Search

Pregled Matrix 35033 laserske razine

Matrica 35033 laserska razina je kućanski laserski ravninski graditelj koji projektira laserski križ, tj. Vodoravne i okomite crte koja se presijecaju pod kutom od 90 ° ispred uređaja.

Matrix 35033 laserska razina ima najmanje tri analoga u Rusiji, to su Yermak, Defort, Fit i masa u Kini, detaljan pregled jednog od njih može se naći ovdje.

A ako hoćete li nastaviti s troškovima, a po mom mišljenju, za isti novac, vrijedi uzeti red veličine više funkcionalnog instrumenta koji nije ni malo, na primjer, razina s pet zrakoplova i KaiTianov vod.

Razina matrice ima nisku točnost projiciranja, 0,5 mm po metru (poput normalne razine mjehurića), i mali ispuh laserskih zraka, oko 110 °.

Od svih svojstava laserske razine, Matrix je ugodno zadovoljan samo s cijenom, 3-4 tisuće rubalja. Ali uređaj nije poznat po pouzdanosti, stoga trebate razmisliti hoćete li kupiti alat za jednokratnu upotrebu.

Tehničke specifikacije

Točnost s horizontalnom ugradnjom, mm / m: 5 mm za 10 m

Raspon rada kompenzatora, °: ± 4

Radni raspon bez prijemnika, m: do 10

Kut rotacije vertikalne grede, °: oko 110 °

Kut horizontalne grede, °: oko 110

Klasa prašine i vlage: IP54

Valna duljina laserske diode, nm: 650

Klasa lasera: 2

Baterije / napon, kom. x Tip / Volt: 2 AAx1,5 V

Raspon radne temperature, ° °: od -10 ° C do + 50 ° C

kućište

"Glava" Matrix 35033 samozavjetljive razine lasera nalazi se na plastičnoj platformi s tri posebne noge. Tijelo je oblikovano poput nepravilnog cilindra sa suženjem na stranama radi lakšeg rukovanja.

Slučaj materijala je plastična, kvaliteta gradnje je prosjek. No unatoč tome, proizvođač tvrdi prilično visok stupanj zaštite od vlage i prašine IP54.

Otvori su mali i blago udubljeni prema unutra, tako da skeniranje linija ostavlja mnogo na želji.

Na stražnjoj strani matrice razine lasera nalazi se pretinac za bateriju, koji je pričvršćen poklopcem na zasunu.

Takav sustav zaključavanja nije sasvim pametan, jer je lako slomiti plastični zasun kada se ispusti ili neispravno otvori (zatvoreno).

Hrana dolazi od 2 baterije prstiju.

Vrsta kompenzatora

Automatsko poravnavanje Matrix 35033 laserskog plotera izvodi se pomoću sustava magnetskih kompenzacijskih kompenzatora ugrađenih unutar kućišta.

Automatsko izravnavanje dolazi u rasponu od ± 4 °, s većim odstupanjem uređaj će signalizirati pogrešku, tj. morate podesiti razinu na glatkoj površini.

Razina laserske kompenzatorske matrice 35033 postavljena je vrlo dugo, oko 10 sekundi, što se ne može pripisati pluses.

Upravljački uređaj

Matrix 35033 laserski dimni detektor ima sustav za zaključavanje klina. U tu svrhu na kućištu se nalazi prekidač za zakretanje kompenzatora, koji ima dva položaja.

U položaju "Zaključaj" omogućen je način samonivljenja. Položaj "Otključavanje" služi za sigurnost kompenzatora tijekom prijevoza, tj. Njihalo je sigurno zaključano.

Za aktiviranje okomitih i vodoravnih linija u gornjem dijelu zrakoplovnih plotera za plotere su dva odgovarajuća tipka. Za određivanje uključene laserske linije pored svake tipke je indikator.

funkcionalnost

Razina matričnog lasera nije pretjerana s bilo kojom funkcijom, već samo projektira laserski križ. Linije se mogu projicirati pojedinačno - ovo je plus jer možete značajno uštedjeti energiju baterije.

Definitivno možemo reći da je razina Matrix 35033 dizajnirana za rad u zatvorenom prostoru, tijekom dana na ulici bit će moguće raditi s njom na dva načina.

Prema proizvođaču, u mraku je linija vidljiva na udaljenosti do 100 metara, tj. ako odlučite raditi van, to mora biti duboka noć.

Mogućnost montaže

Razina lasera Matrix 35033 opremljena je navojem od 5/8 inča, zahvaljujući kojemu se može montirati na standardne šipke i stativi s istim navojem.

Uključeno je i mali stativ stativa na kojem se može montirati uređaj.

Pro i kontra

"+" Dostupni, zasebno prebačeni vodovi, uključujući stativ.

"-" Dim linije, mali širenje zraka, niska točnost, mali raspon rada, nema rada s prijemnikom, niska kvaliteta gradnje.

Pregled videa razine laserske matrice 35033

Istovjetni video za manje novca

Gdje kupiti razinu lasera je isplativo i pouzdano

Od ogromnog broja web stranica koje prodaju zgrade, vrlo je teško nepripremljenoj osobi prepoznati bona fide prodavače.

Kada kupujete uređaje u sumnjivim mrežnim trgovinama, ljudi se suočavaju s problemima s rokovima isporuke ili lošom kvalitetom usluge, čime se smanjuje razina povjerenja u online kupnje.

Zato smo odabrali nekoliko trgovina gdje možete apsolutno sigurno staviti online narudžbu po najpovoljnijim cijenama bez straha da će biti obmanuti.

3. online trgovina (vrlo dobre cijene!)

Kako naručiti razinu iz Kine

Želim reći da je sigurno i vrlo profitabilno kupiti profesionalnu razinu lasera u Kini!

Jedino će morati pričekati malo. Oni koji su bili spremni čekati narudžbu oko 2-3 tjedna, vrlo su zadovoljni kvalitetom i funkcionalnošću razine za nesumjerljivo manje novca.

Možete pokupiti razinu lasera uz besplatnu dostavu iz Kine na jednoj od tri najpoznatije web stranice:

1. online trgovina (ATTENTION! DANAS POPUSTI!)

Postupak naručivanja je vrlo jednostavan, svatko može shvatiti za nekoliko minuta. A budući da je u većini slučajeva isporuka potpuno besplatna, sve se svodi na jednostavan algoritam - odabrali smo, platili i primili je u mojoj pošti.

Kako dobiti popust pri kupnji uređaja

Predstavljamo Vam izvrsnu priliku da uštedite novac i ostvarite povrat novca do 16,5% od iznosa kupnje. Pored razina, možete kupiti sve potrebne građevinske materijale i druge robe i dobiti nešto novca natrag.

Štoviše, CashBack se distribuira ne samo ruskim trgovinama, već i velikim brojem europskih i kineskih internetskih trgovina, uključujući i one najpoznatije.

Da biste to učinili, jednostavno se registrirate u ovoj gotovinskoj usluzi, odaberite željenu trgovinu u njoj i izvršite kupnju.

