijelo se počelo ponašati kao da je u dobi od 17-20 godina. Dakle, ako netko ima problema s ovim, to je vjerojatno vrijedno truda - u intimnom smislu možemo očekivati ​​val od snage :)

Rezultat vitaprost može biti prilično dobar, ali cijena nije ohrabrujuća. Ja, kao kronika ovog dijela, nešto je jednostavno potrebno, inače je normalno ne otići u zahod - i to boli, bol i osjećaji su odvratni. A ekstrakt prostate je dobra i zdrava stvar, uklanja simptome na vrijeme.

Dobro i zdravlje svima. Nikada nisam ostavio takve recenzije. možda će netko pomoći! Imala sam aktivan seksualni život. ali onda me niz stresova i razdvajanja s mojom suprugom udario u apatiju - ni želju za seksom, niti uskrisom u jutarnjim satima, činilo se da sam zaustavio krv u svom penisu. Bilo je nelagode u perineumu, nešto je ometalo (nije bilo boli, bilo je rijetko i mršavo). Okrivio sam mjesec za depresnyak, ali, nakon razmišljanja, rekao je, prestani, da se depresija povukla i to nije slučaj! Nema vremena za liječnika, YET! pa sam dobio na Internet da pronađem sredstvo za ublažavanje simptoma. izbor je pao na Vitaprost (svijeće) Zašto? Želio sam nešto manje kvalitetno i manje prostora za cijenu. Rezultat: nakon prve jutarnje svijeće probudila je stalni član (koji nije dugo bio promatran), mokrenje je jače i vidljivo je da život utječe na organ, tj. Krv! Ne znam gospoda nesreće, bilo da je placebo učinak ili je Vitaprost doista pomogao! Završit ću tečaj (dajem djevojci... da se rastane - masaža prostate želi učiniti za mene) i dalje ću gledati. ali onda stručnjacima, testiranju i njihovoj presudi. Sve zdravlje! Dok stavljanjem-5

Popio sam tablete Vitaprost i postavio svijeće, rezultat je izvrsan! Manje od tjedan dana, oporavio je mokrenje, prestao je povrijediti. No, tečaj mora biti dovršen do kraja.

Ne znam kako je moj bakterijski prostatitis stekao, ali moram ga liječiti drugačije nego obično, kronično. I kakav se prostatitis može naći samo nakon testiranja. Tretira se s vitaprostom plus (liječnik je to propisao) i potpuno sam zadovoljan jer sam se oporavio. Bez ikakvih nuspojava, simptomi se opet vraćaju. Vjerujem da je lijek učinkovit i vrijedan novac

Pa sve je išlo sve dok se ta riječ općenito odnosi na takvu neugodnost kao prostatitis. Kakav poznati liječnik, kakve su mi recenzije na internetu uvjeravale da se tretira vitaprostom. Bolest se smanjila. Puno vam hvala!

Već sam pio 2 paketa (tj. 40 komada), nema poboljšanja. Skinite strogo prema uputama tj 2 puta dnevno. Ne postoji pozitivan rezultat.

apsolutno slažete! Postoji bolest - postoje lijekovi! Ja sam bio na dva urologa, oboje kažu da vitaprost je vrlo učinkovit lijek.. pa zašto tražiti dvije rublje jeftinije, gubiti vrijeme, a zatim liječiti komplikacije..

Tada se prijatelj pomirio s posljednjim igrom i pomislio kako će mu pomoći. Spalio je, pozdravio, a simptomi su se vratili. Zašto su svi u zemlji zabrinuti zbog alternativnih sredstava? Uostalom, samo možete otići do liječnika i saznati o specijaliziranim lijekovima. Tako se može liječiti upaljeno grlo i istezanje vitaprostom. Divno od Boga.

Backdropping je bio, ali nije bio velik. Zato što sam tijekom liječenja išao za male šake. Nike nije kapao Nikea.

i kakav je backdoor bio to? Imam samo neugodan gori u kauzalnom mjestu. Općenito, liječenje je prošlo dobro. Glavna stvar je da sam se i testovi vratili na normalu.

da, osjećaji - vatru! Ali nakon svijeća postoje velika poboljšanja. Nakon tečaja, prošao sam testove, pokazao se normalnim. Također mi se svidjelo da je pakiranje dizajnirano točno za 1 sat, a nisam morala kupiti novi paket zbog dvije svijeće, tj. nije razvod.

