Search

Simptomi

Masaža prostate - pregled

Forum generičkih korisnika za liječenje impotencije Viagra, Cialis, Levitra

Masaki za prostatu

  • Idi na stranicu:

Masaki za prostatu

# 1 Post by Andreo »13. ožujka 2016, 6:51 pm

# 3 Poruka RORO »07 Nov 2016, 16:29

# 5 Post SEM123 "13. studenog 2016, 19:53

Masaki za prostatu

# 6 Post Tatyana »29. studenog 2016, 15:08

Masaki za prostatu

# 7 Post VladD »29. studenog 2016, 15:35

Masaki za prostatu

# 8 Poruka Tatyana »29. studenog 2016, 16:27

Masaki za prostatu

# 9 Poruka VladD »29. studenog 2016, 16:31

Masaža prostate

Masaža prostate

# 1 Post arthur »sub vel 14, 2010 5:47 pm

# 2 Poruka mak455 »Ned vel 14, 2010 7:56 pm

# 3 Message Wrestler »Pon Feb 15, 2010 1:24 am

# 4 Post Upgrader »čet vel 23, 2010 7:24 pm

# 5 poruka mak455 "uto veljača 23, 2010 7:47 pm

# 6 Post Samurai »uto veljača 24, 2010 11:00

# 7 Post Mels »Ned vel 24, 2010 3:04 pm

# 8 Poruka na dvd-rw »Wed Feb 24, 2010 8:04 pm

# 9 Post by igorusha »uto vel 24, 2010 8:10 pm

# 10 Post Upgrader »uto veljača 24, 2010 10:18

# 11 Post by igorusha »uto vel 24, 2010 11:24 pm

# 12 Post Mels "čet vel 25, 2010 12:17

# 13 Post Wik "čet vel 25, 2010 12:22

# 14 Post Sasha White "čet vel 25, 2010 8:11 am

# 15 Post Vic »čet vel 25, 2010 10:23 am

# 16 Post Mels "Thu Feb 25, 2010 4:14 pm

# 17 Post Sasha White »čet vel 25, 2010 10:33 pm

# 18 Poruka limus »Fri Feb 26, 2010 10:26 pm

# 19 Post by Dmitry V »uto ožu 24, 2010 4:16 pm

# 20 Pošta dvd-rw »Wed Mar 24, 2010 5:05 pm

Saznajte kako izliječiti prostatitis.

Oporavak će započeti danas.

Detaljne i dostupne o modernim metodama.
dijagnosticiranje i liječenje bolesti prostate

  • - Odredite uzroke
  • - Suzbijanje infekcija prostate
  • - Metode liječenja
  • - Kako se opet ne bi razboljeli i drugi

Maska prostate muža. Recenzije, preporuke

Djevojke, želim dati masažu prostate mojem suprugu za Valentinovo. Čuo sam da je ovo samo kozmički užitak za čovjeka. Osim toga, vrlo je korisno za muško zdravlje. A dobra stvar za one koji planiraju imati bebu. Kako napisati. Budući da stimulacija prostate ima pozitivan učinak na spermatogenogenezu. Dakle, zato što volim svog muža i pokušavam raznovrsiti intimni život. Odlučio sam pokušati ovu masažu.

Samo sam se zbunio) Pogledao sam na anatomski položaj, gotovo sam shvatio kamo bih išao. Ali ispričavam se, prsti su mi vrlo mali. I bojim se da jednostavno neću dobiti))) Što da radim onda? Netko molimo podijelite povratne informacije, savjete i preporuke. Ili je bolje da se i dalje ne gnjaviti i uzeti poseban stimulans u prodavaonici seksa. A kako muž reagira na njega, hmm))) Ne želim o tome razgovarati s njim. Želim ga iznenaditi, pod uvjetom da ne uzrokuje šok)))

Autor teksta: Yana (Volgograd)

Više o temi:

Povratne informacije i komentari

  • ✓ Primaju se samo novi odgovori.
  • ✓ Adresa e-pošte nije smještena nigdje.
  • ✓ Možete poništiti pretplatu u svakom pismu.

Mislim da ne biste trebali pokušati iznenaditi čovjeka s ovim. Takvu vrstu opijenosti općenito se tretira drugačije, a muž možda nije psihološki spreman. Čini se kao da to želite, ali to je pricking.

Da biste došli do takve masaže, najprije bih samo miluo jezik u blizini anusa, ili prilično milovati prstom tako da se nekako navikne na činjenicu da često kružite oko ovog mjesta.

Ali tako brzo, može ga uplašiti, ili tako nešto.

Jesu li vaši prsti kratki? Kako to misliš? Prostata se nalazi na dubini od 4-5 cm, dovoljno prsta da se dobije. Također možete stimulirati van područja prostate, ta točka je 2-3 cm ispod skrotuma. Zagrijati mišiće zdjelice muškarca.

Kako se zagrijati?

Vera, masaža donji dio tijela, počevši od stopala i raditi bolje od prsnog mesa, bilo koje od osnovnih ulja (sjeme grožđa, marelica, itd.).

Nedavno sam pročitao mišljenje seksologa o ovoj temi, a tamo je rečeno da je korisnost ovog postupka očito pretjerana. To jest, ova masaža nije toliko korisna i ugodna. A ako stvarno znate gdje se penjati i gdje pritisnuti, onda će to izazvati ejakulaciju. Da, jednim dodirom. U to je teško provjeriti, ali kako kažu, to je istina.

Nisam to sam pokušao, samo bacila muž na mamac na temu, ali on mu ne bi voljela, na koju je dobila odgovor koji on ne zna, jer ga nitko nikada nije dao. I to je istina, jer dok ne probate, ne znate.

Mnogo muškaraca je ovo neugodno i čak je osuđuje, jer je u svojoj biti masaža prostate anusna stimulacija. I smrtonosno je za one koji disaju neujednačeno na homoseksualne teme. Općenito, ako pravilno razumijem kada stimuliraju prostatu, čovjek dobiva senzacije koje ne možete postići običnim seksom, a ne na jednom mjestu. Stoga, s ove točke gledišta vrijedi pokušati.

Moj savjet: isprobajte tlo, jer to ne reagiraju svi ljudi i nehotice izazivaju sukob na toj osnovi, a drugo saznajte postoje li problemi s hemoroidima i drugim stvarima za taj dio kako se ne bi suocili s bolom umjesto užitka., i, naravno, ovdje je neophodno djelovati ne slučajno, već nakon deformirane teorije o tome što, kako i zašto.

Recenzije masaže prostate

Poruka koja spoznaje "12. siječanj 2013, 6:41 pm

masaža prostate

Gost Post »12. siječnja 2013, 18:47

masaža prostate

Zanima me »12. siječnja, 18:50

masaža prostate

Prakticiranje poruka »12. siječnja 2013., 19:18

masaža prostate

Post Gost »12. siječnja 2013., 22:32

masaža prostate

Gost pošta »12. siječnja 2013., 22:59

masaža prostate

Gost Post »13. siječnja 2013, 15:40

masaža prostate

Zviždaljka poruka »13. siječnja 2013., 16:21

Ono što kažu o masaži prostate - pregled pacijenata i liječnika

Masaža prostate je postupak koji je koristan za muškarce, bez obzira na dob. Pomaže aktivirati dotok krvi u prostati.

Postupak se u pravilu izvodi u medicinske svrhe. Ovisno o stanju bolesnika, njegovim sposobnostima, masažu može izvesti urolist ili samostalno, od strane žene kod kuće.

Unatoč psihičkoj nelagodnosti, masaža prostate učinkovita je za liječenje prostatisa. Zbog djelotvornog utjecaja na orgulje aktivira se cirkulacija krvi u prostati, a uklonjena i dekadirajuća tajna tajna iz zahvaćenih segmenata.

Dakle, postoji oporavak u žlijezdi novih tkiva. U slučaju uporabe lijekova njihov se učinak pojačava.

Vrste masaže

Utjecaj na prostatu može se provesti na različite načine.

rektalni

Mjerenje rektalnog prsta izvodi se kroz rektum. Za njegovo ponašanje potrebno je usvojiti sljedeće stavove: na koljena i laktove. U tom slučaju, morate se nasloniti na stolu u ležećem položaju s nogama na tijelo.

Rektalna masaža prstiju

Ovaj postupak mora biti dobro pripremljen. Da biste to učinili, stavite pastu za čišćenje 60 minuta prije postupka. Također biste trebali piti 1 litru vode za 30 minuta. To će smanjiti udaljenost između rektuma i prostate.

Nakon toga možete nastaviti s postupkom. Stručnjaci preporučuju da nose lateks rukavicu (morate prvo podmazati prst). Tada je prst umetnut u rektum na dubinu od 5 cm. Na dodir struktura prostate je vlaknasta, ima određenu sličnost s crijevima. Oblik prostate je okrugli, koji podsjeća na maticu.

Ako je žlijezda elastična, pokreti prstiju trebaju biti sigurni, pritiskom. U ovom slučaju, čovjek ne bi trebao osjetiti nelagodu.

Što se tiče mekane prostate, potrebno je pažljivo postupati. Masaža se izvodi s desnog ruba ulijevo.

Zatim masirati središnji dio (kako bi potaknuo proizvodnju tajne). U tom procesu čovjek ne bi trebao osjetiti nelagodu, bol.

hardver

U tom slučaju liječnik ne sudjeluje. Za postupak uporabe posebnih uređaja. Svi su opremljeni sondom koja treba ubrizgavati u crijeva.

Utjecaj na tijelo pomoću komprimiranog zraka, temperature, vibracija. Ovaj postupak traje 5 minuta. Masaža se vrši s malim pauzama zbog kojih se bol ne pojavljuje.

Učinkovitost s ovom vrstom masaže je ista kao i prstom. Uređaj za masažu može se provoditi u klinici, kao i kod kuće. Pacijent u ovom slučaju ima više pozicija. Jedan od najudobnijih može se nazvati položajem koljena.

Hidromasaža

Najprije morate očistiti crijeva redovitim klistirom za pranje. Nakon toga, trebate upisati toplom ekstraktu kamilice (400 ml) i postupno ga uvesti štrcaljkom u crijeva. Stručnjaci preporučuju da u tom slučaju pokušate zadržati tekućinu unutar 20-40 minuta.

Uvođenje infuzije, kao i njegovo zadržavanje, omogućuju aktiviranje istih mišića (kao kod indirektne masaže). Prednosti hidromasaže mogu se također pripisati djelovanju zagrijavanja s blagotvornim učincima tekućine.

Kretanje infuzije u donjem dijelu crijeva savršeno stimulira završetak živaca, stabilizirajući cirkulaciju krvi u području žlijezda. Zbog toga se tajni odljev događa kod atonije, snažne stagnacije. Postupci se trebaju izvoditi oko 10 dana. Nakon toga trebate uzeti 3 mjeseca pauze.

vanjski

Unatoč nižoj učinkovitosti (u usporedbi s rektalnom metodom), vanjska masaža pomaže poboljšanju cirkulacije krvi unutar žlijezde kako bi se osiguralo protok hranjivih tvari.

