Search

Španjolski pregled leta zlata

Post Vista »26. srpnja 2017 8:43

Re: Da li letjeti letjeti? Recenzije kupaca

Poruka genchik »27. srpnja 2017, 11:28

Re: Da li letjeti letjeti? Recenzije kupaca

Poruka Esentyk »27. srpnja 2017, 14:44

Re: Da li letjeti letjeti? Recenzije kupaca

Post Potap2017 »29. srpnja 2017 10:44

Re: Da li letjeti letjeti? Recenzije kupaca

Poruka alexMen »02. kolovoz 2017, 5:34 pm

Re: Da li letjeti letjeti? Recenzije kupaca

Poruka Acne "03 Kolovoz 2017, 16:47

Re: Da li letjeti letjeti? Recenzije kupaca

Poruka Docu »4. kolovoza 2017, 07:30

Re: Da li letjeti letjeti? Recenzije kupaca

ALI izvješće "06 kolovoz 2017, 17:12

Re: Da li letjeti letjeti? Recenzije kupaca

Postmark »18. kolovoza 2017, 08:28

Re: Da li letjeti letjeti? Recenzije kupaca

Post Gin "23. kolovoza 2017, 08:06

Re: Da li letjeti letjeti? Recenzije kupaca

Poruka Superman "23 Kolovoz 2017, 08:54

Re: Da li letjeti letjeti? Recenzije kupaca

Poruka je životinja »24. kolovoza 2017, 14:34

Re: Da li letjeti letjeti? Recenzije kupaca

Poruka sergeI »08 Rujan 2017, 07:21

Re: Da li letjeti letjeti? Recenzije kupaca

Master poruka »08 Rujan 2017, 08:23

Re: Da li letjeti letjeti? Recenzije kupaca

Poruka Glym »12. rujna 2017, 08:01

Zlatni letak - zlatna mušica

Seksualna pitanja jednako utječu na žene i muškarce. U svakom su kutu oglašavani poticaji snage za jače spolne odnose, ali zanemaruju se ženski intimni problemi. Zapravo, postoji vrlo djelotvoran lijek nazvan "Gold fly", koji povećava libido, poboljšava ugodne senzacije, poboljšava orgazam. Nekoliko čudotvornih kapljica čine nezaboravnu ekstravaganciju za oba partnera.

Što je zlato letjeti

Španjolski Gold Fly je prirodni i jedinstveni lijek za povećanje libida kod žena. Dizajniran za djevojčice s slabom seksualnom željom ili visokim pragom uzbudljivosti. Također se koriste muškarci koji imaju problema u seksualnoj sferi. Zahvaljujući ovoj svestranosti, lijek je stekao ogromnu popularnost među zaljubljenim parovima.

Sastav sadrži jednu aktivnu komponentu - žljezdanu tajnu španjolske letke štekavca. Ovi insekti dugo se koriste kao snažni patogeni i stimulans za živčani sustav. Mnoge dobro poznate dame u povijesti koristile su prašine i tinkture španjolskog muha kako bi zavele divne dame. U svakodnevnom životu, španjolski zlatni letjelica zove se "zlatni letak" (zbog zlatno-zelene boje kukaca) ili jednostavno "Shpansky Fly".

Svojstva lijeka danas su važna. Zahvaljujući tvari kantaridin, koji se nalazi u tajnosti španjolske letjeti:

  • postignuta fiziološka i psihološka uzbuđenja;
  • stimulirana seksualna aktivnost.
Predivni pogled Shpansky dobio je slavu još od antičkih vremena zbog njegovog učinka.

Ovaj je učinak uglavnom postići najveće blaženstvo tijekom spolnog odnosa za oba partnera.

Gold Fly je dostupan u prikladnom obliku za upotrebu - kapi, topljivi u bilo kojem piću. Tekućina je potpuno bezbojna, bez okusa i bez mirisa. Ljudi su ponekad koristili ovu imovinu da potajno pomiješaju afrodizijak u ženu. Kapi su zapečaćeni u specijalnim štapićima od 5 ml, u kutiji od 12 štapića. Koncentracija aktivne tvari - kantharidin - iznosi 5 mg.

Lijek nije lijek, kupnja u ljekarni neće raditi. Najbolja je mogućnost izvršiti narudžbu putem interneta. Iako recept nije potreban, preporuča se da se posavjetujte sa svojim liječnikom prije uporabe.

Kako Gold Spanish Fly

Mehanizam djelovanja Shpansky leta temelji se na poticanju fizioloških procesa u ženskom tijelu. Cantharidin iritira receptore genitalija i pogoršava živčane reakcije. Kao rezultat toga, povećava se protok krvi, poveća psihološko uzbuđenje, javlja se hormonalno oslobađanje, zahtijeva prirodno iscjedak kroz seksualni kontakt.

Kapi su pronašli svoju upotrebu u parovima koji žele uobičajenu fizičku ljubav, koju ne mogu dobiti tijekom normalnog seksualnog odnosa

Zahvaljujući Gold Flyu, ženske recenzije pokazuju ugodne i duboke osjećaje:

  • povećava se intimna privlačnost suprotnog spola;
  • povećanje želje za seksom;
  • poboljšana je vaginalna sekrecija koja osigurava dobro podmazivanje;
  • vaginalni mišići intenzivnije se ugovoruju;
  • bradavice nabubre, grudi postaju osjetljiviji;
  • osjetljivi osjećaji pogoršani su u erogenim zonama, osobito klitorisu;
  • orgazam traje dulje, za jedno je seks jednostavno dobiti nekoliko orgazama;
  • svjetlost i snaga pozitivnih emocija ne gube se u cijeloj blizini;
  • značajno poboljšava raspoloženje i emocionalno stanje;
  • seks postaje strasniji, senzualan i dugotrajniji.

Lijek je u stanju pobuditi libido i seksualnu želju, čak iu djevojčicama s visokom razinom seksualne hladnoće, kao iu zrelim ženama tijekom menopauze. Čvrstoća, čvrstoća, kompleksi nestaju bez traga, najvažnija i najčistije želje ispunjene su.

Načelo spolnog uzbuđenja kod žena i muškaraca je sličan, pa je španjolski zlatni letjelica jednako učinkovit za jače spolne odnose. Kapi izazivaju protok krvi u penisu, uzrokujući dugotrajnu i trajnu erekciju. Orgazam postaje ugodniji i emocionalno zasićen. Uzimanjem lijeka u isto vrijeme kao par, možete dobiti najviše zadovoljstvo od intimne intimnosti.

