Search

Prevencija

Koje su recenzije ženskog agenta "Silver Fox"?

Silver Fox je afrodizijački novi proizvod koji nadmašuje španjolski Fly u pogledu učinkovitosti. Prvo klasično zavođenje!

Srebrna lisica je prava božica za žene koje žele gorjeti željom, a za ljude koji žele lako zavesti žene.

Napravljen najnovijim znanstvenim dostignućima, ovaj lijek može potaknuti žene, uzrokujući im strastvenu želju za seksom samo 5 minuta nakon gutanja. Njezino djelovanje se očituje u poboljšanju vaginalne sekrecije, povećanja dojki, ekstremne uzbuđenosti i seksualne privlačnosti žene muškarcu. Silver Fox je također indiciran za liječenje žena koje pate od blage razdražljivosti, nedostatka želje, suhoće rodnice i drugih simptoma slabije seksualne funkcije.

Sastav alata Silver Fox uključuje širok raspon ljekovitih biljaka u Tajlandu.

Silver Fox prašak ima vrlo brz i jak poticajni učinak.

Silver Fox ženska prašina nije.

Danas je naša pažnja posvećena ženskoj patogeni "Silver Fox".

Zanimljivo je rečenica "Za muškarce i žene!". Može se samo pogoditi što duboko značenje Silver Fox kreatori staviti u nju.

Malo o moralnosti

I tako, prema proizvođačima, imamo neku vrstu analoga Viagre: samo za žene. Istina, pokušavajući dokazati ekstremnu nuždu Silver Fox, gradimo prilično čudan logički lanac ispred nas.

Dali li voljeni neprestano kažu "Ne"? Zašto saznati više o razlozima? Zašto gubiti vrijeme na prazan razgovor, razumjeti vaš odnos i saznati za njene osjećaje? Bolje je pumpa s patogenom i postići dugo očekivani seks! Uostalom, ovo je najvažnija stvar u svakom pogledu, zar ne?

Ovaj pogled na život promoviraju kreatori Silver Fox. Nadalje ova se tema i dalje razvija.

Torturirani život, posao i djeca? Razumijevanje i inteligentni čovjek će shvatiti kako pomoći njegovu.

Žene s oslabljenim libido mogu sigurno uzeti poticajni prah Silver Fox (Silver Fox). Ovaj lijek, apsolutno bezopasan za žensko tijelo, sposoban je stvoriti osjećaj seksualnog ponašanja žene u trenucima intimnosti s čovjekom.

Prilikom korištenja patogena, predstavnici bolje polovice čovječanstva doživljavaju istinski užitak i goruću želju za seksom. Prašak pomaže ženi da bude strastveni, zavodljiv i seksi.

struktura

Jedinstveni lijek za žene, koji pomažu opuštanju i povećanju seksualne želje, napravljeni na biljnoj bazi. To uključuje:

Bilje koje se koriste u tradicionalnoj kineskoj medicini. Vitamini koji proizvode spolne hormone. Adaptogeni oslobađaju umor.

Djelovanje lijekovima

Seksualni odnosi između muškarca i žene zadržavaju sakramente i jedinstvene čarobne trenutke intimnosti, što se tiče samo dva ljubavnika. Lijek.

Tražim sada je problem za mnoge, odnosno ja, također, dotaknu, nažalost intimnost nije htio učiniti, a ne sa svojim mužem, i općenito s kim, samo nagovještaj čovjeka - Imam tisuću razloga za odustati od slučaja, glavobolju, a kao! Ja osobno doživjeti početak, jasno je to nije kao muža i on je osjećao krivnju i uvrijeđen, to mora biti jasno boriti. Moj suprug i ja sjeli i razgovarali srca do srca, i odlučili naći nekakav lijek iz ovog problema. Srebrna lisica sami izabrali, na prvi dan popila prvu torbu, i odjednom je postojala želja za seksom, ali da budem iskren, ne vjerujem u bilo kakve pripreme u tom pogledu! Sviđa mi se da je ova droga je prirodan, siguran, radi za namjeravanu svrhu, ne zlostavljanje, ali kada je potrebno piti torbu, ispostavilo se da se odličan alat.

U supruzi ima apatija, uključujući i intimnu sferu, ništa ne pomaže, ispalo je da je uzbuđuje samo s tim čudesnim pilulama. Zapravo, učinak je vidljiv nakon prve doze, akcija dolazi na različite načine, od pet minuta do pola sata.
Seks postaje stvarno vruć i zasićen, libido se stimulira na nerealne visine, a što je najvažnije, lijek ne uzrokuje ovisnost, nakon što se odrekne bilo kakvih negativnih učinaka, hormoni supruge su normalni. Idealno za parove koji imaju privremena razdoblja seksualne stagnacije.

2016.12.25 u 17:52 napisao: Groger je pokušao sa svojom ženom, to nam je pomoglo

Sredstvima za poticanje libida općenito su skeptični, ali su ipak odlučili kupiti ženu Silver Fox.

Dobar dan! Ja sam odlučio podijeliti moje iskustvo s vama, nakon što su ga testirali zanimljivo ja sredstvo.Poprobovala srebrna lisica malo više od godinu dana, što je dogovoren za rad u trgovini za seks, a ja sam bio znatiželjan da rade ovo ili ne?)) Da budem iskren onda sam više očekivao.

Srebro Fox je dostupan u obliku praha koji se otopi u čaši bilo tekućine primijetio sam učinak, osjetila toplinu tijela osim jakog alkohola, a zatim vypit.Cherez nekoliko minuta (10-15 minuta), budući da je bilo malo uzbuđenja vypivshaya nisam bio toliko mali).Samy zanimljiv efekt je već počela u vrijeme zatvaranja, stvarno sam osjećala da je moja osjetljivost obostrilas.Oschuscheniya su malo svjetlije, i zaista vrhunac pojavio više boja)) u principu, povremeno se lisica, za širenje vašeg seksualnog života) Ponekad x chetsya nešto novo i neobično, blagoslov sam raditi na takvom mjestu)

Pogledajmo što nam proizvođač piše:

Idealno za žene.

Korištenje i ponovni ispis tiskanih materijala na web stranici woman.ru je moguće samo uz aktivnu vezu na resurs.
Korištenje fotografskih materijala dopušteno je samo uz pismenu suglasnost administracije.

Postavljanje intelektualnog vlasništva (foto, video, književna djela, zaštitni znakovi itd.)
Na stranici woman.ru autorizirano je samo onim osobama koja imaju sva potrebna prava.

Anna28 listopad 2013

Fox je sjajna stvar! To mi odgovara točno, jer pokušao i Viagra, itd. - gluposti, nula! I "ispod nje" se događalo nešto nevjerojatno! Ne mogu ni objasniti... jer je najslavnija seks ljubavnica ostala bez za nekoliko mjeseci, a zatim puštena u divlji! Doslovno sam letio kod svoga muža, a nakon prvog sam vremena ležao oplakivanje u očekivanju druge... vrlo cool, super!

odgovorite na ovu recenziju

Nikolaj2 prosinac 2013

Valera, ovo je za djevojke)))

odgovorite na ovu recenziju

Nikolaj2 prosinac 2013

Pokušao sam na mojoj ženi)) nije joj reći ništa))) je zadovoljan)) Ja naručio jedan okvir sada: D

odgovorite na ovu recenziju

Yuriy23 prosinac 2013

1 paket jednostavno nema učinka.

odgovorite na ovu recenziju

Gost18 listopad 2014

Također nisam imala nikakvog učinka, koliko bih trebao dodati tamo.

odgovorite na ovu recenziju

Alexander10 lipnja 2014

Da, također sam doživio rezultat na dvije žene.