Da budem iskren, savjetovao sam se u ljekarni kako bih se sjetio, jer Nisam otišao do liječnika. Pa, pokušajte. Upozoreno da mogu biti vrlo neugodni osjećaji, to jest, bio sam spreman za vatru u svećeniku. U početku sam htio prestati, ali čitam recenzije, mnogi to imaju. 3-4 dana prolaze, simptomi također prolaze

Pa, netko ovako, ali vitaprost mi je pomogao. Liječenje, mora se reći, je paklensko, neugodno, ima gori osjećaj, potrebno je izdržati 2-3 dana

će biti prvi. Kad se suočavam s prostatitisom, počeo sam se popeti na forume, razgovarati s istim pacijentima. Općenito, kao što sam shvatio, mnogi liječnici propisuju vitaprost. Zbog svog aktivnog sastojka. Također mi je pomogao, normalno je otišao u toalet i općenito su bolovi otišli. Vitaprost može biti malo skuplji od drugih lijekova na ovoj temi, ali oni svakako rade

Vitoprost mi ne pomaže, kao i nelagoda, tako da je bila vruća kakva jesu i ostala vruća chichki, a ne bilo koje spermijske stanice netrn

VITAPROST recenzije

VITAPROST recenzije

Cijene VITAPROST u ljekarnama

Analoge VITAPROST

Levitra

Upute za uporabu
od 398 UAH
401791 pregleda

Urolesan

Upute za uporabu
od 80 UAH
351976 pregleda

Impaza

Upute za uporabu
od 190 UAH
348397 pregleda

POTENCIJAL

Upute za uporabu
od 6 UAH
327214 pregleda

VIAGRA

Upute za uporabu
od 146 UAH
297676 pregleda

Liječenje za kronični prostatitis Stada Vitaprost supozitoriji - pregled

Učinkovite svijeće od prostatitisa. Liječenje delikatnog problema nije jeftin lijek + analogni 100 p jeftiniji

Prostatitis je pojam koji definira upalu prostate.

KAKO JA ODLUČUJEM ZA VITAPROST ŽARAMA:

Otišao sam urolog, jer sve nije išlo sama po sebi, gdje je liječnik propisao urološki biljni zbirku, prolio urin i radio ultrazvuk bubrega... Pročitao sam na internetu što je prostatitis i kako se tretira - od tog trenutka se sumnja u nadležnost liječnika iz okruga.

Prijavio sam se na sastanak s privatnim liječnikom u dobroj klinici i bio je glavni od prethodnika (ako ne i tri glave) - liječnika iz bolnice. Dao mi je ove parafinske patrone.

SIMPTOMI:

Često je na malen način išao na zahod. Sve je počelo naglo. Otišli smo u dahu, cijeli dan, cijelu noć, sve do jutra, utrošili u toaletu, svakih 10 minuta postojala je želja za mokrenjem, ali ništa nije došlo... Tada je na nekoliko dana bol osjetio na kraju mokrenja i kad je pokušavao doći u WC, samostalno (bilo je nelagodno negdje u najuzvišenijem mjestu).

Kako provjeriti PROSTATE:

Nisam zamislio moje prvo putovanje u urolog. Ured je izgledao kao komora za mučenje, opremljena najnovijim trendom - sofisticiranim oblikom ljestve, nekoliko fotelja i stolica s neshvatljivim priborom i mnogim drugima u savršeno bijeloj sobi s sjajnim pločicama na zidovima. Liječnik je bio prijateljski, i to me još više uplašilo i zbog dobrog razloga.

Slučaj nije bio ograničen na ispitivanje muških rana: liječnik stavlja rukavice, prljavi prstima na kremu i... kaže: "Sve je u redu, sad ću osjetiti vašu prostatu i to je to."

Ovo ovdje je sve, nisam bio izvan glave cijeli dan.

SVRHA: kako postupati

Prema rezultatima pregleda, Doc je rekao da imam malu upalu prostate i da je potrebno hitno liječenje. Izradio mi je tijek liječenja nekoliko lijekova za liječenje prostatisa i cistitisa. Umjesto izvornika, uzeo sam analogni Voltaren - diklofenak.

  • Canephron 50 kapi 3 puta dnevno
  • Vitaprost svijeće 1 puta dnevno (alternativno s Voltarenom)
  • Voltaren svijeće 1 puta dnevno

Vitaprost je pokazao da je najskuplji od svih na popisu lijekova, što je potaknulo analize. Prostatilen je kompletan analog Vitaprost, s istim sastavom, ali drugačiji proizvođač.

