Search

Afala: upute za uporabu i recenzije muškaraca

Afala je homeopatska medicina koja se koristi za liječenje bolesti prostate.

Lijek pripada skupini korektora urodinamike i sredstvima koja utječu na metabolizam prostate.

Na ovoj stranici pronaći ćete sve informacije o Afalu: potpune upute za uporabu ovog lijeka, prosječne cijene u ljekarnama, potpune i nepotpune analogije lijeka, kao i recenzije ljudi koji su već koristili Afalu. Želite li ostaviti svoje mišljenje? Napišite komentare.

Kliničko-farmakološka skupina

Lijek koji se koristi u bolestima prostate.

Uvjeti prodaje ljekarni

Otpušten je bez recepta.

Koliko je afala? Prosječna cijena u ljekarnama iznosi 420 rubalja.

Otpustite obrazac i sastav

Tablete ravnog cilindričnog oblika, s rizičnim i lica, od bijele do gotovo bijele boje. Natpis "MATERIA MEDICA" upisan je na ravnu stranu, a natpis AFALA upisan je na drugu ravnu stranu.

1 tableta sadrži:

  1. Protutijela na antigen specifični za prostatu pročišćeni su afinitetom: smjesa homeopatskih razrjeđenja C12. SZO i C200 - 0,003 g.
  2. Ekscipijenti: laktoza, mikrokristalna celuloza, magnezijev stearat.

U blister pakiranju od 20 tableta.

Farmakološki učinak

Afala pomaže poboljšati dotok krvi u prostatu, normalizira njegovu funkciju, smanjuje upalu i otekline. Korištenje alata prema preporučenim dozama dovodi do uklanjanja simptoma kao što su bol u perineumu, bol, osjećaj pečenja, nelagoda tijekom uriniranja, česti poriv.

U liječenju prostatisa, farmakološko djelovanje Afale se izražava u uklanjanju patoloških procesa uriniranja inhibiranjem rasta neoplazme (adenoma). Djelovanje lijeka je usmjereno na normalizaciju protoka krvi u prostati, što je iznimno važno kod liječenja kroničnog prostatitisa. Prema recenzijama, Afala ima blagotvoran učinak na pacijente od prvih dana uporabe. Korištenje afale dovodi do poboljšanja seksualne funkcije, povećanja libida, blagotvornog učinka na spermatogenezu i ne narušava reproduktivnu funkciju.

Treba napomenuti da upotreba Afale povećava terapeutski učinak uzimanja antibiotika, ima analgetski učinak. Međutim, ovaj lijek nema stroga ograničenja za primanje, za razliku od nesteroidnih lijekova.

Upozorenja za uporabu

Afala se koristi za prevenciju i liječenje kroničnog prostatitisa, uklanjanje poremećajnih poremećaja, za liječenje benignih (1 i 2 stupnjeva) adenoma prostate.

kontraindikacije

Lijek je kontraindiciran u slučaju preosjetljivosti na njegove sastojke. Također, zbog laktoze sadržane u lijeku, nije preporučljivo davati ga bolesnicima s kongenitalnim nedostatkom laktaze, kongenitalnom galaktosemijom i malapsorpcijskim sindromom glukoze ili galaktoze.

Upute za uporabu

Upute za uporabu ukazuju da je Afala namijenjena sublingvalnoj uporabi.

  1. Preporučuje se tabletu držati u usnoj šupljini dok se potpuno ne otopi. Nije poželjno mljeti ili žvakati tabletu. Da bi se postigao maksimalni terapeutski učinak, ne preporuča se piti ili jesti hranu unutar 30 minuta nakon uzimanja droge Afala.
  2. U pravilu, 1-2 tablete droge Afal propisuju se do 4 puta dnevno. Trajanje terapije i dozu lijeka Afala određuje liječnik, uzimajući u obzir kliničku sliku i karakteristike svakog pacijenta.

Preporučeno trajanje tijeka uzimanja droga Afala je 4 mjeseca. Ako je potrebno, nakon nekog vremena ponavlja se tijek uzimanja lijeka.

Nuspojave

U pravilu se dobro podnosi uporaba Afala kod bolesnika.

Najčešće nuspojave su:

Ovi simptomi ne zahtijevaju prekid lijeka i nakon nekog vremena prolaze sami. Ako oni dovode pacijentu neugodnosti, preporučuje se da se posavjetuje sa svojim liječnikom kako bi prilagodili dozu lijeka.

predozirati

Nije bilo slučajeva predoziranja droga Afal tijekom provođenja istraživanja, a prema rezultatima povratnih informacija liječnika i pacijenata, nije se opazilo. Isto se može reći i o nuspojavama.

Posebne upute

Sastav tableta Afal uključuje laktozu, koja treba uzeti u obzir prilikom propisivanja lijeka bolesnicima s nedostatkom laktaze ili drugim patološkim procesima povezanim s smanjenjem apsorpcije glukoze i galaktoze.

Lijek treba pažljivo propisati pacijentima koji su imali povijest alergijskih reakcija na homeopatske lijekove.

Interakcija lijekova

Tablete za resorpciju Afala mogu se uzimati istodobno s bilo kojim lijekom. Djelovanje lijeka je organospecifično (utječe samo na stanice i tkiva prostate). Aktivne komponente lijeka ne utječu na manifestacije terapeutskih i toksičnih učinaka drugih lijekova.

Recenzije

Uzeli smo neke recenzije ljudi o drogi Afal:

  1. Sergej. Reći ću vam o mom slučaju. U početku, ova afala nije bila osobito korisna. Ali onda su zakačili vježbe i masažu prostate i otišao... očito, zbog edema, lijekovi ne rade dobro, ali s pametnim jednostavnim je ubrzano. Inače, teško je objasniti... Zato nemojte zanemariti fizioterapiju, ako liječnik propisuje. Prostatitis se tretira u kompleksu, ovdje nema čuda.
  2. Petar. = 1 litru vode, uliti u kipuću vodu i ostaviti da se ohladi i mikroklijede s dodatkom metrogilne boli uxd. Između klistera stavljaju svijeće "prostatilen". Ja sam bio tretiran, pišem normalno, uspinjač je dobar i isto ti. Afala radi u timu sa biljem i simpletonima.
  3. Arthur. Za mjesec dana uzeo sam proflosin, srce mi je udarilo i glavom sam se vrtio. žalio se urologu, bio je iznenađen, ali imenovan afala. Dok prihvaćam tjedan, trebam 16. Negdje četvrti dan, bol se smirio. Mlaznica je postala nešto deblja. Jučer sam prošao analizu za PSA i proširila se... Indikatori su se pogoršali, iznosili su 6,9, bili su 7,6, a omjer slobodnog i srodnog iznosa bio je 18%. Dok čekam, iduće subote ponovno ću proći testove i provjeriti. I tako je urolist rekao da je potrebno u Botkinu ići na ispit kako bi se uklonili negativci.
  4. Maria. Moj muž ima kronični prostatitis, već nekoliko godina njegovi bolni simptomi i česte poticaji za toaletom periodički ga muče. Nekako ga je uzeo Afalu - gotovo nikakav učinak nije primljen, odbačeni novac. Tada je uzela Likoprofit, dobro mu je pomogla, uzeo je kurs, simptomi su se počeli olakšavati i nestali. Sada ovaj lycoprofit traje 1-2 puta godišnje, a simptomi ne boli. Zdravlje našim ljudima, pazite!
  5. Sofija. Moj muž je tretiran s monurima, uzimao je dvije doze, sada im je rečeno da popravljaju učinak pijenja afale, a zatim ga preuzimaju za prevenciju. Odgovori su proturječni, ne znaju ima li smisla uzeti ili otići kod drugog liječnika. Općenito, stanje zdravlja već se poboljšalo.