Jača uzbuđenje žena tijekom seksa. Pruža više svijetlih seksualnih senzacija, divlje želje. Činilo se da je klitoris osjetljiviji.

Uključeno 3 kom. "Silver Fox"

Silver Fox - Vrlo jaki patogen za žene.

Srebrna lisica - Bez mirisa, boja i okusa, brzo se otapa u bilo kojem piću i počinje djelovati unutar 5 minuta nakon ingestije. Najsigurniji način zavesti i "izraditi" djevojku.

Slučajni agent Silver Fox ima dobar učinak u seksualnom uzbuđenju za muškarce i žene.

Silver Fox je prašak koji je dizajniran za povećanje seksualne želje kod žena, poboljšava vaginalnu sekreciju, pa čak i povećanje dojki, u potpunosti aktivira žensku seksualnu želju za muškarcem.

Također je indicirana za liječenje žena koje pate od blage razdražljivosti, nedostatka želje, suhoće rodnice i drugih simptoma slabije seksualne funkcije.

Izrađen isključivo iz biljnih ekstrakata koji potiču.

Srebrna lisica za žene ocjenjuje forum

Recenzija o medicini

: Na ovoj stranici možete pogledati Silver Fox. Stranica također nudi trenutačnu cijenu za Silver Fox i upute za uporabu. Nemojte zaboraviti da prije korištenja bilo kakvih lijekova uvijek se trebate posavjetovati sa svojim liječnikom.

Srebrna lisica

Upute za uporabu Metoda primjene Indikacije za uporabu Nuspojave Kontraindikacije Trudnoća Sastav Dobitak oblika

Analozi Silver Fox

SATIBO Svi analozi

Suvremeno poznavanje farmakologije i istraživanja na području ljekovitog bilja omogućilo je stvaranje Silver Fox, sredstvo za povećanje seksualne želje i upaljavanje strasti. Napravljen najnovijim znanstvenim dostignućima, ovaj lijek može potaknuti žene, uzrokujući im strastvenu želju za seksom samo 5 minuta nakon gutanja. Njezino djelovanje se očituje u poboljšanju vaginalne sekrecije, povećanja dojki, ekstremne uzbuđenosti i seksualne privlačnosti žene muškarcu. Silver Fox je također indiciran za liječenje žena koje pate od blage razdražljivosti, nedostatka želje, suhoće rodnice i drugih simptoma slabije seksualne funkcije. Sastav uključuje širok raspon ljekovitih biljaka u Tajlandu. Srebrna lisica uzrokuje seksualnu uzbuđivanje, povećava seksualnu želju. Unutar 15-20 minuta nakon prijema, suhoća rodnice, uključujući dob, potpuno nestaje. I najznačajnije od njegovih akcija - on eliminira živčanu napetost povezanu s seksualnom krutost. To ne znači da ćete biti spremni skočiti u krevet s bilo kojim muškarcem. To znači suprotno: vaše emocije će biti jake i bit će potpuno pod kontrolom, a ne zasjenjene panikom, nervozom ili sumnjom u sebe. Idealno za žene koje se žele vratiti u seksualni život nakon duge stanke. Indikacije za uporabu: Indikacije za... Upute Silver Fox »

Nedostatak seksualne želje

Svi Silver Fox recenzije

Gost 14. siječnja 2018

Nemojte je kupiti! Ovi kapsuli imaju šećer, šećer. IZRADILI NULLY MONEY na njoj, a bilo je i šećer. NE U SLUČAJU, NEMOJTE NARUČITI! OVO JE KOMPLETNA DIVORCA! POVIJEST U DVOKREVU!

Gost 8. veljače 2017. godine

Cijela sranja

Naručio sam nekoliko pakiranja i pokušao s alkoholom i samo s vodom. Ispalo je da sam potpuni komad o tome što ne trošim novac. I kažem vam prodavačima, dovoljno je dati ljudima sve vrste žilavosti i sranje vašeg Silver Foxa, a ne jebeni posao.

Ivan 22. veljače 2017. godine

Vrlo dobar alat Silver Fox, preporučam SVI.

Gost 30. siječnja 2017

Ovo su prijevare.

Ž 3pcs to sve neki Epeli Eva zazvonio je operater rekao ovo Silver Fox samo u novom pakiranju i prah i tekućina pokušao moja djevojka sve nula, a drugi je dao drug i njegova supruga pokušala nuli, treći će dati ispit ako nije navedena komponente će napisati prijavu za Tužiteljstvo se naziva prijevarom, a djeca ne vode ove prijestupnike.

Gost 14. studenog 2016

Prvo sam pokušao. Bez obavijesti žena. Reakcija, kao što je opisano u napomenama: nakon 10 minuta, crvenilo lica i dekoltea, emancipacija, povećala je osjetljivost na dojku. Kada je seks zabilježio suženje vagine. O senzacijama tijekom orgazma nije tražio. Žao mi je! Imamo 45 godina. Otopiti prašak u soku. Preporučujem samo ljudima nakon 40 godina. Stvarno dajte ženi radost seksa.

Andrew 16. kolovoza 2016

Učinak je definitivno tamo. Ali ne uvijek, iskreno priznajem. Čini mi se da je to normalno kada djeluje na nekoga, ali ne na nekoga. Ovo nije panaceja. ) I s pojmovima previše. Jednom, da, jednom, ne. Ponavlja se. S različitim djevojkama u različitim situacijama. Ja mogu točno (ali, naravno, samo na temelju mog iskustva) reći da je učinak NE kada se koristi s sokovima i alkoholom. S vodom učinak je zabilježen više puta. uključujući Nemojte vrijediti vjerovati da se, navodno, može miješati s bilo kojim tekućinama. Možete miješati nešto, učinak možda neće biti. Za "čistoću eksperimenta" pokušao se drugačije primjenjivati ​​s istom djevojkom. Vrijedi samo kad se otopi u vodi. I općenito, kao što je gore spomenuto, uopće ne djeluje. Ali ipak radi. Oni o kojima ja bih rekao da ne radi, i dalje mali utjecaj, barem, uzbuđenje dolazi malo brže, a odgovor mi je bio aktivniji od onih bez „lisica”. Primjetno, ali...

Gost 31. srpnja 2016

bez utjecaja, čak i luljenje nekih. novac u odvod

LOM 21. lipnja 2016

KUPANJU ZA SVIJETU, UZORAK KAO SVAKI ROMANTIČNI JEDNOSTAVNI VEČER I NEKRETNINA NAMJERAVA SVOJU VINO. U 40 MINUTA PREMA NIKADA JE POMOĆU NAPRAVLJIVANJE STOMACA I ČAK U 15 MINUTA SVOJO POMOĆ, tako da ne znam i to.

Gost 22. Svibnja 2016

pokušao muljaža punog svega

Gost 16. travnja 2016

glupo mrtvac

Nina 21. svibnja 2016

Ovaj dodatak prehrani djeluje pojedinačno!

