Search

Recenzije

Ili autonomni elektrostimulator "Erecton-Zn". Općenito, čuo sam oglas na radiju, nazvan 8-800-700-3636 ili 8-495-64747-97 i ušao u Para-Farm LLC, kasnije me je čovjek pozvao na broj i dugo, dugo vremena uvjerio da je nakon uzimanja bilo kakvih lijekova Ja ću postati kronični nemoćni, a samo erektron stvara čudesa. Čuvši cijenu od 27.500 rubalja, i ovu vrstu popusta, odbio sam se. Tada sam u roku od 2 mjeseca nazvao iz Para-Farm, ali jednostavno nisam podigao slušalicu. U svibnju, još jedan poziv, skinuo sam stroj, ugodan ženski glas, Karina Verenskaya se predstavila i za sat vremena, vrlo uvjerljivo je jasno da ili kupim drogu s još jednim popustom do 9. svibnja za 19.900 i riješim sve moje muške probleme, vratim se Karina Nikolaevna zna predstaviti proizvod kao osobu, obećavajući me na jedinstven način da nikada neću požaliti ovu kupnju. Nevoljko, i okupio svoju baku, složio sam se, kurirnik je odmah stigao, uzeo novac, davao ček, pripremu, uputu, potvrdu, općenito, svu čast u čast. K.N. pozvao mi je da kupim još jednu urološku zbirku i Afala pilule u ljekarni još 400 rubalja (tako da bi učinak bio brži). Započeli su se primjenjivati, K. N. redovito je nazvao, podupirao, čak je nagovijestio da joj neće smetati da se kasnije upoznaju. Općenito, ona je dobra psihologinja, ima osjećaj za humor. Trebalo je 15 dana, sve je bilo učinjeno, kao što sam rekla, osjećao sam se kao poboljšanje, ujutro mi je stojeća osoba probudila me, ali obećano je da su seksualni maratoni imali 20 godina. Zatim je KN rekao da idemo all-in, u redu, za Para-Pharm, moramo kupiti još jedan Hammer u ampulama iz Para-Farm, moram piti tečaj s popustom od 19.500 rubalja. Dopusti Karini Nikolaevni, imam sve poteze napisane dolje, jedna je zajamčena, i nema dodatnog Hammera o kojoj je izvorno govorio, a to više nije smiješno. Shvativši da više neće dobiti rublje, K.N je počeo biti iskreno nepristojan, rekavši da odlazi 9. svibnja do kraja 9. svibnja i odlazi do suda, čak i do tužiteljstva, gdje je to kupio, čak i do suda. Sutradan se predstavila žena koja se zvala Para-farm, Tatyana Nikolaevna Malysheva rekavši kako Karina Nikolaevna nije dobra osoba, ali ona može pomoći i ja imam jednog člana za život, općenito sam počeo vještno poslati Hummer kapsule s popustom za 15 000 rubalja za tečaj. Pažljivo sam odbio, a onda sam pronašao vrijeme (želim da sam to prije pronašao), popeo sam se na mjesto Tomsk NIIPP, koji se nalazi na ul. Crvena armija, koja se zvala prodajni odjel 8-3822-48-82-13, tamo mi je ponuđen lijek Erectron, koji je usput dostavljen Para-farmu za 5000 rubalja s cinkovom kapsulom i za 3.900 jednostavnih metala. Ovdje je film. Nazvao sam Parapharm, ispričao mi je o tome, počeli su razgovarati gluposti, da su isključivo ekskluzivni i da u Tomsku nema ni različitih znanstvenoistraživačkih instituta i da u Tomsku nema manje od 5 Krasnoarmeyskih ulica. Ljudi, ne žalim se na život, draga moja supruga, da idem lijevo nije uopće glup, strano vozilo, stan je velik, i nikada nisam smatran samim sobom, a ovdje nisam odmah provjerio sve. Zamislite ljude koji, u posljednjoj nadi, nose pljačku Para-Farmu i prvo ih prihvaćaju kao rođake. Općenito, droga kao fizioterapija, trenutni impulsi utječu na prostatu, postoje poboljšanja, ali 5.000 je crvena cijena, ali ne 19.900, a zasigurno ne 27.500. Takav muljaža na naše muške probleme, ne ponavljam svoju pogrešku, ljudi, donose ove informacije svim našim kolegama i svim stalnim pobjedama na frontaju.

21. siječnja 2017 15:19 Stepan D.

Moj otac je koristio ovaj uređaj oko dvije godine, možda malo manje. Koristi se kao dio sveobuhvatne, proširene terapije. Štoviše, to je bio Ereton koji je snažno preporučio poznati liječnik. Čitamo puno prije nego što pošaljemo narudžbu. A otac je tehničar, razumije polja i struje. Stoga reći da smo očekivali da ćemo kupiti uređaj koji će ga odmah izliječiti, pomladiti i ukloniti sve probleme - naravno ne! Ali kao fizioterapiju, on obavlja svoj posao i to je sigurno. Štoviše, svugdje gdje pišu i proizvođači, a liječnici kažu da se, u načelu, prostatitis ne može izliječiti s jedinom prehranom, tabletom, uređajem ili nešto drugo. Sve zajedno Tada će biti rezultat. Otac kaže da postoji rezultat. Tako je povratna informacija pozitivna

22. siječnja 2017 18:50 Kovanica Andrei

3 godine iskustva u prodaji ovog uređaja pokazali su 80% učinkovitosti prema našim kupcima. Vjerujemo u proizvodnju Eretona kako bismo ga preporučili našim klijentima.

17. rujna 2016. 15:20 Sergej Viktorovich

Pročitao sam posljednju recenziju o Eretonu "POVRATAK UREĐAJA" takozvanog "liječnika" i odgovoru trgovine. Ja sam iznenađen što nije šteta za ljude da pišu takve lude, kontradiktorne recenzije i zašto, zapravo, to čine. U redu, rekli bi nešto drugo, i tako samo neki verbalni pon. Uprave su zasebni plus, da ne uklanjaju negativne recenzije. Sada u ovom slučaju.
Kupio je Ereton prije tri mjeseca na preporuku liječnika. Ja obratiti pažnju, JA je stvarno preporučeno Ereton moj liječnik (plaćeni putem). Rekao je da je to dokazano sredstvo koje daje pozitivan rezultat u kombinaciji s terapijom lijekovima.
Pišem ovu recenziju jer sam otišao na ovu stranicu na zahtjev prijatelja da pronađem jeftiniji uređaj za njega. Neću se sakriti, pišem na zahtjev trgovinske administracije, ali su zamolili da napišu REAL pregled kao korisnika ovog uređaja jer sam propustio da koristim Ereton.
Potvrđujem da Ereton ima pozitivan učinak tijekom liječenja. I recenzije "liječnika" koji raspravljaju o nekim vraća, dodataka prehrani, itd. - ovo je potpuna glupost s gledišta logike...
Sjećam se 90-ih, kada su ljudi na ulici imali ohmmetar (uređaj koji mjeri otpor) i određuje vaš biofield za novac)) To je razvod, da... I ereton proizvodi ozbiljna tvrtka, tu je potvrda, pozitivna (više od 80% ) recenzija. Stoga smatram da je vrijedno kupiti, osim što je cijena prosječna - ima i puno skuplje opcije. A uređaj je napravio vrlo visoku kvalitetu.

17. rujna 2016 15:37 Monetarna Andrija

Hvala na povratnoj informaciji.

Sergey Viktorovich, hvala vam što ste se odazvali s vašim mišljenjem!
Mnogi nas ne vjeruju da uklanjamo opremu od prodaje. nisu pouzdani korisnici. Želimo napomenuti da je medicinska tema najteža u smislu povjerenja. Sve što se odnosi na liječenje pomaže nekome, netko ne - sve je individualno. Smatramo da je potrebno adekvatno procijeniti rezultate liječenja. Je li lakše dati liječnicima desetke tisuća rubalja, a još više lijekova s ​​različitim uspjehom. I koliko je stvarna prijevara u ovom području?
Pa zašto ne biste vjerovali ruskom proizvođaču Ereton s više od deset godina iskustva?
Osim toga, povratne informacije o Eretonu pozitivnije! Naravno, tu su i negativni - bilo bi čudno da oni ne postoje.
Dakle, svatko bi trebao odlučiti za to hoće li on treba ovaj uređaj ili ne. I ne hvalimo se i ne psujemo. Razmislite za sebe!

1. siječnja 2016. 22:00 Stepan Timofeevich

Pozdrav! Tjedan dana prije toga sam pročitao opis uređaja na Internetu, kažu da pacijent zgrabi slamu... Pa sam odlučio da sve vaše riječi na Internetu, a posebno da uređaj može povratak, ako to ne vrijedi tijekom mjeseca, no nakon što ste pročitali detaljniji opis uvjeta povratka, postalo je jasno da koristite uobičajene trikove kupaca, odnosno pacijente. U uvjetima povratka, opisujete pravila koja su tako nepraktična da čak i biti liječnik, ne mogu ih ispuniti. Zašto, molim takav trik? Koja svrha radiš ovo? Na taj način nećete privući nove klijente, već ih smanjiti, pa ću vam postaviti svoje pismo na forum s vašim povratnim informacijama... Za razliku od izmišljenih priča... Zatim, u dodatku "Tajne dugovječnosti" opisujete lijekove koji imaju svu čudesnu moć! Je li tako? Svi ovi prehrambeni proizvodi se prodaju slobodno u ljekarnama i do sada nitko nije opisao njihova čuda. Prvi put sam se usudio provesti mirovinu na ovom uređaju, ali ako nema učinka, vraćat ću vam besplatno "Ereton" i pustiti te da se postidiš! Dr. Arzumanyan Stepan Tatevosovch.

2. siječnja 2016 13:47 Roman

Mislim da kupujete ereton. A što je politika povratka?

6. siječnja 2016. 21:00 Monetarna Andrey

Dobar dan!
Kupnjom INDIVIDUALNOG medicinskog uređaja imate pravo vratiti ga samo ako je u zakonskom roku nemoguće popraviti (u slučaju kvara).
NIKADA ne prihvaćamo pojedinačne medicinske proizvode za povratak na temelju - "ne stane", "ne pomaže", "ne odgovara veličini, boji, mirisu, itd.", Kao nikad ne uzimaju lijekove u apoteku. Klijent mora odgovoriti na odabir i kupnju medicinske opreme. Sada zamislite kako neke tvrtke, preuzeti uređaje za individualnu upotrebu, ako se "ne uklapaju"? Hoćete li kupiti uređaj u takvoj tvrtki (koja je, s izvjesnom vjerojatnošću, netko već iskoristio)?

6. siječnja 2016. 20:50 Monetarna Andrija

1. YESTERDAY, to jest 31. prosinca 2015. plaćate i primate Ereton Apparatus. Tijekom protekla dva tjedna nismo prodali ovu jedinicu.

2. Gdje su podaci na našoj web stranici da se uređaj može vratiti ako nije učinkovit? Gdje na našem web mjestu nije izvedivo povratna politika. Radimo prema zakonima Ruske Federacije, vođeni pomoću kojih možete vratiti ili razmjenjivati ​​robu.
3. Kakve prehrambene dodatke o kojima govorimo? Čak i ako su neki dodatak prehrani opisani u dodatku uređaja, tko ih potiče da ih kupuju i koriste.
4. Dragi "Liječnik Arzumanyan Stepan Tatevosovch"! Ne brišemo vašu "čudnu" recenziju samo tako da možete razumno odgovoriti na gore navedena pitanja i dokazati nam dubinu naših zabluda vezanih za Ereton aparat, koji je proizveo domaći proizvođač više od godinu dana i ima stotine REAL pozitivnih povratnih informacija (postoje nesumnjivo neutralni i negativno, ali desetke puta manje).

11. srpnja 2015. 14:54 Boris Viktorovich

Tražio sam podatke o internetu o Eretonu. Nekoliko pravih recenzija - mnoge za kopiju ugljika. Odlučio sam napisati svoju recenziju Ereton. Kupljen u ovoj trgovini prije 2 mjeseca. Osjećaji su dvojaki... Prolazim kroz tečajeve liječenja - prostatitis. Do sada, uporaba Eretona nije imala nikakvog učinka, iako je nakon prvog tečaja u 10 sesija činilo da je postalo lakše i da se neugodni simptomi prostatitisa smiruju, sada prolazim na drugi tečaj. Ipak, vjerujem da je prerano izvući zaključke - takva bolest se ne liječi brzo. Vidjet ću za mjesec dana. U svakom slučaju, drugi put, kupio bih ovaj uređaj - vjerujem domaćem proizvođaču, a čini se da ga čini ozbiljna organizacija.

9. studeni 2014. 08:22 Gregory

Ereton povratne informacije

Imam 43 godine. Suočen s problemom prostatitisa - vrlo neugodna bolest. Ereton mi je preporučio liječnik, rekao je da su rezultati tretmana s Eretonom pozitivni, naravno, u kombinaciji s lijekovima. Kupio sam Eretona u ovoj trgovini - cijena je bila najniža i na skladištu.
Napišite recenziju nakon 3 mjeseca nakon kupnje. Provedeni lijekovi i dva slijeda liječenja s Eretonom. Rezultat je vrlo pozitivan - još uvijek postoje mali simptomi prostatitisa, ali je postalo puno lakše. Mislim da ću sljedeći mjesec završiti sve. Potrebno je samo redovito raditi i rezultat će biti točno! Stavio sam pozitivnu ocjenu Eretona - korisnog uređaja!

22. rujna 2014. 19:30 Boris

Također sam izabrao Eretona iz nekoliko sličnih uređaja. Otkrio sam u nekoliko trgovina - uglavnom preporučio Ereton, i zato ga je uzeo. Vrlo je jednostavan za korištenje, instrukcija je razumljiva. Čuda se nisu dogodila za mjesec dana, ali učinak je definitivno... nastavit ću se liječiti tečajima. Čvrsta četvorka - uređaj je koristan.

19. rujna 2014 13:36 Dmitrij Pavlovich

Zahvaljujući savjetnicima! Odabrao između Eretona i Prostama - preporučio je. Vrlo pristojan i korektan voditelj tvrtke - dobro poznaje tu temu. Stavio je sve na policama - objasnio je. Brzo je donio, svi su dokumenti u redu, jamstvo je puna, provjerite.
Koristim već tri mjeseca, učinak je pravilno korištenje tečajeva. Glavna stvar je imati rezultat, ne smijemo preskočiti postupke i redovito raditi.
Ereton je dobar ruski uređaj - pomaže muškarcu u zajedničkoj bolesti.
Da! Nitko nije otkazao lijekove, ali može ih se uzeti manje, a što je najvažnije, neugodni simptomi prostatitisa smanjuju se i ne uzrokuju takvu nelagodu.
Hvala vam!

19. listopada 2015. 20:40 Pavel Anatolevich

povratne informacije o eretonu

Ereton proizvodi tvrtka Nevoton, koja se već 10 godina šalila po Rusiji s ultrazvučnim perilicom za rublje. Peck, gospodo, ljudi!

20. listopada 2015. 19:48 Novac Andrei

Koristi (vi ili prijatelji)? Postoje određeni podaci o učinkovitosti nulte? Recite našim posjetiteljima. Zanima nas odgovarajuće recenzije. Naša trgovina prodaje opremu ne samo u svrhu zarađivanja novca (iako vam se čini čudno), ali i pažljivo sluša povratne informacije korisnika. Nakon što smo primili brojne negativne recenzije na bilo kojem proizvodu, uklonimo ga iz prodaje. Što se tiče aparata Eretona... Prodajemo ga više od 2 godine i nismo dobili negativne recenzije. Tijekom tog vremena prodano je više od 120 uređaja. Možda ne puno, ali postoji razlog za razmišljanje. Možda je lakše kupiti kineski dodatak prehrani nego uređaji ruskih programera.

S mnogo različitih bolesti liječenje nije dovoljno. Nisu iznimka bolesti genitourinarnog sustava.

Naravno, možete postići dobar učinak uz pomoć samo tableta, ali uporaba fizioterapije pomoći će da se brzo nositi s tom bolesti i izbjegavati recidiva, što značajno poboljšava opskrbu krvi i opće stanje pogođenog organa.

Ereton je urološki uređaj dizajniran za masažu prostate u svojoj kući. Međutim, pomoći će bolestima ženskog reproduktivnog sustava.

Uređaj uređaja

Kao i drugi uređaji ove klase, Ereton se sastoji od terminala za liječenje i fizioterapijske sonde, koja se umetne u rektum ili vaginu za izravan kontakt s zahvaćenom površinom.

Pokreće se s dvije AA AA baterije i ne zahtijeva mrežnu vezu.

Princip djelovanja

Uređaj djeluje na zahvaćene organe pomoću vibracija, elektromagnetskog polja i pulsirane električne struje. Time se poboljšava cirkulacija krvi, aktivira metabolizam stanica, uklanja različite zagušenja, a ne rijetke u upalnim bolestima.

Možete koristiti različite tipove stimulacije, kako zajedno tako i odvojeno.

Indikacije i kontraindikacije

Ereton pomaže kod sljedećih bolesti:

  • Kronični prostatitis,
  • Cistitis prostate
  • Hiperplazija prostate,
  • Disfunkcija erekcije
  • Salpingitis i oophoritis kod žena
  • Ženske neplodnosti uzrokovane oštećenjem tubusa.

Protutijelo je za uporabu u akutnim fazama upalnih procesa urogenitalnog sustava - tijekom tog razdoblja, masaža i druge vrste stimulacije mogu samo uzrokovati štetu.

Budući da se elektrostimulacija kombinira s proizvodnjom topline, strogo je kontraindicirana upotreba Eretona za maligne tumore čiji rast se aktivira zagrijavanjem.

Ereton može biti i pomoćni i glavni način liječenja, a dobro je kombiniran s liječenjem.

Način korištenja

  • Postupak se provodi jednom dnevno i može trajati do pola sata.
  • Prije nego što je potrebno isprazniti crijeva i mokraćni mjehur.
  • Sonda, temeljito dezinficirana i uljana vazelinom, umetnuta je u anus ili vaginu, pacijent preuzima ležajnu poziciju i ostaje u mirovanju do kraja sesije.

analoga

U Eretonu ima mnogo analoga: to su SONIC, Erectron, IntraGUP, Prostata pomoć MP-1, Emils-007, a najpopularnija je Mavit.

Ako odaberete između Eretona i Mavita, morate znati da je način na koji oni rade isti, a recenzije o uređajima su slične. Stoga je nemoguće jednoznačno savjetovati jednog od njih i pomaknuti drugu stranu.

video

Muškarci recenzije

Većina pacijenata koji su iskoristili Ereton zabilježili su njezin pozitivan učinak na njihovo stanje.

Maksimalna učinkovitost može se postići kombiniranjem fizioterapije s liječenjem i pravilnim životnim stilom.

Urologija Ereton: pregled i pregled uređaja

Što je to stroj i kada je to potrebno?

Brojne urološke bolesti s kojima se suočavaju svaki treći muškarac nakon 35 godina ne zahtijevaju samo liječenje, već i korištenje fizičkih postupaka i drugih potpornih mjera. Posebno kada je u pitanju prostatitis u akutnoj fazi tečaja, vrlo je teško ublažiti simptome i upalu nekim lijekovima. Fizička terapija znatno ubrzava proces liječenja i liječenja, a također sprječava razvoj ponovnih pojava u budućnosti.

Uređaj Ereton je jedinstveni uređaj za fizioterapiju, zahvaljujući kojoj je moguće provesti terapijsku masažu prostate, bez pomoći kvalificiranog stručnjaka. Proizvođači tvrde da takav uređaj može biti koristan i fer spol za liječenje ženskih bolesti genitourinarnog sustava. Glavna prednost ove metode terapije je mogućnost obavljanja kompleksnog liječenja uzimanjem lijekova, ali kod kuće.

Što je ovaj uređaj?

Proizvođač ovog uređaja je Rusija, a njegov rad temelji se na opskrbi impulsa električne struje na mušku prostatu, zahvaljujući vibracijama magnetskog polja i niskim frekvencijama ima blagotvoran učinak na fokus bolesti. Uređaj uređaja podrazumijeva prisutnost fizioterapijske sonde i terminala za liječenje, sonda se mora umetnuti ili u žensku vaginu ili u čovjekov rektum, što je popraćeno izravnim kontaktom uređaja s površinom upale.

Uređaj uključuje tri tipa učinaka na fokus bolesti - magnetsko polje, vibracije i električni impuls. Zbog toga, takav uređaj može ublažiti upalu u bilo kojoj fazi bolesti, osim toga, sva tri učinka mogu se primijeniti odvojeno, kao i zajedno. U skupu su priključeni svi potrebni elementi i pribor.

Prema preporukama proizvođača, lijekovi paralelno s ovim uređajem daju mnogo bolji terapeutski učinak.

Indikacije i načelo djelovanja urološkog aparata Ereton

Prije nastavka liječenja prostatisa i drugih bolesti prostate, važno je pregledati naznake za korištenje Ereton uređaja. Pomaže kod takvih bolesti muškaraca i žena kao:

  • prostatitis, osobito kroničnog oblika;
  • cistitis prostate;
  • erektilna disfunkcija;
  • hiperplazije prostate;
  • ženski ooforitis;
  • ženski salpingitis;
  • na temelju toga opstrukcija cijevi i sterilnost.

Samo ako je prisutna najmanje jedna od gore navedenih indikacija, može se nastaviti terapijom Eretonom. Cijelo načelo djelovanja je terapeutski učinak na fokus bolesti kao što je prostata. Sa svojim tri tipa utjecaja, uređaj stimulira prostatu da ga aktivira na normalnu razinu funkcionalnosti. Svaka vrsta udara uključuje poseban učinak:

  1. Električna stimulacija ubrzava protok krvi kroz arterije i vene, kao i male kapilare. To uklanja oticanje u prostati, i prirodno. Zbog toga, zdjelični organi uzimaju ispravan oblik, čovjek nestaje grčeve i bol, kao i stalan osjećaj nelagode.
  2. Niska frekvencijska vibracija stimulira limfnu drenažu, što dovodi do normalnog protoka krvi. Zbog toga se sve plovila proširuju, a zdjelični organi će, kao i prije, moći dobiti prihvatljivu krvnu zalihu.
  3. Magnetsko polje garantira ubrzanje staničnog metabolizma, što dovodi do regeneracije i potpune obnove tkiva i mišića. Zahvaljujući tom učinku, možemo govoriti o pomlađivanju prostate, njegovu obnavljanju i uklanjanju upalnog procesa i edema.

U slučaju komplikacije tijeka bolesti stručnjaci preporučuju da istodobno koriste tri tipa utjecaja uređaja na prostatu. U suprotnom bi bilo bolje pribjeći se pomoći svake vrste.

Upute za uporabu

Kako bi uređaj Ereton muškarcima bio koristan i pomaže u borbi protiv bolesti prostate, morate strogo slijediti upute i upute za uporabu.

Način rada uređaja:

To je samo elementarno! Da biste se vratili i povećali snage, trebate svaku večer.

  • potrebno je provesti postupak jednom za pola sata;
  • prije liječenja kroz aparat, potrebno je isprazniti crijeva i mjehur;
  • sonda za uređaj mora najprije biti dezinficirana posebnim sredstvom, zatim podmazivati ​​vazelinom;
  • Sonda je umetnuta sporo kretanjem u rektum (žena u vagini), dok pacijent mora preuzeti lagani položaj i ostati u mirovanju do kraja postupka.

Samo u ovom slučaju može se očekivani rezultat dobiti iz tretmana.

Ereton: recenzije

Prema većini ljudi koji su već koristili uređaj za liječenje prostate, uređaj Ereton ima blagotvoran učinak na fokus upale. Da biste to učinili, najbolje je provesti sveobuhvatnu terapiju lijekovima prema propisima liječnika i paralelno s takvim uređajem kod kuće. Pozitivne su ocjene liječnika, postoji jednostavnost upotrebe uređaja, njegova kompaktnost i stvarni blagotvorni učinci u erekcijskoj disfunkciji i prostatisu.

No, tu su i negativni pregledi, od kojih neki sugeriraju da neće svaki čovjek voljeti umetnuti uređaj u anus. Mnogi ljudi osjećaju nelagodu i nelagodu ove metode korištenja Eretona. No, prema riječima liječnika, puno je lakše provoditi takve postupke neovisno u bolničkoj klinici, a takva će manipulacija provesti medicinska sestra.

kontraindikacije

Prema vodećim urolistima i specijalistima u području muških bolesti, uređaj Ereton ne smije biti korišten od strane svih ljudi. U njemu su također pridodane i brojne kontraindikacije:

  • onkološke bolesti u bilo kojem dijelu tijela iu bilo kojem obliku;
  • različite sistemske bolesti krvi;
  • srčani udar;
  • prisutnost pacemakera koji je prethodno bio ugrađen;
  • prisutnost zaraznih bolesti;
  • nedovoljno zgrušavanje krvi;
  • individualna netrpeljivost;
  • operacija na prostatu prije tri mjeseca.

Ako postoji barem jedna stavka gore navedenih kontraindikacija, bolje je da se čovjek konzultira s vašim liječnikom o preporučljivosti korištenja Eretona aparata.

1 Komentar Urološki uređaj Ereton: pregled i pregled uređaja

Nikad nisam napisao recenzije o uređajima, ali sam odlučio napisati. Imam 53 godine. Već 7 godina dijagnosticirana je prostatitis. Bio sam mučen noću - uzeo sam se u WC mnogo puta noću. Sudjelovali su, uključujući plaćene urolome. Mnogi propisani lijekovi i neugodna masaža prostate. Vidjevši reklamu Eretona u novinama, odlučio sam pokušati. Rezultat se vidi kasnije tijekom uporabe. Manje je vjerojatno da će se ustajati noću. Nakon tri tečajeva, čak i liječnik koji je pohodio je rekao da nikada nije vidio takvu pozitivnu dinamiku u svojoj praksi. Proveo još nekoliko tretmana. Sada dobro spavam. Također, aparat je utjecao na mušku moć - počeo je pokazivati ​​zanimanje za svoju ženu. Bio sam vrlo zadovoljan rezultatom.

Ereton: upute za uporabu i vrijedne analoge

S mnogo različitih bolesti liječenje nije dovoljno. Nisu iznimka bolesti genitourinarnog sustava.

Naravno, možete postići dobar učinak uz pomoć samo tableta, ali uporaba fizioterapije pomoći će da se brzo nositi s tom bolesti i izbjegavati recidiva, što značajno poboljšava opskrbu krvi i opće stanje pogođenog organa.

Ereton je urološki uređaj dizajniran za masažu prostate u svojoj kući. Međutim, pomoći će bolestima ženskog reproduktivnog sustava.

Uređaj uređaja

Kao i drugi uređaji ove klase, Ereton se sastoji od terminala za liječenje i fizioterapijske sonde, koja se umetne u rektum ili vaginu za izravan kontakt s zahvaćenom površinom.

Pokreće se s dvije AA AA baterije i ne zahtijeva mrežnu vezu.

Princip djelovanja

Uređaj djeluje na zahvaćene organe pomoću vibracija, elektromagnetskog polja i pulsirane električne struje. Time se poboljšava cirkulacija krvi, aktivira metabolizam stanica, uklanja različite zagušenja, a ne rijetke u upalnim bolestima.

Možete koristiti različite tipove stimulacije, kako zajedno tako i odvojeno.

Indikacije i kontraindikacije

Ereton pomaže kod sljedećih bolesti:

  • Kronični prostatitis,
  • Cistitis prostate
  • Hiperplazija prostate,
  • Disfunkcija erekcije
  • Salpingitis i oophoritis kod žena
  • Ženske neplodnosti uzrokovane oštećenjem tubusa.

Protutijelo je za uporabu u akutnim fazama upalnih procesa urogenitalnog sustava - tijekom tog razdoblja, masaža i druge vrste stimulacije mogu samo uzrokovati štetu.

Budući da se elektrostimulacija kombinira s proizvodnjom topline, strogo je kontraindicirana upotreba Eretona za maligne tumore čiji rast se aktivira zagrijavanjem.

Ereton može biti i pomoćni i glavni način liječenja, a dobro je kombiniran s liječenjem.

Način korištenja

  • Postupak se provodi jednom dnevno i može trajati do pola sata.
  • Prije nego što je potrebno isprazniti crijeva i mokraćni mjehur.
  • Sonda, temeljito dezinficirana i uljana vazelinom, umetnuta je u anus ili vaginu, pacijent preuzima ležajnu poziciju i ostaje u mirovanju do kraja sesije.

analoga

U Eretonu ima mnogo analoga: to su SONIC, Erectron, IntraGUP, Prostata pomoć MP-1, Emils-007, a najpopularnija je Mavit.

Ako odaberete između Eretona i Mavita, morate znati da je način na koji oni rade isti, a recenzije o uređajima su slične. Stoga je nemoguće jednoznačno savjetovati jednog od njih i pomaknuti drugu stranu.

video

Muškarci recenzije

Većina pacijenata koji su iskoristili Ereton zabilježili su njezin pozitivan učinak na njihovo stanje.

Maksimalna učinkovitost može se postići kombiniranjem fizioterapije s liječenjem i pravilnim životnim stilom.

Karakteristike i recenzije liječnika o urološkom uređaju Ereton za liječenje prostatisa

Govoreći o Eretonu, urološkom aparatu, pregledu liječnika, valja istaknuti prije svega da je certificirano na zakonodavnoj razini i preporučeno od strane Ministarstva zdravstva. To ukazuje da je njezina učinkovitost i učinkovitost dokazano iskustvom. Međutim, možete pronaći mnogo negativnih recenzija o tome. Zašto? Zato jer ga koriste ne baš kao što je preporučio proizvođač. Stoga se stanje pokazalo kada je uređaj preporučen za upotrebu od strane liječnika, ali pacijenti se često nazivaju lažnim.

1 Koja je osnova uređaja?

Uređaj za liječenje prostatitisa Ereton radi na principu masaže prostate kroz anus. Na taj način postiže se stimulacija prostate i ubrzana sekrecija spermatozoida i kiseline u kojoj su privremeno pohranjeni. Međutim, uređaj će biti potpuno otkazan ako se ne koristi za uzimanje lijekova koje preporučuje vaš liječnik. Konkretno, oni su antiinfektivni, antivirusni lijekovi usmjereni na borbu protiv genoma koji uzrokuje bolest. Ako se koristi samo Ereton, onda se ne može čuditi. Gotovo nema učinka.

Potrebno je razumjeti da se ovaj urološki uređaj treba smatrati dodatkom glavnoj terapiji, ali ne kao glavno sredstvo liječenja. Da biste dobili osloboditi od prostatitis i drugih bolesti reproduktivnog sustava, on nije sposoban - to je istina. Međutim, to vam omogućuje ubrzanje procesa rehabilitacije i održavanje seksualne funkcije do dobi umirovljenja, što potvrđuje klinička ispitivanja.

Ima li kakvih kontraindikacija? Popis je prilično kratak i ograničen je samo na bolesti povezane s radom rektuma (uključujući hemoroide u akutnoj fazi), a također uključuje tumore onkoloških, ciste u anusu. Također se preporučuje da se ne koristite u sljedećim slučajevima:

  • prisutnost papiloma u anusu;
  • patologije u razvoju gastrointestinalnog trakta;
  • fiziološka oštećenja prostate;
  • HIV bolesti koje su neizravno povezane s reproduktivnim sustavom.

2 Kako koristiti maser?

Za liječenje prostatisa Ereton je prikladan samo kao dodatna, a ne osnovna terapija. Ne može se izliječiti uz pomoć, ali ubrzati proces oporavka i obnavljanja funkcije prostate je sasvim stvaran. Treba ga koristiti isključivo u kombinaciji s unosom preporučenih lijekova i u skladu sa strogom prehranom. Iz prehrane, na primjer, potrebno je potpuno eliminirati mliječne, pržene, začinjene hrane, rajčice. Potrebno je odreći alkohol, duhan (barem privremeno, u trajanju od 1-3 tjedna).

Osim što optimizira prehranu, liječnici svakodnevno preporučuju da promijene soka žlijezde - da se seks stimulira stalni rad prostate. U ekstremnim slučajevima koriste se specijalizirani masturbatori i drugi uređaji, čime muškarci postižu orgazam umjetnim sredstvima. Inače, može postojati tzv. Stagnacija u radu prostate, u kojoj čak i Ereton ne pomaže vratiti svoju normalnu funkcionalnost.

Treba imati na umu da pri korištenju Eretona preporuča se malo čekati s težinama dizanja i posjet sportskim klubovima i fitness sobama. Trajanje neuspjeha - do 3 mjeseca, prema odluci liječnika. Važnu ulogu u iscjeljivanju igra količina kortizola u krvi. To je hormon koji proizvodi nadbubrežne žlijezde tijekom živčanog stresa. U skladu s tim, treba se određeno vrijeme suzdržati od emocionalnih eksplozija, čak i zbog radosnih razloga.

Princip korištenja samog uređaja je vrlo jednostavan. Potrebno je provesti terapiju 10-15 minuta dnevno, gurajući posebnu glavu uređaja u anus, usmjeravajući je prema prostatu (kao da je usmjerena na pupak). Podmazivanje se koristi samo prema potrebi. U postupku primjene Eretona može doći do uzbuđenja, ejakulacija je normalna reakcija na iritaciju prostate, nemojte se ustručavati. U kojem bi se položaju Ereton trebao koristiti? Dopušteno je bilo što prikladno za muškarce. Glavna stvar - u procesu primjene pokušajte se ne kretati još jednom.

Proizvođač tvrdi da uz generiranje vibracija, uređaj proizvodi magnetsko polje određene frekvencije koja pomaže stimulirati seksualnu funkciju. Iz istog razloga dopušteno je koristiti ne samo muškarce nego i žene. Međutim, prvo se trebate posavjetovati sa svojim liječnikom i ginekologom. Nemojte koristiti isti uređaj sa svojim seksualnim partnerom. Bolje je dobiti odvojeno.

3. Iskoristite aplikaciju

Ereton nije uređaj za obavljanje medicinskih postupaka i manipulacija. Ali, to je izvrstan kao sredstvo za sprečavanje cijelog kompleksa bolesti i poremećaja u reproduktivnom sustavu. Optimalni tijek njegove primjene je 2 mjeseca (dnevno 10-20 minuta, a ne više). Nakon tog razdoblja, trebali biste uzeti pauzu za mjesec dana, nakon čega se postupak može ponoviti. Iako proizvođač tvrdi da se uređaj može koristiti bez konzultacija s liječnikom, to se ne smije učiniti.

Za muškarce, to je posebno korisno za masažu prostate, za žene - poticanjem rada sluznice i djelovanjem na tzv. Točku G, koja je odgovorna za seksualno zadovoljstvo.

Nažalost, rezultati kliničkih i drugih testova, uključujući one proizvođača, nisu dostupni za širok pregled. Ali pouzdano je poznato da magnetska i impulsna stimulacija zapravo optimizira rad cirkulacijskog sustava koji hrani prostatu. To se može postići konvencionalnim vibratorom uz prisustvo funkcije podešavanja snage vibracija, no ovaj uređaj vam omogućuje preciznije podešavanje načina rada.

4 Preporuke specijalista

U većini slučajeva, liječnici se slažu oko učinkovitosti Eretona. To je stvarno djelotvorno i obavlja određenu funkciju, ali njegova uporaba ne pomaže riješiti prostatitisa i drugih bolesti povezanih s funkcijama prostate. Možete uzeti kao primjer nekoliko povratnih informacija od liječnika.

Diana, 34, Moskva.

Ja sam seksolog s više od 10 godina iskustva. Po prvi put sam čuo za Eretona u 2013. godini - tada smo se široko oglašavali među nama, uključujući i na televiziji. Kao liječnik shvaćam da je njegovo djelovanje jednostavno - stimulacija prostate. To, u principu, može biti učinjeno neovisno od strane istih dildo. Ali za ljude koji to ne prihvaćaju, uporaba aparata dopuštena je.

Eugene, 42 godine, St. Petersburg.

Nikad nije preporučio svojim pacijentima da koriste Eretona, iako je čuo za njega. Reći da je ovo neka vrsta revolucionarnog alata za liječenje prostatitisa, to je nemoguće, nije. Ovo je samo stimulacija prostate. Takve manipulacije su korisne za muško zdravlje, ali ni na koji način nisu povezane s liječenjem same bolesti. Uređaj radi, ali nije tako učinkovit kao što tvrdi proizvođač.

Anastasia, 39 godina, Soči.

Vrlo često, moji pacijenti pitaju za Eretona. Odgovaram im izravno - to je isto kao i korištenje najobičnijeg vibratora. Ne, ne postoji lijek za prostatitis, ali za seksualni život to je stvarno korisno. To će sačuvati seksualnu funkciju do 50 godina, ili čak i duže.

Yaroslav, 54 godine, Moskva, urolog.

Imati radno iskustvo od 29 godina. O Eretonu je čuo, i, u načelu, preporučujem da ga ne koristim za liječenje prostatisa, već kao preventivnu mjeru. Ovo je stvarno dobra stimulacija. Istina, čak se može zamijeniti prstom, ali za muškarce to je psihološki neprihvatljivo. Kad kažu da je to posebna medicinska oprema, oni se slažu da će to koristiti.

Urologija Ereton: pregled i pregled uređaja

Što je to stroj i kada je to potrebno?

Brojne urološke bolesti s kojima se suočavaju svaki treći muškarac nakon 35 godina ne zahtijevaju samo liječenje, već i korištenje fizičkih postupaka i drugih potpornih mjera. Posebno kada je u pitanju prostatitis u akutnoj fazi tečaja, vrlo je teško ublažiti simptome i upalu nekim lijekovima. Fizička terapija znatno ubrzava proces liječenja i liječenja, a također sprječava razvoj ponovnih pojava u budućnosti.

Uređaj Ereton je jedinstveni uređaj za fizioterapiju, zahvaljujući kojoj je moguće provesti terapijsku masažu prostate, bez pomoći kvalificiranog stručnjaka. Proizvođači tvrde da takav uređaj može biti koristan i fer spol za liječenje ženskih bolesti genitourinarnog sustava. Glavna prednost ove metode terapije je mogućnost obavljanja kompleksnog liječenja uzimanjem lijekova, ali kod kuće.

Što je ovaj uređaj?

Proizvođač ovog uređaja je Rusija, a njegov rad temelji se na opskrbi impulsa električne struje na mušku prostatu, zahvaljujući vibracijama magnetskog polja i niskim frekvencijama ima blagotvoran učinak na fokus bolesti. Uređaj uređaja podrazumijeva prisutnost fizioterapijske sonde i terminala za liječenje, sonda se mora umetnuti ili u žensku vaginu ili u čovjekov rektum, što je popraćeno izravnim kontaktom uređaja s površinom upale.

Uređaj uključuje tri tipa učinaka na fokus bolesti - magnetsko polje, vibracije i električni impuls. Zbog toga, takav uređaj može ublažiti upalu u bilo kojoj fazi bolesti, osim toga, sva tri učinka mogu se primijeniti odvojeno, kao i zajedno. U skupu su priključeni svi potrebni elementi i pribor.

Prema preporukama proizvođača, lijekovi paralelno s ovim uređajem daju mnogo bolji terapeutski učinak.

Indikacije i načelo djelovanja urološkog aparata Ereton

Prije nastavka liječenja prostatisa i drugih bolesti prostate, važno je pregledati naznake za korištenje Ereton uređaja. Pomaže kod takvih bolesti muškaraca i žena kao:

  • prostatitis, osobito kroničnog oblika;
  • cistitis prostate;
  • erektilna disfunkcija;
  • hiperplazije prostate;
  • ženski ooforitis;
  • ženski salpingitis;
  • na temelju toga opstrukcija cijevi i sterilnost.

Samo ako je prisutna najmanje jedna od gore navedenih indikacija, može se nastaviti terapijom Eretonom. Cijelo načelo djelovanja je terapeutski učinak na fokus bolesti kao što je prostata. Sa svojim tri tipa utjecaja, uređaj stimulira prostatu da ga aktivira na normalnu razinu funkcionalnosti. Svaka vrsta udara uključuje poseban učinak:

  1. Električna stimulacija ubrzava protok krvi kroz arterije i vene, kao i male kapilare. To uklanja oticanje u prostati, i prirodno. Zbog toga, zdjelični organi uzimaju ispravan oblik, čovjek nestaje grčeve i bol, kao i stalan osjećaj nelagode.
  2. Niska frekvencijska vibracija stimulira limfnu drenažu, što dovodi do normalnog protoka krvi. Zbog toga se sve plovila proširuju, a zdjelični organi će, kao i prije, moći dobiti prihvatljivu krvnu zalihu.
  3. Magnetsko polje garantira ubrzanje staničnog metabolizma, što dovodi do regeneracije i potpune obnove tkiva i mišića. Zahvaljujući tom učinku, možemo govoriti o pomlađivanju prostate, njegovu obnavljanju i uklanjanju upalnog procesa i edema.

U slučaju komplikacije tijeka bolesti stručnjaci preporučuju da istodobno koriste tri tipa utjecaja uređaja na prostatu. U suprotnom bi bilo bolje pribjeći se pomoći svake vrste.

Upute za uporabu

Kako bi uređaj Ereton muškarcima bio koristan i pomaže u borbi protiv bolesti prostate, morate strogo slijediti upute i upute za uporabu.

Način rada uređaja:

To je samo elementarno! Da biste se vratili i povećali snage, trebate svaku večer.

  • potrebno je provesti postupak jednom za pola sata;
  • prije liječenja kroz aparat, potrebno je isprazniti crijeva i mjehur;
  • sonda za uređaj mora najprije biti dezinficirana posebnim sredstvom, zatim podmazivati ​​vazelinom;
  • Sonda je umetnuta sporo kretanjem u rektum (žena u vagini), dok pacijent mora preuzeti lagani položaj i ostati u mirovanju do kraja postupka.

Samo u ovom slučaju može se očekivani rezultat dobiti iz tretmana.

Ereton: recenzije

Prema većini ljudi koji su već koristili uređaj za liječenje prostate, uređaj Ereton ima blagotvoran učinak na fokus upale. Da biste to učinili, najbolje je provesti sveobuhvatnu terapiju lijekovima prema propisima liječnika i paralelno s takvim uređajem kod kuće. Pozitivne su ocjene liječnika, postoji jednostavnost upotrebe uređaja, njegova kompaktnost i stvarni blagotvorni učinci u erekcijskoj disfunkciji i prostatisu.

No, tu su i negativni pregledi, od kojih neki sugeriraju da neće svaki čovjek voljeti umetnuti uređaj u anus. Mnogi ljudi osjećaju nelagodu i nelagodu ove metode korištenja Eretona. No, prema riječima liječnika, puno je lakše provoditi takve postupke neovisno u bolničkoj klinici, a takva će manipulacija provesti medicinska sestra.

kontraindikacije

Prema vodećim urolistima i specijalistima u području muških bolesti, uređaj Ereton ne smije biti korišten od strane svih ljudi. U njemu su također pridodane i brojne kontraindikacije:

  • onkološke bolesti u bilo kojem dijelu tijela iu bilo kojem obliku;
  • različite sistemske bolesti krvi;
  • srčani udar;
  • prisutnost pacemakera koji je prethodno bio ugrađen;
  • prisutnost zaraznih bolesti;
  • nedovoljno zgrušavanje krvi;
  • individualna netrpeljivost;
  • operacija na prostatu prije tri mjeseca.

Ako postoji barem jedna stavka gore navedenih kontraindikacija, bolje je da se čovjek konzultira s vašim liječnikom o preporučljivosti korištenja Eretona aparata.

1 Komentar Urološki uređaj Ereton: pregled i pregled uređaja

Nikad nisam napisao recenzije o uređajima, ali sam odlučio napisati. Imam 53 godine. Već 7 godina dijagnosticirana je prostatitis. Bio sam mučen noću - uzeo sam se u WC mnogo puta noću. Sudjelovali su, uključujući plaćene urolome. Mnogi propisani lijekovi i neugodna masaža prostate. Vidjevši reklamu Eretona u novinama, odlučio sam pokušati. Rezultat se vidi kasnije tijekom uporabe. Manje je vjerojatno da će se ustajati noću. Nakon tri tečajeva, čak i liječnik koji je pohodio je rekao da nikada nije vidio takvu pozitivnu dinamiku u svojoj praksi. Proveo još nekoliko tretmana. Sada dobro spavam. Također, aparat je utjecao na mušku moć - počeo je pokazivati ​​zanimanje za svoju ženu. Bio sam vrlo zadovoljan rezultatom.