Postupak započinje zagrijavanjem. Istodobno, provode se klasične manipulacije. Prva je masaža lumbalne i femoralne zone.

Glavni put je gnječenje, trljanje. U procesu implementacije, postupci kretanja se lagano provode. Palčevi djeluju kao podrška. Trajanje ovih manipulacija ne bi trebalo trajati više od 7 minuta.

Nakon što je područje dobro umijeno, provode se trljanje. Njihov glavni zadatak je poboljšati protok krvi u području zdjelice. U tom je slučaju utjecaj na sakralnu regiju, ilium i donje kralješnice. Postupak počinje od dijela bedrene kosti i postupno se prelazi u trbuh.

Indikacije i kontraindikacije

Prije nego započnete jednu od vrsta masaže prostate, preporučujemo vam upoznavanje s indikacijama i kontraindikacijama.

Indikacije za masažu prostate:

  • bol u zdjelici;
  • dijagnosticiranje prostatitis;
  • kongestivne procese koji se javljaju u prostati;
  • ne-bakterijski ili bakterijski prostatitis;
  • impotencija zbog lošeg učinka prostate.

Što se tiče kontraindikacija, u nekim je slučajevima postupak nepoželjni. Grupa ograničenja uključuje:

  • prisutnost kamenja u žlijezdi (bilo koje veličine);
  • lezije zdjeličnih organa (zarazne);
  • hemoroidi, razni proktološki problemi;
  • maligni tumori u prostati;
  • ekspresivna bol u procesu.

Tko može učiniti?

Masaža prostate je postupak koji zahtijeva određenu pripremu. To je izvanredno, može ga provesti ne samo liječnik, nego i supružnik. Nije neuobičajeno da muškarci sami izvode postupak.

Ako se utjecaj provede od strane žene ili samog muškarca, prije manipulacije trebali biste dobro upoznati sa svim preporukama.

Ako nije moguće imati masažu kod kuće, preporučuje se da se obratite specijalistu za pomoć. Liječnik odabire optimalnu vrstu masaže za određeni slučaj, određuje potrebni broj sesija.

Najbolji masažeri prema muškarcima

Prostatitis se boji ovog lijeka, poput vatre!

Samo se trebate prijaviti.

Suvremeno tržište medicinskih proizvoda nudi širok raspon specijalnih uređaja za postupak. Među obiljem proizvoda, masažer Nexus Sparta, kao i pomoć MP-1, posebno su traženi među muškarcima.

Massager Nexus Sparta 5

Nexus Sparta je analni stimulans koji je napravljen od mekog, mekog touch silikona. Unutar strukture je mali vibracijski motor. Unatoč svojoj kompaktnoj veličini, ima znatnu snagu.

Rad motora može se upravljati pomoću 5 načina rada. Nexus Sparta se aktivno koristi za masažu prostate. Za jednostavnu uporabu može se koristiti mazivo.

POMOĆ MP-1 je poseban masažer dizajniran za liječenje prostatisa. Učinkovitost ovog modela dokazana je u praksi i u procesu provođenja kliničkih ispitivanja. Učinak se javlja nakon izlaganja tijelu (redovito). To eliminira napetost, grčeve, smanjenje oteklina.

Pacijentna recenzija za masažu prostate

Muškarci recenzije o masaži prostate:

  • Vladimir, 56 godina. Prostata mi je počela uzrokovati probleme od 50. godine života. Savjetujem se s mnogim liječnicima, pokušao sam mnogo lijekova. Nakon što sam imala sastanak s liječnikom u privatnoj klinici, savjetovao sam se za masažu prostate. Isprva sam to odbio. Malo kasnije, bol se počeo intenzivirati. Morao sam pokušati. Postupak je obavio liječnik. Već nakon 3 sjednice osjetio sam olakšanje.
  • Anatolij, 48 godina. Tijekom godina problemi su počeli u krevetu. U ovom slučaju, želja je sve manje. Saznala sam s Interneta da, kako bi se poboljšala kvaliteta intimnog života, možete masažu prostate. Razgovarao sam sa svojom suprugom, složila se to učiniti. Mjesec dana kasnije osjetio sam rezultat.

Liječnici recenzije

Liječnici recenzije o urološkoj masaži:

  • Oleg Krivosheev, urolog. Prevencija prostatisa se mora provesti sveobuhvatno. Vrijedno mjesto među mnogim metodama je masaža prostate. Prije nego što se morate upoznati s kontraindicijama. U odsutnosti, možete uključiti postupak u program liječenja;
  • Peter Ivanov, urolog. Za prevenciju prostatisa, preporučujem uporabu masažera kod kuće. Puno proizvoda će vam omogućiti da odaberete najbolju opciju za svaki slučaj. Massager vam omogućuje da postignete iste rezultate kao i rektalni tip postupka.

Povezani videozapisi

Urologa o učinkovitosti masaže prostate:

  • Uklanja uzroke cirkulacijskih poremećaja
  • Nježno ublažava upalu unutar 10 minuta nakon ingestije.

Prostate masažer recenzije

Bolesti prostate izgledaju muškarcima nešto daleko, zastrašujuće i nestvarno. Čak i početak bolova prilikom mokrenja, problemi u spolu, neodlučnosti i nelagodu ne postaju razlog za mnoge muškarce da vide liječnika. Ograničenje i potajno su neprikladni, bolest napreduje bez liječenja. Simptomi će se pogoršati, donoseći im opći osjećaj lošeg zdravlja, malog raspoloženja i kompleksa. Ako je liječnik prepoznao zdravstvene probleme, dijagnosticiran je, tada nema potrebe za širkanjem liječenja. Pažljivo pročitajte temu "recenzije masažnih prostata" i slijedite preporuke. Stvarni ljudi, pacijenti i liječnici dugo se razmišljaju o proizvodima različitih marki i kategorijama cijena.

