Search

Srebrna lisica za žene ocjenjuje forum

Stock Foto Silver Fox za žene

Zanima vas:

Nabavite narudžbu i dobiti BONUS!

  • 1. Kada kupujete na našim stranicama od ukupno 20 tableta od bilo kojeg imena - dobijte 2 tablete Viagra besplatno!

Seksolozi: Valery Novitsky (pozitivna ocjena)


Kada preporučujem Silver Fox svojim bolesnicima, uvijek naglašavam da je to lijek koji je 100% biljnih. Uostalom, mnogi ljudi ostaju uporni nepovjerenje na takozvanu "kemiju". Dakle, patogen Silver Fox sadrži više od 20 biljaka koje rastu u Tajlandu i afrodizijaci.

Kažem nevjerojatno o svojstvima nekih od njih. Dakle, argyria je lijepa, sposobna normalizirati metaboličke procese u tijelu, "može" još jačati libido, a seksualni iscjedak zbog toga postaje svjetliji.

  • produljene glavobolje;

Ekstrakt od mahuna dugog papra, pored povećanja libida, ne samo da pojačava temperament, već i u budućnosti podržava seksualnu funkciju. Ništa manje zanimljiva farmakološka svojstva i drugi sastojci lijeka.

Seksolozi: Alina Sergeevna (pozitivna ocjena)

Stručnjaci savjetuju Silver Fox


Mnogi od mojih pacijenata žale se na nedostatak seksualne želje, orgazma, niske seksualne aktivnosti, što, naravno, stvara probleme u obitelji, u odnosu sa suprugom. U takvim slučajevima, uvijek vam savjetujem da isprobate Silver Fox.

Ova ženska patogena savršeno rješava ove probleme. I želja i aktivnost u seksualnom aspektu žena povećavaju se, osjećaji tijekom orgazma povećavaju, njezino trajanje se povećava.

Žena počinje živjeti punim seksualnim životom. Moram reći da se može nazvati indikaciju za korištenje srebrnog lisica i suhoću rodnice. Dakle, lijek povećava i vaginalnu sekreciju.

Pored toga, postoji i povećanje dojke. Pacijenti također dijele opažanje da su osjetljiviji na dodir i miluju, tj. poboljšava kvalitetu seksa.

Ginekolog: Andrei Lvovich (pozitivan pregled)

U pravilu, uvijek savjetujem svoje pacijente Silver Fox kao bezazlen i prirodan lijek. Ne samo da može poboljšati i bojati intimni život sa svijetlim bojama, nego i nositi se s nekim zdravstvenim problemima.

Na primjer, kratkotrajna groznica Goryanka u svom sastavu može spriječiti pojavu adenoma prostate kod muškaraca, smanjuje mogućnost pojave menopauze u žena, suočava se s neurozama, pa čak i depresijom, te u načelu povećava vitalnost.

Silver Fox za žene: recenzije

Zar vaša djevojka ne želi seks? Supruga je postala ravnodušna, ležala s tobom u krevetu? Želite li nešto seksualno promijeniti? Tada biste trebali obratiti pozornost na alat "Silver Fox", koji je namijenjen lijepoj polovici čovječanstva - za žene. Danas ćemo saznati kako ova droga djeluje na djevojčice, koliko je učinkovita, a također saznati kako žene predstavljaju slabiji seks.

Kada koristiti?

Alat Silver Fox će biti potreban za žene koje imaju takve probleme u intimnoj sferi kao:

- Nema želje za seksom.

- Nedostatak opskrbe krvi urogenitalnim organima.

- Nedostatak sjajnih osjeta tijekom spolnog odnosa.

Osim toga, sredstvo "Silver Fox" - uzročnik, koji svim ostalim pomaže povećati veličinu grudi, a također sprečava početak menopauze kod žena.

Otpustite obrazac

Silver Fox (strano ime afrodizijaka, kojemu je članak posvećen) prodaje se u vrećicama od 5 mg. Svaki od njih troši se 1 put. U jednom pakiranju je 12 doza ovog alata. Sadržaj pakiranja, kada se otopi u tekućini, nema okus, miris ili boju.

Također, lijek je dostupan u bočicama od 5 ml. U tom slučaju alat je već otopljen, dovoljno ga je samo uliti u vodu ili u drugo piće. Ovaj oblik otpuštanja prikladan je jer afrodizijak ne treba prethodno miješati.

struktura

Silver Fox alat za žene je apsolutno siguran, budući da se sastoji samo od prirodnih sastojaka, koji su, usput, korišteni u kineskoj tradicionalnoj medicini za liječenje neplodnosti i slabe uzbuđenosti kod djevojčica. Sastav ovog lijeka uključuje samo bilje koje se uzgajaju u Kini i Tajlandu. Svaka biljka pojedinačno pridonosi uzbuđenju žena, a zajedno djeluju izvanredno. Stoga, niti jedan predstavnik slabijeg seksa neće ostati ravnodušan nakon primjene Silver Foxa.