Prostatilen je dostupan u dvije doze od 30 i 50 mg, a izvorni lijek iz mog recept je 50 mg.

Ispada da je na prvi pogled dvostruko jeftiniji od Vitaprost, au istom doziranju razlikuje se samo za 200 rubalja. Uzeo sam onu ​​koja mi je dodijeljena, nije spasila.

Također je proizvedeno:

  • Vitaprost pilule
  • Vitaprost Forte (s dvostrukom dozom ekstrakta)
  • Vitaprost Plus (+ antibiotik Lomefloxacin - 400 mg)

ŠTO JE VITAPROST:

Rektalni supozitoriji (dostupni u obliku tableta, ali liječnik je naglasio njihovu nisku učinkovitost), koji uključuju prirodni ekstrakt goveđeg prostate. Tu je i Vitaprost plus - isti lijek, ali s antibakterijskim aditivima i cijena je gotovo dvostruko veća.

Lijek poboljšava cirkulaciju krvi, olakšava oticanje prostate, stimulira aktivnost, smanjuje bol i povećava ton mokraćnog mjehura. Vitaprost se uspješno koristi u liječenju kroničnog prostatitisa.

Kako se prijaviti:

Mislim da nema potrebe objasniti kako i gdje staviti takve svijeće. Plastična ambalaža se otvara i počinje... Neugodnost se osjeća oko 30 minuta od trenutka početka (najbolje je vrijeme prije odlaska u krevet).

REZULTAT:

S izmjenom dvaju lijekova postalo je lakše drugi dan. Gotovo odmah prošao mokrenje i lažne poticaje, nakon nekoliko dana, bol tijekom mokrenja nestao bez traga. Ne znam je li povećana potreba za seksom pripisana bogatstvu ili nedostacima.

Negdje u desetom danu liječenja primijetio sam porast seksualne želje. Šest puta dnevno smo ga koristili, jer sam stavio još jedan lijek na droge.

cijena: 1100 r

oblik: supozitorije (svijeće)

doza: 50 mg

proizvođač: OAO NizhFarm, Rusija

PRESUDA:

Početna liječenje prostatisa koštala me oko 3.000 rubalja. Mjesec dana nakon liječenja, mogu reći da mi je to pomoglo!

Stoga vam savjetujem da riješite takve delikatne probleme!

Ispitano znači riješiti ovaj problem:

Diklofenak - ekonomično rješenje osjetljivog problema

Tablete i svijeće Vitaprost: upute, recenzije i cijene

Vitaprost je pripravak prirodnih sastojaka životinjskog porijekla koji se koriste u urologiji za liječenje patoloških stanja prostate.

Djelovanje aktivnih tvari ima za cilj poboljšanje cirkulacije krvi u prostati, što zauzvrat olakšava mokrenje, eliminira upalne i kongestivne procese.

Na ovoj stranici naći ćete sve informacije o Vitaprostu: potpune upute za uporabu ovog lijeka, prosječne cijene u ljekarnama, potpune i nepotpune analogije lijeka, kao i recenzije ljudi koji su već koristili Vitaprost. Želite li ostaviti svoje mišljenje? Napišite komentare.

Kliničko-farmakološka skupina

Lijek životinjskog podrijetla, koji se koristi u bolestima prostate.

Uvjeti prodaje ljekarni

Otpušten je bez liječničkog recepta.

Koliko košta Vitaprost? Prosječna cijena u ljekarnama iznosi 1 100 rubalja po piluli, a 950 rubalja po svijećama.

Otpustite obrazac i sastav

Lijek je dostupan u obliku tableta Vitaprost, enterički obloženih, rektalnih čepića Vitaprost, Vitaprost Forte i Vitaprost Plus.

Sastav tableta uključuje:

  • 100 mg ekstrakta prostate, što u smislu peptida topljivih u vodi iznosi 20 mg;
  • Dodatne komponente: laktoza monohidrat, saharoza, kalcijev stearat monohidrat, mikrokristalna celuloza, krospovidon.

Shema tablete izrađena je od akrilne kiseline, uključujući kopolimer metakrilne kiseline i etil akrilat (omjer 1: 1), natrij lauril sulfat, trietil citrat, titanijev dioksid, silicijev oksid koloida, talk, indigo karmin i natrijev bikarbonat.

