Search

Afala: upute za uporabu i recenzije muškaraca

Afala je homeopatska medicina koja se koristi za liječenje bolesti prostate.

Lijek pripada skupini korektora urodinamike i sredstvima koja utječu na metabolizam prostate.

Na ovoj stranici pronaći ćete sve informacije o Afalu: potpune upute za uporabu ovog lijeka, prosječne cijene u ljekarnama, potpune i nepotpune analogije lijeka, kao i recenzije ljudi koji su već koristili Afalu. Želite li ostaviti svoje mišljenje? Napišite komentare.

Kliničko-farmakološka skupina

Lijek koji se koristi u bolestima prostate.

Uvjeti prodaje ljekarni

Otpušten je bez recepta.

Koliko je afala? Prosječna cijena u ljekarnama iznosi 420 rubalja.

Otpustite obrazac i sastav

Tablete ravnog cilindričnog oblika, s rizičnim i lica, od bijele do gotovo bijele boje. Natpis "MATERIA MEDICA" upisan je na ravnu stranu, a natpis AFALA upisan je na drugu ravnu stranu.

1 tableta sadrži:

  1. Protutijela na antigen specifični za prostatu pročišćeni su afinitetom: smjesa homeopatskih razrjeđenja C12. SZO i C200 - 0,003 g.
  2. Ekscipijenti: laktoza, mikrokristalna celuloza, magnezijev stearat.

U blister pakiranju od 20 tableta.

Farmakološki učinak

Afala pomaže poboljšati dotok krvi u prostatu, normalizira njegovu funkciju, smanjuje upalu i otekline. Korištenje alata prema preporučenim dozama dovodi do uklanjanja simptoma kao što su bol u perineumu, bol, osjećaj pečenja, nelagoda tijekom uriniranja, česti poriv.

U liječenju prostatisa, farmakološko djelovanje Afale se izražava u uklanjanju patoloških procesa uriniranja inhibiranjem rasta neoplazme (adenoma). Djelovanje lijeka je usmjereno na normalizaciju protoka krvi u prostati, što je iznimno važno kod liječenja kroničnog prostatitisa. Prema recenzijama, Afala ima blagotvoran učinak na pacijente od prvih dana uporabe. Korištenje afale dovodi do poboljšanja seksualne funkcije, povećanja libida, blagotvornog učinka na spermatogenezu i ne narušava reproduktivnu funkciju.

Treba napomenuti da upotreba Afale povećava terapeutski učinak uzimanja antibiotika, ima analgetski učinak. Međutim, ovaj lijek nema stroga ograničenja za primanje, za razliku od nesteroidnih lijekova.

Upozorenja za uporabu

Afala se koristi za prevenciju i liječenje kroničnog prostatitisa, uklanjanje poremećajnih poremećaja, za liječenje benignih (1 i 2 stupnjeva) adenoma prostate.

kontraindikacije

Lijek je kontraindiciran u slučaju preosjetljivosti na njegove sastojke. Također, zbog laktoze sadržane u lijeku, nije preporučljivo davati ga bolesnicima s kongenitalnim nedostatkom laktaze, kongenitalnom galaktosemijom i malapsorpcijskim sindromom glukoze ili galaktoze.

Upute za uporabu

Upute za uporabu ukazuju da je Afala namijenjena sublingvalnoj uporabi.

  1. Preporučuje se tabletu držati u usnoj šupljini dok se potpuno ne otopi. Nije poželjno mljeti ili žvakati tabletu. Da bi se postigao maksimalni terapeutski učinak, ne preporuča se piti ili jesti hranu unutar 30 minuta nakon uzimanja droge Afala.
  2. U pravilu, 1-2 tablete droge Afal propisuju se do 4 puta dnevno. Trajanje terapije i dozu lijeka Afala određuje liječnik, uzimajući u obzir kliničku sliku i karakteristike svakog pacijenta.

Preporučeno trajanje tijeka uzimanja droga Afala je 4 mjeseca. Ako je potrebno, nakon nekog vremena ponavlja se tijek uzimanja lijeka.

Nuspojave

U pravilu se dobro podnosi uporaba Afala kod bolesnika.

Najčešće nuspojave su:

Ovi simptomi ne zahtijevaju prekid lijeka i nakon nekog vremena prolaze sami. Ako oni dovode pacijentu neugodnosti, preporučuje se da se posavjetuje sa svojim liječnikom kako bi prilagodili dozu lijeka.

predozirati

Nije bilo slučajeva predoziranja droga Afal tijekom provođenja istraživanja, a prema rezultatima povratnih informacija liječnika i pacijenata, nije se opazilo. Isto se može reći i o nuspojavama.

Posebne upute

Sastav tableta Afal uključuje laktozu, koja treba uzeti u obzir prilikom propisivanja lijeka bolesnicima s nedostatkom laktaze ili drugim patološkim procesima povezanim s smanjenjem apsorpcije glukoze i galaktoze.

Lijek treba pažljivo propisati pacijentima koji su imali povijest alergijskih reakcija na homeopatske lijekove.

Interakcija lijekova

Tablete za resorpciju Afala mogu se uzimati istodobno s bilo kojim lijekom. Djelovanje lijeka je organospecifično (utječe samo na stanice i tkiva prostate). Aktivne komponente lijeka ne utječu na manifestacije terapeutskih i toksičnih učinaka drugih lijekova.