Alternativna ručna masaža

Zagušenja u prostati uzrokuju upalu. Running procesi donose nelagodu, bol, impotenciju, teškoće uriniranja. Svatko iznad 35 godina može se suočiti s ovim. Zbog njihove delicije, problemi su često ušutkani, što dovodi do prostatisa.

Prostatitis je akutna i kronična bolest koja može dugo godina potkopati život.

Različite metode se koriste za liječenje bolesti:

  1. Antibiotici.
  2. Fizioterapija.
  3. Refleksologija.
  4. Ručna masaža.
  5. Masaža aparata.
  6. Kirurška intervencija.

Posljednja stavka vrijedi za prikazivanje oblika bolesti prostate. Da bi se spriječile takve negativne posljedice, potrebno je savjetovati se s liječnikom na vrijeme i ispuniti sve svoje obveze.

Ručno i aparat masaža - najučinkovitiji način za borbu protiv bolesti prostate. Zbog mehaničkog učinka, staklasti fluid i gnoj se uklanjaju iz problematičnog područja i ispuštaju se kroz kanale.

Alexey, 42 godine: "Sa 39 godina, počeo sam imati problema s" muškim zdravljem ". Odlazak u urolog bio je zastrašujući i neugodan. Stegnuta do posljednjeg - otišla je u ured s teškom boli i kroničnom deprivacijom sna. Dodijeljen prvi priručnik, a zatim aparat masaža. Naravno, prikladno je kada postupak ne treba ići. Plus kod kuće mogu ga potrošiti u prikladnom vremenu nakon posla. Osjećaji boli su također svedeni na minimum, iako mi je pomogla i masaža u ordinaciji, a moje se dobrobiti poboljšale. Ali meni je prikladnije provesti sve manipulacije bez znatiželjnih očiju, pogotovo što je učinak isti. "

Usluge urologa s probing prstom već gube svoju bivšu popularnost i relevantnost. Uostalom, možete provesti sličan postupak kod kuće, bez nepotrebnih ljudi i neugodnosti. Za to postoje posebni uređaji koji se nazivaju maserima prostate.

Razvrstavanje modela

Kada odaberete model za sebe, trebali biste se temeljiti na savjetu svog liječnika.

Vrste masažera prema metodi izloženosti:

  • toplinsko;
  • vibracija;
  • ultrazvuk;
  • magnetski;
  • Electrosrimulating.

Neki modeli kombiniraju nekoliko vrsta izloženosti. Među novim proizvodima koji se mogu kupiti u specijaliziranim prodavaonicama, vibrirajuće masažeri imaju najbolje recenzije. Uređaji su male veličine - oko 10 centimetara, oni su umetnuti 3-8 centimetara prema unutra. Ova je dubina dovoljna da stimulira željeno područje.

Kako koristiti vibrirajuće masaze: osnovna načela

Širok raspon modela sugerira malu razliku u radu, ali postoje pravila koja su univerzalna za sve uređaje:

  1. Pažljivo proučite preporuke vašeg liječnika i povežite ih s tekstom uputa za uređaj.
  2. Napravite mikrokristale prije uporabe.
  3. Mjehur se ne bi trebao isprazniti.
  4. Masaža se može izvesti samostalno kod kuće.
  5. Kako bi se olakšalo uvođenje vibrirajućeg masera potrebno je podmazivati ​​lubrikantom.
  6. Osjećaji trebaju biti udobni, a ne uzrokovati bol. Toplinu možete topiti na tjelesnu temperaturu (prati toplom vodom, ako je vodootporna).
  7. Uvođenje masažer treba plitko - 3-5 centimetara.
  8. Trajanje sesije je 5-10 minuta.

Timofey, 37 godina: "Pratio sam zdravlje prostate dvije godine. Kupio sam vibrirajuću masažu i redovito se bavila kod kuće. To znači da imam zadovoljstvo u korist muške moći. Mi radimo masažu sa svojom ženom zauzvrat. Glavno pravilo je više podmazivanja, koristimo redovitu, ljekarnu. Je li masaža u klinici - za mene bolna, neugodna. Nema problema s erekcijom, kvaliteta sperme se poboljšala, počela je pucati. Možete pokušati svakog čovjeka, a prevencija nije otkazana. "

Grigory: "Godine borbe protiv prostatitisa bile su uzaludne. Tablete i kapsule, od kolegija do tečaja, nisu imale gotovo nikakav učinak. Bol u odlasku u WC je smanjen, ali u intervalima između prijema nastavio. Vibracijski masažer je prikladan za mene, jer se bojim medicinskih manipulacija, i to je bilo loše iskustvo. Nije bilo poteškoća s upotrebom, čitala sam i izvršavala upute. Tijekom postupka izlazila je gusta tekućina, bol se počeo smanjivati. Nakon 3-5 tjedana postalo je jako dobro, ali nastavljam samostalnu masažu za prevenciju. U prvim se sjednicama došlo do napetosti, onda se naviknete na to, a više nema nelagode. "

Brojne recenzije muškaraca naglašavaju udobnost i praktičnost uređaja s vibromassageom. Dostupnost je važna, kako su govorili i liječnici i pacijenti. Nije dovoljno nekoliko sesija da prolaze prostatitis. Ne postoji magija, masaža je također metoda liječenja, djelotvorna samo uz stalnu praksu.

Pregled popularnih modela: recenzije muškaraca i liječnika

Raspon masaza je širok, pružamo opise i recenzije popularnih modela koji su već odobreni od strane liječnika i pacijenata. Možete odabrati što je bolje, praktičnije i praktičnije.

Nexus Revo

Uređaj postoji u nekoliko modela različitih cjenovnih kategorija. Ujedinjeni su:

  • rotirajuća glava za učinkovitu masažu problema područja;
  • 6 brzina;
  • prikladan anatomski oblik;
  • USB punjiva baterija;
  • siguran materijal - medicinski silikon i plastika;
  • otpornost na vlagu (pogodna za pranje bez uranjanja u vodu).

Proizvođači preporučuju uporabu uređaja za liječenje, prevenciju i užitak. Recenzije prostate masažera Nexus Revo su pozitivni čak i među pretencioznim kupcima, ali postoje neke nijanse koristiti. Sudac za sebe:

Vladimir: "Uređaj je dobar, servisiran, ali skup. Bio sam tretiran za 10 sesija - simptomi kronične bolesti su nestali. Teško je riješiti se uputama, koristim jedan način rada. "

Igor: "Smatram da je maser napredovao među nizom drugih modela. Radna površina je sigurna - medicinski silikon čini dobar posao čak i kod čestih opterećenja. Tijekom tečaja nisam propustio uzimati lijekove, sve zajedno i dali dobar rezultat. Bol je prošao, mokrenje je prestalo biti teško. Velika prednost za mene je da ne morate ići na kliniku za fizioterapiju, vrijeme je oslobođeno. "

Pavel Nikolaevich, urolog: "Nexus Revo radi jer se obavlja mehanička akcija, slična manipulacijama prstima u ordinaciji. Materijali su sigurni, uz tradicionalni medicinski tretman dopuštaju korištenje vibrirajućeg masera. "

Vibropros

Značajka Vibropros masara s vibro elementom je minijaturni promjer. Prolazni dio dosegne samo 2 cm, što smanjuje na minimum sve neugodne senzacije kada se primjenjuje. Uređaj je izrađen od plastike, oblik je prikladan za uvođenje i postupak. Prosječna potrošnja je 3-5 minuta. Prikladan je za prikupljanje sekrecije prije ispitivanja.

Recenzije liječnika i pacijenata o massageru:

Nikolaj Gromov, urolog: "Liječenje s uređajem u sprezi s terapijom daje pozitivan trend. Dodijelite muškarcima različite dobi. Učinkovito, udobno za kućnu upotrebu. "

Sergey: "Simptomi upale prostate uznemiruju me nekoliko godina, posjet liječniku bio je odgađanje. Kad su bolovi postali sustavni i snažni, okrenuo se poliklinici prema urologu. Liječnik se pokazao primjerenim, razumijevanjem, propisanim tretmanom + preporučenim korištenjem Vibropros. Očekivao sam nekoliko neugodnih osjećaja iz postupka, bio sam malo uplašen, ali tada sam se čak "uključio" u proces. Od samog početka nije mi pomoglo, ali nije vrijedno čekati čudo. Mjesec liječenja donio je plod i zdravlje se poboljšalo. Siguran sam da bi na nekim tabletama oporavak napredovao sporije. "

Prostata pomaže MP-1

Uređaj poboljšava protok krvi, smanjuje bol prilikom mokrenja, uklanja ustajalu tajnu prostate. Izrađen od medicinskog silikona, jednostavan za rukovanje. Proizvođač Uvipe, Njemačka. Upozorenja za uporabu su:

  • prerana ejakulacija;
  • slaba erekcija;
  • bol u perineumu i tijekom mokrenja;
  • smanjen seksualni nagon.

Recenzije masaza za pomoć Prostata su brojne zbog potražnje za proračunskim uređajem:

Dmitrij: "Koristim uređaj za pola godine, dokazao sam svoju učinkovitost. Još neću razmišljati o drugim modelima, volim ono što sam već kupio. Je li mi masaža pomogao? Bolovi su se smanjili, raspoloženje se povećalo, a seks je postao zanimljiv (zbog boli, već sam zaboravio što je to). "

Ivan Sergejevich: "Imala sam sve simptome prostatitisa, morala sam otići u okrugu kliniku. Ultrazvuk i pregled potvrdili su dijagnozu, postavljam stopu na dugi način liječenja. Pilule bez fizioterapije pomogle su slabo. Dodana je masaža. Bolestan sam bol, pa sam odabrao kućnu masu za poboljšanje zdravlja kad ga nitko ne vidi. Za korištenje uređaja nije bilo bolno, čak i malo ugodno. Prikladno, nema kompliciranih upravljačkih ploča - jedan gumb. Ne smijem kupiti mnogo novca. "

Nikita: "Jednostavan za uporabu, brzo pomaže. Počeo je koristiti, tjedan dana kasnije počeo je više pažnje posvetiti svojoj ženi nego prije. "

Victor Smagin, urolog: "Među pacijentima, masaža Prostata pomoći je u potražnji. Mislim da je točka učinkovitosti i dobre politike cijena koju je odabrao proizvođač. "

Recenzije liječnika i muškaraca samo potvrđuju da je potrebno provesti masažu terapiju u kombinaciji s lijekovima. Pravilno odabrani tijek lijekova, zajedno s mehaničkim učincima na prostatu, daje brzu pozitivnu dinamiku. Ne postoji ništa što bi se trebalo stidjeti - tretirati vibrirajući maser kao univerzalni lijek za vaše neugodne simptome. Razmotrite tretman na ovaj način, a rezultat neće dugo trajati.

Maska za prostatu za samostalno masažu

Većina muškaraca ne želi otići liječniku na vrijeme: netko je jako zauzet na poslu, drugi su jednostavno sramežljivi ili uplašeni. Kao rezultat toga, tijekom pregleda, stručnjak dijagnosticira napredni stupanj bolesti, a liječenje traje jako dugo. U međuvremenu, problemi s muškom seksualnom sferom susreću se u gotovo svakom članu jačeg spola nakon 40-45 godina. Za takve "nezavisne" muškarce je prostata masaža dizajnirana za kućnu upotrebu. Što je uređaj, koje su vrste uređaja razvijene, reći ćemo o popularnim masazama prostate s pregledima i fotografijama uređaja u nastavku.

Iz samog naziva jasno je da je urološki prostata masažer namijenjen za samo-masažu prostate kod kuće. Proizvod može imati drugačiju strukturu, oblik i način rada, ali glavna funkcija je djelotvoran učinak na važan muški seksualni organ, a koji slijede takvi ciljevi:

  1. Ispuštanje ustajale sekrecije iz prostate.
  2. Uklanjanje boli.
  3. Olakšajte mokrenje.
  4. Poboljšanje kvalitete seksualnog života i seksualne aktivnosti.

Na temelju utjecaja, medicinski uređaj će biti učinkovit za liječenje kroničnih upalnih bolesti prostate i susjednih organa (prostatitis, vesikulitis, uretroprostatitis, prostata), adenoma (hiperplazija organa) s patološkim promjenama vena, problema s erekcijom (erektilna disfunkcija) i ejakulacije. Neki muškarci vole koristiti maser za prevenciju muških seksualnih oboljenja, ali uređaj nema službene naznake za takvu upotrebu.

Ovisno o svojstvima rada, urološki prostata masažer može pripadati jednoj od nekoliko skupina. Prije svega, uređaj može biti invazivan, tj. Umetnut u rektalni lumen i neinvazivno, koji se koristi isključivo izvana. Opcije za invazivne naprave na mehanizam utjecaja:

  • Termalni masažer za liječenje prostatisa. Uporaba proizvoda poboljšava cirkulaciju krvi u organu, što rezultira ubrzavanjem procesa regeneracije. Ako se antibiotici upotrebljavaju istodobno s masažom prostate, ubrzanje protoka krvi će dovesti do povećanja koncentracije lijeka u tkivima organa, čime se povećava mogućnost potpunog i brzog oporavka.
  • Vibracijska masaža prostate. Ima poticajni učinak. Uređaj povećava ton tijela, čime se smanjuje ozbiljnost stagnacije i olakšava izlučivanje tajne.
  • Magnetski masažer. Primjena vam omogućuje da smanjite aktivnost upale u prostati, što smanjuje ozbiljnost boli, oteklina organa, normalizira protok urina i pomaže u smanjenju prostate u veličini.

Vibrating prostata masaža povećava tjelesni ton

Invazivni uređaji zasigurno su više kao izravna masaža prstiju prstiju koja se prakticiraju u medicinskim ustanovama, ali nisu svi spremni samostalno provoditi postupak. U takvim slučajevima, predstavnik jačeg spola može kupiti neinvazivni uređaj. Njihova prednost je mogućnost provođenja terapije na bilo kojem mjestu pogodnom za muškarce s 10-20 besplatnih minuta.

Nije moguće koristiti elektrostimulator prostate za sve patologije prostate. S obzirom na mehanizam djelovanja, kontraindikacije za uporabu su:

  1. Hemoroidi u akutnoj fazi.
  2. Maligne neoplazme prostate.
  3. Ispuhivanje upalnog procesa mokraćnog mjehura, uretre.
  4. Urolitijaza i kamenje prostate.

Kontraindikacije mogu biti opće upalne bolesti praćene trovanjem, groznicom. Na primjer, vibrirajući maser za prostatu ne smije se koristiti za tuberkulozu, bolest crijeva.

Da bi tretman imao pozitivan učinak, potrebno je pravilno koristiti prostirač za masažu. Osim toga, provodite li ovakav postupak, trebali biste se sjetiti o higijeni. Upute o korištenju bilo kojeg uređaja sadrže detaljne upute o ispravnom korištenju uređaja. Ako vam treba savjet, na Internetu postoji više video tutorskih programa koji vam pomažu da upravljate uređajem. Evo kratkog vodiča za operaciju invazivnog vibrirajućeg masera:

  • Prvo morate provesti obuku. Masaža se uvijek izvodi nakon pokreta crijeva. Ako je to nemoguće učiniti sami, trebate staviti klistir za čišćenje.
  • Elektromagnetu prostate treba staviti na raspolaganje kondom. Postoje uređaji koji već imaju te proizvode, ali za neke morate unaprijed rezervirati kondome.
  • Vrh uređaja podmazan vazelinom ili specijaliziranim lubrikantom.
  • Masaža prostate mora biti u vodoravnom položaju, tako da čovjek mora ležati na svojoj strani.
  • Savjet treba lagano umetnuti u rektum tako da se konveksni dio uređaja projicira u prostati.
  • Uključite uređaj.
  • Nakon upotrebe dobro uklonite proizvod. Prezervativ se baca, a masažer mora biti dezinficiran.

Prije postupka morate očistiti crijeva.

Masaža prostate uz pomoć masažera traje različitu količinu vremena. Ako uređaj radi pomoću magnetskog polja, postupak se provodi ne više od 1 minute. Ostali modeli trebali bi "raditi" 10-30 minuta. U uputama će biti naznačeno određeno vrijeme rada.

Možete kupiti invazivne i neinvazivne modele u mrežnim ljekarnama i trgovinama. Jedan od najpopularnijih modela je Mavit ULP-01. Mavit proizvodi Elatomsky biljka i ima nekoliko vrsta utjecaja odjednom:

  1. Toplinska.
  2. Mehanička (vibracija).
  3. Magnetski puls.

Mala amplituda pokreta uređaja s imenom Mavit ne dovodi do pojave nelagode i boli kod muškarca. Uređaj pomaže u boljem ispuštanju tajnosti prostate.

Zahvaljujući toplini, uređaj će imati smirujući učinak i pomoći pri opuštanju. Magnetski impulsni učinak aktivirat će metaboličke procese u prostati.

Prema uputama za liječenje postupaka prostate treba biti redovita. Tijek terapije je 6-9 postupaka s prosječnim trajanjem od 15-30 minuta. Liječenje se obavlja dnevno, ako nema kontraindikacija. Pažnja: uporaba uređaja Mavit moguće je samo uz potpuno uklanjanje maligne neoplazme organa, budući da toplinska obrada može dovesti do smrti stanice prostate i oštrog rasta neoplazme.

Slijedeći na popisu je Nexus Revo 2 masaža prostate. Značajka Nexus Revo Two je prisutnost nezavisno okretne glave. Proizvođač pozicionira uređaj kao najbolji inovativni model profesionalnog masažera. Nexus ima 6 načina rada, ispravan anatomski oblik, punjivu bateriju i vodootpornu kutiju. Prosječna cijena modela je 9900 ruskih rubalja.

Lijek ima 6 načina rada robota

Britanska tvrtka Nexus proizvodi još jednu verziju Nexus massager - Nexus revo stealth. Model ima 6 načina rada, a također je opremljen zasebno rotirajućom glavom (vibro element), dizajn koji omogućuje istovremenu stimulaciju kako unutar tako i izvan područja prepona, kao i daljinskim upravljačem. Masaža prostate masažera provodi gotovo tiho. Uređaj je izrađen od medicinskog silikona i plastike otpornog na vlagu. Trošak od 16 tisuća. str.

Neinvazivna masaža prostate je uređaj nazvan Straw goby. Vizualno, proizvod je reljefni konus, koji se može koristiti bez uklanjanja odjeće. Da bi učinak učinio, dovoljno je sjediti na njemu, tako da se skrotum nalazi ispod zadebljanog dijela, i pomiče kretnje. Na web stranici distributera postoje recenzije koje muškarci koriste izravno na autobusu. Prijevoz manevri i kvrga na putu pomoći će obavljati masažu prostate, kao da je to učinio profesionalni urolist. Ostaje razumjeti, a ovdje "bik"? Proizvođač kaže da mehanizam djelovanja uređaja donekle podsjeća na jahanje konja ili kormila. Koliko je skupo masaža prostate ovisi o regiji u kojoj se isporuka obavlja: prosječna cijena uređaja iznosi 53 USD.

Nije pristupačno da svatko kupi alat za masažu, jer uređaj troši prosječno 6 do 12 tisuća ruskih rubalja. Stoga, neki muškarci su zainteresirani za rad s vlastitim massagerom prostate. A neki dobivaju prilično udobne mogućnosti. Međutim, kako bi domaći masažer prostate sa svojim vlastitim rukama, morate biti strpljivi i vješti. Da biste uređaj učinili udobnom, morate odlučiti o:

  • Duljina radnog područja.
  • Promjer.
  • Obrazac.
  • Po materijalu.

Prije uporabe masažera preporučuje se savjetovati se s liječnikom

Naravno, svatko odabire veličinu za sebe, ali to je ispravnije zaustaviti na duljini radnog područja do 10 cm, a 2-3 cm se smatra dovoljnim. Za domaću masažu, poželjno je koristiti gips ili glinu. Plasticin se smatra manje pouzdanim: naravno, napravljen je proizvod od plastičnog materijala, ali takav uređaj neće dugo trajati.

Masažer za liječenje prostate, koji ste uspjeli učiniti vlastitim rukama, ni na koji način ne smije biti niži od tvornice u snazi ​​i drugim svojstvima. Kada koristite dobar uređaj ne uzrokuje bol ili nelagodu.

Obvezni zahtjev je mogućnost antiseptičke obrade. Ako je nemoguće ispuniti sve zahtjeve, ne biste trebali pokazati nepotrebnu autonomiju i, ako je potrebno, koristite maser ili vibrirajuću masažu prostate kako biste uštedjeli novac i odabrali najpristupačniju opciju.

Zaključno, treba reći da liječenje s masažerom treba započeti nakon savjetovanja s urolom. Recenzije liječnika kažu da samo ograničeni broj muškaraca treba masažu prostate, a ostatak postupka bit će beskoristan ili čak štetan. Zbog toga bi trebalo uzeti ozbiljno uzimanje u obzir pri kupnji i uporabi uređaja, jer najbolji masažni prostate nije najčešće publiciran, ali onaj koji će se koristiti za namjeravanu svrhu. Samo stručnjak će vam reći koja je prostata masaža bolje kupiti, kako, koliko dugo ga koristiti i koje rezultate liječenja može očekivati.

Prijava: 7/09/13
Poruke: 431

Jebeš, i samome sebi na bilo koji način? općenito je glupa da netko u mojoj magarici poked oko, to je bolje biti najviše

Masaža prostate

Masaža prostate

# 1 Post arthur »sub vel 14, 2010 5:47 pm

# 2 Poruka mak455 »Ned vel 14, 2010 7:56 pm

# 3 Message Wrestler »Pon Feb 15, 2010 1:24 am

# 4 Post Upgrader »čet vel 23, 2010 7:24 pm

# 5 poruka mak455 "uto veljača 23, 2010 7:47 pm

# 6 Post Samurai »uto veljača 24, 2010 11:00

# 7 Post Mels »Ned vel 24, 2010 3:04 pm

# 8 Poruka na dvd-rw »Wed Feb 24, 2010 8:04 pm

# 9 Post by igorusha »uto vel 24, 2010 8:10 pm

# 10 Post Upgrader »uto veljača 24, 2010 10:18

# 11 Post by igorusha »uto vel 24, 2010 11:24 pm

# 12 Post Mels "čet vel 25, 2010 12:17

# 13 Post Wik "čet vel 25, 2010 12:22

# 14 Post Sasha White "čet vel 25, 2010 8:11 am

# 15 Post Vic »čet vel 25, 2010 10:23 am

# 16 Post Mels "Thu Feb 25, 2010 4:14 pm

# 17 Post Sasha White »čet vel 25, 2010 10:33 pm

# 18 Poruka limus »Fri Feb 26, 2010 10:26 pm

# 19 Post by Dmitry V »uto ožu 24, 2010 4:16 pm

# 20 Pošta dvd-rw »Wed Mar 24, 2010 5:05 pm

Saznajte kako izliječiti prostatitis.

Oporavak će započeti danas.

Detaljne i dostupne o modernim metodama.
dijagnosticiranje i liječenje bolesti prostate

  • - Odredite uzroke
  • - Suzbijanje infekcija prostate
  • - Metode liječenja
  • - Kako se opet ne bi razboljeli i drugi

Maska prostate muža. Recenzije, preporuke

Djevojke, želim dati masažu prostate mojem suprugu za Valentinovo. Čuo sam da je ovo samo kozmički užitak za čovjeka. Osim toga, vrlo je korisno za muško zdravlje. A dobra stvar za one koji planiraju imati bebu. Kako napisati. Budući da stimulacija prostate ima pozitivan učinak na spermatogenogenezu. Dakle, zato što volim svog muža i pokušavam raznovrsiti intimni život. Odlučio sam pokušati ovu masažu.

Samo sam se zbunio) Pogledao sam na anatomski položaj, gotovo sam shvatio kamo bih išao. Ali ispričavam se, prsti su mi vrlo mali. I bojim se da jednostavno neću dobiti))) Što da radim onda? Netko molimo podijelite povratne informacije, savjete i preporuke. Ili je bolje da se i dalje ne gnjaviti i uzeti poseban stimulans u prodavaonici seksa. A kako muž reagira na njega, hmm))) Ne želim o tome razgovarati s njim. Želim ga iznenaditi, pod uvjetom da ne uzrokuje šok)))

Autor teksta: Yana (Volgograd)

Više o temi:

Povratne informacije i komentari

  • ✓ Primaju se samo novi odgovori.
  • ✓ Adresa e-pošte nije smještena nigdje.
  • ✓ Možete poništiti pretplatu u svakom pismu.

Mislim da ne biste trebali pokušati iznenaditi čovjeka s ovim. Takvu vrstu opijenosti općenito se tretira drugačije, a muž možda nije psihološki spreman. Čini se kao da to želite, ali to je pricking.

Da biste došli do takve masaže, najprije bih samo miluo jezik u blizini anusa, ili prilično milovati prstom tako da se nekako navikne na činjenicu da često kružite oko ovog mjesta.

Ali tako brzo, može ga uplašiti, ili tako nešto.

Jesu li vaši prsti kratki? Kako to misliš? Prostata se nalazi na dubini od 4-5 cm, dovoljno prsta da se dobije. Također možete stimulirati van područja prostate, ta točka je 2-3 cm ispod skrotuma. Zagrijati mišiće zdjelice muškarca.

Kako se zagrijati?

Vera, masaža donji dio tijela, počevši od stopala i raditi bolje od prsnog mesa, bilo koje od osnovnih ulja (sjeme grožđa, marelica, itd.).

Nedavno sam pročitao mišljenje seksologa o ovoj temi, a tamo je rečeno da je korisnost ovog postupka očito pretjerana. To jest, ova masaža nije toliko korisna i ugodna. A ako stvarno znate gdje se penjati i gdje pritisnuti, onda će to izazvati ejakulaciju. Da, jednim dodirom. U to je teško provjeriti, ali kako kažu, to je istina.

Nisam to sam pokušao, samo bacila muž na mamac na temu, ali on mu ne bi voljela, na koju je dobila odgovor koji on ne zna, jer ga nitko nikada nije dao. I to je istina, jer dok ne probate, ne znate.

Mnogo muškaraca je ovo neugodno i čak je osuđuje, jer je u svojoj biti masaža prostate anusna stimulacija. I smrtonosno je za one koji disaju neujednačeno na homoseksualne teme. Općenito, ako pravilno razumijem kada stimuliraju prostatu, čovjek dobiva senzacije koje ne možete postići običnim seksom, a ne na jednom mjestu. Stoga, s ove točke gledišta vrijedi pokušati.

Moj savjet: isprobajte tlo, jer to ne reagiraju svi ljudi i nehotice izazivaju sukob na toj osnovi, a drugo saznajte postoje li problemi s hemoroidima i drugim stvarima za taj dio kako se ne bi suocili s bolom umjesto užitka., i, naravno, ovdje je neophodno djelovati ne slučajno, već nakon deformirane teorije o tome što, kako i zašto.