Aleksandar. 15. travnja 2016

Ali u stvarnosti barem je netko radio. a zatim oni koji pišu pozitivne recenzije ovdje su upoznati s vezom. (!)

Michael 25. veljače 2016. godine

Kupio sam ovaj šešir! Odmah sam uzeo 6 komada od kutije od 3 u tekućem stanju i 3 u obliku praha, isprobala sam jednu torbu i popila punu "0" (jer seljak ne radi, iako kažu u trgovini da je za oba partnera) dodao svoju ženu Galyak pivu! Nisam je gledao ravno sve shuddered i želio seks! na kraju, on je počeo voziti se i zadovoljiti je na svim sofisticiranim načinima!

Gost 24. siječnja 2016

Ovo je potpuni razvod bez učinka

Gost 29. prosinca 2015

Ljudi su potpuni razvod od 3200 na vjetar ne napisati i ne naručiti FULL POST

Gost 26. prosinca 2015

Ovo je potpuni razvod. Nema učinka kakaa.

Oleg 7. prosinca 2015

Dugo je oženjen i seks s suprugom je nekako izgubio tu bivšu strast. Prijatelji su nam savjetovali srebrnu lisicu. Nismo se prepoznali; Kao da je prebačen na 20 godina. Naručila sam ga na službenoj web stranici silver-fox.seoteach.ru, kao što su moji prijatelji rekli da bi bilo bolje da ne kupujete na neprovjerenim mjestima.

Yogan Weiss 2. listopada 2015

Pokušao sam to na mojoj ženi, nakon 20 godina braka, skoro sam se slomio kao morski pas turista.

Dmitrij 14. rujna 2015

Dobro došli! Moje ime je Dmitrij. Imate li veleprodaju? Ako je tako, koliko će Silver Fox party koštati 20 komada? Također trebam potvrdu o sukladnosti. Odgovorite na mail

. Također možete poslati certifikat skeniranja ako postoji. Zahvaljujemo na brzom odgovoru!

Gost 30. kolovoza 2015

ništa, ali okus buda je uobičajena kredenka, iako su napisali da bi to trebao biti slatki okus, ništa se nikako nije pomaklo, a ne baš sretno zbog novca za vjetar.

Michael 20. srpnja 2015

A tko će savjetovati neku vrstu učinkovitog patogena za žene. Vrlo je potrebno!

Gost 13. rujna 2015

Ritalin ovdje uzima patogena tako patogena

Gost 23. rujna 2015

Molim te, recite mi, gdje mogu dobiti Ritalin?

Artur Denisovich Novogradov 27. srpnja 2015

Shpanskaya Fly Samo ne lažne, ali stvarne

Vjačeslav 13. rujna 2015

Javadxan, 2 recepcija i nemoćni

Gost 18. listopada 2015

alicaps za muškarce je najbolji patogen) stoji kao pionir) žena je to sama pokušala - lisica, vrlo sretna, ali ja to ne uzimam

Gost 3. siječnja 2016

Da, zaboravio sam poštu marat-geniatov @ mail.ru

Gost 15. srpnja 2015

Ova procjena odnosi se na obmanu količine isporuke u prethodnoj poruci...

Gost 3. siječnja 2016

Pozdrav! Ako nije tajna, gdje dobivate afrodizijak?

Gost 15. srpnja 2015

Naručio sam ovaj lijek... Kada su se pozvali, naveli su adresu... Ali kad sam odlučila pitati djevojčicu koliko je doza imala, počela je mucati... prvo je rekla da je... onda sam je podsjetio da si napisao šest ili dvanaest... ona je tada zacrvenjela i odgovorila onim šest... To me upozorilo, ali odlučilo da ćemo pokušati... Kao rezultat toga, poslali su mi samo 12 doza za 12 doza. Za težinu paketa uloženog ključa za rulet. Ukratko, koze i vragovi... Nema potrebe za uspješno širenje svoje klijentele, oni se protivi reklamiranju... Još se nisu prijavili... još ne pišem o rezultatima...

Gost 22. rujna 2015

Potvrđujem da je jedna stvar muljaža

Gost 11. lipnja 2015

samo gluposti proveli su 3500, a supruga nije htjela dobiti nula učinka

Gost 17. ožujka 2015

definitivno - muljaža, nakon primitka sata samo je otišla u krevet)))))

Andrey 19. veljače 2015

Pokušao sam to na mojoj djevojci. Pa, ne bih rekao da sam ostavio sve i pounced na moj vrat. Ali učinak je. i znatno.

Gost 28. veljače 2015

Imate li okus ili miris?

Alyosha 8. veljače 2015

Pokušao sam, učinak je zapanjen

Gost 12. siječnja 2015

Vika 5. rujna 2014

Silver Fox koristi se nakon poroda. Imala sam depresiju nakon poroda. Vrlo umorna i tamo je seks. Uopće nisam želio ništa. Moj suprug bio je jako ljut i često smo se svađali s njim. Otišao je gotovo na razvod. I kad sam primijetio da je moj muž otišao na mjesta seksualne prirode, gdje je jedan p..i i s..i. Razmišljala sam o tome, shvatila sam to, ali nisam se mogla pomoći. Uopće nije bilo želje. I naučio sam da postoje lijekovi koji povećavaju seksualnu želju. Nakon što sam pretražio internet, našao sam pripremu Silver Fox. Naručio je poštom i počeo piti 1 vrećicu, rastvarajući se u vodi, prije namjeravanog kontakta. Djeluje sto posto. Nakon upotrebe Silver Foxa, naš seksualni život nije nešto što se poboljšalo, ali je u potpunosti steklo nove osjećaje i senzacije.

Često su žene u potpunosti apsorbirane u mislima o kućanstvu, što kupiti, što kuhati, kako su stvari s djecom, što još nisam zaboravio učiniti... Bez obzira koliko se volim opustiti uz svoju voljenu jednu večer, to ne uvijek funkcionira. Teoretski, predstavljate se kao vruća lavica, ispunjavajući sve želje u krevetu, ali kada je riječ o krevetu, rezultat uopće nije sretan. Da bi se povećala seksualna želja, započinje potragu za alatima koji mogu dodati papar u intimni život. Posebna pažnja zaslužuje lijek Silver Fox. Ova popularna ženska patogena Silver Fox je kvalitetan dokazani alat koji utječe na otkrivanje ženske senzualnosti i seksualne individualnosti.

Da biste saznali što je izvanredno za patogena srebrne lisice i kako ga upotrebljavati, trebali biste se upoznati s njegovim značajkama, recenzijama stručnjaka i kupaca koji su već testirali učinak lijeka na sebe. Tako ćete saznati o svojoj stvarnoj učinkovitosti i moći ćete shvatiti je li vrijedno kupiti ili ne.

Proizvođač tvrdi da je srebrna lisica Srebrna lisica stimulira žene svih dobnih skupina, učinkoviti afrodizijak. Uz to, možete poboljšati seksualnu želju, povećati osjetljivost erogenih zona, dobiti nezaboravan doživljaj tijekom orgazma. Svaka žena koja želi postići svijetle, eksplozivne emocije u svakom bliskom kontaktu s partnerom može kupiti Silver Fox.

Učinak Silver Fox-a možda je nešto slabiji od nekih skupljih kolega, ali u smislu njezinog utjecaja na psiho-emocionalnu sferu, nema jednako. Ako želite ugodno iznenaditi svog čovjeka, tada se razlog neočekivano probudene divljeg strasti može čuvati u tajnosti.

Kako droga radi na ženskom tijelu i što ona osjeća kad uzme Silver Fox:

  • Emancipacija. Dolje s krutosti i zamišljenim strahovima.
  • Strast, požuda.
  • Osjetljivost dojki.
  • Povećana cirkulacija krvi u zdjeličnim organima.
  • Jačanje izlučivanja vagine. Pomaže lakom prodiranju penisa i rješava problem suhog intimnog područja.

Zašto odabrati žensku srebrnu lisicu? Sljedeće činjenice govore o prednostima ovog alata preko analoga:

  • Ne sadrži hormone, stoga ne krši hormone žene.
  • Ne sadrži sintetičke aditive, ne uzrokuje alergije.
  • Nema izraženog okusa i mirisa.
  • Kompatibilan s alkoholom (u malim količinama).
  • Kompatibilan s drugim lijekovima i dodatkom prehrani.

Lijek ne sadrži hormone i sintetičke aditive

Sadržaj lijeka

Sastav Silver Fox uključuje oko dvadeset prirodnih i biljnih ekstrakata. Proizvođač je identificirao nekoliko glavnih:

  • L-arginin.
  • Shi Guang Zi.
  • Lijepa argireyu.
  • Duga paprika.
  • Ja zujam makunu.
  • Korotkorozhkovskaya Goryanka.

Silver Fox je dostupan u obliku tekućine i praha. Tekući patogen je u bočici kapsule s posebnim kapaljkom za prikladnu dozu lijeka. Prosječna cijena uzročnika Silver Fox u kapi je 1.300 rubalja po pakiranju od četiri boce.

Upute za uporabu priložene svakom izvornom pakiranju srebrnog lisca i sadrže sve potrebne informacije o proizvodu. Prije namjeravanog seksualnog čina, otopite kapljice u čašu sa svježom tekućinom i odmah ga pijete. Srebrna lisica počinje djelovati na ženu nakon 10 minuta, dajući osjećaj opuštanja i želje. Uzbuđenje traje 4-5 (ponekad do 8 sati) od trenutka uzimanja kapljica. Tijek liječenja ovisi o spolnoj aktivnosti žene. Jedna doza - ne više od jedne boca.

Smatra se pogrešnim mišljenjem da potpuno prirodni sastav lijeka ne može imati kontraindikacije. Proizvođač zasebno označava ograničenja pri primitku Silver Fox. Svatko tko će kupiti žensku srebrnu lisicu.

Kome i kada je nemoguće koristiti Srebrnu lisicu:

  • Zabranjeno je uzeti djecu i djevojke mlađe od 18 godina.
  • Trebalo bi se suzdržati od povećane nervozne razdražljivosti ili agresije.
  • Zabranjeno je s endokrinim patologijama i hipertenzivnim bolestima.
  • Opasno je uzeti s ginekološkim bolestima.
  • Zabranjeno je tijekom dojenja tijekom trudnoće.
  • Suzdržite se od uzimanja ako ste preosjetljivi na aktivne sastojke.

Lijek je zabranjen uzimati osobe s hipertenzijom

Ne treba prekoračiti jednu dozu lijeka. Negativni efekti nestaju nakon nekoliko sati, pa ako slijedite dnevni zahtjev Silver Foxa, imat ćete sve što je potrebno da biste dobili osloboditi od neželjenih očiju. u redu.

Na ženskim forumima možete postavljati pitanja i čitati prave recenzije o pripremi Silver Fox. Djevojke pitaju kako se koristi Silver Fox, što je bolje, Silver Fox u kapi ili prah, to stvarno može brzo probuditi, je li moguće kupiti kapi u ljekarnama, itd. Silver Fox je vjerojatno dodatak prehrani nego medicinski lijek, to je razlog zašto ponekad postoje pitanja o njegovoj učinkovitosti. Ali oni koji su već pokušali reći nešto slično: "Nisam očekivao da bi bilo tako cool..."

Zahvaljujući brojnim pozitivnim ocjenama o srebrnoj lisci, žene žele vjerovati da će zaista pomoći vratiti se u svoj obiteljski život istim nevjerojatnim senzacijama. U svakom slučaju, sve dok ne probate, nećete razumjeti. Zadovoljava jednostavnu metodu upotrebe, potpuno prirodni sastav, a što je najvažnije, uzbudljiv efekt postiže se od prvog trenutka. Ispravna primjena srebrnog lisica donijet će seksualnim partnerima more emocija, obojenih u svim bojama duga. Napravite dar za sebe i svoje ljude.

Srebrna lisica

Registrirajte se da biste ostavili recenziju.
Potrebno je manje od 1 minute.

U supruzi ima apatije, uključujući i osobnu sferu, ništa ne pomaže, ispalo je da je uzbuđuje samo s tim čudesnim pilulama. Zapravo, učinak je vidljiv nakon prve doze, akcija dolazi na različite načine, od pet minuta do pola sata.
Seks postaje stvarno vruć i zasićen, libido se stimulira na nerealne visine, a što je najvažnije, lijek ne uzrokuje ovisnost, nakon što se odrekne bilo kakvih negativnih učinaka, hormoni supruge su normalni. Idealno za parove koji imaju privremena razdoblja seksualne stagnacije.

Sredstvima za poticanje libida općenito su skeptični, ali su ipak odlučili kupiti ženu Silver Fox. Dok sam se preselio u vegansku prehranu, pa se želja za seksom isparila. Sam je iznenađen. Ne znam kako se biljojedi nositi s takvim problemima.

S vremena na vrijeme prihvaćam Silver Fox, kada želim maziti muža i iznenađenje za 200%. Ne žalim se na libido, ali postoje dani kada se iz umora, ili razdoblja takvog ciklusa, dobro, ne želim ništa uopće. Tada dolazi u igru ​​srebrni vrećasti prašak.
Lijek za bilje, bez kemije, ne vrijedi brinuti o zdravlju, čak mi se čini da je uzimanje "Lisica" dobro za mene.
Nije promatrala nikakve nuspojave, alergije ili druge probleme. Kvaliteta sna također ne utječe.
Prah za piće nije težak, a ne odvratan. Otopiti u vodi, to je apsolutno neukusan. Pokušaj počinje raditi vrlo brzo, za dvadeset minuta već osjećam kako se sve u meni kipuće i željno želim seks. To je samo neka vrsta ludila, sve se okreće u meni, nikada se nisam vidio tako oslobođenog. Suprug je po prvi puta općenito došao do užitka.
Sada znamo da je nekontrolirani seks i pun povratak na moj dio točno uvjereni nakon uzimanja kanala. Osobno, imam učinak nakon što dugo traje, još nekoliko dana sigurno

Izvrstan alat za buđenje seksualnosti na pozadini početka menopauze. Kao da se vraća prije 10 godina, do vrha seksualne aktivnosti. Najzanimljivije, uzbuđuje na moralnoj razini, iu smislu fizioloških manifestacija. Učinak traje sat i pol.
Nema negativnih posljedica, trovanja, bez svrbeža ili iritacije. To ne uzrokuje ovisnost, to je jako dobro. Usput, nakon tečaja primijetio sam da unatoč dobi i biološkim promjenama, još uvijek postoji žudnja za seksom, tako da učinak lijeka nije samo kratkotrajna stimulacija.

Njegova mu je supruga jako voljela, kao da se vratila studentima: nisam vidjela takvu strast i strast od nje 10-15 godina. I još više sam bio udario po trajanju učinka. Ako sam u redu s uzbuđenjem 15 minuta nakon uzimanja lijeka (lijek je namijenjen ovome), onda je njezina strast i ustrajnost ujutro, kada je prošlo više od 10 sati od uzimanja lijeka, iznenađujuće.
Uzbuđenje iz lijeka vidljivo je golim okom: crvenilo kože, brzo disanje i otkucaji srca, obilna sekrecija.
Prašak radi savršeno, s tim se ne možete raspravljati. Nema štetu od njega, kao, ne, to je šteta što košta samo malo.

Kupio sam Silver Fox za raznolikost mog osobnog života, moj muž ne zna za patogena. Inače bih se uvrijedio, mislim da bih se trebao uzbuđivati ​​čim me pogledao. Ali s Silver Foxom se pretvarati da to stvarno nije tako teško. Čim sam dobio kutiju s praškom, odmah ih stavim u kontejner i bacio kutiju daleko. Ima previše podataka o njoj, što će muž vidjeti, čitati. I ništa se ne piše na prah. Samo siva torba. Dakle, moj muž nema pitanja, stalno pijem vitamine za vid.

On je predložio da probati svoju ženu vjerojatno 2 mjeseca nakon rođenja.
Imamo dobru, toplu i pouzdanu vezu. I radimo na njima cijelo vrijeme.
Pića u prahu, razrijeđena sokom, samo s vodom - a ne ledom. Učinak dolazi vrlo brzo, to je istina.
Prema ženi, nakon prijema, ugodno toplo se prvo pojavljuje u trbuhu, a zatim se spušta prema dolje i pretvara se u goruće senzacije, pokazalo se da krv teče do mjesta na kojem bi trebala biti za nekoliko minuta.

Tako se dogodilo da se moj odnos s mojim mužem nije razvio jako dugo nakon vjenčanja. Kako su odrezani jedni od drugih! Bilo je dijete, nevolje, stalni problemi. Nismo vidjeli seks gotovo godinu dana. Odlučio sam nešto učiniti. Kupio je ženski patogen. Nakon što sam jednom pokušao, bio sam jako uznemiren da prije toga nisam znao za takav alat.
Silver Fox doslovno spasio naš brod od sudara!
Lijepo je osjetiti tijelo čovjeka i shvatiti što ga želite. I ne kao prije - brzo neuobičajeni seks.
Prihvaćam patogena sat vremena nakon jela (tako da je učinak bio bolji). Na praznom trbuhu koji se plaši piti. Alat počinje raditi nakon 20 minuta. Osjećam snažnu privlačnost mojem mužu prije i za vrijeme seksa. To je samo nevjerojatan osjećaj.
Zbog činjenice da smo ponovno seksali, obitelj je ojačala. Moj muž i ja uvijek smo poput jedne cjeline. Patogen je stvarno cool, uvijek ću ga kupiti! Alergije i nuspojave još nisu bili. Uvijek sam ozbiljno shvatio moje zdravlje, pa bih svakako primijetio neke abnormalne pojave nakon uzimanja patogena, ali jednostavno ne postoje.
Sretan sam kao slon! Moj suprug me podržava!

Kupio sam je za sebe, u početku nisam rekao mojem mužu, bojao sam se da neću odobriti. Ali onda mi je podržavao.
Uzročnik je korišten gotovo svaki dan, to je bilo stvarno potrebno. Već rjeđe, ali se ne navikava na to, lako je odbila. Koristim rijetko. Prikladan je za upotrebu, prašak se brzo otapa i nema okus i miris. Nisam primijetio nuspojave, djeluje odmah i dovoljno dugo, traje 2-3 sata, moj muž izlazi prije nego ja. Dosta!

Silver Fox je uvijek sa mnom u posljednje vrijeme. Primijetio sam nakon sebe da sam nakon rođenja postao strašno problematičan u seksu, neugodno me muž i sve to. Uzeo sam ga u obliku praha i kapi, učinak je otprilike isti, no kapljice sam povoljnije, nema potrebe čekati da se prašak otopi, itd. Pijan i zaboravio :)
Osjećaji su stvarno super, ne mogu ni objasniti kako mi lijek utječe toliko. Pet minuta i već sam uzbuđen. Bolje od bilo koje afrodizijalne volje. Kraj je jednostavno čaroban, moj je muž upravo bio zapanjen nakon prvog prijema kanterela) savjetujem

Čarobne torbe su kupljene na suđenju. Dugo sam želio probati nešto što bi mi pomoglo riješiti krutost u seksu (alkohol nije opcija).
Silver Fox privukao je činjenicu da je bez okusa i bez mirisa! Činjenica je da sam jako izbirljiva priroda, ako barem neki okus bude, ne bih to prihvatio. I ovdje je poput pitke vode, ili čaja, vina i bilo kojeg drugog pića. Akcija dolazi nakon 10 minuta. Loše misli nekako isparavaju i počinjete razmišljati samo o seksu. Dugo mi se moj muž nije toliko uzbuđivao! Samo nema riječi, koje su to sjajne emocije.

Nitko još nije postavljao pitanja. Vaše pitanje će biti prvi!

Registrirajte se da biste ostavili recenziju.
Potrebno je manje od 1 minute.

Recenzije žena o srebrnoj lisicama, cijenama i primjenama

Što žene osjećaju kada uzmu srebrnu lisicu? Je li moguće razumjeti njihove stvarne osjećaje čitajući recenzije na World Wide Webu na brojnim forumima? Moguće je pronaći odgovore na ova pitanja, dovoljno je samo shvatiti kakav je prašak (kapljice) prodan u ljekarnama u Rusiji i CIS pod imenom Silver Fox (srebrna lisica) i do koje mjere odgovaraju informacijama koje ta instrukcija pruža.

O čemu razgovaraju

Koje su žene pričale u kuhinji? Teme povjerljivih razgovora ne mijenjaju se stoljećima: ljubav, muškarci, djeca, kuhinja. To uključuje male tajne, od kojih je jedna Silver Fox (prah, a ne kapi), osmišljen kako bi se probudila ženstvenost i donijela radost u seksualnom odnosu. Koja je osobitost korištenja srebrne lisice, što dama osjeća kad uzima ovaj super afrodizijak? Razmislite više:

  1. Emancipacija. Nestaje krutost, zamišljeni strahovi nestaju.
  2. Strast, požuda koja žene doživljavaju pomaže da ispadnu sve komplekse.
  3. Osjetljivost dojki.
  4. Jačanje vaginalne sekrecije. Kod djevojčica to daje poticaj za još veću penetraciju penisa, u zrelim ženama eliminira sve probleme vezane uz suhoću rodnice.

Želja za intimnim odnosom kao cjelinom je cijena koju žena plaća kada uzme prah (ne kap) nazvanu Silver Fox. Ali čini li se srebrni lisica ženski patogen uvijek djeluje kao što je gore opisano? Možete pronaći drugačije mišljenje, osobito srebrnu lisicu s alkoholnim pićima. Za neke žene, simbioza samo pojačava želju i zasićuje spolne odnose. Za neke je takva zbrka bila puna, a umjesto radosti približavanja osjećali su se žestoko neugodnosti. Stoga stručnjaci oprezno opiru takvih pokusa sa zdravljem, iako uputa sadrži informacije o nedostatku problema tijekom uzimanja droga i alkohola.

Interni sadržaj

Srebrna lisica počinje djelovati oko 15-20 minuta nakon gutanja. Žene su neuobičajeno jake osjećaje, ali samo ako je Silver Fox priprema zaista kupljena od pouzdanog proizvođača.

Sastav srebrnog lisica:

  • Shi Chuan Zi.
  • Argireya.
  • Mokuna spaljivanje.
  • Pueraria.
  • Epimedium.
  • Papar je dug.
  • Yam divlja.
  • Bengalski papar.
  • Korotkorozhkovaya Goryanka i druga sredstva.

Sastav lijeka uključuje bengalski papar.

Ako je Silver Fox bio pravi, onda je njezin sastav odabran na takav način da maksimalno i štedljivo za žensko tijelo utječe na libidu i da uživa u intimnoj vezi. Negativne recenzije mogu se naći uglavnom od onih koji su "sretni" za kupnju lažnog. Neugodan fenomen koji ne daje apsolutno nikakav učinak iz primjene i čini sumnju u srebrnu lisicu i ispravnost izbora. Možete kupiti srebrnu lisicu u specijaliziranim mrežnim ljekarnama (na primjer putem ove veze).

Upute za uporabu, nužno vezane uz originalnu ambalažu agensa za povećanje Silver Fox, navode da su kontraindikacije minimalne kada se pravilno koriste, samo je važno uzeti u obzir sve moguće situacije vezane uz vlastito zdravlje.

Što dame cijene

Prema mišljenjima da žene napuštaju srebrnu lisicu, većina njih je oduševljena stimulansom. Muškarci također izražavaju svoje mišljenje, govoreći kako im Silver Fox pomaže u osiguravanju ženskog položaja ili uvođenju novih boja na slabovidne obiteljske odnose.

Međutim, afrodizijak nije svima prikazan, a ne uvijek! Ovo bi trebalo zapamtiti oni koji žele "raspustiti Madam za seks". Srebrna lisica potajno izlivena može uzrokovati da neželjena žena ima napad od straha (PA), i ako ima skrivene patologije u obliku bolesti kardiovaskularnog sustava, kao što je hipertenzija, onda "šaljivo zabavno" može završiti za gospođu u bolnici, a za muškarca u policijska postaja.

Ako par ima želju kupiti srebrnu lisicu, onda morate dobiti preliminarnu konzultaciju liječnika. Sastav alata, iako je posve prirodan, još je uvijek vrijedno pamtiti o individualnoj netoleranciji pojedinih komponenti, pogotovo jer je afrodizijačka biljka na mnoge načine vrlo rijetka i slabo shvaćena.

Prije kupnje trebate se posavjetovati s liječnikom.

Silver Fox pomaže u borbi s takvim problemima kao:

  • Slaba razdražljivost, zastrašenost prije intimnog sastanka.
  • Nedostatak interesa za seksualni život.
  • Pasivnost u krevetu.
  • Anorgazmija.
  • Loša opskrba krvlju u zdjeličnim organima.
  • Razni simptomi povezani s varijacijama u spolnim poremećajima.

Nije tajna da je za mnoge žene u Rusiji i CIS-u bračni dug odavno pretvoren u mučenje ili nikada nije donio mnogo užitka. To se može odnositi na mnoge aspekte, uključujući kada je "krivi" čovjek u krevetu. Ali ako gospođa smatra da je problem u njemu, onda će u ovom slučaju biti korisna Silver Fox, koja će pomoći osloboditi živčane napetosti i ukloniti tragove puritanske edukacije odrastao od djetinjstva.

Dodatni aditivi sadrže droga srodni afrodizijak lisica:

  1. Ekstrakti (ekstrakti) jedinstvenih tropskih biljaka.
  2. Skup vitamina.
  3. Adaptogeni, koji oslobađaju napetost, opuštaju se i postavljaju romantično raspoloženje.

Učinak Silver Fox-a može biti lošiji od nekih poznatih kolega, čija je cijena veća, ali u smislu brzine pojave učinka ili utjecaja na psiho-emocionalnu sferu, nema jednako. Ako želite pogoditi svog čovjeka, možete samo sakriti tajnu tako neočekivano probudene neupadljive strasti. Kako pokazuju upute, dnevno možete uzeti samo jednu vrećicu Silver Foxa!

Neugodni trenuci

Rijetko o srebrnoj lisci možete pronaći recenzije koje komunicirati neke neobične nijanse povezane s nelagodom. Kao što pokazuje praksa, ovo je zbog nepoštivanja uputa, šutnje ili potpunog neznanja zdravstvenih problema. Uvijek biste se trebali sjetiti ovoga prilikom uzimanja srebrne lisice.

Znakovi nelagode iz srebrne lisice:

Ako ne slijedite upute, lijek može uzrokovati vrtoglavicu.

  1. Tahikardija.
  2. Jaka krvarenje u genitalije, uzrokujući nelagodu.
  3. Alergijske manifestacije (osip, gušenja, itd.)
  4. Jaki skok pritiska, vrtoglavica i još mnogo toga.

U slučaju nuspojava, osobito opasnih po život, odmah nazovite hitnu pomoć. Tako da intimni odnos nije zasjenjen problemima, važno je znati da čak i najopasniji dodatak prehrani pod određenim okolnostima može postati "granata".

Mišljenja stručnjaka

Nemoguće je upotrijebiti stimulans maloljetnicima, klinička ispitivanja u ovoj kategoriji (do 18 godina) nisu provedena, a nije poznato kako će tijelo reagirati.

  1. Trudna u bilo koje vrijeme.
  2. Žene sklone alergijama.
  3. Žene s ginekološkim problemima.
  4. S hipertenzijom.
  5. Osobe s kardiovaskularnim patologijama.

Cijena neposlušnosti može biti vrlo visoka i nije opravdana nikakvim intimnim osjećajima. Osim toga, postoji i mogućnost kupnje lažne, čija cijena može biti manja od izvornika ili iste. Pravi "lisica" je prah, bez mirisa, boje i okusa. U prosjeku, na internetskim stranicama za pakiranje s 4 vrećice, traže 1300 rubalja. Kako bi se izbjegle kupnje lažnih materijala, koje su se nažalost već pojavile na tržištu, najbolje je naručiti proizvod na službenim web stranicama proizvođača ili u specijaliziranim mrežnim ljekarnama (na primjer putem ove veze).

Koliko je potrebno intervenciju "trećih lisica" u seksualnom životu parova - svaka žena mora odlučiti za sebe. Pravilna uporaba dovest će partnere oluju emocija, obojanih u svim bojama ili se vratiti u obiteljski život starih senzacija mladosti.

Svrsna tema patogena!