Recenzije liječnika Afala se svode na činjenicu da ne biste trebali liječiti ovaj lijek kao lijek. Stručnjaci savjetuju da ne gube vrijeme na samozastupanje i okrenu se Urolowu, koji će napisati cjeloviti režim liječenja i eventualno uključiti homeopatsku medicinu za prostatitis Afal, recenzije na kojima se toliko ljudi potiče.

analoga

Afala nema analoga na aktivnoj tvari. Analogni lijekovi koji imaju sličan terapeutski učinak su:

Prije uporabe analoga, obratite se svom liječniku.

Uvjeti skladištenja i rok trajanja

Držite izvan dohvata djece, suho, tamno mjesto na temperaturama ne većim od 25 ° C. Rok trajanja - 3 godine. Ne primjenjujte se nakon datuma isteka.

Pregled lijekova Afal muškaraca i liječnika

Borba protiv bolesti prostate (prostatitis, adenom) se uvijek provodi sveobuhvatno - uz sudjelovanje antibiotika, protuupalnih lijekova, analgetika, antispazmodika, imunomodulatora. Međutim, pored glavnih medicinskih proizvoda, moderna medicina preporučuje uporabu homeopatskih lijekova koji nisu lijekovi u uobičajenom smislu jer ne sadrže veliki broj aktivnih sastojaka. Jedan od tih lijekova, djelotvoran i siguran, smatra se Afala (pomaže osigurati - recenzije o lijeku Afala od muškaraca i liječnika).

Lijek i njezini postupci

Lijek Afal je homeopatski proizvod koji se često propisuje u liječenju muškaraca zbog prostatisa i adenoma. Sastav uključuje posebnu aktivnu tvar: PSA antitijela (takozvani antigeni specifični za prostatu), tvari proteinskog podrijetla, koje u zdravom organizmu proizvode zdrave stanice prostate. Ta antitijela imaju veliku važnost - aktivno sudjeluju u različitim procesima muške genitalne sfere.

Zbog svog jedinstvenog sastava, pilule za sisanje Afal mogu obavljati različite zadatke, uključujući:

  • normalizacija stanja, funkcioniranje urogenitalnog sustava;
  • poboljšanje protoka metaboličkih procesa u prostati;
  • povećana seksualna privlačnost;
  • oporavak seksualne funkcije;
  • poticanje normalnog uriniranja.

Djelatna tvar Afala namjerava utjecati na bolesnu prostatu, s ciljem olakšavanja edema, smanjenjem obujma upale, te poboljšanjem opskrbe krvlju za ovaj organ. Dodatni "bonus" prijema je uklanjanje simptomatskih porurskih fenomena povezanih s nelagodom, prateći pražnjenje mjehura, bolno uriniranje, bol u perineumu.

Lijek u cjelini pomaže poboljšati rad mokraćnog sustava, vraćajući ton mokraćnog trakta, čime se pomaže smanjiti glavne simptome koji prate bolesti prostate.

Afalove tablete se koriste za pružanje čitavog spektra učinaka na tijelo - od protuupalnih, protu-edemata do anestetika

Naši čitatelji preporučuju

Naš redovni čitatelj je oslobodio PROSTATITIS-a učinkovit način. Provjerio je na sebe - rezultat je 100% - potpuno uklanjanje prostatisa. Ovo je prirodni lijek koji se temelji na medu. Provjerili smo način i odlučili vam ga preporučiti. Rezultat je brz. UČINKOVITO NAČIN.

Afala tablete često se koriste za pružanje tijela sa svim potrebnim rasponom učinaka - od protuupalnih, protu-edemata do anestetika i bez nuspojava. A budući da upotreba lijeka dodatno pojačava učinak antibiotika i ima pozitivan učinak na spermatogenezu, očigledno je, u velikom broju slučajeva, odgovori stručnjaka i pacijenata o Afali su pozitivni. Evo potvrda:

Oleg, Novosibirsk: "Ja sam, u načelu, odmah znao da moram čekati učinak liječenja Afaloy, ali u njemu nema normalnog sastava i nema" nuspojava ". Nakon 10 dana postalo je primjetljivo da rijetko idem u WC, ne propušta, a bol se odmakne. "

Ivan, Stavropol: "Na" seksualnom frontu "nakon Afale, sve je željezo. Mislim da je to njezina akcija - krv je prostrujala kroz prostatu, a onda se trese na ostale muške organe. "

Konstantin, Moskva: "Vidio je Afalu, čini se da se slabašan osjećaj nelagode u prepona. To je samo anestetički učinak nije previše jak, bol se ne smije odmah skinuti, iako moram piti tjedan dana tako da sve stvarno nestane. Jedna plus pilula u jetri i drugim organima nije teško pogođena. "

Koristite ga i zabranite

Upute za uporabu navode da se droga Afala može koristiti za slijedeće indikacije:

  1. Terapijski učinak na hiperplaziju (adenoma) prostate (benigni), koji se nalazi na pozornici I, II. Tijekom liječenja rast tumora prestaje i utječe na sve glavne simptome.
  2. Liječenje kroničnog prostatitisa i prevencija njegovih egzacerbacija sa svim simptomima.
  3. Borba protiv mokraćnih poremećaja, teški disurski poremećaji i izazvane različitim problemima.

Među kontraindikacije za upotrebu Afala su:

    • problem pojedinačne netrpeljivosti (izražene preosjetljivosti) pojedinih komponenti (posebice djelujući kao pomoćna tvar laktoze);
    • smanjena apsorpcija ugljikohidrata, posebno galaktoza i glukoza;
    • kongenitalni nedostatak laktoze ili galaktosemija.

Lijek uklanja simptome, kao što je spaljivanje ili bol tijekom mokrenja, bol u perineumu

Ako se doza ne slijedi zbog uporabe lijeka bez imenovanja, liječnička kontrola može se pojaviti nuspojave, osobito dispepsija (tradicionalni simptomi neispravnosti probavnog sustava - žgaravica, trbuh, trzanje, pritisak i težinu u želucu, proljev).

Recenzije liječnika o drogi Afal pokazuju da nije korisno samo za muško zdravlje, ali i ne štetno (bez popratnih nuspojava) jer utječe na specifične organe - isključivo na tkivima i stanicama organa za koji je namijenjen tretman.

Komponente lijeka ne dolaze u suprotnosti s komponentama drugih proizvoda koji se koriste u kompleksnoj terapiji. Štoviše, primanje homeopatskog lijeka Afala može se kombinirati i sa fizioterapijskim postupcima: magnetskom terapijom, laserskom izlaganju, elektropulitskoj terapiji i masaži.

Hermann, urolog, Moskva: "Afala se obično propisuje kao dio kombinirane terapije za akutni i kronični prostatitis. Lijek je protuupalno i analgetik, ublažava upalu tijekom 2-3 tjedna, bol se odlazi pola sata nakon uzimanja lijeka. Tablete su prikladne za uporabu izvan kuće (moji pacijenti su sretni s tim), moraju se apsorbirati dok se potpuno ne otopi.

Aleksandar, urolog, Moskva: "Samo Afalu se propisuje samo ako je potrebno kako bi se smanjio pogoršanje prostate kod pacijenta. Kod kronične upale, samo kompleks sredstava - nema koristi od monoterapije, to je potvrđeno iskustvom. "

Dmitrij, urolist, Saratov: "Važno je zapamtiti da Afala često krivotvorene od beskrupuloznih proizvođača, jer je to jeftin i učinkovit lijek. Ako nemate sreće da dobijete lažni, liječenje će biti beskorisno. Ja uvijek savjetujem svojim pacijentima da provjerim integritet pakiranja i svih bar kodova prije kupnje. "

Mišljenja liječnika i pacijenata

Afala je pilula dizajnirana da se uzima sublingvalno (resorpcija) - ovako se homeopatski proizvod otapa i apsorbira što je brže moguće. Alat se ne smije kombinirati s hranom. Dozu i trajanje prijema određuje liječnik koji u prosjeku traje do 4 mjeseca.

O Afalu, pregledi muškaraca koji su preživjeli postupak za borbu protiv prostatisa ili tumora koji su zahvaćali prostatu bili su uglavnom pozitivni. Pacijenti koji dijele svoje mišljenje zabilježili su sigurnost učinaka komponenata u usporedbi s drugim opcijama, brzinu početka terapijskog učinka, kao i ugodne "bonuse" u obliku pobjede zbog neuspjeha uriniranja i poboljšanja rada seksualne sfere. Evo nekoliko relevantnih recenzija:

Mišljenja muškaraca i liječnika o drogi Afala uglavnom su pozitivni

Nikolaj, Moskva: "55 godina, obolio od adenoma i prostatitis. Liječnik je propisao recepciju Afale... Bol je nestao tijekom seksa i mokrenja. To stvarno pomaže! "

Vitalij, Sankt Peterburg: "Imam prostatitis (i, čini se, nije hladno). Otišao sam urolog, propisao Afalu mjesec dana, simptomi su otišli nakon tjedan dana. Mjesec dana kasnije urolist nije pronašao nikakve anomalije na ultrazvuku. "

Victor, Simferopol: "Znam da imam prostatitis, nemam vremena otići liječniku, uzimala Afala u apoteku, pila sam gotovo dva tjedna. Boli su gotovo nestali, idem u WC ne svaki sat, već dva ili tri puta po noći. Do kraja tečaja mislim da će sve biti jasno. "

Što se tiče mišljenja stručnjaka, njihovi se odgovori, u načelu, svode na jednu stvar: uzimanje droge Afala bez imenovanja i bez kontrole. Štoviše, ne biste trebali računati na pomoć ovog lijeka kao monoterapiju - samo u kombinaciji s glavnim lijekovima koje će vam pomoći u postizanju uspjeha. Evo nekoliko mišljenja:

Vladimir, urolog, Moskva: "Prije nego započnete uzimati lijek, morate biti pregledani. Njegova je svrha identificirati točan uzrok razvoja simptoma bolesti i odrediti njezin uzročnik. Tek nakon pregleda može se propisati odgovarajući režim liječenja. Samo-lijekovi nisu strogo preporučeni! I ne samo zato što možda neće imati željeni učinak - upala će nastaviti napredovati do komplikacija. "

Nadezhda, urolog, Moskva: "Iako nema potvrđenih informacija da krvni tlak raste kad se Afala uzima, uvijek postoji vjerojatnost da će kod nekih bolesnika pojedinačne karakteristike tijela izazvati sličnu reakciju. Zbog toga lijek treba propisati liječnik. "

Natalia, urolog, Sankt Peterburg: "Ne vrijedi riskirati vaše zdravlje, nadajući se da će potencijalne nuspojave od uzimanja droga Afala ostati potencijal. Bez savjetovanja s liječnikom, ne može se ni reći hoće li ove pilule pomoći. Svatko tko prijeti samozdravlju bit će dužan preuzeti punu odgovornost za rezultate - pozitivne ili negativne. "

Fragilna prostata

Suvremeni svijet doslovno je češći najširi raspon prijetnji zdravlju muškaraca. Ranjiv dio muškog tijela, prostata može patiti od sjedećeg stila života koji je postao uobičajen za suvremene ljude i zatvor, koji su poznati ljubiteljima brze hrane i protivnicima sporta. Bolesti se mogu razviti protiv hipotermije (hello modnim stilovima u kratkim jaknama i trapericama za sve vremenske uvjete) i infekcija koje imuni sustav, oslabljen nezdravim načinom života, ne može odoljeti. Urologija je smrt zdravlja muškaraca u 21. stoljeću, ali, srećom, u suvremenom svijetu ima dosta sredstava za borbu protiv njega.

Igor, Moskva: "U smislu sastava, nemam pritužbi na Afal - moderna, detaljna uputstva, minimalna ograničenja (samo alergija na laktozu). Vidio sam stazu, provjerio sam, osjetio sam dobro pročišćen prostatitis, ništa više nije potrebno. "

Gleb, Moskva: "Ja sam" krastavci "u svakom pogledu nakon Afale. Brzo je obnovio odnos sa ženom, nije primijetio nuspojave. Mislio sam da samo ozbiljni lijekovi s teškim učinkom mogu izliječiti, ali ove tablete... pio sam dva mjeseca, i, kao što sam rekao, "krastavac"! ".

Vladimir, Irkutsk: "Ne razumijem, ali hvala liječniku Afali. Propil kao što bi trebao biti cijeli tečaj, ponovno izliječen u redovima. Nije bilo loše, nije bilo nikakvih nuspojava, uzimajući pilule brzo i udobno, u pokretu. "

Tko je rekao da je nemoguće izliječiti prostatitis?

ĆE LI PROSTATE? Već se mnogo alata pokušalo i ništa nije pomoglo? Ti simptomi su vam poznati prvo:

  • trajna bol u donjem dijelu trbuha, skrotum;
  • poteškoće s mokrenjem;
  • seksualne disfunkcije.

Jedini način je operacija? Pričekajte i ne postupajte radikalnim metodama. Prostatitis se može izliječiti! Slijedite vezu i saznajte kako stručnjak preporučuje liječenje prostatisa.

Afala iz prostatitisa

Registrirajte se da biste ostavili recenziju.
Potrebno je manje od 1 minute.

