Search

Mavit u urologiji za masažu prostate kod muškaraca: indikacije, kontraindikacije i opseg

Liječnici potvrđuju činjenicu da se broj muškaraca koji se suočavaju s bolestima prostate raste.

Njihovo liječenje je izazovno, jer se prostata nalazi na nepristupačnom mjestu. Pored lijekova koji su propisani pacijentu, kako bi se ublažili simptomi bolesti i smanjili upalu, potrebno je nositi se s zagušenjima u tijelu.

Pojavljuju se zbog nedostatka tjelesne aktivnosti i sjedilačkog načina života muškarca. Masaža prostate jedna je od neophodnih metoda liječenja koju liječnik propisuje pacijentima.

Većina muškaraca je negativna u vezi s njegovim ponašanjem, budući da su predrasude zatočene i nisu spremne dopustiti da stručnjak utječe na tijelo na taj način.

Mavit ULP-01, posebno razvijen uređaj liječnika za mehaničko liječenje prostate s terapeutskom svrhom, pomaže u rješavanju ovog problema. Njegov izum je postignuće uroloških, budući da je njezina učinkovitost prepoznata od strane liječnika i pacijenata i potvrđena je brojnim pregledima.

Cijena masara je potpuno opravdana, budući da je pacijent, nakon što je jednom platio, prima uređaj koji se može koristiti mnogo puta po potrebi u udobnim uvjetima za njega.

Indikacije i kontraindikacije o korištenju uređaja

Mavit je fizioterapeutski uređaj, djeluje na prostatu na tri načina odjednom: povećanjem temperature tkiva uz pomoć proizvedene topline, vibrira i stvara magnetsko polje. Ova metoda izloženosti određuje naznake za uporabu uređaja navedenog u uputama.

Liječenje Mavitom treba obaviti u bolesnika s kroničnim prostatitisom u remisiji, kao i hiperplazije prostate. Također je propisan za druge urološke probleme (prostatski vesikulitis, uretroprostatitis). Prije korištenja uređaja pacijent treba posjetiti liječnika i biti dijagnosticiran za točnu dijagnozu.

Korištenje Mavit-a ima brojne kontraindikacije, od kojih je nedostatak potrebno osigurati prije početka liječenja. Svaki pacijent treba znati da uređaj ne može biti korišten u akutnom obliku upale prostate i organa zdjelice, kao i tijekom pogoršanja kroničnog tijeka bolesti.

Onkološki procesi u rektumu, prostati, crijeva ili mokraćnog mjehura su apsolutna kontraindikacija na uporabu Mavita. To uključuje tuberkulozu organa ili sumnju na to.

Tko će odgovarati uređaju Mavit

Uređaj Mavit će biti korisno za muškarce koji prate njihovo zdravlje i nemaju kontraindikacije za njegovu upotrebu. Nije potrebno čekati da se pojave bolesti prostate, moguće je započeti s prevencijom u vremenu. Masiranje prostate s Mavitovim aparatom je vrlo korisno za muško zdravlje, pomaže povećati libido i povećati snagu, kao i prilagoditi metabolizam u žlijezdi i pojačati proces regeneracije tkiva.

Jedan od uzroka prostatisa je stagnacija u tijelu. Oni doprinose gomilanju mrtvih stanica u tkivima koja uzrokuju upalni proces. Stoga je masaža prostate dobra metoda za prevenciju bolesti prostate. Muškarci koji već imaju bolesti prostate trebaju kupiti uređaj nakon savjetovanja s urolom. Postat će pouzdan pomoćnik u borbi protiv bolesti.

Uz to, možete masažu prostate u bilo kojem trenutku, u ugodnom okruženju za pacijenta. To će osigurati veću učinkovitost liječenja i poboljšati učinak lijekova propisanih od strane liječnika.

Pacijenti prije liječenja trebaju uzeti u obzir jednu nijansu, ne preporučuje se utjecati na prostatu u vrijeme akutne upale, jer to može pogoršati situaciju. Cijena masažera u potpunosti je opravdana prednostima koje može donijeti pacijentu jer se uređaj može koristiti za liječenje mnogo puta.

Uređaj Mavit: oprema, princip djelovanja i korak po korak upute za uporabu

Uređaj Mavit je certificirani uređaj i uspješno se koristi za liječenje bolesti prostate dugi niz godina. Tijekom tog vremena prikupilo je dovoljno informacija o njegovoj učinkovitosti, koja se, po želji, može upoznati. Iskustvo liječnika i pregled pacijenata govori za sebe. Štoviše, ako se ispravno liječi, mogućnost pojave nuspojava praktički je isključena.

Uređaj i načelo rada uređaja

Skup Mavit aparata sastoji se od samo nekoliko elemenata. Kartonska kutija sadrži mali bijeli uređaj izrađen od polistirena. Napajanje kabelom i kabelom s aplikatorom za pacijenta ostavljaju ga. Svaki uređaj popraćen je korisničkim priručnikom koji ima sve potrebne informacije za kupca. Na poklopcu jedinice Mavit postoji nekoliko pokazatelja koje svijetle kad se uključi.

Trajanje svog rada kontrolira ugrađeni timer. To utječe na tijelo s toplinom, vibracijskom masažom i magnetskim poljem, čime se postiže visoka učinkovitost postupka.

Provođenje postupka u nekoliko jednostavnih koraka.

Pri kupnji Mavit stroja, čovjek treba pažljivo proučiti upute, kao i brinuti o dostupnosti dodatnih sredstava potrebnih za liječenje uz njegovu pomoć.

Sam postupak se može podijeliti u nekoliko faza:

  1. Treba pripremiti tijelo. Da bi to učinili, pacijent mora isprazniti mjehur i rektum. Ako ne želite ići na zahod, dopušteno je koristiti klistir.
  2. Kako bi postupak bio ugodan i higijenski, mlaznica umetnuta u tijelo trebala bi biti stavljena u kondom i dobro razmazana vazelinom.
  3. Tretman bi trebao biti ležao. Uređaj se postavlja unutar rektuma tako da ga ravni kraj dodiruje u području gdje se nalazi prostata.
  4. Trajanje postupka je 30 minuta. Nakon isteka vremena, uređaj će se isključiti i svjetla na kućištu će nestati.
  5. Mlaznica treba pažljivo ukloniti iz anusa, ukloniti kondom i ne zaboraviti ga dezinficirati na način naveden u uputama.
  6. Čovjek se preporuča da se odmori nakon postupka, pa će se iscjeljujući učinak bolje ispraviti.

Uređaj Mavit: koliko košta, gdje se može kupiti, pregleda pacijenata o njegovoj uporabi

Unatoč činjenici da se Mavit uređaj preporučuje da ga koristi liječnik, nisu svi bolesnici spremni za kupnju, dijelom zbog straha da neće imati željeni učinak. Možete se uvjeriti u neosnovane sumnje proučavajući načela rada uređaja i čitajući recenzije o rezultatima liječenja s njom.

Ovo nije placebo, koji djeluje na tijelo samo zbog uvjerenja u njegovu učinkovitost pacijenta. Kako se uređaj Mavit radi može se vidjeti sa svojim očima. Da biste to učinili, samo dodirnite njegov savjet i uvjerite se da se zagrijava i vibrira. Potreba za masažom prostate, nitko nema sumnje, kao što je potvrđeno u praksi.

