Search

Pregled uzbudljivih kapi Silver Foxa (Silver Fox): upute s osvrtom na žene

Iz nekog razloga, kao što su umor, stres, psihološki problemi, hormonalne promjene nakon poroda, žena često traje pasivnu ulogu u intimnim odnosima, više se ne pokrene intimnost i ne bi puno zadovoljstvo od seksa. Najviše se prepuštaju ovoj situaciji, neki oponašaju orgazam, no dugoročno nezadovoljstvo može na kraju imati štetan učinak na odnose u cjelini, pa čak i na zdravlje. Sada postoji mnogo oglašenih proizvoda za muškarce, ali nisu svi čuli da postoje lijekovi stvoreni posebno za žene. Jedan od njih - ženski patogen Silver Fox. Što je Silver Fox (Silver Fox), kako funkcionira, što je sastav i stvarne recenzije, pogledat ćemo ovu recenziju.

Što je a

Priprema Silver Fox za žene najjači je afrodizijak, namijenjen povećanju ženske seksualne želje i senzacija. Slučajni agent Silver Fox ima dva oblika otpuštanja - prašak, pakiran u vrećice od 5 grama, i ampule-kapi s dispenzerom. Recenzije ukazuju na to da ni izraženi okus ne uzrokuje da muškarci potajno dodaju kapljice ženskim pićima. To se ne preporučuje jer to može uzrokovati neočekivani učinak. Na primjer, žena može biti uplašena promjenama koje se događaju s njom i odlaze.

Ženka patogena Srebrna lisica smještena u srebrnom pakiranju s nijansiranom srebrnom kanelom. Pazite da ne kupite lažni. Uzbudljiva droga sada dobiva popularnost, a to se, nažalost, koriste za prevarante.

Srebrna lisica se naziva ženska Viagra, jer stimulira tijelo. Postoji snažna želja za intimnošću, slučaj ostaje samo za čovjeka. Kakve osjećaje žena koja je primila ovaj lijek?

  • Uzbuđenje se povećava.
  • Osjećaj žurbe krvi u genitalije.
  • Osjetljivost grudi i bradavica.
  • Jačanje vaginalne sekrecije, koja služi kao izvrstan mazivo za lako i brzo prodiranje penisa.
  • Puno emancipacija i spremnost za neposredni seks.

Učinak se obično javlja unutar 5 minuta nakon ingestije, no učinak postaje osobito izražen u prosjeku nakon 15-20 minuta, ovisno o individualnim karakteristikama žene. Srebrna lisica je ženska patogena koja je stekla pozitivne povratne informacije ne samo od kupaca, već i od seksologa i ginekologa. Prije uporabe dobro proučite upute i provjerite da nema kontraindikacija. Tako, na primjer, Srebrna lisica je kontraindicirana do 18 godina, trudne i dojilje. Oprez treba koristiti u nazočnosti kardiovaskularnih problema, endokrinih poremećaja, kao i alergija na komponente.

Nakon primjene alata učinak dolazi odmah.

Ljudi često pitaju mogu li se kapi koristiti u kombinaciji s alkoholom. Kontraindikacije za to ne, ali individualni odgovor može se vidjeti, a žena želi spavati umjesto vožnje, ili obratno, to će biti overexcited, pa nakon svega toga se ne preporučuje.

O čemu se sastoji

Mnogi su zainteresirani za sastav tog patogena. Je li doista sigurno? Sastav Srebrnog lisica uključuje biljne komponente i adaptogene koji mogu utjecati na žensku libido, kao i povećati otpornost na štetne učinke:

  • Shi Chuan Ji.
  • Mukuna gori.
  • Argyrea je lijepa.
  • Papar je dug.
  • Goryanka kratko razdoblje
  • Epimedium.
  • Pueraria.
  • Bengalski papar
  • Yam divlje i druge biljke

Osim toga, sastav Silver Fox sadrži vitaminski i mineralni dodatak koji pridonosi prirodnoj proizvodnji estrogena. Omjer aktivnih sastojaka odabran je na takav način da lagano utječe na žensko tijelo. Srebrna lisica je u stanju uzbuditi bez uznemiravanja hormona. Ženske recenzije Srebrnog lisice potvrđuju da nije zabilježen nikakav negativan učinak na menstrualni ciklus.

Kako se primjenjuje patogen srebrne lisice? Izvorni Slver lisica sadrži upute koje detaljno opisuju put davanja i doziranje. Stoga upute za uporabu daju sljedeće upute:

  • Otopiti sadržaj jedne vrećice ili jedne ampule u čaši vode, soka ili toplog čaja.
  • Popijte piti 15-30 minuta prije namjenske intime

Dnevna doza ne smije prelaziti 1 vrećicu ili u slučaju korištenja oblika kapi - 1 ampula kako bi se izbjegle nuspojave i tahikardija. Na kartici. oblik nije dostupan.

Važno je slijediti preporuke za uporabu.

Gdje kupiti lisicu

Ljekarne Srebrna lisica je teško dobiti. Ovo je bolje jer, budući da je naređivao lijek na službenim stranicama, nema sumnje o njegovoj kvaliteti i autentičnosti. Osim toga, službeni prodavatelj daje najbolju cijenu, često vrijedne dionice. Potrebno je samo ispuniti mali obrazac i pričekati da operator nazove. Cijena Silver Fox varira između 990-1500 rubalja. Paket se šalje gotovinom po isporuci, tj. Nije potrebno plaćanje unaprijed.

Nakon napornog dana, svaka osoba treba smiriti. Ali zbog umora i drugih razloga, teško je postići uzbuđenje. Dobro je da postoje sredstva za prevladavanje ove prepreke. To je put do zdravog skladnog odnosa par i dobrog raspoloženja.

Koristim pilule za kontrolu rađanja nekoliko mjeseci i javlja se nuspojava - slaba uzbuđenja, bez podmazivanja. Na savjet prijatelja kupio je ovaj dodatak bez puno pouzdanja. Samo sam u šoku, stvarno radi! Ne prepoznajem se za njom, napadam svog dečka, a mi smo toliko nestašni da se poslije toga sramim zapamtiti.

I drijemamo cure srebrnih lisica u Coli u noćnom klubu! Oh, i mi smo se onesposobili te noći))) Samo shhh!

Fox djeluje samo na mene zajedno s preliminarnim miljenicama, poljupcima, to je kad počnem gledati više nego ikad, uzimajući uprkos. A ako sjednete, gledajte film, onda ne mogu osjetiti ništa.

Srebrna lisica za žene ocjenjuje forum

Recenzija o medicini

: Na ovoj stranici možete pogledati Silver Fox. Stranica također nudi trenutačnu cijenu za Silver Fox i upute za uporabu. Nemojte zaboraviti da prije korištenja bilo kakvih lijekova uvijek se trebate posavjetovati sa svojim liječnikom.

Srebrna lisica

Upute za uporabu Metoda primjene Indikacije za uporabu Nuspojave Kontraindikacije Trudnoća Sastav Dobitak oblika

Analozi Silver Fox

SATIBO Svi analozi

Suvremeno poznavanje farmakologije i istraživanja na području ljekovitog bilja omogućilo je stvaranje Silver Fox, sredstvo za povećanje seksualne želje i upaljavanje strasti. Napravljen najnovijim znanstvenim dostignućima, ovaj lijek može potaknuti žene, uzrokujući im strastvenu želju za seksom samo 5 minuta nakon gutanja. Njezino djelovanje se očituje u poboljšanju vaginalne sekrecije, povećanja dojki, ekstremne uzbuđenosti i seksualne privlačnosti žene muškarcu. Silver Fox je također indiciran za liječenje žena koje pate od blage razdražljivosti, nedostatka želje, suhoće rodnice i drugih simptoma slabije seksualne funkcije. Sastav uključuje širok raspon ljekovitih biljaka u Tajlandu. Srebrna lisica uzrokuje seksualnu uzbuđivanje, povećava seksualnu želju. Unutar 15-20 minuta nakon prijema, suhoća rodnice, uključujući dob, potpuno nestaje. I najznačajnije od njegovih akcija - on eliminira živčanu napetost povezanu s seksualnom krutost. To ne znači da ćete biti spremni skočiti u krevet s bilo kojim muškarcem. To znači suprotno: vaše emocije će biti jake i bit će potpuno pod kontrolom, a ne zasjenjene panikom, nervozom ili sumnjom u sebe. Idealno za žene koje se žele vratiti u seksualni život nakon duge stanke. Indikacije za uporabu: Indikacije za... Upute Silver Fox »

Nedostatak seksualne želje

Svi Silver Fox recenzije

Gost 14. siječnja 2018

Nemojte je kupiti! Ovi kapsuli imaju šećer, šećer. IZRADILI NULLY MONEY na njoj, a bilo je i šećer. NE U SLUČAJU, NEMOJTE NARUČITI! OVO JE KOMPLETNA DIVORCA! POVIJEST U DVOKREVU!

Gost 8. veljače 2017. godine

Cijela sranja

Naručio sam nekoliko pakiranja i pokušao s alkoholom i samo s vodom. Ispalo je da sam potpuni komad o tome što ne trošim novac. I kažem vam prodavačima, dovoljno je dati ljudima sve vrste žilavosti i sranje vašeg Silver Foxa, a ne jebeni posao.

Ivan 22. veljače 2017. godine

Vrlo dobar alat Silver Fox, preporučam SVI.

Gost 30. siječnja 2017

Ovo su prijevare.

Ž 3pcs to sve neki Epeli Eva zazvonio je operater rekao ovo Silver Fox samo u novom pakiranju i prah i tekućina pokušao moja djevojka sve nula, a drugi je dao drug i njegova supruga pokušala nuli, treći će dati ispit ako nije navedena komponente će napisati prijavu za Tužiteljstvo se naziva prijevarom, a djeca ne vode ove prijestupnike.

Gost 14. studenog 2016

Prvo sam pokušao. Bez obavijesti žena. Reakcija, kao što je opisano u napomenama: nakon 10 minuta, crvenilo lica i dekoltea, emancipacija, povećala je osjetljivost na dojku. Kada je seks zabilježio suženje vagine. O senzacijama tijekom orgazma nije tražio. Žao mi je! Imamo 45 godina. Otopiti prašak u soku. Preporučujem samo ljudima nakon 40 godina. Stvarno dajte ženi radost seksa.

Andrew 16. kolovoza 2016

Učinak je definitivno tamo. Ali ne uvijek, iskreno priznajem. Čini mi se da je to normalno kada djeluje na nekoga, ali ne na nekoga. Ovo nije panaceja. ) I s pojmovima previše. Jednom, da, jednom, ne. Ponavlja se. S različitim djevojkama u različitim situacijama. Ja mogu točno (ali, naravno, samo na temelju mog iskustva) reći da je učinak NE kada se koristi s sokovima i alkoholom. S vodom učinak je zabilježen više puta. uključujući Nemojte vrijediti vjerovati da se, navodno, može miješati s bilo kojim tekućinama. Možete miješati nešto, učinak možda neće biti. Za "čistoću eksperimenta" pokušao se drugačije primjenjivati ​​s istom djevojkom. Vrijedi samo kad se otopi u vodi. I općenito, kao što je gore spomenuto, uopće ne djeluje. Ali ipak radi. Oni o kojima ja bih rekao da ne radi, i dalje mali utjecaj, barem, uzbuđenje dolazi malo brže, a odgovor mi je bio aktivniji od onih bez „lisica”. Primjetno, ali...

Gost 31. srpnja 2016

bez utjecaja, čak i luljenje nekih. novac u odvod

LOM 21. lipnja 2016

KUPANJU ZA SVIJETU, UZORAK KAO SVAKI ROMANTIČNI JEDNOSTAVNI VEČER I NEKRETNINA NAMJERAVA SVOJU VINO. U 40 MINUTA PREMA NIKADA JE POMOĆU NAPRAVLJIVANJE STOMACA I ČAK U 15 MINUTA SVOJO POMOĆ, tako da ne znam i to.

Gost 22. Svibnja 2016

pokušao muljaža punog svega

Gost 16. travnja 2016

glupo mrtvac

Nina 21. svibnja 2016

Ovaj dodatak prehrani djeluje pojedinačno!

Aleksandar. 15. travnja 2016

Ali u stvarnosti barem je netko radio. a zatim oni koji pišu pozitivne recenzije ovdje su upoznati s vezom. (!)

Michael 25. veljače 2016. godine

Kupio sam ovaj šešir! Odmah sam uzeo 6 komada od kutije od 3 u tekućem stanju i 3 u obliku praha, isprobala sam jednu torbu i popila punu "0" (jer seljak ne radi, iako kažu u trgovini da je za oba partnera) dodao svoju ženu Galyak pivu! Nisam je gledao ravno sve shuddered i želio seks! na kraju, on je počeo voziti se i zadovoljiti je na svim sofisticiranim načinima!

Gost 24. siječnja 2016

Ovo je potpuni razvod bez učinka

Gost 29. prosinca 2015

Ljudi su potpuni razvod od 3200 na vjetar ne napisati i ne naručiti FULL POST

Gost 26. prosinca 2015

Ovo je potpuni razvod. Nema učinka kakaa.

Oleg 7. prosinca 2015

Dugo je oženjen i seks s suprugom je nekako izgubio tu bivšu strast. Prijatelji su nam savjetovali srebrnu lisicu. Nismo se prepoznali; Kao da je prebačen na 20 godina. Naručila sam ga na službenoj web stranici silver-fox.seoteach.ru, kao što su moji prijatelji rekli da bi bilo bolje da ne kupujete na neprovjerenim mjestima.

Yogan Weiss 2. listopada 2015

Pokušao sam to na mojoj ženi, nakon 20 godina braka, skoro sam se slomio kao morski pas turista.

Dmitrij 14. rujna 2015

Dobro došli! Moje ime je Dmitrij. Imate li veleprodaju? Ako je tako, koliko će Silver Fox party koštati 20 komada? Također trebam potvrdu o sukladnosti. Odgovorite na mail

. Također možete poslati certifikat skeniranja ako postoji. Zahvaljujemo na brzom odgovoru!

Gost 30. kolovoza 2015

ništa, ali okus buda je uobičajena kredenka, iako su napisali da bi to trebao biti slatki okus, ništa se nikako nije pomaklo, a ne baš sretno zbog novca za vjetar.

Michael 20. srpnja 2015

A tko će savjetovati neku vrstu učinkovitog patogena za žene. Vrlo je potrebno!

Gost 13. rujna 2015

Ritalin ovdje uzima patogena tako patogena

Gost 23. rujna 2015

Molim te, recite mi, gdje mogu dobiti Ritalin?

Artur Denisovich Novogradov 27. srpnja 2015

Shpanskaya Fly Samo ne lažne, ali stvarne

Vjačeslav 13. rujna 2015

Javadxan, 2 recepcija i nemoćni

Gost 18. listopada 2015

alicaps za muškarce je najbolji patogen) stoji kao pionir) žena je to sama pokušala - lisica, vrlo sretna, ali ja to ne uzimam

Gost 3. siječnja 2016

Da, zaboravio sam poštu marat-geniatov @ mail.ru

Gost 15. srpnja 2015

Ova procjena odnosi se na obmanu količine isporuke u prethodnoj poruci...

Gost 3. siječnja 2016

Pozdrav! Ako nije tajna, gdje dobivate afrodizijak?

Gost 15. srpnja 2015

Naručio sam ovaj lijek... Kada su se pozvali, naveli su adresu... Ali kad sam odlučila pitati djevojčicu koliko je doza imala, počela je mucati... prvo je rekla da je... onda sam je podsjetio da si napisao šest ili dvanaest... ona je tada zacrvenjela i odgovorila onim šest... To me upozorilo, ali odlučilo da ćemo pokušati... Kao rezultat toga, poslali su mi samo 12 doza za 12 doza. Za težinu paketa uloženog ključa za rulet. Ukratko, koze i vragovi... Nema potrebe za uspješno širenje svoje klijentele, oni se protivi reklamiranju... Još se nisu prijavili... još ne pišem o rezultatima...

Gost 22. rujna 2015

Potvrđujem da je jedna stvar muljaža

Gost 11. lipnja 2015

samo gluposti proveli su 3500, a supruga nije htjela dobiti nula učinka

Gost 17. ožujka 2015

definitivno - muljaža, nakon primitka sata samo je otišla u krevet)))))

Andrey 19. veljače 2015

Pokušao sam to na mojoj djevojci. Pa, ne bih rekao da sam ostavio sve i pounced na moj vrat. Ali učinak je. i znatno.

Gost 28. veljače 2015

Imate li okus ili miris?

Alyosha 8. veljače 2015

Pokušao sam, učinak je zapanjen

Gost 12. siječnja 2015

Vika 5. rujna 2014

Silver Fox koristi se nakon poroda. Imala sam depresiju nakon poroda. Vrlo umorna i tamo je seks. Uopće nisam želio ništa. Moj suprug bio je jako ljut i često smo se svađali s njim. Otišao je gotovo na razvod. I kad sam primijetio da je moj muž otišao na mjesta seksualne prirode, gdje je jedan p..i i s..i. Razmišljala sam o tome, shvatila sam to, ali nisam se mogla pomoći. Uopće nije bilo želje. I naučio sam da postoje lijekovi koji povećavaju seksualnu želju. Nakon što sam pretražio internet, našao sam pripremu Silver Fox. Naručio je poštom i počeo piti 1 vrećicu, rastvarajući se u vodi, prije namjeravanog kontakta. Djeluje sto posto. Nakon upotrebe Silver Foxa, naš seksualni život nije nešto što se poboljšalo, ali je u potpunosti steklo nove osjećaje i senzacije.

Često su žene u potpunosti apsorbirane u mislima o kućanstvu, što kupiti, što kuhati, kako su stvari s djecom, što još nisam zaboravio učiniti... Bez obzira koliko se volim opustiti uz svoju voljenu jednu večer, to ne uvijek funkcionira. Teoretski, predstavljate se kao vruća lavica, ispunjavajući sve želje u krevetu, ali kada je riječ o krevetu, rezultat uopće nije sretan. Da bi se povećala seksualna želja, započinje potragu za alatima koji mogu dodati papar u intimni život. Posebna pažnja zaslužuje lijek Silver Fox. Ova popularna ženska patogena Silver Fox je kvalitetan dokazani alat koji utječe na otkrivanje ženske senzualnosti i seksualne individualnosti.

Da biste saznali što je izvanredno za patogena srebrne lisice i kako ga upotrebljavati, trebali biste se upoznati s njegovim značajkama, recenzijama stručnjaka i kupaca koji su već testirali učinak lijeka na sebe. Tako ćete saznati o svojoj stvarnoj učinkovitosti i moći ćete shvatiti je li vrijedno kupiti ili ne.

Proizvođač tvrdi da je srebrna lisica Srebrna lisica stimulira žene svih dobnih skupina, učinkoviti afrodizijak. Uz to, možete poboljšati seksualnu želju, povećati osjetljivost erogenih zona, dobiti nezaboravan doživljaj tijekom orgazma. Svaka žena koja želi postići svijetle, eksplozivne emocije u svakom bliskom kontaktu s partnerom može kupiti Silver Fox.

Učinak Silver Fox-a možda je nešto slabiji od nekih skupljih kolega, ali u smislu njezinog utjecaja na psiho-emocionalnu sferu, nema jednako. Ako želite ugodno iznenaditi svog čovjeka, tada se razlog neočekivano probudene divljeg strasti može čuvati u tajnosti.

Kako droga radi na ženskom tijelu i što ona osjeća kad uzme Silver Fox:

  • Emancipacija. Dolje s krutosti i zamišljenim strahovima.
  • Strast, požuda.
  • Osjetljivost dojki.
  • Povećana cirkulacija krvi u zdjeličnim organima.
  • Jačanje izlučivanja vagine. Pomaže lakom prodiranju penisa i rješava problem suhog intimnog područja.

Zašto odabrati žensku srebrnu lisicu? Sljedeće činjenice govore o prednostima ovog alata preko analoga:

  • Ne sadrži hormone, stoga ne krši hormone žene.
  • Ne sadrži sintetičke aditive, ne uzrokuje alergije.
  • Nema izraženog okusa i mirisa.
  • Kompatibilan s alkoholom (u malim količinama).
  • Kompatibilan s drugim lijekovima i dodatkom prehrani.

Lijek ne sadrži hormone i sintetičke aditive

Sadržaj lijeka

Sastav Silver Fox uključuje oko dvadeset prirodnih i biljnih ekstrakata. Proizvođač je identificirao nekoliko glavnih:

  • L-arginin.
  • Shi Guang Zi.
  • Lijepa argireyu.
  • Duga paprika.
  • Ja zujam makunu.
  • Korotkorozhkovskaya Goryanka.

Silver Fox je dostupan u obliku tekućine i praha. Tekući patogen je u bočici kapsule s posebnim kapaljkom za prikladnu dozu lijeka. Prosječna cijena uzročnika Silver Fox u kapi je 1.300 rubalja po pakiranju od četiri boce.

Upute za uporabu priložene svakom izvornom pakiranju srebrnog lisca i sadrže sve potrebne informacije o proizvodu. Prije namjeravanog seksualnog čina, otopite kapljice u čašu sa svježom tekućinom i odmah ga pijete. Srebrna lisica počinje djelovati na ženu nakon 10 minuta, dajući osjećaj opuštanja i želje. Uzbuđenje traje 4-5 (ponekad do 8 sati) od trenutka uzimanja kapljica. Tijek liječenja ovisi o spolnoj aktivnosti žene. Jedna doza - ne više od jedne boca.

Smatra se pogrešnim mišljenjem da potpuno prirodni sastav lijeka ne može imati kontraindikacije. Proizvođač zasebno označava ograničenja pri primitku Silver Fox. Svatko tko će kupiti žensku srebrnu lisicu.

Kome i kada je nemoguće koristiti Srebrnu lisicu:

  • Zabranjeno je uzeti djecu i djevojke mlađe od 18 godina.
  • Trebalo bi se suzdržati od povećane nervozne razdražljivosti ili agresije.
  • Zabranjeno je s endokrinim patologijama i hipertenzivnim bolestima.
  • Opasno je uzeti s ginekološkim bolestima.
  • Zabranjeno je tijekom dojenja tijekom trudnoće.
  • Suzdržite se od uzimanja ako ste preosjetljivi na aktivne sastojke.

Lijek je zabranjen uzimati osobe s hipertenzijom

Ne treba prekoračiti jednu dozu lijeka. Negativni efekti nestaju nakon nekoliko sati, pa ako slijedite dnevni zahtjev Silver Foxa, imat ćete sve što je potrebno da biste dobili osloboditi od neželjenih očiju. u redu.

Na ženskim forumima možete postavljati pitanja i čitati prave recenzije o pripremi Silver Fox. Djevojke pitaju kako se koristi Silver Fox, što je bolje, Silver Fox u kapi ili prah, to stvarno može brzo probuditi, je li moguće kupiti kapi u ljekarnama, itd. Silver Fox je vjerojatno dodatak prehrani nego medicinski lijek, to je razlog zašto ponekad postoje pitanja o njegovoj učinkovitosti. Ali oni koji su već pokušali reći nešto slično: "Nisam očekivao da bi bilo tako cool..."

Zahvaljujući brojnim pozitivnim ocjenama o srebrnoj lisci, žene žele vjerovati da će zaista pomoći vratiti se u svoj obiteljski život istim nevjerojatnim senzacijama. U svakom slučaju, sve dok ne probate, nećete razumjeti. Zadovoljava jednostavnu metodu upotrebe, potpuno prirodni sastav, a što je najvažnije, uzbudljiv efekt postiže se od prvog trenutka. Ispravna primjena srebrnog lisica donijet će seksualnim partnerima more emocija, obojenih u svim bojama duga. Napravite dar za sebe i svoje ljude.

Silver Fox recenzije liječnika

Stock Foto Silver Fox za žene

Zanima vas:

Nabavite narudžbu i dobiti BONUS!

  • 1. Kada kupujete na našim stranicama od ukupno 20 tableta od bilo kojeg imena - dobijte 2 tablete Viagra besplatno!

Seksolozi: Valery Novitsky (pozitivna ocjena)


Kada preporučujem Silver Fox svojim bolesnicima, uvijek naglašavam da je to lijek koji je 100% biljnih. Uostalom, mnogi ljudi ostaju uporni nepovjerenje na takozvanu "kemiju". Dakle, patogen Silver Fox sadrži više od 20 biljaka koje rastu u Tajlandu i afrodizijaci.

Kažem nevjerojatno o svojstvima nekih od njih. Dakle, argyria je lijepa, sposobna normalizirati metaboličke procese u tijelu, "može" još jačati libido, a seksualni iscjedak zbog toga postaje svjetliji.

  • produljene glavobolje;

Ekstrakt od mahuna dugog papra, pored povećanja libida, ne samo da pojačava temperament, već i u budućnosti podržava seksualnu funkciju. Ništa manje zanimljiva farmakološka svojstva i drugi sastojci lijeka.

Seksolozi: Alina Sergeevna (pozitivna ocjena)

Stručnjaci savjetuju Silver Fox


Mnogi od mojih pacijenata žale se na nedostatak seksualne želje, orgazma, niske seksualne aktivnosti, što, naravno, stvara probleme u obitelji, u odnosu sa suprugom. U takvim slučajevima, uvijek vam savjetujem da isprobate Silver Fox.

Ova ženska patogena savršeno rješava ove probleme. I želja i aktivnost u seksualnom aspektu žena povećavaju se, osjećaji tijekom orgazma povećavaju, njezino trajanje se povećava.

Žena počinje živjeti punim seksualnim životom. Moram reći da se može nazvati indikaciju za korištenje srebrnog lisica i suhoću rodnice. Dakle, lijek povećava i vaginalnu sekreciju.

Pored toga, postoji i povećanje dojke. Pacijenti također dijele opažanje da su osjetljiviji na dodir i miluju, tj. poboljšava kvalitetu seksa.

Ginekolog: Andrei Lvovich (pozitivan pregled)

U pravilu, uvijek savjetujem svoje pacijente Silver Fox kao bezazlen i prirodan lijek. Ne samo da može poboljšati i bojati intimni život sa svijetlim bojama, nego i nositi se s nekim zdravstvenim problemima.

Na primjer, kratkotrajna groznica Goryanka u svom sastavu može spriječiti pojavu adenoma prostate kod muškaraca, smanjuje mogućnost pojave menopauze u žena, suočava se s neurozama, pa čak i depresijom, te u načelu povećava vitalnost.

Srebrne lisice

Margotov post »19. srpnja 2017, 07:05

Re: Silver Fox - tko je to pokušao?

Poruka Anonimnom »19.07.2017., 17:19

Re: Silver Fox - tko je to pokušao?

Gost Pošta »20 Jul 2017, 13:54

Re: Silver Fox - tko je to pokušao?

Poruka Marinka »23.07.2017., 10:44

Re: Silver Fox - tko je to pokušao?

Message Girl "25. srpnja 2017, 09:05

Re: Silver Fox - tko je to pokušao?

Poruka Miroslava "26. srpnja 2017, 08:41

Re: Silver Fox - tko je to pokušao?

Poruka Masye »31 Jul 2017, 08:01

Re: Silver Fox - tko je to pokušao?

Poruka Anonu »03 Kolovoz 2017, 16:51

Re: Silver Fox - tko je to pokušao?

Poruka Doktor »09 Kolovoz 2017, 06:27

Re: Silver Fox - tko je to pokušao?

Post Ira "18 kolovoz 2017, 07:41

Re: Silver Fox - tko je to pokušao?

Poruka Marina "19 Kolovoz 2017, 15:56

Re: Silver Fox - tko je to pokušao?

Poruka iz Olya1989 »19. kolovoza 2017, 16:59

Re: Silver Fox - tko je to pokušao?

Poruka larisa »23 Kolovoz 2017, 08:20

Re: Silver Fox - tko je to pokušao?

Poruka 1Boris1 »24. kolovoz 2017, 14:27

Srebrna lisica

Registrirajte se da biste ostavili recenziju.
Potrebno je manje od 1 minute.

U supruzi ima apatije, uključujući i osobnu sferu, ništa ne pomaže, ispalo je da je uzbuđuje samo s tim čudesnim pilulama. Zapravo, učinak je vidljiv nakon prve doze, akcija dolazi na različite načine, od pet minuta do pola sata.
Seks postaje stvarno vruć i zasićen, libido se stimulira na nerealne visine, a što je najvažnije, lijek ne uzrokuje ovisnost, nakon što se odrekne bilo kakvih negativnih učinaka, hormoni supruge su normalni. Idealno za parove koji imaju privremena razdoblja seksualne stagnacije.

Sredstvima za poticanje libida općenito su skeptični, ali su ipak odlučili kupiti ženu Silver Fox. Dok sam se preselio u vegansku prehranu, pa se želja za seksom isparila. Sam je iznenađen. Ne znam kako se biljojedi nositi s takvim problemima.

S vremena na vrijeme prihvaćam Silver Fox, kada želim maziti muža i iznenađenje za 200%. Ne žalim se na libido, ali postoje dani kada se iz umora, ili razdoblja takvog ciklusa, dobro, ne želim ništa uopće. Tada dolazi u igru ​​srebrni vrećasti prašak.
Lijek za bilje, bez kemije, ne vrijedi brinuti o zdravlju, čak mi se čini da je uzimanje "Lisica" dobro za mene.
Nije promatrala nikakve nuspojave, alergije ili druge probleme. Kvaliteta sna također ne utječe.
Prah za piće nije težak, a ne odvratan. Otopiti u vodi, to je apsolutno neukusan. Pokušaj počinje raditi vrlo brzo, za dvadeset minuta već osjećam kako se sve u meni kipuće i željno želim seks. To je samo neka vrsta ludila, sve se okreće u meni, nikada se nisam vidio tako oslobođenog. Suprug je po prvi puta općenito došao do užitka.
Sada znamo da je nekontrolirani seks i pun povratak na moj dio točno uvjereni nakon uzimanja kanala. Osobno, imam učinak nakon što dugo traje, još nekoliko dana sigurno

Izvrstan alat za buđenje seksualnosti na pozadini početka menopauze. Kao da se vraća prije 10 godina, do vrha seksualne aktivnosti. Najzanimljivije, uzbuđuje na moralnoj razini, iu smislu fizioloških manifestacija. Učinak traje sat i pol.
Nema negativnih posljedica, trovanja, bez svrbeža ili iritacije. To ne uzrokuje ovisnost, to je jako dobro. Usput, nakon tečaja primijetio sam da unatoč dobi i biološkim promjenama, još uvijek postoji žudnja za seksom, tako da učinak lijeka nije samo kratkotrajna stimulacija.

Njegova mu je supruga jako voljela, kao da se vratila studentima: nisam vidjela takvu strast i strast od nje 10-15 godina. I još više sam bio udario po trajanju učinka. Ako sam u redu s uzbuđenjem 15 minuta nakon uzimanja lijeka (lijek je namijenjen ovome), onda je njezina strast i ustrajnost ujutro, kada je prošlo više od 10 sati od uzimanja lijeka, iznenađujuće.
Uzbuđenje iz lijeka vidljivo je golim okom: crvenilo kože, brzo disanje i otkucaji srca, obilna sekrecija.
Prašak radi savršeno, s tim se ne možete raspravljati. Nema štetu od njega, kao, ne, to je šteta što košta samo malo.

Kupio sam Silver Fox za raznolikost mog osobnog života, moj muž ne zna za patogena. Inače bih se uvrijedio, mislim da bih se trebao uzbuđivati ​​čim me pogledao. Ali s Silver Foxom se pretvarati da to stvarno nije tako teško. Čim sam dobio kutiju s praškom, odmah ih stavim u kontejner i bacio kutiju daleko. Ima previše podataka o njoj, što će muž vidjeti, čitati. I ništa se ne piše na prah. Samo siva torba. Dakle, moj muž nema pitanja, stalno pijem vitamine za vid.

On je predložio da probati svoju ženu vjerojatno 2 mjeseca nakon rođenja.
Imamo dobru, toplu i pouzdanu vezu. I radimo na njima cijelo vrijeme.
Pića u prahu, razrijeđena sokom, samo s vodom - a ne ledom. Učinak dolazi vrlo brzo, to je istina.
Prema ženi, nakon prijema, ugodno toplo se prvo pojavljuje u trbuhu, a zatim se spušta prema dolje i pretvara se u goruće senzacije, pokazalo se da krv teče do mjesta na kojem bi trebala biti za nekoliko minuta.

Tako se dogodilo da se moj odnos s mojim mužem nije razvio jako dugo nakon vjenčanja. Kako su odrezani jedni od drugih! Bilo je dijete, nevolje, stalni problemi. Nismo vidjeli seks gotovo godinu dana. Odlučio sam nešto učiniti. Kupio je ženski patogen. Nakon što sam jednom pokušao, bio sam jako uznemiren da prije toga nisam znao za takav alat.
Silver Fox doslovno spasio naš brod od sudara!
Lijepo je osjetiti tijelo čovjeka i shvatiti što ga želite. I ne kao prije - brzo neuobičajeni seks.
Prihvaćam patogena sat vremena nakon jela (tako da je učinak bio bolji). Na praznom trbuhu koji se plaši piti. Alat počinje raditi nakon 20 minuta. Osjećam snažnu privlačnost mojem mužu prije i za vrijeme seksa. To je samo nevjerojatan osjećaj.
Zbog činjenice da smo ponovno seksali, obitelj je ojačala. Moj muž i ja uvijek smo poput jedne cjeline. Patogen je stvarno cool, uvijek ću ga kupiti! Alergije i nuspojave još nisu bili. Uvijek sam ozbiljno shvatio moje zdravlje, pa bih svakako primijetio neke abnormalne pojave nakon uzimanja patogena, ali jednostavno ne postoje.
Sretan sam kao slon! Moj suprug me podržava!

Kupio sam je za sebe, u početku nisam rekao mojem mužu, bojao sam se da neću odobriti. Ali onda mi je podržavao.
Uzročnik je korišten gotovo svaki dan, to je bilo stvarno potrebno. Već rjeđe, ali se ne navikava na to, lako je odbila. Koristim rijetko. Prikladan je za upotrebu, prašak se brzo otapa i nema okus i miris. Nisam primijetio nuspojave, djeluje odmah i dovoljno dugo, traje 2-3 sata, moj muž izlazi prije nego ja. Dosta!

Silver Fox je uvijek sa mnom u posljednje vrijeme. Primijetio sam nakon sebe da sam nakon rođenja postao strašno problematičan u seksu, neugodno me muž i sve to. Uzeo sam ga u obliku praha i kapi, učinak je otprilike isti, no kapljice sam povoljnije, nema potrebe čekati da se prašak otopi, itd. Pijan i zaboravio :)
Osjećaji su stvarno super, ne mogu ni objasniti kako mi lijek utječe toliko. Pet minuta i već sam uzbuđen. Bolje od bilo koje afrodizijalne volje. Kraj je jednostavno čaroban, moj je muž upravo bio zapanjen nakon prvog prijema kanterela) savjetujem

Čarobne torbe su kupljene na suđenju. Dugo sam želio probati nešto što bi mi pomoglo riješiti krutost u seksu (alkohol nije opcija).
Silver Fox privukao je činjenicu da je bez okusa i bez mirisa! Činjenica je da sam jako izbirljiva priroda, ako barem neki okus bude, ne bih to prihvatio. I ovdje je poput pitke vode, ili čaja, vina i bilo kojeg drugog pića. Akcija dolazi nakon 10 minuta. Loše misli nekako isparavaju i počinjete razmišljati samo o seksu. Dugo mi se moj muž nije toliko uzbuđivao! Samo nema riječi, koje su to sjajne emocije.

Nitko još nije postavljao pitanja. Vaše pitanje će biti prvi!

Registrirajte se da biste ostavili recenziju.
Potrebno je manje od 1 minute.

Srebrne lisice

Četvrti je otišao
(ne samo sezona, nego smeća, ako ne budete odani, bilo da se trese, što je još u redu, prohodnyak prolaze ili nešto s blatnim izgledima - na kraju, najvjerojatnije će rezultirati potresom ili prodnyakom)

Gledanje izvješća (i nužno neki zajedno!) Pretpostavlja da će jedan pojavljivanje prekinuti drugi: negdje dosadno, negdje zanimljiviji, ali općenito daje pozitivan dojam o svim promatranim događajima (i ne dopušta Jedna stvar - ako stvarno brinete o svemu odjednom!). Voli i ne želi izgledati, ali izgleda zanimljivo. Mjesta. Zašto to radim? Ne slažem se s nekim komentatorima da se Gingitsune može pratiti samo onging. Da, počeo sam to početi na taj način, ali pogledao sam ga za redom i tek nakon što sam bio potpuno van.
Općenito, u prošlosti, pa čak i ove sezone, nekako su imali mnogo lisica. Općenito, za mene osobno, sve je počelo s "Inu x Boku Secret Service", a potom "Kami-sama Hajimemshita", napravljenog prema mangi koja je još uvijek objavljena, a ja ću vam reći iskreno, ovaj cijeli manga me boli jako loše i loše = (Nakon toga slijedi stvarni "Gingitsune", a sada je djetinjasto i previše naivno "Inari, Konkon, Koi Iroha", koje gledam iz čistog sportskog interesa. Animatori su odlučili pogoditi misticizam, pregledavajući sve mistične mistične priče koje imaju yokai, miko, lisice, vampiri, itd. Najteža stvar je odabrati što kasnije gledati Nećete se morati žaliti.

Silver Fox (Silver Fox) Uzbudljive kapi: pregled s realnim povratnim informacijama od žena

Često su žene u potpunosti apsorbirane u mislima o kućanstvu, što kupiti, što kuhati, kako su stvari s djecom, što još nisam zaboravio učiniti... Bez obzira koliko se volim opustiti uz svoju voljenu jednu večer, to ne uvijek funkcionira. Teoretski, predstavljate se kao vruća lavica, ispunjavajući sve želje u krevetu, ali kada je riječ o krevetu, rezultat uopće nije sretan. Da bi se povećala seksualna želja, započinje potragu za alatima koji mogu dodati papar u intimni život. Posebna pažnja zaslužuje lijek Silver Fox. Ova popularna ženska patogena Silver Fox je kvalitetan dokazani alat koji utječe na otkrivanje ženske senzualnosti i seksualne individualnosti.

Da biste saznali što je izvanredno za patogena srebrne lisice i kako ga upotrebljavati, trebali biste se upoznati s njegovim značajkama, recenzijama stručnjaka i kupaca koji su već testirali učinak lijeka na sebe. Tako ćete saznati o svojoj stvarnoj učinkovitosti i moći ćete shvatiti je li vrijedno kupiti ili ne.

Značajke lijeka

Proizvođač tvrdi da je srebrna lisica Srebrna lisica stimulira žene svih dobnih skupina, učinkoviti afrodizijak. Uz to, možete poboljšati seksualnu želju, povećati osjetljivost erogenih zona, dobiti nezaboravan doživljaj tijekom orgazma. Svaka žena koja želi postići svijetle, eksplozivne emocije u svakom bliskom kontaktu s partnerom može kupiti Silver Fox.

Učinak Silver Fox-a možda je nešto slabiji od nekih skupljih kolega, ali u smislu njezinog utjecaja na psiho-emocionalnu sferu, nema jednako. Ako želite ugodno iznenaditi svog čovjeka, tada se razlog neočekivano probudene divljeg strasti može čuvati u tajnosti.

Kako droga radi na ženskom tijelu i što ona osjeća kad uzme Silver Fox:

  • Emancipacija. Dolje s krutosti i zamišljenim strahovima.
  • Strast, požuda.
  • Osjetljivost dojki.
  • Povećana cirkulacija krvi u zdjeličnim organima.
  • Jačanje izlučivanja vagine. Pomaže lakom prodiranju penisa i rješava problem suhog intimnog područja.

Zašto odabrati žensku srebrnu lisicu? Sljedeće činjenice govore o prednostima ovog alata preko analoga:

  • Ne sadrži hormone, stoga ne krši hormone žene.
  • Ne sadrži sintetičke aditive, ne uzrokuje alergije.
  • Nema izraženog okusa i mirisa.
  • Kompatibilan s alkoholom (u malim količinama).
  • Kompatibilan s drugim lijekovima i dodatkom prehrani.

Lijek ne sadrži hormone i sintetičke aditive

Sadržaj lijeka

Sastav Silver Fox uključuje oko dvadeset prirodnih i biljnih ekstrakata. Proizvođač je identificirao nekoliko glavnih:

  • L-arginin.
  • Shi Guang Zi.
  • Lijepa argireyu.
  • Duga paprika.
  • Ja zujam makunu.
  • Korotkorozhkovskaya Goryanka.

Silver Fox je dostupan u obliku tekućine i praha. Tekući patogen je u bočici kapsule s posebnim kapaljkom za prikladnu dozu lijeka. Prosječna cijena uzročnika Silver Fox u kapi je 1.300 rubalja po pakiranju od četiri boce.

Kako se prijaviti

Upute za uporabu priložene svakom izvornom pakiranju srebrnog lisca i sadrže sve potrebne informacije o proizvodu. Prije namjeravanog seksualnog čina, otopite kapljice u čašu sa svježom tekućinom i odmah ga pijete. Srebrna lisica počinje djelovati na ženu nakon 10 minuta, dajući osjećaj opuštanja i želje. Uzbuđenje traje 4-5 (ponekad do 8 sati) od trenutka uzimanja kapljica. Tijek liječenja ovisi o spolnoj aktivnosti žene. Jedna doza - ne više od jedne boca.

kontraindikacije

Smatra se pogrešnim mišljenjem da potpuno prirodni sastav lijeka ne može imati kontraindikacije. Proizvođač zasebno označava ograničenja pri primitku Silver Fox. Svatko tko će kupiti žensku srebrnu lisicu.

Kome i kada je nemoguće koristiti Srebrnu lisicu:

  • Zabranjeno je uzeti djecu i djevojke mlađe od 18 godina.
  • Trebalo bi se suzdržati od povećane nervozne razdražljivosti ili agresije.
  • Zabranjeno je s endokrinim patologijama i hipertenzivnim bolestima.
  • Opasno je uzeti s ginekološkim bolestima.
  • Zabranjeno je tijekom dojenja tijekom trudnoće.
  • Suzdržite se od uzimanja ako ste preosjetljivi na aktivne sastojke.

Lijek je zabranjen uzimati osobe s hipertenzijom

Ne treba prekoračiti jednu dozu lijeka. Negativni efekti nestaju nakon nekoliko sati, pa ako slijedite dnevni zahtjev Silver Foxa, imat ćete sve što je potrebno da biste dobili osloboditi od neželjenih očiju. u redu.

Na ženskim forumima možete postavljati pitanja i čitati prave recenzije o pripremi Silver Fox. Djevojke pitaju kako se koristi Silver Fox, što je bolje, Silver Fox u kapi ili prah, to stvarno može brzo probuditi, je li moguće kupiti kapi u ljekarnama, itd. Silver Fox je vjerojatno dodatak prehrani nego medicinski lijek, to je razlog zašto ponekad postoje pitanja o njegovoj učinkovitosti. Ali oni koji su već pokušali reći nešto slično: "Nisam očekivao da bi bilo tako cool..."

Zahvaljujući brojnim pozitivnim ocjenama o srebrnoj lisci, žene žele vjerovati da će zaista pomoći vratiti se u svoj obiteljski život istim nevjerojatnim senzacijama. U svakom slučaju, sve dok ne probate, nećete razumjeti. Zadovoljava jednostavnu metodu upotrebe, potpuno prirodni sastav, a što je najvažnije, uzbudljiv efekt postiže se od prvog trenutka. Ispravna primjena srebrnog lisica donijet će seksualnim partnerima more emocija, obojenih u svim bojama duga. Napravite dar za sebe i svoje ljude.

Silver Fox za žene: recenzije

Zar vaša djevojka ne želi seks? Supruga je postala ravnodušna, ležala s tobom u krevetu? Želite li nešto seksualno promijeniti? Tada biste trebali obratiti pozornost na alat "Silver Fox", koji je namijenjen lijepoj polovici čovječanstva - za žene. Danas ćemo saznati kako ova droga djeluje na djevojčice, koliko je učinkovita, a također saznati kako žene predstavljaju slabiji seks.

Kada koristiti?

Alat Silver Fox će biti potreban za žene koje imaju takve probleme u intimnoj sferi kao:

- Nema želje za seksom.

- Nedostatak opskrbe krvi urogenitalnim organima.

- Nedostatak sjajnih osjeta tijekom spolnog odnosa.

Osim toga, sredstvo "Silver Fox" - uzročnik, koji svim ostalim pomaže povećati veličinu grudi, a također sprečava početak menopauze kod žena.

Otpustite obrazac

Silver Fox (strano ime afrodizijaka, kojemu je članak posvećen) prodaje se u vrećicama od 5 mg. Svaki od njih troši se 1 put. U jednom pakiranju je 12 doza ovog alata. Sadržaj pakiranja, kada se otopi u tekućini, nema okus, miris ili boju.

Također, lijek je dostupan u bočicama od 5 ml. U tom slučaju alat je već otopljen, dovoljno ga je samo uliti u vodu ili u drugo piće. Ovaj oblik otpuštanja prikladan je jer afrodizijak ne treba prethodno miješati.

struktura

Silver Fox alat za žene je apsolutno siguran, budući da se sastoji samo od prirodnih sastojaka, koji su, usput, korišteni u kineskoj tradicionalnoj medicini za liječenje neplodnosti i slabe uzbuđenosti kod djevojčica. Sastav ovog lijeka uključuje samo bilje koje se uzgajaju u Kini i Tajlandu. Svaka biljka pojedinačno pridonosi uzbuđenju žena, a zajedno djeluju izvanredno. Stoga, niti jedan predstavnik slabijeg seksa neće ostati ravnodušan nakon primjene Silver Foxa.

Ukupno, ovaj lijek sadrži oko 20 biljaka koje su afrodizijaci. Glavni su sljedeći: mucanje, argyria, pueraria, dugi papar, jams, kratka rogodišnja goryanka.

Biljka Goryanka, na primjer, kada se koristi, proširuje krvne žile zdjelice organa, što dovodi do žurbe krvi ženskim genitalnim organima. Mukuna žamor potiče centar za uživanje u mozgu, također normalizira razinu kolesterola u krvi. Argyrea je izvrstan tonik sastojak koji je također snažan afrodizijak. Jama doprinosi povećanoj proizvodnji estrogena.

Upute za uporabu

Sredstva "Silver Fox" traju 15 minuta prije nastupa. Sadržaj vrećice se otopi u 100 ml vode ili u bilo kojoj drugoj tekućini (osim alkohola). Ako je ovaj alat kupljen u obliku rješenja, dovoljno ga je samo uliti u čašu i piti ga s komotom, sokom itd.

Na dan, ne možete uzeti više od 1 doze lijeka, tj. 1 vrećicu ili 1 bocu s ovom afrodizijakom.

kontraindikacije

Patuljasta ženka Silver Fox nije preporučljiva za upotrebu u takvim situacijama:

- Dok je djevojka u zanimljivom položaju.

- Njegovatelji majke također ne bi smjeli koristiti ovaj alat.

- Osobe mlađe od 18 godina.

- Zabranjeno je uzimanje ovog lijeka paralelno s jakim alkoholnim pićima.

- Ne smijete prekoračiti dopuštenu dozu, kako ne biste povećali krvni tlak, nije bilo problema sa srcem, problemi s bubrezima nisu počeli.

- Tijekom prvog seksualnog odnosa, bolje je da djevojka ne koristi Silver Fox droga. Činjenica je da, inače, može dovesti do povećanog krvarenja kad se himen razbije.

Pozitivna povratna informacija od ljudi

Lijek "Silver Fox" recenzije djevojke dobivaju dvostruko. Međutim, većina slabijeg spola govori polako o ovom alatu. Prema njima, to je izvrstan afrodizijak koji može brzo uzbuđivati ​​djevojku. Mnoge žene zapažaju da je nakon korištenja ovog alata počeo poboljšati njihov intimni život, pojavili su se nova osjećanja, seks je postao ugodno zadovoljstvo, a ne mučenje, kao što je bilo prije. Također, neki ljudi pišu na forumima da su nakon upotrebe Silver Fox proizvoda znatno porasli dojki, što je osobito zadovoljilo svoje druge polovice. Stoga savjet za muškarce: ako želite jednostavno zavesti ženu koju zanima ili želite uzbuditi svog partnera do granice, ponuditi joj je ovaj lijek i nećete ga požaliti. Uostalom, kad djevojka dobiva puni orgazam, onda se čovjek osjeća u svom najboljem svjetlu. Stoga, dajte sebi i svojoj dragi istinski užitak, koristite ovu biljku afrodizijak za novi, svijetli intiman život.

Negativna povratna informacija od ljudi

Nažalost, alat Silver Fox ima ne samo pohvalne, ali i neodobrene recenzije. Za neke žene, ovaj lijek nije pomogao. To jest, nije donio nikakav učinak. Po njihovom mišljenju, to je jednostavna lutka, lutka u jednoj riječi. Ali je li doista? Uostalom, ovaj alat zaista pomaže drugim ženama. Pa što je to problem? Zašto ga neki hvale, dok drugi kategorizirano ne preporučuju kupnju? I cijela stvar u originalnosti ovog alata. Uostalom, afrodizijak Silver Foxa zapravo je skup lijek (za 4 vrećice, 1300 rubalja treba dati). A ako djevojka dobije ovaj alat za 250 rubalja, onda o čemu možemo razgovarati? Uostalom, jednostavno je skliznula laž. Stoga, ne biste trebali slijepo vjerovati raznim organizacijama koje prodaju afrodizijak putem Interneta. Bolje je kupiti lijek "Silver Fox" u ljekarni, gdje postoji licenca za prodaju. A ako djevojke kupuju ovaj alat na dokazanom mjestu, onda će biti manje negativnih povratnih informacija.

Liječnici recenzije

Stručnjaci jednoglasno kažu da prije nego što odete u ljekarnu iza ovog afrodizijaka, najprije morate pokušati s drugim metodama kako biste poboljšali seksualni život. Na primjer, promijenite situaciju (idite s voljenom osobom za odmor, putovanje, sami s njim), gledajte filmove za odrasle, kontaktirajte sa seksologom za pomoć. A ako stručnjak savjetuje ženu ovu afrodizijak, onda ga možete kupiti. Međutim, opet, trebate kupiti ovaj alat na dokazanom mjestu, tako da se ne biste razočarali u njegovu neuspjehu.

Sada znate kada je Silver Fox nužna za žene. Recenzije ovog afrodizijaka su dvostruko. Međutim, one žene koje su kupile izvorni lijek, pozitivno govore o tome. A one dame koje su kupile proizvod nekoliko puta jeftinije, što znači da je riječ o lažnom, naravno, ostala nezadovoljna rezultatom. Stoga se zaključak može izvesti na sljedeći način: potrebno je nabaviti afrodizijak Silver Fox samo u ljekarnama, gdje postoji dozvola za prodaju tih lijekova.

Recenzije lijeka Silver Fox

Srebrna lisica je učinkovita ženska patogena koja pomaže stabilizirati psiho-emocionalno i fiziološko stanje lijepe polovice stanovništva. Srebrne lisice su različite, jer svaka osoba treba odabrati odgovarajući stimulans. Također je vrlo važno slijediti upute u uputama za uporabu Silver Fox pripreme, kako bi se udovoljilo svim propisima, učinkovitost pripreme također ovisi o tome.

Prednosti znači

Prema informacijama u uputama za Silver Fox, prema mišljenju liječnika i pacijenata, Silver Fox za žene ima blagotvoran učinak na fiziološko i psiho-emocionalno stanje. Ako govorimo o fiziološkim učincima na tijelo, bilježe se sljedeće promjene:

  • aktivno opskrbljivanje krvlju zdjeličnih organa;
  • oticanje mliječnih žlijezda;
  • obilna sekrecija vaginalnog izlučivanja;
  • povećanje broja otkucaja srca;
  • povećana pobuđivanje i seksualna želja;
  • poboljšanje metaboličkih procesa;
  • produljenje intimnosti;
  • značajan porast senzacija tijekom seksa i orgazma.

Također, lijek za žene Silver Fox ima pozitivne psiho-emocionalne promjene u obliku:

  • potpunu relaksaciju mišićnog sustava kroz tijelo;
  • koncentracija samo na partnera;
  • potreba za intimnom intimnošću;
  • odvajanje od vanjskih problema, koncentracija samo na temelju spola;
  • olakšanje od stresa i depresije, fizički i psihički umor.

Nakon uzimanja Silver Fox, možete osjetiti prvi rezultat nakon 20-25 minuta. Ako se koristi Silver Fox, povratne informacije o drogama uglavnom su pozitivni.

Značajke primjene sredstava Srebrna lisica

Vrlo je važno slijediti sve upute u uputama za pripremu Silver Fox. Preporuča se unaprijed konzultirati liječnika, jer razne bolesti koje mogu zahtijevati terapiju mogu biti uzroci pogoršanja seksualnog uzbuđenja. Učinak nakon uzimanja dolazi brzo, nakon 20 minuta. Važno je zapamtiti da se rezultat nakon uzimanja Silver Fox može pojaviti samo u prisutnosti seksualne stimulacije.

Srebrna lisica nije prihvaćena u prisutnosti ginekoloških bolesti, kardiovaskularnih patologija, srčanog udara ili moždanog udara. Kontraindikacija je maloljetna, kao i starost. U nekim slučajevima može doći do neželjenih reakcija koje se manifestiraju u obliku: slabosti, razdražljivosti, pospanosti, vrtoglavice, zimice.

Specijalističke recenzije

Prema mnogim liječnicima, učinak nakon uzimanja lijeka Silver Fox je isti kao i nakon što je vodio svjetski poznati Spansky prednji vid.

Aleksandar Korneev, ginekolog

Preporučujem ovaj lijek svojim pacijentima, jer obnavlja punopravni seksualni život, štedi mnoge obitelji od propadanja. Ovaj je lijek posebno važan za žene koje su nedavno postale mama. Kao što znate, žene koje su rodile imaju vrlo rijetke seksualne želje. U svakom slučaju, mnoge su se žene obratile ovom problemu. Nakon pregleda, fiziološki problemi se obično ne otkrivaju. Umjesto toga, to su psihološki čimbenici, budući da dnevna rutina, umor i stalna briga o djeci negativno utječu na seksualnu sferu. Jednostavno, mlada majka jednostavno postaje vrlo umorna.

No, trebate zapamtiti da niste samo majka, ali i žena, seksualni objekt vašeg partnera. Zato vam savjetujem da isprobate ovaj lijek. No, vrlo je važno imati na umu da ako žena doji, to je kontraindikacija za ovaj lijek.

Marina Dorokhova, najgornja ginekologica

Mnoge žene su neugodno zbog ovog problema. Sigurni su da je došla frigidnost ili klimakterijumom. Ali hormonalne promjene stalno se javljaju u tijelu žena. Razlog za to može biti stres, banalni nedostatak odgovarajuće prehrane, određeno razdoblje menstrualnog ciklusa. Važno je ne zanemariti vaše stanje, a ne prisiljavati se na ustupke vašem supružniku ili seksualnom partneru samo kako bi sačuvali jedinstvo. Važno je dobiti uzajamno zadovoljstvo. Zato preporučuju posebne stimulanse za žene. Takvi su alati sigurni, a učinkoviti.

Jedan od njih je Silver Fox, koji pomaže mnogim ženama da uspostave intimni život, kako bi dobili maksimalan užitak od intimnosti s voljenom osobom. Nakon uzimanja lijeka, osigurana je aktivna priliv krvne tekućine na zdjelične organe, također se stimulira proizvodnja vaginalnih sekreta, a osjećaje tijekom seksa znatno se poboljšavaju.

Lyubov Romanova, seksolog

Za mnoge parove, nedostatak seksualne želje nakon dugotrajne stresne situacije u njihovom životu postaje problem nakon što postanu roditelji. Drugi čimbenici mogu utjecati na to. Vrlo je važno tražiti pomoć na vrijeme. Lijek Silver Fox je jedan od učinkovitih uzročnika za žene. Preporučujem ga koristiti svojim pacijentima. Ali samo u nedostatku laktacije, bolesti srca i drugih kontraindikacija koje su jasno navedene u uputama za uporabu alata.

Katerina Polyanskaya, kardiologinja

Pri korištenju bilo kakvih lijekova vrlo je važno da oni nemaju negativan utjecaj na rad srca i krvnih žila. Stoga, za pacijente sa zatajivanjem srca, nestabilnim krvnim tlakom i drugim bolestima, ja se kategorizirano zabranjujem eksperimentiranju s upotrebom stimulansa. Još jedna stvar, ako je osoba potpuno zdrava. U ovom slučaju, stimulansi poput Silver Fox poboljšavaju cirkulaciju krvi bez utjecaja na kardiovaskularni sustav. Ovdje nema zabrane.

Pacijentni pregled

Andrey, 34 godine

Moja supruga i ja smo počeli imati problema. Ja sam joj, i ona ni na koji način. Stalno su izašli izgovori. U početku sam pretrpjela, a onda sam se počela ljutiti. Kažem, radimo nešto. Otišla je do ginekologa. Postavili su je da piju nešto poput Viagre. Ljekarna je ponudila Silver Fox. Došli smo po cijenu. Kupila, pokušala je. Ali nije bilo nikakvog učinka. Nakon dugog obračuna, pokazalo se da ga više ne uzbudim kao seksualni partner. Očigledno, dakle, učinak nije bio.

Konstantin, 29 godina

Ja sam ljubitelj jednokratnih sastanaka. U noćnom klubu upoznala sam djevojku. Neočekivano, sipao je prašak u svoj koktel. I veselje! Pola sata poslije, vozili su me u očekivanju nezaboravne noći.

Oksana, 30 godina

Zajedno s voljenom osobom preko 10 godina. Naravno, tijekom ovog vremena romantična i živahna senzacija postupno su nestala. Svakodnevna njega je zamijenila nekada vruće noći. Ali stvarno sam željela zadržati vezu. Na savjet prijatelja pokušao je Silver Fox. Osjećao sam se da se moje tijelo upravo promijenilo. Osjećaji su postali puno svjetliji, sve moje erogene zone postale su vrlo osjetljive. Moja je omiljena bila oduševljena novim. A sada znam sigurno kako se vratiti u naše odnose bivšoj strasti i zasićenosti.

Alexander, 35 godina

Djevojčica i ja smo najprije pokušali patogeni. I uopće nisu žalili. Ovo je odličan način za dodavanje raznolikosti u vaš seksualni život. Naravno, nisam stručnjak, ali čini mi se da nije sigurno da se stalno koriste takve droge. Pa, to je samo moje mišljenje.

Anton, 44 godina

Htio sam nešto novo u vezi. Pokušao sam sa svojom suprugom Silver Fox. Ali žena kaže da nije primijetila nikakav poseban učinak. Grijesi smo što je uhvaćen lažni, jer gledam u upute, mora postojati prašak. A nismo kupili prah Silver Fox, već neku vrstu tekućine.

Zoya, 45

Živi s mojim mužem više od 20 godina. Osjećaji nisu tako živi kao što bismo željeli, a seks je postalo nekako svjetovno ili nešto. Odlučili smo napraviti raznolikost. Naručio mi je Silver Fox. U početku sam sumnjao, ali onda sam odlučio. Pio sam čašu šampanjca u kojem sam otopio prah. Pola sata kasnije osjetio sam snažnu uzbuđujuću žaru, žaru topline u genitalije. Pet minuta kasnije, moj muž je bio iznenađen što me je pronašao.

Oksana, 38 godina

Sviđa mi se da je ovaj lijek siguran, ima prirodni sastav. Kad trebam, jednostavno ga otopi u vodi i pijem. Sviđa mi se učinak Silver Fox.

Galina, 40 godina

Stalni napor na poslu postao je osjetljiv u svom osobnom životu. Umjesto toga, u intimnoj sferi. Bilo je vrlo teško prilagoditi se pravom valu, kako bi se odvratilo od dnevnih misli o sljedećem važnom projektu. Moj suprug i ja odlučili smo probati Silver Fox. Iskreno sumnjam da ću uspjeti, ponovno sam mislio da ću morati simulirati orgazam. No efekt je premašio sva očekivanja. Zbunjen sam. U roku od 10 minuta nakon uzimanja praha Silver Fox se osjećao malo uzbuđen. Kada je došlo do seksa, nisam ni sumnjao da u meni ima toliko mnogo skrivenih osjećaja. Sve je bilo u redu.

Natalia, 33 godina

I svidio mi se ugodan okus Silver Fox i činjenicu da je prikladan za uzimanje. Otišli smo s voljenom osobom tijekom vikenda do rijeke. Srebrni lisnatog praha uliven je u koktel. Nakon 25 minuta, osjetio sam da je toplina došla na lice i na genitalije. Nisam mogao odoljeti iskušenju pokazati sve svoje vještine. Voljela je voljela ostatak. Ali znam tajnu takvog uspjeha. Sada sam postala samopouzdanija, znam da mogu pružiti pravi i vrlo dugo zadovoljstvo voljenoj osobi i to je vrlo ugodno.

Unatoč većini pozitivnih pregleda, preporučljivo je da se prvo savjetujete s liječnikom i otkrijete uzrok pogoršanja libida u žena.

Imate li ozbiljnih potencijalnih problema?

Već se mnogo alata pokušalo i ništa nije pomoglo? Ti simptomi su vam poznati prvo:

  • tromo erekcija;
  • nedostatak želje;
  • seksualne disfunkcije.

Jedini način je operacija? Pričekajte i ne postupajte radikalnim metodama. Povećanje potencijala MOGUĆE! Slijedite vezu i saznajte kako stručnjaci preporučuju liječenje.