Implementirane tablete od 10 kom. u blistera, 1, 2 ili 3 kom. u kartonskim pakiranjima.

Čepići Vitaprost sadrže:

  • 50 mg ekstrakta prostate (u smislu peptida topivih u vodi - 10 mg);
  • Čvrsta mast (suppposir i Witepsol) kao pomoćna komponenta..

Supozitorije Vitaprost Plus sadrže:

  • 100 mg ekstrakta prostate, što u smislu peptida topljivih u vodi iznosi 20 mg;
  • 400 mg lomefloksacin hidroklorida;
  • Čvrsta masnoća

Supozitorija za Vitaprost Forte sadrže:

  • 100 mg ekstrakta prostate, što u smislu peptida topljivih u vodi iznosi 20 mg;
  • Čvrsta mast (supozir NA15 i NAS50, Witepsol H15 i W35).

Sva tri tipa supozitorija prodaju se u 5 komada. u blistera, 1 ili 2 kom. u kutiji s kartonom.

Farmakološki učinak

Vitaprost je lijek koji ima organotropni učinak na prostatu.

Poboljšavanjem mikrocirkulacije krvi u žlijezdi i sposobnošću smanjenja agregacije trombocita blokira razvoj venule tromboze u njemu. Smanjivanjem stupnja edema i infiltracije leukocita prostate, normalizirajući sekrecijsku funkciju epitelnih stanica, lijek dovodi do umjerenog smanjenja volumena prostate, poboljšava sastav ejakulata, stimulira tonus mišića mokraćnog mjehura i sprječava razvoj čestih mokrenja.

Vitaprost plus, zahvaljujući širokom spektru baktericidnog lijeka, ima ne samo protuupalno, ali i antimikrobno svojstvo, usmjereno protiv gram-negativnih aerobnih bakterija, stafilokoka, mikobakterija, klamidija, protea itd.

Upozorenja za uporabu

Liječnici propisuju Vitaprost za muškarce sa sljedećim indikacijama:

  1. Kronični prostatitis;
  2. Preoperativno liječenje prostate;
  3. Postoperativno razdoblje oporavka;
  4. Kronični abaktički prostatitis;
  5. Prevencija prostatitisa;
  6. Benigna hiperplazija prostate;
  7. Prekomjerno mokraćni mjehur u žena.

kontraindikacije

Preosjetljivost na komponente lijekova.

Dodatno za tablete: nedostatak laktaze, saharaze / izomaltaze, netolerancije na laktozu, fruktozu, malapsorpciju glukoza-galaktoza (proizvod sadrži laktozu i saharozu).

Upute za uporabu

Upute za uporabu upućuju na to da Vitaprost tablete treba uzimati usmeno na 1 karticu. 2 puta dnevno. Trajanje liječenja benigne hiperplazije prostate je najmanje 30 dana; s kroničnim prostatitisom - najmanje 10 dana. Za sprječavanje egzacerbacija kroničnog prostatitisa, koristite 1 tab. 2 puta dnevno najmanje 30 dana - 1-2 puta godišnje.

Rektalni supozitoriji trebali bi se koristiti nakon spontanog pražnjenja ili čišćenja klistera crijeva i 1 juhe. 1 puta / dan Nakon uvođenja supozitorija pacijent treba biti u krevetu 30-40 minuta. Trajanje liječenja Vitaprost supozitorijima je najmanje 10 dana.

Nuspojave

Neželjeni učinci se prvenstveno odnose na lijekove Plus i Forte:

  1. Kardiovaskularni sustav: aritmija, miokardiopatija, pad krvnog tlaka;
  2. Živčani sustav: vrtoglavica, nervoza, anksioznost, astenija;
  3. Probavni sustav: kolitis, povećanje jetrenih enzima, disbioza;
  4. Reakcije preosjetljivosti: pruritus, Stevens-Johnsonov sindrom, urtikarija, povećana osjetljivost na sunčevu svjetlost;
  5. Krvni sustav: upala limfnih čvorova, krvarenje probavnog trakta, povećana aktivnost anti-koagulacijskog sustava krvi.

predozirati

Mogu se pojaviti simptomi predoziranja:

Ako se pojave simptomi, upotreba svijeća je zabranjena, preporučuje se konzultirati liječnika za medicinsku pomoć.

Posebne upute

Alat se treba koristiti s krajnjim oprezom u takvim bolestima kao što su epilepsija, bolesti središnjeg živčanog sustava s epileptičkim sindromom, cerebralna ateroskleroza.

Vitaprost tretman je učinkovitiji s integriranim pristupom. Zajedno s tabletama Vitaprost, propisani su drugi lijekovi za liječenje kroničnog prostatitisa. Također se koristi liječenje ljekovitim biljem i metodama tradicionalne medicine.

Korištenje Vitaprost Plus ne zahtijeva prilagodbu doze za ciroze jetre, već bi trebala biti pod utjecajem sunčeve svjetlosti. Fotosenzibilizacija se očituje u obliku hiperemije, opekotine, mjehura kože, promjena općeg blagostanja do živčanog uzbuđenja, tremor ruku, zbunjenosti. U tim slučajevima treba hitno otkazati uporabu lijeka.

Lijek utječe na koncentraciju pažnje pa se preporučuje oprez pri vožnji vozila, pri radu s pokretnim dijelovima strojeva i drugim opasnim aktivnostima.

Interakcija lijekova

Značajke interakcije s drugim lijekovima nisu proučavane.

Recenzije

Podigli smo neke recenzije muškaraca na drogu Vitaprost:

  1. Andrew. Kada se bakterijski prostatitis detektira u pozadini hemoroida, liječnik je propisao svijeće pod markom Vitaprost. Rekao je da su čepići učinkoviti i brzo eliminiraju bolest. Kad sam saznala koliko Vitaprost košta, bio sam iznenađen. Nisam si to mogao priuštiti, morala sam potražiti više pristupačne kolege za prodaju po cijeni. Ako ne pomognu, ja ću uzeti Vitaprost.
  2. Maxim. Imam kronični ne-bakterijski prostatitis. Ono što sam upravo pokušao liječiti je skupo, jeftino svijeće sa i bez antibiotika, tradicionalna medicina, ali ništa ne pomaže. Ostaje nadati samo operaciji, jer moje tijelo ne prihvaća nikakav tretman lijekovima i biljem.
  3. Victoria. Problem koji je povezan s prostatitisom, moja obitelj je nedavno zabrinuta. Muž je postao razdražen i agresivan, nakon što je razgovarao s njim, priznao je svoje osjećaje. Otišli smo kod liječnika, a kao rezultat toga, presuda je bila prostatitis. Podupirala sam svog voljenog supruga što je bolje moguće i inzistirala na uzimanju lijekova. "Vitaprost" mu je napisan. Doslovno, za 3 tjedna, raspoloženje muža poboljšalo se i počeo se šaliti i zabaviti. Vrlo sam sretan zbog toga jer je zdravlje najmilije pravi sreću. Oslobodili smo se ove bolesne bolesti. I što mislite... mjesec dana kasnije sam zatrudnjela. Preporučujem lijek. Pokazao nam je svoju učinkovitost.
  4. Sergej. Pati od prostatitisa dugi niz godina. Liječnik mi je preporučio da prođem Vitaprost forte s svijećama, ali, nažalost, imao sam osip. Moj liječnik mi je propisao još jedan lijek.
  5. Mihail. I kakav dobar lijek! Nije bilo nuspojava, ali u kratkom vremenu postoji učinak! Nisam očekivao takav prijelaz, mislio sam da su svijeće tek početak, pripremao sam se za dugo liječenje. Srećom, stigla sam do odgovarajućeg liječnika, odmah mi je propisao Vitaprost, objasnio da je ovo jedan od najboljih lijekova protiv prostatitisa u posljednjem desetljeću. Pročitao sam različite recenzije o različitim tabletama i svijećama, neki uspijevaju piti dugačke tablete kao što je afali, ništa se ne događa, ali ih i dalje piju. Uz vitaprost lakše, 10 dana su tretirani i sve je na njemu

analoga

Točni u sastavu, analozi Vitaprost nisu proizvedeni, ali postoje sredstva koja imaju sličan učinak:

  • supozitoriji za rektalnu primjenu Superlymph;
  • pripravci tableta Afala, Prostanorm;
  • lijekovi iz serije homeopatije - Renel, Solidago Compositum.

Prije uporabe analoga, obratite se svom liječniku.

Uvjeti skladištenja i rok trajanja

Za pohranu tableta u zaštićenoj od svjetlosti, mjesto koje nije dostupno za djecu, pri temperaturi ne većoj od 25 ° C. Supozitorije - na suhom, tamnom mjestu, izvan dohvata djece, na temperaturi koja ne prelazi 20 ° C Rok trajanja - 2 godine.