Search

Matrix mini recenzije

Miroslav Babitsky 01-03-2016

Upotrebljavam Mini-i Pro (2015) za otprilike dva tjedna. Slušalice: HD650, Fidelio X2, Grado RS-1, NAD HP50, Dunu Titan-1, UE Tripple.Fi. Izvori - USB prijenosno računalo i koaksijalni medijski player. Teško je dodati nešto oduševljenim pregledima kvalitete zvuka, dovoljno je reći da slušalice s velikim brojem tipova opterećenja i uzorcima zvuka nemaju nikakvih očitih problema u pogledu kompatibilnosti s ovim pojačalom. Najzanimljivija je kombinacija Fidelio X2 i (iznenada) Titan 1 umetaka, a najveći potencijalni problemi mogu nastati sa svijetlim RS-1. Imam smanjenu osjetljivost na HF, ali čak i tako, ima puno visine na RS-1.

Općenito, zvuk Mini-i Pro je lagano lagan (prema mojoj percepciji) ili izrazito lagan (prema drugim ljudima koji su čuli uređaj). I kod visokih i vrlo rijetkih snimaka s Fidelo X2, bas nije idealno kontroliran (u usporedbi s priključkom putem Linear pojačala Lehman Black Cube), pa je za krajnje postavljanje nužno posebno pojačalo. Balansirani izlaz DAC je nevjerojatno detaljan, u sustavu s Luxmanom L-505UX i Sonusom Faberom Guarneri Matrix Mini-i Pro izveli su vrlo organski čak i uz takvu hrpu.

Također, DSD256 nije baš marketinški trik, razlika u odnosu na DSD64 / 128 je vrlo primjetna (nažalost, gotovo uopće nema zapisa u ovom formatu), međutim, to je na akustičkoj razini visoke razine, a ne na slušalicama, DSD64 je sasvim dovoljno s njima, ovaj je format očit pobijedio PCM.

Kvaliteta sklopa i unutarnje instalacije uzrokuje poštovanje, nisam vidio ništa takvo u čisto kineskim uređajima za pet godina komunikacije s njima. Pravi izolacijski podlozi ispod kućišta nisu čvrsto zalijepljeni (i to je dobro), pa ako tresti uređaj, možete čuti malo šuštanje, ali to se teško može napisati u minusima. U verziji iz 2015. godine kvaliteta cjelovitog daljinskog upravljača bila je znatno poboljšana.

Slučaj se značajno zagrijava tijekom rada, a razlog tome su tranzistori u strujnom krugu, ali s obzirom na veliko područje čvrste aluminijske šasije, to ne bi trebalo biti problem. Međutim, automatski način isključivanja u odsustvu signala je vrlo koristan, istovremeno zaslon neće nestati. I uređaj je lijep, a iz nekog razloga vam se ne sviđa iskren dizajn hrastovine Audio GD ili glup izgled u stilu "još jedne srebrne Hi-Fi komponente" iz Yulonga, Matrix će se savršeno uklopiti.

perk 24-07-2015

Sada koristim Matrix mini-i pro i jako mi se sviđa. Prošli sam tjedan kopao Hegel HD12 u jednu trgovinu i, na moje iznenađenje, ovaj uređaj se nije mogao natjecati sa svojim Matrix mini-i pro. Slušali smo HD12 nekoliko sati, a zatim ponovno instalirali Matrix, i bili su zapanjeni koliko je bolje zvučalo Matrix.

Razmišljam o kupnji Matrix X-Sabre. Izvor: head-fi.org.

neptun882 23-10-2014

Ostavite malo pregleda. Kupio sam Mini i Pro kako bih zamijenio Asus Essence Stx. Mini je izvrstan uređaj - subjektivno mi se sviđa zvuk više od Asusa. Izvor: forum.ixbt.com.

AtlantasRealtor 03-07-2014

Pročitao sam puno informacija na internetu i izgleda da su mnogi ocijenili ovu jedinicu. Zato bih htio reći nekoliko riječi hvale. Slušao sam redovne snimke i hi-res (+ DSD). Mogu reći da u svakom slučaju uređaj zvuči cool.

Moje slušalice: Sennheiser HD600, Beyerdynamic T70P, NAD HP-50 i Westone UM-30.

Prije kupnje Mini-i Pro sam mogao slušati Matrix M-Stage HPA-2 i X-Sabre s Violectric V200 pojačalom. Mini-I Pro ima sve potrebne značajke za zatvaranje svih mojih pitanja sa audio opremom i danas. Slušajući datoteke različitih rezolucija kroz JRiver, bio sam zadovoljan što sam dobio informacije o brzini uzorkovanja datoteke za reprodukciju na Mini-I Pro zaslonu, radi veće samopouzdanja. Prije kupnje, sumnjam u zasluge ugrađenog pojačala za slušalice, ali na kraju sam otkrio da su njegove mogućnosti sasvim dovoljne za moje slušalice. Od modela do modela, postavljam glasnoću na -30 dB i -8 dB. Pojačalo je prilično dinamično, pa čak i kod srednjeg volumena sam uspio čuti puno detalja.

Nedavno sam slušala Mini-I Pro s Violectric V200 koristeći uravnoteženu vezu. Pogon i dubina prizora s ovim pojačalom bili su iznimno dobri, tako da u budućnosti planiram kupiti njemački, ali u ovom trenutku vrlo sam zadovoljan s ugrađenim pojačalom Mini-I Pro.

S obzirom na bogatstvo ulaznih kanala, sveobuhvatne glazbene formate, user-friendly display i vrlo dobru cijenu, ovaj spoj je uistinu izvrsna kupnja.

Vrlo sam zadovoljan prisutnošću kontrolne ploče. Često je potrebno promijeniti razinu glasnoće ovisno o korištenim slušalicama, tako da prisutnost daljinskog upravljača pomaže puno. Savjetovao bih drugim proizvođačima da češće opremaju svoje DAC-ove ovim uređajem.

Matrix mini recenzije

Baš kao i izvorni Matrix Mini i Matrix Mini prijenosni modeli, ovi DAC-ovi dobivaju dobre recenzije. Bili su prilično toplo primljeni, ali čak i unatoč tome, takvo uzbuđenje nije bilo stvoreno oko Matrix proizvoda nego kod drugih proizvođača. Šteta je jer zaslužuju pažnju na uređajima Mini-I i Mini-I Pro.
Pa što je Mini-I i Mini-I Pro? Ovo je par DAC-ova s ​​ugrađenim pojačalom. Prije svega, to su upravo DAC, tako da je funkcija pojačala na drugom mjestu. Prije nego što razgovaramo o razlikama između tih modela, trebali bismo primijetiti njihove sličnosti. Najočiglednija sličnost: tijelo. On je isti. Ali oba uređaja izgledaju sjajno. Oba DAC su dostupna u dvije boje: crno i srebrno, tako da će izgledati dobro i pored vašeg računala i stojeći na CD playeru. Također je vrlo lijep LCD zaslon oba modela. Na njemu možete jasno vidjeti frekvenciju uzorkovanja pjesme, korišteni ulaz i razinu glasnoće. Uključen s Mini-I Pro je daljinski upravljač, ali standardni model Mini-I morat će ga kupiti zasebno.
Regulator glasnoće ima nekoliko funkcija. Prva, naravno, kontrola glasnoće. Glasnoća se vrlo lagano podesi, u koracima od 5 dB. Klikom na kontroler mijenja odabrani unos. Pritisak i držanje pri uključivanju uređaja odvest će vas u početni izbornik, gdje ćete vidjeti opcije za različite postavke, kao što su isključivanje zvuka, podešavanje načina mirovanja i tako dalje.
Na stražnjim pločama uređaja nalaze se razni ulazi i izlazi. Mini-I i Mini-I Pro podržavaju USB, koaksijalne, optičke i AES / EBU veze. Izlazi su također dvije vrste: uravnoteženi i analogni.


Kada povezujete modele Mini-I s računalom, morat ćete preuzeti upravljački program. Ali traje samo 2 minute, a zauzvrat dobit ćete sate uživanja u glazbi.
Matrix Mini-I

Matrix Mini-I se koristi za pretvaranje par AD1955 DAC čipova. To je isti čip koji je korišten u izvornom Mini-Iu. Ali samo u izvornom modelu frekvencije su bile dostupne samo do 24/192. Novi model vam nudi 24/384 signal. Što dobivate kada koristite Mini-I? Pa, zvuk definitivno postaje toplije, a bas i srednje frekvencije zvuk bogatiji. Vokal ne zvuči tako napet.
Trošak Mini-I iznosi 380 dolara.

Matrix Mini-I Pro

Mini-I Pro koristi čip ESS Sabre 9016. Ovaj čip podržava frekvencije do 24/384, a također može upravljati datotekama kao što su DSD i DXD. Ali ako je jedina prednost ovog DAC bila sposobnost da obrađuju DSD datoteke, to jednostavno ne bi vrijedilo svoj novac. Srećom, ovo nije njegov jedini plus.

Zvuk koji igra Mini-I Pro nije tako topla, već melodična. Vokali su izražajniji i ne rezaju uši. Iako bas zvuči dobro, ponekad se i dalje čini da je negdje negdje u središnjim frekvencijama. Ali zvuk basa je dovoljan. Također je vrijedno reći da Mini-I Pro ima dvije dodatne postavke. Kada reproducirate DSD datoteke, imate mogućnost prilagoditi ograničenje visoke frekvencije 50k, 60k ili 70k. Tijekom reprodukcije PCM datoteka možete podesiti visoki ton dolje ili dolje brzo.
Trošak Mini-I Pro je 520 dolara.

Ugrađena pojačala
Dakle, očito, DAC-ovi rade dobro. Ali kako funkcioniraju pojačala? Odgovor je normalan. Zvuče čisto, umjereno otvoreno i prilično neutralno. Iako im nedostaje intenzitet. Uglavnom, oni će vam potpuno odgovarati, sve dok ne kupite Hi-End pojačalo.

Zaključak: Matrix Mini-I i Mini-I Pro su dobri uređaji. Oni su dobro dizajnirani, imaju dobru izvedbu i kvalitetu zvuka. Mini-I i Mini-I Pro dobra je investicija u vaš sustav.

Uređaj Matrix mini

UPOZORENJE!
Ako vam je ovaj proizvod ponuđen
po sniženoj cijeni, pročitajte
klikom na vezu.

Nisu svi uređaji za lasersku terapiju mogu pohvaliti takvom kompaktnom veličinom koja je dodijeljena uređaju Matrix MINI. To je ono što je ovom uređaju dalo popularnost među pacijentima. Može se kupiti za samopomoć, što će vas spasiti od redovitih posjeta medicinskim ustanovama. To je posebno prikladno za starije ljude, kao i za žene s malom djecom. Laserski impulsi će vratiti izgubljeno zdravlje i spriječiti sezonske bolesti.

MATRIX-mini uređaj je prijenosni, prikladan uređaj koji kombinira snažan terapeutski učinak i besprijekornu kompaktnost. Temelji se na laserskim impulsima različitih frekvencija, kao i na magnetskom polju. Ova kombinacija jača imunološki sustav, zaustavlja razvoj bolesti, skraćuje razdoblje oporavka. S ovim laserskim uređajem uključene su dvije mlaznice i detaljne smjernice.

Uređaj laserske terapije je najbolji dar za obitelj

Matrix-mini uređaj je kompletan uređaj s dvije zračne mlaznice i adapter za električnu utičnicu. Ovdje nema velikih radnih jedinica, tako da ovaj uređaj za lasersku terapiju nema nedostatak nerazumnosti. Prikladno je koristiti ga bez stalnog nadzora medicinskog osoblja.

Glavne oznake za uporabu uređaja "Matrix mini":

⦿ Bolesti probavnog sustava

  • Peptički ulkus i dvanaesnik
  • Gastritis, duodenitis, probavna diskinezija
  • Kronični kolecistitis, kronični pankreatitis
  • Kronični hepatitis
  • Virusni hepatitis
  • Ciroza jetre
  • Kronični ne-ulcerni kolitis

Dermatologija

  • Cistični dermatitis (atopijski i kontaktni dermatitis, ekcem,
  • Lichen planus, lokalizirano svrbež kože)
  • Anularni granulom
  • Herpes simplex ponavlja (Herpes simplex)
  • Herpes zoster (Herpes zoster)
  • psorijaza
  • Ograničena skleroderma
  • vitiligo
  • akne
  • bradavice
  • krasta
  • alopecija
  • Angiitis kože (vaskulitis)
  • furunculosis
  • krigla
  • Sprječavanje formiranja ožiljaka keloida
  • Rehabilitacija nakon kemijskih peels, laser resurfacing
  • Keloidni ožiljci
  • Erozije, čirevi sluznice
  • eritem

⦿ Urogenitalne bolesti

  • glomerulonefritis
  • amiloidoza
  • Kronično zatajenje bubrega
  • Kronični pijelonefritis
  • Akutni pijelonefritis
  • Dijabetska nefropatija
  • Magnetna laserska terapija za hemodijalizu nakon transplantacije bubrega
  • urolitijaze
  • "Kameni put" nakon udaljenog lithotripsije
  • Akutni i kronični cistitis
  • Akutni epididimokokitis
  • Urogenitalna infekcija, uretritis
  • prostatitis
  • Fibroplastična indukcija penisa (Peyronieova bolest)
  • neplodnost
  • Seksualni poremećaji kod muškaraca
  • Postoperativne šavove
  • Traumatska ureteralna fistula

Stomatologija (koautor Yu.S. Sukhanova)

  • Parodontna bolest (gingivitis, parodontitis)
  • Periostitis, hiperesteziju cakline, postoperativno i traumatsko oštećenje tkiva usne šupljine
  • parodontitis
  • Aphthosni kronični stomatitis
  • Herpetski rekurentni stomatitis
  • Desquamative glossite
  • Melkersson-Rosenthalov sindrom
  • sialadenitis
  • Temporomandibularni artritis
  • Mandibularna fraktura
  • replantaciji

⦿ Neurology (koautor VF Rassokhin)

  • Glavobolja (cephalgia)
  • Glavobolja napetosti
  • Klaster (greda) glavobolja
  • migrena
  • Neuralgija trigeminalnog živca
  • Neuropatija (neuritis) živčanog lica
  • neurastenija
  • Akutna cerebrovaskularna nesreća
  • Dyskirkulacijska encefalopatija
  • Ishemijska i traumatska mijelopatija
  • Neuropatija živčanog živca
  • Sindrom miokofacijalne boli
  • Rođenje kralježnice i leđne moždine u djece
  • Degenerativno-distrofične bolesti kralježnice
  • Ankilozantni spondilitis (ankilozantni spondilitis)
  • polineuropatija
  • Traumatska neuropatija
  • Učinci traumatske ozljede mozga
  • epilepsija
  • Neuroinfekcija (meningitis i meningoencefalitis)
  • Multipla skleroza
  • Sindrom kroničnog umora
  • Cerebralna paraliza

⦿ Kardiologija

  • Paroksizmalna atrijska fibrilacija
  • Ishemijska srčana bolest, angina pektoris
  • Hipertenzija I - stupanj II
  • Laserska terapija za periferne vaskularne bolesti
  • Oblique vessels of the extremities
  • Phlebitis, tromboflebitis, varikozne vene donjih ekstremiteta.
  • Dijabetička angiopatija. Posttromboflebitni trofički poremećaji i čirevi
  • Raynaudov sindrom

Pulmonologija

  • Akutni bronhitis i kronični bronhitis u akutnoj fazi
  • Kronični opstruktivni bronhitis. bronhioektazije
  • Akutna upala pluća. Iscrpljivanje kronične upale pluća
  • Bronhijalna astma. Alergijski procesi u plućima
  • Akutna upala pluća u djece
  • zapaljenje plućne maramice

Bolesti mišićno-koštanog sustava

  • Reumatoidni artritis
  • Deformiranje osteoartritisa
  • Epikondilitis, scapulohumeralni periartritis, bursitis, tendovaginitis,
  • Heel potiče
  • Fibromyalgički sindrom

⦿ Laser terapija u kirurškoj praksi

  • Rane (kućanstvo, sport, pucanje)
  • upala trbušne maramice
  • Abrazija, ogrebotine, rezovi, ugrizi za kućne ljubimce
  • Ozljede mekih tkiva, uganuća, suze ligamenta,
  • Države nakon smanjenja dislokacija
  • Prijelomi kostiju
  • limfadenitis
  • Postoperativne komplikacije
  • Postoperativna pareza, funkcionalna opstrukcija crijeva
  • Liječenje bolesnika s opeklinama
  • Analni pukotine
  • hemoroidi

⦿ Otorinolaringologija (co-auth. AN Nasedkin)

  • Refleksologija u otorinolaringologiji
  • Rehabilitacija nakon operacije rinosuršanja
  • Eustahitis, vanjski i prosječni otitis. Kohleonevrit. Meniereova bolest
  • Kronični tonzilitis
  • vađenje krajnika
  • Adenoidne vegetacije PW stupanj
  • Kronična upala ždrijela. nasopharyngitis
  • Kronični sinusitis, frontalni sinusitis
  • Akutni rinitis
  • Kronični vazomotorni rinitis
  • Obstetrika i ginekologija (koautor MI Kovalev)
  • Normalizacija menstrualnog ciklusa, liječenje disfunkcije jajnika i algomenoreje

⦿ Liječenje nekih tipova neplodnosti, hipofunkcije jajnika, nekih oblika

  • Diencefalička patologija i hipotalamus-hipofizni poremećaji
  • Laserska terapija istinske erozije i pseudo cerviksa
  • Postpartum endometritis
  • Nespecifični salpingitis i salpingooporitis (subakutni i kronični)
  • Akutni (u fazi infiltracije), akutni i kronični bartholinitis
  • Colpitis, cervicitis (endocervicitis)
  • Kraurosis vulve, idiopatski neurogeni vulvar pruritus
  • Pukotine bradavice, lactostasis, hipogalaktia u puerperas

Imunologija

  • Metodologija za lasersku terapiju stanja imunodeficijencije
  • "Često bolesna djeca"
  • Apscesa maksilarofacijalne regije kod djece

Kontraindikacije uporabe uređaja "Matrix mini":

  • kardiovaskularnih bolesti u fazi dekompenzacije,
  • cerebrovaskularna nesreća II stupanj,
  • plućnog i plućnog zatajenja srca u fazi dekompenzacije,
  • malignih neoplazmi,
  • benigne novotvorine s tendencijom progresije,
  • bolesti krvi maligne prirode,
  • bolesti živčanog sustava s oštro povećanom ekscitacijom,
  • groznica nepoznate etiologije,
  • zatajenje jetre i bubrega u fazi dekompenzacije,
  • dijabetes melitus u fazi dekompenzacije,
  • hipertireoidizam;
  • trudnoće u svim uvjetima,
  • mentalna bolest u akutnoj fazi,
  • preosjetljivost na svjetlosnu terapiju.

Pri izvođenju postupaka laserske terapije strogo je zabranjeno usmjeriti uključeni aparat u oči ili na zrcalne površine okolnih objekata.

Paket isporuke uređaja "Matrix-mini" uključuje:

  • uređaj s napajanjem;
  • magnetski privitak ZM-50 za kombiniranu magnetsku lasersku terapiju;
  • ogledalo ZN-35;
  • putovnice s uputama za uporabu uređaja i mlaznica;
  • metodičke upute o uporabi aparata (2 knjige).

Upute za uporabu Matrix Mini

Bolesti probavnog sustava

Peptički ulkus i dvanaesnik

Gastritis, duodenitis, probavna diskinezija

Kronični kolecistitis, kronični pankreatitis

Kronični ne-ulcerni kolitis

dermatologija

Cistični dermatitis (atopijski i kontaktni dermatitis, ekcem,

lihen planus, lokalizirano svrbež kože)

Herpes simplex ponavlja (Herpes simplex)

Herpes zoster (Herpes zoster)

Angiitis kože (vaskulitis)

Sprječavanje formiranja ožiljaka keloida

Rehabilitacija nakon kemijskih peels, laser resurfing. Keloidni ožiljci.

Erozije, čirevi sluznice

Urogenitalne bolesti

Kronično zatajenje bubrega

Magnetna laserska terapija za hemodijalizu nakon transplantacije bubrega

"Kameni put" nakon udaljenog lithotripsije

Akutni i kronični cistitis

Urogenitalna infekcija, uretritis

F ibroplasticheskaya odušak penisa (Peyronieova bolest) Neplodnost

Seksualni poremećaji kod muškaraca

Traumatska ureteralna fistula

Stomatologija (koautor Yu.S. Sukhanova)

Parodontna bolest (gingivitis, parodontitis)

Periostitis, hiperestezija cakline, postoperativna i traumatska

oštećenje usne šupljine

Aphthosni kronični stomatitis

Herpetski rekurentni stomatitis

Mandibularna fraktura

Neurology (koautor VF Rassokhin)

Glavobolja (cephalgia)

Glavobolja napetosti

Klaster (greda) glavobolja

Neuralgija trigeminalnog živca

Neuropatija (neuritis) živčanog lica

Akutna cerebrovaskularna nesigurnost Cirkulacijska encefalopatija

Ishemijska i traumatska mijelopatija

Neuropatija živčanog živca

Sindrom miokofacijalne boli

Rođenje kralježnice i leđne moždine u djece

Degenerativno-distrofične bolesti kralježnice Ankilozantni spondilitis (Bechterewova bolest) Polineuropatija

Učinci traumatske ozljede mozga

Neuroinfekcija (meningitis i meningoencefalitis)

Sindrom kroničnog umora

Cerebralna paraliza

Atrofija, optički neuritis

Iridociklitis, uveitis, retinitis

Hemorrhage, retinalna tromboza

Paroksizmalna atrijska fibrilacija

Ishemijska srčana bolest, angina pektoris

Hipertenzija stupnja I - II

Laserska terapija za periferne vaskularne bolesti

Oblique vessels of the extremities

Phlebitis, tromboflebitis, varikozne vene donjih ekstremiteta.

Dijabetička angiopatija. Posttromboflebitni trofički poremećaji

Akutni bronhitis i kronični bronhitis u akutnoj fazi Kronični opstruktivni bronhitis. bronhioektazije

Akutna upala pluća. Izbijanje kronične upale pluća. Bronhijalna astma. Alergijski procesi u plućima Akutna upala pluća u djece

Bolesti mišićno-koštanog sustava

Epikondilitis, scapulohumeralni periartritis, bursitis, tendovaginitis,

Laserska terapija u kirurškoj praksi

Rane (kućanstvo, sport, pucanje)

Abrazija, ogrebotine, posjekotine, ozljede, ozljede mekih tkiva, uganuća, razoreni ligamenti,

kaže nakon smanjenja dislokacije

Postoperativna pareza, crijevna opstrukcija

Liječenje bolesnika s opeklinama

Analni pukotine

Otorinolaringologija (co-auth. AN Nasedkin)

Refleksologija u otorinolaringologiji

Rehabilitacija nakon operacije rinosuršanja

Eustahitis, vanjski i prosječni otitis. Kohleonevrit. Meniereova bolest

Adenoidne vegetacije PW stupanj

Kronična upala ždrijela. nasopharyngitis

Kronični sinusitis, frontalni sinusitis

Kronični vazomotorni rinitis

Obstetrika i ginekologija (koautor MI Kovalev)

Normalizacija menstrualnog ciklusa, liječenje disfunkcije jajnika

Liječenje određenih tipova neplodnosti, hipofunkcije jajnika, nekih oblika
diencefalne patologije i hipotalamus-hipofiznih poremećaja

Laserska terapija erozije i erozije cerviksa maternice Postpartum endometritis

Nespecifični salpingitis i salpingooporitis (subakutni i kronični)

Akutni (u fazi infiltracije), akutni i kronični bartholinitis

Colpitis, cervicitis (endocervicitis)

Kraurosis vulve, idiopatski neurogeni pruritus vulve Frakture bradavica, lactostasis, hipogalaktia u puerperas Imunologija

Metodologija za lasersku terapiju stanja imunodeficijencije "Često bolesna djeca"

Apscesa maksilarofacijalne regije kod djece

- Načini zračenja - valna duljina zračenja impulsa, nm - 890
- Brzina ponavljanja pulsa, Hz - 1500, 80
- Pulsirana snaga zračenja, W, ne manje od - 6
- Trajanje pulsa, ns - 90-120
- Napajanje (putem adaptera):
napon, V - 200
frekvencija, Hz - 50. 60
- Ukupne dimenzije, mm
zrači glavu - 35 x 35 x 170
adapter - 75 x 50 x 90
- Masa, g
zračenje glave - 150
adapter - 700

Sadržaj paketa:

- Uređaj Matrix Mini
- Magnetna mlaznica ZM-50 (magnetska indukcija 50 mT)
- Zrcalna mlaznica ZN-35 (promjer radnog dijela je 35 mm)
- Metode liječenja

Matrix Mini-i Pro 2S

Matrix Mini-i Pro 2S je poboljšana verzija Matrix Mini-i Pro 2, koja je dobila mnoge inovacije od vrhunskog X-Saber Pro kao i novog DAC ES9026PRO, zadržavajući svoju kompaktnost i laganu težinu

Matrix Mini-i Pro 2S razlikuje se od redovne inačice jer podržava DSD ne samo od USB ulaz, već i od AES, koaksijalnih i optičkih, osim toga podržava zvuk s rezolucijom do 192 kHz / 24 bita, a preko USB-a do 384 kHz / 32 bita

Istodobno, Matrix Mini-i Pro 2S zadržao je sve značajke donje verzije - kompaktnost, lagana podrška za kvalitetni bežični prijenos preko Bluetootha zahvaljujući aptX kodu, kao i podršci za trenutne operacijske sustave Windows (7/8/18/1/10) MacOS X (od 10.6.4), kao i Androin i iOS.

Matrix Matrix Mini

Matrix Matrix-Mini je prijenosni laserski terapeutski uređaj koji djeluje na kućnoj AC mreži. Uređaj je dizajniran za obavljanje postupaka laserske terapije kod kuće na preporuku i pod nadzorom liječnika. Terapeutski učinak uporabe ovog uređaja postiže se pomoću laserske terapije - metode liječenja temeljene na ozračenju organa i tkiva s pulsiranim laserskim zračenjem infracrvenog (IR) raspona (890-905 nm).

Matrix-mini uređaj je kompletan uređaj s dvije zračne mlaznice i adapter za električnu utičnicu. Ovdje nema velikih radnih jedinica, tako da ovaj uređaj za lasersku terapiju nema nedostatak nerazumnosti. Prikladno je koristiti ga bez stalnog nadzora medicinskog osoblja.

Glavne naznake za korištenje uređaja Matrix-mini:

  • neurogenih i organskih sindroma boli
  • poremećaj mikrocirkulacije
  • poremećaj imunološkog stanja
  • osjetljivost na lijekove na lijekove
  • alergijske manifestacije
  • upalne bolesti
  • potrebu poticanja reparativnih procesa u tkivima i sustavima za regulaciju homeostaze

    Kontraindikacije uporabe uređaja Matrix-mini:

  • kardiovaskularnih bolesti u fazi dekompenzacije
  • cerebrovaskularna nesreća II stupanj
  • plućnog i plućnog zatajenja srca u fazi dekompenzacije
  • maligne neoplazme
  • benigne novotvorine s tendencijom progresije
  • maligne bolesti krvi
  • bolesti živčanog sustava s oštro povećanom ekscitacijom
  • groznica nepoznate etiologije
  • zatajenje jetre i bubrega u fazi dekompenzacije
  • dijabetes melitus u dekompenzaciji
  • hipertireoza
  • trudnoće u svim uvjetima
  • duševne bolesti u akutnoj fazi
  • preosjetljivost na svjetlosnu terapiju

    Pri izvođenju postupaka laserske terapije strogo je zabranjeno usmjeriti uključeni aparat u oči ili na zrcalne površine okolnih objekata.

    Matrix mini recenzije

    Kozmetika i parfema Njemačka kozmetika make-up. Kozmetički kozmetički proizvodi mali vilinski. Korejska kozmetika za oči u St. Petersburgu. Pregled parfema van cleef arpels. Lancome hipnoza WC vode kupiti u online trgovini jeftini. Avene za lice s termalnom vodom. Christian Dior Slando Kozmetika. Kozmetika shiseido pureness gel za eksfolirajući tretman. Topaz kozmetika kosa boje. Recenzije chi dye za kosu. Luksuzni parfem veleprodaja g Moskva. Prirodna kozmetika iz Italije. Kozmetički make-up kozmetika u Krasnodaru. Profesionalna kozmetika obuhvaća jogurt. Giorgio Armani parfumerija. Pupa.

    Kozmetika i parfemi Biogeli za nokte. Bjeloruska kozmetika Belita termalna voda. Prodaja profesionalne kozmetike Coco u St. Petersburgu. Kozmetički proizvodi jesti češći korektor. Boja brijanja kose. Caramel za vodenu vodu kupljen kako bi naručio brzu isporuku. Šampon za profesionalnu kozmetiku. Lambre kozmetika za kupnju jeftine online dobre kvalitete. Recenzije usne sjajni bourjois. Šiške za velike kovrče. Ruževi i njihova svojstva. Parfemi propustiti fiorucci samo ljubav u Kaliningrad. Profesionalna kozmetika za problem. Deodorantni bekra mineral. Deodorant za cipele salamandra.

    Kozmetika i parfema Njemačka londa boja za kosu poštom. Lady ruža lak za nokte za kupnju. Kupi tommy tue parfem. Ukrasna kozmetika proizvođača. Online shop za frizere boja kose londa. Kremasta boja kose dimond. Odabir boja kose u lyubertsi. Boja za kosu koja ne sadrži vodikov peroksid. Voda za vodu dok je ultraljubičasto svinja. Cielova kozmetika kažu mišljenja. Kozmetički online elitni parfemi. Kupite hugo boss WC vodu prodaju. Profesionalna Estel boja kose za odabir boje. Parfumerija i kozmetička veleprodaja Almaty.

    https://vk.com/purabota - naša grupa je u kontaktu, za koje je prikladnije čitati članke o radu u ovom formatu - dobrodošli! Kad se rodio moje prvo dijete (u 98 g), sjedio sam kod kuće 4 godine. U početku, jer je dijete zahtijevalo puno pažnje i bilo je često bolesno, onda je dugo tražila.

    Pozivam se u moju zajednicu https://www.babyblog.ru/community/lenta/saglara Grupacija u kontaktu http://vk.com/club55135284Online trgovina http://beauty-asia.ru/ S FULL ASSORTMENT, ACTUAL CIJENE MOGU Čitajte na mojoj web stranici. DAVITI LINK NA VAŠEM ZAHTJEVU U OSOBI (TAKO NE MOŽE POSTAVLJATI LINKOVI). Kako podići: 1. Prilikom naručivanja od 2000. dostava na metro stanicu radnim danom besplatno! Kod kuće / uredske kurirske službe 350 p. (unutar Moskve pruge).3. Mail - 230 str.4. Dostava kurirskom službom za Moskovsku cestovnu cestu - raspravlja se o plaćanju. Pickup Lyubertsy, Odintsovo.6. AKO NIŠTA NIJE FITABLE, THEN WRITE - CAN.

    Dobar dan! Moje ime je Julia, nudim Vam kozmetiku iz Koreje: proizvodi za njegu lica i tijela! Sve kozmetike dolaze izravno iz Koreje i izvorne su. Rok trajanja proizvoda je u prosjeku 3 godine od datuma proizvodnje. Nakon otvaranja paketa i korištenja, datum isteka je 1 godina. Pitanja o kozmetici pitajte u komentarima na post. Sve dostupne. Najniže cijene. Uvjeti narudžbe: Za narudžbu, morate poslati poruku e-pošti [email protected] ili osobno, u kojoj specificirati: 1. Naziv kozmetičkog proizvoda, broj, cijena2. Vaš.

    Dobar dan! Moje ime je Julia, nudim Vam kozmetiku iz Koreje: proizvodi za njegu lica i tijela! Sve kozmetike dolaze izravno iz Koreje i izvorne su. Rok trajanja proizvoda je u prosjeku 3 godine od datuma proizvodnje. Nakon otvaranja pakiranja i korištenja, rok trajanja je 1 godina. Pitanja o kozmetici pitajte u komentarima na post. Sve su dostupne. Najniže cijene.

    Dobar dan! Moje ime je Maria, i želio bih vam ponuditi da naručite poznatu i voljenu mnoge korejske kozmetike. Ovdje možete pronaći povratne informacije o mom radu. Tonik lica To je koža BAMBOO FACIAL PISTUR MOIST 100 ml. Vlažna kosa s Ekstraktom od bambusa Moisturizing Mist sadrži ekstrakt bambusa koji učinkovito i brzo vlaži gornje slojeve epidermisa. Ne ostavlja ljepljivost i sjaj na koži. Tajna snage bambusa - u visokoj koncentraciji silicijeve kiseline. Silikonska kiselina razvija kožu, ubrzava zacjeljivanje malih rana. To potiče.

    Dobar dan! Moje ime je Julia, nudim vam kozmetiku iz Koreje: proizvodi za njegu lica i tijela! Sve kozmetike dolaze izravno iz Koreje i izvorne su. Roba ima prosječno rok trajanja od 3 godine od datuma proizvodnje. Nakon otvaranja paketa i korištenja, datum isteka je 1 godina. Pitanja o kozmetici pitajte u komentarima na post. Sve su dostupne.

    Dobar dan! Moje ime je Maria, i želio bih vam ponuditi da naručite poznatu i voljenu mnoge korejske kozmetike. Sve su kozmetičke narudžbe naručene u Koreji, cijene i raspon će vam se svidjeti. Rado ću odgovoriti na sva vaša pitanja))) Napišite komentare na ovu temu. Sljedeća narudžba je 13. ožujka!

    Vaš preglednik nije podržan.

    Možete pregledavati samo našu web lokaciju. Da biste pristupili postojećim rezervacijama ili napravili novu, trebate nadograditi svoj preglednik.

    Možete se pokušati prijaviti i putem drugog preglednika ili uređaja.

    Recenzije Mini-hotela "Matrix"

    Bolshoj Prospekt Vasilyevsky Ostrova, 20, Vasileostrovsky District, St. Petersburg, Rusija

    čistoća

    udobnost

    lokacija

    pogodnost

    Osoblje

    Vrijednost za novac

    Besplatni WiFi

    Datum obnove: 20. kolovoza 2018. · Vrijeme boravka: kolovoz 2018

    Mala soba i kupaonica.

    Datum obnove: 20. kolovoza 2018. · Vrijeme boravka: kolovoz 2018

    Zgodan i brz

    Ujutro, odmah ispod prozora, kamion smeća glasno je grmio.

    Datum recenzije: 13. kolovoza 2018 · Vrijeme stanovanja: kolovoz 2018

    cijeli niz usluga odgovara: vlastitoj kupaonici, normalnim krevetima i posteljinama, klima uređajima i doručkom

    izolacijske sobe - tako-tako. Buka s ulice, dvostruko staklo štedi, ali pola. Veličina sobe. lakše je reći da je oko 60 cm prostora oko kreveta. Ne bih rekao da mi se to nije svidjelo, ali hotel je precijenjen. Dvije noći za 6000 u srednjoj sezoni (kolovoz) tako-tako cijena.

    Dragi Sergey, izražavamo iskrenu zahvalnost za izbor hotela "Matrix" za vrijeme vašeg boravka u našem gradu. Hvala što ste primijetili i pozitivne i negativne točke vašeg boravka. Kavom za kavu poslužuje se za doručak, ali ako je gost ljubitelj kave, uvijek može zatražiti od administratora da skuhaju kavu u aparatu za kavu uz dodatnu naknadu. S poštovanjem, hotelski tim "Matrix"

    Dragi Sergey, izražavamo iskrenu zahvalnost za izbor hotela "Matrix" za vrijeme vašeg boravka u našem gradu. Hvala što ste primijetili i pozitivne i negativne točke vašeg boravka. Za doručak se poslužuje mljevena kava, ali... Proširi

    Datum obnove: 12. kolovoza 2018 · Vrijeme boravka: srpanj 2018

    Jeftin, čist mini hotel. Doručak je bio mini buffet, ali vrlo jestiv. Samo IMHO, bolje je odabrati manje, ali malo više cijene proizvoda. Sve, koliko sam shvatio od Auchan, njihove proizvode žuto-zelene pruge. Ako ste zabrinuti zbog margarina i drugih stvari, odaberite ono što jest, što nije.

    Malo mali broj, ali što treba učiniti.

    Dragi Aleksandar! Drago nam je što znate da dijelite svoje iskustvo u hotelu Matrix s ostalim putnicima. Lijepo je što ste primijetili naš doručak i kvalitetu domaćinstva. Iskreno se nadamo da ćete se opet vratiti k nama! S poštovanjem, Andrei Semerenko, stariji administrator hotela.

    Dragi Aleksandar! Drago nam je što znate da dijelite svoje iskustvo u hotelu Matrix s ostalim putnicima. Lijepo je što ste primijetili naš doručak i kvalitetu domaćinstva. Iskreno se nadamo da ćete se opet vratiti k nama! Pozdrav... Proširi

    Datum obnove: 6. kolovoza 2018 · Vrijeme boravka: kolovoz 2018

    Vrlo ugodan, mali hotel. U prizemlju je 24-satna konoba. Hotel ima dnevni boravak, gdje uvijek postoji čaj, kava, voda i kolačići. Prekrasan doručak sa svježe pečenim palačinkama. Vrlo čisto i ljubazno osoblje. Imala sam ugodnu jednokrevetnu sobu s vrlo udobnim krevetom - nešto što trebate za pojedinačno putovanje.

    Do palače ili pola sata ruke mirno tempo. Malo daleko, ako je cilj - pregled povijesnog centra. Noću, ulica je prilično napuštena, pažljivija s šetnjama.

    Datum obnove: 6. kolovoza 2018 · Vrijeme boravka: kolovoz 2018

    Dragi gosti, izražavamo našu iskrenu zahvalnost za izbor hotela "Matrix" za vrijeme vašeg boravka u našem gradu. Vaš visok rezultat na booking.com je vrlo lijep kompliment za nas! S poštovanjem, hotelski tim "Matrix".

    Datum obnove: 31. srpnja 2018. · Vrijeme boravka: srpanj 2018. godine

    Lokacija. Doručak (iako vrlo jednostavan, ali zadovoljan)

    Sobe su vrlo male, male tušem 80x80, kupaonica 2m2.

    Dragi Nikolaj! Drago nam je da znate da dijelite svoje iskustvo boravka u hotelu Matrix s ostalim putnicima. Lijepo je što ste primijetili nekoliko pozitivnih trenutaka. Iskreno se nadamo da ste uživali biti gost našeg hotela i opet ćete se vratiti k nama! S poštovanjem, osoblje hotela "Matrix"

    Dragi Nikolaj! Drago nam je da znate da dijelite svoje iskustvo boravka u hotelu Matrix s ostalim putnicima. Lijepo je što ste primijetili nekoliko pozitivnih trenutaka. Iskreno se nadamo da ste uživali biti naš gost... Proširi

    Datum obnove: 29. srpnja 2018. · Vrijeme boravka: srpanj 2018

    Velika lokacija! Mirno mjesto. soba je čista, dobra popravak. Prisutnost kuhinje zadovoljan, možete tiho ručati, pa čak i kuhati svoje nepretenciozne hrane. Izvrsno osoblje.

    Mali tuš.

    Draga Olga, izražavamo našu iskrenu zahvalnost za izbor hotela "Matrix" za vrijeme vašeg boravka u našem gradu. Vaš visok rezultat na booking.com je vrlo lijep kompliment za nas! Posebna hvala što ste primijetili rad osoblja i odličnu lokaciju. S poštovanjem, hotelski tim "Matrix".

    Draga Olga, izražavamo našu iskrenu zahvalnost za izbor hotela "Matrix" za vrijeme vašeg boravka u našem gradu. Vaš visok rezultat na booking.com je vrlo lijep kompliment za nas! Posebna zahvala za napomenu... Proširi

    Datum recenzije: 24. srpnja 2018. · Vrijeme boravka: srpanj 2018. godine

    Vrlo lijep krevet, dobro mjesto.

    Moram ostati u toplini u St. Petersburgu, bilo je teško prilagoditi temperaturu u sobi i da je zrak bio dovoljno svjež. Izbor doručka je mali, ali hrana je ukusna.

    Dragi gosti, hvala što ste odabrali hotel "Matrix" tijekom svog posjeta gradu. Iskreno pokušavamo učiniti sve što je u našoj moći kako bi se gosti naših gostiju opetovano i iznova vraćali. Za sva pitanja, uključujući kako podesiti temperaturu u sobi, mogli biste se obratiti administratoru i on će vam rado pomoći. Ponovno čekamo vas u našem hotelu. S poštovanjem, osoblje hotela "Matrix".

    Dragi gosti, hvala što ste odabrali hotel "Matrix" tijekom svog posjeta gradu. Iskreno pokušavamo učiniti sve što je u našoj moći kako bi se gosti naših gostiju opetovano i iznova vraćali. Za sva pitanja, uključujući kako se prilagoditi... Proširite

    Datum recenzije: 23. srpnja 2018 · Vrijeme boravka: srpanj 2018. godine

    Vrlo mala soba

    Draga Svetlana, hvala vam što ste odabrali hotel Matrix, a također i za svoje vrijeme da napišete recenziju o svom boravku. Vaše mišljenje je vrlo važno za nas. Drago nam je što ste zabilježili lokaciju. Lokacija našeg hotela je jako dobra, oko 5 minuta hoda od najbliže stanice podzemne željeznice i 10 minuta od Nevsky Prospecta. Rado ćemo vas ponovno vidjeti i pokušat ćemo učiniti vaš sljedeći boravak ugodnijim. Pozdrav, hotelski tim Matrixa.

    Draga Svetlana, hvala vam što ste odabrali hotel Matrix, a također i za svoje vrijeme da napišete recenziju o svom boravku. Vaše mišljenje je vrlo važno za nas. Drago nam je što ste zabilježili lokaciju. Mjesto našeg hotela je stvarno... Proširi

    Datum obnove: 6. srpnja 2018. · Vrijeme boravka: lipanj 2018

    Lokacija je super. O ostatku je teško reći, jer u budnom stanju u sobi gotovo da nisu.

    Vruća voda nije odmah, morala čekati. Na ulazu (rano) odbili su dopustiti sobu, iako je naš, kako mi se činilo, već bio slobodan. Na dan odlaska vratio se u hotel s jutarnjom šetnjom. Mladić iza pulta rekao je da moramo napustiti 18 minuta. Činilo mi se da je nepristojna.

    Datum recenzije: 12. lipnja 2018 · Vrijeme boravka: lipanj 2018

    Hotel je povoljno smješten, možete prošetati pješice od centra i šetati susjedstvom. Soba "nije umorna", sve je čisto, uredno. Dobro čišćenje. Zaposlenik hotela uvijek je tamo i spreman pomoći. Stvarno mi se svidjela kuhinja gdje možete popiti čaj s pekmezom. Hvala vam!

    Dragi Nailya, hvala za takav lijep pregled o našem hotelu. Nastojimo da se gosti osjećaju kao kod kuće i vrlo smo zadovoljni što cijenite naše napore. Vaše mišljenje je vrlo važno za poboljšanje kvalitete usluge. Drago nam je što vas možemo ponovno dočekati u našem hotelu. S poštovanjem, osoblje hotela "Matrix".

    Dragi Nailya, hvala za takav lijep pregled o našem hotelu. Nastojimo da se gosti osjećaju kao kod kuće i vrlo smo zadovoljni što cijenite naše napore. Vaše mišljenje je vrlo važno za poboljšanje kvalitete... Proširite

    Datum recenzije: 12. lipnja 2018 · Vrijeme boravka: lipanj 2018

    Dragi Natalia, hvala vam što ste odabrali mini-hotel "Matrix", kao i za davanje najvišeg ocjenjivanja na www.booking.com. Vaš rezultat je najbolja nagrada jer uvijek težimo savršenosti. Bit će nam drago što vas možemo ponovno vidjeti među našim gostima! S poštovanjem, osoblje hotela "Matrix".

    Dragi Natalia, hvala vam što ste odabrali mini-hotel "Matrix", kao i za davanje najvišeg ocjenjivanja na www.booking.com. Vaš rezultat je najbolja nagrada jer uvijek težimo savršenosti. Iskreno ćemo biti sretni što vidimo... Proširi

    Datum recenzije: 12. lipnja 2018 · Vrijeme boravka: lipanj 2018

    Vrlo mali tuš, vrlo je teško oprati

    Dragi Dmitrij, hvala na visokim ocjenama i pozitivnim riječima upućenom našem hotelu. Žao nam je što ste bili prisiljeni suočiti se s problemom veličine tuš kabine, ali nažalost, ne možete postaviti veću tuš kabinu u ovo područje kupaonice. Nadam se da ćete nas više oduševiti svojim posjetom s nama. S poštovanjem, osoblje hotela "Matrix".

    Dragi Dmitrij, hvala na visokim ocjenama i pozitivnim riječima upućenom našem hotelu. Žao nam je što ste bili prisiljeni suočiti se s problemom veličine tuš kabine, ali nažalost, na ovom području kupaonice tuš... Proširi

    Datum recenzije: 7. lipnja 2018 · Vrijeme boravka: lipanj 2018

    Ugodan krevet, čistoća. Odgovorni i dobroćudni kadrovi.

    Organizacija za doručak - što učiniti s jelima nakon obroka. Zvučno izolirane sobe - ulazna vrata. Manji nedostaci u tušu - držač glave za tuširanje.

    Dragi Eugene, izražavamo svoju iskrenu zahvalnost za izbor hotela "Matrix" za vrijeme vašeg boravka u našem gradu. Vaša ocjena na booking.com će nas motivirati da poboljšamo kvalitetu posla. Svaki gostski pregled omogućuje nam da razumijemo što treba poboljšati u našoj usluzi. Zahvaljujemo vam na izvrsnoj povratnoj informaciji o radu osoblja i čistoći sobe. Ubrzavam vas obavijestiti da smo uzeli u obzir napomenu o vodovodima i poduzete mjere kako bi se spriječio ovaj problem. Nakon doručka ostavite jela na stolu i administrator ih odmah ukloni. Nadamo se da ćemo vas uskoro ponovno vidjeti kao gost! S poštovanjem, osoblje hotela "Matrix".

    Dragi Eugene, izražavamo svoju iskrenu zahvalnost za izbor hotela "Matrix" za vrijeme vašeg boravka u našem gradu. Vaša ocjena na booking.com će nas motivirati da poboljšamo kvalitetu posla. Svaki gostski pregled omogućuje nam da razumijemo... Proširi

    Datum obnove: 3. lipanj 2018 · Vrijeme boravka: lipanj 2018

    Izvrsno mjesto u svakom pogledu. Udobne čiste sobe, ljubazno i ​​korisno osoblje. Uključeni su ukusni Doručak. A ostali su kuhani u kuhinji. Pojavio se slučajno u ovom hotelu, saželi rezervaciju na drugom mjestu. I nije pomalo žao. Hvala puno za admin Marie!

    Draga Maria, hvala što ste odabrali Matrix hotel tijekom svog boravka u St. Petersburgu. Vrlo smo zahvalni na povratnim informacijama. Hvala što ste primijetili rad naših zaposlenika, doručak i kvalitetu usluge. Nadamo se da ćemo se ponovno sresti u našem hotelu. S poštovanjem, osoblje hotela "Matrix".

    Draga Maria, hvala što ste odabrali Matrix hotel tijekom svog boravka u St. Petersburgu. Vrlo smo zahvalni na povratnim informacijama. Hvala što ste primijetili rad naših zaposlenika, doručak i kvalitetu usluge. Nadamo se... Proširi

    Datum recenzije: 29. svibnja 2018 · Vrijeme boravka: svibanj 2018

    Broj 6. Gumb za ispiranje s iglom nije dobro funkcionirao.

    Dragi gosti, hvala što ste odabrali hotel "Matrix" tijekom svog posjeta gradu. Iskreno pokušavamo učiniti sve što je u našoj moći kako bi se gosti naših gostiju opetovano i iznova vraćali. Ispričavamo se zbog problema povezanih s vodovodom u sobi, sada sve radi ispravno. Ponovno čekamo vas u našem hotelu. S poštovanjem, osoblje hotela "Matrix".

    Dragi gosti, hvala što ste odabrali hotel "Matrix" tijekom svog posjeta gradu. Iskreno pokušavamo učiniti sve što je u našoj moći kako bi se gosti naših gostiju opetovano i iznova vraćali. Ispričavamo se zbog problema koji se odnosi na... Proširi

    Datum obnove: 23. svibnja 2018 · Vrijeme boravka: svibanj 2018

    u tušu je loše vijak za tuširanje!

    Dragi Sergey, izražavamo iskrenu zahvalnost za izbor hotela "Matrix" za vrijeme vašeg boravka u našem gradu. Hvala vam na detaljnoj recenziji na web stranici Booking.com: Vaše mišljenje nam je vrlo vrijedno i pomaže nam da postanemo bolji! S poštovanjem, hotelski tim "Matrix"

    Dragi Sergey, izražavamo iskrenu zahvalnost za izbor hotela "Matrix" za vrijeme vašeg boravka u našem gradu. Hvala vam na detaljnoj recenziji na web stranici Booking.com: Vaše mišljenje nam je vrlo vrijedno i pomaže nam da postanemo bolji! Pozdrav... Proširi

    Datum recenzije: 21. svibnja 2018 · Vrijeme boravka: svibanj 2018

    Svidjelo mi se jako puno. Živio je veliku obitelj u tri sobe. Sve je bilo savršeno. Hvala ti toliko

    Sve je bilo sjajno

    Draga Nikita! Drago nam je da znate da dijelite svoje iskustvo boravka u hotelu Matrix s ostalim putnicima. Lijepo je što ste primijetili nekoliko pozitivnih trenutaka. Iskreno se nadamo da ste uživali biti gost našeg hotela i opet ćete se vratiti k nama! S poštovanjem, Andrei Semerenko, stariji administrator hotela.

    Draga Nikita! Drago nam je da znate da dijelite svoje iskustvo boravka u hotelu Matrix s ostalim putnicima. Lijepo je što ste primijetili nekoliko pozitivnih trenutaka. Iskreno se nadamo da ste uživali biti naš gost... Proširi

    Datum recenzije: 3. svibnja 2018 · Vrijeme boravka: travanj 2018

    Mjesto i kvaliteta čišćenja

    Odmah - nema osnovnih stvari: žlice za cipele, papuče (koje su morale kupiti u hotelu), nema dovoljno vješalica za odjeću. Jednokrevetna soba je vrlo mala i nećete ga vidjeti na fotografiji na web stranici. Monoton doručak, hladna kava, nekoliko puta - spaljena zobena kaša u sporom štednjaku, nedostatak voća (jedna jabuka po osobi ne računa). Na dan odlaska zamolio sam ga da ga probudim u 4,30, zbog čega je on sam probudio dužnosnika na 5,15 kada je otišao. Uštedite prikladnu lokaciju i čistoću u sobi.

    Dragi Andrew, izražavamo iskrenu zahvalnost za izbor hotela "Matrix" za vrijeme vašeg boravka u našem gradu. Hvala vam na detaljnoj recenziji na Booking.com. Vaše mišljenje nam je vrlo drago. Prema minusima koje ste napisali: u svakoj sobi hotela, prema zadanim postavkama, ima 5 vješalica za odjeću, ako navedena količina nije dovoljna, kontaktirajte recepciju i dobit ćete potrebnu količinu. Za sve koji pročitaju ovu recenziju navodim izbornik za doručak: dvije vrste žitarica (heljda, zobena kaša / riža), kuhana jaja, kobasice, sir i kobasice, jogurt, staklene tikvice, mlijeko, čaj, kava, kolačići, palačinke / muffini,, sezonsko voće, muesli, pahuljice, pekmez, maslac, kondenzirano mlijeko, ketchup, majoneza. Situacija s vašim blijedom bila je sljedeća. Administrator je otišao u sobu kucati, čuti kroz vrata da si budan, i vratio se na recepciju čekati svoj odlazak. Rad je učinjen s administratorom: on će uvijek kucati u sobi za budućnost, čak i ako čuje da gost ne spava. S poštovanjem, Andrei Semerenko, stariji administrator hotela.

    Dragi Andrew, izražavamo iskrenu zahvalnost za izbor hotela "Matrix" za vrijeme vašeg boravka u našem gradu. Hvala vam na detaljnoj recenziji na Booking.com. Vaše mišljenje nam je vrlo drago. Prema minusima koje si napisao: u svakom n... Proširi

    Datum recenzije: 3. svibnja 2018 · Vrijeme boravka: svibanj 2018

    Ovdje nisu bili prvi put, pa čak ni u istoj sobi. Kvaliteta boravka po prvi put bila je veća.

    Madrac u sobi, kakav užas! Svi izvori osjećaju leđa i petu točku (broj 7, zamijenite). Bilo je 3 noćenja s doručkom. U jednom od doručka nije bilo ništa, iako je recepcija rekla da su od 8 do 11. Dolazeći na 10-15, kod doručka ležao je jedno jaje i 1 kobasica.

    Datum recenzije: 2. svibnja 2018 · Vrijeme boravka: svibanj 2018

    U blizini središta. Uobičajeni doručak

    Gotovo nema zvučne izolacije

    Dragi Andrew! Drago nam je što znate da dijelite svoje iskustvo u hotelu Matrix s ostalim putnicima. Lijepo je što ste napomenuli naš doručak i mjesto. Iskreno se nadamo da ćete se opet vratiti k nama! S poštovanjem, Andrei Semerenko, stariji administrator hotela.

    Dragi Andrew! Drago nam je što znate da dijelite svoje iskustvo u hotelu Matrix s ostalim putnicima. Lijepo je što ste napomenuli naš doručak i mjesto. Iskreno se nadamo da ćete se opet vratiti k nama! S poštovanjem, Ande... Proširi

    Datum obnove: 10. ožujka 2018. · Vrijeme boravka: ožujak 2018

    Nije divno, ali prilično ugodan i čist

    Dragi gosti, izražavamo našu iskrenu zahvalnost za izbor hotela "Matrix" za vrijeme vašeg boravka u našem gradu. Vaš visok rezultat na booking.com je vrlo lijep kompliment za nas! S poštovanjem, hotelski tim "Matrix".

    Datum obnove: 4. ožujka 2018. · Vrijeme boravka: ožujak 2018

    Lokacija. Dobar doručak. Osoblje

    Datum recenzije: 28. siječnja 2018 · Dnevno vrijeme: siječanj 2018

    Prijateljsko i odgovorno osoblje. U kuhinji je uvijek vrući čaj, kava, kolačići. Tiho i ugodno.

    Malo hladno u sobi, ali možete koristiti grijač. Za doručak je potrebno malo posla.

    Dragi Sergey, hvala na pozitivnim povratnim informacijama i visokim ocjenama. Zahvaljujem vam na izvrsnoj povratnoj informaciji o radu osoblja! Zadovoljstvo nam je najaviti da smo instalirali dodatne uređaje za grijanje u sobama. Rado ćemo vas vidjeti među redovitim gostima! S poštovanjem, hotelski tim "Matrix"

    Dragi Sergey, hvala na pozitivnim povratnim informacijama i visokim ocjenama. Zahvaljujem vam na izvrsnoj povratnoj informaciji o radu osoblja! Zadovoljstvo nam je najaviti da smo instalirali dodatne uređaje za grijanje u sobama. Proširit ćemo

    Datum recenzije: 28. siječnja 2018 · Dnevno vrijeme: siječanj 2018

    Veliki mekani krevet

    Suha žitarica za doručak i omjer ostalih proizvoda.

    Draga Barbara, zadovoljstvo nam je što znamo da dijelite svoje iskustvo boravka u Matrici s ostalim putnicima. Lijepo ste označili naše krevete. Vaše mišljenje je vrlo vrijedno za nas i pomaže nam da se bolje! Rado ćemo vidjeti vas i vaše prijatelje u našem hotelu. S poštovanjem, hotelski tim "Matrix"

    Draga Barbara, zadovoljstvo nam je što znamo da dijelite svoje iskustvo boravka u Matrici s ostalim putnicima. Lijepo ste označili naše krevete. Vaše mišljenje je vrlo vrijedno za nas i pomaže nam da se bolje! Bit ćemo sretni opet... Proširi

    Datum obnove: 7. siječnja 2018 · Dnevno vrijeme: siječanj 2018

    Dobro smješten vrlo udobno! Nije skupo i ima doručak! (Što se mene tiče, to je rijetkost!) Općenito mi se svidjelo! Mislim da bih se drugi put vratio! Ali bilo je nedostataka!

    Očišćen tako-tako! Slabo usisavanje - ovaj put je bio poderan komad papira od šampona ili gel za tuširanje pod sudoperom - to su dva, bila je užasno hladna u sobi - to su tri, i! najviše odvratno je da je voda u tušu bila jako loša, ili je spuštanje bilo blokirano! (Ne razumijem kako ne možete primijetiti kada se čiste!)

    Draga Tatiana, izražavamo iskrenu zahvalnost za odabir hotela "Matrix" za vrijeme vašeg boravka u našem gradu. Hvala vam na detaljnoj recenziji na web stranici Booking.com: Vaše mišljenje nam je vrlo vrijedno i pomaže nam da postanemo bolji! S poštovanjem, hotelski tim "Matrix"

    Draga Tatiana, izražavamo iskrenu zahvalnost za odabir hotela "Matrix" za vrijeme vašeg boravka u našem gradu. Hvala vam na detaljnoj recenziji na web stranici Booking.com: Vaše mišljenje nam je vrlo vrijedno i pomaže nam da postanemo bolji! S obzirom na... Proširi

    Datum obnove: 6. siječnja 2018 · Vrijeme boravka: siječanj 2018

    Zdjela u tušu je strašna. Zrcalo pada. Uhvati ruke u jesen. Hladna kupaonica i vrlo hladan pod. Postavite sagove. Općenito, za takvu cijenu sve je u redu.

    Dragi Ivan, hvala na detaljnoj recenziji na stranici Booking.com! Vaše mišljenje je vrlo vrijedno za nas i pomaže nam da se bolje. Rado ćemo vas primiti u našem hotelu. S poštovanjem, hotelski tim "Matrix"

    Datum recenzije: 5. siječnja 2018 · Vrijeme boravka: siječanj 2018. godine

    Mjesto hotela je vrlo povoljno. Oko dovoljno parkirnih mjesta. Osoblje je prijateljski i prijateljski. Sobe su čiste, udobne. Tiho. Doručak ugodno zadovoljstvo rasponom!

    Ostao je u 9. sobi. Možda zbog činjenice da je soba kutna - bilo je dovoljno hladno. Spasio je dodatni grijač.

    Dragi Vladimir, hvala na pozitivnim povratnim informacijama o hotelu "Matrix" i visokim ocjenama! Vaše mišljenje je vrlo vrijedno za nas i pomaže nam da se poboljša: radimo na instalaciji dodatnih grijača u našim sobama. Iskreno se nadamo da ste uživali biti gost našeg hotela i opet ćete se vratiti k nama! S poštovanjem, hotelski tim "Matrix"

    Dragi Vladimir, hvala na pozitivnim povratnim informacijama o hotelu "Matrix" i visokim ocjenama! Vaše mišljenje je vrlo vrijedno za nas i pomaže nam da se poboljša: radimo na instalaciji dodatnih grijača u našim prostorijama... Proširi

    Datum recenzije: 5. siječnja 2018 · Vrijeme boravka: siječanj 2018. godine

    Soba je mala, ali čista. Posteljina je čista, krevet je udoban. Kupaonica je također čista. Doručak je raznolik, puno stvari. Lokacija je dobra, lako je pronaći.

    U našoj sobi (N 1) bilo je jako hladno. Grijač nije pomogao. I večer je mirisala hrane, vjerojatno iz kuhinje restorana koji se nalazi ispod. Temperatura vode "skočila" u popodnevnim satima.

    Dragi Liubov Ivanenko, hvala na povratnim informacijama o našem hotelu "Matrix"! Vaše mišljenje je vrlo vrijedno za nas i pomaže nam da se poboljša: rad je obavljen u sobama i instalirani su novi dodatni uređaji za grijanje. Rado ćemo vidjeti vas i vaše prijatelje u našem hotelu. S poštovanjem, hotelski tim "Matrix".

    Dragi Liubov Ivanenko, hvala na povratnim informacijama o našem hotelu "Matrix"! Vaše mišljenje je vrlo vrijedno za nas i pomaže nam da se poboljša: rad je obavljen u sobama i instalirani su novi dodatni uređaji za grijanje. Ponovno ćemo biti sretni... Proširi

    Datum obnove: 1. siječnja 2018 · Trajanje boravka: prosinac 2017

    Dragi Maratzhan, izražavamo našu iskrenu zahvalnost za izbor hotela "Matrix" za vrijeme vašeg boravka u našem gradu. Vaš visok rezultat na booking.com je vrlo lijep kompliment za nas! S poštovanjem, hotelski tim "Matrix".

    Datum obnove: 24. prosinca 2017. · Trajanje boravka: prosinac 2017

    Bez zubnih setova, čak i uz naknadu

    Dragi Egorov! Hvala vam što ste dijelili iskustvo boravka u hotelu "Matrix" s ostalim putnicima. Iskreno se nadamo da ste uživali biti gost našeg hotela i opet ćete se vratiti k nama! S poštovanjem, hotelski tim "Matrix".

    Datum obnove: 13. prosinca 2017 · Trajanje boravka: prosinac 2017

    Dobra usluga! Dnevna usluga čišćenja i ručnik! Usrdno doručak! Zgodan položaj!

    Dragi Kaha! Drago nam je da znate da dijelite svoje iskustvo boravka u hotelu Matrix s ostalim putnicima. Lijepo je što ste primijetili naš doručak, lokaciju i čistoću sobe. Iskreno se nadamo da ste uživali biti gost našeg hotela i opet ćete se vratiti k nama! S poštovanjem, Andrei Semerenko, stariji administrator hotela.

    Dragi Kaha! Drago nam je da znate da dijelite svoje iskustvo boravka u hotelu Matrix s ostalim putnicima. Lijepo je što ste primijetili naš doručak, lokaciju i čistoću sobe. Iskreno se nadamo da ste uživali biti gost... Proširi

    Datum obnove: 28. studenog 2017 · Trajanje boravka: studeni 2017

    Dobra lokacija hotela. Pozorno i ljubazno osoblje. Soba je čista, udobna i tiha. Doručak je ukusan, u bilo kojem trenutku možete dodatno popiti čaj s palačinama ili kolačićima. Besplatni bežični pristup internetu, na recepciji možete uzeti kišobran i četke za čišćenje cipela. U prizemlju je dobar restoran.

    Bilo bi sjajno ako se ponekad izmijeni dijeta.

    Draga Irina, izražavamo iskrenu zahvalnost za odabir hotela "Matrix" za vrijeme vašeg boravka u našem gradu. Vaš visok rezultat na booking.com je vrlo lijep kompliment za nas. Zahvaljujem vam na izvrsnoj povratnoj informaciji o radu osoblja i ukusnom doručku. S poštovanjem, Andrei Semerenko, stariji administrator hotela.

    Draga Irina, izražavamo iskrenu zahvalnost za odabir hotela "Matrix" za vrijeme vašeg boravka u našem gradu. Vaš visok rezultat na booking.com je vrlo lijep kompliment za nas. Dopustite mi da vam izrazimo zahvalnost... Proširi

    Datum obnove: 27. studenog 2017 · Trajanje boravka: studeni 2017

    Vrlo lijep hotel. Tiho, čistoća, parkiralište u blizini, stanica metroa blizu središnjeg dijela, bez problema.

    Dragi Maratzhan, hvala na pozitivnim povratnim informacijama i maksimalnoj ocjeni na web stranici booking.com. Ponovno vas čekamo. S poštovanjem, Andrei Semerenko, stariji administrator hotela.

    Datum obnove: 23. studenog 2017 · Trajanje smještaja: listopad 2017.

    Izvrstan doručak, bio je vrlo zadovoljan čistoćom i ukusnim zobenom brašnom.

    Dragi Mansour, hvala na povratnim informacijama o hotelu "Matrix" i visokim ocjenama. Vaše mišljenje je vrlo vrijedno za nas i pomaže nam da se bolje! Rado ćemo vidjeti vas i vaše prijatelje u našem hotelu. S poštovanjem, Andrei Semerenko, stariji administrator hotela.

    Dragi Mansour, hvala na povratnim informacijama o hotelu "Matrix" i visokim ocjenama. Vaše mišljenje je vrlo vrijedno za nas i pomaže nam da se bolje! Rado ćemo vidjeti vas i vaše prijatelje u našem hotelu. S poštovanjem, Andrei Semerenko, s... Proširi

    Datum obnove: 18. studenog 2017 · Trajanje boravka: studeni 2017

    Vrlo prepun, nije baš čist.

    Datum obnove: 30. listopada 2017 · Trajanje smještaja: listopad 2017.

    Krevet! Naslonio se, spavao na slavi. Doručak je također super, za svaki ukus. Ugodan kašuti od heljde s kobasicama))) u blizini hrpa kafića, restorana. Naš omiljeni restoran "Na parovima" preko puta.

    Za doručak, kruh i kruh. Općenito prihvaćene torbe, žitarice koje se nude. Dugo smo izgubili naviku obične pekare.

    Draga Alexandra, hvala na detaljnoj recenziji na web stranici Booking.com! Iskreno nam je drago što ste ga uživali i uspjeli smo ispuniti vaša očekivanja. Rado ćemo vas vidjeti među redovitim gostima! S poštovanjem, hotelski tim "Matrix"

    Draga Alexandra, hvala na detaljnoj recenziji na web stranici Booking.com! Iskreno nam je drago što ste ga uživali i uspjeli smo ispuniti vaša očekivanja. Rado ćemo vas vidjeti među redovitim gostima! S poštovanjem, hotelski tim... Proširi

    Datum obnove: 13. listopada 2017 · Trajanje boravka: rujan 2017

    Prijateljsko osoblje, lijepo područje

    Bilo je hladno u sobi

    Datum obnove: 12. listopada 2017 · Trajanje boravka: rujan 2017

    Posjetim drugi put, čak i bolje. U svakom slučaju, za doručak, jeftini kobasice zamijenjene su dobrim. Za vaš novac je velika mogućnost

    Za novac tamo, ali ne biste trebali čekati razinu od 5 zvjezdica

    Poštovani, hvala na povratnim informacijama o Booking.com! Vrlo smo zahvalni što ste ponovno odabrali hotel "Matrix" da ostanete i ponovno smo uspjeli zadovoljiti vaša očekivanja. Vidimo se opet! S poštovanjem, hotelski tim "Matrix"

    Datum obnove: 11. listopada 2017. · Trajanje smještaja: listopad 2017.

    Općenito, sve nije loše

    Malo doručak i hladna soba

    Datum obnove: 10. listopada 2017 · Trajanje smještaja: listopad 2017.

    Svidjelo nam se svemu. Svakog smo puta ostali ovdje. Hvala ti.

    Dragi Maratzhan, hvala vam na maksimalnoj ocjeni za Booking.com. Vrlo smo zadovoljni što ste ga uživali i niste imali nikakvih neugodnosti. Rado ćemo vas primiti u našem hotelu. S poštovanjem, hotelski tim "Matrix"

    Datum recenzije: 26. rujna 2017 · Trajanje: rujan 2017

    Vrlo ljubazno osoblje, 24-satni informativni stol, izvrsna lokacija (gdje se nalazi šetnja / snack), unutar pješačke udaljenosti od stanice podzemne željeznice, 2 minute do pristaništa s prekrasnim pogledom!

    Dragi Eugene, hvala što ste odabrali hotel Matrix za vaš boravak tijekom Vašeg odlaska u St. Petersburg. Iskreno nam je drago što ste se ugodno osjećali tijekom boravka u hotelu i primijetili ste nekoliko pozitivnih trenutaka. Rado ćemo vas vidjeti među redovitim gostima! S poštovanjem, hotelski tim "Matrix"

    Dragi Eugene, hvala što ste odabrali hotel Matrix za vaš boravak tijekom Vašeg odlaska u St. Petersburg. Iskreno nam je drago što ste se ugodno osjećali tijekom boravka u hotelu i primijetili ste nekoliko pozitivnih trenutaka. Proširit ćemo

    Datum recenzije: 26. rujna 2017 · Trajanje: rujan 2017

    Datum obnove: 25. rujna 2017 · Trajanje boravka: rujan 2017.

    korisno osoblje i ukusni doručak, kao i topla deka u jesen (još uvijek nije dano grijanje) vrlo toplo.

    Draga Anastasia, hvala vam na maksimalnoj ocjeni na Booking.com! Vrlo smo zadovoljni što ste ga uživali i niste imali nikakvih neugodnosti. Posebna zahvalnost za vašu zahvalnost radu osoblja i ukusnog doručka. Nadamo se da ćemo se ponovno sastati u našem hotelu. S poštovanjem, hotelski tim "Matrix"

    Draga Anastasia, hvala vam na maksimalnoj ocjeni na Booking.com! Vrlo smo zadovoljni što ste ga uživali i niste imali nikakvih neugodnosti. Posebna zahvalnost za vašu zahvalnost radu osoblja i ukusnog doručka. Nadamo se da... Proširi

    Datum obnove: 22. rujna 2017 · Trajanje: rujan 2017

    Tuš u kojemu mi se čini, čak i kod manjih invaliditeta, bit će teško ulaziti.

    Datum obnove: 18. rujna 2017 · Trajanje boravka: rujan 2017

    Mirno područje, u isto vrijeme, blizu atrakcija, 3 minute. hoda od Neve. Dobra izolacija buke u sobi Comfort (odmah na recepciji). Ugodno spavati: dobri madraci, bijeli svježi posteljinu. Soba ima sapun, tuš gel, šampon, papuče. Prijateljsko osoblje. Dobar doručak. Možete dobiti kartu Sankt Peterburga s recepcije i čak koristiti kišobrane.

    Vodovod nije bio sasvim u redu: vrata u tušu nisu se potpuno zatvorila, pa je voda pala na pod do pukotine, gumb nije dobro radio u odvodnoj cisterni.

    Draga Olga, izražavamo našu iskrenu zahvalnost za izbor hotela "Matrix" za vrijeme vašeg boravka u našem gradu. Vaš visok rezultat na booking.com je vrlo lijep kompliment za nas. Zahvaljujem vam na izvrsnoj povratnoj informaciji o radu osoblja i ukusnom doručku. Svaki gostski pregled omogućuje nam da razumijemo što treba poboljšati u našoj usluzi. Ubrzavam vas obavijestiti da smo uzeli u obzir napomenu o vodovodima i poduzete mjere kako bi se spriječio ovaj problem. Nadamo se da ćemo vas uskoro ponovno vidjeti kao gost!

    Draga Olga, izražavamo našu iskrenu zahvalnost za izbor hotela "Matrix" za vrijeme vašeg boravka u našem gradu. Vaš visok rezultat na booking.com je vrlo lijep kompliment za nas. Dopustite mi da vam izrazimo zahvalnost... Proširi

    Datum obnove: 18. rujna 2017 · Trajanje boravka: rujan 2017

    Lokacija. Ugodan krevet, ručnici za noge, lice, tijelo. Metro 5 minuta Vasileostrovskaya, jedna stanica, a vi ste u središtu grada. Ili prijeđite na strelicu i uz nasip, pokraj palače Menshikov, Kunstkameru, Vasilyevskaya Spit i Hermitage 3 km, do katedrale Sv. Izaka oko 2 km.

    Nositelj za tuširanje)) visok, I 160 cm.

    Dragi gosti, zahvaljujemo na povratnim informacijama o našem hotelu "Matrix" i visokim ocjenama. Vaše mišljenje je vrlo vrijedno za nas i pomaže nam da se bolje! Rado ćemo vidjeti vas i vaše prijatelje u našem hotelu.

    Datum obnove: 15. rujna 2017 · Trajanje boravka: rujan 2017

    Sve je bilo u redu.

    Mali tuš.

    Dragi gosti, hvala na visokim ocjenama. Rado ćemo vas ponovno vidjeti u našem hotelu "Matrix".

    Datum obnove: 13. rujna 2017 · Trajanje: kolovoz 2017.

    Najvažnija prednost je mjesto: 1. 5 minuta hoda do Vasileostrovskaya metro stanice, pješačka ulica s puno barova, trgovina i samo za šetnju, nakon što je središte grada iznenađujuće tiho, nema takve gužve 2. 5 minuta hoda do nasipa, griffi, izgradnja mostova sve unutar pješačke udaljenosti 3. dobar doručak

    Tiny minus - veličina sobe (premala!).

    Draga Elena. U ime našeg hotela, želim vam zahvaliti što ste odabrali Matrix hotel tijekom svog posjeta St. Petersburgu i uzeli si vremena da se opustite na Booking.com. Zadovoljni smo što smo bili u mogućnosti učiniti boravak što ugodnijim i broj vaših procjena zadovoljio očekivanja. Posebna zahvalnost za pozitivan pregled doručka i lokacije hotela. Rado ćemo se ponovno upoznati u hotelu "Matrix"!

    Draga Elena. U ime našeg hotela, želim vam zahvaliti što ste odabrali Matrix hotel tijekom svog posjeta St. Petersburgu i uzeli si vremena da se opustite na Booking.com. Drago nam je što možemo učiniti boravak što ugodnijim i prostorija... Proširite

    Datum obnove: 12. rujna 2017 · Trajanje boravka: rujan 2017

    Zgodan položaj - u blizini metro Vasilyeostrovskaya. Pristojno osoblje. Soba je bila čista, dobro uređena. Dobre palačinke za doručak.

    U sobi nema čiste vode - morate otići u kuhinju. U sobi WC stoji čvrsto na zid i na sudoper, noge ne stane, to nije prikladno.

    Dragi Dmitrij! Hvala što ste podijelili svoja dojmova o boravku u hotelu Matrix na Booking.com. Zahvalni smo zbog uvažavanja rada administratora i zbog pozitivnih komentara na palačinke za doručak, oni su doista vrlo ukusni. U kuhinji hotela, 10 metara od sobe, doista je hladnjak s toplom i hladnom vodom, možete ga koristiti u bilo kojem trenutku prikladnom za vas. Usudili smo se nadati da ćete se opet vratiti k nama kao gostu.

    Dragi Dmitrij! Hvala što ste podijelili svoja dojmova o boravku u hotelu Matrix na Booking.com. Zahvalni smo zbog visokog uvažavanja rada administratora i pozitivnih komentara namijenjenih palačinki... Proširi

    Datum obnove: 8. rujna 2017 · Trajanje boravka: rujan 2017

    Lijep mali mali hotel. Nedaleko od podzemne željeznice. Za one koji putuju na svoje dvije, to je važno. No, tu je i parkiralište za automobil u blizini. Sve je prilično čisto.

    U kupaonici, vruća voda u regiji prolazi kroz grijanu ručnu traku koja visi na sljedećem zidu. Dakle, do vruće vode došao iz slavine, trebate oko jedne minute. Grijaća ručnik grijača se hladi ako voda ne teče. Dakle, u nedostatku bilo što na njemu neće isušiti, ako trebate sušiti nešto.

    Datum obnove: 7. rujna 2017 · Trajanje boravka: rujan 2017

    Zgodan položaj, nedaleko od centra i tiho noću. Prijateljsko osoblje i čiste sobe

    Nije velik broj, iako je za novac to grijeh žaliti se

    Dragi Jurij! Drago nam je što znate da dijelite iskustvo boravka u hotelu Matrix s ostalim putnicima. Bili smo sretni s tom lokacijom, jer je ovo mjesto u povijesnoj četvrti St. Petersburg, u blizini Strelke na otoku Vasilyevsky i Nevsky Prospect. Stalno pratimo čistoću hotela i soba, zahvaljujemo što ste to spomenuli. U međuvremenu, zahvaljujemo vam na dobrim riječima upućenom našem upravitelju usluge prijema. Iskreno se nadamo da ste uživali biti gost našeg hotela i opet ćete se vratiti k nama!

    Dragi Jurij! Drago nam je što znate da dijelite iskustvo boravka u hotelu Matrix s ostalim putnicima. Bili smo sretni s mjestom, jer ovo mjesto je uključeno u povijesnu četvrt St. Petersburgu, blizu... Proširi

    Datum obnove: 23. kolovoza 2017 · Vrijeme boravka: kolovoz 2017

    Uskočio u sobi.

    Datum obnove: 21. kolovoza 2017 · Vrijeme boravka: kolovoz 2017

    Datum obnove: 17. kolovoza 2017 · Vrijeme boravka: kolovoz 2017

    Osoblje je prijateljski. Lokacija je dobra. Soba je prostrana.

    Soba je bila pored kuhinje, a 6.30 sati probudila je djevojka s recepcije, koja je nešto kuhala, jer je čujnost u sobi bila na visokoj razini. U susjednoj sobi, na ulazu u kuhinju, vrata su dvostruka, au mojoj sobi bila samostalna, bez pečata.

    Datum obnove: 15. kolovoza 2017 · Vrijeme boravka: kolovoz 2017

    Ugodan hotel, čiste sobe, ljubazno osoblje. Ugodan doručak. Dobra lokacija.

    Datum preuzimanja: 6. kolovoza 2017 · Trajanje boravka: kolovoz 2017.

    Lokacija je super: u blizini metro, šetalište, u jednom ili dva koraka - trgovina, kafića. Prijem: prijateljski stav, pozornost, pokušajte pomoći u svemu, hvala! Klasa udobnosti sobe: čista, udobna, prostrana, dobra rasvjeta, uključujući i krevet, puno utičnica, klima uređaj, mini hladnjak, stol, dobar krevet, kauč. Iz prozora grada. Kupaonica: čista, vodovod je servisiran, sve je predviđeno, sve do zubnih setova. Maids pokušavaju. Tu je zvučna izolacija (rijetka pojava u hotelima), a općenito je tiha u samom hotelu; konoba na prvom katu je otvorena 24 sata ujutro, ujutro ujutro, pijani vrisci iz te sile za zatvaranje prozora i mirno spavanje. Kuhinja-blagovaonica: u svakom trenutku - čaj-kava-kolači :) Doručak je kontinentalni, ali vrlo raznolik. Tako - vidimo se uskoro, Matrix!

    Doručak: na žalost, oni koji su kasnije ustaju nemaju dovoljno jogurta, kobasica i maslaca. U ostalim hotelima gdje se doručak poslužuje na isti način, gosti, prilikom prijave, lagano upućuju na to da nije švedski stol. Mislim da je preporučljivo to učiniti, a svi to ne razumiju.

    Dragi Dmitrij, hvala toliko za ljubazne riječi upućene našem hotelu "Matrix", nastojimo vrlo teško zadržati visoku razinu usluge i stvoriti vam udobnost i praktičnost. Rado ćemo vas ponovno vidjeti u našem hotelu.

    Datum obnove: 2. kolovoza 2017 · Trajanje: srpanj 2017.

    Vrhunski doručak! Administratori su izvrsni.

    poboljšati čišćenje prostora

    Datum preuzimanja: 1. kolovoza 2017 · Vrijeme boravka: srpanj 2017

    Osoblje je sjajno. Doručak je ukusan

    Madrac je bio vrlo neugodan. Dimnjak u sobi 7 u tušu je vrlo teško prilagoditi, uvijek postoji vruća voda

    Datum recenzije: 31. srpnja 2017 · Trajanje: srpanj 2017.

    Prijateljske djevojke na recepciji, kompaktni ugodni hotel vrlo je lako pronaći. Doručak nije loš (žitarice, jaja, kobasice, povrće, jogurti, žitarice, sirevi) osobito poput palačinki :)

    Datum recenzije: 28. srpnja 2017 · Trajanje: srpanj 2017.

    Vrlo udoban krevet. Soba ima sve što vam je potrebno za ugodan boravak. Ugodna.

    Datum obnove: 26. srpnja 2017 · Trajanje boravka: srpanj 2017.

    Veliki doručak. Velika pečenja. Prijateljsko osoblje.

    Datum obnove: 20. srpnja 2017 · Trajanje boravka: srpanj 2017

    Čisto, ugodno, mirno. Nevjerojatno organizirani doručak. Područje je izvrsno: mirno, u blizini mnogo različitih kafića, u blizini podzemne željeznice, ali ne duže šetnje do centra, hodati u zadovoljstvo.

    Neodgovarajući tuš nalazi se gotovo u zidu. Nije jasno koliko često se ručnici mijenjaju: prvi, svaki dan, a zatim tri dana, ne mijenjaju se.

    Datum recenzije: 11. srpnja 2017 · Trajanje: srpanj 2017.

    Izvrstan doručak, tu su kobasice, jaja, žitarice, sir, žitarice, sir, kobasica, svježe pripremljena kava i čak svježe pečeni palačinke s pekmezom. Zgodan položaj na jednoj strani pješačke ulice i podzemne željeznice, s druge strane nasipa i 24 autobus koji ide uz Nevski Prospekt. Mnogo kafića na tom području, tamo je mjesto za sjedenje u večernjim satima.

    Ima mini soba (11) kut, veličine sobe je oko 10 metara, krevet i mali stol wedged u niši. Za jedan termin, ali izgleda kao dvokrevetna soba, nije baš udobna. Ispada za jednu cijenu različite klase hotelske sobe.

    Datum recenzije: 11. srpnja 2017 · Trajanje: lipanj 2017.

    Odgovara opisu, izvrsnu uslugu, toplu dobrodošlicu. Vjerojatno će se opet vratiti ovdje.

    Datum obnove: 29. lipnja 2017 · Trajanje: lipanj 2017.

    Slatka i prijateljska recepcija hostesa, sooooo ukusni doručak, čistoća i udobnost. Svetlana iz Samare.

    Odaberite nestandardni korak: (

    Datum recenzije: 25. lipnja 2017 · Trajanje: lipanj 2017.

    Svidjela se lokacija, ljubaznog osoblja, objekata u hotelu.

    Datum recenzije: 14. lipnja 2017 · Trajanje: lipanj 2017.

    Osoblje hotela je vrlo prijateljski i korisno. Lokacija hotela je lijepa. Vrlo je dobro da u svakom trenutku možete koristiti kuhinju - vrući čaj, kavu. Soba se čisti dnevno, što je vrlo lijepo.

    Organizirajte područje pušenja.

    Datum recenzije: 13. lipnja 2017 · Trajanje: lipanj 2017.

    Osoblje je pristojno i korisno. Hotel je vrlo dobro smješten, blizu centra i mirnog područja. Vrijednost za novac je izvrsna, Moskva se odmara

    Datum obnove: 7. lipnja 2017 · Trajanje: svibanj 2017.

    Osoblje hotela je jednostavno izvrsno!

    Dragi Valery, hvala što ste odabrali Matrix hotel i zbog visoke cijene našeg osoblja. Rado ćemo vas vidjeti u našem hotelu opet!

    Datum recenzije: 5. lipnja 2017 · Vrijeme boravka: lipanj 2017

    Lako se nalazi

    Osoblje je vrlo strogo))

    Dragi Anonimni gost, Zahvalni smo vam što ste odabrali hotel "Matrix". Imajte na umu da redoslijed hotela ovisi o strogosti administratora) Sve najbolje!

    Datum recenzije: 4. lipnja 2017 · Trajanje: lipanj 2017.

    Hotel je vrlo povoljno smješten, pozorni gosti, izvrsni doručak))) je odlično vrijeme, preporučamo Matrix za smještaj)

    Dragi Alexey, Zahvalni smo vam što ste odabrali hotel "Matrix". Zahvaljujemo na zahvalnosti na našem gostoprimstvu i povratnoj informaciji! Ponovno čekamo vas!

    Datum recenzije: 4. lipnja 2017 · Trajanje: lipanj 2017.

    Velika lokacija hotela, korisno osoblje, čistoća i udobnost)) preporučujemo) p.s. vrlo srdačan i ukusan doručak, hvala!

    Dragi Alexey, Hvala što ste odabrali hotel Matrix i prekrasan pregled! Zahvalni smo za kompliment koji ste dali doručku i našoj ugodnoj atmosferi. Obavezno čekajte još jednom! Sve najbolje!

    Datum recenzije: 4. lipnja 2017 · Trajanje: svibanj 2017.

    Volio je pozornost osoblja, ugodnu zajedničku kuhinju za doručak. Topla, ugodna soba s tušem i velikim krevetom. Zgodan položaj.

    Dragi Aleksandar, zahvalni smo vam na odabiru hotela "Matrix". Zahvaljujemo na zahvalnosti na našem gostoprimstvu i povratnoj informaciji! Obavezno čekajte još jednom!

    Gosti također pišu recenzije o sljedećim opcijama:

    Sasso Marconi, Italija

    Plaža Dawn, Sint Maarten

    Ocjene gostiju odražavaju osobna mišljenja korisnika Booking.com koji su odgovorili na upitnik nakon boravka u hotelu. Te se presude možda ne podudaraju s mišljenjem Booking.com. Pogledajte pravila pisanja recenzije.

    Savjeti za pisanje recenzija na Booking.com

    Ocjena hotela i sadržaj recenzije trebali bi biti relevantni za vaš sljedeći izlet, a za to se šaljemo pregledima arhive tijekom 24 mjeseca.

    Samo gost koji je rezervirao Booking.com i ostao u rezerviranom smještaju može ostaviti pregled. Zahvaljujući ovom pravilu, sigurno znamo da su sve naše recenzije napisali pravi gosti. Tko je bolje reći drugima o besplatnom doručku, ljubaznom osoblju i mirnoj sobi od onih koji su to vidjeli iz vlastitog iskustva?

    Želimo da s nama podijelite svoja pojavljivanja - pozitivne i negativne, koristeći nekoliko jednostavnih savjeta.

    O povratnim informacijama

    Vjerujemo da gostujući pregledi i odgovori predstavnika imovine pokazuju razna mišljenja i pomažu gostima donijeti informirane odluke prilikom odabira smještaja.

    Pristup recenzije

    Komentari o Booking.com odražavaju stavove naših gostiju i partnera i poštujemo ih.

    Objavit ćemo svaku recenziju u cjelini što je brže moguće, bez obzira na to je li negativan ili pozitivan, pod uvjetom da je prošao provjeru sukladnosti s pravilima usluge Booking.com. Također ćemo jasno prikazati status poslanih podataka.

    Nakon što pošaljete recenziju, možete je ispraviti tako da kontaktirate podršku usluge Booking.com.

    Primijenit ćemo ista pravila i standarde na sve korisničke sadržaje, kao i relevantne odgovore predstavnika objekata.

    Vjerujemo da mišljenja korisnika i predstavnika objekata ne trebaju komentare. Ne obvezujemo se procijeniti njihovu objektivnost. Booking.com je jedini kanal distribucije za komentare gostiju i partnera.

    Pravila i standardi za povratne informacije

    S ovim pravilima i standardima želimo osigurati da Booking.com prikazuje korisne sadržaje pogodne za cijelu obitelj. Istovremeno, ne želimo ograničiti slobodu izražavanja kritičkih stavova. Vrijedni su bez obzira na emocionalno bojanje.

    Komentari bi trebali biti o putovanjima. Najkorisnija su mišljenja detaljna i pomažu drugima da donose bolje odluke. Nemojte dodavati komentare osobne, političke, etičke ili vjerske prirode. Informacije o oglašavanju bit će izbrisane. Komentari o Booking.com moraju biti poslani Službi za korisnike ili partnere.

    Komentari bi trebali biti relevantni i prikladni za međunarodnu publiku. Nemojte upotrebljavati psovke na bilo kojem jeziku i ne pokušavajte ih prikriti promjenom pravopisa. Komentari i materijali koji potiču na mržnju, sadrže diskriminaciju, prijetnje, opscene komentare i nasilje ili potiču kršenje zakona nisu dopušteni.

    Sadržaj mora biti autentičan i jedinstven. Recenzije su korisne ako su nepristrane i neovisne. Vaš komentar trebao bi izraziti vaše mišljenje. Partneri usluge Booking.com ne smiju objavljivati ​​recenzije u ime gostiju niti ponuditi gostima nagradu u zamjenu za recenziju. Borit ćemo se protiv pokušaja da se natjecatelj povuče s negativnim ocjenama.

    Nemoj dijeliti osobne podatke drugih ljudi. Booking.com će pokušati sakriti adrese e-pošte, telefonske brojeve, adrese web stranice i stranice na društvenim mrežama itd.

    Mišljenja iznesena u komentarima pripadaju kupcima i predstavnicima nekretnina na Booking.com, ali ne i Booking.comu. Booking.com ne preuzima odgovornost za recenzije i odgovore na recenzije. Booking.com je kanal distribucije za ove recenzije i odgovore, ali ne odlučuje o objavljivanju i ne preuzima ih da ih pregledaju.

    Prema zadanim se kriterijima razvrstavaju prema datumu pisanja i dodatnim kriterijima kako bi bili najrelevantniji, uključujući (među ostalim) vaš jezik, recenzije s tekstom i ne anonimne recenzije. Dostupne su i druge opcije sortiranja (prema vrsti putnika, procjenama itd.).