Kada uzeti lijek

Gold Fly se može koristiti u bilo kojem trenutku. Ali, bolje je da ne zlostavljate lijek, kako ne biste ugušili prirodnu seksualnu funkciju. Preporuča se koristiti kapljice u slučajevima gdje postoje poteškoće s punim spolnim odnosima s jednim ili oba partnera.

Ako slijedite sva pravila, možete postići nevjerojatno uzbuđenje za nekoliko minuta.

Ove indikacije uključuju:

  • povećana vaginalna suhoća u žena;
  • loše erekcije kod muškaraca;
  • teško dostupni, kratki orgazam;
  • nedostatak pozitivnih emocija i užitak od intimnosti;
  • niska seksualna privlačnost suprotnog spola;
  • nula libida pri uzimanju hormonskih lijekova;
  • seksualna hladnoća u menopauzi;
  • psihološke prepreke i stres tijekom seksa;
  • niska osjetljivost i visok prag uzbude;
  • kratki i neotporni seksualni odnos.

Možete upotrijebiti i Spansky prednji vid muškom i ženskom. Za uzbuđenje senzacije, dopušteno je primati kapi od strane oba partnera. Glavna stvar je neupotrebljavanje alata, koristiti samo kada je to potrebno u razumnim količinama.

Gold Fly: upute za uporabu

Lijek je dostupan u vrlo prikladnom obliku, bez poteškoća s primjenom neće nastati. Kapi se mogu koristiti ne samo kod kuće, već i na bilo kojem drugom mjestu. Potrebno je samo staviti sadržaj štapića u piće i piće. Važna prednost prednjeg vidika Shpansky nad drugim sličnim sredstvima je da se može razrijediti u bilo kojoj tekućini. To može biti hladni čaj, pjenušava voda, sok od voća ili piće.

Za žene, kapi španjolskog zlatnog leta praktički su jedini afrodizijak koji je nastao danas.

Španjolski Gold Fly nema mirisa i okusa, što znači da neće pokvariti okus hrane i pića. Masna hrana i višak alkohola smanjuju učinkovitost lijeka pa je bolje koristiti prije jela.

Također je važno slijediti neke preporuke:

  • jednu dozu od 5 mg aktivne tvari, tj. 1 štap dnevno, jedan sat prije planiranog seksualnog kontakta;
  • maksimalnu dnevnu dozu, koja se ne može prekoračiti - 5 mg;
  • efekt se javlja 5-30 minuta nakon uzimanja kapi i traje prosječno 4-6 sati (neke žene su izvijestile o trajanju djelovanja do 2 dana);
  • alat nije namijenjen dugoročnoj upotrebi tečajeva, optimalna je učestalost 4-6 puta mjesečno (interval između doza mora biti najmanje 3 dana);
  • Zlato Fly nema dugotrajno djelovanje i ne nakuplja se u tijelu, uz njegovu pomoć postiže se samo jednokratni učinak;
  • lijek nije lijek za bolesti genitalnih organa, frigidnost, erektilna disfunkcija, nema terapeutskih svojstava.

Zlatna leta od recenzija je vrlo učinkovito sredstvo za poboljšanje seksualne aktivnosti, ali pozitivan rezultat se javlja samo kada se pravilno koristi.

Kontraindikacije i moguće nuspojave

Španjolski zlatni letjeti koriste žene i muškarci u bilo kojoj dobi bez ograničenja. Ali u svakom slučaju se moraju poštivati ​​mjere opreza.

Kapi povećavaju seksualnu želju u roku od 10 minuta nakon potrošnje

Treba imati na umu da je lijek kontraindiciran:

  • osobe mlađe od 18 godina;
  • s preosjetljivosti na komponente;
  • kronične bolesti genitourinarnog sustava;
  • trudnoća i dojenje;
  • patologije optičkog živca;
  • kršenja sustava izlučivanja;
  • hipertenzivna bolest;
  • zatajenje srca.

Oprez nikada ne boli, osobito kada je u pitanju zdravlje. Vrlo je važno ne prekoračiti preporučenu dozu. Kantaridin u velikim količinama postaje otrov, stoga je nemoguće zlouporabiti alat.

U umjerenim dozama lijek je apsolutno siguran. U slučaju predoziranja i pozadine individualne osjetljivosti mogu se pojaviti nuspojave:

  • osip kože;
  • glavobolje;
  • poremećaji stolice;
  • mučnina;
  • vrtoglavica;
  • poremećaj vida;
  • nadutost;
  • suhoće sluznice usne šupljine;
  • izgled krvi u urinu.

Manje nuspojave obično prolaze kroz vlastitu, tešku opijenost zahtijeva hitnu medicinsku njegu. Koristite letjeti pažljivo, ako je potrebno, posavjetujte se s liječnikom.

Aplikacije španjolskih Gold Fly programa

Svetlana, 33 godina: "Ja sam, naravno, aseksualna, vrlo me je uzbuditi. Novi tip bio je iznenađujuće aktivan i zahtjevan. Morao sam se posvetiti trikovima uz pomoć leta. U najromantičnijim trenucima dodam kapljice u vino i za pola sata se seksualna energija ne može zaustaviti. Lijek stvarno radi. "

Alexander, 28 godina: "Ponekad upuštati u Gold Fly na stranke za privlačenje djevojaka. Ravno je postao lokalni Casanova na poslu, a zaposlenici se pridržavaju. Ne znam kako djeluje, jer ga potajice sklizim suprotnom spolu. Ali djevojke reagiraju vrlo zanimljivo, volim sve, normalnu temu! ".

Roman, 43 godina: "Ponekad koristimo sa našom suprugom prekrasne kapi Zlatni letak. Ne utječu na mene, a nema potrebe. Ali žena se pretvara izravno, pristaje eksperimentirati, zahtijeva drugi dvostruki. Alat je zaista dobar, ali treba ga povremeno koristiti za oštre osjete. "

Shpansky letjeti

Uvijek sam smatrao da je seks nježna tema, ali ipak, ne mogu prolaziti i ne podijeliti svoje dojmove s drugima. Nedavno sam putem internetske trgovine naručio intimne kapljice prednje strane Shpansky, koje, kao što je obećano, trebale bi izazvati uzbuđenje. Stvar je u tome što je nakon 20 godina bračnog života naš seksualni život postao slabiji i zanimljiviji, a shvatio sam da moram nešto promijeniti. Prosherstila je cijeli Internet i našao lijek s mnogo pozitivnih pravih recenzija. Ove kapljice su prirodni lijek koji, prema obećanju prodavača, uzrokuje snažnu uzbuđivanje unutar 10-15 minuta nakon uzimanja. I to je zapravo slučaj, erogene zone postaju osjetljivije, a moja prirodno zatvorena priroda postala je potpuno oslobođena. Učinak je velik i testiran na mene osobno. Osobni savjet od mene, ne biste trebali žuriti na dozu, prvo sam prihvatio vrlo minimalan iznos, ali želio sam još veći rezultat, pa nakon što sam ga povećao. Ali svatko od nas ima svoj libido i svoj vlastiti pojedinačni organizam, pazite da ne naškodimo mužu))))

Što je španjolski zlatni letak?