Recenzije

Uzeli smo neke recenzije ljudi o drogi Afal:

  1. Sergej. Reći ću vam o mom slučaju. U početku, ova afala nije bila osobito korisna. Ali onda su zakačili vježbe i masažu prostate i otišao... očito, zbog edema, lijekovi ne rade dobro, ali s pametnim jednostavnim je ubrzano. Inače, teško je objasniti... Zato nemojte zanemariti fizioterapiju, ako liječnik propisuje. Prostatitis se tretira u kompleksu, ovdje nema čuda.
  2. Petar. = 1 litru vode, uliti u kipuću vodu i ostaviti da se ohladi i mikroklijede s dodatkom metrogilne boli uxd. Između klistera stavljaju svijeće "prostatilen". Ja sam bio tretiran, pišem normalno, uspinjač je dobar i isto ti. Afala radi u timu sa biljem i simpletonima.
  3. Arthur. Za mjesec dana uzeo sam proflosin, srce mi je udarilo i glavom sam se vrtio. žalio se urologu, bio je iznenađen, ali imenovan afala. Dok prihvaćam tjedan, trebam 16. Negdje četvrti dan, bol se smirio. Mlaznica je postala nešto deblja. Jučer sam prošao analizu za PSA i proširila se... Indikatori su se pogoršali, iznosili su 6,9, bili su 7,6, a omjer slobodnog i srodnog iznosa bio je 18%. Dok čekam, iduće subote ponovno ću proći testove i provjeriti. I tako je urolist rekao da je potrebno u Botkinu ići na ispit kako bi se uklonili negativci.
  4. Maria. Moj muž ima kronični prostatitis, već nekoliko godina njegovi bolni simptomi i česte poticaji za toaletom periodički ga muče. Nekako ga je uzeo Afalu - gotovo nikakav učinak nije primljen, odbačeni novac. Tada je uzela Likoprofit, dobro mu je pomogla, uzeo je kurs, simptomi su se počeli olakšavati i nestali. Sada ovaj lycoprofit traje 1-2 puta godišnje, a simptomi ne boli. Zdravlje našim ljudima, pazite!
  5. Sofija. Moj muž je tretiran s monurima, uzimao je dvije doze, sada im je rečeno da popravljaju učinak pijenja afale, a zatim ga preuzimaju za prevenciju. Odgovori su proturječni, ne znaju ima li smisla uzeti ili otići kod drugog liječnika. Općenito, stanje zdravlja već se poboljšalo.

Recenzije liječnika Afala se svode na činjenicu da ne biste trebali liječiti ovaj lijek kao lijek. Stručnjaci savjetuju da ne gube vrijeme na samozastupanje i okrenu se Urolowu, koji će napisati cjeloviti režim liječenja i eventualno uključiti homeopatsku medicinu za prostatitis Afal, recenzije na kojima se toliko ljudi potiče.

analoga

Afala nema analoga na aktivnoj tvari. Analogni lijekovi koji imaju sličan terapeutski učinak su:

Prije uporabe analoga, obratite se svom liječniku.

Uvjeti skladištenja i rok trajanja

Držite izvan dohvata djece, suho, tamno mjesto na temperaturama ne većim od 25 ° C. Rok trajanja - 3 godine. Ne primjenjujte se nakon datuma isteka.

Afala iz prostatitisa

Registrirajte se da biste ostavili recenziju.
Potrebno je manje od 1 minute.

Lijek se pokazao kao prilično učinkovit lijek za liječenje prostatitisa. Valja napomenuti da postoji nekoliko nedostataka koje treba razmotriti prije početka recepcije.
1. Trajanje tečaja - 16 tjedana. Bilo mi je dosta teško koristiti droga tijekom takvog vremena, često sam zaboravio na pilule.
2. Nakon konzumiranja osjećaja blage mučnine koja je trajala pola sata. Ništa kritično, ali ipak neugodno.
Inače, lijek se suočio sa svojim zadatkom. Izliječio sam prostatitis. Uzeo sam tablete 2 komada, 2 puta dnevno: ujutro i navečer. Moraju se otopiti, ne piti vodu, jesti odvojeno od obroka. U naprednim slučajevima, u prisustvu teške boli, učestalost prijema može se povećati do 4 puta dnevno.

Afala ima kumulativni učinak, ne manifestira se odmah. A ovo je homeopatski lijek, a ne antibiotik, nema potrebe očekivati ​​da će odmah djelovati. S akutnim prostatitisom, trebate uzeti za tvrtku s drugim, moćnijim lijekovima. Tijek liječenja je dug - 3-4 mjeseca.
Tablete su male, stavite ih pod jezikom, svaka po 2 komada, bez pitke vode, i otopite. To bi trebalo biti učinjeno pola sata prije jela 2 puta dnevno. Oni normaliziraju funkciju genitourinarnog sustava. Prostatitis se ne liječi, ali oni ga čine tako da se mjehur potpuno prazni. U akutnom stadiju bolesti, ustao sam iznad potrebe za noću najmanje 6 puta, čak i nakon antibiotika, to se nije promijenilo. No, u drugom mjesecu liječenja s Afaloyem ustala sam već 4 puta, a zatim 2. 2. trećeg mjeseca, ili sam spavao kao beba ili je ustao samo jedanput noću. Tablete pomažu, ali ovaj tretman je za pacijente, bolje je ne čekati brzi učinak.

Prvih nekoliko dana (2. tjedan, točno) ništa se nije dogodilo. Imala sam dojam da sam samo sisao ove tablete poput lizalica. Ali, onda, odlazak u zahod postao je mnogo rjeđi, i osjećao je bol prilikom mokrenja. Još je daleko od idealnih, mnogi su znakovi upale prisutni, ali počeo sam se nadati da Afala nije bila lutka i da nisam gubio vrijeme.
Ovaj lijek je uzeo 4 komada. po danu - 2 ujutro, 2 navečer. Tablete su male, okus neutralne, malo slatko. U paketu 100 komada, dovoljno za 3 tjedna. Kad sam pio punu stazu, bol i oteklina u potpunosti su prestali gnjaviti, pa mislim da je rezultat pozitivan.

Za cijenu, ove tablete nisu jako skupe - u jednoj mrežnoj ljekarni pronašao sam 380 rubalja po paketu, u njoj ima 100 tableta. Oni su okrugle, ne moraju progutati, ali polako se rastopiti u ustima sve dok se potpuno ne otopi. Tijek liječenja je dug, punih 4 mjeseca. U jednom trenutku trebate 2 tablete, ukupno - 6 komada po danu. Unos ne smije se podudarati s unosom hrane - to neće biti baš točka liječenja, najbolje je uzeti 1 sat prije jela.
Nakon dva mjeseca činilo se da je malo lakše - noću sam prestao skočiti u WC, ali ostali simptomi su se nastavili. Kad je ipak otišao u liječnički ured, rekao je da ovaj lijek neće dati poseban rezultat u mom zanemarenom slučaju, potrebni su ozbiljniji lijekovi.