Ukupno, ovaj lijek sadrži oko 20 biljaka koje su afrodizijaci. Glavni su sljedeći: mucanje, argyria, pueraria, dugi papar, jams, kratka rogodišnja goryanka.

Biljka Goryanka, na primjer, kada se koristi, proširuje krvne žile zdjelice organa, što dovodi do žurbe krvi ženskim genitalnim organima. Mukuna žamor potiče centar za uživanje u mozgu, također normalizira razinu kolesterola u krvi. Argyrea je izvrstan tonik sastojak koji je također snažan afrodizijak. Jama doprinosi povećanoj proizvodnji estrogena.

Upute za uporabu

Sredstva "Silver Fox" traju 15 minuta prije nastupa. Sadržaj vrećice se otopi u 100 ml vode ili u bilo kojoj drugoj tekućini (osim alkohola). Ako je ovaj alat kupljen u obliku rješenja, dovoljno ga je samo uliti u čašu i piti ga s komotom, sokom itd.

Na dan, ne možete uzeti više od 1 doze lijeka, tj. 1 vrećicu ili 1 bocu s ovom afrodizijakom.

kontraindikacije

Patuljasta ženka Silver Fox nije preporučljiva za upotrebu u takvim situacijama:

- Dok je djevojka u zanimljivom položaju.

- Njegovatelji majke također ne bi smjeli koristiti ovaj alat.

- Osobe mlađe od 18 godina.

- Zabranjeno je uzimanje ovog lijeka paralelno s jakim alkoholnim pićima.

- Ne smijete prekoračiti dopuštenu dozu, kako ne biste povećali krvni tlak, nije bilo problema sa srcem, problemi s bubrezima nisu počeli.

- Tijekom prvog seksualnog odnosa, bolje je da djevojka ne koristi Silver Fox droga. Činjenica je da, inače, može dovesti do povećanog krvarenja kad se himen razbije.

Pozitivna povratna informacija od ljudi

Lijek "Silver Fox" recenzije djevojke dobivaju dvostruko. Međutim, većina slabijeg spola govori polako o ovom alatu. Prema njima, to je izvrstan afrodizijak koji može brzo uzbuđivati ​​djevojku. Mnoge žene zapažaju da je nakon korištenja ovog alata počeo poboljšati njihov intimni život, pojavili su se nova osjećanja, seks je postao ugodno zadovoljstvo, a ne mučenje, kao što je bilo prije. Također, neki ljudi pišu na forumima da su nakon upotrebe Silver Fox proizvoda znatno porasli dojki, što je osobito zadovoljilo svoje druge polovice. Stoga savjet za muškarce: ako želite jednostavno zavesti ženu koju zanima ili želite uzbuditi svog partnera do granice, ponuditi joj je ovaj lijek i nećete ga požaliti. Uostalom, kad djevojka dobiva puni orgazam, onda se čovjek osjeća u svom najboljem svjetlu. Stoga, dajte sebi i svojoj dragi istinski užitak, koristite ovu biljku afrodizijak za novi, svijetli intiman život.

Negativna povratna informacija od ljudi

Nažalost, alat Silver Fox ima ne samo pohvalne, ali i neodobrene recenzije. Za neke žene, ovaj lijek nije pomogao. To jest, nije donio nikakav učinak. Po njihovom mišljenju, to je jednostavna lutka, lutka u jednoj riječi. Ali je li doista? Uostalom, ovaj alat zaista pomaže drugim ženama. Pa što je to problem? Zašto ga neki hvale, dok drugi kategorizirano ne preporučuju kupnju? I cijela stvar u originalnosti ovog alata. Uostalom, afrodizijak Silver Foxa zapravo je skup lijek (za 4 vrećice, 1300 rubalja treba dati). A ako djevojka dobije ovaj alat za 250 rubalja, onda o čemu možemo razgovarati? Uostalom, jednostavno je skliznula laž. Stoga, ne biste trebali slijepo vjerovati raznim organizacijama koje prodaju afrodizijak putem Interneta. Bolje je kupiti lijek "Silver Fox" u ljekarni, gdje postoji licenca za prodaju. A ako djevojke kupuju ovaj alat na dokazanom mjestu, onda će biti manje negativnih povratnih informacija.

Liječnici recenzije

Stručnjaci jednoglasno kažu da prije nego što odete u ljekarnu iza ovog afrodizijaka, najprije morate pokušati s drugim metodama kako biste poboljšali seksualni život. Na primjer, promijenite situaciju (idite s voljenom osobom za odmor, putovanje, sami s njim), gledajte filmove za odrasle, kontaktirajte sa seksologom za pomoć. A ako stručnjak savjetuje ženu ovu afrodizijak, onda ga možete kupiti. Međutim, opet, trebate kupiti ovaj alat na dokazanom mjestu, tako da se ne biste razočarali u njegovu neuspjehu.

Sada znate kada je Silver Fox nužna za žene. Recenzije ovog afrodizijaka su dvostruko. Međutim, one žene koje su kupile izvorni lijek, pozitivno govore o tome. A one dame koje su kupile proizvod nekoliko puta jeftinije, što znači da je riječ o lažnom, naravno, ostala nezadovoljna rezultatom. Stoga se zaključak može izvesti na sljedeći način: potrebno je nabaviti afrodizijak Silver Fox samo u ljekarnama, gdje postoji dozvola za prodaju tih lijekova.

Srebrne lisice su loše

Margotov post »19. srpnja 2017, 07:05

Re: Silver Fox - tko je to pokušao?

Poruka Anonimnom »19.07.2017., 17:19

Re: Silver Fox - tko je to pokušao?

Gost Pošta »20 Jul 2017, 13:54

Re: Silver Fox - tko je to pokušao?

Poruka Marinka »23.07.2017., 10:44

Re: Silver Fox - tko je to pokušao?

Message Girl "25. srpnja 2017, 09:05

Re: Silver Fox - tko je to pokušao?

Poruka Miroslava "26. srpnja 2017, 08:41

Re: Silver Fox - tko je to pokušao?

Poruka Masye »31 Jul 2017, 08:01

Re: Silver Fox - tko je to pokušao?

Poruka Anonu »03 Kolovoz 2017, 16:51

Re: Silver Fox - tko je to pokušao?

Poruka Doktor »09 Kolovoz 2017, 06:27

Re: Silver Fox - tko je to pokušao?

Post Ira "18 kolovoz 2017, 07:41

Re: Silver Fox - tko je to pokušao?

Poruka Marina "19 Kolovoz 2017, 15:56

Re: Silver Fox - tko je to pokušao?

Poruka iz Olya1989 »19. kolovoza 2017, 16:59

Re: Silver Fox - tko je to pokušao?

Poruka larisa »23 Kolovoz 2017, 08:20

Re: Silver Fox - tko je to pokušao?

Poruka 1Boris1 »24. kolovoz 2017, 14:27

Silver Fox recenzije

Stranice 1

Morate se prijaviti ili registrirati kako biste poslali odgovor.

Postovi 7

1 Tema iz Alyona 2014-11-01 21:13:20

  • Alena
  • Novi član
  • neaktivan
  • Registrirano: 2014-11-01
  • Poruke: 8
  • Ugled: [0 | 0]

Tema: Silver Fox Recenzije

Moj suprug i ja pokušavamo shvatiti dijete, ali imam problema s uzbuđenjem, a ja to ne želim. Želim probati Silver Fox žensku patogenu (Silver Fox), izgleda da je prirodno i Silver Fox recenzije su dobre svugdje. Što mislite o ovom alatu?

2 odgovora tvrtke Shurik Farmpot 2014-11-02 15:53:27

  • Shurik Campopote
  • član
  • neaktivan
  • Registrirano: 2014-11-02
  • Poruke: 10
  • Ugled: [0 | 0]

Re: Silver Fox recenzije

Alain, moj muž i ja imamo sličan problem. Upravo sam naručio Bad Silver Fox za istu svrhu. Ali išli smo na seksolog i pored prehrambenih dodataka preporučili smo da zajedno gledaju XXX videozapise, da idemo na godišnji odmor (samo smo ljeto ljeto, tako da ne sjaji), sjetite se početka našeg odnosa, pa čak i probajte seks u automobilu.
Iskreno, sve ove čudne mjere (video, auto) nisu učinkovite za mene, ali Silver Fox još nije došao, pa sam također slijedio ovu nit, stvarno želim znati tko i kakvi su učinci nakon ovog lijeka i koliko je to djelotvoran.

3 Odgovor od Liza.Tihovod 2014-11-07 11:01:26

  • Liza.Tihovod
  • Novi član
  • neaktivan
  • Registrirano: 2014-11-07
  • Postovi: 2
  • Ugled: [0 | 0]

Re: Silver Fox recenzije

Tražim sada je problem za mnoge, odnosno ja, također, dotaknu, nažalost intimnost nije htio učiniti, a ne sa svojim mužem, i općenito s kim, samo nagovještaj čovjeka - Imam tisuću razloga za odustati od slučaja, glavobolju, a kao! Ja osobno doživjeti početak, jasno je to nije kao muža i on je osjećao krivnju i uvrijeđen, to mora biti jasno boriti. Moj suprug i ja sjeli i razgovarali srca do srca, i odlučili naći nekakav lijek iz ovog problema. Srebrna lisica sami izabrali, na prvi dan popila prvu torbu, i odjednom je postojala želja za seksom, ali da budem iskren, ne vjerujem u bilo kakve pripreme u tom pogledu! Volim činjenicu da je ovaj lijek prirodan, siguran, djeluje u skladu s namjeravanom svrhom, ne zloupotrijebim ga, ali kad trebam piti vreću, pokazalo se izvrsnim lijekom, savjetujem vam!

4 Odgovor iz Slikona 2014/11/07 16:31:19

  • Slikon
  • Novi član
  • neaktivan
  • Registrirano: 2014-11-07
  • Poruke: 6
  • Ugled: [0 | 0]

Re: Silver Fox recenzije

Evo, mnogi se pitaju za učinak ove Silver Fox, i želio bih prenijeti neke misli moje supruge o tome i dodati nekoliko mojih komentara u pogledu ovog BAA droga. Sada bih, prije svega, želio izraziti mišljenje moje supruge (ona je prihvatila "lisicu") i, naravno, njezinu. Želio bih početi s učinkom uzrokovanim lošim. Moja supruga još nije odgovorila na takav lijek, i nikad je prije toga nisam vidjela. Općenito, dodatak prehrani djeluje. Dijeta se sastoji isključivo od prirodnih sastojaka, zbog čega praktički nema štetnih i negativnih učinaka. Istina, lijek je kontraindiciran kod djevojčica s anorgazijom i suhog vagina. I tako, vrlo Badik super!

5 Odgovor od lovelove 2014-11-08 09:55:13

  • lovelove
  • član
  • neaktivan
  • Registrirano: 2014-11-08
  • Poruke: 10
  • Ugled: [0 | 0]

Re: Silver Fox recenzije

Evo, mnogi se pitaju za učinak ove Silver Fox, i želio bih prenijeti neke misli moje supruge o tome i dodati nekoliko mojih komentara u pogledu ovog BAA droga. Sada bih, prije svega, želio izraziti mišljenje moje supruge (ona je prihvatila "lisicu") i, naravno, njezinu. Želio bih početi s učinkom uzrokovanim lošim. Moja supruga još nije odgovorila na takav lijek, i nikad je prije toga nisam vidjela. Općenito, dodatak prehrani djeluje. Dijeta se sastoji isključivo od prirodnih sastojaka, zbog čega praktički nema štetnih i negativnih učinaka. Istina, lijek je kontraindiciran kod djevojčica s anorgazijom i suhog vagina. I tako, vrlo Badik super!

Slikon, ne razumijem što pišete. odakle ste dobili ovu krivovjerju, da je suprotan za anorgaziju i suhoće vagine. pažljivo pročitajte, a zatim dezinformirati ljude! Posebno sam pronašao opis Silver Foxa na internetu, gdje je pisano crno-bijelo da je prikazan "s slabim uzbuđenjem, s prekršajem ili nedostatkom seksualne želje, nedovoljnom opskrbom krvi u genitalije, vaginalnom suhom, frigidijom i anorgazijom". ako ne vjerujete, ovdje je dokaz: http: //xn--80abk6g.xn--c1avg/silver-fox. Pitam se kako ti ženu stavljaš drogom, čak i ako se ne zanimaš čitati upute?

6 Odgovor iz inka-1979 2014-11-08 13:22:40

  • Inka-1979
  • Novi član
  • neaktivan
  • Registrirano: 2014-11-08
  • Postovi: 3
  • Ugled: [0 | 0]

Re: Silver Fox recenzije

Imala sam prave probleme u dobivanju orgazma. Bilo je moguće postići, ali ne na uobičajeni način. Muškarci ne uvijek točno razumiju odsutnost žene koja ima orgazam u isto vrijeme, pripisujući potpunu nesposobnost da to doživljava. Ali uopće nije tako! Znam da nisam imao dovoljno potpunu uzbuđenost. Prisustvovao se orgazam, ali postupno se želja onesvijestila. Na savjet prijatelja pokušao je Silver Fox. Od prve aplikacije počeo sam doživjeti nekoliko drugih senzacija) uzbuđenje bilo je snažno, čak i neodoljivo) Tjedan dana nakon početka recepcije doživjela sam pravi orgazam u uobičajenom muškom razumijevanju! Djevojke! Savjetujem! podebljano)

Srebrna lisica

Registrirajte se da biste ostavili recenziju.
Potrebno je manje od 1 minute.

U supruzi ima apatije, uključujući i osobnu sferu, ništa ne pomaže, ispalo je da je uzbuđuje samo s tim čudesnim pilulama. Zapravo, učinak je vidljiv nakon prve doze, akcija dolazi na različite načine, od pet minuta do pola sata.
Seks postaje stvarno vruć i zasićen, libido se stimulira na nerealne visine, a što je najvažnije, lijek ne uzrokuje ovisnost, nakon što se odrekne bilo kakvih negativnih učinaka, hormoni supruge su normalni. Idealno za parove koji imaju privremena razdoblja seksualne stagnacije.

Sredstvima za poticanje libida općenito su skeptični, ali su ipak odlučili kupiti ženu Silver Fox. Dok sam se preselio u vegansku prehranu, pa se želja za seksom isparila. Sam je iznenađen. Ne znam kako se biljojedi nositi s takvim problemima.

S vremena na vrijeme prihvaćam Silver Fox, kada želim maziti muža i iznenađenje za 200%. Ne žalim se na libido, ali postoje dani kada se iz umora, ili razdoblja takvog ciklusa, dobro, ne želim ništa uopće. Tada dolazi u igru ​​srebrni vrećasti prašak.
Lijek za bilje, bez kemije, ne vrijedi brinuti o zdravlju, čak mi se čini da je uzimanje "Lisica" dobro za mene.
Nije promatrala nikakve nuspojave, alergije ili druge probleme. Kvaliteta sna također ne utječe.
Prah za piće nije težak, a ne odvratan. Otopiti u vodi, to je apsolutno neukusan. Pokušaj počinje raditi vrlo brzo, za dvadeset minuta već osjećam kako se sve u meni kipuće i željno želim seks. To je samo neka vrsta ludila, sve se okreće u meni, nikada se nisam vidio tako oslobođenog. Suprug je po prvi puta općenito došao do užitka.
Sada znamo da je nekontrolirani seks i pun povratak na moj dio točno uvjereni nakon uzimanja kanala. Osobno, imam učinak nakon što dugo traje, još nekoliko dana sigurno

Izvrstan alat za buđenje seksualnosti na pozadini početka menopauze. Kao da se vraća prije 10 godina, do vrha seksualne aktivnosti. Najzanimljivije, uzbuđuje na moralnoj razini, iu smislu fizioloških manifestacija. Učinak traje sat i pol.
Nema negativnih posljedica, trovanja, bez svrbeža ili iritacije. To ne uzrokuje ovisnost, to je jako dobro. Usput, nakon tečaja primijetio sam da unatoč dobi i biološkim promjenama, još uvijek postoji žudnja za seksom, tako da učinak lijeka nije samo kratkotrajna stimulacija.

Njegova mu je supruga jako voljela, kao da se vratila studentima: nisam vidjela takvu strast i strast od nje 10-15 godina. I još više sam bio udario po trajanju učinka. Ako sam u redu s uzbuđenjem 15 minuta nakon uzimanja lijeka (lijek je namijenjen ovome), onda je njezina strast i ustrajnost ujutro, kada je prošlo više od 10 sati od uzimanja lijeka, iznenađujuće.
Uzbuđenje iz lijeka vidljivo je golim okom: crvenilo kože, brzo disanje i otkucaji srca, obilna sekrecija.
Prašak radi savršeno, s tim se ne možete raspravljati. Nema štetu od njega, kao, ne, to je šteta što košta samo malo.

Kupio sam Silver Fox za raznolikost mog osobnog života, moj muž ne zna za patogena. Inače bih se uvrijedio, mislim da bih se trebao uzbuđivati ​​čim me pogledao. Ali s Silver Foxom se pretvarati da to stvarno nije tako teško. Čim sam dobio kutiju s praškom, odmah ih stavim u kontejner i bacio kutiju daleko. Ima previše podataka o njoj, što će muž vidjeti, čitati. I ništa se ne piše na prah. Samo siva torba. Dakle, moj muž nema pitanja, stalno pijem vitamine za vid.

On je predložio da probati svoju ženu vjerojatno 2 mjeseca nakon rođenja.
Imamo dobru, toplu i pouzdanu vezu. I radimo na njima cijelo vrijeme.
Pića u prahu, razrijeđena sokom, samo s vodom - a ne ledom. Učinak dolazi vrlo brzo, to je istina.
Prema ženi, nakon prijema, ugodno toplo se prvo pojavljuje u trbuhu, a zatim se spušta prema dolje i pretvara se u goruće senzacije, pokazalo se da krv teče do mjesta na kojem bi trebala biti za nekoliko minuta.

Tako se dogodilo da se moj odnos s mojim mužem nije razvio jako dugo nakon vjenčanja. Kako su odrezani jedni od drugih! Bilo je dijete, nevolje, stalni problemi. Nismo vidjeli seks gotovo godinu dana. Odlučio sam nešto učiniti. Kupio je ženski patogen. Nakon što sam jednom pokušao, bio sam jako uznemiren da prije toga nisam znao za takav alat.
Silver Fox doslovno spasio naš brod od sudara!
Lijepo je osjetiti tijelo čovjeka i shvatiti što ga želite. I ne kao prije - brzo neuobičajeni seks.
Prihvaćam patogena sat vremena nakon jela (tako da je učinak bio bolji). Na praznom trbuhu koji se plaši piti. Alat počinje raditi nakon 20 minuta. Osjećam snažnu privlačnost mojem mužu prije i za vrijeme seksa. To je samo nevjerojatan osjećaj.
Zbog činjenice da smo ponovno seksali, obitelj je ojačala. Moj muž i ja uvijek smo poput jedne cjeline. Patogen je stvarno cool, uvijek ću ga kupiti! Alergije i nuspojave još nisu bili. Uvijek sam ozbiljno shvatio moje zdravlje, pa bih svakako primijetio neke abnormalne pojave nakon uzimanja patogena, ali jednostavno ne postoje.
Sretan sam kao slon! Moj suprug me podržava!

Kupio sam je za sebe, u početku nisam rekao mojem mužu, bojao sam se da neću odobriti. Ali onda mi je podržavao.
Uzročnik je korišten gotovo svaki dan, to je bilo stvarno potrebno. Već rjeđe, ali se ne navikava na to, lako je odbila. Koristim rijetko. Prikladan je za upotrebu, prašak se brzo otapa i nema okus i miris. Nisam primijetio nuspojave, djeluje odmah i dovoljno dugo, traje 2-3 sata, moj muž izlazi prije nego ja. Dosta!

Silver Fox je uvijek sa mnom u posljednje vrijeme. Primijetio sam nakon sebe da sam nakon rođenja postao strašno problematičan u seksu, neugodno me muž i sve to. Uzeo sam ga u obliku praha i kapi, učinak je otprilike isti, no kapljice sam povoljnije, nema potrebe čekati da se prašak otopi, itd. Pijan i zaboravio :)
Osjećaji su stvarno super, ne mogu ni objasniti kako mi lijek utječe toliko. Pet minuta i već sam uzbuđen. Bolje od bilo koje afrodizijalne volje. Kraj je jednostavno čaroban, moj je muž upravo bio zapanjen nakon prvog prijema kanterela) savjetujem

Čarobne torbe su kupljene na suđenju. Dugo sam želio probati nešto što bi mi pomoglo riješiti krutost u seksu (alkohol nije opcija).
Silver Fox privukao je činjenicu da je bez okusa i bez mirisa! Činjenica je da sam jako izbirljiva priroda, ako barem neki okus bude, ne bih to prihvatio. I ovdje je poput pitke vode, ili čaja, vina i bilo kojeg drugog pića. Akcija dolazi nakon 10 minuta. Loše misli nekako isparavaju i počinjete razmišljati samo o seksu. Dugo mi se moj muž nije toliko uzbuđivao! Samo nema riječi, koje su to sjajne emocije.

Nitko još nije postavljao pitanja. Vaše pitanje će biti prvi!

Registrirajte se da biste ostavili recenziju.
Potrebno je manje od 1 minute.

Silver Fox

Ekaterina Ruchkina 30. ožujka 2015

Upute i opis lijeka Silver Fox (Silver Fox)

Silver Fox (Silver Fox) - lijek koji je dizajniran za povećanje seksualne želje kod žena. Ovo je dodatak prehrani, koji je dizajniran da ispravi najčešće probleme koji smanjuju libido među fer spol:

  • nervoza;
  • Suhe sluznice u intimnom području;
  • Nedostatak svijetlih osjeta tijekom stimulacije;

Kao dio Silver Fox, postoje ekstrakti raznih tropskih i azijskih ljekovitih biljaka (divlja jama, pueraria, paprika, itd.). Oni pružaju brz protok krvi u genitalije, što povećava izlučivanje sluznica i izoštrava osjetila tijekom taktilnog kontakta. Istodobno, otkucaje srca se povećava, krv raste na prsima - osjećaji se potpuno podudaraju s prirodnom dinamikom povećanja seksualne želje.

Istovremeno se uklanjaju psihološke prepreke: žena postaje sigurnija u njezinim željama, oslobođena. No, to je strah, kompleksi i psihološki isječci koji najviše utječu na manifestacije senzualnosti.

Silver Fox primjenjuje se kada:

  • Slabost ili nedostatak seksualne želje;
  • Suhoće genitalnih organa, sprečavanje normalnog seksualnog odnosa;
  • Nedostatak orgazma;

Pusti ovaj aditiv u obliku praha u vrećama (na 5 g). Sadržaj jedne vrećice se otopi u sto ml vode ili čak vina (pola šalice) i odvede pet do petnaest minuta prije spolne intimnosti. Upute za Silver Fox droge izvješće koje ne biste trebali uzeti više od jedne doze dnevno.

Silver Fox je kontraindiciran u:

  • Prisutnost alergija na bilo koju od komponenti;
  • Trudnoća i dojenje;
  • Genitalne bolesti (dok se liječenje ne završi);
  • Patologije kardiovaskularnog sustava, na primjer, hipertenzija. Konkretno, morate biti oprezni ako uzimate bilo koji lijek koji ispravlja vaskularnu funkciju, broj otkucaja srca i tako dalje;

Također, na medicinskoj i zakonodavnoj razini zabranjeno je davati ove i slične dodatke maloljetnicima (osobe mlađe od 18 godina!).

Nuspojave Silver Fox

Naravno, žena bi trebala znati da ona prihvaća. Ako je to samo zato što je prva doza potrebno uzeti s izuzetno oprezom kako biste saznali imate li netrpeljivost na komponente Silver Fox. Ako postoje neki znakovi alergije, osjećaj nepravde, bilo kakve negativne osjećaje - nemojte više koristiti ovaj dodatak.

Silver Fox analozi

Naravno, lijekovi koji povećavaju snagu kod muškaraca i dalje su najpopularniji na tržištu. Ali afrodizijaci za žene ne zanemaruju se. Možete navesti dodatke kao:

  • Zlatna muha;
  • Čvrsti kapi;
  • Viagra za žene;
  • Ecstaz kapi i prašci;

Za cijenu, ovi analozi Silver Fox-a malo se razlikuju. Umjesto toga, trgovina ovisi o tome koji lijek možete dobiti jeftinije. Ali treba više pažnje posvetiti kvaliteti aditiva. Uostalom, to je u ovom segmentu tržišta - najveći broj krivotvorina.

Silver Fox Recenzije

Uglavnom, Silver Fox recenzije su vrlo dobre. A ovdje se postavlja još jedno pitanje: tko ostavlja ove zanosa na forumima? Je li posao prodavača ovog dodataka? "Morat ćete sami riješiti te sumnje." Čini se da su neka mišljenja vrlo prihvatljiva, a drugi - više poput oglašavanja.

Evo nekoliko takvih recenzija:

- Nakon pojave djece, intimni odnosi s mužem postaju dužnost, a ne užitak. Shvaćam da je to primjetljivo ne samo meni, nego i njemu. Stoga sam odlučio pokušati sredstvo za povećanje privlačnosti. Silver Fox je odabrao zbog svoje prirodnosti. Učinak, čudno je. Može se reći da još veći utjecaj na psihološku udobnost - drago mi je, moj suprug je sretan. Što još trebate?

- Sam sam kupio Silver Fox i tajno prihvatio od mog muža. Neka pomisli kako me ovako okreće. I ne želim mu reći o hormonskim kvarovima, o suhoći, o umoru. Sve to, doista, korigira se dozom dodataka.

Pronalaženje negativnih povratnih informacija puno je teže. Ali sigurno postoje. Evo nekoliko primjera:

- Uzeo sam Silver Fox iz prijatelja za test "agent koji izaziva čudo". Pio sam, kao što je napisan u uputama... Općenito, nema ugodnog osjećaja, a posebno atrakcija. Djeluje kao diuretik. Kakvo uzbuđenje.

- Muž donio vrećicu Silver Fox i obojica smo očekivali nešto nevjerojatno. I doista, nakon deset minuta, moja glava toliko je toliko bolna da sam skoro morala nazvati hitnu pomoć! Nikad više neću biti odveden u takve iskušenja.

Naravno, odlučivši uzeti takav aditiv, morat ćete djelovati na vlastitu odgovornost i rizik. Obilje izvrsnih recenzija ne znači da ćete osjetiti cijeli raspon osjetila opisanih u njima. Ako imate i najmanju sumnju da je vaša seksualna sfera ili kardiovaskularni sustav spreman za sličan učinak, bolje je pribjeći drugim sredstvima i metodama vraćanja libida.

Pregled uzbudljivih kapi Silver Foxa (Silver Fox): upute s osvrtom na žene

Iz nekog razloga, kao što su umor, stres, psihološki problemi, hormonalne promjene nakon poroda, žena često traje pasivnu ulogu u intimnim odnosima, više se ne pokrene intimnost i ne bi puno zadovoljstvo od seksa. Najviše se prepuštaju ovoj situaciji, neki oponašaju orgazam, no dugoročno nezadovoljstvo može na kraju imati štetan učinak na odnose u cjelini, pa čak i na zdravlje. Sada postoji mnogo oglašenih proizvoda za muškarce, ali nisu svi čuli da postoje lijekovi stvoreni posebno za žene. Jedan od njih - ženski patogen Silver Fox. Što je Silver Fox (Silver Fox), kako funkcionira, što je sastav i stvarne recenzije, pogledat ćemo ovu recenziju.

Što je a

Priprema Silver Fox za žene najjači je afrodizijak, namijenjen povećanju ženske seksualne želje i senzacija. Slučajni agent Silver Fox ima dva oblika otpuštanja - prašak, pakiran u vrećice od 5 grama, i ampule-kapi s dispenzerom. Recenzije ukazuju na to da ni izraženi okus ne uzrokuje da muškarci potajno dodaju kapljice ženskim pićima. To se ne preporučuje jer to može uzrokovati neočekivani učinak. Na primjer, žena može biti uplašena promjenama koje se događaju s njom i odlaze.

Ženka patogena Srebrna lisica smještena u srebrnom pakiranju s nijansiranom srebrnom kanelom. Pazite da ne kupite lažni. Uzbudljiva droga sada dobiva popularnost, a to se, nažalost, koriste za prevarante.

Srebrna lisica se naziva ženska Viagra, jer stimulira tijelo. Postoji snažna želja za intimnošću, slučaj ostaje samo za čovjeka. Kakve osjećaje žena koja je primila ovaj lijek?

  • Uzbuđenje se povećava.
  • Osjećaj žurbe krvi u genitalije.
  • Osjetljivost grudi i bradavica.
  • Jačanje vaginalne sekrecije, koja služi kao izvrstan mazivo za lako i brzo prodiranje penisa.
  • Puno emancipacija i spremnost za neposredni seks.

Učinak se obično javlja unutar 5 minuta nakon ingestije, no učinak postaje osobito izražen u prosjeku nakon 15-20 minuta, ovisno o individualnim karakteristikama žene. Srebrna lisica je ženska patogena koja je stekla pozitivne povratne informacije ne samo od kupaca, već i od seksologa i ginekologa. Prije uporabe dobro proučite upute i provjerite da nema kontraindikacija. Tako, na primjer, Srebrna lisica je kontraindicirana do 18 godina, trudne i dojilje. Oprez treba koristiti u nazočnosti kardiovaskularnih problema, endokrinih poremećaja, kao i alergija na komponente.

Nakon primjene alata učinak dolazi odmah.

Ljudi često pitaju mogu li se kapi koristiti u kombinaciji s alkoholom. Kontraindikacije za to ne, ali individualni odgovor može se vidjeti, a žena želi spavati umjesto vožnje, ili obratno, to će biti overexcited, pa nakon svega toga se ne preporučuje.

O čemu se sastoji

Mnogi su zainteresirani za sastav tog patogena. Je li doista sigurno? Sastav Srebrnog lisica uključuje biljne komponente i adaptogene koji mogu utjecati na žensku libido, kao i povećati otpornost na štetne učinke:

  • Shi Chuan Ji.
  • Mukuna gori.
  • Argyrea je lijepa.
  • Papar je dug.
  • Goryanka kratko razdoblje
  • Epimedium.
  • Pueraria.
  • Bengalski papar
  • Yam divlje i druge biljke

Osim toga, sastav Silver Fox sadrži vitaminski i mineralni dodatak koji pridonosi prirodnoj proizvodnji estrogena. Omjer aktivnih sastojaka odabran je na takav način da lagano utječe na žensko tijelo. Srebrna lisica je u stanju uzbuditi bez uznemiravanja hormona. Ženske recenzije Srebrnog lisice potvrđuju da nije zabilježen nikakav negativan učinak na menstrualni ciklus.

Kako se primjenjuje patogen srebrne lisice? Izvorni Slver lisica sadrži upute koje detaljno opisuju put davanja i doziranje. Stoga upute za uporabu daju sljedeće upute:

  • Otopiti sadržaj jedne vrećice ili jedne ampule u čaši vode, soka ili toplog čaja.
  • Popijte piti 15-30 minuta prije namjenske intime

Dnevna doza ne smije prelaziti 1 vrećicu ili u slučaju korištenja oblika kapi - 1 ampula kako bi se izbjegle nuspojave i tahikardija. Na kartici. oblik nije dostupan.

Važno je slijediti preporuke za uporabu.

Gdje kupiti lisicu

Ljekarne Srebrna lisica je teško dobiti. Ovo je bolje jer, budući da je naređivao lijek na službenim stranicama, nema sumnje o njegovoj kvaliteti i autentičnosti. Osim toga, službeni prodavatelj daje najbolju cijenu, često vrijedne dionice. Potrebno je samo ispuniti mali obrazac i pričekati da operator nazove. Cijena Silver Fox varira između 990-1500 rubalja. Paket se šalje gotovinom po isporuci, tj. Nije potrebno plaćanje unaprijed.

Nakon napornog dana, svaka osoba treba smiriti. Ali zbog umora i drugih razloga, teško je postići uzbuđenje. Dobro je da postoje sredstva za prevladavanje ove prepreke. To je put do zdravog skladnog odnosa par i dobrog raspoloženja.

Koristim pilule za kontrolu rađanja nekoliko mjeseci i javlja se nuspojava - slaba uzbuđenja, bez podmazivanja. Na savjet prijatelja kupio je ovaj dodatak bez puno pouzdanja. Samo sam u šoku, stvarno radi! Ne prepoznajem se za njom, napadam svog dečka, a mi smo toliko nestašni da se poslije toga sramim zapamtiti.

I drijemamo cure srebrnih lisica u Coli u noćnom klubu! Oh, i mi smo se onesposobili te noći))) Samo shhh!

Fox djeluje samo na mene zajedno s preliminarnim miljenicama, poljupcima, to je kad počnem gledati više nego ikad, uzimajući uprkos. A ako sjednete, gledajte film, onda ne mogu osjetiti ništa.