Nakon što su mi ove čarobne kapljice pomogle, počeo sam detaljnije čitati o njima kako bih otkrio što me toliko otežalo. Općenito, ove kapljice su popularne još od davnih vremena, a sve to zahvaljujući posebnom enzimu koji se dodaje kapljicama, mastima, tinkturama i prašcima. Taj je sastojak, čudno, izvađen iz kukaca, odnosno iz tekućine koja se oslobađa kada se pritisne između donje noge i bedara. To bi moglo biti gadno za mene ako ne znam o učinku))) Te kapljice su prirodni dodatak prehrani, za koji ne morate konzultirati liječnika. Ali što se mene tiče, još uvijek vrijedi od njega saznati postoje li kontraindikacije. Ove kapljice su bez mirisa i okusa i savršeno se rastopiti u bilo kojem piću, priznajem, ovo sam dodao i svom mužu)) Oh, nisam se požalila, oh, nisam požalila. )))

Shpansky letjeti recenzije liječnika

Također sam počeo tražiti recenzije na internetu, ali stvarne recenzije su jedna stvar, a liječnička su mišljenja druga stvar. Evo nekih od njih:

Tikhonov Peter Andreevich, seksolog:

"Preporučujem letjeti mojim pacijentima, zajedno s drugim poznatim sredstvima za povećanje privlačnosti - Viagra, Levitra, Impaza. Da, španjolska je letjelica dosta moćan lijek. A ako mu osoba ima alergiju, onda u budućnosti morate napustiti patogena.
Ali ako je to afrodizijak percipirao tijelo s praskom, tada je osoba vrlo sretna. Prednji pogled Shpansky je mnogo jači od Viagre i Levitre. Dugotrajno pamćenje mojih bolesnika. U budućnosti su često s toplinom zapamtili one nezaboravne minute, pa čak i sate seksa uz pomoć leta. "

Evgenij Stepanov, urolog:

"Obratiti pozornost na španjolsku letjelicu, mogu reći da ovaj alat pripada moćnom patogenu. Glasine da prednji vid djeluje samo na žene su neistine. Cantaridine ne čini nikakvu razliku u kakvom je tijelu tijelo. Shpansky letjelica je stvorena ne samo da povećava snagu, ovaj lijek povećava erekciju kod muškaraca i povećava osjetljivost erogenih zona kod žena. "

Flyheads za žene i muškarce: njegov sastav i način djelovanja

Već sam rekao da je glavni sastojak Shpansky Fly je kanthidin, koji se dobiva iz određene vrste kornjaša. Ali nisam pokazivao da je ova supstanca toksična za ljude, ali u afrodizijaku je dodana u sigurnoj količini. I zajedno s dodatnim sastojcima, lijek donosi izvrsne rezultate. Rosemary i razna eterična ulja igraju ulogu pomoćnih sredstava, koja toniraju i popravljaju rezultat.

Već 15 minuta nakon što su letjele, počele su se dogoditi sljedeća čuda:

Disanje i otkucaji srca postaju češći.

Bradavice su postale tvrde i natečene.

Vagina je već postala, puno je podmazivanja izdano (ispričavam se za detalje).

Genitalije su se popravile i povećale zbog krvarenja.

Pa kako djeluje lijek? Zapravo, sve je vrlo jednostavno. Sve se događa točno kao i kod drugih lijekova. Glavna tvar utječe na cirkulaciju krvi u području zdjelice. Cantaridin iritira tkiva urogenitalnog sustava i prodire u krvne žile u tkivu vagine.

Muškarci se mogu oprostiti od erektilne disfunkcije, te proširiti i jačati erekciju. Dakle, seks će biti 3-4 puta duži. Žene će moći doživjeti orgazam, čak i one koji su uvijek imali problema s njom. Kapi pomažu da se popuste i pomažu.

Kako koristiti afrodizijak

Kupujemo Shpanskyovu letjelicu u obliku kapi, ali čini se da se prodaje kao vrhnje, ali nisam to pokušao. JA stvarno poput kapljica, jer su podijeljeni u dozama za jednu dozu. Svaka vreća od 5 mg aktivne tvari. Kapljice nemaju ni boju ni miris. A za upotrebu, samo trebate uzeti jednu vrećicu sredstava i sipati sadržaj u vodu, sok ili drugo piće, uključujući alkohol. To bi trebalo biti učinjeno 10-15 minuta prije navodnog seksa.

Ponekad na internetu susreo sam se s podacima koji se kapi svakodnevno mogu piti, ali moj liječnik čvrsto preporučuje da se ne uključe u ovo pitanje i ne uzimaju ih više od jednom svakih 5 dana. Inače, može negativno utjecati na živčani sustav. Kao mjeru opreza, razmotrit ću i kombiniranje kapljica s puno alkohola i masne hrane, što će značajno smanjiti učinak.

kontraindikacije

Bez obzira koliko savršena kompozicija bila, ipak morate biti oprezni i paziti na kontraindikacije:

individualna netolerancija na komponente;

proces trudnoće i laktacije;

visoki krvni tlak;

ozbiljna očna bolest;

ozbiljne bolesti kardiovaskularnog sustava;

prisutnost bolesti povezanih s ekskrektorom i urogenitalnim sustavom;

osobe mlađe od 18 godina.

Želim upozoriti na nuspojave (bol u bubrezima, bol kod mokrenja, povraćanje) koji se mogu pojaviti u slučaju predoziranja lijeka.

Gdje i kako mogu kupiti letjelicu

Moj suprug i ja obišli smo mnoge ljekarne i prodavaonice seksa, ali uspjeli smo kupiti kapljice samo na internetu - ovdje. Po prvi puta za torbu, dali smo 1300 rubalja, sada naređujemo 12 vrećica po 3300 rubalja.

Značajke španjolskih zlatnih mušica zlatnih mušica letjeti, cijena i recenzije

Autor: Elena Polyakova, liječnica opće prakse

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(3 glasova, prosjek: 3,7 out of 5)


Ponekad želimo doživjeti snažnu atrakciju, eksploziju osjećaja i neusporedive seksualne senzacije. I šteta je što ne uvijek imati seks postaje svijetla i nezaboravna za partnere. Nije uvijek žena tijekom seksa može doživjeti orgazam, to ovisi o mnogim razlozima: ozbiljan umor, smanjenje seksualne aktivnosti, nervozne osjećaje, a rezultat je razmažena večer.