Prihvaćam 3. mjesec, rezultati su se počeli prikazivati ​​tek prije nekoliko tjedana. Prvi dani recepcije bili su osjećaj da lijek uzrokuje još više iritacije prostate, osjećajući stalno svrbež. Ali čitam na jednom od foruma da takav učinak vrlo često daje prijem u prvim danima.
Tablete su najčešće u izgledu, samo vrlo male, gorke u okusu. Kod žvakanja, mala je kiselost pomiješana s gorčinom. Dakle, samo progutajte i pijte vodu.
Lijek može biti učinkovit samo ako se uzimaju kontinuirano. S integriranim pristupom terapiji, rezultati Afale su puno bolji, mogu reći iz osobnog iskustva.

Ove pilule prikladne su za otapanje u ustima i to je to. Posebne promjene u tijelu nisu primijetile. Čini se da je potreba za WC-om postala manja. Također sam osjetio pad boli. Međutim, nakon nekoliko tjedana, analize su pokazale da se rezultat ne mijenja. Svi osjećaji Afala bili su subjektivniji. Liječnik mi je rekao da je liječenje ovim lijekom vrlo dugo, nekoliko mjeseci, pa je prerano izvući zaključke. Afalu sam se prijavio još nekoliko mjeseci, jer je to bila prirodna medicina bez nuspojava.

Afala

Tablete za resorpciju od bijele do gotovo bijele boje, ravno-cilindrični oblik, s rizikom i odstranjivanjem; Natpis "MATERIA MEDICA" upisan je na ravnu stranu, a natpis AFALA upisan je na drugu ravnu stranu.

* nanesen na laktozu u obliku mješavine vode i alkohola sa sadržajem ne više od 10-15 ng / g aktivnog oblika aktivne tvari.

Ekscipijenti: laktoza monohidrat (laktoza) - 0,267 g, mikrokristalna celuloza - 0,03 g, magnezijev stearat - 0,003 g.

20 kom. - Paketi konusnih ćelija (1) - kartonske pakete.
20 kom. - Paketi konusnih ćelija (2) - kartonske pakete.
20 kom. - omotane stanične pakete (5) - kartonske pakete.

Smanjuje učinke upale i edema u prostati, normalizira funkcionalno stanje. Poboljšava urodinamiku, smanjuje količinu preostalog urina, normalizira ton donjeg mokraćnog trakta, pomaže u smanjenju poremećajnih poremećaja.

- Benigna hiperplazija prostate u fazi I i II;

- kao dio liječenja akutnog i kroničnog prostatitisa (kao protuupalnog i analgetika);

- poremećaji poremećaja (česti uriniranje, uključujući noćno, teško uriniranje, bol ili neudobnost u perinealnoj regiji), uključujući Akutni i kronični prostatitis koji prate benigni hiperplazija prostate I i II.

- povećana individualna osjetljivost na komponente lijeka.

Nije preporučljivo za pacijente mlađe od 18 godina zbog nedovoljnih podataka o učinkovitosti i sigurnosti za ovu dob.

Lijek se uzima oralno, 2 puta dnevno, navečer i ujutro (prije i poslije spavanja). U jednom trenutku - 2 tablete (držite u ustima dok se potpuno ne otopite - ne tijekom obroka).

Preporučeno trajanje lijeka je 16 tjedana.

S teškim sindromom boli i poremećajima disurije u prva 2-3 tjedna terapije, lijek je indiciran da se uzima do 4 puta dnevno.

Ako je potrebno, na preporuku liječnika, moguće je ponoviti tijek liječenja za 1-4 mjeseca.

Moguće reakcije povećavaju individualnu osjetljivost na komponente lijeka.

U slučaju slučajnog predoziranja moguće su dispeptičke pojave zbog punila u dozirnom obliku.

Slučajevi nespojivosti s drugim lijekovima još nisu registrirani.

Pripravak uključuje laktoza monohidrat, pa se stoga ne preporučuje propisivanje bolesnika s kongenitalnom galaktozomijom, glukozom ili malapsorpcijskom malapsorpcijskom sindromom ili galaktozom, ili kod kongenitalne manjkavosti laktoze.

Utjecaj na sposobnost upravljanja motornim prometom i mehanizama kontrole

Afala nema utjecaja na sposobnost upravljanja vozilima i ostalih potencijalno opasnih strojeva.

Afala recenzije

Afala recenzije

Cijene AFALA u ljekarnama

Afala analozi

PROSTAMOL UNO

Upute za uporabu
od 252 UAH
560580 pregleda

Omnicom

Upute za uporabu
od 129 UAH
440094 pogleda

Prostatilen-cink

Upute za uporabu
od 173 UAH
360969 pregleda

Gentos

Upute za uporabu
od 158 UAH
102664 pogleda

prostakor

Upute za uporabu
od 497 UAH
91108 pogleda

Afala. Tko je pio? što rezultate?

Moderator: dvd-rw

Afala. Tko je pio? što rezultate?

# 1 Message horse "Pon Mar 16, 2015 8:14 pm

# 2 Poruka vijesti »W Mar 17, 2015 12:02 am

# 3 Post dima77 »Tue Mar 17, 2015 12:03 am

# 4 Poruka don korvalole »Pon Mar 17, 2015 11:06 am

# 5 Post Sergei45 »Tue Mar 17, 2015 5:07 pm

# 6 Poruka don korvalole "na Mar 17, 2015 8:08 pm

# 7 Post Sergei45 »Wed Mar 18, 2015 5:24 pm

# 8 Poruka muha70 »Wed Mar 18, 2015 6:08 pm

# 9 Cookish poruka »sub 21 ožujka, 2015 2:42 pm

# 10 Message Sever 1 »Sun Mar 22, 2015 7:14 pm

# 11 Post Sergey_b »Mon Mar 23, 2015 12:29

Je li netko pio afala?

# 12 Poruka DOC1337 »Pon Jan 25, 2016 12:21

Re: Netko je pio afalu?

# 13 Post Sergei45 »Pon Jan 25, 2016 1:13 pm

Afala. Tko je pio? što rezultate?

# 14 Post Arche911 »čet vel 16, 2017 9:38 pm

Afala. Tko je pio? što rezultate?

# 15 Post HlQk »Sub Feb 18, 2017 10:47 am

Afala. Tko je pio? što rezultate?

# 16 Post Arche911 »Pon Feb 20, 2017 10:45 pm

Afala. Tko je pio? što rezultate?

