Search

Pomoć, već umorna.

# 21 Post Sparks »Fri Jun 13, 2014 12:18 am

# 22 Poruka Fiter »Fri Jun 13, 2014 12:20

# 23 Message Fiter »Fri Jun 13, 2014 12:21

# 24 post od alex58 »Fri Jun 13, 2014 12:27 am

# 25 post od alex58 »Fri Jun 13, 2014 12:29 am

# 26 Poruka fiter »Fri Jun 13, 2014 12:35 am

# 27 post od alex58 »Fri Jun 13, 2014 12:37 am

# 28 Poruka Dimitri94 »Fri Jun 13, 2014 12:39

# 29 post od alex58 »Fri Jun 13, 2014 12:41 am

# 30 Post by Dimitri94 »Fri Jun 13, 2014 12:49 am

# 31 Post Fiter »Fri Jun 13, 2014 12:56 am

# 32 Post Sparks »Fri Jun 13, 2014 7:41 am

# 33 Post Sparks »Fri Jun 13, 2014 7:45 am

# 34 post od alex58 »Fri Jun 13, 2014 10:54 am

# 35 Post Dimitri94 »Fri Jun 13, 2014 1:30 pm

# 36 Poruka $ erge »Sub 14.06.2014 1:56 sati

# 37 Poruka $ erge »Sub 14.06.2014 2:01

# 38 Post Eugenue »Mon Jun 16, 2014 10:59 am

# 39 Post by Diogenus »Mon Jun 16, 2014 7:12 pm

Re: Pomoć, već umorna.

# 40 Post by vasilij78 »Mon Jun 16, 2014 7:45 pm

Pravenor forte: upute i upute

Pravenor Forte je kompleks vitamina stvoren za poboljšanje potencijala i povećanje muškog libida, čije disfunkcije uzrokuju adenomi prostate. Lijek ne uzrokuje nuspojave, a cijena Pravenor Forte varira u rasponu od 500 rubalja za 60 kapsula, a od 600 rubalja za 10 supozitorija.

svojstvo

Lijek sprječava patološke procese u tijelu, značajno poboljšava mikrokrižbu krvi, rješava problem mikrotromboze u venama prostate.

Osim toga, to je uključeno u jačanje ureter tkiva i uklanjanje urinarnih poremećaja.

komponente

Sastav tablete uključuje:

  • l-arginin (425 mg) je važna tvar za zdravlje muškaraca. Poboljšava kvalitetu spermija, pojačava snagu, pomaže pri proizvodnji muških hormona, jedan od njih je testosteron. Tonovi, aktivno utječu na fizički i mentalni učinak muškaraca. Sprječava krvne ugruške;
  • patuljak dalmatinskih bobica (80 mg) - sadrži mnogo vitamina, aminokiselina i ulja. Komponenta ima za cilj spriječiti upalu, uklanjanje edema;
  • (40 mg) - ima sedativni učinak. Utječe na razvoj sperme kroz proizvodnju muških hormona;
  • Yohimbin hidroklorid (2,5 mg) - pomaže u jačanju erekcije i povećanju trajanja seksualne želje. Aktivira metaboličke procese i povećava učinkovitost središnjeg živčanog sustava;
  • (100 mg) - bogat je različitim korisnim tvarima i mineralima, sprečava upalu, jača imunološki sustav, diuretički i poboljšava zgrušavanje krvi. Koprivnica povećava razinu hemoglobina u krvi;
  • Ekstrakt ginkgo biloba (15 mg) - ima organske spojeve koji sadrže kisik, pomažu u raspršivanju krvi kroz tijelo.

Oblici otpuštanja

Lijek je dostupan u kapsulama u blisteri u kutiji s kartonom ispod broja 60. U ljekarnama Pravenor Forte se također nalazi u blistera u obliku svijeća pod rednim brojem 10, u pakiranju od kartona.

Unos i doziranje lijeka

Pravenor Forte ima upute za uporabu, koje se moraju pročitati prije uzimanja.

Kao preventivna mjera dnevno uzimaju jednu kapsulu. Isperite ga s tekućinom. Možete uzeti neovisnost obroka. Ako liječnik ustanovi da je ta doza nedostatna, propisuje se da uzima 2 tablete dnevno.

Trajanje tečaja određuje stručnjak i pojedinačno odabire dozu. Nakon mjesec dana pauze nastavlja se, ako je potrebno.

Također su proizvedeni u obliku svijeća, koji su umetnuti duboko u rektum 1-2 puta dnevno, tečaj traje od 7 do 12 dana.

svjedočenje

Pravenor Forte se ispušta u sljedećim slučajevima:

  • u kroničnoj bolesti prostate kod muškaraca;
  • kao preventivna mjera, kako bi se borila protiv prostatisa kronične bolesti i njegovih pogoršanja povezanih s faktorima rizika (pušenje, zloupotreba alkohola, stresni uvjeti, smanjena motorna aktivnost, nepravilna seksualna intimnost sa ženom, razne spolno prenosive bolesti);
  • kao proizvod za punjenje tijela s aktivnim elementima koji pridonose ispravljanju rada urogenitalnog sustava u slučaju erektilne disfunkcije, kod problema s koncepcijom, problema s mokrenjem, kao i za poboljšanje performansi i prilagodbe.

kontraindikacije

To je alat koji sadrži jedinstvenu biljnu formulu. Stoga se reakcije mogu pojaviti zbog netolerancije nekih njegovih pojedinačnih komponenti.

U ovom slučaju treba razmotriti analoge koji su slični u farmakološkom djelovanju.

analoga

Postoje analozi Pravenor Fortea na terapeutskim svojstvima na tržištu lijekova, ali njihov se sastav razlikuje.

Prije uporabe sličnih lijekova trebali biste se posavjetovati s liječnikom, a sami sebi ne možete zamijeniti lijekove.

Preporuča se prije nego što se odlučite za upoznavanje sastava analognog.

Recenzije

Postoje drugačije mišljenje o drogi, ali do sada ih je malo jer se alat pojavio sasvim nedavno, a mnogi ljudi ne znaju o njegovoj učinkovitosti. Pa ipak, na medicinskim forumima postoje pozitivni komentari.

Pacijenti lijeka ne govore o nuspojavama, već opisuju njegov terapeutski učinak. Postoje i negativne izjave. Važno je da ljudi s negativnim povratnim informacijama o lijeku ne bi uzeli u obzir da utječe na kombinaciju s drugim lijekovima, masažom prostate i nizom fizičkih postupaka.

Samo će ovaj skup postupaka liječenja imati učinak, što je osobito važno kod kroničnih bolesti genitourinarnog sustava.

Pravenor Forte - učinkovit lijek za povećanje libida i potentnosti

Pojava problema u intimnom životu mnogih muškaraca obeshrabrena je i čini ih potragom za povećanjem potencijala. Seksualnu funkciju može normalizirati mnogi lijekovi posebno stvoreni za tu svrhu, jedan od njih je Pravenor Forte.

Prednost biostimulatora nije samo u prirodnom sastavu već iu činjenici da pomaže u borbi s onim bolestima koje su glavni uzrok patologije.

Što je Pravenor Forte

Pravenor Forte je dodatak prehrani koji se temelji na korištenju biljnih ekstrakata.

BAA smanjuje upalne reakcije, normalizira mikrocirkulaciju i sprječava stvaranje mikrotromba u krvnim žilama prostate. Kao rezultat toga, rad tijela je obnovljen, čime se povećava muški libido.

Pravenor Forte ne uzrokuje nuspojave i povoljno utječe na cijelo tijelo kao cjelinu, poboljšavajući performanse i funkcioniranje živčanog sustava. Lijek je prikladan za liječenje bolesnika bilo koje dobi, tijek uzimanja dodataka može se ponoviti nekoliko puta.

Lijek se proizvodi u SAD-u od strane prehrambenih dodataka proizvođača Inc.

Oblici otpuštanja

Pravenor Forte se proizvodi u obliku kapsula u želatinskoj ljusci. U jednom tvornici ili plastičnom posudici sadrži 60 komada kapsula.

U ljekarnama i Internetu možete kupiti rektalne supozitorije i Pravenor kapsule, njihov sastav je gotovo identičan.

Glavni sastav

Svaka kapsula kao glavna tvar sadrži aminokiselinu L-arginin u količini od 425 mg. Dodatno, sastav biostimulatora uključuje:

  • Ekstrakt kopriva do 100 mg;
  • Ekstrakt ekstrakta palmi od patuljka - 80 mg;
  • Gingo biloba - do 15 mg;
  • Ekstrakt od kopnenog Ikortsy - do 40 mg;
  • Aphrodisac hidroklorid Yohimbine - 2,5 mg.

Od ekscipijensa u pripravku je tapiokabirni škrob. Kapsula je izrađena od želatine.

Mehanizam djelovanja glavnih komponenti

Prilikom primanja, Pravenor Forte ima složen učinak na urinarne organe i genitalnu sferu kod muškaraca, što se postiže zbog kumulativnog učinka svih sastojaka dodataka prehrani:

  • L-arginin. Normalizira proizvodnju anaboličkih hormona, a posebno glavni testosteron. Istodobno, dodatni unos aminokiseline u tijelo vodi do poboljšanja reoloških svojstava krvi, čime se sprječava nastajanje krvnih ugrušaka u krvnim žilama. Pod utjecajem L-arginina, cirkulacija krvi u urinarnim organima i broj aktivnih spermija u spermi normalizirani su. Arginine pokazuju detoksikacijske i restaurativne osobine, pridonoseći povećanoj izdržljivosti i mentalnoj učinkovitosti;
  • IZUZETAK, PRIMLJENI OD VODOVA DVOSTRUKOG KROPIVA. Sadrži elemente u tragovima, glikozidi, organske kiseline, vitamini, karotenoidi, tanini, što daje pravenor forte antiseptička i protuupalna svojstva, hemostatički, antibakterijski i diuretski učinak. Dokazano je da su protutijela zaštitna svojstva koprive, biljka ima pozitivan učinak na metabolizam lipida, što dovodi do poboljšanja metaboličkih procesa i normalizacije šećera u krvi;
  • IZVORI YAKORTSOV. Sadrži veliku količinu tanina i flavonoida, koji poboljšavaju proizvodnju testosterona i plodnu spermu, povećavaju seksualnu želju. Ekstrakt biljke na pozadini sportskih opterećenja doprinosi porastu mišićne mase;
  • IZVOZ VOĆA (BERRIES) OD DARKEY PELMY. Kemijski sastav je predstavljen fitosterolima, karotenom, esterima, masnim kiselinama, zbog čega je Pravenor forte obdarena izraženim vazoprotektivnim, protu-edemacionim i protuupalnim svojstvima;
  • IZUZETANJE OD FETOVA TREE GINKGO BILOBE. Poboljšava prijenos glukoze i kisika u tkivo prostate, povećava elastičnost vaskularnih zidova i regulira njihov ton, umjereno rasteže krvne žile i normalizira cirkulaciju krvi u donjim ekstremitetima i organima mokraćnog sustava;
  • HYDROCHLORIDE YOHIMBIN. Utvrđeno je eksperimentalno da Yohimbin može vratiti seksualnu funkciju u slučajevima gdje je problem uzrokovan utjecajem stresa, poremećajima u radu živčanog sustava. Dijetalni dodatak produljuje trajanje coito, eliminira upalne reakcije u prostati.