Tako da žene imaju priliku doživjeti višestruke orgazme i povećanu seksualnu želju, koristeći Zlatnu točku. Najnevjerojatnija stvar je da čak i klimakterijumom ili slabim libido neće moći spriječiti ženu da doživljava nezaboravne senzacije i padne u vrtlog strasti.

Izvorno od antike

The Shpansky fly je poznat još od doba Hipokrata i najvišeg vrha popularnosti postignut u srednjem vijeku. Poznato je da je Marquis de Sade, poznat svim zavodnicima žena, dodavao supstanciju bombonima. Shpanskyova je letjelica koristila i Katarina II.

Uzbudljivi učinak zlatne španjolske letjelice slučajno je otkrio farmer iz Španjolske: primijetio je da nakon što se ugrize buba (španjolska muha), bikovi i krave postanu čudno aktivni. Tvar se izlučuje iz kukaca i masti i dobivaju se prašci. Kada se gljivična sekrecija buga ulazi u hranu, živčani i ekskretorni sustavi osobe su uzbuđeni.

Danas je Shpansky letjeti poznato mnogima. Preporuke za uporabu i odgovarajuću cijenu poznate su po cijelom svijetu. No, ako se usporedimo s lijekovima (uzročnicima žena) koji su se koristili u antici, sada se određuje točna koncentracija tvari koja nema negativan učinak na žene, a prije svega zdravlje.

Značajke djelovanja i primjene

Cantharidin sadržan u zlatnoj španjolskoj mušici, kada ulazi u krv, iritira receptore genitalija i pridonosi povećanom protoku krvi. To povećava osjetljivost, žena je uzbuđena, seks postaje strastveni i završava s orgazmom. Učinak Gold Spanish fly-a traje do 2 sata. Neki kupci tvrde da je učinak još duži (5 sati). Mazivo se izlučuje u dovoljnoj količini, a mišići vagine su suženi. Akcija zlatne letice, uz poštivanje preporuka, nadilazi sva očekivanja, ostavljajući neizbrisiv dojam o seksu.

Za žene, zlatna mušica postaje priprema zbog čega:

  • Frigiditet je prevladan, a libido se povećava.
  • Uzroci poremećaja menopauze u seksualnoj sferi su eliminirani.
  • Povećanje brzine otkucaja srca i disanja.
  • Bradavice se otvrdnu.
  • Postoji kontrakcija mišića vagine.
  • Povećana sekrecija iz vagine.
  • Ženski spolovi su u porastu.
  • Postoji jaka atrakcija.
  • Postoji prilika da se dobije orgazam.

Španjolska mrava uzbuđuje čak i najfinije žene, prisiljavajući ih da odbace suzdržanost i komplekse. Nakon uzimanja lijeka postoji želja da doživite seksualno zadovoljstvo i da se postignu zabranjene seksualne fantazije.

Za ljude, Fly zlato španjolski ima isti učinak. Zlatna kapica izaziva povećani protok krvi u muški reproduktivni organ, uzrokujući dugotrajnu i stabilnu erekciju, a testirani orgazam postaje zasićen i dugotrajan. Prema muškarcima, postoji značajan porast u trajanju orgazma.

Otpustite obrazac i cijenu

Nakon kupnje kutije naći ćete 12 kapsula lijeka.

Pakiranje se sastoji od 12 kapsula, od kojih svaka sadrži 5 ml tvari. Cijena španjolskog leta u raznim trgovinama kreće se od 1.200 do 1.800 rubalja po pakiranju. Često možete naći lijek Gold Spanish leti u online trgovinama, ako istodobno dobijete popust, trošak će biti znatno niži.

U usporedbi s ženama patogena Lovegra, koja košta 1.200 rubalja za 4 tablete, zlatna je leta puno jeftinija, a mišljenje korisnika o učincima imaginarne Viagra ne iznenađuje. No, preporuke korištenja zlatne letice izuzetno su pohvalne, jer je trošak kupnje zlatne letjelice zanemariv u usporedbi s primljenim zadovoljstvom. Izlučivanje buba ima prilično specifičnu aromu, ali priprema stvorena na bazi nema okus, boju i miris. Za kupnju zlatnog španjolskog liječnika lječilišta nije potrebna.

Sadržaj paketa zlatne letice trebao bi biti otopljen u bilo kojem piću 20 minuta prije seksa. Na temelju izjava korisnika, možemo zaključiti da droga zlatno letjeti djeluje gotovo odmah - kako kažu ljubavnici.

Preduvjet: lijek preporuča se samo jedanput dnevno u količini većoj od 5 ml, tj. Samo jednoj vrećici. To je ta doza koja se smatra optimalnom i doprinosi maksimalnom "zagrijavanju" žene i postavit će je na seksualno raspoloženje. Preporuke kupaca i lijekova to potvrđuju.

Mjere opreza

Prije upotrebe morate uzeti u obzir da zlatni muhe, kao i bilo koji lijek, imaju kontraindikacije za upotrebu:

  • Pojedinačna osjetljivost na komponente zlatnih mušica.
  • Bolesti genitourinarnog sustava u kroničnoj fazi.
  • Nesrećeni sustavi izlučivanja.
  • Dob od 18 godina.
  • Trudnoća i dojenje.
  • Hipertenzija.
  • Bolest srca.
  • Bolest očiju.

Imajte na umu da zlato španjolska mrava nije lijek. Shpansky letjeti se prodaje bez recepta, vrlo je lako kupiti i uzeti po potrebi. Trošak zlatne letice će vam omogućiti da ne spasite i ukrasite svoj život. Glavna komponenta lijeka za žene je otrovna tvar, pa je predoziranje nepoželjno.

Zahtjev mora biti kompetentan i mjeren. Primanje 1 dozu dnevno je dovoljno, sljedeća aplikacija - za 5-7 dana. Recenzije kupaca koji su doživjeli akciju zlatnih muha, tvrde da je aktivnost lijeka dovoljno druga dva dana. Stoga, ako velika koncentracija zlatnog španjolskog muha uđe u žensko tijelo, moguća je negativna reakcija i iritacija sluznice, naročito u ustima. Osoba ima snažnu žeđ, postoje poznati slučajevi pojave krvi kod mokrenja.

Upotreba lijeka treba biti oprezna i ne smije prelaziti dozu.

Slučajni unos doze lijeka koji premašuje najveći dopušteni je opasan, tako da odmah potražite pomoć liječnika. Takvi slučajevi su vrlo rijetki. Ako se primijeni doziranje i nema kontraindikacija za korištenje zlatne španjolske letke, neće biti nikakvih problema, puna sigurnost i visoka učinkovitost zlatnih mušica su zajamčena, recenzije njegove uporabe to potvrđuju.

Je li moguće dati partneru zlatnu letjelicu bez njegovog znanja? S obzirom da je španjolska misao supstanca koja nema boju i miris, neki kupci zainteresirani su za mogućnost korištenja zlatne španjolske letjelice bez pristanka i znanja njihovog seksualnog partnera.

Ovaj pristup je moguć kada koristite zlatne muhe, ali svakako znajte kontraindikacije za uporabu i uzmite u obzir prije nego što ga pomiješete sa svojim voljenom. Prema preporukama koje se odnose na obiteljske probleme vezane uz Internet, priprema Gold Spanish Fly postala je blagodat za mnoge parove. Učinak i kvaliteta na najvišoj razini i korisničke recenzije to potvrđuju.

Kako primijeniti zlatni let zlata u Španjolskoj s pregledima i cijenama

Recenzije takvog moćnog afrodizijaka poput španjolske letjelice došle su do nas od davnih vremena. Poznato je da je ovaj alat korišten u starom Rimu kako bi blagdani plemstva bili određeni "šarm". U vrijeme Luja XIV španjolske plemićke žene kupljene su za upotrebu kao ljubavni napitak. A u naše vrijeme, španjolska mrava je našla široku primjenu kao snažan patogen za muškarce i žene. Jedan od najčešćih lijekova smatra se Gold Shpanskaya Fly ili Gold Fly. Upute o korištenju alata bit će razmotrene u našem članku.

Načelo rada

Glavna komponenta španjolskog (španjolskog) zlata (zlata) leta (gripa) je kantadinska supstanca. Ovo je tajna žlijezda insekata obitelji kukaca kukaca. Poznat je i pod imenom španjolska mlaza ili špijun pepela. Beetle se distribuira gotovo u cijeloj Rusiji i zemljama ZND-a, tako da su mnogi to vidjeli. To je duguljasti kukac male veličine (duljine oko jedan i pol centimetara) smaragdno zelene boje. Ako ga dodirnete, žućkasta tekućina s jakim mirisom pušta se oko artikulacije nogu s tijelom i iz usta. Glavna komponenta ove tajne je kanrdidin.

U malim koncentracijama ova supstanca djeluje kao vrlo jak afrodizijak. I jednako je učinkovit za muškarce i žene. Doslovno nekoliko minuta nakon uzimanja lijekova, izlučivanje spolnih hormona povećava se, otkucaji srca rastu, krv teče na zdjelične organe. Fiziološki se to očituje u povećanom libidu, povećanom izlučivanju sluzi iz vagine, kontrakciji mišića. Pri upotrebi Zlatnog Shpansky Fly u muškaraca snažna seksualna želja prati izrazita i trajna erekcija. Međutim, trenutno na tržištu postoje mnogi lijekovi za borbu protiv impotencije - i kemijskog i biljnog podrijetla, koji se mogu kupiti po bilo kojoj cijeni. Ali to je bio Gold Spanish Fly koji je pronašao širu uporabu za povećanje spolne privlačnosti kod žena. proizlazi:

  1. Neodoljiva želja za seksom.
  2. Osjećaj da će tijekom spolnog odnosa biti pogoršan do granice.

Nakon uzimanja španjolskog (španjolskog) zlata (zlata) leta (gripe) možete svojim partnerom pružiti nezaboravan orgazam. Pa, dok ugovaraju mišiće vagine, osjećaji čovjeka također će se povećati mnogo puta.

Zašto koristiti

Lijek treba uzimati sa smanjenjem libida kod žena.

Glavna naznaka za korištenje španjolskog (španjolskog) zlata (zlata) leta (gripe) je smanjenje libida u žena i kršenje potencijala kod muškaraca. Istraživanja pokazuju da se nedostatak seksualne privlačnosti među fer spolom može razviti iz više razloga. Najčešći su:

  1. Psihološka krutost u krevetu kao rezultat nepravilnog spolnog odgoja u adolescenciji ili neuspješno prvo iskustvo.
  2. Kompleksi o navodnoj višoj težini ili izgledu.
  3. Prekomjerni moral i fizički umor nakon posla ili kućanskih poslova.
  4. Kršenje razine spolnih hormona nakon trudnoće i laktacije.

Naravno, ozbiljni libido poremećaji zahtijevaju liječnički savjet i terapiju lijekovima. No, pregledi mnogih liječnika pokazuju da se Zlatno Shpansky letenje može koristiti istodobno s propisanim lijekovima.

Vrlo često, nedostatak normalnog seksualnog života čini žene razdražljivima, nervoznim. Ovo je jedan od glavnih razloga za česte skandale u obitelji. Upotreba Gold Spanish Fly-a negira sve manifestacije ženskog nezadovoljstva.

Kako se prijaviti

Unatoč činjenici da tajna žlijezde španjolske mame ima poseban miris i vrlo oštar okus, kapi Gold Spanish Fly su apsolutno neukusni i nemaju miris. Mogu se dodati u gotovo bilo koje piće, osim jakog alkohola. Gold Spanish Fly je potpuno kompatibilan s niskim alkoholnim pićima.

Alat je dostupan u obliku kapi, pakiran u obrocima od 5 ml. Boca treba uliti u piće 15-20 minuta prije seksualne intimnosti. Neki parovi ponekad imaju tendenciju da oživljavaju svoj odnos i piju zajedno. To jamči neopisiv osjećaj tijekom seksa.

Korištenje lijeka može vam pružiti nezaboravan doživljaj seksa.

Neki predstavnici jačeg spola mogu učiniti zanimljivim iznenađenjem za svog partnera uz pomoć kapljica Zlatnih mušica Shpansky, nakon što su organizirali nezaboravan seks. Uostalom, učinak primjene Gold Spanish Fly traje do pet sati. Nije ni čudo što je Shpanskaya Golden Fly nazvao i Viagra za žene.

Cijena alata može se pronaći u mrežnim ljekarnama. Do danas je cijena oko 1 000 rubalja. Međutim, preniska cijena može značiti da pokušavate prodati lažni lijek. Dakle, prije kupnje potrebno je upoznati se s pregledima o ovoj trgovini i pojasniti sve detalje s konzultantom.

Važno je zapamtiti da je ekstrakt letjelica (Gold Fly) potpuno siguran za žene samo u preporučenim dozama. Stoga, prije primjene Gold Spanish Fly-a, neophodno je da pročitate upute i proučite popis kontraindikacija. Dakle, ne možete koristiti Span Gold Fly u sljedećim situacijama:

  • Do 18. godine ovaj zahtjev se odnosi i na muškarce i žene.
  • U razdoblju dojenja i dojenja.
  • U kombinaciji s jakim alkoholnim pićima.
  • S teškim poremećajima srčane aktivnosti, uporni arterijska hipertenzija.
  • Ako ste preosjetljivi ili imate rizik od razvoja alergijske reakcije na komponente lijeka.
  • Po danu ne smijete koristiti više od 5 ml lijeka (to je sadržaj jedne boce).

Ne bismo smjeli zaboraviti na etičnu stranu aplikacije Gold Spanish Fly. Ni u kojem slučaju ne može prisiliti žene na seksualni odnos s takvom cijenom. Upotreba španjolskog (španjolskog) zlata (zlata) leta (gripe) moguće je samo uz suglasnost. I, naravno, prije uporabe treba proučavati upute za uporabu.

Španjolska zlatna letjelica

Zlatna letjelica

Španjolski Gold Fly je najstariji prirodni prirodni uzročnik složenih akcija. Zbog univerzalne formule, lijek savršeno utječe na libido obaju spolova, ali tradicionalno koriste žene. Sigurna i moćna, afrodizijak savršeno pomaže čak i uz slabi seksualni temperament.

Zlatna mušica, koju svatko može kupiti, zapažen je za njegovu praktičnu upotrebu: bez okusa kapi s neutralnim mirisom jednostavno se rastopiti u piću, nakon čega dolazi do izražaja poticajni učinak, osiguravajući žensku spremnost za punom blistavom blizinom.

Patogen pomaže brzo i učinkovito uklanjanje seksualnih problema povezanih s frigiditetom, slabo razvijenim libido, menopauzalnim sindromom, kroničnim umorom, anorgazmijom. Zlatna mušica je vaš najsigurniji način za čaroban seks i nezaboravne dojmove!

Zlatna letjelica: upute i sastavne značajke

Temelj lijeka koji se temelji na tvari koje se izlučuju iz laboratorija istih insekata. Budući da je aktivni sastojak snažan otrov, samo-priprema afrodizijaka je opasna za zdravlje i život, međutim, napredna tehnologija obrade omogućava proizvođaču da patogena bude moćna i sigurna što je više moguće.

Biološki aktivna komponenta kantharnida prolazi laboratorijsko čišćenje visoke tehnologije koja eliminira cjelokupni štetni učinak i pojačava ekscitatorno svojstvo tvari. Zato zlata koja mu je poznata po čitavom svijetu ne predstavlja prijetnju zdravlju i životu, uz poštivanje pravila korištenja.

Upute za uporabu

Zlatna leta, recenzije o tome što se može vidjeti na ovoj stranici, ima praktičnu primjenu. Patogen je predstavljen kapljicama čija je maksimalna dnevna doza (5 ml) sadržana u jednoj vrećici. Potrebno je otopiti kalij u bilo kojem piću i pola sata prije spolne aktivnosti.

Pojava efekta događa se nakon petnaest minuta, a trajanje je nekoliko sati. Strogo je zabranjeno samostalno prekoračiti doziranje i učestalost korištenja, kao i koristiti lijek bez prethodnog savjetovanja s liječnikom.

kontraindikacije

Zlatna leta, recenzije o tome koji uzrokuje želju da ga isprobaju, ima neka ograničenja za upotrebu. Dakle, patogen je kontraindiciran kod malodobnih, laktirajućih i trudnica, u prisutnosti zatajenja srca, hipertenzije i ginekoloških bolesti.

Nuspojave

Kao i rezultati kliničkih ispitivanja zlatne letjelice, recenzije korisnika i stručnjaka potvrđuju blagi učinak i dobru podnošljivost lijeka. Međutim, u nekim slučajevima, kalij može izazvati privremeni crvenilo kože, otežano disanje, vrtoglavicu blage prirode.

Značajke akcijskog zlata lete

Za povećanje ženske libido vrijedi pokušati pripremiti zlatnu letjelicu. Videozapis, kako lijek funkcionira, čak i uz dobru kvalitetu i detalje, nije mogao prenijeti boju i snagu učinka. Dakle, afrodizijak stimulira cirkulaciju krvi u genitalije, povećava broj otkucaja srca, povećava osjetljivost svih erogenih zona.

Iz djelovanja patogena povećava vaginalnu sekreciju, u promjeru ženske genitalije uske, osjetljivost i osjetljivost na dodir povećava. Zlatna mušica omogućava ženama da doživljavaju najdulji trajan intenzivan orgazam i ponovno privlače zanimanje za seksualnu intimnost.

Povratne informacije o primjeni "Zlatnog leta"

Stranice 1

Morate se prijaviti ili registrirati kako biste poslali odgovor.

Postovi 12

1 Tema od jonathan_crane 2014-12-25 02:59:26

  • jonathan_crane
  • Novi član
  • neaktivan
  • Registrirano: 2014-12-25
  • Postovi: 2
  • Ugled: [0 | 0]

Tema: Povratne informacije o primjeni "Zlatnog leta"

Kupio sam u ovoj online trgovini "Zlatna letjelica". Nisam očekivao određeni cilj ni određeni rezultat. Odlučila je diverzificirati senzacije seksa i donijeti nešto novo u njihovom intimnom životu.
Nikad prije nisam pokušao uzeti patogene, pa ne mogu reći kako je određeno bolje od jednog ili lošije od druge. Ali učinak "letenja" vrlo je izražen i dovoljno dug. Također želim napomenuti da ne bi povrijedilo pažljivo kontrolirati doziranje. Tijekom treće prijave, naprosto sam otišao u more, kao što se ispostavilo (to nije bilo namjerno, naravno), i umorilo ga je toliko da se nije mogao ustajati ni nakon svega ovoga. Vjerojatno ga pola dana nije pustio iz kreveta, jer nije pao.
Također sam primijetio da španjolski mlaz čini se da vraća želju za seksom u danima kad ga ne prihvatite (čak ni ne razmišljate o prihvaćanju))). To jest, prije no što nisam imao nikakve želje da volim radosti, nije bio - moj je mladić uvijek djelovao kao pokretač intimnosti. Sad sam češće počeo udarati po njemu - gotovo svaki dan. Ne znam kako je ovo kriv za ovo, ali nisam imala tako česte "seksualno zamagljivanje" prije.
Općenito, alat nije loš i, kao što sam shvatio, prirodno. Ne mogu savjetovati, jer je učinak jednostavno izvrstan.

2 Odgovori iz savich-liuda 2014-12-25 08:57:38

  • Savich-liuda
  • član
  • neaktivan
  • Registrirano: 2014-12-25
  • Poruke: 29
  • Ugled: [0 | 0]

Re: Povratne informacije o primjeni "Golden Shpansky front view"

Ljubav u životu raznih, pa sam odlučio nadograditi odnos u krevetu vrlo je prikladan za gotovo odmah piti španjolska mušica, otopljenog u čaši, i ne treba brojati zrnca, kako kažu homeopati) reakcija na žensko tijelo, mladić jednostavno nisu jeli sa imutrice, vrlo je osjetio labav lavlja koji čini ono što želi u krevetu, snažan orgazam! Općenito, bez lažne skromnosti, napominjem da je od srednjeg vijeka, letjeti negativno utječe na žene. Jača atrakcija, libido i emocionalno stanje na pozitivan način.

3 Odgovor od julia7 2014-12-25 10:45:04

  • julia7
  • Novi član
  • neaktivan
  • Registrirano: 2014-12-25
  • Postovi: 2
  • Ugled: [0 | 0]

Re: Povratne informacije o primjeni "Golden Shpansky front view"

Nikad prije nisam koristio sredstvo uzbuđenja, ali slučajno sam posrnuo na informacijama o prednjem vidu Zlatnog Shpanskog. Kupio sam mali paket iz online trgovine (po mom mišljenju, za 4 tablete). Učinak recepcije vidljiv je za samo nekoliko minuta, djeluje odmah, tako da trebate uzimati lijek davno prije početka intime. Volio sam da ne uzrokuje nuspojave, ali učinak na žensko tijelo jednostavno je nevjerojatan. Povećava libido i želju, povećava seksualnu želju. Dakle, za one koji žele dati svoj seksualni život malu podrhtavost i donijeti nova osjećanja, možete isprobati Zlatnu letjelicu.

4 Odgovor iz Svyatoslava 2014-12-25 11:15:44

  • Svyatoslav
  • Novi član
  • neaktivan
  • Registrirano: 2014-12-25
  • Postovi: 7
  • Ugled: [0 | 0]

Re: Povratne informacije o primjeni "Golden Shpansky front view"

Kad sam naručio kapsule da jača snagu, odlučio sam da i moja supruga bude sretna. Nema posebnih problema s uzbuđenjem, ali postoje trenuci kada sam uzeo tabletu i već je započela, a ona je ZERO.
Ugodno sam se iznenadila što je normalno reagirala na činjenicu da sam joj također ponudila uzimanje takvog lijeka.
Sada je naš intimni život stekao još veće visine. Ako je moja supruga vrlo dobro primila orgazam, sada svaki put. Kaže da je tek nakon "Zlatnog Shpansky Fly" mogla osjetiti stvarne emocije i osjećaje tijekom seksa.
Uzimajući ove tablete žena je lako uzbuđena, a ona postaje oslobođena.

5 Odgovor iz Anastasia 2014-12-26 11:00:38

  • Anastasia
  • Novi član
  • neaktivan
  • Registrirano: 2014-12-26
  • Postovi: 2
  • Ugled: [0 | 0]

Re: Povratne informacije o primjeni "Golden Shpansky front view"

Dobar dan Naprotiv, imam problema u mom osobnom životu. Nedavno uopće ne želim seks, ne znam o čemu se radi. A muž želi nešto! Preciznije, želim, ali u zadnje vrijeme sve manje i manje. Zato sam se odlučio za prehrambene dodatke. Upitala sam na internetu zahtjev za "povećanjem seksualne želje za ženama" i pojavio se ovaj lijek Spanische Fliege. Zatim je došla na ovaj forum i počela čitati recenzije. Svatko piše da je dobro da ga upotrijebite za promjenu vašeg osobnog života, ali kad nitko nije napisao takve probleme kao i moja. Tako sam prvi put mislio da kupim ili ne. Čitam u opisu da su sve komponente prirodne, ali za mene je važno. Uvijek kada odaberete sve pilule koje pijem, gledam sastav. Pa, mislio sam kupiti 4 torbe za početak. To me koštalo samo 1300, novac je mali, pogotovo za takvu stvar! Usput, ovaj dodatak prehrani može se koristiti ne samo za žene, već i za muškarce, ali više o tome kasnije. Napravio sam isporuku, primio sam sve, odlučio sam ga iskušati sljedeći dan.
Sljedeći put kad sam se vratio s posla, odmah sam uzela jednu pilulu. U opisu je napisano da alat vrijedi pet minuta nakon njegove uporabe. Nekako nisam vjerovao, prebrzo, ali ne vjerujem! Pet minuta kasnije sam već želio.. Razumijem što) Slijedeći dan, još više nevjerojatno se dogodilo, val snage došao do mene bez korištenja droga! Osobni se život polako oporavljao. Nakon nekoliko dana popio sam drugu pilulu i osjećao se još bolje u smislu seksa. Još su ostalo 2 vrećice i ponudila sam ih svom mužu, već zbog promjene, slušao me i shvatio sve. Kada smo pili Shpansky letjeti zajedno, osjećaji su bili još bolji, rijetko smo to imali!) Zahvaljujući tim pilulama, naš se osobni život poboljšao, i što je najvažnije, stabiliziralo se. Moja briga za njih nije bila opravdana.

Ženska viagra "Zlatna španjolska muha" (španjolska zlatna muha)

Opis lijeka:

  • uzrokuje žene jakim seksualnim uzbuđenjem;
  • postoji povećana vaginalna podmazivanje i kontrakcija mišića vagine;
  • pruža svijetli višestruki orgazam.
  • slaba seksualna atrakcija;
  • frigidnost;
  • potpuno odsutnost orgazma;
  • klimakterijski sindrom;
  • želju za raznolikost vašeg seksualnog života.

Jedan paket od 5 ml namijenjen je za jedan prijem.

Ne više od 5 ml dnevno!

  • osobe mlađe od 18 godina
  • trudna,
  • pate od hipertenzije i kardiovaskularnih bolesti;
  • u slučaju bolesti oka.

Španjolski španjolski letjeti let je vrlo učinkovit, dobro dokazano sredstvo za izazivanje snažne seksualne želje kod žena.

Ženska Viagra "španjolska zlatna letjelica" izrađena je pomoću najnaprednije tehnologije ekstrakcije moćnog stimulansnog ekstrakta "HS", izvučen iz španjolske letjelice, najsnažnijeg afrodizijaka poznatog danas.

Nakon što su korištene španjolske zlato mušice, žene imaju povećanje otkucaja srca i ispadanje lica. Žena počinje duboko disati i doživljava povećanu seksualnu želju za partnerom. Lijek uzrokuje protok krvi u malim zdjelicama i ženskim spolovama, što je rezultiralo porastom sekrecije vaginalnih maziva i kontrakcije vaginalnih mišića, kao i povećanja senzualnosti i povećanja orgazma tijekom spolnog odnosa kod žena.

Španjolski "zlatni letak" letjeti bez boje i mirisa, lako se otopi u vinu ili piće i može se primijeniti neprimjetno za partnera.

Lijek treba koristiti samo za ulazak u seksualni kontakt.

Ne možete povećati dozu lijeka za učinkovitost.

Proizvođač: Bolong Biomedical Technology Co., Ltd., Guangzhou, PRC.

Ženska viagra "Zlatna španjolska muha" (španjolska zlatna muha)

Opis lijeka:

  • uzrokuje žene jakim seksualnim uzbuđenjem;
  • postoji povećana vaginalna podmazivanje i kontrakcija mišića vagine;
  • pruža svijetli višestruki orgazam.
  • slaba seksualna atrakcija;
  • frigidnost;
  • potpuno odsutnost orgazma;
  • klimakterijski sindrom;
  • želju za raznolikost vašeg seksualnog života.

Jedan paket od 5 ml namijenjen je za jedan prijem.

Ne više od 5 ml dnevno!

  • osobe mlađe od 18 godina
  • trudna,
  • pate od hipertenzije i kardiovaskularnih bolesti;
  • u slučaju bolesti oka.

Španjolski španjolski letjeti let je vrlo učinkovit, dobro dokazano sredstvo za izazivanje snažne seksualne želje kod žena.

Ženska Viagra "španjolska zlatna letjelica" izrađena je pomoću najnaprednije tehnologije ekstrakcije moćnog stimulansnog ekstrakta "HS", izvučen iz španjolske letjelice, najsnažnijeg afrodizijaka poznatog danas.

Nakon što su korištene španjolske zlato mušice, žene imaju povećanje otkucaja srca i ispadanje lica. Žena počinje duboko disati i doživljava povećanu seksualnu želju za partnerom. Lijek uzrokuje protok krvi u malim zdjelicama i ženskim spolovama, što je rezultiralo porastom sekrecije vaginalnih maziva i kontrakcije vaginalnih mišića, kao i povećanja senzualnosti i povećanja orgazma tijekom spolnog odnosa kod žena.

Španjolski "zlatni letak" letjeti bez boje i mirisa, lako se otopi u vinu ili piće i može se primijeniti neprimjetno za partnera.

Lijek treba koristiti samo za ulazak u seksualni kontakt.

Ne možete povećati dozu lijeka za učinkovitost.

Proizvođač: Bolong Biomedical Technology Co., Ltd., Guangzhou, PRC.

Španjolski zlatni letak

Sastav: Cantharidin
Datum isteka: 09.2019
Proizvodnja: Kina

1 pakiranje na 5 ml.

5 paketa 5mg.
+ Bonus 2 kartica. opći

10 paketa 5mg.
+ Bonus 2 kartica. opći

12 komada 5mg.
+ Bonus 2 kartica. opći

24 komada na 5 ml.
+ Bonus 2 kartica. opći

Španjolski Gold Fly jedinstven je biljni agent sa složenom akcijom. Uglavnom ga koriste žene, ali zbog svoje univerzalnosti mogu ih istodobno koristiti i oba partnera. Brzo, moćno djelovanje pripravka zlatna pepeljica pomaže čak i kod niskog temperamenta.

Zlatna mušica za žene, recenzije o kojima je prikazano niže, nema boju, miris i okus, što omogućuje da se otopi u bilo kojem (uključujući alkohol) pića. Kapi djelotvorno utječu na libido seksualnih partnera, povećavaju seksualnu želju, omogućuju vam da se potpuno koncentriraju na senzacije i postižu fantastičan orgazam.

Zlato mušica je najbolje rješenje za žene koje pate od seksualne hladnoće, frigidnosti, anorgazije, kroničnog umora, oslabljene seksualne želje i sindroma menopauze. Također, patogen je idealan za parove čiji je dugi odnos oslabio privlačnost jedni drugima.

Što je španjolski Gold Fly, liječnici recenzije

Lijek ima prirodni sastav: glavni aktivni sastojci su ekstrakti iz posebnih vrsta istog imita. Aktivni sastojci pripadaju skupini snažnih otrova, međutim, u uvjetima suvremene laboratorijske obrade, negativni učinak je potpuno eliminiran. Pravilno odabrana doziranja i tehnološki tretman kantharidina tvari čine patogen učinkovitijim i sigurnijim.

Kako Zlatna Shpanskaya leti

Jedini način da osjetite cjelokupni učinak afrodizijaka jest pokušati zlatnu letjelicu uzročnika. Videozapis, kako alat funkcionira, ne može se pronaći na mreži. Lijek ima snažan poticajni učinak, povećava protok krvi u genitalije, uzrokuje brzo disanje i otkucaje srca, povećava osjetljivost erogenih zona.

Pod djelovanjem afrodizijaka povećava se proizvodnja vaginalne sekrecije, javlja se osjetljivost genitalija na milovanje, sužavanje i bubrenje vagine. Zlatna mušica omogućava ženama da osjećaju nevjerojatnu privlačnost partneru, da u potpunosti uživaju u taktilnim miljenicama kako bi postigli impresivan orgazam.

Kontraindikacije za lijek

Zlatni ključ (potvrđeni od strane liječnika) ne podliježe prijamu maloljetnika, trudnica i dojilja, kao i ljudi koji imaju srčani udar, hipertenziju, ginekološke i urološke bolesti.

Nuspojave na patogena

Rezultati istraživanja zlatne fly-skane, recenzije žena i stručnjaka potvrđuju maksimalnu sigurnost patogena. Negativne reakcije su izuzetno rijetke i izražene su kratkotrajnim crvenilom lica, manjkom daha i vrtoglavicom.

Zlatni Shpansky letjeti: upute za uporabu

Kapi zlatnog ključa privlače svoju svestranost, jednostavnu primjenu, vrlo brzo pokretanje i visoku trajnost djelovanja. Učinkoviti i mekani, istodobno ih mogu koristiti oba partnera.

Sadržaj jedne vrećice zlatne muhe, koju možete kupiti u bilo kojoj količini, otopite u piću i uzmite trideset minuta prije seksualne intimnosti. Učinak počinje pojavljivati ​​za petnaest minuta.

Strogo je neprihvatljivo prekoračiti maksimalnu dnevnu dozu (5 ml, jedna vrećica) i koristiti afrodizijak više od jednom dnevno. Obavezno se posavjetujte sa svojim liječnikom prije korištenja patogena.