# 17 Post Arche911 »sub ožu 04, 2017 12:04 pm

Afala. Tko je pio? što rezultate?

# 18 Poruka od karrochio »Wed Mar 15, 2017 8:09 am

Afala. Tko je pio? što rezultate?

# 19 Post by Valentin Petrovich 2 »Mon Dec 25, 2017 1:17

Saznajte kako izliječiti prostatitis.

Oporavak će započeti danas.

Detaljne i dostupne o modernim metodama.
dijagnosticiranje i liječenje bolesti prostate

  • - Odredite uzroke
  • - Suzbijanje infekcija prostate
  • - Metode liječenja
  • - Kako se opet ne bi razboljeli i drugi

Afala: upute za uporabu

Afala upute za uporabu

Afalove tablete su homeopatski lijek koji se koristi u medicini za liječenje i prevenciju bolesti prostate kod muškaraca.

Otpustite obrazac, sastav

Lijek je dostupan u obliku tableta bijele ili gotovo bijele boje s horizontalnom trakom u sredini. Na jednoj strani tableta nalazi se natpis "AFALA".

Glavni aktivni sastojak ovog lijeka su pročišćena antitijela na antigen specifičan za prostatu. Tablete su dostupne u blisters od 20 komada, pakiran u kartonsku kutiju.

Farmakološka svojstva lijeka

Afalove tablete su dizajnirane da smanje simptome upalnog procesa u prostatu u muškaraca i normaliziraju njegovo funkcioniranje. S redovitom upotrebom tableta u bolesnika, protok urina poboljšava, dnevna diureza se normalizira, a poremećaji urinacije se smanjuju.

Upozorenja za uporabu

Glavne naznake za propisivanje Afala droga su sljedeća stanja:

  • Benigni tumori prostate kod muškaraca 1 i 2 stupnja;
  • Liječenje akutnih i kroničnih upalnih procesa prostate u sklopu kompleksne terapije;
  • Bol u upalnim bolestima prostate (kako bi se smanjila i težina upalnih procesa);
  • Poremećaj urinacije zbog patološkog benignog rasta tkiva prostate;
  • Česti i bolni nagon ispuštanja mjehura;
  • Nelagoda u perineumu koja zrači do uretre;
  • Teško mokrenje.

Kontraindikacije na uporabu lijeka

Unatoč činjenici da sastav Afropa o homeopatske medicine uključuje samo prirodne sastojke, ovaj lijek ima niz kontraindikacija. To uključuje:

  • Maligne neoplazme prostate;
  • Nekrotične promjene u tkivima žlijezda koje zahtijevaju hitnu kiruršku terapiju;
  • Pojedinačna netolerancija na komponente lijeka.

Način primjene lijeka i doziranja

Afalove tablete su namijenjene za oralnu primjenu, tj. Iznutra. Jednom se preporuča koristiti dvije tablete lijeka, koje se moraju držati u usnoj šupljini dok se ne potpuno otopi. Lijek se ne može uzimati za vrijeme ili neposredno nakon obroka jer to značajno smanjuje njegov terapeutski učinak. Liječnici preporučuju uzimanje droga Afala 1-2 sata prije jela. Ovisno o ozbiljnosti kliničkih simptoma patologije prostate, pacijent potpisuje pojedinačnu učinkovitu dozu i trajanje terapije, ali u većini slučajeva lijek propisan je za uzimanje 2 tablete dva puta dnevno, ujutro i navečer. Trajanje terapije za svakog bolesnika je strogo pojedinačno, ali općenito ne bi smjelo prelaziti 4 mjeseca kontinuirane uporabe. Ako simptomi bolesti nisu prošli ili su se osjećali s novom silom, tada pacijent može proći kroz ponavljanje liječenja tabletama Afal, ali ne ranije od 1 mjeseca nakon završetka prethodnog tečaja.

Ako su sindrom boli i poremećajni poremećaji vrlo izraženi, tada u prvih nekoliko tjedana od početka terapije dnevna doza može biti povećana do 4 puta 2 tablete, tj. Uzimajte 8 tableta dnevno. Tijekom tog perioda važno je pratiti stanje bolesnika i ako se pojave negativni simptomi ili nuspojave, treba smanjiti dozu.

Prevelika količina lijeka

U većini slučajeva droga Afala vrlo dobro podnosi pacijenti i ne uzrokuje nuspojave, no ako je doza navedena u uputi prekomjerno premašena ili ako je lijek nekontroliran i produljen, može doći do sljedećih neugodnih simptoma:

  • mučnina,
  • povraćanje,
  • Proljev ili zatvor
  • Abdominalna distenzija i stvaranje plina,
  • Bol u trbuhu i druge dispeptičke simptome.

Ovi simptomi često nisu uzrokovani glavnim aktivnim sastojkom lijeka, već svojim umjetnim punilima. Ukidanjem liječenja, svi neugodni simptomi nestaju sami, bez ikakve medicinske pomoći.

Unatoč činjenici da je ovaj lijek dobro podnošljiv i ima minimalan broj kontraindikacija, potrebno ga je uzimati samo po receptu i istodobno pažljivo pratiti dozu navedenu u uputama.

Posebne upute za uporabu

Sastav tableta Afal uključuje laktozu, koja treba uzeti u obzir prilikom propisivanja lijeka bolesnicima s nedostatkom laktaze ili drugim patološkim procesima povezanim s smanjenjem apsorpcije glukoze i galaktoze.

Lijek treba pažljivo propisati pacijentima koji su imali povijest alergijskih reakcija na homeopatske lijekove.

Interakcija lijeka s drugim lijekovima

U medicini nema slučajeva interakcije lijekova Afala s drugim lijekovima. Uz oprez, ovaj homeopatski lijek treba koristiti zajedno s drugim lijekovima u ovoj skupini kako bi se smanjio rizik od nuspojava u pacijenta.

Kao i bilo koji drugi lijek, Afalove tablete se ne preporučuju miješanjem s alkoholnim pićima, jer to može dovesti do rizika od nuspojava ili pogoršanja kliničke slike temeljne bolesti prostate.

Uvjeti skladištenja lijeka i dopust u ljekarnama

Afalove tablete treba čuvati na suhom mjestu i zaštićene od djece, izbjegavajući kontakt s lijekom na izravnoj sunčevoj svjetlosti. Rok trajanja ovog lijeka je 3 godine od datuma proizvodnje označene na kartonu. Lijek je strogo zabranjen za uzimanje usmeno za liječenje bolesti prostate nakon datuma isteka, jer to može dovesti do teških alergijskih reakcija do razvoja angioedema.

Ljekarne Afala pilule su dostupne bez recepta.

Afala analozi

Trenutno, droga Afala nema analoga za aktivnu tvar.

Analozi FarmGruppa (za liječenje hiperplazije prostate) avodart, Alfinal, Artezin, Viardot, Vitaprost, Vitaprost forte Gentos, Dalfaz, Depostat, Derinat, doksazosin, Zerlon, Indigal, Ipertrofan, Camiri, Cardura, korijenje, Likoprofit, Longidaza, Metov, Omnic, Omsulozin, Permikson, Polpressin, proscar, Prostavern Urtika, Prostagut, Prostalamin, Prostamol Uno Prostaplant, Prostasan, Prosterid, Prostopin, raveron, Serpens, Setegis, Cialis, Sinestrol, Sonizin, Speman, Tadenan, Tamsulon, Tonokardin, Trianol, Tulosin, Bundeva, Urorek, Finasta, Finasterid, Haytrin, Cernilton.

Afala cijena

Afala lozenges, 100 kom. - od 262 rubalja.

Afala droga: cijena, upute i recenzije muškaraca

Sve o drogama

Ako su se među muškarcima starijih godina susreli raniji problemi s genitourinarnim sustavom, danas su takvi poremećaji postali sve problematičniji za mlade ljude. Upalni procesi prostate nalaze se u svakom trećem čovjeku, pogotovo ako govorimo o onim ljudima koji većinu svog vremena provode u sjedećem položaju.

Trenutna tema farmaceutske industrije i medicinskih stručnjaka je stvaranje brzo djelujućeg i učinkovitog lijeka za takve bolesti. Afalove tablete su lijekovi nove generacije, jer ne sadrže sintetske komponente, a lijek je homeopatski. Unatoč blagom i blagom djelovanju na organe, Afala pomaže zaboraviti na bol i upalu prostate.

Sastav i svojstva

Afala iz prostatisa je homeopatski lijek koji se proizvodi u obliku tableta. Tablete se prodaju u apoteku blistera od 20 komada ili plastičnim bocama od 20-50-75-100 tableta. Svaka tableta sadrži 3 mg afinitetno pročišćenih protutijela na antigen specifični za prostatu kao aktivnu tvar, kao i brojne pomoćne komponente, poput magnezijevog stearata, laktoze i celuloze.

Uz točan unos pilula, droga Afala daje nekoliko učinaka:

  • ublažava upalu i oticanje prostate;
  • poboljšava cirkulacijski sustav;
  • povećava muški libido i pomaže u jačanju moćnosti;
  • ublažava neugodne simptome prostatitisa - spaljivanje i bol, nelagoda;
  • pomaže poboljšati ton mokraćnog trakta.

Afala: upute za uporabu

Unatoč činjenici da je lijek Afala homeopatski lijek bez teških sintetičkih komponenti, kako bi se dobio terapijski učinak, potrebno je strogo slijediti uobičajenu dozu lijeka. U jednom trenutku nije dozvoljeno više od 2 tablete, koje se moraju držati u usnoj šupljini do potpune resorpcije. Upute kažu da je pilula uzeta ujutro i navečer.

Tečaj homeopatskog liječenja prostatisa uključuje uzimanje tableta Afal 4 mjeseca. Ako se prvo prostatitis očituje intenzivnim bolovima i disuricnim problemima, propisani broj tableta može se uzimati do 4 puta dnevno, ali ne dulje od dva tjedna. Ako nakon 4 tjedna akutni simptomi ne nestanu, liječnik može produžiti intenzivan tretman ovim lijekom.

Kontraindikacije i nuspojave

Homeopatski lijekovi praktički ne pokazuju nuspojave, a njihov siguran sastav ne podrazumijeva nikakvu strogu kontraindikaciju. Isto vrijedi i za sredstva Afale, iskustvo milijuna ljudi sugerira da alat ne podrazumijeva "potopljeni kamen" u obliku nuspojava.

Nakon prolaska brojnih testova i kliničkih ispitivanja, stručnjaci nisu otkrili nuspojave od Afale. Kontraindikacije Afali mogu biti rijetke:

  • preosjetljivost na lijek;
  • u slučaju kongenitalne bolesti netolerancije laktoze, galaktosemije;
  • s malapsorpcijom, tj. sindromom oštećene apsorpcije galaktoze i glukoze.

Prema popisu kontraindikacija, nuspojave koje se mogu pojaviti samo u slučaju teških predoziranja može biti mučnina i gutanje, kao i alergijske reakcije i bol u želucu.

Indikacije za uporabu Afala

Zbog činjenice da sastav Afale ne uključuje sintetičke tvari i komponente koje su teške za tijelo, a popis kontraindikacija i nuspojava je minimalan, lijek se može izdati bez recepta, a koristi se i za sprečavanje prostatitisa.

To je samo elementarno! Da biste se vratili i povećali snage, trebate svaku večer.

Indikacije za tablete u uputama su kako slijedi:

  • hiperplazije prostate, ali samo pod uvjetima dobroćudnog karaktera i stupnja 1-2;
  • poremećaji disurije, naime, česte i bolne mokrenje, bol u području genitalija;
  • prostatitis akutnih i kroničnih oblika.

Možete dobiti dodatne savjete o drogi od svog andrologista ili urologa.

Afala: recenzije ljudi

Bio sam vozač autobusa već oko 20 godina, kao što mi je liječnik objasnio zbog moje sjedeće životne navike poremećena je cirkulacija krvi koja je uzrokovala prostatitis. Isprva sam primijetio čestu želju za uriniranjem, a zatim sam tijekom spolnog odnosa počeo osjećati nelagodu. I već nakon nekog vremena počeli su problemi s erekcijom. Usudio se posjetiti liječnika koji je postavio Afalu. Ove tablete su došle do mene, bol se počeo postupno smanjivati ​​u prvom tjednu. Nakon što sam prolazio kroz stazu, zauvijek sam zaboravio na prostatu, vratila se moja bivša aktivnost u intimnom životu.