Lijek se pokazao kao prilično učinkovit lijek za liječenje prostatitisa. Valja napomenuti da postoji nekoliko nedostataka koje treba razmotriti prije početka recepcije.
1. Trajanje tečaja - 16 tjedana. Bilo mi je dosta teško koristiti droga tijekom takvog vremena, često sam zaboravio na pilule.
2. Nakon konzumiranja osjećaja blage mučnine koja je trajala pola sata. Ništa kritično, ali ipak neugodno.
Inače, lijek se suočio sa svojim zadatkom. Izliječio sam prostatitis. Uzeo sam tablete 2 komada, 2 puta dnevno: ujutro i navečer. Moraju se otopiti, ne piti vodu, jesti odvojeno od obroka. U naprednim slučajevima, u prisustvu teške boli, učestalost prijema može se povećati do 4 puta dnevno.

Afala ima kumulativni učinak, ne manifestira se odmah. A ovo je homeopatski lijek, a ne antibiotik, nema potrebe očekivati ​​da će odmah djelovati. S akutnim prostatitisom, trebate uzeti za tvrtku s drugim, moćnijim lijekovima. Tijek liječenja je dug - 3-4 mjeseca.
Tablete su male, stavite ih pod jezikom, svaka po 2 komada, bez pitke vode, i otopite. To bi trebalo biti učinjeno pola sata prije jela 2 puta dnevno. Oni normaliziraju funkciju genitourinarnog sustava. Prostatitis se ne liječi, ali oni ga čine tako da se mjehur potpuno prazni. U akutnom stadiju bolesti, ustao sam iznad potrebe za noću najmanje 6 puta, čak i nakon antibiotika, to se nije promijenilo. No, u drugom mjesecu liječenja s Afaloyem ustala sam već 4 puta, a zatim 2. 2. trećeg mjeseca, ili sam spavao kao beba ili je ustao samo jedanput noću. Tablete pomažu, ali ovaj tretman je za pacijente, bolje je ne čekati brzi učinak.

Prvih nekoliko dana (2. tjedan, točno) ništa se nije dogodilo. Imala sam dojam da sam samo sisao ove tablete poput lizalica. Ali, onda, odlazak u zahod postao je mnogo rjeđi, i osjećao je bol prilikom mokrenja. Još je daleko od idealnih, mnogi su znakovi upale prisutni, ali počeo sam se nadati da Afala nije bila lutka i da nisam gubio vrijeme.
Ovaj lijek je uzeo 4 komada. po danu - 2 ujutro, 2 navečer. Tablete su male, okus neutralne, malo slatko. U paketu 100 komada, dovoljno za 3 tjedna. Kad sam pio punu stazu, bol i oteklina u potpunosti su prestali gnjaviti, pa mislim da je rezultat pozitivan.

Za cijenu, ove tablete nisu jako skupe - u jednoj mrežnoj ljekarni pronašao sam 380 rubalja po paketu, u njoj ima 100 tableta. Oni su okrugle, ne moraju progutati, ali polako se rastopiti u ustima sve dok se potpuno ne otopi. Tijek liječenja je dug, punih 4 mjeseca. U jednom trenutku trebate 2 tablete, ukupno - 6 komada po danu. Unos ne smije se podudarati s unosom hrane - to neće biti baš točka liječenja, najbolje je uzeti 1 sat prije jela.
Nakon dva mjeseca činilo se da je malo lakše - noću sam prestao skočiti u WC, ali ostali simptomi su se nastavili. Kad je ipak otišao u liječnički ured, rekao je da ovaj lijek neće dati poseban rezultat u mom zanemarenom slučaju, potrebni su ozbiljniji lijekovi.

Prihvaćam 3. mjesec, rezultati su se počeli prikazivati ​​tek prije nekoliko tjedana. Prvi dani recepcije bili su osjećaj da lijek uzrokuje još više iritacije prostate, osjećajući stalno svrbež. Ali čitam na jednom od foruma da takav učinak vrlo često daje prijem u prvim danima.
Tablete su najčešće u izgledu, samo vrlo male, gorke u okusu. Kod žvakanja, mala je kiselost pomiješana s gorčinom. Dakle, samo progutajte i pijte vodu.
Lijek može biti učinkovit samo ako se uzimaju kontinuirano. S integriranim pristupom terapiji, rezultati Afale su puno bolji, mogu reći iz osobnog iskustva.

Ove pilule prikladne su za otapanje u ustima i to je to. Posebne promjene u tijelu nisu primijetile. Čini se da je potreba za WC-om postala manja. Također sam osjetio pad boli. Međutim, nakon nekoliko tjedana, analize su pokazale da se rezultat ne mijenja. Svi osjećaji Afala bili su subjektivniji. Liječnik mi je rekao da je liječenje ovim lijekom vrlo dugo, nekoliko mjeseci, pa je prerano izvući zaključke. Afalu sam se prijavio još nekoliko mjeseci, jer je to bila prirodna medicina bez nuspojava.

Afala. Tko je pio? što rezultate?

Moderator: dvd-rw

Afala. Tko je pio? što rezultate?

# 1 Message horse "Pon Mar 16, 2015 8:14 pm

# 2 Poruka vijesti »W Mar 17, 2015 12:02 am

# 3 Post dima77 »Tue Mar 17, 2015 12:03 am

# 4 Poruka don korvalole »Pon Mar 17, 2015 11:06 am

# 5 Post Sergei45 »Tue Mar 17, 2015 5:07 pm

# 6 Poruka don korvalole "na Mar 17, 2015 8:08 pm

# 7 Post Sergei45 »Wed Mar 18, 2015 5:24 pm

# 8 Poruka muha70 »Wed Mar 18, 2015 6:08 pm

# 9 Cookish poruka »sub 21 ožujka, 2015 2:42 pm

# 10 Message Sever 1 »Sun Mar 22, 2015 7:14 pm

# 11 Post Sergey_b »Mon Mar 23, 2015 12:29

Je li netko pio afala?

# 12 Poruka DOC1337 »Pon Jan 25, 2016 12:21

Re: Netko je pio afalu?

# 13 Post Sergei45 »Pon Jan 25, 2016 1:13 pm

Afala. Tko je pio? što rezultate?

# 14 Post Arche911 »čet vel 16, 2017 9:38 pm

Afala. Tko je pio? što rezultate?

# 15 Post HlQk »Sub Feb 18, 2017 10:47 am

Afala. Tko je pio? što rezultate?

# 16 Post Arche911 »Pon Feb 20, 2017 10:45 pm

Afala. Tko je pio? što rezultate?

# 17 Post Arche911 »sub ožu 04, 2017 12:04 pm

Afala. Tko je pio? što rezultate?

# 18 Poruka od karrochio »Wed Mar 15, 2017 8:09 am

Afala. Tko je pio? što rezultate?

# 19 Post by Valentin Petrovich 2 »Mon Dec 25, 2017 1:17

Saznajte kako izliječiti prostatitis.

Oporavak će započeti danas.

Detaljne i dostupne o modernim metodama.
dijagnosticiranje i liječenje bolesti prostate

  • - Odredite uzroke
  • - Suzbijanje infekcija prostate
  • - Metode liječenja
  • - Kako se opet ne bi razboljeli i drugi

Kako liječiti afatitis Afta

Urinogenitalni sustav obavlja najvažnije funkcije u ljudskom tijelu, posebice osigurava uklanjanje viška tekućine, soli i drugih tvari, a također ima izravno sudjelovanje u procesu rađanja. Prostata je organ koji utječe na sve funkcije genitourinarnog sustava. Tijekom upale prostate, čovjek pati od problema s uriniranjem, problema s erekcijom i neplodnosti.

Prostatitis je bolest koja zahtijeva pravodobno i sveobuhvatno liječenje. Prije svega, naravno, propisani su antibiotici, lijekovi za poboljšanje prehrane tkiva u tijelu, antispazmodici i protuupalni lijekovi. Jednako će korisno biti proizvodi koji se temelje na prirodnim sastojcima. Jedan od najpopularnijih lijekova prirodnog podrijetla za prostatitis je Afala.

Afalove pilule za prostatitis: učinkovitost i recenzije

Afala je ljekoviti proizvod prirodnog podrijetla koji se koristi u liječenju prostatisa i benigne hiperplazije prostate. Sastav lijeka uključuje sljedeće komponente:

  • hafin-purificirana protutijela na prostatski antigen;
  • magnezijev stearat;
  • laktozu;
  • celuloza.

Posljednje tri komponente su pomoćne. Protutijela na antigen specifični za prostatu reguliraju proizvodnju endogenog antigena prostate. S druge strane, PSA utječe na metabolizam u žlijezdi, podjela njegovih stanica. Dakle, Afala bi trebala imati složeni učinak na prostatu, promovirajući njegovu regeneraciju.

Mnogi pacijenti su zainteresirani za to je li Afal učinkovit u liječenju prostatitisa i da li je vrijedno trošiti svoj teško zarađeni novac na njega. Prema proizvođaču, Afala je novi pristup liječenju prostatisa. Lijek pomaže u smanjenju oteklina, poboljšanju cirkulacije krvi u prostati i uklanjanju simptoma bolesti.

Učinkovitost lijeka nije potpuno dokazana. Proizvođač je provela studije koje su prikazane na službenim stranicama tvrtke. Prema njihovim rezultatima, Afala ima neke pozitivne učinke kod blage do umjerene bolesti. Istodobno, lijek je siguran, netoksičan.

Također, proizvođač Afala provela je istraživanje o učinkovitosti lijeka u benignoj hiperplaziji prostate, u kojoj je sudjelovalo 41 pacijent u dobi od 56 do 74 godine. Nakon terapije postignute su poboljšanja: volumen prostate smanjen, količina preostalog urina je smanjena, a razina PSA u tijelu smanjena.

Recenzije o prijamu Afala kontradiktorne. Neki pacijenti nazivaju homeopatskim lijekom pacifier i placebo, dok drugi preporučuju lijek za preuzimanje, jer vjeruju da im to pomaže puno.

Bez obzira na odluku koju pacijent čini o liječenju afatitis prostatitisa, mora se uzeti u obzir da niti jedan homeopatski lijek ne može sam spasiti čovjeka od bolesti. Afala, kao i ostali slični lijekovi, treba koristiti kao dodatak glavnom tretmanu i pod nadzorom androloga.

Kako uzeti Afalu s prostatom

Afala pilule moraju biti uzete 2 kom dva puta dnevno. Tablete ne trebaju piti vodu, stavljaju u usta i rastvori se dok se potpuno ne otopi. Tijek liječenja propisuje liječnik pojedinačno, sve ovisi o bolesti i njegovoj pozornici. U kroničnom prostatisu Afalu traje 3-4 mjeseca.

Ne preporučuje se prekoračenje doze navedene u napomenama bez recepta. Ako je pacijent zabrinut zbog teških bolova i poremećaja s disurijom, stručnjak može udvostručiti dnevnu dozu. Režim liječenja izgledat će ovako: 2 tablete 4 puta dnevno u redovitim razmacima.

Afalov lijek za prostatitis - analozi i cijene

Afala je prilično pristupačna droga koja se može kupiti u ljekarnama ili naručiti na mreži. Trošak od 100 tableta je oko 360 rubalja. No liječenje Afalaya s kroničnim prostatitisom koštat će pacijenta oko 1.500 rubalja za 4 mjeseca primanja. Stoga pacijenti često razmišljaju o kupnji jeftinijih analoga.

Afala trenutno nema potpune analoge u sastavu, ali postoji ogroman izbor homeopatskih lijekova za prostatitis na farmaceutskom tržištu. Najpopularniji proizvodi izrađeni su na osnovi biljnih sastojaka i ekstrakata prostate iz stoke. Razmotrite nekoliko analoga:

  • Prostamol Uno je biljni pripravak. Aktivni sastojak je Sabal palmin ekstrakt. Lijek nije jeftin, jer 30 kapsula mora platiti 760 rubalja. Ali morate piti 1 kapsulu dnevno, tako da tijek liječenja može biti čak i jeftiniji nego kod Afala terapije.
  • Prostamol Uno ima jeftiniji kolega - Prostaplant. Cijena za 30 kapsula - 578 rubalja.
  • Prostatilen je napravljen od ekstrakta prostate mladih bikova. 10 rektalnih svijeća koštat će 650 rubalja. Lijek ima analoga koji su nešto jeftiniji, na primjer, Samprost.

Koji lijek odabrati, bolje je provjeriti sa svojim liječnikom. U naprednijim slučajevima, Afala se smatra nedjelotvornim, pa će specijalist najvjerojatnije preporučiti nadopunu liječenja s drugim homeopatskim lijekom.

Indikacije i kontraindikacije

Afala je prilično siguran lijek koji, u procesu istraživanja, nije izazvao nuspojave kod bolesnika. Izuzetak može biti situacija kada pacijent ima osobnu netrpeljivost na komponentu pilule. U ovom slučaju, Afala je kontraindicirana.

Kontraindikacije za primanje Afale također su uvjeti koji zahtijevaju hitnu kiruršku intervenciju, na primjer, rak, nekrotične promjene. Također je zabranjeno uzimati Afalu kao jedini lijek za zaraznu bolest prostate.

Prema uputama za uporabu, Afalu se može koristiti u sljedećim slučajevima:

  • za prevenciju egzacerbacija u kroničnom prostatisu;
  • u složenom liječenju akutnog prostatitisa;
  • kršenje mokrenja, u prisutnosti preostalog urina u mokraćnom mjehuru;
  • smanjiti bol u prostati;
  • za liječenje benigne neoplazme prostate;
  • s muškom neplodnošću, u kompleksnoj terapiji;
  • vratiti normalan seksualni život.

Nuspojave tijekom uzimanja Afale nije se dogodilo ako je pacijent bio u skladu s naznačenom dozom. Predoziranje može izazvati sljedeće nuspojave:

  • mučnina;
  • povraćanje;
  • vrtoglavica;
  • bol u trbuhu;
  • poremećena stolica, nadutost.

Također se ne preporuča uzimati Afalu s alkoholom, jer se rizik od neočekivanih reakcija značajno povećava. Osim toga, alkohol može izazvati pogoršanje stanja pacijenta i pogoršanje prostatitisa.

zaključak

Homeopatski lijekovi se koriste već dugi niz godina, i nisu jednom dokazali njihovu učinkovitost. Stoga pacijenti i liječnici često preporučuju uzimanje biljnih lijekova u kompleksnoj terapiji. Afala je pomogao mnogim muškarcima, sudeći po kritikama, no nemojte se oslanjati samo na ovaj alat i zanemarite kampanju iskusnom stručnjaku.

Afala

Opis od 21. kolovoza 2014

  • Latinsko ime: Afala
  • ATC kod: G04СX
  • Aktivni sastojak: Protutijela na specifični antigen prostate (Ibi elementorum ad prostate speciei antigen)
  • Proizvođač: NPF Materia Medica Holding LLC (Rusija)

struktura

Sastav 1 tablete Afala sadrži 0,003 g protutijela na antigen specifičan za prostatu (PSA). PSA je supstancija proteinske prirode, čija se proizvodnja odvijaju u stanicama prostate i doprinose ne samo razrjeđivanju sjemenske tekućine, nego i aktivno sudjeluju u regulaciji rasta (stromalnih) stanica prostate.

Antitijela na PSA prikazana su u pripravku u obliku vode-alkoholne smjese, koja ne sadrži više od 10-15 ng / g aktivnog sastojka.

Ekscipijenti lijeka uključuju 0,267 g laktoza monohidrata, 0,03 g mikrokristalne celuloze i 0,003 g magnezijevog stearata.

Otpustite obrazac

Afala droga dostupna je u obliku tableta za resorpciju ravno-cilindričnog oblika i bijele boje. Svaka tableta ima rizik, šava i natpis "MATERIA MEDICA".

Tablete od 20 komada pakirane u blistere od polivinil kloridnog filma i aluminijske folije.

Blister pakiranja od 1, 2 ili 5 komada stavljaju se u pakiranje kartona zajedno s letkom koja sadrži sve potrebne preporuke za medicinsku uporabu lijeka.

Farmakološko djelovanje

Afala droga pridonosi značajnom smanjenju upala i oteklina u prostati i normalizira funkcionalno stanje. Također, lijek ima pozitivan učinak na urodinamiku, pomaže smanjiti volumen preostalih urina i normalizirati ton mokraćnog trakta (niže podjele). Afala se dobro dokazala u složenom liječenju poremećajnih poremećaja.

Farmakodinamika i farmakokinetika

Najvjerojatniji mehanizam farmakološkog djelovanja lijeka Afal temelji se na procesu modificiranja aktivnosti PSA (endogenog antigena specifičnog za prostatu).

Nažalost, u ovom trenutku, moderne fizikalno-kemijske metode analize ne dopuštaju procjenu ultra-niskih doza aktivnih protutijela u biološkim organima, tkivima i tekućinama. U tom smislu, provođenje farmakokinetičkih studija je tehnički nemoguće.

Upozorenja za uporabu

Preporuča se upotreba droga Afala:

  • s benignom hiperplazijom prostate (faza I i II);
  • u slučaju kompleksne terapije kronične ili akutne prostate;
  • s poremećajima poremećaja (čestih potreba za mokrenjem (uključujući noćno vrijeme), poteškoćama mokrenja, bolom ili nelagodom u perinealnom području).

kontraindikacije

Nije preporučljivo za upotrebu:

  • u slučaju preosjetljivosti na komponente homeopatskog pripravka;
  • s kongenitalnom galaktosemijom;
  • u malapsorpcijskom sindromu glukoze ili galaktoze;
  • kongenitalni nedostatak laktaze.

Nuspojave

U pravilu, pacijentica dobro podnosi homeopatski lijek Afala i ne uzrokuje nuspojave pri upotrebi lijeka u naznačenim dozama.

U slučaju bilo kakvih neželjenih učinaka, savjetujte se s liječnikom kako biste prilagodili dozu lijeka.

Upute o Afali (metoda i doziranje)

U skladu s uputama za uporabu Afal lijek treba uzimati oralno 2 tablete za 1 prijam i držati u ustima dok se ne potpuno otopi. Preporučljivo je koristiti tablete ujutro i navečer 30 minuta prije jela. Trajanje liječenja je 16 tjedana.

S teškim bolovima i disuricnim poremećajima, mnogi stručnjaci propisuju lijekove do 4 puta dnevno tijekom prvih 2-3 tjedna terapije.

Ako je potrebno i samo na preporuku stručnjaka, možete ponoviti liječenje u razdoblju od 1-4 mjeseca.

predozirati

U slučaju predoziranja, moguće su nuspojave kao što su probavni poremećaji, povraćanje i mučnina.

interakcija

Dopušteno je kombinirati uporabu homeopatskog droga Afal s drugim lijekovima koji su namijenjeni i liječenju i prevenciji benigne hiperplazije prostate i prostatisa.

Uvjeti prodaje

Homeopatski lijek Afala se može kupiti u ljekarni bez recepta.

Uvjeti skladištenja

Držite tablete moraju biti izvan dohvata djece, suhe i zaštićene od svjetlosti na temperaturi koja ne doseže 25 ° C.

Rok trajanja

Afala se čuva 3 godine podložno svim uvjetima skladištenja. Nemojte koristiti lijek nakon datuma isteka.

analoga

Glavni analozi lijeka su sljedeći lijekovi: Thyroid Composite i Arthrofon. Takvi analozi kao i Psoriaten, Restruct o Injection C i Enterokind također su popularni.

Recenzije Afala

Prosječna ocjena homeopatske medicine Afala na forumima je 4,9 na skali od 5 stupnjeva.

Iz pregleda Afalovih posjetitelja na forume, možemo zaključiti da je lijek za prostatitis vrlo učinkovit.

Oni koji su već prošli puni tijek liječenja odmah su upozorili da će ovaj lijek pomoći samo ako je liječenje Afal pilule za prostatitis dovršeno, tj. Lijek treba uzimati redovito. Mnogi ljudi također ističu da je tijek liječenja lijekova dosta dug, ali je još uvijek bolji od antibiotika.

Recenzije stručnjaka Afale se svode na činjenicu da ne biste trebali liječiti ovaj lijek kao lijek. Liječnici savjetuju da ne gube vrijeme na samozastupanje i posavjetujte se s liječnikom koji će napisati cjeloviti režim liječenja i eventualno uključiti homeopatsku medicinu za prostatitis Afal, recenzije na kojima se toliko ljudi potiče.

Nema podataka o drogi u Wikipediji.

Afala cijena gdje kupiti

Prosječna cijena Afale stola. Broj 100 u Ukrajini varira od 100 do 120 UAH.

Ovaj lijek u Moskvi može se kupiti u prosjeku za 245 rubalja.

Afala

Afala je homeopatska medicina koja se koristi za liječenje bolesti prostate.

Aktivni sastojak lijeka (protutijela na antigen specifični za prostatu) je supstancija proteinskog podrijetla koje proizvode stanice prostate. Sudjeluje u takvim važnim procesima kao što je regulacija rasta stromalnih stanica i stvaranje sjemenske tekućine.

U ovom članku ćemo pogledati zašto liječnici propisuju Afala, uključujući upute za uporabu, analozi i cijene za ovaj lijek u ljekarnama. Pravi PREGLEDI ljudi koji su već iskoristili Afalah mogu se pročitati u komentarima.

Sastav i otpust

Afala iz prostatisa je homeopatski lijek koji se proizvodi u obliku tableta. Tablete se prodaju u apoteku blistera od 20 komada ili plastičnim bocama od 20-50-75-100 tableta.

  • Aktivna tvar: protutijela na antigen specifični za prostatu, pročišćeni afinitetom: smjesa homeopatskih razrjeđenja C 12. SZO i C200 - 0,003 g.
  • Ekscipijenti: laktoza, mikrokristalna celuloza, magnezijev stearat.

Kliničko-farmakološka skupina: lijek korišten u bolestima prostate.

Upozorenja za uporabu

Afala se koristi za prevenciju i liječenje kroničnog prostatitisa, uklanjanje poremećajnih poremećaja, za liječenje benignih (1 i 2 stupnjeva) adenoma prostate.

Farmakološko djelovanje

Afala je homeopatska medicina koja pomaže poboljšati urodinamiku kod pacijenata koji pate od hiperplazije prostate.

Afala poboljšava funkcionalno stanje prostate u upalnim procesima raznih etiologija, smanjuje ozbiljnost edema prostate, povećava ton glatkog mišićnog sloja donjeg urinarnog trakta, a također smanjuje ozbiljnost poremećajnih poremećaja.

Lijek dovodi do smanjenja količine preostalog urina i učestalosti nagona za uriniranje, olakšavanja mokrenja i značajnog smanjenja boli i nelagode u području zdjelice.

Upute za uporabu

Prema uputama za uporabu, Afal tablete se uzimaju oralno, na prazan želudac (ili jedan sat nakon jela), otapaju u ustima dok se potpuno ne otopi.

  • U jednom trenutku 2 tablete. Uzmite 2 puta dnevno, navečer i ujutro (prije i poslije spavanja). Preporučeno trajanje lijeka je 16 tjedana.
  • S teškim sindromom boli i poremećajima disurije u prva 2-3 tjedna terapije, lijek je indiciran da se uzima do 4 puta dnevno.

Ako je potrebno, na preporuku liječnika, moguće je ponoviti tijek liječenja za 1-4 mjeseca.

Našao je zakletvu NIKOLA GLAVA! Nokti će se očistiti za 3 dana! Uzmi ga.

Kako brzo normalizirati krvni tlak nakon 40 godina? Recept je jednostavan, zapišite ga.

Umoran od hemoroida? Postoji način! Može se izliječiti kod kuće za nekoliko dana, što vam treba.

O prisutnosti crva kaže miris iz usta! Jednom dnevno piti vodu s kapom..

kontraindikacije

Prema uputama Afala je kontraindicirana u:

  1. Preosjetljivost na aktivne ili pomoćne komponente lijeka;
  2. Galaktosemija, nedostatak laktoze, sindrom malapsorpcije glukoza-galaktoza.
  3. Afala droga nije namijenjena za uporabu u pedijatrijskoj praksi.

Nuspojave

Od službenih istraživanja i pregleda Afala poznato je da lijek ne uzrokuje nuspojave.

Analozi afala

Trenutno, droga Afala nema analoga za aktivnu tvar.

Glavni analozi mehanizma djelovanja su sljedeći lijekovi: Kompozitna štitnjača i Arthrofon. Takvi analozi kao i Psoriaten, Restruct o Injection C i Enterokind također su popularni.

Prosječna cijena AFALA, tableta u ljekarnama (Moskva) 350 rubalja.

Uvjeti prodaje ljekarni

Afala tablete su dulje vrijeme korištene u liječenju adenoma prostate i prostatisa. Vjerujem da ovaj lijek može stvarno smanjiti simptome bolesti, ponekad smanjujući rizik od komplikacija. Prednost lijeka je da pilule nemaju kontraindikacije i nuspojave, što dopušta prepisivanje starijim muškarcima koji imaju povijest kroničnih bolesti srca, vaskularnih bolesti ili bubrega.

Lijek je učinkovit. Zgrabio je prostatitis nakon rizičnog proljetnog plivanja. Svi klasični simptomi - svakih pola sata vodio sam se za toalet, tamo sam tamo i tamo... Nisam se povukao, otišao sam urolog, jer me poznaje. Odvezao se do ultrazvuka, a zatim je propisao afalu. Mjesec sam ga pio. Rezultat - sve je potpuno prošlo.

Kupio sam Afalu na preporuku takozvanog liječnika. Pokušat ću (i što ako ne postoji drugi način izlaska?), Napisat ću o rezultatima. O liječnicima: to su dužnosnici, a ne liječnici, ili bolje, lažljivci. Ništa zapravo ne objašnjava. Ono što je zanimljivo, sva ta počasti. Na internetu sam saznala više o tome kako upotrijebiti isti afali od "liječnika". Točnije, nije ništa rekao. Scribbled na komad papira u obliku recept i tiho je dao bez objašnjenja i komentar.

Nakon uzimanja monurnih i afala dobro pomaže, vidim njezin suprug. Ali sam zbunjen činjenicom da liječnici tako aktivno propisuju homeopatiju. Zašto ne liječiti normalnim lijekovima? Ili zar nisu?

Sve ovisi o tome što uzrokuje cistitis. ako su bakterije - onda monuralna je potrebna, ako stagnacija - onda nešto poput smart-prost. Iako se uzrok ne uklanja i neće se zbuniti.

Bio sam iznenađen kad je ova homeopatija propisana u dobroj klinici, ali to mi je stvarno pomoglo u kombinaciji s smartprostom. to bi zaista bilo bolje biti tretirano takvim lijekovima nego kemijom propisanim u običnim bolnicama.

A ako ga primijenite bez smartprosta - hoće li imati učinak? U svakom slučaju, on dobro gura lijekove u prostatu.

Pomaže na isti način i jednostavnim i jednostavnim, samo je smartprost jeftiniji.

Jeste li čuli za Licoprofit? Na primjer, liječnik mi je to propisao u kompleksu, u mom slučaju, nije bilo bez antibiotika na početku bolesti, ali u roku od mjesec dana popio sam Licoprofit. Kao što mi je liječnik objasnio, komponente kompleksa imaju pozitivan učinak na glavne simptome kroničnog prostatitisa, pomažu u poboljšanju mokrenja i smanjuju učestalost uriniranja. I ono što je također važno ima tonik učinak na muško tijelo.

Afala

Tablete za resorpciju od bijele do gotovo bijele boje, ravno-cilindrični oblik, s rizikom i odstranjivanjem; Natpis "MATERIA MEDICA" upisan je na ravnu stranu, a natpis AFALA upisan je na drugu ravnu stranu.

* nanesen na laktozu u obliku mješavine vode i alkohola sa sadržajem ne više od 10-15 ng / g aktivnog oblika aktivne tvari.

Ekscipijenti: laktoza monohidrat (laktoza) - 0,267 g, mikrokristalna celuloza - 0,03 g, magnezijev stearat - 0,003 g.

20 kom. - Paketi konusnih ćelija (1) - kartonske pakete.
20 kom. - Paketi konusnih ćelija (2) - kartonske pakete.
20 kom. - omotane stanične pakete (5) - kartonske pakete.

Smanjuje učinke upale i edema u prostati, normalizira funkcionalno stanje. Poboljšava urodinamiku, smanjuje količinu preostalog urina, normalizira ton donjeg mokraćnog trakta, pomaže u smanjenju poremećajnih poremećaja.

- Benigna hiperplazija prostate u fazi I i II;

- kao dio liječenja akutnog i kroničnog prostatitisa (kao protuupalnog i analgetika);

- poremećaji poremećaja (česti uriniranje, uključujući noćno, teško uriniranje, bol ili neudobnost u perinealnoj regiji), uključujući Akutni i kronični prostatitis koji prate benigni hiperplazija prostate I i II.

- povećana individualna osjetljivost na komponente lijeka.

Nije preporučljivo za pacijente mlađe od 18 godina zbog nedovoljnih podataka o učinkovitosti i sigurnosti za ovu dob.

Lijek se uzima oralno, 2 puta dnevno, navečer i ujutro (prije i poslije spavanja). U jednom trenutku - 2 tablete (držite u ustima dok se potpuno ne otopite - ne tijekom obroka).

Preporučeno trajanje lijeka je 16 tjedana.

S teškim sindromom boli i poremećajima disurije u prva 2-3 tjedna terapije, lijek je indiciran da se uzima do 4 puta dnevno.

Ako je potrebno, na preporuku liječnika, moguće je ponoviti tijek liječenja za 1-4 mjeseca.

Moguće reakcije povećavaju individualnu osjetljivost na komponente lijeka.

U slučaju slučajnog predoziranja moguće su dispeptičke pojave zbog punila u dozirnom obliku.

Slučajevi nespojivosti s drugim lijekovima još nisu registrirani.

Pripravak uključuje laktoza monohidrat, pa se stoga ne preporučuje propisivanje bolesnika s kongenitalnom galaktozomijom, glukozom ili malapsorpcijskom malapsorpcijskom sindromom ili galaktozom, ili kod kongenitalne manjkavosti laktoze.

Utjecaj na sposobnost upravljanja motornim prometom i mehanizama kontrole

Afala nema utjecaja na sposobnost upravljanja vozilima i ostalih potencijalno opasnih strojeva.

Afala

Oblici otpuštanja

Liječnici pregledavaju afal

Ne imenuj. Ovaj proizvod (lijek nije) može raditi kao placebo, uz povezanost šarma i uvjeravanja. "Afala" - 100% reklamirana lutka! Ovaj lijek (lijek) nije uključen u kliničke smjernice i u njenom sastavu i "mehanizmu djelovanja" nikad ne može ući.

Nema nikakvih nuspojava, kao ni bilo kakvih efekata. Niska cijena.

Nema znanstvenih dokaza o učinkovitosti lijeka. Nema kliničkih ispitivanja.

Nikad ne imenem. Ponekad pacijenti uzimaju lijek kad čuju oglas. I ponekad me uvjeravaju u svoju učinkovitost. Po mom mišljenju, većina prirodnih učinaka je "placebo". Ne otkazam, ako pacijent vjeruje u učinkovitost, onda najčešće nema smisla raspravljati. Ako ispitivanje otkrije abnormalnosti, dodatno propisuje lijekove prema standardima.

Apsolutna sigurnost. isto kao i voda.

Neodređena klinička učinkovitost, kao i svi homeopatski proizvodi. Ako je vrijedilo 10 rubalja, onda još uvijek možete dodijeliti čak i u obliku placeba.

Lijek koji se sastoji od "ništa", nikada ne imenuje. Homeopatski lijekovi su anti-znanstvene svrhe. Slažem se s globalnom tendencijom obvezivanja proizvođača homeopatskih lijekova da pišu na pakiranju da ne postoje kliničke studije koje potvrđuju učinkovitost.

Pacijentni pregled

Vidio sam tečaj 3 mjeseca. Učinak je nula, imenovan od strane urologa, a više mu nije pristupio. Sada koristim kineske zakrpe, oni dobro pomažu.

Pa, ne znam, moj tata je Afalu prošlog proljeća, nakon jednog posebno "uspješnog" ribolova. Nije izolirano kao što bi trebalo. Popili 2 tablete 3 puta dnevno. Normalno, jedan tečaj. Urolist je odmah propisao "Afala", rekavši da je upravo za njegov slučaj prikladan. Piti svoj put, dugo vremena, svakako ponesite tečaj do kraja (iako brzo uklanja simptome, ali je potrebno izvršiti potpuni oporavak). Stoga mislim da je lijek dobar. Iako svaki - svoje! Kao i uvijek, pomaže, a druga - ne!

Upute za uporabu afali

Farmakološko djelovanje

Smanjuje učinke upale i edema u prostati, normalizira funkcionalno stanje. Poboljšava urodinamiku, smanjuje količinu preostalog urina, normalizira ton donjeg mokraćnog trakta, pomaže u smanjenju poremećajnih poremećaja.

Otpustiti oblik, sastav i pakiranje

Tablete za resorpciju od bijele do gotovo bijele, ravno-cilindrične, s rizikom i širenjem; Natpis "MATERIA MEDICA" upisan je na ravnu stranu, a natpis "AFALA" upisan je na drugu ravnu stranu.

Ekscipijenti: laktoza, mikrokristalna celuloza, magnezijev stearat.

* voda-alkoholna smjesa ne sadrži više od 10-15 ng / g aktivne tvari

20 kom. - Paketi konusnih ćelija (1) - kartonske pakete.
20 kom. - Paketi konusnih ćelija (2) - kartonske pakete.
20 kom. - omotane stanične pakete (5) - kartonske pakete.
20 kom. - polimerne limenke (1) - kartonske ambalaže.

Režim doziranja

Unutar. U jednom trenutku 2 tablete (držite u ustima dok se potpuno ne otopite - ne tijekom obroka). Lijek se uzima 2 puta dnevno, navečer i ujutro (prije i poslije spavanja). Preporučeno trajanje lijeka je 16 tjedana.

S teškim sindromom boli i poremećajima disurije u prva 2-3 tjedna terapije, lijek je indiciran da se uzima do 4 puta dnevno.

Ako je potrebno, na preporuku liječnika, moguće je ponoviti tijek liječenja za 1-4 mjeseca.

predozirati

U slučaju slučajnog predoziranja moguće su dispeptičke pojave zbog punila u dozirnom obliku.

Interakcija lijekova

Slučajevi nespojivosti s drugim lijekovima još nisu registrirani.

Nuspojave

Pri korištenju lijeka za naznačene indikacije i u naznačenim dozama nije bilo otkrivenih nuspojava.

svjedočenje

- Benigna hiperplazija prostate u fazi I i II;

- kao dio liječenja akutnog i kroničnog prostatitisa (kao protuupalnog i analgetika);

- poremećaji poremećaja (česti uriniranje, uključujući noćno, teško uriniranje, bol ili neudobnost u perinealnoj regiji), uključujući Akutni i kronični prostatitis koji prate benigni hiperplazija prostate I i II.

kontraindikacije

- povećana individualna osjetljivost na komponente lijeka.

Posebne upute

Pripravak sadrži laktozu i stoga se ne preporučuje propisati ga bolesnicima s kongenitalnom galaktozomijom, sindromom malapsorpcije glukoze ili malapsorpcijskog upala, ili s kongenitalnim nedostatkom laktaze.