Magnetna laserska terapija.

Pozdrav svima Moj G. je imenovao 10 postupaka za magnetsko-lasersku terapiju intervaginalno. Je li netko prošao ovaj postupak i to stvarno pomaže? Hvala svima - sav uspjeh!

Laserska terapija mi je odmah pomogla, 5. dan postupka pojavio se vlastiti ovul, a prije toga nije bilo dvije godine, a zatim u sljedećem ciklusu odlazim na magnetsku terapiju kroz 10 dana tijekom 16 minuta, bilo je i ovul.

Rezultat - šik endometrija 12mm, a prije 2 godine 4mm.

- Ovulacija je sada poput knjige na 14 d.t.

- Jajnici su sada normalni, ali bili su multifolikularni, morali su pribjeći stimulaciji. Zahvaljujući Lezeru i Magnitu, potpuno sam se oporavio u dva ciklusa, sada nam je dopušteno spasiti... čekajući rezultat))))))

Obavezno proći kroz oba terapija i piti više vitamina, liječnik mi je davao vitamine do dana ciklusa.

I sretno ti, rano trudnoće.

Pomoć? ili ne (((((

Sada je ovo pitanje teško odgovoriti. U kolovozu2 sam obavio pregled cijevi (GHA). Nakon toga, G. je rekao ovaj ciklus kako bi se zaštitio i imenovao 10 postupaka mag.-lazern. terapija. Dobro sam ih napravio, možda 5 komada, ali u listopadu nisam ih vidio, ali vidio sam //. Ali što je točno pomoglo čak i ne znam - najvjerojatnije sve u cjelini - i GHA i MLT, i Matronushka, i ficus na prozoru, "ispravni stavovi" i vjera u čudo itd. itd

Stoga se nadam da će vam ovaj postupak definitivno pomoći - DOBRO UŽITAK.

Hvala vam puno za odgovor. Koliko velika, iskreno čestitam))) Hvala, vjerujemo) pokušavamo) čekajući))))

Laserska terapija mi je pomogla normalizirati ciklus. Istina je da je trebalo 2 tjedna da odem na postupke, a klinika je bila na drugom kraju grada (Učinili su ga na aparatu Rikta, posebna privitka bila je korištena za ginekologiju. Mjeseci su bili jednom svaka 3-4 mjeseca, a sada je sve u redu.

Autoporum Rostov-on-Don

Preporučite razinu lasera

Alex_lok 02.15.2014

xlk 02.15.2014

Prije otprilike dvije godine, kada sam kupio Bosch GLL-3-80p lasersku razinu, pokušao sam 5 identičnih instrumenata, sve su imale male razlike u projiciranim zračenjem. Neki razrjeđivač, neki svjetliji. Pa, odstupanja na 15 metara + -2-5 mm. 4 Kineske obrte na istoj udaljenosti zaklanjaju se u rasponu do 15 cm. Ako trebate više duljine i točnosti, za sada je jeftinije koristiti običnu optičku razinu / teodolit.

Alex_lok 02.15.2014

Usput, također sam se sjetio Stanley CLL

Od jeftine sam imao puno lasera i samo je ovaj živio više od 3 godine i još uvijek je tolerantan na točnost tvornice

sve ostalo što je jeftinije od 15 k (uključujući Bosch) umrlo je za pola godine

istina nije činjenica da je još uvijek na prodaju i izrada je ista kao i prije 3 godine

GrounD8632 02.15.2014

Zašto takav grad, ako ga google, onda ADA 6D SERVOLINER s poslužiteljima za 22.000

ADA 3D Liner 4V je dovoljno za oči, pogreška 2mm / 10m, više nego dovoljno. (10.000 rubalja)

Samo ove "razine" nisu prikladne za slikanje, za njih je potrebno preuzeti Bosch 3-80, i da bi ga pronašli i odabrali,

morat će trpjeti ako ne želite imati gustu liniju od 5 mm na udaljenosti od 5m.

Ali što je stvarno tamo, tada možete savjetovati razine Geo-FENNEL-a)))

Općenito, osoba koja je potrebna je jeftina, obiteljska razina, kako vjerujem, kako bi popravila kod kuće, ako ste pogriješili, ispravite je.

Kod običnih kućanstava pogreška iznosi 2,5 mm / 5 m. Pa, ako se takva točnost održava, to je već idealno, točnost razine ne utječe na nosioce ruke,

Možete preskočiti, zaboraviti.

Moguće je imati laserski ploter 1 mm / 10 m, ali istodobno kositi ili jednostavno udariti na takvu nepotrebnu točnost.

Ovdje je potvrđena tvornička preciznost. http: //www.fundmetro. py_si / list.aspx

P / s / čipka dugo vremena, a ne sve oči imaju dijamant, trebate dvije osobe za vodu, nemate uvijek mogućnost, laserski set i radite ono što trebate.
Kvaliteta jednostavnih razina je pogoršana, gotovo svačiji rubovi su savijeni, a perimetar ne konvergira, kao što je gore spomenuto. Svjetionici imaju isti problem.


Promijenjeno: GrounD8632, 02.15.2014 - 22:48

Sia-Orić 02/15/2014

Laserski običaj dobro radi.

"I morate se zaustaviti" - razina je na podu, a sve postaje glatka

Lyonchik 02.16.2014

xlk 02.16.2014

Nekako je kupio Bosch quigo. Ne osobito jeftini, ali kompletna sranje Linije privlači ukošene crtice, koji se povećavaju iz daljine. Drew kao točno (kad se okreće oko sobe nije bilo jake odstupanja). Tijekom jamstva dva puta promijenjena - Doh laser. Na kraju sam uzeo novac i kupio 1560. za Leroy Matriks`ovsky razini zajedno s stativ (analogni izložena ovdje u referencama - treća karika u popisu).

cijela prazna koja je zelena, je G, i ništa nije bolje nego bez.

TOP GUN 02.16.2014

Mogu ponuditi ovaj self-leveling http: //www.vseinstru. n_matrix_35033 /

za 2200 rubalja. novi. telefon u potpis. Sasha


Promijenjeno: TOP GUN, 16.02.2014. - 11:00

Alex_lok 02.16.2014

Zašto takav grad, ako ga google, onda ADA 6D SERVOLINER s poslužiteljima za 22.000

ADA 3D Liner 4V je dovoljno za oči, pogreška 2mm / 10m, više nego dovoljno. (10.000 rubalja)

Samo ove "razine" nisu prikladne za slikanje, za njih je potrebno preuzeti Bosch 3-80, i da bi ga pronašli i odabrali,

morat će trpjeti ako ne želite imati gustu liniju od 5 mm na udaljenosti od 5m.

Ali što je stvarno tamo, tada možete savjetovati razine Geo-FENNEL-a)))

Općenito, osoba koja je potrebna je jeftina, obiteljska razina, kako vjerujem, kako bi popravila kod kuće, ako ste pogriješili, ispravite je.