Nakon što sam jednom prostratao moju prostatu, od tada sam zaboravio na miran život. Bolovi su me stalno pratili, u WC-u, u krevetu sa svojom ženom, samo noću. Liječnik je prvi propisao moćan lijek koji je ozbiljno zahvatio moju jetru i bubrege. Zatim su odlučili pokušati homeopatski više benigni lijekovi. Afala mi se približila, na kraju mjesečnog tečaja ponovno sam postala zdrava, punopravna seksualno aktivna osoba.

Nakon liječenja prostatisa s Afaloyem, mogu reći jednu stvar - bolje je čekati učinak dulje od bržeg rezultata, ali uz niz nuspojava. Ne prvi put se susrećem s takvim problemima, ali samo droga Afala nije prouzročila nikakvu štetu za moje tijelo. Liječnik je nakon nekog vremena savjetovao da pijte stazu i za prevenciju.

Analoge lijeka

Analog lijeka je lijek koji ima identičnu aktivnu tvar ili sugerira sličan učinak na nidus. Što se tiče Afale, sastava sličnih sredstava danas nije. No s obzirom na identične farmakološke učinke, Afal ima mnogo prikladnih lijekova.

Liječenje prostate i prostate može se izvesti uz pomoć Viagra, Prostamol, Gentos, Tadenan, Finast, Speman, Proscar, Raveron i mnogim drugim sredstvima. Samo medicinski liječnik prema rezultatima ispitivanja pacijenta moći će odabrati najoptimalniji analog kod Afalea.

Afala ili Prostamol: što je bolje?

Prostamol, poput Afale, je priprema nove generacije (bez sintetičkih kemijskih komponenata u sastavu) za liječenje bolesti prostate, naročito za njegovu hiperplaziju. Prostamolne mekane kapsule uključuju prirodne biljne ekstrakte, koji imaju blagotvoran učinak na urinarni sustav muškaraca. Ali glavna tvar je ekstrakt voća palminog s protuupalnim, protuemeljskim i antiproliferativnim učinkom.

Definitivno nitko ne može odgovoriti na pitanje koje je bolje od ove dvije droge Afala i Prostamol. Prema iskustvu mnogih muškaraca, oba homeopatskih lijekova tipa jednako lagano i sigurno utječu na nidus bolesti, ublažavaju teške simptome, potičući ozdravljenje. Recenzije potrošača kažu da Afala i Prostanorm savršeno pomažu u prostatisu, ali ne uvijek onoliko brzo koliko bi to bilo željno.

U pitanjima izbora među sličnim lijekovima za liječenje prostate najprikladnija nije posljednja uloga troškova svakog od njih. Cijena u različitim ljekarnama može biti drugačija, sve ovisi o politici cijena lanaca ljekarne, regiji zemlje, broju tableta u bočici i drugim čimbenicima. No, u prosjeku, za jedan paket tableta, Afal će morati platiti 350 rubalja, paket će sadržavati 100 komada.

Ako usporedite Afalu s Prostamolom, za jedan paket posljednjeg lijeka trebate dati 1200 rubalja, unatoč činjenici da će paket sadržavati 60 kapsula. Stoga je potražnja za Afalu mnogo veća zbog gospodarstva stanovništva, jer pakiranje Afale je četiri puta jeftinije od Prostamola. Dok ocjenjuju odgovori mnogih muškaraca i stručnjaka, učinak oba analoga je otprilike isti.

6 komentara Afala droga: cijena, upute i recenzije muškaraca

Moj suprug je bio propisan za prostatitis, rekao je da najprije pije monural, a zatim piju afalu. Pomaže li to? Očekivala je puni tijek liječenja fizioterapijom, ali nije vidio ništa takvo.

ako je prostatitis bakterijski, tada je monurna s Afali dovoljna. jedan će ubiti zarazu, a drugi će ublažiti upalu. ako su simptomi jaki, možete i dalje indomethacin svijeće.

Kakva glupost? Razumijete li tamo gdje postoji stagnacija, postoji infekcija, i obratno? U svakom slučaju, trebamo i antibiotike, i smartprost, i sve što je propisano u tim slučajevima. Nemoguće je razlikovati oblike bolesti.

Afala prvo pomaže, barem, dok ga pijete tretmanom pametno-jednostavnim, a zatim efekt ostaje na istoj razini i ne dolazi do kraja lijeka. Možda je potrebno dopuniti s nečim drugim, ne znam, ali na kraju sam prebačena u omnik.

Teoretski, nakon smartprost-a, postoji i dugotrajan učinak, pa u vašem slučaju trebate općenito preispitati liječenje - možda infekcija nije potpuno uništena.

Slažem se. Ubija me kad počnu klevetati afalala, prostamol, smartprost, kažu, nema učinka, prikupljaju novac itd. Ali u stvari, samo trebaju dobar antibiotik.

Afala

Tablete za resorpciju od bijele do gotovo bijele boje, ravno-cilindrični oblik, s rizikom i odstranjivanjem; Natpis "MATERIA MEDICA" upisan je na ravnu stranu, a natpis AFALA upisan je na drugu ravnu stranu.

* nanesen na laktozu u obliku mješavine vode i alkohola sa sadržajem ne više od 10-15 ng / g aktivnog oblika aktivne tvari.

Ekscipijenti: laktoza monohidrat (laktoza) - 0,267 g, mikrokristalna celuloza - 0,03 g, magnezijev stearat - 0,003 g.

20 kom. - Paketi konusnih ćelija (1) - kartonske pakete.
20 kom. - Paketi konusnih ćelija (2) - kartonske pakete.
20 kom. - omotane stanične pakete (5) - kartonske pakete.

Smanjuje učinke upale i edema u prostati, normalizira funkcionalno stanje. Poboljšava urodinamiku, smanjuje količinu preostalog urina, normalizira ton donjeg mokraćnog trakta, pomaže u smanjenju poremećajnih poremećaja.

- Benigna hiperplazija prostate u fazi I i II;

- kao dio liječenja akutnog i kroničnog prostatitisa (kao protuupalnog i analgetika);

- poremećaji poremećaja (česti uriniranje, uključujući noćno, teško uriniranje, bol ili neudobnost u perinealnoj regiji), uključujući Akutni i kronični prostatitis koji prate benigni hiperplazija prostate I i II.

- povećana individualna osjetljivost na komponente lijeka.

Nije preporučljivo za pacijente mlađe od 18 godina zbog nedovoljnih podataka o učinkovitosti i sigurnosti za ovu dob.

Lijek se uzima oralno, 2 puta dnevno, navečer i ujutro (prije i poslije spavanja). U jednom trenutku - 2 tablete (držite u ustima dok se potpuno ne otopite - ne tijekom obroka).

Preporučeno trajanje lijeka je 16 tjedana.

S teškim sindromom boli i poremećajima disurije u prva 2-3 tjedna terapije, lijek je indiciran da se uzima do 4 puta dnevno.

Ako je potrebno, na preporuku liječnika, moguće je ponoviti tijek liječenja za 1-4 mjeseca.

Moguće reakcije povećavaju individualnu osjetljivost na komponente lijeka.

U slučaju slučajnog predoziranja moguće su dispeptičke pojave zbog punila u dozirnom obliku.

Slučajevi nespojivosti s drugim lijekovima još nisu registrirani.

Pripravak uključuje laktoza monohidrat, pa se stoga ne preporučuje propisivanje bolesnika s kongenitalnom galaktozomijom, glukozom ili malapsorpcijskom malapsorpcijskom sindromom ili galaktozom, ili kod kongenitalne manjkavosti laktoze.

Utjecaj na sposobnost upravljanja motornim prometom i mehanizama kontrole

Afala nema utjecaja na sposobnost upravljanja vozilima i ostalih potencijalno opasnih strojeva.

Homeopatskih tableta Afala - recenzije

Negativne recenzije

Za početak, to me jako zabavlja kad žene ostavljaju pozitivnu povratnu informaciju o lijekovima za liječenje prostatisa (adenoma prostate). Kažu da je toliko pomoglo mojem mužu da sada ne mogu stajati na nogama - drhtimo, nema urina (ja ih stresim).

Imam petu godinu adenoma prostate. Svatko tko zna iz prve ruke što je to, razumije da tijekom razdoblja pogoršanja, kako bi se riješili takozvani neugodni simptomi, spremni ste kupiti i progutati barem jednog ćelavog čovjeka, a ne nešto što je homeopatski lijek Afala. Također sam kupio i otopio tablete u mojim ustima - sve sam učinio prema uputama. Usput, moj urolist nikada nije postavio takav posao. Odlučio sam to pokušati.

Rezultat je bio negdje oko nula. Ne stavljam potpunu nulu, jer mi se u početku činilo da nisam išao na zahod tako često na mali način, a činilo se da je pritisak ozbiljniji. Ali to je bilo tek na početku. Tada je sve bilo u dosljednom beskorisnom načinu.

Ukratko, nije mi pomoglo.

Nakon ultrazvučnog pregleda dijagnosticirali su kronični prostatitis. Idem u urolog jednom mjesečno i svaki put od mene propisuje nešto novo. Eksperimentirajući za mene pomoći će ili ne. Došla je u Afalu. U pakiranju od 100 tableta, uzmite 2 ujutro i 2 uvečer. Danas sam dosegla 80 tableta - ne osjećam se bolje nakon njih. Simptomi prostatisa kojeg ne liječi.

Problemi s prostatitisom počeli su relativno nedavno, česte poticaji, naročito noću, plus neugodan osjećaj u donjim abdomenima, tipični simptomi prostatitisa. Odlučio sam kupiti Afalu kao i cijena nije visoka, a na internetu čitam sve kao i obično kako bih pomogla nekome i nekome ne. Ja pripadam posljednjoj kategoriji ljudi. Uzeo je pilule prema uputama dva puta dnevno, od jutra do noći u večernjim satima mjesec dana. Rezultat je apsolutna nula. Dok sam često noću trčao u WC, i dalje to radim. Promijenit ću lijek nakon uzimanja potrebnih testova i postupaka liječenja. Možda Afala i bio u mogućnosti pomoći u ocjeni drugih gostiju.

Za mene, rezultat je nedostatak rezultata kao takvog.

Nažalost, mnogi ljudi šute o ovom problemu, naravno, trebaju vidjeti liječnika, a potom će se razviti kronični prostatitis, a uz njega i mnoge nastale simptome, probleme seksualne, moralne i fizičke ravnine.

Na štetu droga - Afala mi zapravo nije pomogla, slab učinak.

Pokušao sam tretirati prostatitis tom drogom dva mjeseca - bez učinka. Prebacio sam se na prirodni Likoprofit - brzo sam se počeo osjećati bolje.

Sada, nakon mjesec dana od uzimanja Likoprofita, ne sjećam se o prostatisu, snaga na visini je samo pozitivna emocija

Postoje li ljudi koji su Afalah pomogli? Pio sam gotovo 2 mjeseca - bez upotrebe. Nije bilo bolje, ali ja sam sve češće trčao u WC. Kao rezultat toga, samodopad je bio neuspjeh.

Otišao sam kod liječnika, rekao mi je da je to obično čudan lijek, jer mu nije postavio liječnik, jer nema dokaza o tome. Napisao sam vitaprost, koji sadrži antibiotik, dokazanu kompoziciju. I tijek liječenja je samo 10 dana. Pomogao mi je i sudeći prema kritikama, pomaže mnogim ljudima. A Afalu je kupio zbog niske cijene, očito. I poput mene, koji odlaze do liječnika

Ja, također, liječnik je objasnio da je ovo lažna, dobra, ako je samo vitamina. I tako, nema baze dokaza, ništa... i teško je početi s liječenjem ako trebate piti 2-4 mjeseca. Iako je sagriješio, sudjelovao u sebi, pio je afalu. Nakon takvog "liječenja" otišla sam do liječnika.

Afala - ovo je još jedan crpljenje novca iz džepa ljudi koji idu u bilo koju mjeru samo da se riješe bolesti. Bio je tretiran 2 mjeseca od adenoma - rezultat je nula. Prošao je u drugoj klinici, liječnik se uvukao u svoj hram i rekao da prethodni urolist nije ublažio niti je dobio postotak prodaje afalija.

Vidio sam tečaj 3 mjeseca. Učinak je nula, imenovan od strane urologa, a više mu nije pristupio. Sada koristim kineske zakrpe, oni dobro pomažu.

Afala

Opis od 21. kolovoza 2014

  • Latinsko ime: Afala
  • ATC kod: G04СX
  • Aktivni sastojak: Protutijela na specifični antigen prostate (Ibi elementorum ad prostate speciei antigen)
  • Proizvođač: NPF Materia Medica Holding LLC (Rusija)

struktura

Sastav 1 tablete Afala sadrži 0,003 g protutijela na antigen specifičan za prostatu (PSA). PSA je supstancija proteinske prirode, čija se proizvodnja odvijaju u stanicama prostate i doprinose ne samo razrjeđivanju sjemenske tekućine, nego i aktivno sudjeluju u regulaciji rasta (stromalnih) stanica prostate.

Antitijela na PSA prikazana su u pripravku u obliku vode-alkoholne smjese, koja ne sadrži više od 10-15 ng / g aktivnog sastojka.

Ekscipijenti lijeka uključuju 0,267 g laktoza monohidrata, 0,03 g mikrokristalne celuloze i 0,003 g magnezijevog stearata.

Otpustite obrazac

Afala droga dostupna je u obliku tableta za resorpciju ravno-cilindričnog oblika i bijele boje. Svaka tableta ima rizik, šava i natpis "MATERIA MEDICA".

Tablete od 20 komada pakirane u blistere od polivinil kloridnog filma i aluminijske folije.

Blister pakiranja od 1, 2 ili 5 komada stavljaju se u pakiranje kartona zajedno s letkom koja sadrži sve potrebne preporuke za medicinsku uporabu lijeka.

Farmakološko djelovanje

Afala droga pridonosi značajnom smanjenju upala i oteklina u prostati i normalizira funkcionalno stanje. Također, lijek ima pozitivan učinak na urodinamiku, pomaže smanjiti volumen preostalih urina i normalizirati ton mokraćnog trakta (niže podjele). Afala se dobro dokazala u složenom liječenju poremećajnih poremećaja.

Farmakodinamika i farmakokinetika

Najvjerojatniji mehanizam farmakološkog djelovanja lijeka Afal temelji se na procesu modificiranja aktivnosti PSA (endogenog antigena specifičnog za prostatu).

Nažalost, u ovom trenutku, moderne fizikalno-kemijske metode analize ne dopuštaju procjenu ultra-niskih doza aktivnih protutijela u biološkim organima, tkivima i tekućinama. U tom smislu, provođenje farmakokinetičkih studija je tehnički nemoguće.

Upozorenja za uporabu

Preporuča se upotreba droga Afala:

  • s benignom hiperplazijom prostate (faza I i II);
  • u slučaju kompleksne terapije kronične ili akutne prostate;
  • s poremećajima poremećaja (čestih potreba za mokrenjem (uključujući noćno vrijeme), poteškoćama mokrenja, bolom ili nelagodom u perinealnom području).

kontraindikacije

Nije preporučljivo za upotrebu:

  • u slučaju preosjetljivosti na komponente homeopatskog pripravka;
  • s kongenitalnom galaktosemijom;
  • u malapsorpcijskom sindromu glukoze ili galaktoze;
  • kongenitalni nedostatak laktaze.

Nuspojave

U pravilu, pacijentica dobro podnosi homeopatski lijek Afala i ne uzrokuje nuspojave pri upotrebi lijeka u naznačenim dozama.

U slučaju bilo kakvih neželjenih učinaka, savjetujte se s liječnikom kako biste prilagodili dozu lijeka.

Upute o Afali (metoda i doziranje)

U skladu s uputama za uporabu Afal lijek treba uzimati oralno 2 tablete za 1 prijam i držati u ustima dok se ne potpuno otopi. Preporučljivo je koristiti tablete ujutro i navečer 30 minuta prije jela. Trajanje liječenja je 16 tjedana.

S teškim bolovima i disuricnim poremećajima, mnogi stručnjaci propisuju lijekove do 4 puta dnevno tijekom prvih 2-3 tjedna terapije.

Ako je potrebno i samo na preporuku stručnjaka, možete ponoviti liječenje u razdoblju od 1-4 mjeseca.

predozirati

U slučaju predoziranja, moguće su nuspojave kao što su probavni poremećaji, povraćanje i mučnina.

interakcija

Dopušteno je kombinirati uporabu homeopatskog droga Afal s drugim lijekovima koji su namijenjeni i liječenju i prevenciji benigne hiperplazije prostate i prostatisa.

Uvjeti prodaje

Homeopatski lijek Afala se može kupiti u ljekarni bez recepta.

Uvjeti skladištenja

Držite tablete moraju biti izvan dohvata djece, suhe i zaštićene od svjetlosti na temperaturi koja ne doseže 25 ° C.

Rok trajanja

Afala se čuva 3 godine podložno svim uvjetima skladištenja. Nemojte koristiti lijek nakon datuma isteka.

analoga

Glavni analozi lijeka su sljedeći lijekovi: Thyroid Composite i Arthrofon. Takvi analozi kao i Psoriaten, Restruct o Injection C i Enterokind također su popularni.

Recenzije Afala

Prosječna ocjena homeopatske medicine Afala na forumima je 4,9 na skali od 5 stupnjeva.

Iz pregleda Afalovih posjetitelja na forume, možemo zaključiti da je lijek za prostatitis vrlo učinkovit.

Oni koji su već prošli puni tijek liječenja odmah su upozorili da će ovaj lijek pomoći samo ako je liječenje Afal pilule za prostatitis dovršeno, tj. Lijek treba uzimati redovito. Mnogi ljudi također ističu da je tijek liječenja lijekova dosta dug, ali je još uvijek bolji od antibiotika.

Recenzije stručnjaka Afale se svode na činjenicu da ne biste trebali liječiti ovaj lijek kao lijek. Liječnici savjetuju da ne gube vrijeme na samozastupanje i posavjetujte se s liječnikom koji će napisati cjeloviti režim liječenja i eventualno uključiti homeopatsku medicinu za prostatitis Afal, recenzije na kojima se toliko ljudi potiče.

Nema podataka o drogi u Wikipediji.

Afala cijena gdje kupiti

Prosječna cijena Afale stola. Broj 100 u Ukrajini varira od 100 do 120 UAH.

Ovaj lijek u Moskvi može se kupiti u prosjeku za 245 rubalja.