Sve komponente Pravenor Forte nadopunjuju se, što omogućuje uklanjanje glavnih uzroka i posljedica kršenja u zdjeličnim organima.

Upozorenja za uporabu

Proizvođač Pravenor Forte preporučuje se kao lijek, normalizirajući protok hranjivih tvari u tijelo. Glavna svrha recepcije je normalizacija funkcioniranja urogenitalnog sustava u slijedećim patologijama:

  • Uz erektilnu disfunkciju. Korištenje dodataka prehrani dovodi do povećane snage i libida;
  • U slučaju muške neplodnosti koja proizlazi iz autoimunih i endokrinih poremećaja;
  • U disuriji (urinarni poremećaj), koji nastaje zbog adenoma prostate i prostatisa u kroničnoj fazi;
  • Uz smanjenje vitalnosti. Lijek povećava fizičku izdržljivost, ima pozitivan učinak na rad mozga i normalizira mehanizme prilagodbe kod muškaraca.

farmakodinamiku

Aktivne prirodne supstance Pravenor Forte imaju selektivni učinak, tj. Oni uglavnom utječu na stanice i tkiva prostate, vraćaju oslabljeni mikrocirkulaciju u plućima, ometaju formiranje mikrothrombija u venama i smanjuju upalu.

Pod utjecajem lijeka normalizira se ton mišićnih zidova mokraćnog mjehura koji pomaže vratiti normalni mokrenje.

Korištenje prehrambenih dodataka sprječava pojavu destruktivnih procesa koji se javljaju tijekom oksidacije slobodnih radikala.

Dokazano je protektivni protektivni učinak agensa, tj., Pravenor povećava zaštitna svojstva žlijezde i poboljšava njegovo funkcioniranje.

Upute za uporabu, metode liječenja i standardne doze

Prije prve uporabe pazite da pažljivo pročitate upute priložene paketu. Proizvođač preporučuje dnevno uzimanje jedne kapsule za profilaksu.

Ako se Pravenor Forte koristi kao dio kompleksnog liječenja urogenitalnih patologija, tada se dnevna doza treba povećati na 2 kapsule.

Doplate se mogu uzimati bez obzira na hranu, u bilo koje doba dana, trebate piti puno vode. Minimalno trajanje uzimanja kapsula je 30 dana, a po receptu liječnika može se povećati trajanje tečaja.

Pravenor se može uzeti više puta, ali između svakog tečaja svakako biste trebali uzeti pauzu od jednog mjeseca.

kontraindikacije

Pravenor forte sastoji se od prirodnih sastojaka, stoga praktički nema nikakvih kontraindikacija za primanje. Jedino ograničenje je preosjetljivost na bilo koju od tvari sadržanih u dodatku prehrani.

Nemoguće je samostalno povećati preporučenu dozu lijeka i ne smije se koristiti kao zamjena za osnovnu prehranu.

Uvjeti za farmaciju, značajke skladištenja i cijenu

Pravenor tvrđava se prodaje u online trgovinama, u javnim i privatnim ljekarnama u odjelima bez pretovara. Nakon stjecanja prehrambenih dodataka treba čuvati u zaštićenoj od sunčeve svjetlosti i vlage u originalnoj (originalnoj) ambalaži. Optimalna temperatura spremanja je do 25 stupnjeva Celzijusa.

Kapsule se mogu koristiti unutar 24 mjeseca od vremena njihove proizvodnje.

Trošak pakiranja s 60 kapsula kreće se od 800 rubalja.

analoga

Puna, identična u sastavu, analoge Pravenor Forte, na farmaceutskom tržištu. No postoje lijekovi koji imaju sličan terapeutski učinak, a to uključuje:

  • Prostamirane tablete;
  • Vezilut kapsule;
  • Tablete Prostanorm ekstrakta;
  • Pilule i kapi crveni korijen;
  • Pimemidine tablete;
  • Supozitoriji i otopina za ubrizgavanje Prostatilen;
  • Stavite u kapsule;
  • Nolitsin tablete;
  • Ichtiol svijeće;
  • Tablete za supozitorije i Vitaprost;
  • Rektalni supozitorija Bioprost;
  • Prostamol i Prostamol Uno;
  • Ziman kapsule;
  • Kapsule Gentos Forte;
  • Tablete Bangshil, Yohimbin, Fortezh;
  • Prostakor. Liofilizirana ili pripremljena injekcija;
  • Tinktura Prostatofit;
  • Kapsule ProstaDoz;
  • Suppositories Prostalin Forte;
  • Amniocenv suspenzija za pripravu injekcijske otopine;
  • Thorov Hammer Drops;
  • Prostamaks kapsule;
  • Apiprost kapsule;
  • Spread svijeće;
  • Prostagut forte kapsule;
  • Prostacker kapsule;
  • Cernilton tablete;
  • Prostaticum phytoconcentrate u kapi;
  • Biolayn Protein - sublingvalne tablete.

Uvodljivost korištenja bilo kojeg od ovih analoga treba razgovarati sa svojim liječnikom, jer svaki od lijekova ima svoje osobitosti učinaka na tijelo.

Recenzije

Pravenor Forte je inovativan alat pa nema previše recenzija o njegovoj upotrebi u mreži. No, većina muškaraca koji uzimaju prehrambene dodatke pozitivno ocjenjuje droga, ističući poboljšanje moći i opći val snage, što ih u konačnici čini sigurnijima.

"Pravenor Forte je daleko od Viagre na snazi, ali prednost ovog dodataka je da tijek njegove primjene uklanja poremećaje u prostati i tako neutralizira glavni uzrok problema u seksualnom životu. BAA je prošle godine pila dva tečajeva za mjesec dana, od tada nema boli (kronični prostatitis), radna je sposobnost znatno povećana, a praktički nema problema s intimnim životom. "- MAXIM, 37 godina.

"Moj 45-godišnji muž bio je izložen adenomima prostate, koji prirodno nisu imali najbolji učinak na njegov brak i njegov karakter. Tijek liječenja propisan od strane liječnika je prošao, stanje je poboljšano, ali kako bi se konsolidirao rezultat, korištenje Pravenor Forte kapsule je preporučeno. Njihov muž pio je 2 mjeseca i općenito je učinak ovog lijeka - muž je postao mnogo aktivniji u svim sferama života, uključujući seksualne "- ANNA.

"Živčana situacija na poslu, problemi osobnog plana nisu na najbolji način utjecali na moju moć. Nisam se želio lišiti užitka u 40 godina, ali nisam bio spreman ni posavjetovati se s liječnikom. Prijatelj je savjetovao da pijete mjesec dana kapsule desnog High Forte, i doista su im pomogli. Već u trećem tjednu njihove recepcije, njihova radna sposobnost značajno se povećala, počeli su bolje spavati, a supruga se ne bi radovala. "- OLEG.

Pro i kontra od prehrambenih dodataka

Glavne prednosti lijeka su:

  • Nema nuspojava kod uzimanja;
  • Široki terapeutski učinak - može se koristiti kao dio složene terapije gotovo svih bolesti genitourinarnih organa kod muškaraca;
  • Gotovo potpun odsutnost kontraindikacija;
  • Jednostavnost korištenja - kapsule se mogu piti u bilo koje doba dana, a ambalaža je dovoljno dovoljno za tečaj;
  • Ukupni učinak na tijelo - pod utjecajem prehrambenih dodataka poboljšava ne samo rad prostate i muške potencije nego i opće blagostanje normalizirano;
  • Dugotrajni terapeutski učinak;
  • Dugi rok trajanja;
  • Mogućnost kombiniranja Pravenor Forta s drugim prehrambenim dodatcima i drogama.

Od minusa, moguće je primijetiti prilično visoki trošak i činjenicu da lijek pripada biostimulansima, tj. Prikladan je za liječenje akutnih patologija samo kao dio kompleksne terapije.

Bolesti urogenitalnih organa u muškaraca dovode ne samo na probleme s potencijalom, već i na smanjenje radne sposobnosti, na pojavljivanje kompleksa i neuroza.

Kako bi se to izbjeglo, pravovremeni posjet liječniku pomaže - u ranoj fazi razvoja patologija, sasvim je moguće odvojiti kompleks vitamina i minerala i dodatke prehrani, kao što je Pravenor Forte. Budite zdravi.

"Pravenor Forte": Učinkovito sredstvo za poteškoće

Anna Kislyakova 13. ožujka 2017. godine

Smanjujući snagu u životu svakog čovjeka započinje crnu traku. Zapravo, nije sve tako tragično, jer je aditiv hrane Pravenor Forte, koji učinkovito uklanja takav pikantni zdravstveni problem, pojavio na tržištu. Ovo je inovativni proizvod američkih proizvođača prehrambenih dodataka koji je ušao na domaće tržište i uživa značajnu popularnost među jačim spolom.

Opis i upute za uporabu lijeka Pravenor Forte

Ovaj inovativni alat pripada farmakološkoj skupini dodataka prehrani, nije službeni medicinski lijek. Pravenor Forte ima protuupalno, anti-edematousno, antioksidativno i antispazmodno svojstvo, osigurava sustavni učinak na urogenitalno područje muškaraca. Takav višestruki učinak postiže se djelovanjem aktivnih sastojaka u prirodnoj formuli Pravenor Forte. Ovo je:

  1. L-arginin. Odgovorno za proizvodnju anaboličkih hormona, smanjuje rizik od tromboze, poboljšava plodnost spermija, potiče protok krvi u zdjeličnim organima i time vraća muški potencijal.
  2. Yohimbina hidroklorid. Povećava mušku spolnu aktivnost, ublažava upalu prostate, produžuje seksualni kontakt, stimulira ejakulaciju i normalizira rad središnjeg živčanog sustava.
  3. Ekstrakt Tribulusa. Biti neiscrpan izvor flavonoida i tanina, pridonosi intenzivnoj proizvodnji testosterona, aktivira spermatogenezu, povećava libido, povećava aktivnost spermija.
  4. Ginkgo biloba ekstrakt. Ova biljka komponenta potiče cirkulaciju krvi u zdjelici organa i donjih ekstremiteta, povećava libido, te je učinkovita profilaksa upalnih procesa prostate.
  5. Ekstrakt koprive kopriva. Aktivni sastojak ima izražen baktericidni, diuretski, hemostatičan, tonik, protuupalni, protektivni i regenerirajući učinak.
  6. Patuljasti ekstrakt palmi sadrži esencijalna ulja, masne kiseline, karoten, flavonoide, fitosterole. Ova jedinstvena komponenta biljnog podrijetla pruža anti-edem, vazoprotektivnu i protuupalno svojstva na fokus patologije.

Dodatak za prehranu Pravenor Forte proizvodi se u obliku kapsula presvučenih želatinskom školjkom u iznosu od 60 komada. Kombinirani učinak ovog prehrambenog dopuna osigurava obnovu funkcije urogenitalnih funkcija, obnavljanje erekcije, jačanje prostate i sprečavanje drugih muških bolesti. Aktivni sastojci se produktivno apsorbiraju u sistemsku cirkulaciju, raspadaju u jetri i izlučuju se bubrega kao inaktivni metaboliti.

Indikacije i kontraindikacije za uporabu lijeka Pravenor Forte

Ova inovativna biljna medicina propisuje se odvojeno, kao neovisno terapeutsko sredstvo ili sudjeluje u složenoj terapiji u liječenju slijedećih muških patologija:

  • kronični prostatitis;
  • erektilna disfunkcija;
  • dijagnosticirana neplodnost endokrine ili autoimune prirode;
  • adenoma prostate;
  • prevenciju prostatisa u prisutnosti čimbenika izazivanja.

Interakcije lijekova potpuno su odsutne, medicinske kontraindikacije uključuju povećanu osjetljivost tijela na biljke komponente Pravenor Forte, djeca mlađa od 18 godina. Ako kršite pravila propisana u uputama, nuspojave poput lokalnih i alergijskih reakcija na koži nisu isključene. Općenito, Dopuna Pramenor Forte je siguran lijek i moćna prevencija u bilo kojoj dobi muškarca s slabom spolnom sferom.

Način primjene, dnevne doze lijeka Pravenor Forte

Inovativni lijek Pramenor Forte namijenjen je za oralnu primjenu. Jednu dozu lijeka treba progutati cijelo, piti puno vode. Dan treba uzeti 1 kapsulu, i ako je potrebno, dvostruko dozu (jedna kapsula za piće ujutro, druga - navečer). Trajanje intenzivne skrbi pregovara se pojedinačno i, ako je potrebno, ponovno se liječi. Nakon završetka prvog tečaja, Pravenor Forte treba održati vremenski interval od 1-3 mjeseca, dodatno se savjetovati s urolom.

Analogues lijeka Pravenor Forte

Ovaj prirodni proizvod ima jedinstvenu biljnu formulu koja nema potpune analogije. Međutim, u prisutnosti medicinskih kontraindikacija ili pojave nuspojava, preporučljivo je odabrati lijekove sličnih farmakoloških učinaka u muškom tijelu. To su Red Root, Prostatophyte, Vitaprost Plus, Prostanorm, Prostagut Forte, Biolayn Prostoyt, Prostalin Forte, Cernilton, Phytoconcentrate Prostaticum i drugi. Takav sastanak bi trebao obavljati liječnika, površinski samokriženje je potpuno isključeno.

Recenzije lijeka Pravenor Forte

Ovaj inovativni alat prikupio je toliko pregleda na mreži, budući da nisu čuli sve njegove pacijente s problemom kroničnog prostatitisa i smanjenog libida. Pojedinačni komentari koji se nalaze u medicinskim forumima imaju pozitivan sadržaj. Pacijenti opisuju eksploziju energije, novu zoru spolnog života. Na nuspojave se ne prijavljuju, ali stalni terapijski učinak osjećao se na vlastitom tijelu. Istodobno s potencijalom potencije, kompleks inferiornosti je nestao, a rad organa središnjeg živčanog sustava vratio se u normalu. Liječnici ne komentiraju Pravenor Forte, zbog svog terapeutskog učinka koji se samo na daljinu čuje.

Ostaje samo dodati da upute za uporabu, sadržane u paketu Pravenor Forte, daju odraslom čovjeku pravi nadu za potpunim izlječenjima slabe prostate i produktivnom uklanjanju neugodnih simptoma koji nastaju u pozadini takve opsežne urogenitalne disfunkcije u tijelu.

Pravenor

Opis od 4. kolovoza 2016. godine

  • Latinski naziv: Pravenor
  • Proizvođač: LLC Nutriced (Ukraine); Laboratorios Virens S.L. (Spain); RubiePharm Arzneimittel GmbH (Njemačka)

struktura

Kapsule Pravanor: vitamin E, ekstrakt koprive, selen-metionin, ekstrakt sjemena zob, ekstrakt pelinog sijena, ekstrakt japanskog gorja, ekstrakt ljekovite pritoke.

Rektalni supozitorij: ekstrakt palmi od patuljka, ljekoviti ekstrakt korijena, ekstrakt cvjetne kalendule, čvrsta masnoća.

Kapsule Pravenor Forte: L-arginin, ekstrakt koprive, ekstrakt palmi od patuljka, ekstrakt ekstrakta Yakortsy, ginkgo Biloba ekstrakt, yhimbin hidroklorid.

Otpustite obrazac

Kapsule u blisteru u kutiji s kartonom 30, 60.

Rektalni supozitoriji u blister pakiranju u kutiji 10 kartonske kutije.

Farmakološko djelovanje

Antispazmodno, protuupalno, anti-edemato, antioksidans.

Farmakodinamika i farmakokinetika

farmakodinamiku

Aktivni sastojci lijeka selektivno utječu na tkiva prostate, vraćaju mikrocirkulaciju u krvne žile žlijezde, sprečavaju nastanak venskog mikrotromba, smanjuju upalni proces. Lijek stimulira ton mišića mokraćnog mjehura, uklanja poremećene poremećaje. Sprječava razvoj destruktivnih procesa uzrokovanih oksidacijom slobodnih radikala. Općenito, ima izražen prostatoprotektivni učinak.

Lijek Pravenor Forte, uz sličan učinak, ima izražen porast libida i potenciju, poboljšava proces spermatogeneze, povećava sintezu testosterona.

farmakokinetika

Upozorenja za uporabu

  • Kao dodatno sredstvo u liječenju kroničnog prostatitisa različitih podrijetla;
  • S preventivnom svrhom da spriječi razvoj kroničnog prostatitisa i njegovih pogoršanja u pozadini raznih čimbenika rizika (fizička neaktivnost, zloupotreba alkohola, pušenje, stres, nepravilni seksualni život, infekcije genitalnog trakta).

Drug Pravenor Forte: kao izvor biološki aktivnih tvari, za normalizaciju funkcije genitourinarnog sustava muškaraca s erektilnom disfunkcijom, kod muške neplodnosti endokrine geneze, s urinarnim poremećajima na pozadini kroničnog prostatitisa ili benigne hiperplazije prostate, kao i za poboljšanje zdravlja i prilagodljivosti muškaraca.

kontraindikacije

Visoka osjetljivost na lijek.

Nuspojave

Simptomi nuspojava nisu otkriveni, lijek se dobro podnosi.

Pravenor, upute za uporabu (metoda i doziranje)

Lijek Pravenor zarazio je jednu kapsulu dnevno, bez žvakanja, pitke vode. Ako je potrebno, doziranje se može povećati na 2 kapsule. Trajanje tečaja određuje liječnik. Tijek liječenja može se ponoviti u intervalima od 2 mjeseca.

Čepić se ubrizgava duboko u rektum, jednu svijeću 1-2 puta dnevno 7-12 dana.

predozirati

interakcija

Klinički teški simptomi interakcije Pravenora s drugim lijekovima nisu identificirani.

Uvjeti prodaje

Uvjeti skladištenja

Na temperaturi od 4-25 ° C

Rok trajanja

Analogs of Pravenor

Recenzije Pravnore

Recenzije lijeka među pacijentima variraju, često suprotno.

"... Kronični prostatitis. Vidio sam 2 tečaja lijeka, jednom - tablete Pravenor, drugi put koristio svijeće Pravenora. Učinak je osjetio, bol je nestala u perineumu, počela normalno mokriti. "

Drugi bolesnici, naprotiv, ukazuju na odsutnost bilo kakvog učinka.

"... uzeo sam Pravenor 2 mjeseca, nema rezultata. Prosipanje novca.

Najvjerojatnije, da mnogi bolesnici ne razumiju, lijek treba koristiti u kombinaciji s drugim lijekovima, fizioterapijom, masažom prostate. Samo uz ovaj pristup liječenju možemo očekivati ​​trajno poboljšanje, posebno u slučajevima kroničnih bolesti urogenitalnog područja.

Cijena je pravo gdje kupiti

Cijena Pravenor u kapsulama br. 30 varira u rasponu od 385 do 420 rubalja po pakiranju. Pravenor supozitorije broj 10 košta 595-640 rubalja. Možete lako kupiti Pravenor ili lijekove s sličnim terapeutskim učinkom u lancu Moskve ljekarne.

Pravenor ™

Proizvođač: Universal Agency "Pro-Pharma" Ukrajina

Oblik proizvoda: Čvrsti oblici doziranja. Kapsule.

Opće značajke. sastojci:

Aktivni sastojak: 1 kapsula sadrži ekstrakt koprive s vodom 200mg, selenij metionin-70mg, zobni ekstrakt sjemenik-50mg, ekstrakt hune i 50mg, Japanski girchak ekstrakt -20mg, vitamin E - 50mg, ekstrakt ljekovite djeteline - 5mg.

Farmakološka svojstva:

Pravenor ™ sadrži jedinstvenu kombinaciju biljnih ekstrakata, vitamina i elemenata u tragovima koje proizvodi Naturex, Francuska. Ima protuupalno, antibakterijsko, anti-edemato, antispazmatsko, antioksidativno svojstvo, poboljšava mikrocirkulaciju, uzrokuje blagi diuretik i općenito protetsku zaštitu.

Upute za uporabu:

• Kronični prostatitis (zarazna, neinfektivna i miješana geneza);
• Prevencija razvoja i pogoršanja kroničnog prostatitisa u prisutnosti čimbenika rizika (pušenje, zloupotreba alkohola, stres, fizička neaktivnost, nepravilni i poremećeni seksualni život, spolno prenosive infekcije i kronične bolesti drugih organa - u povijesti starosti preko 40 godina).

Doziranje i administracija:

Obično 1 kapsula 1 puta dnevno, bez obzira na obrok. U nekim slučajevima, dnevna doza se može povećati na 2 kapsule (jednom ili 1 kapsula 2 puta dnevno). Trajanje aplikacije postavljeno je pojedinačno. Ako je potrebno, ponovite stazu. Prije uzimanja preporuča se posavjetovati se s liječnikom.

Značajke aplikacije:

Selektivne phytomolecules ™

Pravanor iz prostatisa: vratiti erekciju i ukloniti muške probleme!

Pravenor kapsule za prostatitis - sredstvo nove generacije koja će spasiti čovjeka od nelagode. Stresne situacije i loša prehrana dovode do razvoja mnogih bolesti. Uključujući, urinogenitalni sustav pati.

Vraćanje erektilne funkcije i eliminiranje manifestacija prostatisa pomoći će inovativnom lijeku.

Što je Pravenor

U potrazi za učinkovitim načinom smanjenja upale prostate, suvremeni znanstvenici proveli su više od godinu dana. Rezultat je lijek koji normalizira sekrecijsku aktivnost prostate i vraća muško zdravlje. Određene osobine lijeka su:

  • uklanjanje upalnog procesa;
  • poboljšana cirkulacija krvi;
  • zaštita od venske tromboze;
  • sprečavanje destruktivnih procesa.

Česti nastojati urinirati, povlačenje boli u donjem dijelu trbuha i nemogućnost provođenja seksualnog odnosa glavni su simptomi prostatitisa. Nemojte odgađati liječenje kako ne bi komplicirali tijek bolesti. Prirodne kapsule Pravanor se može uzeti bez konzultacije s liječnikom, pa nema smisla odgađati.

Prednosti kapsula za muškarce

U pozadini infekcija i smanjenog imuniteta javlja se upala prostate. Zbog kroničnog umora, neadekvatnog mobilnog načina života, čovjek se može suočiti s neugodnim bolestima u mladoj dobi. Nisu vam svi alati mogu biti bolje.

Pouzdan lijek Pravenor ima sljedeće prednosti:

  • ne sadrži sintetičke aditive;
  • nije zarazna;
  • ima kumulativni učinak;
  • vraća hormonske i metaboličke procese.

Čim mjehur dođe do tonusa, poremećaji disurije bit će eliminirani. Više nećete pate od grčeva u donjem dijelu trbuha i zaboravite na česte posjete WC-u. Terapijski ili profilaktički tečaj s kapsulama povećava ne samo fizičku izdržljivost nego i aktivnost mozga.

Sastav Pravenor kapsule iz prostatisa

Proktolozi preporučuju uzimanje kapsula za normalizaciju funkcionalnosti urogenitalnog sustava. Osim toga, lijek sadrži kompleks vitamina i elemenata u tragovima koji su potrebni svakom zdravom čovjeku. Često, nedostatak vrijednih sastojaka i uzrokuje pojavu različitih bolesti. Kapsule sadrže sljedeće sastojke:

  • ubod kopriva;
  • puzavni tribulus;
  • Japanski Highlander;
  • ginkgo biloba;
  • selenij metionin.

Zahvaljujući uravnoteženoj formuli uspjeli su postići najbolji rezultat liječenja. Kapsule postaju izvor flavonoida i ginkgolida u muškom tijelu. Selen normalizira rad prostate, utječe na proizvodnju sjemena.

Tanini pomažu u smanjivanju upale i uklanjanju bakterijskog okoliša iz mjehura. Treba imati na umu poboljšanje kvalitete seksualnog života nakon terapije inovativnim lijekom.

Kako primijeniti alat

Pravenor se uzima u 1 kapsulu dnevno za profilaktičko liječenje. Lijek ne ovisi o unosu hrane. Da biste ublažili upalu, možete povećati dnevnu dozu lijeka u 2 kapsule. Mjesečni tijek liječenja pomoći će normalizirati žlijezdu, smanjujući veličinu prostate.

Nakon pauze možete nastaviti terapiju. Budući da lijek ne sadrži boje, parabene i mirise, jedina kontraindikacija za primanje može biti individualna netolerancija na jednu od komponenti.

Certifikati kvalitete

Pravenor je patentirani certificirani agent koji ima protuupalni učinak i poboljšava spermatogenezu. Alati za ispitivanje pokazali su da je sastav siguran za muškarce bilo koje dobi. Učinkovitost liječenja je prilično visoka, pa su kapsule brzo postale popularni proizvod na farmaceutskom tržištu.

Pregled liječnika o medicini za muškarce

Roman Yusupov, proktolog, urolog

Preporučujem svojim pacijentima da se podvrgavaju liječenju s Pravenor kapsulama, ne samo kada je otkriven prostatitis, već i kao sprečavanje pojave opasne bolesti. Alat štiti od tromboze vene, čisti organi toksina, poboljšava imunitet. Prestanak upalnog procesa odmah će utjecati na vašu dobrobit.

Recenzije korisnika Pravenor za zdravlje muškaraca

Vladimir, 34 godine

Ovaj je pakao započeo prije godinu dana. Kada sam prvi put susreo ovu složenu bolest, mislio sam da sam bio prekomjeran tijekom ribolova. Međutim, rečenica je bila nedvosmislena. Manifestacije prostatisa bile su česte i teške. Gotovo sam zaboravio na seks. U pozadini takvih boli, ne želite ništa razmišljati. Pravenor je postao moj spasitelj - nakon terapije, opet sam se osjećala kao čovjek.

Vodim relativno zdrav stil života, aktivno se bavim sportom. Razumijem da nakon 40 godina muško tijelo počinje nestajati. Za održavanje imuniteta i izbjegavanje razvoja prostatisa, počeli su uzimati kapsule.

Kad sam bio propisani rektalni postupci, jednostavno sam postao depresivan. Ideja neugodnih aplikacija izazvala je užas. Započela je vuna na internetu u potrazi za alternativama. Nakon 2 tjedna liječenja osjetio sam olakšanje i posjetio liječnika. Pokazalo se da je potreba za degradirajućom masažom već nestala!

Zbog povećanja veličine prostate, ranio je do toaleta. Nisam mogao ni spavati dobro! Liječnici su predvidjeli operaciju, ali nisam odustao. Moja je supruga pronašla informacije o kapsulama Pravenor i ponudila da isprobaju. Mjesečno liječenje bilo je uspješno, stanje mi se poboljšalo.

Gdje kupiti Pravenor lijek za prostatitis

Kupi Pravenor od upale prostate u razumnoj cijeni na web stranici online trgovine. Oslobodite se bolesti i vratite mušku snagu s novim kapsulama.

Pravenor forte liječnici recenzije

Dobro došli! Situacija je to, kada je djevojka prošla medicinsku komisiju, ginekolog je otkrio infekcije, odmah sam provjerio klamidiju, provjerio je, prolazio liječenje, izliječen, rezultat je dobar, ali postoji jedna stvar, ali kada mokri ili postoji jednostavno neosjetljiva kontrakcija u uretru, tu je i osjećaj preostalih urina, kao da nisam išao do WC-a do kraja, tu su i senzacije osjeta. Samo se sve pojavljuje tijekom liječenja i ne prolazi nakon završetka. Ponovno se obratio istom liječniku s tim pritužbama, oživio je iz uretre, rezultati su se dobro javili, rekao je da nema razloga da se prihvati ni na što, reci mi što da radim, gdje se unaprijed zahvaljujem.

Urologa: Nakon nekog vremena (2-3. Dana) ponovno ispitajte. Postoji mogućnost da se ne izliječite.

Pozdrav! Imam 25 godina. Prije približno godinu dana, tijekom erekcije, glava penisa počela je postati prekrivena malim tuberkulama i crvenila, bilo je samo nekoliko njih, sada više, prije nego što se to nije dogodilo, nakon što je montaža prošla, sve postaje normalno. Otišao sam u bolnicu za urologa i dermatovenerologa nakon što sam rekao da se pojavljuju samo tijekom erekcije, nisu ni ispravno ispitivali, rekli su da nema ništa loše u tome i ništa se ne bi trebalo učiniti! Reci mi molim te, je li to normalno, ili bi to moglo biti neka vrsta bolesti? Hvala unaprijed!

Urologa: Ovo zaista nije zabrinuto. Ovo su vaše pojedinačne anatomske osobine.

Dobar dan. Ja imam ovaj problem. Nedostaje erektsíya i spušta lišavu. Praktički ne žele seks, Erektsiya yakscho i buvak koji ne trebaju. Na Devtchu je rano ujutro puno erekcije. Inkoli s_ člana pojma trofeja obično su napeti da vide svjetlost ridine ili sperme iz grudica. Djelomično sechovipusknya. Obrativši se urologu, priopćavajući mi o problemima i urologiji, rekli su mi, odlučivši da prođu isti analitičari: Spermogram, Smear iz uretre, krvarenje na vensku bolest i testosteron. Pretpovijesni analitički rezultati pokazali su manje kontrolu nad spermatozoama, testosteron je nizak, veneralne bolesti nisu otkrivene. Urolist je rekao prostatu i dodjeljuje lijekove kao lijek: Vitoprost, Tsinkit, Vitamin D, Trbestan. Líkuvannya trivalo tri m_syatsí. Nakon toga, ponovio sam analizu i rezultat nakon što sam prikazao riječi urologa kako je oslikana u Chotiri Razi i prehrani líbido i podizanje psihološkog faktora i dodjeljivanje Yohimbaya abo Levítru. Likuvania je nenamjerno pomagao Danskoj na trenutak s manje simptoma. Nije me briga ako je važno da imam troch dah їde. Ja fantasize o bagato, pokazujem sve vrste erotskih slika i volim to. Posavjetujte se s ovom prehranom. Dyakuyu.

Urologa: Niste naveli vašu dob, što je važno za procjenu stanja. Vjeruje se da imate sve iste probleme s prostatom, možda - kroničnim prostatitisom. Pratite lokalnog urologa i endokrinologa.

Pozdrav! Imam 19 godina. Moja djevojka ima cervikalnu displaziju, ona ima ljudski papiloma virus, tijekom seksa ne zaštitimo se, sada imam i virus? Ne vidim kako mogu ubiti ovaj virus, i kako to utječe na dečke? Kako mogu provjeriti imam li ovaj virus? Hvala unaprijed!

Urologa: Vjerojatno ste nositelj ovog virusa. HPV, do danas, nije liječen. Dečki ne smiju biti pogođeni.

Dobar dan Suočen s sljedećim problemom. Prije otprilike 2 mjeseca, u lijevom dijelu skrotuma bilo je bol, bol je davao donji dio trbuha i vanjski dio bedra. Otišao sam kod liječnika, dobio sam dijagnozu (kao što je to rekao liječnik - sumnja na epididimitis). Podvrgnut je liječenju (ofloxin, flukonazol, escuzane, lavomax, svijeće s metiluracilom, Vit E). Ali nakon nekoliko dana s palpiranjem osjetio sam čvrstu pečat na testisima. Ponovno se žalio - provodio je, na moj zahtjev, ultrazvučno skeniranje koje nije pokazivalo ništa osim dvije ciste u glavi dodataka. Liječnik je rekao da je sve u redu. No, mjesec dana kasnije, pečat je ostao, ponovljeni pozivi na nekoliko liječnika obavljeni su ultrazvukom skeniranja, koji također nisu pronašli ništa, tumorski markeri su testirani 2 puta - ispod norme, djelići su dani - virusi i gljivice nisu otkrivene.
I sada, nakon 2 mjeseca nakon prvog tretmana, nakon što je ostala zbijanja i boli, a ponekad i temperatura bila je 37-37,2, liječnik je ponovo primijenio liječnika, osjećao je pečat na palpiranost i propisao liječenje (cikloferon, rhemoksikam svijeća, venosmil, kompresy levomikol + dioksid + hidrokortizon i MLT na lijevom testisu). Većina tih lijekova trenutno je na ponovnoj registraciji, a dodatno sam se prijavila u gradsku bolnicu urologije. Provedeno je ultrazvučno skeniranje: lijevi testicle 4.2 × 2.5, struktura je homogena, mala količina slobodne tekućine, do 4 mm u području epididimije. Na lijevom testiku kalcinirati 4 mm. (u ljusci). Zaključak Kalcij lijevog testisa, cista epididimije lijevog testisa. Prema rezultatima ultrazvuka liječnik je propisao samo "Naklofenove svijeće".
U ovom trenutku, zabrinuta zbog periodičnog pritiska boli u skrotumu na lijevoj strani i dosadne boli na lijevoj strani unutarnjeg bedra. Svjestan sam da je teško komentirati i napraviti dijagnozu u odsutnosti. Imam pitanje za vas: Koliko je užasno kalcifikacija u testisima, nije li znak raka, može li utjecati na daljnju mogućnost da ima djecu. U teškoćama liječenja (dva sasvim različita tretmana), ne tražim od vas da ispravno napišete liječenje, samo kažete na vlastitu odgovornost: da li će biti dovoljno samo svijeća ili će u ovom slučaju biti bolje završiti tečaj s injekcijama cikloferona i MLT-a? Hvala unaprijed.

Urologa: Ne brinite o kalciniranju. Ovo nije rak. Kalci, najčešće, pojavljuju se nakon zaraženog upalnog procesa i ljudi žive s njima cijeli život. Što se tiče liječenja, ne možemo dati prednost ovom ili onom liječenju, jer vas nismo ispitivali.

Pozdrav, imam 28 godina. Prije pola godine bilo je ispuštanja iz penisa (zelenkasto, a kasnije s krvlju). Prijatelji su me savjetovali da uzmem tri injekcije, mislio sam da je gonoreja, kao iscjedak, oslabljena, ali još uvijek ostaje slaba iscjedak i gori. liječnik je proveo testove i identificirao, kao što je rekao klamidiju i trichomoniasis, dao mi prvi organ, zatim secidiox, a zatim trichopol, ali ništa nije pomoglo, čitala sam na internetu da je bolje liječiti ovu dijagnozu s atriconom i klaritromicinom i kao rezultat, to je svejedno, ostala je gorljiva senzacija i umjesto blatne kapi Jelenia čelik prozrachnymi.Ot lijekovi imaju jetra boli loše.

Urologa: Nije ništa za što kažu: "Samo-lijekovi mogu naškoditi vašem zdravlju". Ako prethodni tretman nije pomogao, zašto nisi ponovno otišao do liječnika? Posjetite svog liječnika za testove i odgovarajuće liječenje. Ne propisujemo online liječenje.

Pozdrav! Moj sin je otkrio fimoza u tri godine, a održan je i manipulacija glave izložiti, jer to ne rozkryvalas.No nakon nekog vremena sam saznao da je glava ogoljena samo pola, ne polnostyu.Podskazhite, molim vas, što da radim? Da li trebam idite ponovo doktora za pomoć? Hvala vam!

Urologa: Naravno da jest. Promatrajte od lokalnog kirurga.

Ja sam 32 godina, prije 12 godina imala sam "casual" seksualne odnose. U proteklih 12 godina nisam imala seks. Budući da uskoro imam vjenčanje, prošao sam testove za hepatitis B, C i infekciju HIV-om. Pitanje je je li potrebno napraviti još testova za bilo koju infekciju koja se seksualno prenosi, ako me proteklih 12 godina ništa nije smetalo. Hvala ti.

Urologa: To su glavne i najvažnije analize. Analize možete proslijediti na HPV.

Pozdrav, imao sam neugodnu situaciju. Bijeli mjehurići pojavili su se na glavi penisa poput malih prištića, dva ili tri dana rasprsnuti i pretvoriti se u nešto bijelo, plus ovaj neugodan miris. Još uvijek postoje crvene mrlje. Što da radim? Imam 21 godinu. Hvala unaprijed za vašu konzultaciju.

Urologa: Najvjerojatnije, VAZ ima kandidacijski balanopostitis. Potrebno je provesti odgovarajuće liječenje, koje će nakon pregleda imenovati liječnika.

Bok Imam 22 godine. Aktivan sam u seksualnom životu, promijenio sam nekoliko partnera. Prije 2 godine postojao sam razdoblje kada sam se seksala s jednim partnerom bez da budem zaštićen. Nakon 3-4 dana svrab, oštar miris i lagano ispuštanje petlje na glavi počinje... Nisam otišao do liječnika - TEMA DIECH mislio.. Koristio sam Clotrimazole, Diflusesol mnogo puta. Šuga je prošla i nije bila uznemirena već dvije godine, ali se pojavljuju povremeno miris i blagi iscjedak. Sada je novi partner - opet nisu zaštitili sebe i nakon 4-5 dana imala je drozd. Siguran sam da zbog mene, kao MEDIUM nekoga, stvarno želim riješiti ovo i oporaviti se, pomoći!

Urologa: Vaša samozaštita, najvjerojatnije, nije odgovarala, što bi moglo dovesti do stabilnosti gljivica. Preporučujemo da posjetite liječnika, kao što treba pregledati, tada će vam se propisati adekvatna terapija. Inače, uvijek ćete biti nositelj gljive.

Dobar dan! Moj muž je dijagnosticiran adenom prostate. Podaci su kako slijedi: veličina prostate 44x39x40, promjer čvora (adenoma) 20 mm. Nema posebnih pritužbi. Prolaze krvne i urinske testove, sve je normalno, PSA 2.86. Danas je urolist propisao liječenje: Trikaksan, Flukanovit, Flagil, Orgil i Doksiciklin. Osim toga, muž mora ići na neki postupak. Reci mi, je li to pravi tretman? Je li adenom tretiran antibioticima? Moj muž nema infekcije. Hvala ti.

Urologa: Možda je liječenje propisano ne samo na osnovi ultrazvuka. Ali ako nema infekcije, liječenje je neadekvatno. Posjetite još jedan urolog.

2) Prije 9 dana, počela je bol u desnom testiku

3) nije provedena nikakva analiza

4) Ne prihvaćam liječenje

5) oštra bol desnog testisa koji daje desni bubreg, testis je upaljen, neka vrsta jajašaca veličine tumora

Urologa: Najvjerojatnije imate epididimitis. Morate posjetiti liječnika.

Dobro den.mne37let posljednjih šest mjeseci, učestalo mokrenje, a ovdje prije mjesec dana počeo beskrajne želje, otići do liječnika, rekao je, prostatitis, napisao vitaprost, norboktinin, adenik.prisutstvuet uznemirenost u želucu i stalnim nagonom za mokrenjem, bol ne osjećaju očito, ali strašna nelagoda, i urin izlazi slab mlaz, i na kraju samo kapaet.delali masirati prostatu, ali ne i očigledan napredak kada je potez nije osobito bespakoit ali treba biti želja usilivaetsya noći kada sam ići na ovu vso.chto posavetuete? hvala odgovor.

Urologa: Pratite liječnika, niste liječili prostatitis.

Pozdrav, stariji od 26 godina! Prije 2 dana na dodir na spolnom organu pojavio se kao da je pod kožom neka vrsta čvora, pa je nakon pregleda primijetio oteklinu u krug i mali tuberkuloz (isti kvrgavac koji je napisao gore) bez boli...! Bio sam jako uplašen jer nikada prije nisam imala slične probleme! što bi moglo biti? dok nema priliku otići liječniku jer sam daleko od civilizacije.... (((

Urolog: Ne-venski limfangitis - rezultat produženog odnosa ili čestog masturbacije. Obično, liječenje ne zahtijeva i prolazi sam po sebi

Dobar dan, imam 22 godine. Prije otprilike dva mjeseca usahla sam i poslije sam imala gori osjećaj tijekom mokrenja, gori osjećaj je bio samo na početku, a potom prošao. Onda par dana je bilo gotovo, ali nakon seksa opet imao (razuzdan način života ne bi jedan partner, dvije godine), ali onda je otišao i tamo je miris kasnije glava penisa, čak i nakon pomoyus miris manje, ali još uvijek. Još nisam otišla do liječnika. Molim te, recite mi što je to?

Urolog: Smanjenje lokalnog i općeg imuniteta (rezultat hlađenja) može izazvati niz bolesti, kao što su: uretritis ili kandidacijski balanopostitis. Bolje je, naravno, posjetiti urologa osobno, ispitati vas, vašeg partnera i, ako je potrebno, liječiti oboje.

Ginekolog mi je propisao veroshpiron u režimu liječenja PCOS-om, ali ne znam hoću li ga uzeti jer imam problema s bubrezima

distopija bubrega + kršenje funkcije izlučivanja

t 1/2 krvi 22 min (35-40)
kf - 139 (80-120)
KF / Art. 154
DKF 138
FRP 101
kf odjeljak - l. Kidney - 80, pr - 60 (45-55)
max srednji lav - 9801, desno - 7217
Ost RFP l.82 pr.56
Asimilacija. 136
Liječnik, recite mi mogu li uzeti lijek. U uputama i kontraindikacijama bubrežne bolesti

Urolog: Veroshpiron je kontraindiciran u akutnom zatajenju bubrega. Ako imate bilo koji, onda lijek koji ste rpotivopokan.

Dobar dan
Imam 32 godine.
5 dana simptomi vesikulitisa i epididimitisa. (Povremena bol u trbuhu i uz sjemenska vrpca, bol u križima, malu oteklinu u jutro epididimisa + svjetla boli na palpaciju, danas je temperatura porasla 37) raspored tako da liječnik neće moći dobiti još nekoliko dana. Mogu li početi piti sam (nitroksolin, ampicilin, ofloxacin)?

Urolog: Ne možeš. Antibiotici su propisani samo kada je strogo neophodno, kada se potvrdi bakterijska priroda bolesti. Budući da niste prošli nikakav pregled, uzimanje antibiotika na svoju ruku strogo je zabranjeno. Možda nemate epididimitis i varikokele. Što onda? Posjetite liječnika.

Dobar dan, moje ime je Dima. Imam 24 godine. Prije dva mjeseca imao sam nezaštićeni seks s dama sumnjičavog ponašanja, upoznao sam se u klubu. Dno crta je da su nakon dva tjedna počele pojavljivati ​​neke mrlje na genitalije, malo svrbež i zadebljanje tijekom mokrenja. Malo crvenilo. Jučer sam radio cijeli dan, a noć se i nije isprala, kad sam otišao u tuš tijekom dana, vidio sam ovo. (priloženoj fotografiji) Ne znam što je to, možda samo guska? Savjetujte.
http://s020.radikal.ru/i707/1302/f1/27a223160a82.jpg

Urologa: hitno posjetite liječnika. Možda imate izbjeljivanje simptoma.

Dobar dan, moj tata ima 59 godina i tijekom svog života ima bolesnu dijagnozu bubrega: policističnu bubrežnu bolest. Oni su ostali 2 godine u bolnici u Institutu za urologiju - ali uz anestetičke lijekove nisu imali ništa. Reci mi što da radim, jutros su pronašli krv u urinu i bubrezi su bolni? Hvala unaprijed!

Urologa: s takvim simptomima, morate otići u bolnicu. Kuće u takvom razdoblju nisu sigurne.

Pozdrav, imam 28 godina, dijagnoza kroničnog cistitisa već je 5 godina, unatoč testovima koji su mnogo puta propisani antibiotici skupine fluoroquinolona, ​​monurnih, kanonskih, fitilizina. Istraživani su u jesen 12. godine, ultrazvuk X-zraka, davao je opću analizu urina, analizu ne-naporena, sjemenki spremnika, transport soli. Leykotsyty po stopi od 0-2 I 1, Spremnik za sjetvu ništa nije otkrila, općenito, svi testovi su normalni, previše poryadok.Byla o konzultacijama s nekoliko stručnjaka u ginekologiji, imenovan ubacivanja Collargol 2%, nakon čega je bol postala selnee.Tsistoskopiyu liječnik on je rekao da je bolje da to ne učinite, sindrom bol će se povećati, kao i nakon instilacija, potrebno je liječiti fizičkim postupcima. Reci mi što da radim? mjehur se cijelo vrijeme brine (gorenje, žalac). Zahvalan ću vam na odgovoru.

Urolog: Pokušajte Furamag na 100 mg 3 puta na dan - 10 dana. Ako to ne pomogne, pokušajte s fizioterapijom i homeopatijom.

Bok Imam 26 godina. 13. siječnja otišao sam u bolnicu, sve je bilo na mojoj desnoj strani, pronašli su šljunak u bubrezima od 4 mm. Oni su anestezirali, mislili su da će izaći, temperatura je bila 37.2-37.5, odlučili su da ih treba izvaditi, jer uski ureter ne bi izašao. 18. siječnja izdvajali su se pod općom anestezijom, pet dana je ležalo s cijevima. 4. veljače je otpušteno. Temperatura i dalje drži, a danas ponovo kuha sve unutra. Bio sam ispušten takvim analizama: HOK 131: LB 5,8, ESR 5: OAM: 1014, kiselo, L 8-12. Ultrazvučna kontrola bubrega - nije povećana. Ispušan u otkucajima. uvjet. Nakon što sam se ispraznio, vidio sam jetkanje 1 x 2 puta 5 dana, sada pijem Furomag 100 mg za jednu noć (uzeti mjesec dana). Reci mi što misliš o tome, zašto temperatura traje tako dugo, i sve ponovno ispeći? Što bi moglo biti? Ili slučajnost, ali jučer jučer je pekti počelo piti etos. Hvala unaprijed za odgovor.

Urologa: redovito provjeravajte sa svojim liječnikom. Možda je to fenomen postoperativnog razdoblja. Nastavite propisani tretman.

Dobro došli!
Kad sam se s djevojkom seksi, prvi seksualni odnos dobro ide, a drugo se ne diže sa mnom ili je trom, nikada prije nisam imala takvo što i uvijek postoje takvi problemi s tom djevojkom.
Molim Vas, recite mi što činiti i što može biti.
Imam 25 godina.

Urologa: mnogo više ovisi o tome koliko puta dnevno ili tjedan imate seks. Ponekad se trebate odmoriti, inače riskirate smanjiti libido.

Dobro došli!
Posavjetujte se s pitanjem antibiotika koji su mi dodijeljeni. Imam 22 tjedna trudnoće. Bakterije su otkrivene u ispitivanjima urina (u zadnjih 4), a potvrdila je i ponovna analiza. Prešao sam kulturu mokraće na mikroflore, izoliranu Escherichia coli floru, količinu: izdašan rast (10 ^ 6 i više) po stopi od 1x10 ^ 5, patogenost: uvjetno patogena flora.
Osjetljivost na antibiotike: amikacin (21 mm) - (S) je osjetljiv, ampicilin (18 mm) - (S) osjetljiva, kloramfenikol (22 mm) - (S) osjetljiva, ceftriakson (26 mm) - (S) osjetljiva je ciprofloksacin 24 mm) - (S) osjetljiva, rezistentna na ko-trimoksazol (2 mm).
Ja sam propisao amoksiklav 375 mg - 3 puta dnevno. Čitao sam to vrlo jaka. Je li tako i moguće ih je zamijeniti nečim. Bojim se uzeti ovaj lijek, ako to ne bi naškodilo djetetu. Hvala vam!

Urolog: Ovaj lijek može se truditi.

Dobro došli! Imam 23 godine. Htio bih znati! Već 3 dana se penis u penisu.... nakon uriniranja... i tijekom mokrenja, naprotiv, postaje lakše.. što može biti? Može li to biti iz hipotermije? Bio sam vrlo hladno ispred 3 dana...

Urologa: Ovo je iz hipotermije. Imate uretritis. Posjetite urologa.

Nekoliko dana osjećam se kao da uvijek želim otići na zahod (na mali način), i čim idem, ništa se ne događa. Nema više chevy!

Urolog: Morate konzultirati urolog, možda imate problema s prostatom.

Bok Imam 18 godina. Htjela bih znati. Na prvom spolu s djevojkom ispred uzbuđenja je prisutna, ali kada je riječ o seksu, pada. To je zbog uzbuđenja koje razumijem. Je li moguće da uzimate tabletu za Viagra za povjerenje?

Urologa: Da, to je od uzbuđenja. Nemojte piti Viagra. Budući da je ovaj lijek sintetiziran za liječenje kardiovaskularnog sustava. Poticanje erekcije je neočekivana nuspojava ovog lijeka.

Imam 63 godine, problemi prostate započeo prije više od 2 godine. Prema klasifikaciji i rezultatima svih studija, imam umjerenu benignu hiperplaziju prostate. Kratki simptomi: želja za mokrenjem - ne više od 1 puta noću, tijekom dana mokrenje je normalno, prolaz urina je teško, pogotovo nakon spavanja i ležanja. Cijelo ovo vrijeme uzimam ulje od bundeve, što je dovelo do stabilizacije simptoma na gore navedenu razinu, ali ne i na poboljšanje. Trebao bih nastaviti koristiti ovo ulje ili otići kemiji. lijekovi, ako jesu, koji? Hvala ti.

Urolog: Idite na druge lijekove. Na primjer, Zokson (oprez - smanjuje pritisak). Bolje je posjetiti liječnika radi pregleda liječenja.

Nešto davno, temperatura i glava su bili bolni, mislio sam da gripa nema kašalj, promuklost, curenje nosa i bez grlobolje Da, zaboravila sam upisati limfni čvor u prepone na desnoj strani, pokazalo je prisutnost atipičnih stanica, dobro, a infarktista je rekla da ne može šutjeti i rekla da je to moguće za HIV, to me stvarno povrijedilo, ali nisam imao nezaštićeni seks, samo s kondomom, ali bilo je i jedan slučaj s nekonvencionalnim partnerom koji je imao blowjob bez kondoma, tijekom grube min eta, nije mnogo ugrizla, samo sam ujutro primijetila crvenu točku, kao mali razmak. Je li prijenos moguć na ovaj način? Jučer ujutro imam krvne testove, jučer nije bilo temperature, danas nema Glava ne boli, općenito, gotovo je bolest prošla. Trebao bih biti zabrinut? Da, i koliko ja razumijem, ne mogu biti znakovi HIV-a.

Urologa: Slično tome, HIV se ne prenosi. Ali! Povećanje ingvinalnih limfnih čvorova može ukazivati ​​na spolno prenosive bolesti. Ispitanika. Da biste se smirili, podignite HIV test (ovo je anonimno).

Dobro došli!
Molim vas, pomognite mi da dešifrirati neke pokazatelje analize urina 3-mjesečne bebe. Prije nego što je analiza dobro oprala.
Stanice prijelaznog epitela - 1-3 u p / zr
Leukociti - 10-15 u p / zr
Eritrociti - 0-1 u p / zr
Svi ostali pokazatelji unutar normalnog raspona.
Jučer je temperatura kretala od 36,9 do 37,7, s našim karakteristikama - 36,2 - 36,4. Bila je jako vruća, suzna, nemirno je spavala, rekla bih, dozirajući, ali nije odbila jesti.
Danas spava puno, povremeno plače u snu, jede vrlo aktivno, nema temperature.
P.s. U bolnici smo već prošli kroz antibiotike zbog UTI. Rođen je s 1 bubregom.

pitanja:
1. Da li ti pokazatelji upućuju na infekciju mokraćnog sustava?
2. Može li se to dogoditi zbog prehlade supruge (upaljeno grlo, curenje nosa, povremeno kašalj)?
3. Kako nastaviti dalje, s obzirom da su sljedeći dani vikendom.
Ima li smisla čekati, ponoviti analizu u ponedjeljak, a zatim liječniku? Ili je još bolje hitno tražiti nekoga za konzultacije?
Hvala ti.

Urolog: 1. Pokazivači ukazuju na moguću prisutnost infekcije mokraćnog sustava. 2. Može biti povezana s hladnim mužem. 3. Nemojte čekati, bolnice rade sedam dana tjedno.

Prije nekoliko dana osjetio sam laganu neugodu u lijevom testisu! danas je pronašao pečat ispod. i Pts pojavio se brzo, mislim da danas... kad dodirnete nelagodu! Maksimenko Leonid Alekseevich pitao je liječnika pitanje koje najvjerojatnije EPIDIDYMITIS što kažete? Molim vas da hitno odgovorite!

Urologa: Najvjerojatnije - epididimitis ili orhitis. Definitivno trebate ići u bolnicu za pregled i liječenje.

Dobar dan Imam 24 godine. Prije tjedan dana, imao je gripe (nije dugo dan 3). Nakon oporavka na desnoj se strani pojavila bolna senzacija, koja je davala u prepone, dan kasnije bol u boji ostao je bezizražajan osjećaj boli od desnog u prepone. Sljedećeg dana, na lijevoj strani prepona bilo je bolova (uzrokovala nelagodu tijekom sjedenja, hodanja). Prilikom kontaktiranja liječnika, ispitan je bolan testis (rekli su da je normalno), uzeti su testovi krvi, urina i ejakulacije. Analize su pokazale upalni proces. Liječenje je propisano (Ofloxin, Flukonazol, Escusan, Lavomax, Methyluracil Candles, Vit E). Prvoga dana uzimanja droga pojavio se gori osjećaj u lijevoj nozi od prepona do koljena, a drugi dan je bol u stražnjici. Želim znati u točnosti imenovanja liječenja, kao i pitanje o onkologiji (pri propisivanju simptoma na Internetu, glavna pristranost se obavlja na onkologiji.) Hvala unaprijed.

Urolog: Daleko je od činjenice da postoji proces raka. Adekvatnost liječenja ne može se utvrditi bez poznavanja dijagnoze. "Testis boli" nije dijagnoza.

U liječenju kroničnog prostatitisa otkriva se ureaplazma. Treba li liječenje ureaplazme i može li ureaplazma biti uzrok čestog mokrenja?

Urologa: Ureaplazma je jedan od uzroka kroničnog prostatitisa i može uzrokovati česte uriniranje.

Dobar dan! Meny 20 rokiv u meni problem satne ejakulije, jak je nastao do 1 xv. Navi psya je još jednom pobijedila. Ovo je prvi čin aktusa, prije tri dana, prije tri puta, a tada je trivijalnost čin djelovanja mala. Što to radiš? Takozh buvaє eyakulyatsíya píd sata sna.

Urolog: Koristite kondome ili anestetički lubrikant. Ako to ne pomogne, posjetite urologa osobno.

Dobro došli! Poremećeno mokrenje. Napravio sam ultrazvuk. Dijagnoza: cervikalni cistitis. Prolazi testovi urina. Liječnik je otkrio pijelonefritis. Tretirao se s antibioticima (ciprinol 500), furamag. Nakon liječenja, analiza urina do 10 leukocita u n / a (liječnik je rekao da je to norma, jer sam upravo bio liječen). Sada pijem ciston. Meni se smeta da se svako jutro (u 5 ujutro) probudim malo na zahod, unatoč činjenici da 2-3 sata prije spavanja nisam ni jeli niti pio, čak ni u WC otišao na spavanje.
Je li to normalno?

Urologa: Neko vrijeme nakon liječenja to se može primijetiti. Preporuča se ponovno testiranje.

Pozdrav, ne znam je li cistitis vezan za vašu specijalnost, ali ne znam tko se obratiti! Nitko to ne smatra problemom! Prije otprilike 9 mjeseci, prvi put sam imao cistitis - bol, učestalo mokrenje i mokrenje urina! 10 dana, sve je gotov, ali sada se povremeno pojavljuje u meni, ali u laganom obliku, bez bolnih senzacija, često idem u zahod! Imam malo leukocita! I ovaj put sam primijetio žućkasto ili svijetlo smeđe iscjedak iz uretre, odatle, kao žena, već sam se oporavila, i osjećam, h na vrhu mokra je! Reci mi, ako bi to moglo biti gnoj i što učiniti o tome? Samo na Internetu pisati-gnoja u mokraći, a ja sam ga teče, dnevni brtva!

Urologa: Možda gnoj, za zppp provjereno?

pritužbe na osjećaj pečenja u penisu nakon spolnog odnosa. Nedavno je podvrgnut tretmanu za ureoplazmu, prošao analizu 3 puta nakon tretmana. Rezultat nije ureoplazma. Također je liječen ambrov drogama. zima, vitaprost forte. Nakon tretmana, osjećala sam se dobro.
Šest mjeseci nakon liječenja. odnosno Prije 3 tjedna sam se smrznuo i imala sam sljedece simptome: spaljivanje u podnožju glave penisa, nakon uranjanja ujutro, paljenje u uretru, lagano paljenje, rekurentno paljenje lijevo i desno od pupka, s malom količinom mokraće u mokraćnom mjehuru, teško je mokriti. noću idem u WC 2-3 puta na mali način. 10 dana sam tretirao sa sljedećim lijekovima: vitaprost, Ziman - svi su simptomi skoro nestali - sve što je ostalo bilo je neznatno gorenje senzacija ujutro nakon mokrenja. Ali nakon nezaštićenog seksa, simptomi su se ponovno pojavili. Ne mogu razumjeti da su svi testovi normalni u mojoj ženi i meni, i zašto takvi simptomi nisu jasni

Urologa: Budući da vaš suprug također može biti nositelj patogena. Obojica ponovno provjeravaju i tretiraju se.

Pozdrav! Imam takav problem: nakon nekoliko dana dugog spola (oko 3-4 sata po noći, a prije nego što taj seks nije bio otprilike mjesec dana), sa svojom djevojkom započela je lagana svrbež prepucije i glave. Nakon dva ili tri dana, proshol ali bilo je jasno iscjedak i blagi osjećaj pečenja pri mokrenju, a ponekad i laganu bol penisa prilikom tresenja ili skakanja (rad vas često skočio).Obratite mi, molim te, što može biti. Nažalost, posao neće dopustiti barem još tjedan dana da ode liječniku, ali bojim se - nije bilo u to vrijeme oslazhneniy.Zaranie Hvala!

Urolog: Može biti candida. Ili zppp. Preporučujemo da provjerite.

Prostata je ohlađena 25 godina, dijagnoza je kronična. prostatitis (05/12) (tajna je uzeta - nema virusa), od simptoma: nelagoda u obliku malog jedva vidljive boli nije ništa više, veličina 42x47x34 je ovalna, a ne homogena.
Liječenje: Pravenor (30 dana) + Aflazin (15 dana)
nakon 40 dana veličine: 38x41x34
ponovno imenovan pravenor,
Nakon 3 mjeseca, nelagoda i dalje traje 35x27x27, egzocen je aktivan.
Nakon ovog rezultata, ultrazvuk je postavio:
1Proračun 3 mjeseca
2 Aflazin 15 dana
3 vitaprost 10 dana
4 Lovemax 1t izmjenjuje sa 5 Eszol 100ml 1t (ukupno 20 dana)
antibiotici:
Polimin 10d
zatim lomefloxacin 10 dana zatim tigeron 10 dana
Pročitao sam opis antibiotika i pitao se zašto su sada ako nisu odmah imenovani? i zašto su oni uopće ako nema virusa u tajnosti? i zanimljivo je u općem mišljenju o kompleksu, za i protiv onoga što ne možete poduzeti?

Urolog: Liječenje propisano adekvatno. Antibiotici nisu antivirusni lijekovi, već antibakterijski, pa nemaju nikakve veze s virusima.

Dobar dan!
Pomozi mi molim. Počela sam gorjeti za vrijeme mokrenja jučer. Vrlo je bolno urinirati. Bol se javlja na kraju procesa. Pozivanje čestih WC-a, čak i kad je malo urina. I večeras su bile kapi krvi na kraju mokrenja. Prije toga bilo je vrlo nasilan seksualni odnos, a prije toga je postojala apstinencija u 15 dana. Bojao sam se, molim te, recite mi što mi se dogodilo. Ne mogu razumjeti ovaj cistitis ili nešto drugo?
Hvala unaprijed za vaš odgovor.

Urologa: Više poput cistitisa. Pijte monuru.

Dobro došli!
Moje ime je Jurij, imam 21 godinu.
Doslovno prije 4 dana primijetio sam malu količinu bijele tekućine koja vezuje uretre penisa. U početku, ovo nije dala značenje, jer Mislio sam da bi to moglo biti višak ejakulacije.
Kasnije, točnije dan ili dva, iscjedak je počeo postići zamah.
Ova tekućina je mliječno bijela, bez mirisa. Kada urinirate, osjećam goruću bol na kraju uretre (glava). Još nisam otišao do liječnika, jer nema vremena zbog posla. Počela sam uzimati antibiotik Diklofinac natrij, prihvaćam samo drugi dan, država je nepromijenjena.
Pitanje: što može biti i kako se nositi s tim?

Urolog: Prvo: diklofenak natrij nije antibiotik, već nesteroidno protuupalno sredstvo. Drugo: Antibiotici su propisani samo nakon pregleda i određivanja prisutnosti bakterijske prirode bolesti. Treće: još uvijek trebate posjetiti urolog, jer nitko još nije otkazao STD. Možda imate izbjeljivački balzitis, a liječenje se provodi s antifungalnim lijekovima. I četvrti - nikad nemojte seksati bez zaštite, a nikada se ne liječi.

Pozdrav, imam pitanje za vas i on me brine. Imam novu djevojku, još uvijek živimo u daljini. Nedavno je održan tjedan sastanka. Ovaj cijeli tjedan imali smo seks, vrlo često i puno. Na kraju, glava penisa postala je vrlo osjetljiva. Otišao sam. Cijeli tjedan nakon toga, nisam osjetio nikakvu atrakciju (odmarala se). Tjedan dana kasnije, otkrio je da je sperma postala viskozna, debela. Vrlo je teško izaći. I erekcija je postala neka vrsta teške, tj. Mora se čekati i postići. Sve ovo me jako brine. Prije intimnosti prošli smo mnoge testove. Nemamo infekcija. Iscrpljenost? Brinem puno. Hvala na odgovoru.

Urolog: Nije neophodno dati takva opterećenja na reproduktivnom sustavu. Iscjeljujte se apstinencijom, za nekoliko tjedana sve će se obnoviti.

Nakon drugog (prije 2 godine) operacije ingvinalne kile s desne strane, spermatozoarna mi je konstanta ozljeđena - ne pomaže liječenje. i ova dva tjedna pojavila se oštra bol spermatske moždine i bilo je bolno dodirnuti testis - ultrazvuk je pokazao upalu spermatske moždine i upalu apstance, dropsy. jedan urolist savjetovao je da piju antibiotike + serrate i komprimiranje alkohola (hemlock celandine), a drugi je rekao da je alkohol komprimiranje gluposti i savjetovao kompresiju s Vishnevsky mastom za noć. ali mislim da nisam infektivna epididimitis (jer nije postojala temperatura, ali privjesak koji je teška i vrlo bolna), ali stagnira, zašto mislim: 1 - KONSTANTNA upala spermatozoida, dugo ispadana - čvrsto podvrgnut testisu 2) često noću član već dulje vrijeme stoji nekoliko puta (mislim zbog problema s leđima) - Moram se popeti na zahod i seksati nekoliko dana uklanja ove erekcije, ali ja imam 62 godine. Mislim da je to dovelo do stagnacije.
Htio bih čuti vaše mišljenje i što treba učiniti, kakav tretman i je li seks moguć.

Urolog: Vaša pitanja mogu se odgovoriti samo nakon dijagnoze i pregleda. Ako postoji upala, zaista su potrebni antibiotici. Vishnevsky mast će biti nešto bolje.

Ja sam 22. Česti i gluhi želja za mokrenjem (8-12 puta dnevno). Otišao sam urologu, nakon što sam prošao krvne pretrage, urin. Urolist je propisao kurs Vitaprost (10 dana). Tečaj je završen, a klinička slika tek se neznatno promijenila.
Odlučio sam eksperimentirati:
Tijekom dana nisam koristio tekućinu, dok sam otišao u WC 8 puta. Svakim izletom u WC, otprilike je približno 100 ml urina, možda malo više. I nije bilo žarke želje da odu u zahod, ali je postojao osjećaj da se mokraćni mjehur treba isprazniti (ne znam kako bih drugo opisivao taj osjećaj).
Koje su pretpostavke i što će savjetovati?

Urolist: Pazite da se obratite liječniku opće prakse, uzmite krvni test za glukozu. Hitno!

Je li moguće smanjiti osjetljivost penisa gnjeva korištenjem "hrasta kore" (već pakirana u vrećicama)? ako je tako, koliko treba konzumirati, na primjer, za jedan dan i za koliko dugo? Imam seksualni odnos koji traje ne više od 2-3 minute. Čitam na internetu da možete probati izrezivanje hrasta lužnjaka, što će dovesti do smanjenja osjetljivosti i produljenja spolnog odnosa. Hvala unaprijed za savjete i pomoć.

Urolog: Neophodno se baviti liječenjem, a ne self-hipnozom. Počnite dijagnosticirati problem.

Imala sam fimozu od djetinjstva. na dnu glave, na mjestu vješalice - moje je tijelo bilo pričvršćeno na glavu, tako da nisam mogla vidjeti samu kravu. Uz erekciju, glava je srušena. Dala mi je nelagodu i bol. Ponekad mi je mjesto na kojem je meso spojeno s glavom, a ja sam se okrenuo prema urologu s ovim problemom. Dakle, prije više od godinu dana bio sam obrezan. Mjesto gdje je meso raslo, tako daje osjećaj nelagode nakon kvalitetne erekcije i usmenim zbrkama. I ožiljak je također bolan. Okrenuo sam se urologu koji radi za mene, rekao je da ne obraća pozornost na to. Htio bih čuti drugačije mišljenje o tome. Bilo je vrijedno zabrinjavajuće ili ne. Hvala ti. Žao nam je što postoji toliko mnogo riječi u pitanju.

Urolist: To može biti, s vremenom, mora proći (ožiljak je rastegnut). Ako postoji bilo kakva sumnja ili nelagoda - posavjetujte se s nezavisnim liječnikom.

Bok Postoje problemi s erekcijom. Posjetio je kliniku, otkrio erektilnu disfunkciju, mjesec je tretiran kao erekcija, ali nije bio željeni rezultat. Danas, tijekom seksa, osjećala sam da nema snažnog erekcije, općenito, ništa se više nije dogodilo. Prije seksualnog odnosa, propisali su da traju šest sati lijekova kirton i aprinal za jedan i pol sati, to je uzeo onako kako treba, a svejedno, jedina stvar - sam pio gotovo 2 tablete kapljica.
Tijekom erekcije, opažene su bolove u perineumu, proučavala sam prostatu - sve je normalno, možda je bol povezan s činjenicom da tijekom montaže sam ja često napregnuti penis sebe?
Možete li mi molim reći kako se nositi s slabom erekcijom i bolom u perineumu?

Urologa: Ako postoji bol, onda morate pronaći svoj uzrok, pogotovo jer tablete ovdje neće uvijek pomoći. Najlakši način je napisati "nema otkrivenih problema", moje mišljenje je suprotno - ako postoje pritužbe, trebate tražiti uzrok. Dijagnoza erektilne disfunkcije u razumijevanju liječnika znači "postoje neki (?) Problemi (?)". Izvuci svoje zaključke.

Recite mi, moja kćer je 2.6, piše kao i obično i kompotik, sokovi i galeb, samo s pisanjem našeg čudnog kao što je to. može se probuditi, a ne pisyat prije ručka, a zatim samo navečer (ali uglavnom peče navečer 3-4 puta, a tijekom dana 1-2) zašto tako? dobar urin bio je testiran na krv i urin krvi - leukociti su bili uzdignuti 10-12, a ercrocitima 1-2, popili su cefix, comerfron, i još se ne sjećam imena tableta, učinio sam ultrazvuk mokraće i bubrega, stavio na cistitis i sve je normalno nakon tretmana analizira da su svi normalni reći mi je mučilo pitanje zašto pijuk tako malo? na ultrazvuku su rekli da zbog toga možemo pobijediti (veličinu) mokraće kćeri kao odraslu osobu, ili moramo li učiniti nešto drugo kome?

Pedijatar: Pratite temperaturu i vlagu u stanu za vrijeme spavanja. Noću, djeca znojiti puno, nemojte pregrijati dijete.

Za 3 mjeseca bio sam zabrinut zbog cistitisa, koji je postao jednostavno nepodnošljiv i stalno se pogoršavao. Cistitis iz kemoterapije, zbog citotoksičnih lijekova. Više nego što sam to učinio antibioticima i jakim i slabim biljnim preparatima kao što su kananephron i urolesan, s biljem. Svaki urolist propisuje sve nove tretmane. Nedavno je naš lokalni onkolog savjetovao da pijem samo Linex i koristim svijeće za disbiozu za žensku mikroflora. Što mislite, što da radim, kako biti, već nema snage?

Ginekolog: Trebali biste izvršiti sve obveze svog liječnika. Ako sumnjate u njegovu sposobnost, posavjetujte se s drugim stručnjacima.

Dana 12. prosinca 2011., lijevi bubreg je uklonjen - koraljni kamen. Desno iznad ciste bubrega nalazi se mikrolit od 3-5 mm. Prema posljednjoj analizi urina - visok sadržaj fosfata. Možete li mi molim recite kako pravilno jesti (lokalni urolist zabranio je mlijeko i rajčicu u bilo kojem obliku) i da trebam uzimati lijekove, ništa mi nije pripisano, osim urolesan i nephron.

Konzultant: Ne biste trebali jesti mnogo slane hrane, i druge preporuke su također istinite. Potpunu prehrana i savjeti mogu se dobiti na konzultacijama s nefrolozom ili nutricionista.

Dobro došli! Obolio se s dijagnozom "Upala epididimije", a onda mu je rečeno da mora raditi roping kod kuće, što sam naravno i učinio. Prošlo je 3 tjedna od pražnjenja. Jaje još uvijek s dodatkom više od druge. Pitanje: Je li to normalno? I koliko vremena treba da se sve vrati u normalu? Dakle, kako se osjećam nelagodno, čini se da je proces oporavljanja prestao, već imam neku vrstu paranoje. Hvala vam!

Urolog: Preostali učinci bolesti mogu biti prilično dugi, nema razloga za zabrinutost.