Terapeutski učinak

Pacijent osjeća terapijski učinak nakon nekoliko postupaka. Pogotovo ako se liječenje ne provodi samo uz pomoć uređaja, već u kombinaciji s uzimanjem potrebnih lijekova, koji su nužno propisani za kronični prostatitis i druge probleme s žlijezdom kod muškaraca.

Uređaj Mavit poboljšava svoje djelovanje, a pacijent brzo napreduje. Neki bolesnici nakon sesije imaju pogoršanje bolesti, to nije razlog za otkazivanje liječenja, a do kraja tečaja sve se normalizira. Ali to vrijedi samo za one pacijente koji su se konzultirali s liječnikom i sigurni su u nedostatku kontraindikacija.

Trebam li kupiti

Svaki pacijent odgovara na ovo pitanje za sebe, nakon savjetovanja s liječnikom. Na internetu postoje mnoge recenzije muškaraca, za koje je kupnja uređaja postala profitabilna investicija u njihovo zdravlje. Bez obzira na to jesu li tretirani ili korišteni ureñaj za prevenciju.

Zdravlje je jedna od najvažnijih vrijednosti u životu osobe, tako da nema potrebe za spremanjem novca za spremanje ili vraćanje. Štoviše, trošak nabave uređaja isplaćuje prednosti koje muškarac prima od njega, bez da bude lijen za podvrgavanje tijeka liječenja unutar preporučenog vremenskog okvira.

Gdje mogu kupiti Mavit uređaj i koja je njegova cijena

Uređaj proizvodi Elatomsky Instrument Plant u Rusiji. Može se kupiti izravno od proizvođača ili naručiti od trgovaca, prvo se uvjerio da su prodavači originalne robe. Cijena uređaja Mavit Elat ovisi o politici prodavatelja i može biti nešto drugačija, obično unutar 10 do 12 tisuća rubalja. Savjetujemo vam da proučite ponude na tržištu prije nego što kupite, kako biste pronašli ponudu koja vam je pogodna.

Pacijentna recenzija o liječenju Mavitom

Olga, Saratov "Prije nekoliko godina počeo sam primijetiti da je moj muž češće počeo posjetiti toalet i počeo ga smetati. Iskreno smo govorili, a priznao je da je prije tjedan dana počeo osjećati nelagodu tijekom urinacije, što se samo povećava s vremenom. Mrzio je kontaktiranje liječnika i morao sam ga uvjeriti da nekoliko dana posjeta urologu. Liječnik je dijagnosticirao adenom prostate i propisao je tijek liječenja koji se sastojao od nekoliko lijekova. Potreba za uzimanjem lijekova, kao što je Vitaprost i No-Shpa, muž je percipirao kao normalno, ali je odbio prihvatiti masažu ravnomjerno. Tada sam počeo tražiti alternativu, nazvan njegov liječnik, i preporučio mi je uređaj Mavit. Prošlo je vrlo malo vremena i nestali su simptomi bolesti, ali pazim da moj muž ne zaboravi na preventivne mjere, od kojih je jedna masaža uz pomoć Mavita. Dvije godine nisu zapažene periode pogoršanja. "

Igor, Volgorad "Mavita je savjetovao da kupim prijatelja. Nekako smo počeli govoriti o muškarcima, a ispostavilo se da smo imali isti problem. Pročitala sam recenzije na Internetu, i iako su bile mješovite, zainteresirala sam se za Mavit. Kad sam došao do svog urologa za konzultacije, potvrdio je da je uređaj dobro radio za liječenje prostatisa i savjetovao me da probati ovu metodu, ako je moguće. Kupio sam je i upotrijebio ga po potrebi. Ovo je dobra alternativa za masažu prsta, što mi se ne sviđa. "

forum-prostatit.ru - Forum o muškim bolestima.

Razmjenjujemo iskustva i metode liječenja.

Pomaže li apporat Mavit ili SRV-1?

Moderator: radost

Pomaže li apporat Mavit ili SRV-1?

Goga "11. svibnja 2011., 10:58

Re: Da li pomoćnik Mavit ili SRV-1 pomažu?

elamed "16. svibanj 2011, 08:53

Re: Da li pomoćnik Mavit ili SRV-1 pomažu?

haha »16. svibanj 2011, 09:01

Re: Da li pomoćnik Mavit ili SRV-1 pomažu?

haha "17. svibanj 2011, 19:37

Re: Da li pomoćnik Mavit ili SRV-1 pomažu?

radost »24. svibnja 2011., 16:04

Re: Da li pomoćnik Mavit ili SRV-1 pomažu?

haha »24. svibanj 2011, 19:12

Re: Da li pomoćnik Mavit ili SRV-1 pomažu?

radost »24. svibnja 2011., 23:37

Re: Da li pomoćnik Mavit ili SRV-1 pomažu?

haha "30. svibnja 2011., 20:14

Re: Da li pomoćnik Mavit ili SRV-1 pomažu?

Sasha Bely "12. lipnja 2011, 13:50

Uređaj mavit cijenu i recenzije

Praksa pokazuje da liječenje prostatitisa s konvencionalnim lijekovima ne donosi uvijek pozitivne rezultate. Stoga su znanstvenici razvili uređaj koji vam omogućuje da se produktivno nosite s ovim problemom u kombinaciji s lijekovima. Kakav je učinak medicinskog uređaja Mavit na prostatu, i kakve recenzije ostavljaju muškarce?

Koji je uređaj

Mavit je specijalizirani uređaj dizajniran za liječenje i spinalne i home-kronične upale prostate i erektilne slabosti.

Iskustvo pokazuje da je općenito prihvaćen tretman ovih problema preskup, bolan i ne daje uvijek pozitivne rezultate. Zato su proizvođači osmislili takav uređaj koji se može nositi s problemima prostate (zamjenjujući ručnu masažu prostate) u kombinaciji s uporabom lijekova. A ako koristite uređaj za profilaktičke svrhe, možete zaboraviti na prostatitis.

Mavit vam omogućuje poboljšanje dobrobiti muškaraca, smanjuje upalu i povećava učinak lijekova.

Aparat djeluje u tri funkcije:

  • toplina;
  • meki vibromassage;
  • magnetski impulsi.

Što uređaj može:

  • eliminirati upalu i poboljšati funkciju prostate;
  • uspostaviti mikrocirkulaciju, aktivirati imunitet, povećati koncentraciju antibiotika;
  • ima anti-edem i protuupalni učinak, uklanja bol;
  • stimulira kontrakciju mišića prostate i stabilizira njihov ton, ublažava znakove iritacije;
  • normalizira rad genitalija i povećava snagu.

Pacijentni pregled

Da biste saznali radi li neki lijek ili uređaj, morate se obratiti mišljenju onih koji su ga već iskusili. I tek nakon toga možete početi liječenje.

Nakon pregleda urologa primio sam preporuku za korištenje Mavita, koji može zamijeniti ručnu masažu za liječenje povećane prostate. Postalo je malo lakše, pokušat ću dalje. Mnogo je jeftinije napraviti masažu kod kuće nego ići na masažu kod liječnika.

Mavit je koristio dvije godine. Ne samo da nije pomogla, već je i pogoršala situaciju. Uređaj samo pogoršava kronični prostatitis.

Dmitrij, 53 godine.

Nakon druge upotrebe uređaja osjetio sam neugodu. Odlučio sam da ne riskiram i stavim uređaj na policu. Možda ću ponovo pokušati negdje.

Koristi se za preventivne svrhe. Činilo mi se da uređaj nije dovršen. Bilo bi lijepo i dalje moći prilagoditi frekvenciju vibracija i grijanja u uređaju. Općenito, uređaj je, po mom mišljenju, vlažan, treba neki posao.

Alexander, 57 godina.

Koristim uređaj Mavit. Nakon dva mjeseca terapije, došlo je do olakšanja u urogenitalnom sustavu i cijelom tijelu. Zadovoljan sam rezultatima.

Liječnik je preporučio aparat Mavit. Odlučio sam pokušati. Nakon dva dana korištenja, bolest se brzo poboljšala. Nastavite upotrebljavati.

Što liječnici kažu

Recenzije o uređaju Mavit dvosmisleno.

Urolozi o radu Mavit izraženi su kako slijedi:

Može se koristiti kao dodatna metoda za liječenje droga, a zatim samo ako ne postoji pogoršanje upalnog procesa.

  • Učinak lijeka može se naučiti samo iz prakse. Na primjer, 44-godišnji pacijent pio je Prostamol godinu dana, a nije bilo poboljšanja. Nakon imenovanja uređaja stvari su glatko prošle: čovjek je prestao žaliti na bol. Iz ručne masaže prostate kategoristički je odbio (za psihološke pokazatelje).

Bolesnik treba zapamtiti glavnu stvar: nikakva masaža neće pomoći ako ne regulirate vašu prehranu i vode nezdrav način života. Stoga, sve ovisi o tome kako pristupiti liječenju.

Poznavanje uputa o korištenju uređaja za masažu prostate učinit će rad djelotvornijim i sigurnijim. I ne zaboravite na preporuke stručnjaka.

Među različitim masazama prostate Mavit aparat je vrlo popularan. Upute za uporabu, kao i recenzije liječnika i kupaca o Maviti, danas je tema našeg članka.

Poznavanje pravilnog korištenja uređaja kao što je masaža prostate važno je za pravilno, a što je najvažnije, sigurnu operaciju.

Kako prijaviti Mavit

Prije svega, moramo se baviti imenovanjem aparata. Mavit se koristi za prostatitis u razdoblju smanjenja upale ili remisije bolesti. postupci mogu biti jedini način liječenja i prijeći na liječenje. Nisu potrebne posebne vještine i znanja za rad s uređajem.

Među općim pravilima uputa za uporabu Mauricijusa su sljedeće:

  • Preporučljivo je obaviti postupak liječenja u točno definiranom vremenu u danu, nadajući se da će odmori ostati 30-60 minuta nakon završetka sesije.
  • Tijek liječenja može trajati do 10 dana i bit će ponovljen ne prije dva mjeseca.
  • Tijekom liječenja, eliminirajte upotrebu alkohola, prekomjerno tjelesno naprezanje i izbjegavajte prekomjernu težinu (uključujući mentalno).

Prije uporabe Mavit jedinica treba ostaviti da se zagrije na sobnu temperaturu (ako je drugačije). Također je potrebno dezinficirati uređaj prije upotrebe, posebnu pažnju posvećujući aplikatoru i susjednoj žičnoj dionici oko 10 cm).

Prije upotrebe potrebno je potpuno isprazniti mjehur i odmrznuti. Nanesite aparat za aplikatore Mavid samo u nošenje kondoma i premazan vazelinskom mastom. Optimalni položaj pacijenta leži na krevetu i podignutim nogama (pritisnut na prsa). Uključite uređaj i obavite postupak do 30 minuta 1 puta dnevno. Nakon uporabe prema uputama, uređaj mora biti temeljito dezinficiran.

Mavit ULP-01: pregled liječnika i kupaca

U pripremi ovog članka pokušao sam pronaći internetske recenzije liječnika o Mavitu ULP-1, ali nisam uspio. Postoji mnogo oglašavanja, ali nema praktičnih komentara o tome kako uređaj funkcionira. Zatim se okrenuo prema urologu prijatelja i zatražio mišljenje o uporabi Mavita. Evo što mi je rekao:

Upotreba Mavita djelotvorna je za profilaksu. Ako je muškarac u 40 godina redovito podvrgnut liječenju s prostom maserom, produžit će zdravlje prostate i muške energije. Ako je situacija već ozbiljna, Mavit neće ispraviti situaciju. To može biti dodatno sredstvo za terapiju lijekovima, pod uvjetom da se može koristiti (ne postoji pogoršanje upale. Možete ga koristiti, to će biti gori od točno.

Za razliku od liječnika, korisnici Mavita recenzije na Internetu ostavljaju mnogo voljnije. Općenito, može se reći da s početnim problemima s prostatom uređaj pomaže, ali kada se nešto ozbiljnije dogodi, to daje beznačajni učinak bez droga.

Taj je problem već dugo zabrinut, iako je dob nije još uvijek velika - 42 godine. Moja supruga odlučila je nagovoriti da kupi i koristi prostatu massager za profilaksu, iako cijena za to nije mala. Većina tvrdi da je Mavit bolji analog. Počeo se koristiti. Prošlo je godinu dana i nije zapažalo nikakve posebne promjene za bolje (iako nije sve tako loše), ali nije se pogoršalo. Oštar je tretirao za prostatitis lijekovima, a moja supruga i ja odlučili smo mu dati naš Mavit. Znači, liječenje je bolje.

Zaključno, želim reći da je vaš izbor, bez obzira hoćete li kupiti Mavit ULP-1. Povratne informacije o njemu općenito su pozitivne. A ako kupite, svakako pročitajte upute prije uporabe.

Veliki dodatak tradicionalnom tretmanu prostatisa je masaža. Danas mnoge tvrtke nude muškarcima za kupnju potpuno različitih uređaja u obliku, cijeni i funkcionalnosti. Razmotrite poznati mavit uređaj za liječenje prostatisa.

Glavni cilj uređaja je pomoći bolesniku da ublaži upalu prostate i riješi se takve neugodne bolesti. Jedan od modela je uređaj Mavit ULP 01 za liječenje raznih vrsta prostatisa. I sada izravno o tome kako izgleda, kako funkcionira i zbog učinkovitosti.

Što je Mavit?

Uređaj je razvijen posebno za liječenje upale prostate i jedan je od najboljih izuma moderne medicine. Značajka je u tome što čovjek može koristiti uređaj sam, kod kuće, a za njegovu upotrebu nije potrebno svaki put posjetiti zdravstvenu ustanovu.

Mavit je izvrstan dodatak glavnom liječenju prostatisa. Kombinacija terapije lijekom s fizioterapijom jamči brzu oporavak i smanjenje vjerojatnosti nuspojava.

Što izgleda Mavit za liječenje prostatitisa?

Mavit u svom kompletu ima izvor napajanja sa žicom i oblikovanim aplikatorom, koji ima malu veličinu, prikladne konture i glatku površinu zahvaljujući kojoj je prikladno uvesti ga u rektum.

Ovaj proces ne uzrokuje neugodnosti čovjeku i ne uzrokuje dodatnu bol. Kada uređaj radi, njegova površina se zagrijava do 38-42 stupnja. Budući da je temperatura u rektumu veća, čovjek će osjetiti samo toplinu, ali neće biti gorenja.

Kada djeluje Mavit, stvara se i magnetsko polje koje osoba ne fizički osjeća. Masaža se postiže vibracijama. Stoga uređaj ima terapeutsko trostruko djelovanje na mužjaka koji su mučeni.

Utjecaj uređaja: terapeutski učinak prostate

Uređaj Mavit za liječenje prostatisa ima sljedeće učinke na oboljelom organu:

"Salutem Pro" - muška snaga i zdravlje u bilo kojoj dobi! Razvoj izraelskog znanstvenika iz prostatisa! "Salute pro" - biljni kompleks iz Izraela, zahvaljujući jedinstvenom sastavu u najkraćem mogućem vremenu, pomoći će.

  • Toplina. To poboljšava cirkulaciju krvi, također stimulira imunološki sustav u tkivima koja okružuju prostatu.
  • Magnetska terapija. Kao što je poznato, elektromagnetno polje može ublažiti bol, imati učinak protiv edema i ublažiti upalu.
  • Masaža. Mikroefekt s masažerom vraća tonus mišića, doprinosi normalnoj proizvodnji sekreta i uklanja zagušenja prostate.

Tako Mavit poboljšava učinkovitost terapije lijekovima. Metode fizioterapije danas su naširoko koristi u medicinskoj praksi i pokazale su prilično dobar rezultat. Stoga bi kupnja takvog uređaja bila opravdana odluka.

Mavitova uporaba za prostatu i moguće kontraindikacije

Uređaj se može koristiti za kronični prostatitis, kao i za neke druge bolesti mokraćnog kanala, disfunkciju prostate i slabije funkcije, na primjer, kopulacije.

Ali također se Mavit može koristiti za sprečavanje pojave upalnog procesa u prostati, ili kada se pojavljuju prvi i manji znak prostatisa. Pomaže u borbi s stagnacijom - krvlju ili sekrecijom. Poboljšava rad genitourinarnog sustava kao cjeline i svakog pojedinog organa.

Naravno, konzultacije s liječnikom je potrebno prije kupnje ili korištenja uređaja. Postoji niz kontraindikacija, čija uporaba može dovesti do tužnih posljedica, a pacijent ne uvijek zna o prisutnosti određene bolesti u sebi.

Zabranjeno je korištenje uređaja Mavit za liječenje prostatisa u sljedećim slučajevima:

  • Upalni proces u prostati u akutnom obliku.
  • Tuberkuloza prostate.
  • Kronična upala akutne prostate.
  • Bolesti rektuma u akutnom obliku.
  • Maligne neoplazme u rektumu ili u prostati.

Koje recenzije prikupljaju uređaj?

Uređaj Mavit za liječenje muškog prostatisa je široko poznat među muškarcima koji su imali bolest, kao i među urolama. Važno je napomenuti da na tržištu nema analoga, jer pruža 3 akcije odjednom: toplinska, magnetska i masaža.

Prema mišljenju potrošača, Mavit, u kombinaciji s terapijom lijekovima, uistinu može skratiti vrijeme liječenja i brzo vratiti čovjeka na svoj prethodni zdravi život.

Trošak aparata

Uređaj Mavit ima drugačiju cijenu, a ovisi o prodavaču. Cijena uređaja može početi od 7600 i doseći 13.500 rubalja. Mavit za prodaju u trgovinama medicinske opreme, ljekarni i na raznim mjestima.

Mavit - rad ili raspored?

Mavit - rad ili raspored?

# 281 Poruka comas »Mon Nov 07, 2016 3:46 pm

Mavit - rad ili raspored?

# 282 Post Stoyanov »čet stu 10, 2016 7:50 pm

Mavit - rad ili raspored?

# 283 Poruka od Patient3 »čet stu 10, 2016 8:13 pm

Mavit - rad ili raspored?

# 284 Poruke za poruke »Thu Nov 10, 2016 10:04 pm

Mavit - rad ili raspored?

# 285 Post sf977 »Fri Nov 11, 2016 9:07 pm

Mavit - rad ili raspored?

# 286 Poruka Artemij 208 »Sub 10 Dec, 2016 9:28 pm

Mavit - rad ili raspored?

# 287 Poruka od AlexanderDV »uto sij 11, 2017 6:22 pm

Mavit - rad ili raspored?

# 288 Poruka od Artemij 208 »Wed Jan 11, 2017 10:31 pm

Mavit - rad ili raspored?

# 289 Poruka iz bravocom »Wed Feb 01, 2017 2:29 am

Uređaji Mavit: upute za uporabu, recenzije

Među različitim masazama prostate Mavit aparat je vrlo popularan. Upute za uporabu, kao i recenzije liječnika i kupaca o Maviti, danas je tema našeg članka.

Poznavanje pravilnog korištenja uređaja kao što je masaža prostate važno je za pravilno, a što je najvažnije, sigurnu operaciju.

Kako prijaviti Mavit

Prije svega, moramo se baviti imenovanjem aparata. Mavit se koristi za prostatitis u razdoblju smanjenja upale ili remisije bolesti. postupci mogu biti jedini način liječenja i prijeći na liječenje. Nisu potrebne posebne vještine i znanja za rad s uređajem.

Među općim pravilima uputa za uporabu Mauricijusa su sljedeće:

  • Preporučljivo je obaviti postupak liječenja u točno definiranom vremenu u danu, nadajući se da će odmori ostati 30-60 minuta nakon završetka sesije.
  • Tijek liječenja može trajati do 10 dana i bit će ponovljen ne prije dva mjeseca.
  • Tijekom liječenja, eliminirajte upotrebu alkohola, prekomjerno tjelesno naprezanje i izbjegavajte prekomjernu težinu (uključujući mentalno).

Prije uporabe Mavit jedinica treba ostaviti da se zagrije na sobnu temperaturu (ako je drugačije). Također je potrebno dezinficirati uređaj prije upotrebe, posebnu pažnju posvećujući aplikatoru i susjednoj žičnoj dionici oko 10 cm).

Prije upotrebe potrebno je potpuno isprazniti mjehur i odmrznuti. Nanesite aparat za aplikatore Mavid samo u nošenje kondoma i premazan vazelinskom mastom. Optimalni položaj pacijenta leži na krevetu i podignutim nogama (pritisnut na prsa). Uključite uređaj i obavite postupak do 30 minuta 1 puta dnevno. Nakon uporabe prema uputama, uređaj mora biti temeljito dezinficiran.

Mavit ULP-01: pregled liječnika i kupaca

U pripremi ovog članka pokušao sam pronaći internetske recenzije liječnika o Mavitu ULP-1, ali nisam uspio. Postoji mnogo oglašavanja, ali nema praktičnih komentara o tome kako uređaj funkcionira. Zatim se okrenuo prema urologu prijatelja i zatražio mišljenje o uporabi Mavita. Evo što mi je rekao:

Upotreba Mavita djelotvorna je za profilaksu. Ako je muškarac u 40 godina redovito podvrgnut liječenju s prostom maserom, produžit će zdravlje prostate i muške energije. Ako je situacija već ozbiljna, Mavit neće ispraviti situaciju. To može biti dodatno sredstvo za terapiju lijekovima, pod uvjetom da se može koristiti (ne postoji pogoršanje upale. Možete ga koristiti, to će biti gori od točno.

Za razliku od liječnika, korisnici Mavita recenzije na Internetu ostavljaju mnogo voljnije. Općenito, može se reći da s početnim problemima s prostatom uređaj pomaže, ali kada se nešto ozbiljnije dogodi, to daje beznačajni učinak bez droga.

Taj je problem već dugo zabrinut, iako je dob nije još uvijek velika - 42 godine. Moja supruga odlučila je nagovoriti da kupi i koristi prostatu massager za profilaksu, iako cijena za to nije mala. Većina tvrdi da je Mavit bolji analog. Počeo se koristiti. Prošlo je godinu dana i nije zapažalo nikakve posebne promjene za bolje (iako nije sve tako loše), ali nije se pogoršalo. Oštar je tretirao za prostatitis lijekovima, a moja supruga i ja odlučili smo mu dati naš Mavit. Znači, liječenje je bolje.

Zaključno, želim reći da je vaš izbor, bez obzira hoćete li kupiti Mavit ULP-1. Povratne informacije o njemu općenito su pozitivne. A ako kupite, svakako pročitajte upute prije uporabe.

MAVIT (ULP-01): recenzije

Uređaj MAVIT (УЛП-01) koristi se u stacionarnim, ambulantnim i kućnim uvjetima za liječenje erektilne disfunkcije i kroničnog prostatitisa (uključujući i na pozadinu adenoma).

Liječnička praksa je pokazala da je tradicionalno liječenje tih bolesti bolno, skupo i nije uvijek učinkovito. Stoga smo uz sudjelovanje urologa razvili MAVIT, koji je u stanju potpuno suočiti sa bolestima prostate zahvaljujući složenoj terapiji lijekovima. Preventivni tečajevi smanjuju vjerojatnost ponovne pojave gotovo na nulu.

MAVIT poboljšava dobrobiti bolesnika, ublažava upalu, vraća funkciju prostate i pojačava učinak lijekova.

Preporučuje se za korištenje Ministarstva zdravstva Ruske Federacije.

forum-prostatit.ru - Forum o muškim bolestima.

Razmjenjujemo iskustva i metode liječenja.

Pomaže li apporat Mavit ili SRV-1?

Moderator: radost

Pomaže li apporat Mavit ili SRV-1?

Goga "11. svibnja 2011., 10:58

Re: Da li pomoćnik Mavit ili SRV-1 pomažu?

elamed "16. svibanj 2011, 08:53

Re: Da li pomoćnik Mavit ili SRV-1 pomažu?

haha »16. svibanj 2011, 09:01

Re: Da li pomoćnik Mavit ili SRV-1 pomažu?

haha "17. svibanj 2011, 19:37

Re: Da li pomoćnik Mavit ili SRV-1 pomažu?

radost »24. svibnja 2011., 16:04

Re: Da li pomoćnik Mavit ili SRV-1 pomažu?

haha »24. svibanj 2011, 19:12

Re: Da li pomoćnik Mavit ili SRV-1 pomažu?

radost »24. svibnja 2011., 23:37

Re: Da li pomoćnik Mavit ili SRV-1 pomažu?

haha "30. svibnja 2011., 20:14

Re: Da li pomoćnik Mavit ili SRV-1 pomažu?

Sasha Bely "12. lipnja 2011, 13:50

Uređaj mavit cijenu i recenzije

Praksa pokazuje da liječenje prostatitisa s konvencionalnim lijekovima ne donosi uvijek pozitivne rezultate. Stoga su znanstvenici razvili uređaj koji vam omogućuje da se produktivno nosite s ovim problemom u kombinaciji s lijekovima. Kakav je učinak medicinskog uređaja Mavit na prostatu, i kakve recenzije ostavljaju muškarce?

Koji je uređaj

Mavit je specijalizirani uređaj dizajniran za liječenje i spinalne i home-kronične upale prostate i erektilne slabosti.

Iskustvo pokazuje da je općenito prihvaćen tretman ovih problema preskup, bolan i ne daje uvijek pozitivne rezultate. Zato su proizvođači osmislili takav uređaj koji se može nositi s problemima prostate (zamjenjujući ručnu masažu prostate) u kombinaciji s uporabom lijekova. A ako koristite uređaj za profilaktičke svrhe, možete zaboraviti na prostatitis.

Mavit vam omogućuje poboljšanje dobrobiti muškaraca, smanjuje upalu i povećava učinak lijekova.

Aparat djeluje u tri funkcije:

  • toplina;
  • meki vibromassage;
  • magnetski impulsi.

Što uređaj može:

  • eliminirati upalu i poboljšati funkciju prostate;
  • uspostaviti mikrocirkulaciju, aktivirati imunitet, povećati koncentraciju antibiotika;
  • ima anti-edem i protuupalni učinak, uklanja bol;
  • stimulira kontrakciju mišića prostate i stabilizira njihov ton, ublažava znakove iritacije;
  • normalizira rad genitalija i povećava snagu.

Pacijentni pregled

Da biste saznali radi li neki lijek ili uređaj, morate se obratiti mišljenju onih koji su ga već iskusili. I tek nakon toga možete početi liječenje.

Nakon pregleda urologa primio sam preporuku za korištenje Mavita, koji može zamijeniti ručnu masažu za liječenje povećane prostate. Postalo je malo lakše, pokušat ću dalje. Mnogo je jeftinije napraviti masažu kod kuće nego ići na masažu kod liječnika.

Mavit je koristio dvije godine. Ne samo da nije pomogla, već je i pogoršala situaciju. Uređaj samo pogoršava kronični prostatitis.

Dmitrij, 53 godine.

Nakon druge upotrebe uređaja osjetio sam neugodu. Odlučio sam da ne riskiram i stavim uređaj na policu. Možda ću ponovo pokušati negdje.

Koristi se za preventivne svrhe. Činilo mi se da uređaj nije dovršen. Bilo bi lijepo i dalje moći prilagoditi frekvenciju vibracija i grijanja u uređaju. Općenito, uređaj je, po mom mišljenju, vlažan, treba neki posao.

Alexander, 57 godina.

Koristim uređaj Mavit. Nakon dva mjeseca terapije, došlo je do olakšanja u urogenitalnom sustavu i cijelom tijelu. Zadovoljan sam rezultatima.

Liječnik je preporučio aparat Mavit. Odlučio sam pokušati. Nakon dva dana korištenja, bolest se brzo poboljšala. Nastavite upotrebljavati.

Što liječnici kažu

Recenzije o uređaju Mavit dvosmisleno.

Urolozi o radu Mavit izraženi su kako slijedi:

Može se koristiti kao dodatna metoda za liječenje droga, a zatim samo ako ne postoji pogoršanje upalnog procesa.

  • Učinak lijeka može se naučiti samo iz prakse. Na primjer, 44-godišnji pacijent pio je Prostamol godinu dana, a nije bilo poboljšanja. Nakon imenovanja uređaja stvari su glatko prošle: čovjek je prestao žaliti na bol. Iz ručne masaže prostate kategoristički je odbio (za psihološke pokazatelje).

Bolesnik treba zapamtiti glavnu stvar: nikakva masaža neće pomoći ako ne regulirate vašu prehranu i vode nezdrav način života. Stoga, sve ovisi o tome kako pristupiti liječenju.

Poznavanje uputa o korištenju uređaja za masažu prostate učinit će rad djelotvornijim i sigurnijim. I ne zaboravite na preporuke stručnjaka.

Među različitim masazama prostate Mavit aparat je vrlo popularan. Upute za uporabu, kao i recenzije liječnika i kupaca o Maviti, danas je tema našeg članka.

Poznavanje pravilnog korištenja uređaja kao što je masaža prostate važno je za pravilno, a što je najvažnije, sigurnu operaciju.

Kako prijaviti Mavit

Prije svega, moramo se baviti imenovanjem aparata. Mavit se koristi za prostatitis u razdoblju smanjenja upale ili remisije bolesti. postupci mogu biti jedini način liječenja i prijeći na liječenje. Nisu potrebne posebne vještine i znanja za rad s uređajem.

Među općim pravilima uputa za uporabu Mauricijusa su sljedeće:

  • Preporučljivo je obaviti postupak liječenja u točno definiranom vremenu u danu, nadajući se da će odmori ostati 30-60 minuta nakon završetka sesije.
  • Tijek liječenja može trajati do 10 dana i bit će ponovljen ne prije dva mjeseca.
  • Tijekom liječenja, eliminirajte upotrebu alkohola, prekomjerno tjelesno naprezanje i izbjegavajte prekomjernu težinu (uključujući mentalno).

Prije uporabe Mavit jedinica treba ostaviti da se zagrije na sobnu temperaturu (ako je drugačije). Također je potrebno dezinficirati uređaj prije upotrebe, posebnu pažnju posvećujući aplikatoru i susjednoj žičnoj dionici oko 10 cm).

Prije upotrebe potrebno je potpuno isprazniti mjehur i odmrznuti. Nanesite aparat za aplikatore Mavid samo u nošenje kondoma i premazan vazelinskom mastom. Optimalni položaj pacijenta leži na krevetu i podignutim nogama (pritisnut na prsa). Uključite uređaj i obavite postupak do 30 minuta 1 puta dnevno. Nakon uporabe prema uputama, uređaj mora biti temeljito dezinficiran.

Mavit ULP-01: pregled liječnika i kupaca

U pripremi ovog članka pokušao sam pronaći internetske recenzije liječnika o Mavitu ULP-1, ali nisam uspio. Postoji mnogo oglašavanja, ali nema praktičnih komentara o tome kako uređaj funkcionira. Zatim se okrenuo prema urologu prijatelja i zatražio mišljenje o uporabi Mavita. Evo što mi je rekao:

Upotreba Mavita djelotvorna je za profilaksu. Ako je muškarac u 40 godina redovito podvrgnut liječenju s prostom maserom, produžit će zdravlje prostate i muške energije. Ako je situacija već ozbiljna, Mavit neće ispraviti situaciju. To može biti dodatno sredstvo za terapiju lijekovima, pod uvjetom da se može koristiti (ne postoji pogoršanje upale. Možete ga koristiti, to će biti gori od točno.

Za razliku od liječnika, korisnici Mavita recenzije na Internetu ostavljaju mnogo voljnije. Općenito, može se reći da s početnim problemima s prostatom uređaj pomaže, ali kada se nešto ozbiljnije dogodi, to daje beznačajni učinak bez droga.

Taj je problem već dugo zabrinut, iako je dob nije još uvijek velika - 42 godine. Moja supruga odlučila je nagovoriti da kupi i koristi prostatu massager za profilaksu, iako cijena za to nije mala. Većina tvrdi da je Mavit bolji analog. Počeo se koristiti. Prošlo je godinu dana i nije zapažalo nikakve posebne promjene za bolje (iako nije sve tako loše), ali nije se pogoršalo. Oštar je tretirao za prostatitis lijekovima, a moja supruga i ja odlučili smo mu dati naš Mavit. Znači, liječenje je bolje.

Zaključno, želim reći da je vaš izbor, bez obzira hoćete li kupiti Mavit ULP-1. Povratne informacije o njemu općenito su pozitivne. A ako kupite, svakako pročitajte upute prije uporabe.

Veliki dodatak tradicionalnom tretmanu prostatisa je masaža. Danas mnoge tvrtke nude muškarcima za kupnju potpuno različitih uređaja u obliku, cijeni i funkcionalnosti. Razmotrite poznati mavit uređaj za liječenje prostatisa.

Glavni cilj uređaja je pomoći bolesniku da ublaži upalu prostate i riješi se takve neugodne bolesti. Jedan od modela je uređaj Mavit ULP 01 za liječenje raznih vrsta prostatisa. I sada izravno o tome kako izgleda, kako funkcionira i zbog učinkovitosti.

Što je Mavit?

Uređaj je razvijen posebno za liječenje upale prostate i jedan je od najboljih izuma moderne medicine. Značajka je u tome što čovjek može koristiti uređaj sam, kod kuće, a za njegovu upotrebu nije potrebno svaki put posjetiti zdravstvenu ustanovu.

Mavit je izvrstan dodatak glavnom liječenju prostatisa. Kombinacija terapije lijekom s fizioterapijom jamči brzu oporavak i smanjenje vjerojatnosti nuspojava.

Što izgleda Mavit za liječenje prostatitisa?

Mavit u svom kompletu ima izvor napajanja sa žicom i oblikovanim aplikatorom, koji ima malu veličinu, prikladne konture i glatku površinu zahvaljujući kojoj je prikladno uvesti ga u rektum.

Ovaj proces ne uzrokuje neugodnosti čovjeku i ne uzrokuje dodatnu bol. Kada uređaj radi, njegova površina se zagrijava do 38-42 stupnja. Budući da je temperatura u rektumu veća, čovjek će osjetiti samo toplinu, ali neće biti gorenja.

Kada djeluje Mavit, stvara se i magnetsko polje koje osoba ne fizički osjeća. Masaža se postiže vibracijama. Stoga uređaj ima terapeutsko trostruko djelovanje na mužjaka koji su mučeni.

Utjecaj uređaja: terapeutski učinak prostate

Uređaj Mavit za liječenje prostatisa ima sljedeće učinke na oboljelom organu:

"Salutem Pro" - muška snaga i zdravlje u bilo kojoj dobi! Razvoj izraelskog znanstvenika iz prostatisa! "Salute pro" - biljni kompleks iz Izraela, zahvaljujući jedinstvenom sastavu u najkraćem mogućem vremenu, pomoći će.

  • Toplina. To poboljšava cirkulaciju krvi, također stimulira imunološki sustav u tkivima koja okružuju prostatu.
  • Magnetska terapija. Kao što je poznato, elektromagnetno polje može ublažiti bol, imati učinak protiv edema i ublažiti upalu.
  • Masaža. Mikroefekt s masažerom vraća tonus mišića, doprinosi normalnoj proizvodnji sekreta i uklanja zagušenja prostate.

Tako Mavit poboljšava učinkovitost terapije lijekovima. Metode fizioterapije danas su naširoko koristi u medicinskoj praksi i pokazale su prilično dobar rezultat. Stoga bi kupnja takvog uređaja bila opravdana odluka.

Mavitova uporaba za prostatu i moguće kontraindikacije

Uređaj se može koristiti za kronični prostatitis, kao i za neke druge bolesti mokraćnog kanala, disfunkciju prostate i slabije funkcije, na primjer, kopulacije.

Ali također se Mavit može koristiti za sprečavanje pojave upalnog procesa u prostati, ili kada se pojavljuju prvi i manji znak prostatisa. Pomaže u borbi s stagnacijom - krvlju ili sekrecijom. Poboljšava rad genitourinarnog sustava kao cjeline i svakog pojedinog organa.

Naravno, konzultacije s liječnikom je potrebno prije kupnje ili korištenja uređaja. Postoji niz kontraindikacija, čija uporaba može dovesti do tužnih posljedica, a pacijent ne uvijek zna o prisutnosti određene bolesti u sebi.

Zabranjeno je korištenje uređaja Mavit za liječenje prostatisa u sljedećim slučajevima:

  • Upalni proces u prostati u akutnom obliku.
  • Tuberkuloza prostate.
  • Kronična upala akutne prostate.
  • Bolesti rektuma u akutnom obliku.
  • Maligne neoplazme u rektumu ili u prostati.

Koje recenzije prikupljaju uređaj?

Uređaj Mavit za liječenje muškog prostatisa je široko poznat među muškarcima koji su imali bolest, kao i među urolama. Važno je napomenuti da na tržištu nema analoga, jer pruža 3 akcije odjednom: toplinska, magnetska i masaža.

Prema mišljenju potrošača, Mavit, u kombinaciji s terapijom lijekovima, uistinu može skratiti vrijeme liječenja i brzo vratiti čovjeka na svoj prethodni zdravi život.

Trošak aparata

Uređaj Mavit ima drugačiju cijenu, a ovisi o prodavaču. Cijena uređaja može početi od 7600 i doseći 13.500 rubalja. Mavit za prodaju u trgovinama medicinske opreme, ljekarni i na raznim mjestima.

Recenzije na radu aparata Mavit ULP 01

Prema statistikama, svake se godine povećava broj muškaraca koji se moraju boriti s upalom prostate. I to unatoč činjenici da se mnoge ljekarne prodaju u ljekarnama za borbu protiv bolesti prostate. Međutim, pored suvremenih lijekova postoje posebni uređaji koji također pomažu u borbi s upalnim procesom. Jedan od njih je Mavit ULP 01, koji ima puno pozitivnih povratnih informacija. Pregled i istraživanje koje provode kvalificirani stručnjaci potvrđuju da je ovaj uređaj vrlo učinkovit u liječenju bolesti prostate. Ovo dodatno potvrđuje mnoge pozitivne recenzije. Uz pomoć uređaja, čovjek će moći podvrći postupcima masaže prostate ne samo u bolnici već iu kući! Istodobno, gotovo sve korisničke recenzije pokazuju da je masaža koju izvodi Mavit mnogo ugodnija od tradicionalne masaže prostate koja se izvodi prstima.

Indikacije i kontraindikacije o korištenju uređaja

Mavit uređaj je stvoren za kompleksno liječenje upalnih bolesti prostate. Obično se koristi u kombinaciji s drugim metodama liječenja prostatitisa i povećava učinkovitost terapije. Većina ispitivanja sugerira da je najveći terapeutski učinak zabilježen tijekom upotrebe uređaja s lijekovima i drugim poznatim metodama liječenja. Uređaj Mavit se također koristi za liječenje adenoma prostate.

Mavit pruža najučinkovitiji i najmanje traumatičan za muškarce koji nisu kirurški tretirani prostatitisom. To je dio kompleksa koji uključuje upotrebu medicinskih lijekova i metoda fizioterapije. Uređaj ima blagi terapeutski fizioterapeutski učinak na tijelo. Recenzije uređaja ukazuju na skoro potpunu odsutnost nuspojava. Mavit se koristi za liječenje:

  • prostatitis u kroničnom obliku;
  • uretroprostatita;
  • benigna hiperplazija prostate;
  • prostatski vesikulitis;
  • smanjena funkcija kopulacije.

Unatoč brojnim pozitivnim pregledima i gotovo potpunoj neškodljivosti uređaja, prije početka korištenja, potrebno je konzultirati liječnika kako biste isključili prisutnost kontraindikacija. To uključuje:

  • prostatitis u akutnom obliku;
  • kronični prostatitis u akutnoj fazi;
  • maligni tumori rektuma i prostate;
  • sumnja na tuberkulozu prostate, aktivnu tuberkulozu;
  • akutna upala rektuma.

Za uspješno liječenje prostatisa se koriste:

  • lijekove;
  • metode fizioterapije;
  • dijeta.

Odsutnost jedne od ovih temeljnih komponenti ne jamči učinkovito liječenje bolesti prostate. Samo uravnoteženi kompleks može jamčiti potpuni oporavak, tako da se niti jedna od navedenih točaka ne može zanemariti.

Tko je Mavit?

Tako je čovjek osjetio nelagodu i okrenuo se liječniku. Nakon što su poduzete potrebne dijagnostičke mjere, liječnik je dijagnosticiran prostatitis. Liječenje ove bolesti popraćeno je brojnim neugodnim i neprihvatljivim postupcima za većinu muškaraca, posebice masaže prostate. Mnogi muškarci žele biti tretirani, ali se kategoriziraju protiv takve masaže. U većini slučajeva to je zbog određenih predrasuda. Međutim, da se masaža sami, ljudi obično slažu. A to će im pomoći u uređaju Mavit, koji je razvijen posebno za liječenje prostatisa.

Ovo je jedinstveni uređaj koji trenutno nema analoge. Koristi magnetsku silu, toplinsko zračenje i vibracije. Kombinacija ovih tri učinka omogućuje brži tretman bolesti prostate, što se očituje brojnim pozitivnim pregledima.

Kupi uređaj može bilo tko s prostatitisom. Međutim, njegova uporaba ne isključuje potrebu za drugim načinima liječenja (lijekovi, itd.). Ako se Mavit upotrebljava izvan kompleksa, možda neće dati očekivani terapeutski učinak.

Pod utjecajem magnetskog zračenja toplina i vibracije povećavaju cirkulaciju krvi u prostati. To dodatno pojačava učinak medicinskih lijekova. Recenzije muškaraca koji koriste ovaj uređaj pokazuju da je nakon nekoliko postupaka nestala bolna senzacija ili je bol postao mnogo manje intenzivan, mokraćni se sustav poboljšavao, a erekcija se postupno vratila u normalu.

Uređaj se može koristiti za sprečavanje stagnacije u prostati i prostatitis. Gotovo svaka bolest je mnogo lakše spriječiti nego nastaviti liječenje. Mavit ne samo da sprečava razvoj prostatisa i drugih bolesti prostate, nego također pomaže u poboljšanju erekcije i povećanju seksualne želje, što se očituje pregledima zadovoljnih korisnika.

Mavit vam omogućuje da liječite prostatitis bez tradicionalne maske za prste, što je neprihvatljivo za većinu muškaraca. Ovaj uređaj ima toplinske i magnetske učinke i istovremeno masira prostatu.

Uređaj i načelo rada uređaja

Uređaj se sastoji od napajanja. Na njemu se nalaze i tipke za uključivanje i isključivanje, pokazatelji rada. Uređaj je također opremljen pacijentovim kabelom s aplikatorom i kabelom napajanja. Poklopac i tijelo uređaja izrađeni su od polistirena otpornih na udarce. Za proizvodnju aplikatora se tradicionalno koristi medicinska plastika. Unutar ovog aplikator je elektromagnet s namotom i pokretnom jezgrom. Uređaj ima oblik koji vam omogućuje da ga najprikladnije upotrijebite za postupke u blizini prostate i rektuma.

Umetanje aplikatora u rektum provodi se na takav način da se njegov radni dio nalazi u zoni pridržavanja prostate prema rektalnoj sluznici. Uređaj je fiziološki nepromjenjiv. Terapeutski učinak postiže se kombiniranim djelovanjem magnetskog polja, toplote i masaže. Takva izloženost doprinosi ubrzavanju metaboličkih i procesa oporavka, poboljšava cirkulaciju krvi i uklanja upalu. Osim toga, ovaj učinak povećava učinkovitost protuupalnih i antibakterijskih lijekova, što se očituje rezultatima medicinskih istraživanja i brojnih pregleda.

Kako se postupci provode?

Postupci bi se trebali obavljati redovito, po mogućnosti u isto vrijeme. Nakon svakog postupka morate se odmoriti najmanje 30-60 minuta. Mora postojati pauza od najmanje 2 mjeseca između tečajeva s aplikacijama ovog uređaja. Tijekom liječenja zabranjeno je piti alkohol. Ne možete koristiti uređaj tijekom uzimanja psihotropnih i sedativnih lijekova, ukoliko se ta sredstva uzmu nepravilno. Preporuča se izbjegavanje teških tjelesnih napora. Osoba ne smije biti fizički ili mentalno prekomjerno radna tijekom postupaka koji koriste Mavit.
Postupak se provodi u sljedećem redoslijedu:

  1. Čovjek prazni mjehur i crijeva. Ako je potrebno, napravio se čišćenje klistir.
  2. Pacijent leži na leđima.
  3. Uzima se gumeni kondom, tretira se s sterilnom vazelinom, nakon čega se u njega nalazi sonda.
  4. Sonda je umetnuta u rektum. Istodobno, spljošteni dio radne površine treba biti u maksimalnom kontaktu s rektalnim zidom na mjestu supstrata površine prostate. Nakon određivanja najboljeg položaja, instrument prelazi u način vibracije. Postupak traje pola sata. One su dnevno, najčešće u roku od 7-9 dana. Ako je potrebno, liječnik može promijeniti trajanje postupka i trajanje tečaja.
  5. Nakon završetka postupka uređaj se isključuje. Činjenica da je isključena, ukazuje na prekid sjaja obje LED diode.
  6. Sonda se pažljivo uklanja iz rektuma.
  7. Sonda i približno 15 cm susjednog kabela dezinficirani su. Upute za uređaj su preporuke o korištenju specifičnih dezinficijensa.

Tijekom postupka, čovjek neće osjećati nelagodu. Prikazat će se ugodan osjećaj topline. Za mnoge, živčana napetost nestaje. Ako je potrebno, drugi tečaj se provodi nakon 2 mjeseca. Ako je pacijentu prikazano mikrokristale, postupak koji koristi Mavit započinje najranije 30-60 minuta nakon postupka.

Stoga, uređaj dozvoljava da dozira fizioterapeutski učinak izravno na prostatu i istovremeno poboljšava protuupalni i antibakterijski učinak lijekova korištenih pojačavanjem lokalne cirkulacije krvi i poboljšavanjem pristupa lijekovima u prostatu.

Postupci smanjuju težinu boli i probleme s mokrenjem i erekcijom. Gotovo svi pacijentovi osvrti ukazuju na visoku učinkovitost i udobnost postupaka koji koriste Mavit.

Terapeutski učinak

Postupci doprinose poboljšanju mikrocirkulacije tkiva u prostati i susjednim tkivima. Pod utjecajem magnetskog polja i vibracija smanjuje se intenzitet bolnih osjeta. Edem karakterističan za upalne procese smanjuje se.

Sve se to postiže istovremenom uporabom toplote, magnetskog polja, vibracija i njihovih složenih učinaka na tkivo prostate i okolne živčane strukture. Ove strukture su uključene u formiranje karakterističnih simptoma bolesti prostate. Pod utjecajem uređaja, upala se smanjuje, a funkcije muškog reproduktivnog sustava postupno se vraćaju.

Muškarci s kroničnim prostatitisom zabilježili su smanjenje intenziteta bolnih i neugodnih osjeta, smanjenje učestalosti uranja, značajno povećanje brzine protoka urina i poboljšanje potencijala.

Neposredno tijekom postupka pacijent se ugodno zagrijava. Traje neko vrijeme nakon završetka postupka. Osjeća se lagana vibracija.

Trebam li kupiti Mavit uređaj?

Neki ljudi odbijaju kupiti ovaj uređaj zbog relativno visokih troškova. Međutim, važno je shvatiti da će se s vremenom cijena isplatiti. To nisu tablete koje nestaju nakon upotrebe. Prosječni vijek trajanja uređaja je 5-7 godina. Osim toga, zahvaljujući Mavitu, lijekovi se mogu smanjiti i bit će vam zaštićeni od mogućih nuspojava, smanjiti troškove pilula i manje je vjerojatno da će otići u bolnicu.

I koliko biste ocijenili vašu pogodnost? Uređaj eliminira izlete ili izlete u medicinsku ustanovu, redove, kontakte s često bolesnim osobama i put kući. Posebno, to postaje relevantno ako pacijent prolazi bilo kakve fizičke postupke, budući da nakon njih je kontraindicirano biti u hladnoći i podložno fizičkom naporu. Osim toga, plaćaju se masaže i drugi postupci koji mogu biti zamijenjeni uređajem Mavit, u većini modernih klinika. I oni su puno koštali.

Još jedan argument u korist ovog ure aja je da njegovo djelovanje ne zahtijeva nikakve posebne vještine i znanje.

Detaljni priručnik je uključen u uređaj da bi odgovorio na sva uobičajena pitanja. Ako postoje pitanja koja nisu navedena u uputama, korisnik može nazvati proizvođača i dobiti potrebne savjete.

Nemojte zaboraviti da Mavit nije panaceja. Čak i ako koristite ovaj uređaj, i dalje ćete morati poduzeti tečajeve medicinskog liječenja propisane od strane liječnika, držati se na utvrđenoj prehrani i voditi zdrav stil života. Prije početka liječenja uporabom ovog uređaja, obavezno se posavjetujte s liječnikom. Blagosloviti!

Podijelite ga sa svojim prijateljima i zasigurno će vam podijeliti nešto zanimljivo i korisno! Vrlo je jednostavno i brzo, samo kliknite gumb servisa koji najviše koristite: