Search

Razlozi

Pravenor

Upute za uporabu:
- Kronični prostatitis (zarazna, neinfektivna i miješana geneza);
- Prevencija razvoja i pogoršanja kroničnog prostatitisa u prisutnosti čimbenika rizika (pušenje, zloupotreba alkohola, stres, hipodinamija, nepravilni i poremećeni seksualni život, spolno prenosive infekcije i kronične bolesti drugih organa - u povijesti starosti preko 40 godina).

Način korištenja:
Obično 1 kapsula 1 puta dnevno, bez obzira na obrok. U nekim slučajevima, dnevna doza se može povećati na 2 kapsule (jednom ili 1 kapsula 2 puta dnevno). Trajanje aplikacije postavljeno je pojedinačno. Ako je potrebno, ponovite stazu. Prije uzimanja preporuča se posavjetovati se s liječnikom.

kontraindikacije:
Pojedinačna osjetljivost na bilo koju od komponenti lijeka.

Uvjeti i uvjeti skladištenja
Skladištiti u originalnoj ambalaži na suhom, tamnom mjestu i izvan dosega djece na temperaturi od +4 ° C do +30 ° C - 24 mjeseca od datuma proizvodnje.

Pravenor

Opis od 4. kolovoza 2016. godine

  • Latinski naziv: Pravenor
  • Proizvođač: LLC Nutriced (Ukraine); Laboratorios Virens S.L. (Spain); RubiePharm Arzneimittel GmbH (Njemačka)

struktura

Kapsule Pravanor: vitamin E, ekstrakt koprive, selen-metionin, ekstrakt sjemena zob, ekstrakt pelinog sijena, ekstrakt japanskog gorja, ekstrakt ljekovite pritoke.

Rektalni supozitorij: ekstrakt palmi od patuljka, ljekoviti ekstrakt korijena, ekstrakt cvjetne kalendule, čvrsta masnoća.

Kapsule Pravenor Forte: L-arginin, ekstrakt koprive, ekstrakt palmi od patuljka, ekstrakt ekstrakta Yakortsy, ginkgo Biloba ekstrakt, yhimbin hidroklorid.

Otpustite obrazac

Kapsule u blisteru u kutiji s kartonom 30, 60.

Rektalni supozitoriji u blister pakiranju u kutiji 10 kartonske kutije.

Farmakološko djelovanje

Antispazmodno, protuupalno, anti-edemato, antioksidans.

Farmakodinamika i farmakokinetika

farmakodinamiku

Aktivni sastojci lijeka selektivno utječu na tkiva prostate, vraćaju mikrocirkulaciju u krvne žile žlijezde, sprečavaju nastanak venskog mikrotromba, smanjuju upalni proces. Lijek stimulira ton mišića mokraćnog mjehura, uklanja poremećene poremećaje. Sprječava razvoj destruktivnih procesa uzrokovanih oksidacijom slobodnih radikala. Općenito, ima izražen prostatoprotektivni učinak.

Lijek Pravenor Forte, uz sličan učinak, ima izražen porast libida i potenciju, poboljšava proces spermatogeneze, povećava sintezu testosterona.

farmakokinetika

Upozorenja za uporabu

  • Kao dodatno sredstvo u liječenju kroničnog prostatitisa različitih podrijetla;
  • S preventivnom svrhom da spriječi razvoj kroničnog prostatitisa i njegovih pogoršanja u pozadini raznih čimbenika rizika (fizička neaktivnost, zloupotreba alkohola, pušenje, stres, nepravilni seksualni život, infekcije genitalnog trakta).

Drug Pravenor Forte: kao izvor biološki aktivnih tvari, za normalizaciju funkcije genitourinarnog sustava muškaraca s erektilnom disfunkcijom, kod muške neplodnosti endokrine geneze, s urinarnim poremećajima na pozadini kroničnog prostatitisa ili benigne hiperplazije prostate, kao i za poboljšanje zdravlja i prilagodljivosti muškaraca.

kontraindikacije

Visoka osjetljivost na lijek.

Nuspojave

Simptomi nuspojava nisu otkriveni, lijek se dobro podnosi.

Pravenor, upute za uporabu (metoda i doziranje)

Lijek Pravenor zarazio je jednu kapsulu dnevno, bez žvakanja, pitke vode. Ako je potrebno, doziranje se može povećati na 2 kapsule. Trajanje tečaja određuje liječnik. Tijek liječenja može se ponoviti u intervalima od 2 mjeseca.

Čepić se ubrizgava duboko u rektum, jednu svijeću 1-2 puta dnevno 7-12 dana.

predozirati

interakcija

Klinički teški simptomi interakcije Pravenora s drugim lijekovima nisu identificirani.

Uvjeti prodaje

Uvjeti skladištenja

Na temperaturi od 4-25 ° C

Rok trajanja

Analogs of Pravenor

Recenzije Pravnore

Recenzije lijeka među pacijentima variraju, često suprotno.

"... Kronični prostatitis. Vidio sam 2 tečaja lijeka, jednom - tablete Pravenor, drugi put koristio svijeće Pravenora. Učinak je osjetio, bol je nestala u perineumu, počela normalno mokriti. "

Drugi bolesnici, naprotiv, ukazuju na odsutnost bilo kakvog učinka.

"... uzeo sam Pravenor 2 mjeseca, nema rezultata. Prosipanje novca.

Najvjerojatnije, da mnogi bolesnici ne razumiju, lijek treba koristiti u kombinaciji s drugim lijekovima, fizioterapijom, masažom prostate. Samo uz ovaj pristup liječenju možemo očekivati ​​trajno poboljšanje, posebno u slučajevima kroničnih bolesti urogenitalnog područja.

Cijena je pravo gdje kupiti

Cijena Pravenor u kapsulama br. 30 varira u rasponu od 385 do 420 rubalja po pakiranju. Pravenor supozitorije broj 10 košta 595-640 rubalja. Možete lako kupiti Pravenor ili lijekove s sličnim terapeutskim učinkom u lancu Moskve ljekarne.

Pravenor forte: upute i upute

Pravenor Forte je kompleks vitamina stvoren za poboljšanje potencijala i povećanje muškog libida, čije disfunkcije uzrokuju adenomi prostate. Lijek ne uzrokuje nuspojave, a cijena Pravenor Forte varira u rasponu od 500 rubalja za 60 kapsula, a od 600 rubalja za 10 supozitorija.

svojstvo

Lijek sprječava patološke procese u tijelu, značajno poboljšava mikrokrižbu krvi, rješava problem mikrotromboze u venama prostate.

Osim toga, to je uključeno u jačanje ureter tkiva i uklanjanje urinarnih poremećaja.

komponente

Sastav tablete uključuje:

  • l-arginin (425 mg) je važna tvar za zdravlje muškaraca. Poboljšava kvalitetu spermija, pojačava snagu, pomaže pri proizvodnji muških hormona, jedan od njih je testosteron. Tonovi, aktivno utječu na fizički i mentalni učinak muškaraca. Sprječava krvne ugruške;
  • patuljak dalmatinskih bobica (80 mg) - sadrži mnogo vitamina, aminokiselina i ulja. Komponenta ima za cilj spriječiti upalu, uklanjanje edema;
  • (40 mg) - ima sedativni učinak. Utječe na razvoj sperme kroz proizvodnju muških hormona;
  • Yohimbin hidroklorid (2,5 mg) - pomaže u jačanju erekcije i povećanju trajanja seksualne želje. Aktivira metaboličke procese i povećava učinkovitost središnjeg živčanog sustava;
  • (100 mg) - bogat je različitim korisnim tvarima i mineralima, sprečava upalu, jača imunološki sustav, diuretički i poboljšava zgrušavanje krvi. Koprivnica povećava razinu hemoglobina u krvi;
  • Ekstrakt ginkgo biloba (15 mg) - ima organske spojeve koji sadrže kisik, pomažu u raspršivanju krvi kroz tijelo.

Oblici otpuštanja

Lijek je dostupan u kapsulama u blisteri u kutiji s kartonom ispod broja 60. U ljekarnama Pravenor Forte se također nalazi u blistera u obliku svijeća pod rednim brojem 10, u pakiranju od kartona.

Unos i doziranje lijeka

Pravenor Forte ima upute za uporabu, koje se moraju pročitati prije uzimanja.

Kao preventivna mjera dnevno uzimaju jednu kapsulu. Isperite ga s tekućinom. Možete uzeti neovisnost obroka. Ako liječnik ustanovi da je ta doza nedostatna, propisuje se da uzima 2 tablete dnevno.

Trajanje tečaja određuje stručnjak i pojedinačno odabire dozu. Nakon mjesec dana pauze nastavlja se, ako je potrebno.

Također su proizvedeni u obliku svijeća, koji su umetnuti duboko u rektum 1-2 puta dnevno, tečaj traje od 7 do 12 dana.

svjedočenje

Pravenor Forte se ispušta u sljedećim slučajevima:

  • u kroničnoj bolesti prostate kod muškaraca;
  • kao preventivna mjera, kako bi se borila protiv prostatisa kronične bolesti i njegovih pogoršanja povezanih s faktorima rizika (pušenje, zloupotreba alkohola, stresni uvjeti, smanjena motorna aktivnost, nepravilna seksualna intimnost sa ženom, razne spolno prenosive bolesti);
  • kao proizvod za punjenje tijela s aktivnim elementima koji pridonose ispravljanju rada urogenitalnog sustava u slučaju erektilne disfunkcije, kod problema s koncepcijom, problema s mokrenjem, kao i za poboljšanje performansi i prilagodbe.

kontraindikacije

To je alat koji sadrži jedinstvenu biljnu formulu. Stoga se reakcije mogu pojaviti zbog netolerancije nekih njegovih pojedinačnih komponenti.

U ovom slučaju treba razmotriti analoge koji su slični u farmakološkom djelovanju.

analoga

Postoje analozi Pravenor Fortea na terapeutskim svojstvima na tržištu lijekova, ali njihov se sastav razlikuje.

Prije uporabe sličnih lijekova trebali biste se posavjetovati s liječnikom, a sami sebi ne možete zamijeniti lijekove.

Preporuča se prije nego što se odlučite za upoznavanje sastava analognog.

Recenzije

Postoje drugačije mišljenje o drogi, ali do sada ih je malo jer se alat pojavio sasvim nedavno, a mnogi ljudi ne znaju o njegovoj učinkovitosti. Pa ipak, na medicinskim forumima postoje pozitivni komentari.

Pacijenti lijeka ne govore o nuspojavama, već opisuju njegov terapeutski učinak. Postoje i negativne izjave. Važno je da ljudi s negativnim povratnim informacijama o lijeku ne bi uzeli u obzir da utječe na kombinaciju s drugim lijekovima, masažom prostate i nizom fizičkih postupaka.

Samo će ovaj skup postupaka liječenja imati učinak, što je osobito važno kod kroničnih bolesti genitourinarnog sustava.

Pomoć, već umorna.

# 21 Post Sparks »Fri Jun 13, 2014 12:18 am

# 22 Poruka Fiter »Fri Jun 13, 2014 12:20

# 23 Message Fiter »Fri Jun 13, 2014 12:21

# 24 post od alex58 »Fri Jun 13, 2014 12:27 am

# 25 post od alex58 »Fri Jun 13, 2014 12:29 am

# 26 Poruka fiter »Fri Jun 13, 2014 12:35 am

# 27 post od alex58 »Fri Jun 13, 2014 12:37 am

# 28 Poruka Dimitri94 »Fri Jun 13, 2014 12:39

# 29 post od alex58 »Fri Jun 13, 2014 12:41 am

# 30 Post by Dimitri94 »Fri Jun 13, 2014 12:49 am

# 31 Post Fiter »Fri Jun 13, 2014 12:56 am

# 32 Post Sparks »Fri Jun 13, 2014 7:41 am

# 33 Post Sparks »Fri Jun 13, 2014 7:45 am

# 34 post od alex58 »Fri Jun 13, 2014 10:54 am

# 35 Post Dimitri94 »Fri Jun 13, 2014 1:30 pm

# 36 Poruka $ erge »Sub 14.06.2014 1:56 sati

# 37 Poruka $ erge »Sub 14.06.2014 2:01

# 38 Post Eugenue »Mon Jun 16, 2014 10:59 am

# 39 Post by Diogenus »Mon Jun 16, 2014 7:12 pm

Re: Pomoć, već umorna.

# 40 Post by vasilij78 »Mon Jun 16, 2014 7:45 pm

Pravenor ™

Proizvođač: Universal Agency "Pro-Pharma" Ukrajina

Oblik proizvoda: Čvrsti oblici doziranja. Kapsule.

Opće značajke. sastojci:

Aktivni sastojak: 1 kapsula sadrži ekstrakt koprive s vodom 200mg, selenij metionin-70mg, zobni ekstrakt sjemenik-50mg, ekstrakt hune i 50mg, Japanski girchak ekstrakt -20mg, vitamin E - 50mg, ekstrakt ljekovite djeteline - 5mg.

Farmakološka svojstva:

Pravenor ™ sadrži jedinstvenu kombinaciju biljnih ekstrakata, vitamina i elemenata u tragovima koje proizvodi Naturex, Francuska. Ima protuupalno, antibakterijsko, anti-edemato, antispazmatsko, antioksidativno svojstvo, poboljšava mikrocirkulaciju, uzrokuje blagi diuretik i općenito protetsku zaštitu.

Upute za uporabu:

• Kronični prostatitis (zarazna, neinfektivna i miješana geneza);
• Prevencija razvoja i pogoršanja kroničnog prostatitisa u prisutnosti čimbenika rizika (pušenje, zloupotreba alkohola, stres, fizička neaktivnost, nepravilni i poremećeni seksualni život, spolno prenosive infekcije i kronične bolesti drugih organa - u povijesti starosti preko 40 godina).

Doziranje i administracija:

Obično 1 kapsula 1 puta dnevno, bez obzira na obrok. U nekim slučajevima, dnevna doza se može povećati na 2 kapsule (jednom ili 1 kapsula 2 puta dnevno). Trajanje aplikacije postavljeno je pojedinačno. Ako je potrebno, ponovite stazu. Prije uzimanja preporuča se posavjetovati se s liječnikom.

Značajke aplikacije:

Selektivne phytomolecules ™

Lijek za akutni i kronični prostatitis - Pravenor

Prostatitis je jedan od najosjetljivijih i najčešćih muških problema.

Prema statistikama u našoj zemlji, svaki deseti čovjek stariji od 45 godina osjetljiv je na razvoj ove bolesti, što uzrokuje puno briga i nelagode.

S kasnom liječenjem, ona brzo postaje kronična i može trajati godinama.

Pa, to dolazi u pomoć modernim lijekovima koji pomažu u ublažavanju simptoma prostatitisa i pridonose brzom oporavku.

Živi primjer je pravo.

Upute za uporabu

Pravenor proizvodi ukrajinska farmakološka tvrtka Pro-Pharma. To je dodatak prehrani, koji se koristi kao pomoć u složenom liječenju prostatisa, kao i da spriječi njegovu pojavu.

Otpustite obrazac i sastav

Pravenor je dostupan u obliku crijevnih kapsula od 30 komada po pakiranju. Kapsule su zapečaćene u prozirnim brtvljenim mjehurićima. Lijek je priložen detaljnim uputama za uporabu.

Sastav lijeka uključuje samo prirodne sastojke biljnog podrijetla:

  • hunch ekstrakt slame - 50 mg;
  • ekstrakt koprive kopriva - 200 mg;
  • metionin selenij - 70 mg;
  • sjemenski zob - 50 mg;
  • Japanski girchak - 20 mg;
  • tokoferol (vitamin E) - 50 mg;
  • ljekovita slatka djetelina - 5 mg;

Kapsule također sadrže dodatne sastojke koji pomažu slomiti i apsorbirati: želatinu, škrob, bojanje hrane.

farmakologija

Unatoč činjenici da je Pravenor dodatak prehrani, s redovitom uporabom, ima prilično jak terapeutski učinak na tijelo.

  • Zahvaljujući tokoferolu i japanskom hirchaku, lijek ima snažan antioksidativni učinak, pomaže uklanjanju toksina iz bubrega i krvi, pomlađuje tijelo i sprečava učinke slobodnih radikala.
  • Zbog umjerene diuretske i prostatoprotektivne aktivnosti, Pravenor ima pozitivan učinak na funkcioniranje muškog reproduktivnog sustava. Redovito se koristi za poboljšanje mikrocirkulacije krvi u zdjeličnim organima, smanjuje grčeve, poboljšava protok urina, povećava učinak protuupalnih i analgetika.
  • Lijek je također koristan za pacijente s proktološkim problemima (hemoroidi, analni pukotine). Pomaže u poboljšanju mikrocirkulacije krvi, sprečava stvaranje krvnih ugrušaka.

Obratite pažnju! Lijek ne djeluje brzo. Da bi se postigao rezultat, stručnjaci preporučuju da ga uzimaju kao dio kompleksne terapije, pridržavajući se cjelokupnog tečaja.

Upozorenja za uporabu

Zbog složenih učinaka lijeka može se propisati za liječenje i prevenciju akutnog i kroničnog prostatitisa različitih etiologija (zaraznih, mješovitih, neinfektivnih). Također se može koristiti za sprečavanje ove bolesti kod ljudi u opasnosti.

Ova kategorija uključuje: muškarce stariji od 35 do 40 godina, bolesnici s nasljednom predispozicijom urogenitalnih bolesti, pušači, alkoholičari, nepravilni seksualni život, kao i osobe izložene čestom stresu.

Znakovi akutnog prostatitis

Simptomi i uzroci kroničnog prostatitisa

Režim liječenja

Pravenor je propisao jednu kapsulu jednom dnevno, bez obzira na obrok.

U nekim slučajevima liječnik može povećati dnevnu dozu do 2 kapsule. Mogu se uzimati jednom ili podijeliti u dvije doze ujutro i navečer.

Da bi se postigao izraženiji učinak, stručnjaci preporučuju dnevno uzimanje lijeka u isto vrijeme.

Trajanje tečaja određuje se pojedinačno.

Standardni rok - 1 mjesec. Tada možete uzeti pauzu i ponoviti tečaj.

Interakcija lijekova

U kliničkoj praksi nema podataka o negativnoj interakciji Pravenora s drugim lijekovima. Često se propisuje s drugim lijekovima za liječenje urogenitalnih bolesti.

Nije preporučljivo konzumirati alkoholne proizvode tijekom terapije, jer može smanjiti terapeutski učinak Pravenorm.

Video: "Oglašavanje za lijek Pravenor"

Mjere opreza

Obratite pažnju! Tijekom liječenja pacijenti trebaju biti oprezni da se upoznaju s uputama, kontraindikacijama i mogućim nuspojavama.

kontraindikacije

Pravenor nije propisan za pojedinačnu netoleranciju i tešku alergijsku reakciju na biljne sastojke koji čine dodatak prehrani. U djece, za liječenje urogenitalnih bolesti ne primjenjuje se.

Nuspojave

U pravilu, pacijenti dobro prihvaćaju dodatke prehrani. U rijetkim slučajevima mogu se pojaviti dispeptične reakcije (bolovi u trbuhu, mučnina, probavne smetnje, nadutosti) i alergijske manifestacije (osip na koži, urtikarija).

Pravenor nema utjecaja na upravljanje vozilima i drugim mehanizmima koji zahtijevaju visoku koncentraciju pozornosti.

predozirati

Do sada nisu zabilježeni slučajevi predoziranja.

Unatoč tome, stručnjaci preporučuju strogo pridržavanje režima liječenja, ne premašujući dnevnu dozu.

Previše lijekova može izazvati niz neugodnih simptoma: glavobolje, grčeve u trbuhu, povraćanje, mučnina, grčevi, tahikardija, alergijske reakcije itd.

Što učiniti u slučaju predoziranja?

Pacijent treba odmah konzultirati liječnika za pomoć.

U pravilu se propisuje simptomatska terapija, uključujući apsorbence, ispiranje želuca, pripravke za normalizaciju srčanog ritma i antihistaminike.

Tijekom trudnoće

Žene nisu imenovane.

Uvjeti i uvjeti skladištenja

Čuvajte na tamnom, suhom mjestu na sobnoj temperaturi. Rok trajanja - 2 godine.

Trošak

U Ukrajini

Prosječna cijena za Pravenor u ljekarnama Ukrajine je 250-260 UAH.

U Rusiji

Trenutno u ljekarnama u Rusiji, lijek je odsutan. Odredite vrijeme isporuke!

analoga

Dosad znanstvenici nisu izumili potpuno slično sredstvo sastavljanja. No, na tržištu možete naći mnogo različitih bioaktivnih biljnih dodataka s sličnim terapeutskim učincima. Dajmo neke primjere.

  • Mačka kandža je fitopreparacija koju proizvodi ukrajinska farmakološka tvrtka Cortes i američka Helsivei Production. Glavna aktivna komponenta ovog alata je peruanski drveni podrum. Mačka je pandža ima protuupalno i imunostimulirajuće djelovanje. Dostupne u obliku enteričkih kapsula. Cijena za to iznosi 108 do 560 rubalja (ovisno o proizvođaču i broju tableta po pakiranju).
  • Gotu Kola - koju je proizvela poznata američka tvrtka "NutriCare International". Odnosi se na medije širokog spektra. Uzima se u obliku kapsula. Gotu Kola je napravljena od lišća i korijena azijske liste, u čijoj su častu ova dodatak prehrani dobila svoje ime. Gotu Kola ima protuupalno, diuretik, antimikrobno djelovanje. Također poboljšava mikrocirkulaciju krvi u zdjeličnim organima, stoga služi kao pomoćno i profilaktičko sredstvo ne samo od prostatitisa, već i od pojave hemoroida. Prosječna cijena za ovaj dodatak prehrani iznosi 700 rubalja.
  • S palmetto - još jedan američki dodatak prehrani, kojeg proizvodi tvrtka Nature's Sunshine Products. Njezin sastav sadrži sastojke plodova patuljastih palmi uzgojenih u Sjevernoj Americi. Aditiv poboljšava hormone, ublažava bol prilikom uriniranja, potiče prolazak mokraće, pomaže u smanjivanju upale. Prosječna cijena za Sa Palmetto je 800-900 rubalja.
  • Cordyceps - dodatak prehrani, kojeg proizvodi velika kineska korporacija "Lic League". Izrađen je iz ekstrakta micelija različitih gljiva sakupljenih na Dalekom Istoku. Ima imunostimulirajući, protuupalni, slab diuretski učinak. Uz redovitu primjenu stimulira cirkulaciju krvi, povećava libido. Cijena - od 1100 rubalja po pakiranju.

Važno je! Stručnjaci pozivaju pacijente da se ne bave samoobradom. Zapamtite, izbor prehrambenih dodataka treba provoditi samo iskusni liječnik. Čak i najsigurniji biljni lijekovi mogu uzrokovati komplikacije ako se koriste nepropisno.

Video: "Što je cordyceps?"

Recenzije

Na internetu možete pronaći različite recenzije o ovom alatu. Mnogi bolesnici pozitivno reagiraju na Pravenorm. Sviđa mi se činjenica da je ovaj alat prilično siguran, učinkovit i pristupačan. Postoje negativne recenzije.

Bioaktivni dodatci nemaju trenutni učinak koji pacijenti žele na početku liječenja. Pravanor zahtijeva pridržavanje dugotrajnog liječenja i dnevnog unosa kapsula. Samo u ovom slučaju možete postići dobar rezultat. Nije svatko ima strpljenja da ga čeka.

Dragi čitatelji! Ne zaboravite podijeliti povratne informacije o ovom alatu na kraju članka. Vaše mišljenje je vrlo važno za druge ljude.

zaključak

Pravenor je moderni lijek koji se često propisuje muškarcima za profilaksu i kompleksnu terapiju akutnog i kroničnog prostatitisa.

  • Njegove prednosti: razumna cijena, dobar terapeutski učinak s dugotrajnom uporabom, lako podnošljivost, minimalne kontraindikacije i nuspojave, sigurnost.
  • Njegovi nedostaci: nema brz učinak, koji se rijetko nalazi na prodaji.

Nemojte zaboraviti pročitati upute prije početka liječenja lijekom.

Pravenor

Drug Pravenor, zemlja podrijetla - Ukrajina, - dodatak prehrani. Aktivni sastojci su vitamini, biljni ekstrakti i minerali, u kombinaciji s antioksidansima, antibakterijskim, antispazmodnim i protuupalnim učincima, kao i doprinose poboljšanju mikrocirkulacije i povećavaju ton mjehura. Oni propisuju ovaj lijek za kronični prostatitis (ne-zarazne i septičke geneze) za terapijske i profilaktičke svrhe. Ne preporučuje se Pravanor s postojanom netolerancijom na komponente.

Upute za uporabu Pravenor

struktura

1 kapsula dodatak prehrani Pravenor sadrži:
Ekstrakt ekstrakta kopriva - 200 mg;
Selen-metionin - 70 mg;
Ekstrakt zobenih sjemenki - 50 mg;
Ekstrakt sijena sijena - 50 mg;
Girchaka japanski ekstrakt - 20 mg;
Vitamin E - 50 mg;
Donjski ljekoviti ekstrakt - 5 mg;
Dodatne komponente.

svjedočenje

Pravenor se koristi za liječenje bolesnika s kroničnim prostatitisom (neinfektivna, infektivna i mješovita etiologija).
Dietni dodatak Pravenor može se preporučiti za prevenciju razvoja i ponovne pojave kroničnog prostatitisa s različitim čimbenicima rizika, uključujući zlouporabu alkohola, pušenje, fizičku neaktivnost, stres, nepravilni seksualni život, starost od 40 godina i kronične bolesti drugih organa u povijesti.

kontraindikacije

Pravenor nije propisano pacijentima s intolerancijom na komponente kapsula.

Doziranje i davanje

Pravenor se uzima usmeno. Kapsule se, bez obzira na hranu, stisnu dovoljno tekućine. Nemojte slomiti ili žvakati kapsule. Trajanje tečaja i režima prehrambenih dodataka Pravenor određuje liječnik.
Prosječna dnevna doza je 1 kapsula. Ako je potrebno, povećajte dozu u dvije kapsule Pravenora (preporuča se uzimati u isto vrijeme ili podijeliti u dvije doze ujutro i navečer).
Trajanje tečenja izračunava se pojedinačno, uzimajući u obzir istodobnu terapiju i stanje bolesnika. Ako je potrebno, provesti nekoliko tečajeva u intervalima od 1-3 mjeseca.

predozirati

Informacije o predoziranju dodataka prehrani Pravenor br.

Nuspojave

Pravenor ne uzrokuje nuspojave i pacijenti dobro podnose.
Osobe s intolerancijom na komponente dodataka prehrani Pravenor mogu razviti alergijske reakcije koje zahtijevaju odstranjivanje kapsula.

Koristite tijekom trudnoće

Nema podataka o upotrebi lijeka tijekom trudnoće.

Uvjeti skladištenja

Dopunski dodatak Pravenor treba držati podalje od djece na temperaturi od 4 do 30 stupnjeva Celzijusa. Kapsule se moraju čuvati u originalnoj ambalaži. Pravenor vrijedi 2 godine nakon diplome.

Kako kupiti Pravenor na YOD.ua?

Trebate li lijek Pravenor? Naručite ga upravo ovdje! U YOD.ua možete rezervirati bilo koji lijek: možete preuzeti sam lijek ili naručiti isporuku u ljekarni u vašem gradu po cijeni navedenoj na web stranici. Narudžba će vas čekati u apoteku, o čemu ćete primiti obavijest u obliku SMS-a (mogućnost pružanja usluga mora biti navedena u partnerskim ljekarnama).

U YOD.ua uvijek postoje informacije o dostupnosti droge u nekoliko najvećih gradova Ukrajine: Kijev, Dnjepar, Zaporozhye, Lviv, Odessa, Kharkov i druge megalopole. Biti u bilo kojem od njih, uvijek možete jednostavno i jednostavno naručiti lijekove preko web stranice YOD.ua, a zatim u prikladnom trenutku da odete u ljekarnu za njih ili naručite dostavu.

Upozorenje: da biste naručili i primali lijekove na recept, trebat će Vam liječnički recept.

Pravanor iz prostatisa: vratiti erekciju i ukloniti muške probleme!

Pravenor kapsule za prostatitis - sredstvo nove generacije koja će spasiti čovjeka od nelagode. Stresne situacije i loša prehrana dovode do razvoja mnogih bolesti. Uključujući, urinogenitalni sustav pati.

Vraćanje erektilne funkcije i eliminiranje manifestacija prostatisa pomoći će inovativnom lijeku.

Što je Pravenor

U potrazi za učinkovitim načinom smanjenja upale prostate, suvremeni znanstvenici proveli su više od godinu dana. Rezultat je lijek koji normalizira sekrecijsku aktivnost prostate i vraća muško zdravlje. Određene osobine lijeka su:

  • uklanjanje upalnog procesa;
  • poboljšana cirkulacija krvi;
  • zaštita od venske tromboze;
  • sprečavanje destruktivnih procesa.

Česti nastojati urinirati, povlačenje boli u donjem dijelu trbuha i nemogućnost provođenja seksualnog odnosa glavni su simptomi prostatitisa. Nemojte odgađati liječenje kako ne bi komplicirali tijek bolesti. Prirodne kapsule Pravanor se može uzeti bez konzultacije s liječnikom, pa nema smisla odgađati.

Prednosti kapsula za muškarce

U pozadini infekcija i smanjenog imuniteta javlja se upala prostate. Zbog kroničnog umora, neadekvatnog mobilnog načina života, čovjek se može suočiti s neugodnim bolestima u mladoj dobi. Nisu vam svi alati mogu biti bolje.

Pouzdan lijek Pravenor ima sljedeće prednosti:

  • ne sadrži sintetičke aditive;
  • nije zarazna;
  • ima kumulativni učinak;
  • vraća hormonske i metaboličke procese.

Čim mjehur dođe do tonusa, poremećaji disurije bit će eliminirani. Više nećete pate od grčeva u donjem dijelu trbuha i zaboravite na česte posjete WC-u. Terapijski ili profilaktički tečaj s kapsulama povećava ne samo fizičku izdržljivost nego i aktivnost mozga.

Sastav Pravenor kapsule iz prostatisa

Proktolozi preporučuju uzimanje kapsula za normalizaciju funkcionalnosti urogenitalnog sustava. Osim toga, lijek sadrži kompleks vitamina i elemenata u tragovima koji su potrebni svakom zdravom čovjeku. Često, nedostatak vrijednih sastojaka i uzrokuje pojavu različitih bolesti. Kapsule sadrže sljedeće sastojke:

  • ubod kopriva;
  • puzavni tribulus;
  • Japanski Highlander;
  • ginkgo biloba;
  • selenij metionin.

Zahvaljujući uravnoteženoj formuli uspjeli su postići najbolji rezultat liječenja. Kapsule postaju izvor flavonoida i ginkgolida u muškom tijelu. Selen normalizira rad prostate, utječe na proizvodnju sjemena.

Tanini pomažu u smanjivanju upale i uklanjanju bakterijskog okoliša iz mjehura. Treba imati na umu poboljšanje kvalitete seksualnog života nakon terapije inovativnim lijekom.

Kako primijeniti alat

Pravenor se uzima u 1 kapsulu dnevno za profilaktičko liječenje. Lijek ne ovisi o unosu hrane. Da biste ublažili upalu, možete povećati dnevnu dozu lijeka u 2 kapsule. Mjesečni tijek liječenja pomoći će normalizirati žlijezdu, smanjujući veličinu prostate.

Nakon pauze možete nastaviti terapiju. Budući da lijek ne sadrži boje, parabene i mirise, jedina kontraindikacija za primanje može biti individualna netolerancija na jednu od komponenti.

Certifikati kvalitete

Pravenor je patentirani certificirani agent koji ima protuupalni učinak i poboljšava spermatogenezu. Alati za ispitivanje pokazali su da je sastav siguran za muškarce bilo koje dobi. Učinkovitost liječenja je prilično visoka, pa su kapsule brzo postale popularni proizvod na farmaceutskom tržištu.

Pregled liječnika o medicini za muškarce

Roman Yusupov, proktolog, urolog

Preporučujem svojim pacijentima da se podvrgavaju liječenju s Pravenor kapsulama, ne samo kada je otkriven prostatitis, već i kao sprečavanje pojave opasne bolesti. Alat štiti od tromboze vene, čisti organi toksina, poboljšava imunitet. Prestanak upalnog procesa odmah će utjecati na vašu dobrobit.

Recenzije korisnika Pravenor za zdravlje muškaraca

Vladimir, 34 godine

Ovaj je pakao započeo prije godinu dana. Kada sam prvi put susreo ovu složenu bolest, mislio sam da sam bio prekomjeran tijekom ribolova. Međutim, rečenica je bila nedvosmislena. Manifestacije prostatisa bile su česte i teške. Gotovo sam zaboravio na seks. U pozadini takvih boli, ne želite ništa razmišljati. Pravenor je postao moj spasitelj - nakon terapije, opet sam se osjećala kao čovjek.

Vodim relativno zdrav stil života, aktivno se bavim sportom. Razumijem da nakon 40 godina muško tijelo počinje nestajati. Za održavanje imuniteta i izbjegavanje razvoja prostatisa, počeli su uzimati kapsule.

Kad sam bio propisani rektalni postupci, jednostavno sam postao depresivan. Ideja neugodnih aplikacija izazvala je užas. Započela je vuna na internetu u potrazi za alternativama. Nakon 2 tjedna liječenja osjetio sam olakšanje i posjetio liječnika. Pokazalo se da je potreba za degradirajućom masažom već nestala!

Zbog povećanja veličine prostate, ranio je do toaleta. Nisam mogao ni spavati dobro! Liječnici su predvidjeli operaciju, ali nisam odustao. Moja je supruga pronašla informacije o kapsulama Pravenor i ponudila da isprobaju. Mjesečno liječenje bilo je uspješno, stanje mi se poboljšalo.

Gdje kupiti Pravenor lijek za prostatitis

Kupi Pravenor od upale prostate u razumnoj cijeni na web stranici online trgovine. Oslobodite se bolesti i vratite mušku snagu s novim kapsulama.

Pravenor Forte - učinkovit lijek za povećanje libida i potentnosti

Pojava problema u intimnom životu mnogih muškaraca obeshrabrena je i čini ih potragom za povećanjem potencijala. Seksualnu funkciju može normalizirati mnogi lijekovi posebno stvoreni za tu svrhu, jedan od njih je Pravenor Forte.

Prednost biostimulatora nije samo u prirodnom sastavu već iu činjenici da pomaže u borbi s onim bolestima koje su glavni uzrok patologije.

Što je Pravenor Forte

Pravenor Forte je dodatak prehrani koji se temelji na korištenju biljnih ekstrakata.

BAA smanjuje upalne reakcije, normalizira mikrocirkulaciju i sprječava stvaranje mikrotromba u krvnim žilama prostate. Kao rezultat toga, rad tijela je obnovljen, čime se povećava muški libido.

Pravenor Forte ne uzrokuje nuspojave i povoljno utječe na cijelo tijelo kao cjelinu, poboljšavajući performanse i funkcioniranje živčanog sustava. Lijek je prikladan za liječenje bolesnika bilo koje dobi, tijek uzimanja dodataka može se ponoviti nekoliko puta.

Lijek se proizvodi u SAD-u od strane prehrambenih dodataka proizvođača Inc.

Oblici otpuštanja

Pravenor Forte se proizvodi u obliku kapsula u želatinskoj ljusci. U jednom tvornici ili plastičnom posudici sadrži 60 komada kapsula.

U ljekarnama i Internetu možete kupiti rektalne supozitorije i Pravenor kapsule, njihov sastav je gotovo identičan.

Glavni sastav

Svaka kapsula kao glavna tvar sadrži aminokiselinu L-arginin u količini od 425 mg. Dodatno, sastav biostimulatora uključuje:

  • Ekstrakt kopriva do 100 mg;
  • Ekstrakt ekstrakta palmi od patuljka - 80 mg;
  • Gingo biloba - do 15 mg;
  • Ekstrakt od kopnenog Ikortsy - do 40 mg;
  • Aphrodisac hidroklorid Yohimbine - 2,5 mg.

Od ekscipijensa u pripravku je tapiokabirni škrob. Kapsula je izrađena od želatine.

Mehanizam djelovanja glavnih komponenti

Prilikom primanja, Pravenor Forte ima složen učinak na urinarne organe i genitalnu sferu kod muškaraca, što se postiže zbog kumulativnog učinka svih sastojaka dodataka prehrani:

  • L-arginin. Normalizira proizvodnju anaboličkih hormona, a posebno glavni testosteron. Istodobno, dodatni unos aminokiseline u tijelo vodi do poboljšanja reoloških svojstava krvi, čime se sprječava nastajanje krvnih ugrušaka u krvnim žilama. Pod utjecajem L-arginina, cirkulacija krvi u urinarnim organima i broj aktivnih spermija u spermi normalizirani su. Arginine pokazuju detoksikacijske i restaurativne osobine, pridonoseći povećanoj izdržljivosti i mentalnoj učinkovitosti;
  • IZUZETAK, PRIMLJENI OD VODOVA DVOSTRUKOG KROPIVA. Sadrži elemente u tragovima, glikozidi, organske kiseline, vitamini, karotenoidi, tanini, što daje pravenor forte antiseptička i protuupalna svojstva, hemostatički, antibakterijski i diuretski učinak. Dokazano je da su protutijela zaštitna svojstva koprive, biljka ima pozitivan učinak na metabolizam lipida, što dovodi do poboljšanja metaboličkih procesa i normalizacije šećera u krvi;
  • IZVORI YAKORTSOV. Sadrži veliku količinu tanina i flavonoida, koji poboljšavaju proizvodnju testosterona i plodnu spermu, povećavaju seksualnu želju. Ekstrakt biljke na pozadini sportskih opterećenja doprinosi porastu mišićne mase;
  • IZVOZ VOĆA (BERRIES) OD DARKEY PELMY. Kemijski sastav je predstavljen fitosterolima, karotenom, esterima, masnim kiselinama, zbog čega je Pravenor forte obdarena izraženim vazoprotektivnim, protu-edemacionim i protuupalnim svojstvima;
  • IZUZETANJE OD FETOVA TREE GINKGO BILOBE. Poboljšava prijenos glukoze i kisika u tkivo prostate, povećava elastičnost vaskularnih zidova i regulira njihov ton, umjereno rasteže krvne žile i normalizira cirkulaciju krvi u donjim ekstremitetima i organima mokraćnog sustava;
  • HYDROCHLORIDE YOHIMBIN. Utvrđeno je eksperimentalno da Yohimbin može vratiti seksualnu funkciju u slučajevima gdje je problem uzrokovan utjecajem stresa, poremećajima u radu živčanog sustava. Dijetalni dodatak produljuje trajanje coito, eliminira upalne reakcije u prostati.

Sve komponente Pravenor Forte nadopunjuju se, što omogućuje uklanjanje glavnih uzroka i posljedica kršenja u zdjeličnim organima.

Upozorenja za uporabu

Proizvođač Pravenor Forte preporučuje se kao lijek, normalizirajući protok hranjivih tvari u tijelo. Glavna svrha recepcije je normalizacija funkcioniranja urogenitalnog sustava u slijedećim patologijama:

  • Uz erektilnu disfunkciju. Korištenje dodataka prehrani dovodi do povećane snage i libida;
  • U slučaju muške neplodnosti koja proizlazi iz autoimunih i endokrinih poremećaja;
  • U disuriji (urinarni poremećaj), koji nastaje zbog adenoma prostate i prostatisa u kroničnoj fazi;
  • Uz smanjenje vitalnosti. Lijek povećava fizičku izdržljivost, ima pozitivan učinak na rad mozga i normalizira mehanizme prilagodbe kod muškaraca.

farmakodinamiku

Aktivne prirodne supstance Pravenor Forte imaju selektivni učinak, tj. Oni uglavnom utječu na stanice i tkiva prostate, vraćaju oslabljeni mikrocirkulaciju u plućima, ometaju formiranje mikrothrombija u venama i smanjuju upalu.

Pod utjecajem lijeka normalizira se ton mišićnih zidova mokraćnog mjehura koji pomaže vratiti normalni mokrenje.

Korištenje prehrambenih dodataka sprječava pojavu destruktivnih procesa koji se javljaju tijekom oksidacije slobodnih radikala.

Dokazano je protektivni protektivni učinak agensa, tj., Pravenor povećava zaštitna svojstva žlijezde i poboljšava njegovo funkcioniranje.

Upute za uporabu, metode liječenja i standardne doze

Prije prve uporabe pazite da pažljivo pročitate upute priložene paketu. Proizvođač preporučuje dnevno uzimanje jedne kapsule za profilaksu.

Ako se Pravenor Forte koristi kao dio kompleksnog liječenja urogenitalnih patologija, tada se dnevna doza treba povećati na 2 kapsule.

Doplate se mogu uzimati bez obzira na hranu, u bilo koje doba dana, trebate piti puno vode. Minimalno trajanje uzimanja kapsula je 30 dana, a po receptu liječnika može se povećati trajanje tečaja.

Pravenor se može uzeti više puta, ali između svakog tečaja svakako biste trebali uzeti pauzu od jednog mjeseca.

kontraindikacije

Pravenor forte sastoji se od prirodnih sastojaka, stoga praktički nema nikakvih kontraindikacija za primanje. Jedino ograničenje je preosjetljivost na bilo koju od tvari sadržanih u dodatku prehrani.

Nemoguće je samostalno povećati preporučenu dozu lijeka i ne smije se koristiti kao zamjena za osnovnu prehranu.

Uvjeti za farmaciju, značajke skladištenja i cijenu

Pravenor tvrđava se prodaje u online trgovinama, u javnim i privatnim ljekarnama u odjelima bez pretovara. Nakon stjecanja prehrambenih dodataka treba čuvati u zaštićenoj od sunčeve svjetlosti i vlage u originalnoj (originalnoj) ambalaži. Optimalna temperatura spremanja je do 25 stupnjeva Celzijusa.

Kapsule se mogu koristiti unutar 24 mjeseca od vremena njihove proizvodnje.

Trošak pakiranja s 60 kapsula kreće se od 800 rubalja.

analoga

Puna, identična u sastavu, analoge Pravenor Forte, na farmaceutskom tržištu. No postoje lijekovi koji imaju sličan terapeutski učinak, a to uključuje:

  • Prostamirane tablete;
  • Vezilut kapsule;
  • Tablete Prostanorm ekstrakta;
  • Pilule i kapi crveni korijen;
  • Pimemidine tablete;
  • Supozitoriji i otopina za ubrizgavanje Prostatilen;
  • Stavite u kapsule;
  • Nolitsin tablete;
  • Ichtiol svijeće;
  • Tablete za supozitorije i Vitaprost;
  • Rektalni supozitorija Bioprost;
  • Prostamol i Prostamol Uno;
  • Ziman kapsule;
  • Kapsule Gentos Forte;
  • Tablete Bangshil, Yohimbin, Fortezh;
  • Prostakor. Liofilizirana ili pripremljena injekcija;
  • Tinktura Prostatofit;
  • Kapsule ProstaDoz;
  • Suppositories Prostalin Forte;
  • Amniocenv suspenzija za pripravu injekcijske otopine;
  • Thorov Hammer Drops;
  • Prostamaks kapsule;
  • Apiprost kapsule;
  • Spread svijeće;
  • Prostagut forte kapsule;
  • Prostacker kapsule;
  • Cernilton tablete;
  • Prostaticum phytoconcentrate u kapi;
  • Biolayn Protein - sublingvalne tablete.

Uvodljivost korištenja bilo kojeg od ovih analoga treba razgovarati sa svojim liječnikom, jer svaki od lijekova ima svoje osobitosti učinaka na tijelo.

Recenzije

Pravenor Forte je inovativan alat pa nema previše recenzija o njegovoj upotrebi u mreži. No, većina muškaraca koji uzimaju prehrambene dodatke pozitivno ocjenjuje droga, ističući poboljšanje moći i opći val snage, što ih u konačnici čini sigurnijima.

"Pravenor Forte je daleko od Viagre na snazi, ali prednost ovog dodataka je da tijek njegove primjene uklanja poremećaje u prostati i tako neutralizira glavni uzrok problema u seksualnom životu. BAA je prošle godine pila dva tečajeva za mjesec dana, od tada nema boli (kronični prostatitis), radna je sposobnost znatno povećana, a praktički nema problema s intimnim životom. "- MAXIM, 37 godina.

"Moj 45-godišnji muž bio je izložen adenomima prostate, koji prirodno nisu imali najbolji učinak na njegov brak i njegov karakter. Tijek liječenja propisan od strane liječnika je prošao, stanje je poboljšano, ali kako bi se konsolidirao rezultat, korištenje Pravenor Forte kapsule je preporučeno. Njihov muž pio je 2 mjeseca i općenito je učinak ovog lijeka - muž je postao mnogo aktivniji u svim sferama života, uključujući seksualne "- ANNA.

"Živčana situacija na poslu, problemi osobnog plana nisu na najbolji način utjecali na moju moć. Nisam se želio lišiti užitka u 40 godina, ali nisam bio spreman ni posavjetovati se s liječnikom. Prijatelj je savjetovao da pijete mjesec dana kapsule desnog High Forte, i doista su im pomogli. Već u trećem tjednu njihove recepcije, njihova radna sposobnost značajno se povećala, počeli su bolje spavati, a supruga se ne bi radovala. "- OLEG.

Pro i kontra od prehrambenih dodataka

Glavne prednosti lijeka su:

  • Nema nuspojava kod uzimanja;
  • Široki terapeutski učinak - može se koristiti kao dio složene terapije gotovo svih bolesti genitourinarnih organa kod muškaraca;
  • Gotovo potpun odsutnost kontraindikacija;
  • Jednostavnost korištenja - kapsule se mogu piti u bilo koje doba dana, a ambalaža je dovoljno dovoljno za tečaj;
  • Ukupni učinak na tijelo - pod utjecajem prehrambenih dodataka poboljšava ne samo rad prostate i muške potencije nego i opće blagostanje normalizirano;
  • Dugotrajni terapeutski učinak;
  • Dugi rok trajanja;
  • Mogućnost kombiniranja Pravenor Forta s drugim prehrambenim dodatcima i drogama.

Od minusa, moguće je primijetiti prilično visoki trošak i činjenicu da lijek pripada biostimulansima, tj. Prikladan je za liječenje akutnih patologija samo kao dio kompleksne terapije.

Bolesti urogenitalnih organa u muškaraca dovode ne samo na probleme s potencijalom, već i na smanjenje radne sposobnosti, na pojavljivanje kompleksa i neuroza.

Kako bi se to izbjeglo, pravovremeni posjet liječniku pomaže - u ranoj fazi razvoja patologija, sasvim je moguće odvojiti kompleks vitamina i minerala i dodatke prehrani, kao što je Pravenor Forte. Budite zdravi.

"Pravenor Forte": Učinkovito sredstvo za poteškoće

Anna Kislyakova 13. ožujka 2017. godine

Smanjujući snagu u životu svakog čovjeka započinje crnu traku. Zapravo, nije sve tako tragično, jer je aditiv hrane Pravenor Forte, koji učinkovito uklanja takav pikantni zdravstveni problem, pojavio na tržištu. Ovo je inovativni proizvod američkih proizvođača prehrambenih dodataka koji je ušao na domaće tržište i uživa značajnu popularnost među jačim spolom.

Opis i upute za uporabu lijeka Pravenor Forte

Ovaj inovativni alat pripada farmakološkoj skupini dodataka prehrani, nije službeni medicinski lijek. Pravenor Forte ima protuupalno, anti-edematousno, antioksidativno i antispazmodno svojstvo, osigurava sustavni učinak na urogenitalno područje muškaraca. Takav višestruki učinak postiže se djelovanjem aktivnih sastojaka u prirodnoj formuli Pravenor Forte. Ovo je:

  1. L-arginin. Odgovorno za proizvodnju anaboličkih hormona, smanjuje rizik od tromboze, poboljšava plodnost spermija, potiče protok krvi u zdjeličnim organima i time vraća muški potencijal.
  2. Yohimbina hidroklorid. Povećava mušku spolnu aktivnost, ublažava upalu prostate, produžuje seksualni kontakt, stimulira ejakulaciju i normalizira rad središnjeg živčanog sustava.
  3. Ekstrakt Tribulusa. Biti neiscrpan izvor flavonoida i tanina, pridonosi intenzivnoj proizvodnji testosterona, aktivira spermatogenezu, povećava libido, povećava aktivnost spermija.
  4. Ginkgo biloba ekstrakt. Ova biljka komponenta potiče cirkulaciju krvi u zdjelici organa i donjih ekstremiteta, povećava libido, te je učinkovita profilaksa upalnih procesa prostate.
  5. Ekstrakt koprive kopriva. Aktivni sastojak ima izražen baktericidni, diuretski, hemostatičan, tonik, protuupalni, protektivni i regenerirajući učinak.
  6. Patuljasti ekstrakt palmi sadrži esencijalna ulja, masne kiseline, karoten, flavonoide, fitosterole. Ova jedinstvena komponenta biljnog podrijetla pruža anti-edem, vazoprotektivnu i protuupalno svojstva na fokus patologije.

Dodatak za prehranu Pravenor Forte proizvodi se u obliku kapsula presvučenih želatinskom školjkom u iznosu od 60 komada. Kombinirani učinak ovog prehrambenog dopuna osigurava obnovu funkcije urogenitalnih funkcija, obnavljanje erekcije, jačanje prostate i sprečavanje drugih muških bolesti. Aktivni sastojci se produktivno apsorbiraju u sistemsku cirkulaciju, raspadaju u jetri i izlučuju se bubrega kao inaktivni metaboliti.

Indikacije i kontraindikacije za uporabu lijeka Pravenor Forte

Ova inovativna biljna medicina propisuje se odvojeno, kao neovisno terapeutsko sredstvo ili sudjeluje u složenoj terapiji u liječenju slijedećih muških patologija:

  • kronični prostatitis;
  • erektilna disfunkcija;
  • dijagnosticirana neplodnost endokrine ili autoimune prirode;
  • adenoma prostate;
  • prevenciju prostatisa u prisutnosti čimbenika izazivanja.

Interakcije lijekova potpuno su odsutne, medicinske kontraindikacije uključuju povećanu osjetljivost tijela na biljke komponente Pravenor Forte, djeca mlađa od 18 godina. Ako kršite pravila propisana u uputama, nuspojave poput lokalnih i alergijskih reakcija na koži nisu isključene. Općenito, Dopuna Pramenor Forte je siguran lijek i moćna prevencija u bilo kojoj dobi muškarca s slabom spolnom sferom.

Način primjene, dnevne doze lijeka Pravenor Forte

Inovativni lijek Pramenor Forte namijenjen je za oralnu primjenu. Jednu dozu lijeka treba progutati cijelo, piti puno vode. Dan treba uzeti 1 kapsulu, i ako je potrebno, dvostruko dozu (jedna kapsula za piće ujutro, druga - navečer). Trajanje intenzivne skrbi pregovara se pojedinačno i, ako je potrebno, ponovno se liječi. Nakon završetka prvog tečaja, Pravenor Forte treba održati vremenski interval od 1-3 mjeseca, dodatno se savjetovati s urolom.

Analogues lijeka Pravenor Forte

Ovaj prirodni proizvod ima jedinstvenu biljnu formulu koja nema potpune analogije. Međutim, u prisutnosti medicinskih kontraindikacija ili pojave nuspojava, preporučljivo je odabrati lijekove sličnih farmakoloških učinaka u muškom tijelu. To su Red Root, Prostatophyte, Vitaprost Plus, Prostanorm, Prostagut Forte, Biolayn Prostoyt, Prostalin Forte, Cernilton, Phytoconcentrate Prostaticum i drugi. Takav sastanak bi trebao obavljati liječnika, površinski samokriženje je potpuno isključeno.

Recenzije lijeka Pravenor Forte

Ovaj inovativni alat prikupio je toliko pregleda na mreži, budući da nisu čuli sve njegove pacijente s problemom kroničnog prostatitisa i smanjenog libida. Pojedinačni komentari koji se nalaze u medicinskim forumima imaju pozitivan sadržaj. Pacijenti opisuju eksploziju energije, novu zoru spolnog života. Na nuspojave se ne prijavljuju, ali stalni terapijski učinak osjećao se na vlastitom tijelu. Istodobno s potencijalom potencije, kompleks inferiornosti je nestao, a rad organa središnjeg živčanog sustava vratio se u normalu. Liječnici ne komentiraju Pravenor Forte, zbog svog terapeutskog učinka koji se samo na daljinu čuje.

Ostaje samo dodati da upute za uporabu, sadržane u paketu Pravenor Forte, daju odraslom čovjeku pravi nadu za potpunim izlječenjima slabe prostate i produktivnom uklanjanju neugodnih simptoma koji nastaju u pozadini takve opsežne urogenitalne disfunkcije u tijelu.