Kod običnih kućanstava pogreška iznosi 2,5 mm / 5 m. Pa, ako se takva točnost održava, to je već idealno, točnost razine ne utječe na nosioce ruke,

Možete preskočiti, zaboraviti.

Moguće je imati laserski ploter 1 mm / 10 m, ali istodobno kositi ili jednostavno udariti na takvu nepotrebnu točnost.

Ovdje je potvrđena tvornička preciznost. http: //www.fundmetro. py_si / list.aspx

P / s / čipka dugo vremena, a ne sve oči imaju dijamant, trebate dvije osobe za vodu, nemate uvijek mogućnost, laserski set i radite ono što trebate.
Kvaliteta jednostavnih razina je pogoršana, gotovo svačiji rubovi su savijeni, a perimetar ne konvergira, kao što je gore spomenuto. Svjetionici imaju isti problem.

ovdje nije točno, već u kvaliteti sklopa i kvaliteti diode

Imao sam puno 10k lasera i precizno problema nisu imali dok dok otpale objektiv, prizmu ili laser gasi

pa sam dala primjer cijena visokokvalitetni laseri / razine. i usput, uzelao sam samo 10 godina, nisam znao da je toliko porastao u cijeni

Laserski običaj dobro radi.

"I morate se zaustaviti" - razina je na podu, a sve postaje glatka

i još bolje, na njih je pogođen Bosch digitalnom razinom. stavite i imate posvuda devijaciju nula i nećete doći do dna

Usput, dugo sam primijetio da prisustvo "cool" alata drastično mijenja stav kupaca

oni vide, na primjer, da imate alat i misle da je dobar stručnjak, ali to nije uvijek slučaj. promatrali su kako su Tadžikovi na istom predmetu umijeseni sa šiljastim perf


Promijenio: Alex_lok, 16/16/2014 - 17:02

GrounD8632 02.16.2014

ovdje nije točno, već u kvaliteti sklopa i kvaliteti diode

Imao sam puno 10k lasera i precizno problema nisu imali dok dok otpale objektiv, prizmu ili laser gasi

pa sam dala primjer cijena visokokvalitetni laseri / razine. i usput, uzelao sam samo 10 godina, nisam znao da je toliko porastao u cijeni

i još bolje, na njih je pogođen Bosch digitalnom razinom. stavite i imate posvuda devijaciju nula i nećete doći do dna

Usput, dugo sam primijetio da prisustvo "cool" alata drastično mijenja stav kupaca

oni vide, na primjer, da imate alat i misle da je dobar stručnjak, ali to nije uvijek slučaj. promatrali su kako su Tadžikovi na istom predmetu umijeseni sa šiljastim perf

Ako je tako tužiti, onda jamstvo od 1-2 godina, ako je slomljena, ići u servis, dijagnostika i zamjenu ili povrat novca. Ako je prošlo više od dvije godine, stopa je već radio 10 puta sebe, a možete kupiti novu.

Sam razmišljanja POTPORA uzeti Hilti, trgovine odvijač s pištoljem plina, ali nema volumena na kojoj je isplaćena. Tko je povjerio Tadžikista Hilti

Sada postoji promocija za Hilti razinu, popust, ali još uvijek je preskupo za jednostavni planer s dva retka.

Alex_lok 02.16.2014

Sam razmišljanja POTPORA uzeti Hilti, trgovine odvijač s pištoljem plina, ali nema volumena na kojoj je isplaćena. Tko je povjerio Tadžikista Hilti

Sada postoji promocija za Hilti razinu, popust, ali još uvijek je preskupo za jednostavni planer s dva retka.

Shorel i pištolj, radio sam s takvim alatom. Ali neću se kupiti jer Ne radim urede, ali u popravcima stanova takav naf nije potreban. Kompaktna shura od Mliječne uparen s baterijom dovoljno jakog s glavom))

Hilty nikad neće kupiti, cijena je izuzetno visoka. Postoji alat iste razine i jeftiniji. Pa, samo da plinski pištolj i prodavaonica su najbolji među Hilti, ali ipak vrijednost nije humana.

Jack61 02.17.2014

Nisam stručnjak, odlučio sam sam popraviti u stanu i kupio sam ovu razinu http: //www.vseinstru. c_level_a00239 /

Točnost navedena u uputi je ispunjena, debljina crte od 5 m je oko 2 mm.

SooL 17/02/2014

Hilti nikada neće kupiti, cijena je izuzetno visoka

Popravak jamstva Hilly cool. Ukopao je / odbacio odvijač, ne radi - promijenjen u novu. Bez ikakvih pitanja.

GrounD8632 02.17.2014

Shorel i pištolj, radio sam s takvim alatom. Ali neću se kupiti jer Ne radim urede, ali u popravcima stanova takvi pokušaji nisu nužni. Kompaktna shura od Mliječne uparen s baterijom dovoljno jakog s glavom))

Hilty nikad neće kupiti, cijena je izuzetno visoka. Postoji alat iste razine i jeftiniji. Pa, samo da plinski pištolj i prodavaonica su najbolji među Hilti, ali ipak vrijednost nije humana.

Da, on plaća samo za poslovne zgrade, gdje je više stotina metara kartona. A ako se na mjestu, osim što imaju puno nejasnih radnika iz CIS-a, to je obično samo oči i oči, ne možete otići u noći.

Nisam stručnjak, odlučio sam sam popraviti u stanu i kupio sam ovu razinu http: //www.vseinstru. c_level_a00239 /

Točnost navedena u uputi je ispunjena, debljina crte od 5 m je oko 2 mm.

Pakao ima dobre razine.

Sia-Ori 17/1/2014

Da, on plaća samo na komercijalnim mjestima, gdje stotine metara kartona. A ako postoji hrpa nerazumljivih radnika iz CIS-a na vašem mjestu osim vas, onda općenito samo oči i oči ne smiju biti prepuštene preko noći.

Jezero je poduprlo prije tri godine. rešetka ojačanja iznad vrata prekida se.

Krakadil61 02.02.2014

Nisam stručnjak, odlučio sam sam popraviti u stanu i kupio sam ovu razinu http: //www.vseinstru. c_level_a00239 /

Točnost navedena u uputi je ispunjena, debljina crte od 5 m je oko 2 mm.

od tih prijatelja, možete vidjeti, kupiti -none ((((

Da, on plaća samo na komercijalnim mjestima, gdje stotine metara kartona. A ako postoji hrpa nerazumljivih radnika iz CIS-a na vašem mjestu osim vas, onda općenito samo oči i oči ne smiju biti prepuštene preko noći.

Pakao ima dobre razine.

Pakao možemo i dobro, ali nema popravka)

Ako je tako tužiti, onda jamstvo od 1-2 godina, ako je slomljena, ići u servis, dijagnostika i zamjenu ili povrat novca. Ako je prošlo više od dvije godine, stopa je već radio 10 puta sebe, a možete kupiti novu.