Nikada nisam pokušao, naišao na nekakav prah koji sam pio, a ti, tigrica koja gori od uzbuđenja, spremna je zadovoljiti stado muškaraca! Iskreno, nisam vjerovao u ovu stvar za jedan dan. Je li itko pokušao jesti ili je pumpa novac?

Zanimljivo, želim zadovoljiti muškarce **

Ne znam... što prašak?

Silver Fox je afrodizijački novi proizvod koji nadmašuje španjolski Fly u pogledu učinkovitosti. Prvo klasično zavođenje!

Srebrna lisica je prava božica za žene koje žele gorjeti željom, a za ljude koji žele lako zavesti žene.

Napravljen najnovijim znanstvenim dostignućima, ovaj lijek može potaknuti žene, uzrokujući im strastvenu želju za seksom samo 5 minuta nakon gutanja. Njezino djelovanje se očituje u poboljšanju vaginalne sekrecije, povećanja dojki, ekstremne uzbuđenosti i seksualne privlačnosti žene muškarcu. Silver Fox je također indiciran za liječenje žena koje pate od blage razdražljivosti, nedostatka želje, suhoće rodnice i drugih simptoma slabije seksualne funkcije.

Sastav alata Silver Fox uključuje širok raspon ljekovitih biljaka u Tajlandu.

Silver Fox prašak ima vrlo brz i jak poticajni učinak.

Srebrni lisnati ženski prah je bezbojan i bez mirisa i brzo topiv u bilo kojem piću.

Uzbudljiv prah Silver Fox počinje djelovati unutar 5 minuta nakon uzimanja.

Ako muškarac ima srebro F, tada pitanje kako uzbuditi djevojku nestaje sama po sebi.

Primjena i doziranje: Silver Fox namijenjen je za oralnu primjenu. Jedan paket se otopi u maloj količini tekućine. Nema boje i mirisa.

Oprez. Silver Fox treba koristiti samo u svrhu seksualnog odnosa. Nemojte uzeti više od jednog paketa odjednom. Držite podalje od djece i maloljetnika.

i smokve, također čitam, ali to je sve

Ono što se zove prah? :)

Odgovor: Anastasia

Silver Fox je afrodizijački novi proizvod koji nadmašuje španjolski Fly u pogledu učinkovitosti. Prvo klasično zavođenje!

Srebrna lisica je prava božica za žene koje žele gorjeti željom, a za ljude koji žele lako zavesti žene.

Napravljen najnovijim znanstvenim dostignućima, ovaj lijek može potaknuti žene, uzrokujući im strastvenu želju za seksom samo 5 minuta nakon gutanja. Njezino djelovanje se očituje u poboljšanju vaginalne sekrecije, povećanja dojki, ekstremne uzbuđenosti i seksualne privlačnosti žene muškarcu. Silver Fox je također indiciran za liječenje žena koje pate od blage razdražljivosti, nedostatka želje, suhoće rodnice i drugih simptoma slabije seksualne funkcije.

Sastav alata Silver Fox uključuje širok raspon ljekovitih biljaka u Tajlandu.

Silver Fox prašak ima vrlo brz i jak poticajni učinak.

Srebrni lisnati ženski prah je bezbojan i bez mirisa i brzo topiv u bilo kojem piću.

Uzbudljiv prah Silver Fox počinje djelovati unutar 5 minuta nakon uzimanja.

Ako muškarac ima srebro F, tada pitanje kako uzbuditi djevojku nestaje sama po sebi.

Primjena i doziranje: Silver Fox namijenjen je za oralnu primjenu. Jedan paket se otopi u maloj količini tekućine. Nema boje i mirisa.

Oprez. Silver Fox treba koristiti samo u svrhu seksualnog odnosa. Nemojte uzeti više od jednog paketa odjednom. Držite podalje od djece i maloljetnika.

Pregled uzbudljivih kapi Silver Foxa (Silver Fox): upute s osvrtom na žene

Iz nekog razloga, kao što su umor, stres, psihološki problemi, hormonalne promjene nakon poroda, žena često traje pasivnu ulogu u intimnim odnosima, više se ne pokrene intimnost i ne bi puno zadovoljstvo od seksa. Najviše se prepuštaju ovoj situaciji, neki oponašaju orgazam, no dugoročno nezadovoljstvo može na kraju imati štetan učinak na odnose u cjelini, pa čak i na zdravlje. Sada postoji mnogo oglašenih proizvoda za muškarce, ali nisu svi čuli da postoje lijekovi stvoreni posebno za žene. Jedan od njih - ženski patogen Silver Fox. Što je Silver Fox (Silver Fox), kako funkcionira, što je sastav i stvarne recenzije, pogledat ćemo ovu recenziju.

Što je a

Priprema Silver Fox za žene najjači je afrodizijak, namijenjen povećanju ženske seksualne želje i senzacija. Slučajni agent Silver Fox ima dva oblika otpuštanja - prašak, pakiran u vrećice od 5 grama, i ampule-kapi s dispenzerom. Recenzije ukazuju na to da ni izraženi okus ne uzrokuje da muškarci potajno dodaju kapljice ženskim pićima. To se ne preporučuje jer to može uzrokovati neočekivani učinak. Na primjer, žena može biti uplašena promjenama koje se događaju s njom i odlaze.

Ženka patogena Srebrna lisica smještena u srebrnom pakiranju s nijansiranom srebrnom kanelom. Pazite da ne kupite lažni. Uzbudljiva droga sada dobiva popularnost, a to se, nažalost, koriste za prevarante.

Srebrna lisica se naziva ženska Viagra, jer stimulira tijelo. Postoji snažna želja za intimnošću, slučaj ostaje samo za čovjeka. Kakve osjećaje žena koja je primila ovaj lijek?

  • Uzbuđenje se povećava.
  • Osjećaj žurbe krvi u genitalije.
  • Osjetljivost grudi i bradavica.
  • Jačanje vaginalne sekrecije, koja služi kao izvrstan mazivo za lako i brzo prodiranje penisa.
  • Puno emancipacija i spremnost za neposredni seks.

Učinak se obično javlja unutar 5 minuta nakon ingestije, no učinak postaje osobito izražen u prosjeku nakon 15-20 minuta, ovisno o individualnim karakteristikama žene. Srebrna lisica je ženska patogena koja je stekla pozitivne povratne informacije ne samo od kupaca, već i od seksologa i ginekologa. Prije uporabe dobro proučite upute i provjerite da nema kontraindikacija. Tako, na primjer, Srebrna lisica je kontraindicirana do 18 godina, trudne i dojilje. Oprez treba koristiti u nazočnosti kardiovaskularnih problema, endokrinih poremećaja, kao i alergija na komponente.

Nakon primjene alata učinak dolazi odmah.

Ljudi često pitaju mogu li se kapi koristiti u kombinaciji s alkoholom. Kontraindikacije za to ne, ali individualni odgovor može se vidjeti, a žena želi spavati umjesto vožnje, ili obratno, to će biti overexcited, pa nakon svega toga se ne preporučuje.

O čemu se sastoji

Mnogi su zainteresirani za sastav tog patogena. Je li doista sigurno? Sastav Srebrnog lisica uključuje biljne komponente i adaptogene koji mogu utjecati na žensku libido, kao i povećati otpornost na štetne učinke:

  • Shi Chuan Ji.
  • Mukuna gori.
  • Argyrea je lijepa.
  • Papar je dug.
  • Goryanka kratko razdoblje
  • Epimedium.
  • Pueraria.
  • Bengalski papar
  • Yam divlje i druge biljke

Osim toga, sastav Silver Fox sadrži vitaminski i mineralni dodatak koji pridonosi prirodnoj proizvodnji estrogena. Omjer aktivnih sastojaka odabran je na takav način da lagano utječe na žensko tijelo. Srebrna lisica je u stanju uzbuditi bez uznemiravanja hormona. Ženske recenzije Srebrnog lisice potvrđuju da nije zabilježen nikakav negativan učinak na menstrualni ciklus.

Kako se primjenjuje patogen srebrne lisice? Izvorni Slver lisica sadrži upute koje detaljno opisuju put davanja i doziranje. Stoga upute za uporabu daju sljedeće upute:

  • Otopiti sadržaj jedne vrećice ili jedne ampule u čaši vode, soka ili toplog čaja.
  • Popijte piti 15-30 minuta prije namjenske intime

Dnevna doza ne smije prelaziti 1 vrećicu ili u slučaju korištenja oblika kapi - 1 ampula kako bi se izbjegle nuspojave i tahikardija. Na kartici. oblik nije dostupan.

Važno je slijediti preporuke za uporabu.

Gdje kupiti lisicu

Ljekarne Srebrna lisica je teško dobiti. Ovo je bolje jer, budući da je naređivao lijek na službenim stranicama, nema sumnje o njegovoj kvaliteti i autentičnosti. Osim toga, službeni prodavatelj daje najbolju cijenu, često vrijedne dionice. Potrebno je samo ispuniti mali obrazac i pričekati da operator nazove. Cijena Silver Fox varira između 990-1500 rubalja. Paket se šalje gotovinom po isporuci, tj. Nije potrebno plaćanje unaprijed.

Nakon napornog dana, svaka osoba treba smiriti. Ali zbog umora i drugih razloga, teško je postići uzbuđenje. Dobro je da postoje sredstva za prevladavanje ove prepreke. To je put do zdravog skladnog odnosa par i dobrog raspoloženja.

Koristim pilule za kontrolu rađanja nekoliko mjeseci i javlja se nuspojava - slaba uzbuđenja, bez podmazivanja. Na savjet prijatelja kupio je ovaj dodatak bez puno pouzdanja. Samo sam u šoku, stvarno radi! Ne prepoznajem se za njom, napadam svog dečka, a mi smo toliko nestašni da se poslije toga sramim zapamtiti.

I drijemamo cure srebrnih lisica u Coli u noćnom klubu! Oh, i mi smo se onesposobili te noći))) Samo shhh!

Fox djeluje samo na mene zajedno s preliminarnim miljenicama, poljupcima, to je kad počnem gledati više nego ikad, uzimajući uprkos. A ako sjednete, gledajte film, onda ne mogu osjetiti ništa.

Značajke senzacija žena od korištenja Silver Fox (Silver Fox) s cijenama i recenzijama

Autor: Elena Polyakova, liječnica opće prakse

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(10 glasova, prosjek: 3.5 out of 5)

Teret na suvremenim ženama u Rusiji je vrlo visok: obitelj, posao, mnogo domaćih sitnica koje mogu nepovoljno utjecati na živčani sustav. Nije iznenađujuće, prema statistikama, mnoge žene pate od smanjenog libida. Za pomoć ozbiljnim sintetičkim drogama u većini slučajeva nema smisla i ne želi. Za vraćanje izgubljene želje, vratiti stare osjećaje od seksa u takvim situacijama pomoći će prirodnom agentu Silver Fox (Fox Silver). Upute za uporabu i cijenu bit će raspravljene u nastavku.

Aktivni sastojci

Upute za uporabu droga kažu da je Silver Fox (Fox Silver) moderni prirodni afrodizijak. Njegove konstitutivne komponente mogu uzrokovati osjećaj seksualnog uzbuđenja kod žena, kao i niz povezanih fizioloških reakcija.

Srebrna (srebrna) lisica (lisica) ne sadrži umjetno sintetizirane dijelove. Patuljasta ženka Silver Fox ima sljedeću kompoziciju:

  • Uskoro Goryanka. U Kini se koristi za probleme s libido nekoliko tisuća godina. Prema kineskim iscjeliteljima, poboljšava protok krvi u unutarnjim organima, potiče točan metabolizam, poboljšava reproduktivni sustav kod žena.
  • Yam divlja. Smatra se da biljni korijen djeluje poput estrogena. Zanimljiva činjenica: na Istoku se yams koriste ne samo da pogoršavaju senzacije tijekom seksa već i za kontracepcijske svrhe.
  • Papar je dug. Metabolički stimulator.
  • Argyrea je lijepa. Ekstrakt jača libido i pojačava osjećaj tijekom orgazma.
  • Pueraria je neravan. Izvor fitoestrogena. Također ima antiaritmijske, antioksidativne učinke.
  • Ona Chuan Zi. Poboljšava dotok krvi u genitalije, izoštrava senzacije tijekom seksa.
  • Mukuna gori. Ekstrakt biljke povećava libido.

Gore navedene 7 aktivne komponente Silver (Silver) Fox (Fox) odgovorne su za poticajni učinak, međutim, upute za uporabu sadrže informacije da ukupna priprema sadrži 20 biljnih ekstrakata. Preostalih 13 imaju opći tonik i stimulirajući učinak.

U kojim se situacijama primjenjuju na alat

Recenzije žena koje upotrebljavaju Silver Fox znači da su osjećaji nakon korištenja podsjećaju na prirodno seksualno uzbuđenje. Silver Fox priručnik sadrži informacije da se kapi preporučuju u sljedećim situacijama:

  1. Smanjenje ili odsustvo libida.
  2. Problemi s dobivanjem orgazma, koji proizlaze iz nedostatka samopouzdanja i drugih psiholoških problema. Nesposobnost da se puni užitak od seksa, u potpunosti opustiti tijekom nje.
  3. Neki fiziološki problemi: vaginalna suhoća, nedostatak prirodnog podmazivanja.

Kao i bilo koji afrodizijak, Silver Fox (Fox Silver) može se koristiti, ne samo ako žena ima problema u seksualnom životu, već i s ciljem dobivanja novih senzacija u seksu s redovitim partnerom. Stručnjaci kažu da to ne moraju često prakticirati, ali kako bi "osvježili" odnos ili za neku posebnu prigodu, primjena Silver Foxa nije loša.

Prirodni sastav preparata Silver Fox mu omogućuje da se ponaša što prirodnije, bez utega i osjećaja praznine poslije. Osim neposredno uzbudljivog učinka, žene osjećaju povećanu osjetljivost erogenih zona, naprezanje snage i energije.

Kako koristiti

Silver Fox je indiciran za uporabu neposredno prije seksualnog kontakta. Recenzije žena koje koriste alat pokazuju da se prvi neobični osjećaji javljaju unutar 15-20 minuta. nakon uzimanja lijeka. Afrodizijak Silver Fox dostupan je u nekoliko farmakoloških oblika, čija se cijena može malo razlikovati. Značajke svakog od sljedećeg: