Search

Srebrne lisice djevojke recenzije

Margotov post »19. srpnja 2017, 07:05

Re: Silver Fox - tko je to pokušao?

Poruka Anonimnom »19.07.2017., 17:19

Re: Silver Fox - tko je to pokušao?

Gost Pošta »20 Jul 2017, 13:54

Re: Silver Fox - tko je to pokušao?

Poruka Marinka »23.07.2017., 10:44

Re: Silver Fox - tko je to pokušao?

Message Girl "25. srpnja 2017, 09:05

Re: Silver Fox - tko je to pokušao?

Poruka Miroslava "26. srpnja 2017, 08:41

Re: Silver Fox - tko je to pokušao?

Poruka Masye »31 Jul 2017, 08:01

Re: Silver Fox - tko je to pokušao?

Poruka Anonu »03 Kolovoz 2017, 16:51

Re: Silver Fox - tko je to pokušao?

Poruka Doktor »09 Kolovoz 2017, 06:27

Re: Silver Fox - tko je to pokušao?

Post Ira "18 kolovoz 2017, 07:41

Re: Silver Fox - tko je to pokušao?

Poruka Marina "19 Kolovoz 2017, 15:56

Re: Silver Fox - tko je to pokušao?

Poruka iz Olya1989 »19. kolovoza 2017, 16:59

Re: Silver Fox - tko je to pokušao?

Poruka larisa »23 Kolovoz 2017, 08:20

Re: Silver Fox - tko je to pokušao?

Poruka 1Boris1 »24. kolovoz 2017, 14:27

Srebrna lisica za žene ocjenjuje forum

Recenzija o medicini

: Na ovoj stranici možete pogledati Silver Fox. Stranica također nudi trenutačnu cijenu za Silver Fox i upute za uporabu. Nemojte zaboraviti da prije korištenja bilo kakvih lijekova uvijek se trebate posavjetovati sa svojim liječnikom.

Srebrna lisica

Upute za uporabu Metoda primjene Indikacije za uporabu Nuspojave Kontraindikacije Trudnoća Sastav Dobitak oblika

Analozi Silver Fox

SATIBO Svi analozi

Suvremeno poznavanje farmakologije i istraživanja na području ljekovitog bilja omogućilo je stvaranje Silver Fox, sredstvo za povećanje seksualne želje i upaljavanje strasti. Napravljen najnovijim znanstvenim dostignućima, ovaj lijek može potaknuti žene, uzrokujući im strastvenu želju za seksom samo 5 minuta nakon gutanja. Njezino djelovanje se očituje u poboljšanju vaginalne sekrecije, povećanja dojki, ekstremne uzbuđenosti i seksualne privlačnosti žene muškarcu. Silver Fox je također indiciran za liječenje žena koje pate od blage razdražljivosti, nedostatka želje, suhoće rodnice i drugih simptoma slabije seksualne funkcije. Sastav uključuje širok raspon ljekovitih biljaka u Tajlandu. Srebrna lisica uzrokuje seksualnu uzbuđivanje, povećava seksualnu želju. Unutar 15-20 minuta nakon prijema, suhoća rodnice, uključujući dob, potpuno nestaje. I najznačajnije od njegovih akcija - on eliminira živčanu napetost povezanu s seksualnom krutost. To ne znači da ćete biti spremni skočiti u krevet s bilo kojim muškarcem. To znači suprotno: vaše emocije će biti jake i bit će potpuno pod kontrolom, a ne zasjenjene panikom, nervozom ili sumnjom u sebe. Idealno za žene koje se žele vratiti u seksualni život nakon duge stanke. Indikacije za uporabu: Indikacije za... Upute Silver Fox »

Nedostatak seksualne želje

Svi Silver Fox recenzije

Gost 14. siječnja 2018

Nemojte je kupiti! Ovi kapsuli imaju šećer, šećer. IZRADILI NULLY MONEY na njoj, a bilo je i šećer. NE U SLUČAJU, NEMOJTE NARUČITI! OVO JE KOMPLETNA DIVORCA! POVIJEST U DVOKREVU!

Gost 8. veljače 2017. godine

Cijela sranja

Naručio sam nekoliko pakiranja i pokušao s alkoholom i samo s vodom. Ispalo je da sam potpuni komad o tome što ne trošim novac. I kažem vam prodavačima, dovoljno je dati ljudima sve vrste žilavosti i sranje vašeg Silver Foxa, a ne jebeni posao.

Ivan 22. veljače 2017. godine

Vrlo dobar alat Silver Fox, preporučam SVI.

Gost 30. siječnja 2017

Ovo su prijevare.

Ž 3pcs to sve neki Epeli Eva zazvonio je operater rekao ovo Silver Fox samo u novom pakiranju i prah i tekućina pokušao moja djevojka sve nula, a drugi je dao drug i njegova supruga pokušala nuli, treći će dati ispit ako nije navedena komponente će napisati prijavu za Tužiteljstvo se naziva prijevarom, a djeca ne vode ove prijestupnike.

Gost 14. studenog 2016

Prvo sam pokušao. Bez obavijesti žena. Reakcija, kao što je opisano u napomenama: nakon 10 minuta, crvenilo lica i dekoltea, emancipacija, povećala je osjetljivost na dojku. Kada je seks zabilježio suženje vagine. O senzacijama tijekom orgazma nije tražio. Žao mi je! Imamo 45 godina. Otopiti prašak u soku. Preporučujem samo ljudima nakon 40 godina. Stvarno dajte ženi radost seksa.

Andrew 16. kolovoza 2016

Učinak je definitivno tamo. Ali ne uvijek, iskreno priznajem. Čini mi se da je to normalno kada djeluje na nekoga, ali ne na nekoga. Ovo nije panaceja. ) I s pojmovima previše. Jednom, da, jednom, ne. Ponavlja se. S različitim djevojkama u različitim situacijama. Ja mogu točno (ali, naravno, samo na temelju mog iskustva) reći da je učinak NE kada se koristi s sokovima i alkoholom. S vodom učinak je zabilježen više puta. uključujući Nemojte vrijediti vjerovati da se, navodno, može miješati s bilo kojim tekućinama. Možete miješati nešto, učinak možda neće biti. Za "čistoću eksperimenta" pokušao se drugačije primjenjivati ​​s istom djevojkom. Vrijedi samo kad se otopi u vodi. I općenito, kao što je gore spomenuto, uopće ne djeluje. Ali ipak radi. Oni o kojima ja bih rekao da ne radi, i dalje mali utjecaj, barem, uzbuđenje dolazi malo brže, a odgovor mi je bio aktivniji od onih bez „lisica”. Primjetno, ali...

Gost 31. srpnja 2016

bez utjecaja, čak i luljenje nekih. novac u odvod

LOM 21. lipnja 2016

KUPANJU ZA SVIJETU, UZORAK KAO SVAKI ROMANTIČNI JEDNOSTAVNI VEČER I NEKRETNINA NAMJERAVA SVOJU VINO. U 40 MINUTA PREMA NIKADA JE POMOĆU NAPRAVLJIVANJE STOMACA I ČAK U 15 MINUTA SVOJO POMOĆ, tako da ne znam i to.

Gost 22. Svibnja 2016

pokušao muljaža punog svega

Gost 16. travnja 2016

glupo mrtvac

Nina 21. svibnja 2016

Ovaj dodatak prehrani djeluje pojedinačno!

Aleksandar. 15. travnja 2016

Ali u stvarnosti barem je netko radio. a zatim oni koji pišu pozitivne recenzije ovdje su upoznati s vezom. (!)

Michael 25. veljače 2016. godine

Kupio sam ovaj šešir! Odmah sam uzeo 6 komada od kutije od 3 u tekućem stanju i 3 u obliku praha, isprobala sam jednu torbu i popila punu "0" (jer seljak ne radi, iako kažu u trgovini da je za oba partnera) dodao svoju ženu Galyak pivu! Nisam je gledao ravno sve shuddered i želio seks! na kraju, on je počeo voziti se i zadovoljiti je na svim sofisticiranim načinima!

Gost 24. siječnja 2016

Ovo je potpuni razvod bez učinka

Gost 29. prosinca 2015

Ljudi su potpuni razvod od 3200 na vjetar ne napisati i ne naručiti FULL POST

Gost 26. prosinca 2015

Ovo je potpuni razvod. Nema učinka kakaa.

Oleg 7. prosinca 2015

Dugo je oženjen i seks s suprugom je nekako izgubio tu bivšu strast. Prijatelji su nam savjetovali srebrnu lisicu. Nismo se prepoznali; Kao da je prebačen na 20 godina. Naručila sam ga na službenoj web stranici silver-fox.seoteach.ru, kao što su moji prijatelji rekli da bi bilo bolje da ne kupujete na neprovjerenim mjestima.

Yogan Weiss 2. listopada 2015

Pokušao sam to na mojoj ženi, nakon 20 godina braka, skoro sam se slomio kao morski pas turista.

Dmitrij 14. rujna 2015

Dobro došli! Moje ime je Dmitrij. Imate li veleprodaju? Ako je tako, koliko će Silver Fox party koštati 20 komada? Također trebam potvrdu o sukladnosti. Odgovorite na mail

. Također možete poslati certifikat skeniranja ako postoji. Zahvaljujemo na brzom odgovoru!

Gost 30. kolovoza 2015

ništa, ali okus buda je uobičajena kredenka, iako su napisali da bi to trebao biti slatki okus, ništa se nikako nije pomaklo, a ne baš sretno zbog novca za vjetar.

Michael 20. srpnja 2015

A tko će savjetovati neku vrstu učinkovitog patogena za žene. Vrlo je potrebno!

Gost 13. rujna 2015

Ritalin ovdje uzima patogena tako patogena

Gost 23. rujna 2015

Molim te, recite mi, gdje mogu dobiti Ritalin?

Artur Denisovich Novogradov 27. srpnja 2015

Shpanskaya Fly Samo ne lažne, ali stvarne

Vjačeslav 13. rujna 2015

Javadxan, 2 recepcija i nemoćni

Gost 18. listopada 2015

alicaps za muškarce je najbolji patogen) stoji kao pionir) žena je to sama pokušala - lisica, vrlo sretna, ali ja to ne uzimam

Gost 3. siječnja 2016

Da, zaboravio sam poštu marat-geniatov @ mail.ru

Gost 15. srpnja 2015

Ova procjena odnosi se na obmanu količine isporuke u prethodnoj poruci...

Gost 3. siječnja 2016

Pozdrav! Ako nije tajna, gdje dobivate afrodizijak?

Gost 15. srpnja 2015

Naručio sam ovaj lijek... Kada su se pozvali, naveli su adresu... Ali kad sam odlučila pitati djevojčicu koliko je doza imala, počela je mucati... prvo je rekla da je... onda sam je podsjetio da si napisao šest ili dvanaest... ona je tada zacrvenjela i odgovorila onim šest... To me upozorilo, ali odlučilo da ćemo pokušati... Kao rezultat toga, poslali su mi samo 12 doza za 12 doza. Za težinu paketa uloženog ključa za rulet. Ukratko, koze i vragovi... Nema potrebe za uspješno širenje svoje klijentele, oni se protivi reklamiranju... Još se nisu prijavili... još ne pišem o rezultatima...

Gost 22. rujna 2015

Potvrđujem da je jedna stvar muljaža

Gost 11. lipnja 2015

samo gluposti proveli su 3500, a supruga nije htjela dobiti nula učinka

Gost 17. ožujka 2015

definitivno - muljaža, nakon primitka sata samo je otišla u krevet)))))

Andrey 19. veljače 2015

Pokušao sam to na mojoj djevojci. Pa, ne bih rekao da sam ostavio sve i pounced na moj vrat. Ali učinak je. i znatno.

Gost 28. veljače 2015

Imate li okus ili miris?

Alyosha 8. veljače 2015

Pokušao sam, učinak je zapanjen

Gost 12. siječnja 2015

Vika 5. rujna 2014

Silver Fox koristi se nakon poroda. Imala sam depresiju nakon poroda. Vrlo umorna i tamo je seks. Uopće nisam želio ništa. Moj suprug bio je jako ljut i često smo se svađali s njim. Otišao je gotovo na razvod. I kad sam primijetio da je moj muž otišao na mjesta seksualne prirode, gdje je jedan p..i i s..i. Razmišljala sam o tome, shvatila sam to, ali nisam se mogla pomoći. Uopće nije bilo želje. I naučio sam da postoje lijekovi koji povećavaju seksualnu želju. Nakon što sam pretražio internet, našao sam pripremu Silver Fox. Naručio je poštom i počeo piti 1 vrećicu, rastvarajući se u vodi, prije namjeravanog kontakta. Djeluje sto posto. Nakon upotrebe Silver Foxa, naš seksualni život nije nešto što se poboljšalo, ali je u potpunosti steklo nove osjećaje i senzacije.

Često su žene u potpunosti apsorbirane u mislima o kućanstvu, što kupiti, što kuhati, kako su stvari s djecom, što još nisam zaboravio učiniti... Bez obzira koliko se volim opustiti uz svoju voljenu jednu večer, to ne uvijek funkcionira. Teoretski, predstavljate se kao vruća lavica, ispunjavajući sve želje u krevetu, ali kada je riječ o krevetu, rezultat uopće nije sretan. Da bi se povećala seksualna želja, započinje potragu za alatima koji mogu dodati papar u intimni život. Posebna pažnja zaslužuje lijek Silver Fox. Ova popularna ženska patogena Silver Fox je kvalitetan dokazani alat koji utječe na otkrivanje ženske senzualnosti i seksualne individualnosti.

Da biste saznali što je izvanredno za patogena srebrne lisice i kako ga upotrebljavati, trebali biste se upoznati s njegovim značajkama, recenzijama stručnjaka i kupaca koji su već testirali učinak lijeka na sebe. Tako ćete saznati o svojoj stvarnoj učinkovitosti i moći ćete shvatiti je li vrijedno kupiti ili ne.

Proizvođač tvrdi da je srebrna lisica Srebrna lisica stimulira žene svih dobnih skupina, učinkoviti afrodizijak. Uz to, možete poboljšati seksualnu želju, povećati osjetljivost erogenih zona, dobiti nezaboravan doživljaj tijekom orgazma. Svaka žena koja želi postići svijetle, eksplozivne emocije u svakom bliskom kontaktu s partnerom može kupiti Silver Fox.

Učinak Silver Fox-a možda je nešto slabiji od nekih skupljih kolega, ali u smislu njezinog utjecaja na psiho-emocionalnu sferu, nema jednako. Ako želite ugodno iznenaditi svog čovjeka, tada se razlog neočekivano probudene divljeg strasti može čuvati u tajnosti.

Kako droga radi na ženskom tijelu i što ona osjeća kad uzme Silver Fox:

  • Emancipacija. Dolje s krutosti i zamišljenim strahovima.
  • Strast, požuda.
  • Osjetljivost dojki.
  • Povećana cirkulacija krvi u zdjeličnim organima.
  • Jačanje izlučivanja vagine. Pomaže lakom prodiranju penisa i rješava problem suhog intimnog područja.

Zašto odabrati žensku srebrnu lisicu? Sljedeće činjenice govore o prednostima ovog alata preko analoga:

  • Ne sadrži hormone, stoga ne krši hormone žene.
  • Ne sadrži sintetičke aditive, ne uzrokuje alergije.
  • Nema izraženog okusa i mirisa.
  • Kompatibilan s alkoholom (u malim količinama).
  • Kompatibilan s drugim lijekovima i dodatkom prehrani.

Lijek ne sadrži hormone i sintetičke aditive

Sadržaj lijeka

Sastav Silver Fox uključuje oko dvadeset prirodnih i biljnih ekstrakata. Proizvođač je identificirao nekoliko glavnih:

  • L-arginin.
  • Shi Guang Zi.
  • Lijepa argireyu.
  • Duga paprika.
  • Ja zujam makunu.
  • Korotkorozhkovskaya Goryanka.

Silver Fox je dostupan u obliku tekućine i praha. Tekući patogen je u bočici kapsule s posebnim kapaljkom za prikladnu dozu lijeka. Prosječna cijena uzročnika Silver Fox u kapi je 1.300 rubalja po pakiranju od četiri boce.

Upute za uporabu priložene svakom izvornom pakiranju srebrnog lisca i sadrže sve potrebne informacije o proizvodu. Prije namjeravanog seksualnog čina, otopite kapljice u čašu sa svježom tekućinom i odmah ga pijete. Srebrna lisica počinje djelovati na ženu nakon 10 minuta, dajući osjećaj opuštanja i želje. Uzbuđenje traje 4-5 (ponekad do 8 sati) od trenutka uzimanja kapljica. Tijek liječenja ovisi o spolnoj aktivnosti žene. Jedna doza - ne više od jedne boca.

Smatra se pogrešnim mišljenjem da potpuno prirodni sastav lijeka ne može imati kontraindikacije. Proizvođač zasebno označava ograničenja pri primitku Silver Fox. Svatko tko će kupiti žensku srebrnu lisicu.

Kome i kada je nemoguće koristiti Srebrnu lisicu:

  • Zabranjeno je uzeti djecu i djevojke mlađe od 18 godina.
  • Trebalo bi se suzdržati od povećane nervozne razdražljivosti ili agresije.
  • Zabranjeno je s endokrinim patologijama i hipertenzivnim bolestima.
  • Opasno je uzeti s ginekološkim bolestima.
  • Zabranjeno je tijekom dojenja tijekom trudnoće.
  • Suzdržite se od uzimanja ako ste preosjetljivi na aktivne sastojke.

Lijek je zabranjen uzimati osobe s hipertenzijom

Ne treba prekoračiti jednu dozu lijeka. Negativni efekti nestaju nakon nekoliko sati, pa ako slijedite dnevni zahtjev Silver Foxa, imat ćete sve što je potrebno da biste dobili osloboditi od neželjenih očiju. u redu.

Na ženskim forumima možete postavljati pitanja i čitati prave recenzije o pripremi Silver Fox. Djevojke pitaju kako se koristi Silver Fox, što je bolje, Silver Fox u kapi ili prah, to stvarno može brzo probuditi, je li moguće kupiti kapi u ljekarnama, itd. Silver Fox je vjerojatno dodatak prehrani nego medicinski lijek, to je razlog zašto ponekad postoje pitanja o njegovoj učinkovitosti. Ali oni koji su već pokušali reći nešto slično: "Nisam očekivao da bi bilo tako cool..."

Zahvaljujući brojnim pozitivnim ocjenama o srebrnoj lisci, žene žele vjerovati da će zaista pomoći vratiti se u svoj obiteljski život istim nevjerojatnim senzacijama. U svakom slučaju, sve dok ne probate, nećete razumjeti. Zadovoljava jednostavnu metodu upotrebe, potpuno prirodni sastav, a što je najvažnije, uzbudljiv efekt postiže se od prvog trenutka. Ispravna primjena srebrnog lisica donijet će seksualnim partnerima more emocija, obojenih u svim bojama duga. Napravite dar za sebe i svoje ljude.

Silver Fox za žene: recenzije

Zar vaša djevojka ne želi seks? Supruga je postala ravnodušna, ležala s tobom u krevetu? Želite li nešto seksualno promijeniti? Tada biste trebali obratiti pozornost na alat "Silver Fox", koji je namijenjen lijepoj polovici čovječanstva - za žene. Danas ćemo saznati kako ova droga djeluje na djevojčice, koliko je učinkovita, a također saznati kako žene predstavljaju slabiji seks.

Kada koristiti?

Alat Silver Fox će biti potreban za žene koje imaju takve probleme u intimnoj sferi kao:

- Nema želje za seksom.

- Nedostatak opskrbe krvi urogenitalnim organima.

- Nedostatak sjajnih osjeta tijekom spolnog odnosa.

Osim toga, sredstvo "Silver Fox" - uzročnik, koji svim ostalim pomaže povećati veličinu grudi, a također sprečava početak menopauze kod žena.

Otpustite obrazac

Silver Fox (strano ime afrodizijaka, kojemu je članak posvećen) prodaje se u vrećicama od 5 mg. Svaki od njih troši se 1 put. U jednom pakiranju je 12 doza ovog alata. Sadržaj pakiranja, kada se otopi u tekućini, nema okus, miris ili boju.

Također, lijek je dostupan u bočicama od 5 ml. U tom slučaju alat je već otopljen, dovoljno ga je samo uliti u vodu ili u drugo piće. Ovaj oblik otpuštanja prikladan je jer afrodizijak ne treba prethodno miješati.

struktura

Silver Fox alat za žene je apsolutno siguran, budući da se sastoji samo od prirodnih sastojaka, koji su, usput, korišteni u kineskoj tradicionalnoj medicini za liječenje neplodnosti i slabe uzbuđenosti kod djevojčica. Sastav ovog lijeka uključuje samo bilje koje se uzgajaju u Kini i Tajlandu. Svaka biljka pojedinačno pridonosi uzbuđenju žena, a zajedno djeluju izvanredno. Stoga, niti jedan predstavnik slabijeg seksa neće ostati ravnodušan nakon primjene Silver Foxa.

Ukupno, ovaj lijek sadrži oko 20 biljaka koje su afrodizijaci. Glavni su sljedeći: mucanje, argyria, pueraria, dugi papar, jams, kratka rogodišnja goryanka.

Biljka Goryanka, na primjer, kada se koristi, proširuje krvne žile zdjelice organa, što dovodi do žurbe krvi ženskim genitalnim organima. Mukuna žamor potiče centar za uživanje u mozgu, također normalizira razinu kolesterola u krvi. Argyrea je izvrstan tonik sastojak koji je također snažan afrodizijak. Jama doprinosi povećanoj proizvodnji estrogena.

Upute za uporabu

Sredstva "Silver Fox" traju 15 minuta prije nastupa. Sadržaj vrećice se otopi u 100 ml vode ili u bilo kojoj drugoj tekućini (osim alkohola). Ako je ovaj alat kupljen u obliku rješenja, dovoljno ga je samo uliti u čašu i piti ga s komotom, sokom itd.

Na dan, ne možete uzeti više od 1 doze lijeka, tj. 1 vrećicu ili 1 bocu s ovom afrodizijakom.

kontraindikacije

Patuljasta ženka Silver Fox nije preporučljiva za upotrebu u takvim situacijama:

- Dok je djevojka u zanimljivom položaju.

- Njegovatelji majke također ne bi smjeli koristiti ovaj alat.

- Osobe mlađe od 18 godina.

- Zabranjeno je uzimanje ovog lijeka paralelno s jakim alkoholnim pićima.

- Ne smijete prekoračiti dopuštenu dozu, kako ne biste povećali krvni tlak, nije bilo problema sa srcem, problemi s bubrezima nisu počeli.

- Tijekom prvog seksualnog odnosa, bolje je da djevojka ne koristi Silver Fox droga. Činjenica je da, inače, može dovesti do povećanog krvarenja kad se himen razbije.

Pozitivna povratna informacija od ljudi

Lijek "Silver Fox" recenzije djevojke dobivaju dvostruko. Međutim, većina slabijeg spola govori polako o ovom alatu. Prema njima, to je izvrstan afrodizijak koji može brzo uzbuđivati ​​djevojku. Mnoge žene zapažaju da je nakon korištenja ovog alata počeo poboljšati njihov intimni život, pojavili su se nova osjećanja, seks je postao ugodno zadovoljstvo, a ne mučenje, kao što je bilo prije. Također, neki ljudi pišu na forumima da su nakon upotrebe Silver Fox proizvoda znatno porasli dojki, što je osobito zadovoljilo svoje druge polovice. Stoga savjet za muškarce: ako želite jednostavno zavesti ženu koju zanima ili želite uzbuditi svog partnera do granice, ponuditi joj je ovaj lijek i nećete ga požaliti. Uostalom, kad djevojka dobiva puni orgazam, onda se čovjek osjeća u svom najboljem svjetlu. Stoga, dajte sebi i svojoj dragi istinski užitak, koristite ovu biljku afrodizijak za novi, svijetli intiman život.

Negativna povratna informacija od ljudi

Nažalost, alat Silver Fox ima ne samo pohvalne, ali i neodobrene recenzije. Za neke žene, ovaj lijek nije pomogao. To jest, nije donio nikakav učinak. Po njihovom mišljenju, to je jednostavna lutka, lutka u jednoj riječi. Ali je li doista? Uostalom, ovaj alat zaista pomaže drugim ženama. Pa što je to problem? Zašto ga neki hvale, dok drugi kategorizirano ne preporučuju kupnju? I cijela stvar u originalnosti ovog alata. Uostalom, afrodizijak Silver Foxa zapravo je skup lijek (za 4 vrećice, 1300 rubalja treba dati). A ako djevojka dobije ovaj alat za 250 rubalja, onda o čemu možemo razgovarati? Uostalom, jednostavno je skliznula laž. Stoga, ne biste trebali slijepo vjerovati raznim organizacijama koje prodaju afrodizijak putem Interneta. Bolje je kupiti lijek "Silver Fox" u ljekarni, gdje postoji licenca za prodaju. A ako djevojke kupuju ovaj alat na dokazanom mjestu, onda će biti manje negativnih povratnih informacija.

Liječnici recenzije

Stručnjaci jednoglasno kažu da prije nego što odete u ljekarnu iza ovog afrodizijaka, najprije morate pokušati s drugim metodama kako biste poboljšali seksualni život. Na primjer, promijenite situaciju (idite s voljenom osobom za odmor, putovanje, sami s njim), gledajte filmove za odrasle, kontaktirajte sa seksologom za pomoć. A ako stručnjak savjetuje ženu ovu afrodizijak, onda ga možete kupiti. Međutim, opet, trebate kupiti ovaj alat na dokazanom mjestu, tako da se ne biste razočarali u njegovu neuspjehu.

Sada znate kada je Silver Fox nužna za žene. Recenzije ovog afrodizijaka su dvostruko. Međutim, one žene koje su kupile izvorni lijek, pozitivno govore o tome. A one dame koje su kupile proizvod nekoliko puta jeftinije, što znači da je riječ o lažnom, naravno, ostala nezadovoljna rezultatom. Stoga se zaključak može izvesti na sljedeći način: potrebno je nabaviti afrodizijak Silver Fox samo u ljekarnama, gdje postoji dozvola za prodaju tih lijekova.

Silver Fox pregled

Stranice 1

Morate se prijaviti ili registrirati kako biste poslali odgovor.

Postovi 4

1 Tema santa-mrzi-ti 2014-12-25 05:45:23

  • santa-mrzi-ti
  • Novi član
  • neaktivan
  • Registrirano: 2014-12-25
  • Postovi: 2
  • Ugled: [0 | 0]

Predmet: Silver Fox pregled

Svidio mi se učinak.
Utvrđene su nuspojave ili drugi negativni učinci na tijelo u procesu korištenja mene.
Učinak Silver Foxa bio je oko pola sata (plus ili minus deset minuta) nakon što sam pio vreću, nakon što sam ga otopio u čaši vode. Okus me podsjeća na obični biljni čaj, koji još jednom potvrđuje da su sastojci prirodni, a ne umjetni.
Lijek djeluje vrlo snažno i dugo. Dovoljno je tri do četiri sata održivog uzbuđenja. Zapravo, ne razumijem zašto ovisi, ali povremeno efekt traje nešto manje, a ponekad i malo duže... Ali općenito, da - tri sata točno (iako se jednom nisam mogla smiriti za pola dana sigurno)).
Od malih značajki nakon uzimanja lijeka: srce počinje pobijediti češće. Ali ne toliko daleko kao aritmija ili tahikardija. Ne bih rekao da je to takav nuspojav, jer u mom iskustvu znam da gotovo uvijek nadilazi srce takvih droga. Dakle, ovo nije nedostatak, već jednostavna značajka recepcije.
Osjećaj kada koristite Silver Fox su izoštrili do granice. To je način na koji bi trebao biti nakon uzimanja patogena. Na to su oni i uzročnici svejedno.
Preporučujem kupiti.

2 odgovor od Dacha30 2014-12-25 09:37:15

  • Dacha30
  • Novi član
  • neaktivan
  • Registrirano: 2014-12-25
  • Poruke: 5
  • Ugled: [0 | 0]

Re: Pregled Silver Foxa

Također imam vrlo dobre dojmove Silver Foxa! Nakon porođaja izgubio sam interes za seks, vjerojatno je to poznato mnogima, a ne da bi se ohladilo, jednostavno nisam mogla razmišljati o njemu, bojala sam se svog supruga da će pester i bio sam ga odvratio! Bilo je to čak i razmišljanje o razvodu, prije nego što je bilo očito da postoji jaka postpartumna depresija. No, ona se uhvatila u ruci, naredila Silver Fox da sama, prema načinu na koji je naredila http://potenciya.org/serebryanaya-lisa, odlučila da se obitelj treba spasiti i još uvijek volim svog supruga. Prekrasan lijek, prirodan, djelotvoran, brzo djeluje, dugo vremena, moj suprug bio je potpuno oduševljen sa mnom. Nemojte stalno uzeti. Svidio mi se, samo ako je potrebno, nema ovisnosti o drogama! Tako sretan s Silver Fox - ne riječ! Sada to ne shvaćam, jer stvari su se bolje popele, ali ako je potrebno, već znam što da radim!

3 Odgovor iz kykana 30.03.2015 13:17:44

  • kykana
  • Novi član
  • neaktivan
  • Registrirano: 2015-03-30
  • Poruke: 8
  • Ugled: [0 | 0]

Re: Pregled Silver Foxa

Također imam vrlo dobre dojmove Silver Foxa! Nakon porođaja izgubio sam interes za seks, vjerojatno je to poznato mnogima, a ne da bi se ohladilo, jednostavno nisam mogla razmišljati o njemu, bojala sam se svog supruga da će pester i bio sam ga odvratio! Bilo je to čak i razmišljanje o razvodu, prije nego što je bilo očito da postoji jaka postpartumna depresija. No, ona se uhvatila u ruci, naredila Silver Fox da sama, prema načinu na koji je naredila http://potenciya.org/serebryanaya-lisa, odlučila da se obitelj treba spasiti i još uvijek volim svog supruga. Prekrasan lijek, prirodan, djelotvoran, brzo djeluje, dugo vremena, moj suprug bio je potpuno oduševljen sa mnom. Nemojte stalno uzeti. Svidio mi se, samo ako je potrebno, nema ovisnosti o drogama! Tako sretan s Silver Fox - ne riječ! Sada to ne shvaćam, jer stvari su se bolje popele, ali ako je potrebno, već znam što da radim!

Koliko dugo ste uzeli Silver Fox kako biste postigli taj rezultat? A onda sam kupio nekoliko torbi, mislim da je dovoljno ili trebam kupiti više?

4 Odgovor od konvoz 2018-02-18 13:37:28

  • konvoz
  • član
  • neaktivan
  • Registrirano: 2017-11-22
  • Poruke: 125
  • Ugled: [0 | 0]

Re: Pregled Silver Foxa

Konjska patogena se prodaje, priprema uzbuđuje i muškarce i žene, jednu dozu 10 kapi po čaši tekućine, također je moguće u alkoholu, počinje djelovati nakon 20 minuta, 4 sata, jednu bocu od 100 ml, lijek u tekućem obliku, u jednoj bocici 50 doza, Šaljemo poštom, parcelom 1 klase, roba se dobro pakira, na ambalaži nije ono što piše ono što je unutra, sve je anonimno. Uzročnik djeluje vrlo snažno, osobno potvrđen i već više od jednom. Apsolutno je sigurno za ljudsko zdravlje. Naš telefonski broj je 89677529311 ili e-mail [email protected], Naša web stranica http://konskiivozbuditel.umi.ru

Postovi 4

Pregledavanje teme: 1 gost, 0 korisnika

Stranice 1

Morate se prijaviti ili registrirati kako biste poslali odgovor.

Povezane teme na ovom forumu

Službeni forum trgovine proizvoda za potentnost - Potenciya.org

Potenciya.org/forum - službeni forum o Viagra, Cialis, Levitra i drugim sredstvima u Ruskoj Federaciji i CIS-u.

Ovdje možete razgovarati o najboljim sredstvima generičkih lijekova: Viagra (Viagra), Cialis (Cialis), Levitra (Levitra) za povećanje potencijala kod muškaraca, kao i lijekova: Dapoxetine (Dapoxetine), Spray Stud 5000 (Stud 5000) djelovati, povećati svjetlinu orgazma, VigRH Plus (VigRX Plus) za povećanje veličine penisa, Volum pilule (volumen pilule) za povećanje proizvodnje sperme i mnogih drugih tableta. Osim toga, na ovom forumu o lijekovima za liječenje lošeg erekcije, možete čitati prave kritike o sredstvima za povećanje potencijala, orgazma i ne samo kako brzo povećati snagu, liječiti impotenciju, probuditi, produžiti seks, ne zaustaviti se dugo, povećati orgazam, povećati količinu i kvalitetu sperme, povećati veličinu penisa, narodne lijekove za podizanje potencijala, odgađanje ejakulacije, uzbuđenje i mnoge druge zanimljive teme o muškoj snazi, spolu, spolu, moći i svemu što je povezano s njom.

U našoj mrežnoj trgovini sa sredstvima za poboljšanje erekcije možete kupiti stvarne, visoko kvalitetne i super učinkovite generičke lijekove Viagra, Levitra i Cialis po najnižoj cijeni. Mi također prodajemo najbolje proizvode za snagu u rasutom stanju i nude povoljne uvjete za sve veletrgovce. Za sve tablete i kapsule imamo potrebne dozvole i potvrde. Dakle, kupnja lijekova od nas nije samo profitabilna, već i sigurna! Brza isporuka sredstava za pojačavanje potencijala, produljenje spola, povećanje orgazma, itd. Provode naši kuriri u gradu Moskvi i St. Petersburgu, a poštanske pošiljke šaljemo u druge gradove u Rusiji.

Kopiranje članaka i drugih informacija iz foruma o sredstvima potentnosti dopušteno je samo ako instalirate izravnu vezu na forum "Potenciya.org".

Detaljnije o poduzeću: BEST POTENTION LLC 129301, Russian Federation, Moskva, ul. Kosmonavtov, 7, strana 2, ured 14. TIN 7713723040, KPP 771791081, OGRN 1127845653290.

Svrsna tema patogena!

Nikada nisam pokušao, naišao na nekakav prah koji sam pio, a ti, tigrica koja gori od uzbuđenja, spremna je zadovoljiti stado muškaraca! Iskreno, nisam vjerovao u ovu stvar za jedan dan. Je li itko pokušao jesti ili je pumpa novac?

Zanimljivo, želim zadovoljiti muškarce **

Ne znam... što prašak?

Silver Fox je afrodizijački novi proizvod koji nadmašuje španjolski Fly u pogledu učinkovitosti. Prvo klasično zavođenje!

Srebrna lisica je prava božica za žene koje žele gorjeti željom, a za ljude koji žele lako zavesti žene.

Napravljen najnovijim znanstvenim dostignućima, ovaj lijek može potaknuti žene, uzrokujući im strastvenu želju za seksom samo 5 minuta nakon gutanja. Njezino djelovanje se očituje u poboljšanju vaginalne sekrecije, povećanja dojki, ekstremne uzbuđenosti i seksualne privlačnosti žene muškarcu. Silver Fox je također indiciran za liječenje žena koje pate od blage razdražljivosti, nedostatka želje, suhoće rodnice i drugih simptoma slabije seksualne funkcije.

Sastav alata Silver Fox uključuje širok raspon ljekovitih biljaka u Tajlandu.

Silver Fox prašak ima vrlo brz i jak poticajni učinak.

Srebrni lisnati ženski prah je bezbojan i bez mirisa i brzo topiv u bilo kojem piću.

Uzbudljiv prah Silver Fox počinje djelovati unutar 5 minuta nakon uzimanja.

Ako muškarac ima srebro F, tada pitanje kako uzbuditi djevojku nestaje sama po sebi.

Primjena i doziranje: Silver Fox namijenjen je za oralnu primjenu. Jedan paket se otopi u maloj količini tekućine. Nema boje i mirisa.

Oprez. Silver Fox treba koristiti samo u svrhu seksualnog odnosa. Nemojte uzeti više od jednog paketa odjednom. Držite podalje od djece i maloljetnika.

i smokve, također čitam, ali to je sve

Ono što se zove prah? :)

Odgovor: Anastasia

Silver Fox je afrodizijački novi proizvod koji nadmašuje španjolski Fly u pogledu učinkovitosti. Prvo klasično zavođenje!

Srebrna lisica je prava božica za žene koje žele gorjeti željom, a za ljude koji žele lako zavesti žene.

Napravljen najnovijim znanstvenim dostignućima, ovaj lijek može potaknuti žene, uzrokujući im strastvenu želju za seksom samo 5 minuta nakon gutanja. Njezino djelovanje se očituje u poboljšanju vaginalne sekrecije, povećanja dojki, ekstremne uzbuđenosti i seksualne privlačnosti žene muškarcu. Silver Fox je također indiciran za liječenje žena koje pate od blage razdražljivosti, nedostatka želje, suhoće rodnice i drugih simptoma slabije seksualne funkcije.

Sastav alata Silver Fox uključuje širok raspon ljekovitih biljaka u Tajlandu.

Silver Fox prašak ima vrlo brz i jak poticajni učinak.

Srebrni lisnati ženski prah je bezbojan i bez mirisa i brzo topiv u bilo kojem piću.

Uzbudljiv prah Silver Fox počinje djelovati unutar 5 minuta nakon uzimanja.

Ako muškarac ima srebro F, tada pitanje kako uzbuditi djevojku nestaje sama po sebi.

Primjena i doziranje: Silver Fox namijenjen je za oralnu primjenu. Jedan paket se otopi u maloj količini tekućine. Nema boje i mirisa.

Oprez. Silver Fox treba koristiti samo u svrhu seksualnog odnosa. Nemojte uzeti više od jednog paketa odjednom. Držite podalje od djece i maloljetnika.

Srebrna lisica

Registrirajte se da biste ostavili recenziju.
Potrebno je manje od 1 minute.

U supruzi ima apatije, uključujući i osobnu sferu, ništa ne pomaže, ispalo je da je uzbuđuje samo s tim čudesnim pilulama. Zapravo, učinak je vidljiv nakon prve doze, akcija dolazi na različite načine, od pet minuta do pola sata.
Seks postaje stvarno vruć i zasićen, libido se stimulira na nerealne visine, a što je najvažnije, lijek ne uzrokuje ovisnost, nakon što se odrekne bilo kakvih negativnih učinaka, hormoni supruge su normalni. Idealno za parove koji imaju privremena razdoblja seksualne stagnacije.

Sredstvima za poticanje libida općenito su skeptični, ali su ipak odlučili kupiti ženu Silver Fox. Dok sam se preselio u vegansku prehranu, pa se želja za seksom isparila. Sam je iznenađen. Ne znam kako se biljojedi nositi s takvim problemima.

S vremena na vrijeme prihvaćam Silver Fox, kada želim maziti muža i iznenađenje za 200%. Ne žalim se na libido, ali postoje dani kada se iz umora, ili razdoblja takvog ciklusa, dobro, ne želim ništa uopće. Tada dolazi u igru ​​srebrni vrećasti prašak.
Lijek za bilje, bez kemije, ne vrijedi brinuti o zdravlju, čak mi se čini da je uzimanje "Lisica" dobro za mene.
Nije promatrala nikakve nuspojave, alergije ili druge probleme. Kvaliteta sna također ne utječe.
Prah za piće nije težak, a ne odvratan. Otopiti u vodi, to je apsolutno neukusan. Pokušaj počinje raditi vrlo brzo, za dvadeset minuta već osjećam kako se sve u meni kipuće i željno želim seks. To je samo neka vrsta ludila, sve se okreće u meni, nikada se nisam vidio tako oslobođenog. Suprug je po prvi puta općenito došao do užitka.
Sada znamo da je nekontrolirani seks i pun povratak na moj dio točno uvjereni nakon uzimanja kanala. Osobno, imam učinak nakon što dugo traje, još nekoliko dana sigurno

Izvrstan alat za buđenje seksualnosti na pozadini početka menopauze. Kao da se vraća prije 10 godina, do vrha seksualne aktivnosti. Najzanimljivije, uzbuđuje na moralnoj razini, iu smislu fizioloških manifestacija. Učinak traje sat i pol.
Nema negativnih posljedica, trovanja, bez svrbeža ili iritacije. To ne uzrokuje ovisnost, to je jako dobro. Usput, nakon tečaja primijetio sam da unatoč dobi i biološkim promjenama, još uvijek postoji žudnja za seksom, tako da učinak lijeka nije samo kratkotrajna stimulacija.

Njegova mu je supruga jako voljela, kao da se vratila studentima: nisam vidjela takvu strast i strast od nje 10-15 godina. I još više sam bio udario po trajanju učinka. Ako sam u redu s uzbuđenjem 15 minuta nakon uzimanja lijeka (lijek je namijenjen ovome), onda je njezina strast i ustrajnost ujutro, kada je prošlo više od 10 sati od uzimanja lijeka, iznenađujuće.
Uzbuđenje iz lijeka vidljivo je golim okom: crvenilo kože, brzo disanje i otkucaji srca, obilna sekrecija.
Prašak radi savršeno, s tim se ne možete raspravljati. Nema štetu od njega, kao, ne, to je šteta što košta samo malo.

Kupio sam Silver Fox za raznolikost mog osobnog života, moj muž ne zna za patogena. Inače bih se uvrijedio, mislim da bih se trebao uzbuđivati ​​čim me pogledao. Ali s Silver Foxom se pretvarati da to stvarno nije tako teško. Čim sam dobio kutiju s praškom, odmah ih stavim u kontejner i bacio kutiju daleko. Ima previše podataka o njoj, što će muž vidjeti, čitati. I ništa se ne piše na prah. Samo siva torba. Dakle, moj muž nema pitanja, stalno pijem vitamine za vid.

On je predložio da probati svoju ženu vjerojatno 2 mjeseca nakon rođenja.
Imamo dobru, toplu i pouzdanu vezu. I radimo na njima cijelo vrijeme.
Pića u prahu, razrijeđena sokom, samo s vodom - a ne ledom. Učinak dolazi vrlo brzo, to je istina.
Prema ženi, nakon prijema, ugodno toplo se prvo pojavljuje u trbuhu, a zatim se spušta prema dolje i pretvara se u goruće senzacije, pokazalo se da krv teče do mjesta na kojem bi trebala biti za nekoliko minuta.

Tako se dogodilo da se moj odnos s mojim mužem nije razvio jako dugo nakon vjenčanja. Kako su odrezani jedni od drugih! Bilo je dijete, nevolje, stalni problemi. Nismo vidjeli seks gotovo godinu dana. Odlučio sam nešto učiniti. Kupio je ženski patogen. Nakon što sam jednom pokušao, bio sam jako uznemiren da prije toga nisam znao za takav alat.
Silver Fox doslovno spasio naš brod od sudara!
Lijepo je osjetiti tijelo čovjeka i shvatiti što ga želite. I ne kao prije - brzo neuobičajeni seks.
Prihvaćam patogena sat vremena nakon jela (tako da je učinak bio bolji). Na praznom trbuhu koji se plaši piti. Alat počinje raditi nakon 20 minuta. Osjećam snažnu privlačnost mojem mužu prije i za vrijeme seksa. To je samo nevjerojatan osjećaj.
Zbog činjenice da smo ponovno seksali, obitelj je ojačala. Moj muž i ja uvijek smo poput jedne cjeline. Patogen je stvarno cool, uvijek ću ga kupiti! Alergije i nuspojave još nisu bili. Uvijek sam ozbiljno shvatio moje zdravlje, pa bih svakako primijetio neke abnormalne pojave nakon uzimanja patogena, ali jednostavno ne postoje.
Sretan sam kao slon! Moj suprug me podržava!

Kupio sam je za sebe, u početku nisam rekao mojem mužu, bojao sam se da neću odobriti. Ali onda mi je podržavao.
Uzročnik je korišten gotovo svaki dan, to je bilo stvarno potrebno. Već rjeđe, ali se ne navikava na to, lako je odbila. Koristim rijetko. Prikladan je za upotrebu, prašak se brzo otapa i nema okus i miris. Nisam primijetio nuspojave, djeluje odmah i dovoljno dugo, traje 2-3 sata, moj muž izlazi prije nego ja. Dosta!

Silver Fox je uvijek sa mnom u posljednje vrijeme. Primijetio sam nakon sebe da sam nakon rođenja postao strašno problematičan u seksu, neugodno me muž i sve to. Uzeo sam ga u obliku praha i kapi, učinak je otprilike isti, no kapljice sam povoljnije, nema potrebe čekati da se prašak otopi, itd. Pijan i zaboravio :)
Osjećaji su stvarno super, ne mogu ni objasniti kako mi lijek utječe toliko. Pet minuta i već sam uzbuđen. Bolje od bilo koje afrodizijalne volje. Kraj je jednostavno čaroban, moj je muž upravo bio zapanjen nakon prvog prijema kanterela) savjetujem

Čarobne torbe su kupljene na suđenju. Dugo sam želio probati nešto što bi mi pomoglo riješiti krutost u seksu (alkohol nije opcija).
Silver Fox privukao je činjenicu da je bez okusa i bez mirisa! Činjenica je da sam jako izbirljiva priroda, ako barem neki okus bude, ne bih to prihvatio. I ovdje je poput pitke vode, ili čaja, vina i bilo kojeg drugog pića. Akcija dolazi nakon 10 minuta. Loše misli nekako isparavaju i počinjete razmišljati samo o seksu. Dugo mi se moj muž nije toliko uzbuđivao! Samo nema riječi, koje su to sjajne emocije.

Nitko još nije postavljao pitanja. Vaše pitanje će biti prvi!

Registrirajte se da biste ostavili recenziju.
Potrebno je manje od 1 minute.

Silver Fox recenzije

Stranice 1

Morate se prijaviti ili registrirati kako biste poslali odgovor.

Postovi 7

1 Tema iz Alyona 2014-11-01 21:13:20

  • Alena
  • Novi član
  • neaktivan
  • Registrirano: 2014-11-01
  • Poruke: 8
  • Ugled: [0 | 0]

Tema: Silver Fox Recenzije

Moj suprug i ja pokušavamo shvatiti dijete, ali imam problema s uzbuđenjem, a ja to ne želim. Želim probati Silver Fox žensku patogenu (Silver Fox), izgleda da je prirodno i Silver Fox recenzije su dobre svugdje. Što mislite o ovom alatu?

2 odgovora tvrtke Shurik Farmpot 2014-11-02 15:53:27

  • Shurik Campopote
  • član
  • neaktivan
  • Registrirano: 2014-11-02
  • Poruke: 10
  • Ugled: [0 | 0]

Re: Silver Fox recenzije

Alain, moj muž i ja imamo sličan problem. Upravo sam naručio Bad Silver Fox za istu svrhu. Ali išli smo na seksolog i pored prehrambenih dodataka preporučili smo da zajedno gledaju XXX videozapise, da idemo na godišnji odmor (samo smo ljeto ljeto, tako da ne sjaji), sjetite se početka našeg odnosa, pa čak i probajte seks u automobilu.
Iskreno, sve ove čudne mjere (video, auto) nisu učinkovite za mene, ali Silver Fox još nije došao, pa sam također slijedio ovu nit, stvarno želim znati tko i kakvi su učinci nakon ovog lijeka i koliko je to djelotvoran.

3 Odgovor od Liza.Tihovod 2014-11-07 11:01:26

  • Liza.Tihovod
  • Novi član
  • neaktivan
  • Registrirano: 2014-11-07
  • Postovi: 2
  • Ugled: [0 | 0]

Re: Silver Fox recenzije

Tražim sada je problem za mnoge, odnosno ja, također, dotaknu, nažalost intimnost nije htio učiniti, a ne sa svojim mužem, i općenito s kim, samo nagovještaj čovjeka - Imam tisuću razloga za odustati od slučaja, glavobolju, a kao! Ja osobno doživjeti početak, jasno je to nije kao muža i on je osjećao krivnju i uvrijeđen, to mora biti jasno boriti. Moj suprug i ja sjeli i razgovarali srca do srca, i odlučili naći nekakav lijek iz ovog problema. Srebrna lisica sami izabrali, na prvi dan popila prvu torbu, i odjednom je postojala želja za seksom, ali da budem iskren, ne vjerujem u bilo kakve pripreme u tom pogledu! Volim činjenicu da je ovaj lijek prirodan, siguran, djeluje u skladu s namjeravanom svrhom, ne zloupotrijebim ga, ali kad trebam piti vreću, pokazalo se izvrsnim lijekom, savjetujem vam!

4 Odgovor iz Slikona 2014/11/07 16:31:19

  • Slikon
  • Novi član
  • neaktivan
  • Registrirano: 2014-11-07
  • Poruke: 6
  • Ugled: [0 | 0]

Re: Silver Fox recenzije

Evo, mnogi se pitaju za učinak ove Silver Fox, i želio bih prenijeti neke misli moje supruge o tome i dodati nekoliko mojih komentara u pogledu ovog BAA droga. Sada bih, prije svega, želio izraziti mišljenje moje supruge (ona je prihvatila "lisicu") i, naravno, njezinu. Želio bih početi s učinkom uzrokovanim lošim. Moja supruga još nije odgovorila na takav lijek, i nikad je prije toga nisam vidjela. Općenito, dodatak prehrani djeluje. Dijeta se sastoji isključivo od prirodnih sastojaka, zbog čega praktički nema štetnih i negativnih učinaka. Istina, lijek je kontraindiciran kod djevojčica s anorgazijom i suhog vagina. I tako, vrlo Badik super!

5 Odgovor od lovelove 2014-11-08 09:55:13

  • lovelove
  • član
  • neaktivan
  • Registrirano: 2014-11-08
  • Poruke: 10
  • Ugled: [0 | 0]

Re: Silver Fox recenzije

Evo, mnogi se pitaju za učinak ove Silver Fox, i želio bih prenijeti neke misli moje supruge o tome i dodati nekoliko mojih komentara u pogledu ovog BAA droga. Sada bih, prije svega, želio izraziti mišljenje moje supruge (ona je prihvatila "lisicu") i, naravno, njezinu. Želio bih početi s učinkom uzrokovanim lošim. Moja supruga još nije odgovorila na takav lijek, i nikad je prije toga nisam vidjela. Općenito, dodatak prehrani djeluje. Dijeta se sastoji isključivo od prirodnih sastojaka, zbog čega praktički nema štetnih i negativnih učinaka. Istina, lijek je kontraindiciran kod djevojčica s anorgazijom i suhog vagina. I tako, vrlo Badik super!

Slikon, ne razumijem što pišete. odakle ste dobili ovu krivovjerju, da je suprotan za anorgaziju i suhoće vagine. pažljivo pročitajte, a zatim dezinformirati ljude! Posebno sam pronašao opis Silver Foxa na internetu, gdje je pisano crno-bijelo da je prikazan "s slabim uzbuđenjem, s prekršajem ili nedostatkom seksualne želje, nedovoljnom opskrbom krvi u genitalije, vaginalnom suhom, frigidijom i anorgazijom". ako ne vjerujete, ovdje je dokaz: http: //xn--80abk6g.xn--c1avg/silver-fox. Pitam se kako ti ženu stavljaš drogom, čak i ako se ne zanimaš čitati upute?

6 Odgovor iz inka-1979 2014-11-08 13:22:40

  • Inka-1979
  • Novi član
  • neaktivan
  • Registrirano: 2014-11-08
  • Postovi: 3
  • Ugled: [0 | 0]

Re: Silver Fox recenzije

Imala sam prave probleme u dobivanju orgazma. Bilo je moguće postići, ali ne na uobičajeni način. Muškarci ne uvijek točno razumiju odsutnost žene koja ima orgazam u isto vrijeme, pripisujući potpunu nesposobnost da to doživljava. Ali uopće nije tako! Znam da nisam imao dovoljno potpunu uzbuđenost. Prisustvovao se orgazam, ali postupno se želja onesvijestila. Na savjet prijatelja pokušao je Silver Fox. Od prve aplikacije počeo sam doživjeti nekoliko drugih senzacija) uzbuđenje bilo je snažno, čak i neodoljivo) Tjedan dana nakon početka recepcije doživjela sam pravi orgazam u uobičajenom muškom razumijevanju! Djevojke! Savjetujem! podebljano)

Silver Fox (Silver Fox) Uzbudljive kapi: pregled s realnim povratnim informacijama od žena

Često su žene u potpunosti apsorbirane u mislima o kućanstvu, što kupiti, što kuhati, kako su stvari s djecom, što još nisam zaboravio učiniti... Bez obzira koliko se volim opustiti uz svoju voljenu jednu večer, to ne uvijek funkcionira. Teoretski, predstavljate se kao vruća lavica, ispunjavajući sve želje u krevetu, ali kada je riječ o krevetu, rezultat uopće nije sretan. Da bi se povećala seksualna želja, započinje potragu za alatima koji mogu dodati papar u intimni život. Posebna pažnja zaslužuje lijek Silver Fox. Ova popularna ženska patogena Silver Fox je kvalitetan dokazani alat koji utječe na otkrivanje ženske senzualnosti i seksualne individualnosti.

Da biste saznali što je izvanredno za patogena srebrne lisice i kako ga upotrebljavati, trebali biste se upoznati s njegovim značajkama, recenzijama stručnjaka i kupaca koji su već testirali učinak lijeka na sebe. Tako ćete saznati o svojoj stvarnoj učinkovitosti i moći ćete shvatiti je li vrijedno kupiti ili ne.

Značajke lijeka

Proizvođač tvrdi da je srebrna lisica Srebrna lisica stimulira žene svih dobnih skupina, učinkoviti afrodizijak. Uz to, možete poboljšati seksualnu želju, povećati osjetljivost erogenih zona, dobiti nezaboravan doživljaj tijekom orgazma. Svaka žena koja želi postići svijetle, eksplozivne emocije u svakom bliskom kontaktu s partnerom može kupiti Silver Fox.

Učinak Silver Fox-a možda je nešto slabiji od nekih skupljih kolega, ali u smislu njezinog utjecaja na psiho-emocionalnu sferu, nema jednako. Ako želite ugodno iznenaditi svog čovjeka, tada se razlog neočekivano probudene divljeg strasti može čuvati u tajnosti.

Kako droga radi na ženskom tijelu i što ona osjeća kad uzme Silver Fox:

  • Emancipacija. Dolje s krutosti i zamišljenim strahovima.
  • Strast, požuda.
  • Osjetljivost dojki.
  • Povećana cirkulacija krvi u zdjeličnim organima.
  • Jačanje izlučivanja vagine. Pomaže lakom prodiranju penisa i rješava problem suhog intimnog područja.

Zašto odabrati žensku srebrnu lisicu? Sljedeće činjenice govore o prednostima ovog alata preko analoga:

  • Ne sadrži hormone, stoga ne krši hormone žene.
  • Ne sadrži sintetičke aditive, ne uzrokuje alergije.
  • Nema izraženog okusa i mirisa.
  • Kompatibilan s alkoholom (u malim količinama).
  • Kompatibilan s drugim lijekovima i dodatkom prehrani.

Lijek ne sadrži hormone i sintetičke aditive

Sadržaj lijeka

Sastav Silver Fox uključuje oko dvadeset prirodnih i biljnih ekstrakata. Proizvođač je identificirao nekoliko glavnih:

  • L-arginin.
  • Shi Guang Zi.
  • Lijepa argireyu.
  • Duga paprika.
  • Ja zujam makunu.
  • Korotkorozhkovskaya Goryanka.

Silver Fox je dostupan u obliku tekućine i praha. Tekući patogen je u bočici kapsule s posebnim kapaljkom za prikladnu dozu lijeka. Prosječna cijena uzročnika Silver Fox u kapi je 1.300 rubalja po pakiranju od četiri boce.

Kako se prijaviti

Upute za uporabu priložene svakom izvornom pakiranju srebrnog lisca i sadrže sve potrebne informacije o proizvodu. Prije namjeravanog seksualnog čina, otopite kapljice u čašu sa svježom tekućinom i odmah ga pijete. Srebrna lisica počinje djelovati na ženu nakon 10 minuta, dajući osjećaj opuštanja i želje. Uzbuđenje traje 4-5 (ponekad do 8 sati) od trenutka uzimanja kapljica. Tijek liječenja ovisi o spolnoj aktivnosti žene. Jedna doza - ne više od jedne boca.

kontraindikacije

Smatra se pogrešnim mišljenjem da potpuno prirodni sastav lijeka ne može imati kontraindikacije. Proizvođač zasebno označava ograničenja pri primitku Silver Fox. Svatko tko će kupiti žensku srebrnu lisicu.

Kome i kada je nemoguće koristiti Srebrnu lisicu:

  • Zabranjeno je uzeti djecu i djevojke mlađe od 18 godina.
  • Trebalo bi se suzdržati od povećane nervozne razdražljivosti ili agresije.
  • Zabranjeno je s endokrinim patologijama i hipertenzivnim bolestima.
  • Opasno je uzeti s ginekološkim bolestima.
  • Zabranjeno je tijekom dojenja tijekom trudnoće.
  • Suzdržite se od uzimanja ako ste preosjetljivi na aktivne sastojke.

Lijek je zabranjen uzimati osobe s hipertenzijom

Ne treba prekoračiti jednu dozu lijeka. Negativni efekti nestaju nakon nekoliko sati, pa ako slijedite dnevni zahtjev Silver Foxa, imat ćete sve što je potrebno da biste dobili osloboditi od neželjenih očiju. u redu.

Na ženskim forumima možete postavljati pitanja i čitati prave recenzije o pripremi Silver Fox. Djevojke pitaju kako se koristi Silver Fox, što je bolje, Silver Fox u kapi ili prah, to stvarno može brzo probuditi, je li moguće kupiti kapi u ljekarnama, itd. Silver Fox je vjerojatno dodatak prehrani nego medicinski lijek, to je razlog zašto ponekad postoje pitanja o njegovoj učinkovitosti. Ali oni koji su već pokušali reći nešto slično: "Nisam očekivao da bi bilo tako cool..."

Zahvaljujući brojnim pozitivnim ocjenama o srebrnoj lisci, žene žele vjerovati da će zaista pomoći vratiti se u svoj obiteljski život istim nevjerojatnim senzacijama. U svakom slučaju, sve dok ne probate, nećete razumjeti. Zadovoljava jednostavnu metodu upotrebe, potpuno prirodni sastav, a što je najvažnije, uzbudljiv efekt postiže se od prvog trenutka. Ispravna primjena srebrnog lisica donijet će seksualnim partnerima more emocija, obojenih u svim bojama duga. Napravite dar za sebe i svoje ljude.