Sam razmišljanja POTPORA uzeti Hilti, trgovine odvijač s pištoljem plina, ali nema volumena na kojoj je isplaćena. Tko je povjerio Tadžikista Hilti

Sada postoji promocija za Hilti razinu, popust, ali još uvijek je preskupo za jednostavni planer s dva retka.

NIJE JAMSTVO.

Pogotovo Bosch ((truli ured

ps. Kupi Hilti (postoji / bio je zaliha - oko 7k) 2 godine punu uslugu


Promijenio: Krakadil61, 02.19.2014 - 08:13

GrounD8632 02.19.2014

Sada je akcija na razini jednostavne-PM 2-L bez stativa i montirati 8000 rubalja, ali za dvije linije s točnošću od 3 mm / 10m nije najbolji izbor. Za novac možete uzeti nešto drugo s velikim potencijalom, pakao, Vega, s utegom poena i 90 stupnjeva.

Jamstvo 2 godine spretnosti, točnosti 5 mm / 10 m, stajati 1,5 metara, cijena 3000r., Pokvario a ne zbog vas, uzeti na uslugu tjedan i dati loptu onda ići u dućan ili za novac ili za novu razinu.

Boshevski se nije slomio, nije čuo recenzije.

Učitelj lutkara 21.2.2014

Prije otprilike dvije godine, kada sam kupio Bosch GLL-3-80p lasersku razinu, pokušao sam 5 identičnih instrumenata, sve su imale male razlike u projiciranim zračenjem. Neki razrjeđivač, neki svjetliji. Pa, odstupanja na 15 metara + -2-5 mm. 4 Kineske obrte na istoj udaljenosti zaklanjaju se u rasponu do 15 cm. Ako trebate više duljine i točnosti, za sada je jeftinije koristiti običnu optičku razinu / teodolit.

to je vjerojatno ispravna odluka, iako je 2,5 mm na 15 odstupanja metara u granicama normale, ja osobno yuzayu najviše deshovy Auchan Kinu od 500-600 rubalja plaća, popraviti (ili izgradio kuću) i bacio ga nafig, onda morate postati opet otišao tudazhe i kupili su i nemaju ništa protiv, a praktički nema dionica, došli su do mjere.

sergs54 21.03.2014

Imam novu razinu lasera u paketu, dat ću pola cijene (za 1250 rubalja)

Kuzmich1500 03/23/2014

Imam novu razinu lasera u paketu, dat ću pola cijene (za 1250 rubalja)

Smiješna stvar s istezanjem nazvanom razina, uz cijenu samostalnog izravnavanja u blizini Leroya

Stich5 25.03.2014

Imam novu razinu lasera u paketu, dat ću pola cijene (za 1250 rubalja)

Tako sam novi za 500 rubalja. prodan

GrounD8632 03.26.2014

Tako sam novi za 500 rubalja. prodan

Sretan da je prodao, općenito nerazumljiv stvar za veliki novac))

sergs54 04/11/2014

Tako sam novi za 500 rubalja. prodan

Pa, pa sam prodao. za 1000 rubalja

Stražar 04/18/2014

Ne znam preporuča / spomenuto gore ili ne, ali ja mogu preporučiti boshevsky BOSCH QUIGO (nedavno kostorame za 1990 rubalja vidio).

Imam godinu dana - veliki let (preživio sam tri popravka).

GrounD8632 21.04.2014

Ako preporučujemo Bosch, onda samo plavo, profesionalno, a ne kućanstvo

Uređaj Matrix mini

UPOZORENJE!
Ako vam je ovaj proizvod ponuđen
po sniženoj cijeni, pročitajte
klikom na vezu.

Nisu svi uređaji za lasersku terapiju mogu pohvaliti takvom kompaktnom veličinom koja je dodijeljena uređaju Matrix MINI. To je ono što je ovom uređaju dalo popularnost među pacijentima. Može se kupiti za samopomoć, što će vas spasiti od redovitih posjeta medicinskim ustanovama. To je posebno prikladno za starije ljude, kao i za žene s malom djecom. Laserski impulsi će vratiti izgubljeno zdravlje i spriječiti sezonske bolesti.

MATRIX-mini uređaj je prijenosni, prikladan uređaj koji kombinira snažan terapeutski učinak i besprijekornu kompaktnost. Temelji se na laserskim impulsima različitih frekvencija, kao i na magnetskom polju. Ova kombinacija jača imunološki sustav, zaustavlja razvoj bolesti, skraćuje razdoblje oporavka. S ovim laserskim uređajem uključene su dvije mlaznice i detaljne smjernice.

Uređaj laserske terapije je najbolji dar za obitelj

Matrix-mini uređaj je kompletan uređaj s dvije zračne mlaznice i adapter za električnu utičnicu. Ovdje nema velikih radnih jedinica, tako da ovaj uređaj za lasersku terapiju nema nedostatak nerazumnosti. Prikladno je koristiti ga bez stalnog nadzora medicinskog osoblja.

Glavne oznake za uporabu uređaja "Matrix mini":

⦿ Bolesti probavnog sustava

  • Peptički ulkus i dvanaesnik
  • Gastritis, duodenitis, probavna diskinezija
  • Kronični kolecistitis, kronični pankreatitis
  • Kronični hepatitis
  • Virusni hepatitis
  • Ciroza jetre
  • Kronični ne-ulcerni kolitis

Dermatologija

  • Cistični dermatitis (atopijski i kontaktni dermatitis, ekcem,
  • Lichen planus, lokalizirano svrbež kože)
  • Anularni granulom
  • Herpes simplex ponavlja (Herpes simplex)
  • Herpes zoster (Herpes zoster)
  • psorijaza
  • Ograničena skleroderma
  • vitiligo
  • akne
  • bradavice
  • krasta
  • alopecija
  • Angiitis kože (vaskulitis)
  • furunculosis
  • krigla
  • Sprječavanje formiranja ožiljaka keloida
  • Rehabilitacija nakon kemijskih peels, laser resurfacing
  • Keloidni ožiljci
  • Erozije, čirevi sluznice
  • eritem

⦿ Urogenitalne bolesti

  • glomerulonefritis
  • amiloidoza
  • Kronično zatajenje bubrega
  • Kronični pijelonefritis
  • Akutni pijelonefritis
  • Dijabetska nefropatija
  • Magnetna laserska terapija za hemodijalizu nakon transplantacije bubrega
  • urolitijaze
  • "Kameni put" nakon udaljenog lithotripsije
  • Akutni i kronični cistitis
  • Akutni epididimokokitis
  • Urogenitalna infekcija, uretritis
  • prostatitis
  • Fibroplastična indukcija penisa (Peyronieova bolest)
  • neplodnost
  • Seksualni poremećaji kod muškaraca
  • Postoperativne šavove
  • Traumatska ureteralna fistula

Stomatologija (koautor Yu.S. Sukhanova)

  • Parodontna bolest (gingivitis, parodontitis)
  • Periostitis, hiperesteziju cakline, postoperativno i traumatsko oštećenje tkiva usne šupljine
  • parodontitis
  • Aphthosni kronični stomatitis
  • Herpetski rekurentni stomatitis
  • Desquamative glossite
  • Melkersson-Rosenthalov sindrom
  • sialadenitis
  • Temporomandibularni artritis
  • Mandibularna fraktura
  • replantaciji

⦿ Neurology (koautor VF Rassokhin)

  • Glavobolja (cephalgia)
  • Glavobolja napetosti
  • Klaster (greda) glavobolja
  • migrena
  • Neuralgija trigeminalnog živca
  • Neuropatija (neuritis) živčanog lica
  • neurastenija
  • Akutna cerebrovaskularna nesreća
  • Dyskirkulacijska encefalopatija
  • Ishemijska i traumatska mijelopatija
  • Neuropatija živčanog živca
  • Sindrom miokofacijalne boli
  • Rođenje kralježnice i leđne moždine u djece
  • Degenerativno-distrofične bolesti kralježnice
  • Ankilozantni spondilitis (ankilozantni spondilitis)
  • polineuropatija
  • Traumatska neuropatija
  • Učinci traumatske ozljede mozga
  • epilepsija
  • Neuroinfekcija (meningitis i meningoencefalitis)
  • Multipla skleroza
  • Sindrom kroničnog umora
  • Cerebralna paraliza

⦿ Kardiologija

  • Paroksizmalna atrijska fibrilacija
  • Ishemijska srčana bolest, angina pektoris
  • Hipertenzija I - stupanj II
  • Laserska terapija za periferne vaskularne bolesti
  • Oblique vessels of the extremities
  • Phlebitis, tromboflebitis, varikozne vene donjih ekstremiteta.
  • Dijabetička angiopatija. Posttromboflebitni trofički poremećaji i čirevi
  • Raynaudov sindrom

Pulmonologija

  • Akutni bronhitis i kronični bronhitis u akutnoj fazi
  • Kronični opstruktivni bronhitis. bronhioektazije
  • Akutna upala pluća. Iscrpljivanje kronične upale pluća
  • Bronhijalna astma. Alergijski procesi u plućima
  • Akutna upala pluća u djece
  • zapaljenje plućne maramice

Bolesti mišićno-koštanog sustava

  • Reumatoidni artritis
  • Deformiranje osteoartritisa
  • Epikondilitis, scapulohumeralni periartritis, bursitis, tendovaginitis,
  • Heel potiče
  • Fibromyalgički sindrom

⦿ Laser terapija u kirurškoj praksi

  • Rane (kućanstvo, sport, pucanje)
  • upala trbušne maramice
  • Abrazija, ogrebotine, rezovi, ugrizi za kućne ljubimce
  • Ozljede mekih tkiva, uganuća, suze ligamenta,
  • Države nakon smanjenja dislokacija
  • Prijelomi kostiju
  • limfadenitis
  • Postoperativne komplikacije
  • Postoperativna pareza, funkcionalna opstrukcija crijeva
  • Liječenje bolesnika s opeklinama
  • Analni pukotine
  • hemoroidi

⦿ Otorinolaringologija (co-auth. AN Nasedkin)

  • Refleksologija u otorinolaringologiji
  • Rehabilitacija nakon operacije rinosuršanja
  • Eustahitis, vanjski i prosječni otitis. Kohleonevrit. Meniereova bolest
  • Kronični tonzilitis
  • vađenje krajnika
  • Adenoidne vegetacije PW stupanj
  • Kronična upala ždrijela. nasopharyngitis
  • Kronični sinusitis, frontalni sinusitis
  • Akutni rinitis
  • Kronični vazomotorni rinitis
  • Obstetrika i ginekologija (koautor MI Kovalev)
  • Normalizacija menstrualnog ciklusa, liječenje disfunkcije jajnika i algomenoreje

⦿ Liječenje nekih tipova neplodnosti, hipofunkcije jajnika, nekih oblika

  • Diencefalička patologija i hipotalamus-hipofizni poremećaji
  • Laserska terapija istinske erozije i pseudo cerviksa
  • Postpartum endometritis
  • Nespecifični salpingitis i salpingooporitis (subakutni i kronični)
  • Akutni (u fazi infiltracije), akutni i kronični bartholinitis
  • Colpitis, cervicitis (endocervicitis)
  • Kraurosis vulve, idiopatski neurogeni vulvar pruritus
  • Pukotine bradavice, lactostasis, hipogalaktia u puerperas

Imunologija

  • Metodologija za lasersku terapiju stanja imunodeficijencije
  • "Često bolesna djeca"
  • Apscesa maksilarofacijalne regije kod djece

Kontraindikacije uporabe uređaja "Matrix mini":

  • kardiovaskularnih bolesti u fazi dekompenzacije,
  • cerebrovaskularna nesreća II stupanj,
  • plućnog i plućnog zatajenja srca u fazi dekompenzacije,
  • malignih neoplazmi,
  • benigne novotvorine s tendencijom progresije,
  • bolesti krvi maligne prirode,
  • bolesti živčanog sustava s oštro povećanom ekscitacijom,
  • groznica nepoznate etiologije,
  • zatajenje jetre i bubrega u fazi dekompenzacije,
  • dijabetes melitus u fazi dekompenzacije,
  • hipertireoidizam;
  • trudnoće u svim uvjetima,
  • mentalna bolest u akutnoj fazi,
  • preosjetljivost na svjetlosnu terapiju.

Pri izvođenju postupaka laserske terapije strogo je zabranjeno usmjeriti uključeni aparat u oči ili na zrcalne površine okolnih objekata.

Paket isporuke uređaja "Matrix-mini" uključuje:

  • uređaj s napajanjem;
  • magnetski privitak ZM-50 za kombiniranu magnetsku lasersku terapiju;
  • ogledalo ZN-35;
  • putovnice s uputama za uporabu uređaja i mlaznica;
  • metodičke upute o uporabi aparata (2 knjige).

Matrični laser ploteri - shayza!

Imam pogled na oglasnu matricu na ovoj web stranici, zaglavljen tamo, ne mogu se oduprijeti citiranju:

MATRIX Koncept "njemačke kvalitete" u potpunosti se primjenjuje na ručne alate marke MATRIX. Prvi alat ove tvrtke pojavio se na ruskom tržištu 2003. godine, odmah je dobio visoku pohvalu od kupaca zahvaljujući profesionalnom pristupu njegovom razvoju, dizajnu i proizvodnji. Danas, MATRIX asortiman uključuje više od 3.000 predmeta ručnih alata.

Izvješćujem: za 1700 rubalja kupio sam zrakoplovnog graditelja - to je samonavjestiva laserska razina, šifra 35033. Pa, nisam očekivao ništa posebno od njega, ali ovo. U rasponu od 4 metra vodoravna crta ide pet do sedam milimetara, a oko sobe od 15 četvornih metara. m. u krugu s promjerom vijka po centimetru više, a vodoravna ravnina ravnine u smjeru od uređaja u udaljenost uopće nije. Iskreno krivulja, okomica nije ni provjeravala. Sjedim, mislim, možemo rastaviti i očistiti ostatak, konstrukcija je primitivna, ili ga nosite i gurnite tamo gdje ga je kupila.

Vratite se, nemojte potaknuti shitOdelov i shitOgov!

Da, ponekad imate jeftine uređaje / alate za završetak / podešavanje - ali se često ispada! A za takvu vrstu novca, još uvijek ne možete kupiti ništa pristojno, barem još tri puta više dodati, osobno ću se pokušati prilagoditi.

Ako postoji mogućnost prilagodbe. I onda svi možemo pokriti ljepilom.

To su pseudo. - trgovci pod različitim brandovima pokvarili su ugled čitavog laserskog instrumenta.

Sve što je sada vrlo jeftino otišlo iz Skil, Bosch, a matrica - uopće nema profesionalnog alata, štoviše, uopće nema praktički ni kućnog korištenja.

I sve zato što je MJERNI TOOL, u kojem ne postoji samo list s milimetarskom ljestvicom i razinom mjehurića - to nije jednostavan mehanizam koji ne samo da treba sjajiti, već i uklopljen u navedene karakteristike, biti prilično pouzdani i biti u stanju popraviti i ugođeno Zbog toga smo već pet godina opskrbljivali NORMAL instrument i specijalizirali se za mjerne alate, a ne prodajemo sve pod vlastitim brendom.

Svatko tko proizvodi laser (ne govorim o optici i optoelektronici, itd.) Ima inženjerske promjene koje se zatim koriste u tim uređajima, a ako ih jednostavno ne kopirate u normalnoj, ali u nepoznatoj tvornici, onda to nije mjerenje, a nije poznato kome je potrebno smeće :-)

pločica, ljepilo, vrijeme - mnogo je skuplje od 2-3 tisuća rubalja, što razlikuje otpad od uređaja. Uopće ne govorim o vremenu.

Da, netko me može optužiti za oglašavanje, ali do sada nitko na ovom forumu neće reći da prodajemo otpad ili da prodajemo skuplji alat koji je lošiji od svojih kolega i kopija. posjetite www.geototal.ru

Ponovno je predao, oduzeo je, a ne postavljao suvišna pitanja. Odlučio sam da se ne smetam s prilagodbom, jer je to duga, zamorna stvar. Mogućnost je jasno prisutna, leća objektiva omogućuje im da se kreću. Budući da sam već puno učinio na stari način - na vodenoj razini i mjeraču "mjehurića", mislim - ali općenito, trebam li to?

Geototal, svakako razumijem sve, ali, vjerojatno, ne vrijedi ni u svakoj temi ni vlastitim oglasima. Oni koji zarađuju novac s ovim djelima - savršeno razumiju razliku. I za mene "za dom, za obitelj."

MATRIX alat je jeftin kineski alat koji se prodaje samo u Rusiji. Ovaj alat nema nikakve veze s Njemačkom. Achtung!

Achtung nije ahtung, i to je bila ta razina koju smo imali na testiranju. U navedenim karakteristikama stane.
Ili varijacije kvalitete od instance do primjerice, ili ne znam zašto.

AVM je napisao:
Ili varijacije kvalitete od instance do primjerice, ili ne znam zašto.

Moguće je da je to tako, ali s druge strane "stabilnost je znak izvrsnosti" (c)

Ako postižete (barem) stabilnost u tim karakteristikama - to ne može jamčiti kvalitetu uređaja - nije dovoljno da bi automobil bio pjenušav i lijep - trebali biste također imati pouzdani i visokotlačni motor, ali nekoga tko je ekonomičan, itd.

Nedavno sam pročitao novu emisiju časopisa Forbes - ovdje dolaze zanimljivi članci. Na primjer, cijeli popis lijekova protiv bolova koji se prodaju u našim ljekarnama i vrlo popularan - općenito su zabranjeni za prodaju u Europi ili SAD zbog dokazanih nuspojava i opasnosti. Naše zakonsko zakonodavstvo još nije uslijedilo nakon raspada SSSR-a, zbog normalne regulacije prometa loših kvaliteta ili ilegalno proizvedenih ili kopiranih proizvoda i dalje će morati biti finaliziran.

Pohvalite Dionizu da neispravne razine ne pogoduju zdravlju. samo si priuštite.
Želim da svi ne budete bolesni

Usput, pored proizvođača i vlasnika zaštitnih znakova, prijevoznika i skladišta za preradu doprinose "uređaji za rukovanje" koji su stigli do kupca, gdje su kutije bačene i ispuštene. Stoga, uređaj poznatog proizvođača također može biti u rukama klijenta u strašnom stanju - kako bi se izbjegle takve situacije, potrebno je provjeriti kupnju. A to se može obaviti samo na trgovinskom katu (teško je provjeriti mrežni dućan, iako ga uvijek možete promijeniti prilikom kupnje uređaja poznatog brenda, ako je to u početku neispravan ili spušten - glavna stvar je ne raditi na gradilištu i ne pokušavajte je sami poravnati). Naši distributeri (ne svi, ali neki) možete pronaći ovdje: ">

Ili nam samo nazovite i obavijestite nas da imate dobar dućan u trgovini, ali ne postoji visokokvalitetni laser - pokušat ćemo "izgraditi mostove" i učiniti alat dostupnim i vi

GeoTotal je napisao:
Ili nam samo nazovite i obavijestite nas da imate dobar dućan u trgovini, ali ne postoji visokokvalitetni laser - pokušat ćemo "izgraditi mostove" i učiniti alat dostupnim i vi

Već ste izgradili mostove u Sankt Peterburgu - vaša je točka otvorena od 10 do 19, a tek u radnim danima, tako da samo ljudi mogu doći tamo koji su zaposleni u nabavi tijekom radnog vremena. I ja - ne sudbina. Prošlo je nekoliko puta, ispustivši slinu - nećete vidjeti puno stakla

Subota će uskoro raditi :-)

crossliner lm200 s kompenzatorom za ulje kupljen 2001. godine, preživio je 7 postavki na web stranicama! ŽIVOT I PRAVO sada! Ulje je osušeno, umiruje se vrlo dugo. IZMEĐU SVJETSKOG SVIJETA, Tamo će se ispuniti.

Oh! Dao mi je to.
Podigao je zid označen s vodom. Noćna mora, usred zima, od ruba do ruba za 5 m. 1 cm. Divergentnost zraka.
Dječji automobili za 200 rubalja. bolje će biti na skupštini. Na vijak poravnanja, fragment magneta, s njim i plakao.
Općenito, ne znam, vjerojatno bih trebao tražiti ček od prijatelja.

Dakle, što možete očekivati? razina "za dom za obitelj" ne događa i nikad neće biti. kao i "umjereno zakrivljenih, ali proračunskih" vladara. Pa ovo nije vježba ketai, koja prdeži, ali vježba

Uklonio je podešavanje, u obliku komada magneta na vijku za podešavanje i brkove, uređaj je potpuno začepljen.
Nema želje da uvijate vijke.
Nemam nikakve veze s lažljivcima!

Općenito, nazvao sam prijatelja koji mi je dao ovo čudo. Počeo ga je pokazati na olovnoj liniji, ali kaže da izgleda laže. Čini se i nije lagao. Ali ruke su mi se svrbe, jer sam napustio ovo čudo.
Bio sam zauzet prilagodbom, jer i dalje leži na nagibu snopa od sebe, tj. rupu u liniji. Jučer sam cijelu večer proveo duž standardnih vodova i hidrauličkih razina. Leži od njega 1 mm. 4 m više snage nije bilo dovoljno. Ali vertikala su strogo bez izobličenja.
Koji su dodatni nedostaci identificirani i kako su oni bili fiksni:

  1. Ona slabo reagira na laganu pristranost, tj. malo ga nagnite i liniju iza nje. Loose bearing mounting. Zamahnuo je bolje.
  2. S glatkim nagibom lijevo od više od 5 stupnjeva, linija ponekad ne izlazi, to znači biti varljiv. Ljepilo na vrhu tikvice od razine na kojoj je nagib ovog nakaza vidljiv.
  3. Okomita crta je hellishly debela, više od 5 mm. Ništa se ne može učiniti.
    Sad imam uređaj s prihvatljivom točnošću, ali skupe linije.
    Ne bacajte isto.

S druge strane, bacio je je kad se srušio na male komadiće nakon pada s visine metra.

Pa, barem godinu dana donosi nešto dobro? Kako o isplati? Je li šteta za novac?

Wow, i želite bacati novac na takav junk ?!
Ovdje na ovoj stranici je puna vrlo dobar alat:
„>
Po mom mišljenju mnogo je ugodnije koristiti dobar alat nego biti otrovan pivo i cigareta.
Bez uvrede.

Usput, na njemačkom, ispravno, Shayze znači riječ sranje, imam poznatu njemačku ženu koja se tako kune, znam sigurno.

Matrična laserska razina 35033. ***** kineski. Ljudi ni u kom slučaju ne kupuju ovo sranje.

Matrica laserska razina 35033. šešir pun

dimon1979,
Dragi, jeste li ga dobili? =)
Kupite novac za laserski laser 2d set, ili pomagač 2d.

Matrix nikad nije bio dobar alat. Ovo je proizvod za 1 dan, to sam kupio za 200 rubalja, koristio sam ga i bacio.

Matrična laserska razina 35033. Gdje se u Moskvi može kalibrirati (sada je pogreška 2,4 mm po 1 m)?

nije ništa drugo nego razina
kao što samo ruke rasti "UTB" za kupnju.

budala s alatom još uvijek je budala.

Mistigris je napisao:
kao što samo ruke rasti "UTB" za kupnju.

Znači, to je i dalje tvar? Je li netko ovo "pravedan"?

Pokušavam ga kalibrirati već dva dana. Okomito, usput se gradi normalno. Kad skrećete lijevo i desno, snop žile gotovo ne odstupa, što je dobra vijest. Ali kad "pucate" naprijed - laganje. Prilagođen vijcima na dnu "pendela". Jedan vijak podešava se "lijevo-desno" (nisam ga dotaknuo), a drugi položaj vodoravne crte gore-dolje. To nisu vijci, ali zapravo komadi niti s urezima za odvijač. Možete se točno prilagoditi (u određenom smislu). Mislim unutar 2-3 mm na udaljenosti od oko 8 metara (ali u isto vrijeme sama crta je debljina 3 mm). 8m je udaljenost između zidova gdje se prilagodim (čak i malo više). Prilagodim s uklonjenim prednjim krovom, za koji se razina mora najprije rastaviti. Samo 11 samoreznih vijaka različitih duljina i jedan zaustaviti tvrdokoran prsten. I sada najvažnija stvar: razina prilagođena u eksplodiranom obliku nakon montaže počinje ležati ponovno)))). Ne znam zašto. Možda magnet utječe na dno (iako je njihalo također visi iznad njega u rastavljenom obliku). Možda se vijci ponovno pomiču na magnetsko polje utjecati (ne bacajte pissing krpe! Ja jednostavno ne znam kako objasniti ponašanje ovog čuda kineske tehnologije). Kao rezultat toga, odlučio sam danas da ga montirati i bušiti rupu za podešavanje na stražnjem poklopcu. Nehotice ga je spustio s visine metra. Još živa))).
Ako se čini da se netko ne bi trebao baviti takvim stvarima, tada ću odgovoriti da sam iskreno žalim zbog bilo čega ozbiljnijeg i kvalitetnijeg. Ako netko zarađuje gradnju, tada je razumno. I imam svoju kuću. Ne vidim opranu izbacivanje od 9 do beskonačnosti tr, tako da kasnije ovo čudo leži preostalo stoljeće u garaži nakon završetka gradnje. Razina je sasvim moguća za uporabu na maloj udaljenosti. Ako je udaljenost velika - nadzirite hidrauličku razinu. To je sve.
I još jedna stvar: pričvrsni vijak je previše lagan za okretanje. Nije čvrsto. Stoga sam propustio navoje za brtvljenje i okrenuo se.

Razine razine lasera

Automatske razine laserske razine - alati za mjerenje koji su jednostavno neophodni za rad u vezi s izradom horizontalne, vertikalne ili nagnute ravnine. Ovaj alat za mjerenje opremljen je automatskim sustavom elektroničkog izravnavanja i može na automatskoj razini načiniti ravnu površinu na određenoj razini, a isključivanjem samonivilnog sustava mogu raditi s nagnutim površinama.

Prednosti ovog alata za izgradnju uključuju prilično širok raspon primjena, povećanje brzine označavanja i maksimalnu točnost mjerenja.

Tehničke karakteristike raznih laserskih razina koji se izravnavaju ovise o modelu laserske razine i uključuju:

  • vrsta lasera;
  • valna duljina;
  • samonivelirajući kut;
  • raspon djelovanja;
  • zraka;
  • napajanje itd.

Opseg primjene ovih alata je vrlo širok:

  • označavanje prije početka rada;
  • priprema bilo kojeg zaklada;
  • izravnavanje i lijepljenje podova;
  • izgradnja oznaka za ugradnju različitih stropova itd.

Treba napomenuti da su recenzije razina laserske razine samo razina samo raznolike i u velikoj mjeri ovise o proizvođaču. Svatko tko koristi ovaj alat, podijelite svoje iskustvo.

OPASNE MEDICINE

BADBED.RU: prehrambene dodatke, uređaji, scammers

SPRJEČILI SVOJE PRIJATELJE I ZAKLJUJUĆE OD POKRETA I SLAMA!


JAMSTVO NOVOGA OD VJEROJATNOG PADA I BOLESNIKA!

Često čujemo i vidimo oglase za sve vrste čudotvornih lijekova i uređaja. Mnogi regionalni i čak savezni mediji, tražilice i društvene mreže prodaju oglase na scammere i lopove koji svakodnevno profituju od problema bolesnih ljudi i umirovljenika. Koristeći njihovu lakovjernost i nadu da poboljšaju svoje zdravlje, privlače ih posljednji novac, nudeći pod krinkom liječenja ozbiljnih bolesti - prehrambenih dodataka, parfema, čudnih uređaja, pa čak i krivotvorina. Internet je ispunjen oglašavanjem upitnih lijekova. Pronalaženje pravih informacija postaje sve teže.

Zarađivati ​​novac na starce, bolesne i povjerljive ljude je moralni zločin!

Naša stranica prikuplja i objavljuje informacije o lažnim drogama, prehrambenim dodatcima, medicinskim uređajima koji se pod krinkom stvarne pomoći oglašavaju i prodaju scammersima. Molimo naše posjetitelje da komentiraju materijale stranice, obavijeste nas o novim medicinskim prijevarama, istinu kažu svojim roditeljima, poznanicima i ljudima koji nemaju pristup Internetu. Uostalom, riječ je o lakovjernosti i nedostatku informacija koje zavaravajuči grade svoje prljave poslove.

NOVO: BUDS

NOVO: UREĐAJI

Novi materijali

Opasna medicina - vijesti

Uređaj Uzormed (Pattern Honey) Laser terapija. Recenzije

U vezi s čestim oglašavanjem Uzorded uređaja za liječenje, odlučili smo saznati što je to. Uređaj u obliku meda radi na temelju laserske terapije (laserska terapija). Postoje mnoge izmjene uređaja, to su ALT Matrix, Uzormed, Milta, Mustang i drugi. Kao i obično, prodavači ovih uređaja tvrde da uređaj pomaže kod svih bolesti. Nadamo se da će naši posjetitelji ostaviti svoje povratne informacije i mišljenja o Uzormedovom uređaju io utjecaju laserske terapije, no za sada nudimo čitanje članka (putem veze za više informacija) o kupcu Uzormed i tome što je došlo od njega.

Obitelj Lgov, pogođeni prevaranti.

Moj muž i ja živimo sami, već smo više od 80 godina. Zato moramo pratiti naše zdravlje što je više moguće. Jednom smo na radiju čuli oglas u kojem su rekli da postoji čudotvorni stroj, Uzormed, koji je navodno izliječio sve bolesti. Kako bi slavili, odmah su pozvali Moskvu na telefonski broj naveden u oglasu. Naručite naše prihvaćeno.

Dva dana kasnije, nazvao se liječnik Zhdanov, koji je počeo pitati: kakve zdravstvene probleme, o čemu se žalimo... Rekao sam mu da je moj muž imao probleme s crijevima. Zhdanov nam je odmah preporučio laserski uređaj "Uzormed". On je rekao da, iako košta 32.000 rubalja, bolest će se brzo smanjiti. Dogovorili smo se, a za jedan sat kurir je dostavio ovu jedinicu kući.

Onda nas je Bogdanov nazvao i rekao da će od sada biti tretiran. Pritužio sam mu da, očito, nema smisla od "Uzormed" i da moj suprug i ja želimo vratiti aparat. Međutim, Bogdanov nije reagirao na moje riječi i preporučio da hitno kupimo još jedan "Bioton" čudotvorni stroj jer moj muž treba ojačati svoj imunitet. Dogovorili smo se. Sat vremena kasnije, "novost" za 37 tisuća rubalja već je bilo kod kuće.

Prošlo još nekoliko dana, osoba naziva koji se predstavlja kao Filatov. Počeo se pitati kako odgodimo tretman s "Bioton" (on se čak nije sjećao "Uzormed"). Rekao sam mu da ne postoji terapeutski učinak ovog "Bioton". Filatov je rekao da će samo uzorakski laserski aparat pomoći svom suprugu. Kupili smo ga za 35 tisuća rubalja. Njezin je muž "tretiran" ovom aparatom točno pet dana. Učinak je nula.

Odjednom nas Filatov naziva i kaže da moramo kupiti Yermak uređaj za 180 tisuća rubalja. Moj suprug i ja odbili smo - novac je otišao. Tada Filatov nam odmah daje popust od čak 127 tisuća rubalja! Sat vremena kasnije, uređaj jeftino kupljen, zauzima svoje mjesto na polici pored "Uzormed", "Uzormax" i "Bioton".

Filatov ponovno zove. Objasnio sam mu da nema smisla od ovog aparata, kao ni od prethodnih. Kaže, citiranim riječima: "Sada upalim Cosmos i učinit ću vam laboratorijske testove." Naravno, nisam doista vjerovao sve to, a onda sam mislio: tko zna, doba svemirske tehnologije je još uvijek, Internet, satelitske komunikacije...

Filatov me zamolio da pokupim "Uzormed", uključim ga, stavim mlaznicu na nju i vozim ga preko tijela mog supruga. Tada nam je "oduševio": maligni tumor pronađen je u mužu. Kako bi se to riješilo, Filatov je savjetovao da hitno kupi novi uređaj za 150 tisuća rubalja. Moj suprug i ja odbili smo: nismo imali novca i konačno smo shvatili da smo se našli u prevaranti.

Međutim, nije odustao i počeo nas nagovoriti: "Pojedimo što je više moguće, a ja ću vam platiti ostatak novca" Tada kaže: "Posudite novac, skinite ga s knjigom, sigurno ga stavljate na stranu za sprovod". Tražio sam da sve te uređaje vraćam i vratim novac nam. Filatov je, naravno, nepristojno odbio.

Nekoliko dana kasnije Filatov je ponovno nazvao i pitao jesmo li imali novaca. Pitao sam ga da me više ne uznemirava.

Oko dva tjedna kasnije netko nam je nazvao Semin, navodno voditelj odsjeka za urologiju. Pita me koliko sam platio za Yermaka. Rekao sam mu da je 53 tisuća rubalja. Zatim se poče zakletati, kažu, na temelju čega smo je tako jeftino prodali. Bio sam zbunjen, počeo sam se ispricati, rekao sam mu da sam veteran za rad, moj muž je bio osoba s invaliditetom druge skupine i očito je to zašto smo dobili popust.

I ovdje Semin nam govori: "Ovaj uređaj neće vam pomoći, preporučujem kupiti drugi uređaj." Odbio sam. Onda je postojao još jedan, hvala Bogu, zadnje zvono. Pozvala je žena koja je mučila supruga jer nije željela nastaviti liječenje.

Uskoro muž je pregledan u klinici, a nisu pronađeni maligni tumori. Općenito, svi ti pseudo-liječnici sa svojim čudotvornim uređajima pokazali su se kao obični varalice. Detalje ovog centra "Zdravlje" naš sin pronađen na internetu. Postoje i recenzije o njemu: ispada da nismo jedini koji su bili obmanuti.

Na internetu smo pronašli i telefon Moskovskog zdravstvenog centra, pokušali doći do bezbrižnih liječnika, ali su već promijenili telefon...

Prema mjestu stapravda.ru


Ako je vaš materijal važan - podijelite ga na društvenoj mreži: