Search

Forum za muškarce: Ponašanje impotencije, primjena i recenzije generičke Viagra, Cialis, Levitra

Forum generičkih korisnika za liječenje impotencije Viagra, Cialis, Levitra

Masaki za prostatu

  • Idi na stranicu:

Masaki za prostatu

# 1 Post by Andreo »13. ožujka 2016, 6:51 pm

# 3 Poruka RORO »07 Nov 2016, 16:29

# 5 Post SEM123 "13. studenog 2016, 19:53

Masaki za prostatu

# 6 Post Tatyana »29. studenog 2016, 15:08

Masaki za prostatu

# 7 Post VladD »29. studenog 2016, 15:35

Masaki za prostatu

# 8 Poruka Tatyana »29. studenog 2016, 16:27

Masaki za prostatu

# 9 Poruka VladD »29. studenog 2016, 16:31

Maska za prostatu

Maska za prostatu

# 1 Poruka Baragoz »Tue May 06, 2014 12:20 pm

# 2 Poruka rinsar »Ned lip 15, 2014 7:38 pm

# 3 Poruka orlov1 »Ned lip 15, 2014 7:41 pm

# 4 Post by rinsar »Sun Jun 15, 2014 7:42 pm

# 5 Poruka rinsar »Ned lip 15, 2014 7:45 pm

# 6 Poruka rinsar »Sun Jun 15, 2014 7:45 pm

# 7 Poruka orlov1 »Sun Jun 15, 2014 7:45 pm

# 8 Poruka rinsar »Sun Jun 15, 2014 7:48 pm

# 9 Post by Dmitri »Tue Jul 22, 2014 4:33 pm

# 10 Poruka rinsar »Mon Aug 18, 2014 1:58 am

# 11 Poruka iz finland232 »sub ruj 06, 2014 11:42 pm

# 12 Post od Dmitri »uto ruj 17, 2014 3:19 pm

# 13 Message Skier »Sub 20 rujna 2014 16:17

# 14 Post by Dmitri »Sun Sep 21, 2014 3:43 am

# 15 Post od VitaliyViktorovich »Sun Oct 19, 2014 1:42 pm

# 16 Post by Dmitri »Sub Oct 19, 2014 11:21 pm

# 17 Post VitaliyViktorovich »Sun Oct 19, 2014 11:34 pm

# 18 Poruka Scarface »čet okt 23, 2014 8:25 pm

# 19 Post od hencok »Mon Dec 29, 2014 2:18 am

# 20 Post by Vatheslav »Pon Jan 05, 2015 10:29 am

Saznajte kako izliječiti prostatitis.

Oporavak će započeti danas.

Detaljne i dostupne o modernim metodama.
dijagnosticiranje i liječenje bolesti prostate

  • - Odredite uzroke
  • - Suzbijanje infekcija prostate
  • - Metode liječenja
  • - Kako se opet ne bi razboljeli i drugi

Najbolji masažer prostate za recenzije: kako se prijaviti i izraditi (uz fotografije i cijenu)

Vibro masažeri i drugi slični proizvodi dizajnirani su za samostalno masažu prostate. Urologija preporučuje korištenje tih uređaja za liječenje i prevenciju upalnih procesa lokaliziranih u prostati, normalizaciji funkcioniranja muškog genitourinarnog sustava. Razmislite o pravilnoj upotrebi masažera, kako odabrati najučinkovitiji i najkvalitetniji uređaj, kao i kako napraviti massager prostate.

Načelo djelovanja i terapeutski učinak

Recenzije urologa sugeriraju da je uporaba takvih proizvoda učinkoviti način za uklanjanje prostatisa. Pomoću masažera za prostatu možete postići učinkovite rezultate:

  • Poboljšati erektilnu funkciju.
  • Povećajte učinkovitost lijekova koji se koriste za liječenje prostate.
  • Poboljšati proces odljeva lučenja prostate, sprečavajući pojavu prostatitisa, teče u kronični oblik.
  • Povećajte seksualnu želju.
  • Potaknuti proces opskrbe krvlju i prehranu tkiva prostate.
  • Smanjite rizik nastanka malignih neoplazmi.
  • Poboljšajte urinarne procese.

Korištenje vibracijskog masera posebno se preporučuje za muškarce u dobnoj skupini preko 40 godina za preventivne svrhe.

Tko se preporučuje?

Urološki prostata masažer se koristi ako su prisutne sljedeće indikacije:

  1. Prostatitis u kroničnoj fazi.
  2. Adenoma prostate.
  3. Uretroprostatita.
  4. Disfunkcija erekcije.
  5. Prostata vesikulitis.

vrsta

Ljekarne predstavljaju različite tipove takvih proizvoda kako bi stimulirale prostatu, a stručnjaci su, ovisno o principu djelovanja, podijeljeni u sljedeće skupine:

  • Vibrator prostate je najpopularniji tip stimulirajuće prostate. Ovi uređaji su jednostavni i lagani za upotrebu. Vibracijski vibrator prostate daje dobar učinak na patologije prostate, vraća ton glatkih zidova, uklanja natečenost, stimulira procese cirkulacije krvi.
  • Prema muškarcima, električna masaža prostate je vrlo teško koristiti, zahtijeva određene vještine i vještine. Elektromagnetna prostata sastoji se od dvije elektrode. Jedan od elemenata je uveden u područje uretre, a drugi je fiksiran na području kokakija. Vrlo je teško izvesti takav postupak sami, ali pomaže dobro i brzo uklanjanje neugodnih simptoma.
  • Noninvazivna masaža prostate - pruža samo vanjski učinak, bez rektalne penetracije. Da bi se postigli rezultati, pacijent sjedi na uređaju, čineći zdjelice translational pokreta. Predstavnici jačeg spola koji koriste takve uređaje, imajte na umu njihov jednostavan i prikladan rad, nedostatak nelagode. Međutim, prema liječnicima, takvi proizvodi nisu učinkoviti u medicinske svrhe, mogu se koristiti samo kao profilaktički agens.

Vibro masažeri su najpopularniji

Uređaji na modernom tržištu imaju mogućnost prebacivanja načina rada, što vam omogućuje da radite na prostati s različitim snagama. Nesumnjiva prednost takvih proizvoda je njihova mobilnost, prenosivost, postupci se mogu izvesti samostalno kod kuće, bez gubitka vremena posjećivanja urološkog ureda.

Značajke aplikacije

Masaža prostate s posebnim uređajem prilično je jednostavna, no za postizanje pozitivnog rezultata potrebno je slijediti određena pravila.

Prije korištenja masažera, preporučljivo je konzultirati liječnika koji može isključiti prisutnost akutnih upalnih procesa, jer je to kontraindikacija za korištenje stimulirajućih uređaja. Liječnik će vam također reći broj postupaka koji su potrebni za određeni klinički slučaj i odabir najboljeg modela.

Saznajte kako masirati prostatu, možete vidjeti posebne lekcije o djelovanju masažera. Nakon što pažljivo proučava lekciju, čovjek može samostalno napraviti masažu za sebe.

Kako koristiti masu prostate? Provođenje postupka treba biti pravilno pripremljeno. Najprije morate očistiti crijeva, stvarajući klistir. Zatim liječite uređaj antiseptičkom otopinom. Da bi se olakšalo uvođenje uređaja u rektum, stručnjaci savjetuju obraditi anus s vrškom, koristeći lubrikant. Ali ovdje je vrijedno napomenuti da su samo takve namjene prikladne samo lubrikante na bazi vode, kao što su petrolatum i drugi masni pripravci mogu oštetiti uređaj.

Postupak se preporučuje pod uvjetom punjenog mjehura. U tu svrhu, oko jedan sat prije masaže, popiti 1-2 litre vode. Naprotiv, preporučljivo se suzdržavati od prehrane.

Masaža prostate preporučuje se kada je mjehur pun.

Kako pravilno raditi prostatu? Glavna stvar je da preuzmete odgovarajuću poziciju. Svaki pacijent odabire udoban položaj za sebe sami. Možete uzeti položaj koljena, ležati na svojoj strani, povlačenjem koljena do trbuha (neke su udobnije ležati na leđima). Nakon toga, vrh uređaja treba lagano umetnuti u rektalno područje (optimalna dubina preporučena od liječnika je oko 5-7 cm), a zatim uključite maser. Trajanje prvog postupka je 5 minuta. Svaka sljedeća sesija, prema liječniku, treba povećati za 1-1,5 minuta.

Upute za upotrebu neinvazivnih masažera ukazuju da je potrebno sjesti kako bi se postigao terapeutski učinak na uređaj. Stavljajući maser na stolicu, trebali biste sjediti na njemu tako da se široki dio uređaja nalazi ispod skrotuma. Nakon toga jednostavno izvodite ritmička, translacijska kretanja zdjelice. Trajanje sesije trebalo bi biti oko 10 minuta. Da bi se postigao uistinu učinkovit rezultat, takva masaža trebala bi se obaviti dva puta dnevno.

Najkvalitetniji i najpopularniji modeli

Zanimaju se jači spol: kako odabrati najbolji masažer prostate? Doista, među ogromnim brojem uređaja na tržištu danas možete se zbuniti. Kako bismo vam olakšali zadatak izbora, nudimo vam mali pregled najkvalitetnijih i najpopularnijih modela vibrirajućih masaža:

  1. Mavit maser - karakterizira prisutnost toplinskog, magnetskog pulsa, mehaničko-vibracijskog načina izlaganja, što je vrlo povoljno. Velika amplituda vibracija Mavit uređaja omogućava aktivaciju oslobađanja stajanih sadržaja, lokaliziranih u prostati, bez nelagode i bolnih manifestacija. Redovno primjenom urološkog masažera za prostatu Mavit, prema procjenama muškaraca, postoji mogućnost poboljšanja erektilne funkcije i mokrenja, kako bi se povećala učinkovitost terapije antibioticima. Potrebno je koristiti uređaj svaki dan, u roku od 1-2 tjedna. Optimalno trajanje postupaka je 20-30 minuta. Prosječna cijena Mavit masara je oko 9.000 rubalja.
  2. Nexus Revo 2 (Nexus Revo 2) masaža prostate razlikuje se od ostalih uređaja zbog prisutnosti načina nezavisne rotacije glave. Uređaj pruža terapeutske i preventivne učinke, kao i, sudeći prema mišljenjima muškaraca koji su ga primjenjivali u praksi, pridonosi postizanju ugodnog stanja opuštanja. Massager Nexus Revo Stealth opremljen je vibrojem i dodatnim reljefnim zaustavljanjem masiranjem područja prepone. Uređaj ima mjenjač koji vam omogućuje podešavanje brzine rotacije vibro elementa. Prosječna cijena uređaja iznosi 8500-9000 rubalja.
  3. Emils je domaći medicinski uređaj čiji je princip djelovanja temeljen na "hladnom zagrijavanju". Ovaj uređaj djeluje na prostatu kroz inovativni režim selektivne fototerapije. Ova tehnika, prema stručnjacima, sigurnija je od tradicionalnih toplinskih učinaka. Dodatni učinak postiže se zbog magnetskog i mikrovibriranog režima. Uređaj Emils košta od 14.000 do 16.000 rubalja.
  4. Muško zadovoljstvo (Muško zadovoljstvo) je suvremena vibrirajuća naprava dizajnirana s obzirom na strukturalne značajke muških urinarnih organa. Uređaj je opremljen daljinskim upravljačem, što ga čini udobnijom. Tijelo masažera je vodootporno, tako da je možete koristiti, čak i dok se kupate. Odgovori da je uređaj osvojio isključivo pozitivno, kako od liječnika, tako i od pacijenata. Trošak masažera je 4000-4500 rubalja.
  5. Straw goby - jedna od najpopularnijih neinvazivnih masažera. Jednostavan i lagan za korištenje uređaj koji ima stimulirajući učinak na područje mišića LC-a. U ovome je masiratelju u prosjeku 3000 - 3500 rubalja.

Za pozitivan učinak, uređaj se mora koristiti svaki dan.

Koji je masaža prostate bolja? To je čisto pojedinačno pitanje, a odgovor na koji će pomoći dobiti savjet od stručnjaka.

Kako je uređaj izrađen s vlastitim rukama?

Mnogi ljudi misle kako napraviti maser za prostatu s vlastitim rukama. Prema stručnjacima, domaća masaža može se koristiti isključivo za preventivne postupke. Domaće prostate masažeri, u pravilu, ne mogu reproducirati optimalni oblik, zavoje od izvornika, dizajnirane za učinkovito i sigurno umetanje u područje izravnog crijeva. Zato se suzdržite od takvih pokusa sa svojim zdravljem i dobijete stvarno kvalitetan uređaj.

Izrada prostate masažera s vlastitim rukama nije uopće teško ako je namijenjen za neinvazivnu uporabu. Možete posuditi običnu tenisku lopticu, staviti ga na sjedalo i sjesti na vrh, stvarajući napredne pokrete. Dovoljno je napraviti masažu nekoliko puta dnevno za mjesec dana. Kao što je jedan mladić napisao u svojoj recenziji: "Koristio sam se profesionalnim neinvazivnim maserima, a sada umjesto toga koristim običnu kuglu za tenis, a rezultati su i dalje iznimno pozitivni".

Maska prostate je učinkovit i jednostavan za korištenje koji ima pozitivan učinak na stanje prostate i poboljšava erektilnu funkciju. Visokokvalitetni maser za liječenje prostatisa koji se koristi kod kuće eliminirat će bolne simptome koji su karakteristični za ovu bolest u kratkom vremenu, kao i spriječiti daljnji razvoj patološkog procesa.

Koji je masaža prostate bolja? Recenzije liječnika i pacijenata na najpopularnijim modelima

Masaža prostate je jedna od neizostavnih komponenti u liječenju kroničnog prostatitisa različitih etiologija.

Liječnici preporučuju provođenje ovog postupka nakon preliminarnog sveobuhvatnog pregleda, po mogućnosti pod nadzorom medicinskog osoblja.

Muškarci koji su suočeni s problemom prostatitisa često se ne žure potražiti kvalificiranu pomoć, što uzrokuje problem.

To je zbog prirodne konfuzije, straha od zastrašujućih alata i operacija. U velikoj većini slučajeva, takve zabrinutosti su lažne. Tržište medicinskih proizvoda i usluga nudi širok raspon masažera za prostatu, čija je ocjena uglavnom pozitivna.

Glavna prednost tih uređaja je da se oni mogu koristiti kod kuće bez ikakve pomoći. U ovom članku ćemo se usredotočiti na različite klase vibrirajućih masažera, koje se razlikuju u mehanizmu djelovanja, cijene i kvalitete. Bit će opisane neke značajke korištenja.

Vrste masažera

Vibro masažeri klasificiraju se prema fizičkoj naravi podražaja.

Najveću učinkovitost pokazali su uređaji koji koriste sljedeće učinke:

  • ultrazvuk;
  • vibracija;
  • temperatura;
  • magnetsko polje;
  • električni impulsi.

Ovisno o mjestu primjene i potrebi izravnog odvijanja prostate kroz rektum ili uretru, vibrirajuće masažeri se dijele na invazivne i neinvazivne.

Prednost drugog je da su oni više higijenski, praktički ne uzrokuju nelagodu, mogu se koristiti za prevenciju bolesti prostate. Ne smijemo zaboraviti na prirodnu podjelu uređaja, ovisno o politici određivanja cijena, proizvođaču, prenosivosti.

Vibratori (stimulatori vibracija)

Ovi uređaji stvaraju oscilacije određene amplitude koje utječu na prostatu i potiču njegovo pražnjenje od ustajale sekrecije. Može biti i invazivna i neinvazivna.

Vibrostimulatori su izvrsna alternativa za prstima, jer su prikladni za samostalno masažu kod kuće.

Zanimljivo, liječnici dopuštaju korištenje tzv. Kineskih vibratora kako bi dobili "visok". U ovom slučaju ostaje prednost za cijenu i dostupnost, budući da su specijalni medicinski uređaji koji su namijenjeni za tu svrhu vrlo teško kupiti.

Za potpunu uporabu pacijenta morate se posavjetovati sa svojim liječnikom i pročitati upute.

Električne masažere

Ovi uređaji djeluju na prostatu električnim podražajima. Ovisno o mjestu primjene, elektrode se mogu umetnuti izravno u uretru ili postaviti na perineum.

Fizioterapeutski uređaj "Ultraton"

Električna masaža poboljšava opskrbu krvlju prostate i okolnim tkivima, normalizira mikrokružne i metaboličke procese. Uređaj "Ultraton" se pokazao dobro, nakon 10 sesija, simptomi prostatitisa prestaju uznemiriti u velikom broju slučajeva.

Ultrazvučni stimulansi

Vibroakustička terapija se dokazala u mnogim medicinskim specijalitetima.

Ultrazvučni valovi su potpuno bezopasni, postupak ne uzrokuje nelagodu.

Prosječno trajanje liječenja je od 2 do 3 tjedna. Na domaćem tržištu možete kupiti uređaj "Vitafon", koji je izuzetno jednostavan za korištenje, ne zahtijeva posebne vještine.

Kako napraviti samostalnu masažu prostate?

Tehnika samostalnog masa ovisi o vrsti uređaja koji koristite, iako postoje neka opća načela.

Ako se koristi invazivni uređaj, treba slijediti sljedeće korake:

  • konzultirati se s urolom, odabrati uređaj i upoznati se s pravilima njegova rada;
  • masaža se može obaviti kod kuće bez pomoći;
  • prethodno stavljen čišćenje klistir, mokraćni mjehur treba umjereno napuniti;
  • uređaj se zagrijava do 39 stupnjeva i bogato podmazuje lubrikantom;
  • masažer se umetne u rektum na dubinu od oko 5 centimetara;
  • Ako se koristi uređaj s baterijom, aktivni dio bi trebao biti uključen pomoću gumba za uključivanje / isključivanje;
  • trajanje samoususanja je oko 10 minuta.

Neinvazivni uređaji nisu umetnuti u rektum. "Straw bull", koji je učinkovit i za liječenje i prevenciju prostatisa, je popularan.

Koji je masaža prostate bolja: pregled liječnika i pacijenata

Da biste odabrali uređaj koji će donijeti maksimalnu korist, važno je konzultirati se s urolom i pročitati recenzije pacijenata.

Prostata Help-1 vibrirajući maser

Vibriranje masažera Prostata Help-1 izrađena je od silikona, ima jedinstven oblik, zahvaljujući kojoj je primjena vibracija izravno na prostati:

  • Stepan Andreevich, urolog. Ovaj uređaj stvarno radi, pacijenti dobivaju olakšanje nakon samo nekoliko samostalnih masaža. Važno je kupiti uređaj samo od službenih dobavljača, kako ne bi došlo do lažnog;
  • Ignat. Zbog činjenice da je često skupo posjetiti urolog često sam kupio ovaj uređaj. Ne uzrokuje nelagodu, bol u perineumu, a donji dio leđa prestaje mučiti nakon tjedan dana.

VibroPros s vibracijom

VibroPros uređaj prikladan je za liječenje i prevenciju prostatisa:

  • Ivan. Koristio sam ovaj vibrirajući maser za 2 godine. Primijetio sam da je uređaj izuzetno učinkovit, simptomi prostatitisa više ne smetaju. Stekao je savjet svog urologa, koji se trenira više od 30 godina;
  • Konstantin Mikhailovich. Radim kao urolist 20 godina, preporučujem ovaj uređaj zbog svoje dobre učinkovitosti i razumne cijene.

Uređaj Mavit

Konstantin Borisovich, urolog. Ovaj uređaj kombinira pozitivne učinke magnetskog polja, vibracija i topline.

Pacijent može koristiti uređaj kod kuće nakon prethodne konzultacije.

Simptomi prostatisa ili adenoma prostate prestaju se zamarati nakon 5 sesija. U usporedbi s drugim maserima, "Mavit" je mnogo prikladniji za upotrebu.

Stimulator Nexus Revo 2

Stimulator Nexus Revo 2 razlikuje se od ostalih vibrirajućih masažera s funkcionalnošću i visokom cijenom. Uređaj ima 5 različitih načina, zahvaljujući kojima je proizvođač uspio postići maksimalnu učinkovitost.

Prostata masažer Nexus Revo 2

Vladimir: "Uređaj dobro funkcionira, ali je vrlo skupo i dovoljno je teško nositi se s uputama. Od 5 načina rada koristim samo jedan. Simptomi kroničnog prostatitisa više ne smetaju (10 tretmana). "

Prostate masažer recenzije

Bolesti prostate izgledaju muškarcima nešto daleko, zastrašujuće i nestvarno. Čak i početak bolova prilikom mokrenja, problemi u spolu, neodlučnosti i nelagodu ne postaju razlog za mnoge muškarce da vide liječnika. Ograničenje i potajno su neprikladni, bolest napreduje bez liječenja. Simptomi će se pogoršati, donoseći im opći osjećaj lošeg zdravlja, malog raspoloženja i kompleksa. Ako je liječnik prepoznao zdravstvene probleme, dijagnosticiran je, tada nema potrebe za širkanjem liječenja. Pažljivo pročitajte temu "recenzije masažnih prostata" i slijedite preporuke. Stvarni ljudi, pacijenti i liječnici dugo se razmišljaju o proizvodima različitih marki i kategorijama cijena.

Alternativna ručna masaža

Zagušenja u prostati uzrokuju upalu. Running procesi donose nelagodu, bol, impotenciju, teškoće uriniranja. Svatko iznad 35 godina može se suočiti s ovim. Zbog njihove delicije, problemi su često ušutkani, što dovodi do prostatisa.

Prostatitis je akutna i kronična bolest koja može dugo godina potkopati život.

Različite metode se koriste za liječenje bolesti:

  1. Antibiotici.
  2. Fizioterapija.
  3. Refleksologija.
  4. Ručna masaža.
  5. Masaža aparata.
  6. Kirurška intervencija.

Posljednja stavka vrijedi za prikazivanje oblika bolesti prostate. Da bi se spriječile takve negativne posljedice, potrebno je savjetovati se s liječnikom na vrijeme i ispuniti sve svoje obveze.

Ručno i aparat masaža - najučinkovitiji način za borbu protiv bolesti prostate. Zbog mehaničkog učinka, staklasti fluid i gnoj se uklanjaju iz problematičnog područja i ispuštaju se kroz kanale.

Alexey, 42 godine: "Sa 39 godina, počeo sam imati problema s" muškim zdravljem ". Odlazak u urolog bio je zastrašujući i neugodan. Stegnuta do posljednjeg - otišla je u ured s teškom boli i kroničnom deprivacijom sna. Dodijeljen prvi priručnik, a zatim aparat masaža. Naravno, prikladno je kada postupak ne treba ići. Plus kod kuće mogu ga potrošiti u prikladnom vremenu nakon posla. Osjećaji boli su također svedeni na minimum, iako mi je pomogla i masaža u ordinaciji, a moje se dobrobiti poboljšale. Ali meni je prikladnije provesti sve manipulacije bez znatiželjnih očiju, pogotovo što je učinak isti. "

Usluge urologa s probing prstom već gube svoju bivšu popularnost i relevantnost. Uostalom, možete provesti sličan postupak kod kuće, bez nepotrebnih ljudi i neugodnosti. Za to postoje posebni uređaji koji se nazivaju maserima prostate.

Razvrstavanje modela

Kada odaberete model za sebe, trebali biste se temeljiti na savjetu svog liječnika.

Vrste masažera prema metodi izloženosti:

  • toplinsko;
  • vibracija;
  • ultrazvuk;
  • magnetski;
  • Electrosrimulating.

Neki modeli kombiniraju nekoliko vrsta izloženosti. Među novim proizvodima koji se mogu kupiti u specijaliziranim prodavaonicama, vibrirajuće masažeri imaju najbolje recenzije. Uređaji su male veličine - oko 10 centimetara, oni su umetnuti 3-8 centimetara prema unutra. Ova je dubina dovoljna da stimulira željeno područje.

Kako koristiti vibrirajuće masaze: osnovna načela

Širok raspon modela sugerira malu razliku u radu, ali postoje pravila koja su univerzalna za sve uređaje:

  1. Pažljivo proučite preporuke vašeg liječnika i povežite ih s tekstom uputa za uređaj.
  2. Napravite mikrokristale prije uporabe.
  3. Mjehur se ne bi trebao isprazniti.
  4. Masaža se može izvesti samostalno kod kuće.
  5. Kako bi se olakšalo uvođenje vibrirajućeg masera potrebno je podmazivati ​​lubrikantom.
  6. Osjećaji trebaju biti udobni, a ne uzrokovati bol. Toplinu možete topiti na tjelesnu temperaturu (prati toplom vodom, ako je vodootporna).
  7. Uvođenje masažer treba plitko - 3-5 centimetara.
  8. Trajanje sesije je 5-10 minuta.

Timofey, 37 godina: "Pratio sam zdravlje prostate dvije godine. Kupio sam vibrirajuću masažu i redovito se bavila kod kuće. To znači da imam zadovoljstvo u korist muške moći. Mi radimo masažu sa svojom ženom zauzvrat. Glavno pravilo je više podmazivanja, koristimo redovitu, ljekarnu. Je li masaža u klinici - za mene bolna, neugodna. Nema problema s erekcijom, kvaliteta sperme se poboljšala, počela je pucati. Možete pokušati svakog čovjeka, a prevencija nije otkazana. "

Grigory: "Godine borbe protiv prostatitisa bile su uzaludne. Tablete i kapsule, od kolegija do tečaja, nisu imale gotovo nikakav učinak. Bol u odlasku u WC je smanjen, ali u intervalima između prijema nastavio. Vibracijski masažer je prikladan za mene, jer se bojim medicinskih manipulacija, i to je bilo loše iskustvo. Nije bilo poteškoća s upotrebom, čitala sam i izvršavala upute. Tijekom postupka izlazila je gusta tekućina, bol se počeo smanjivati. Nakon 3-5 tjedana postalo je jako dobro, ali nastavljam samostalnu masažu za prevenciju. U prvim se sjednicama došlo do napetosti, onda se naviknete na to, a više nema nelagode. "

Brojne recenzije muškaraca naglašavaju udobnost i praktičnost uređaja s vibromassageom. Dostupnost je važna, kako su govorili i liječnici i pacijenti. Nije dovoljno nekoliko sesija da prolaze prostatitis. Ne postoji magija, masaža je također metoda liječenja, djelotvorna samo uz stalnu praksu.

Pregled popularnih modela: recenzije muškaraca i liječnika

Raspon masaza je širok, pružamo opise i recenzije popularnih modela koji su već odobreni od strane liječnika i pacijenata. Možete odabrati što je bolje, praktičnije i praktičnije.

Nexus Revo

Uređaj postoji u nekoliko modela različitih cjenovnih kategorija. Ujedinjeni su:

  • rotirajuća glava za učinkovitu masažu problema područja;
  • 6 brzina;
  • prikladan anatomski oblik;
  • USB punjiva baterija;
  • siguran materijal - medicinski silikon i plastika;
  • otpornost na vlagu (pogodna za pranje bez uranjanja u vodu).

Proizvođači preporučuju uporabu uređaja za liječenje, prevenciju i užitak. Recenzije prostate masažera Nexus Revo su pozitivni čak i među pretencioznim kupcima, ali postoje neke nijanse koristiti. Sudac za sebe:

Vladimir: "Uređaj je dobar, servisiran, ali skup. Bio sam tretiran za 10 sesija - simptomi kronične bolesti su nestali. Teško je riješiti se uputama, koristim jedan način rada. "

Igor: "Smatram da je maser napredovao među nizom drugih modela. Radna površina je sigurna - medicinski silikon čini dobar posao čak i kod čestih opterećenja. Tijekom tečaja nisam propustio uzimati lijekove, sve zajedno i dali dobar rezultat. Bol je prošao, mokrenje je prestalo biti teško. Velika prednost za mene je da ne morate ići na kliniku za fizioterapiju, vrijeme je oslobođeno. "

Pavel Nikolaevich, urolog: "Nexus Revo radi jer se obavlja mehanička akcija, slična manipulacijama prstima u ordinaciji. Materijali su sigurni, uz tradicionalni medicinski tretman dopuštaju korištenje vibrirajućeg masera. "

Vibropros

Značajka Vibropros masara s vibro elementom je minijaturni promjer. Prolazni dio dosegne samo 2 cm, što smanjuje na minimum sve neugodne senzacije kada se primjenjuje. Uređaj je izrađen od plastike, oblik je prikladan za uvođenje i postupak. Prosječna potrošnja je 3-5 minuta. Prikladan je za prikupljanje sekrecije prije ispitivanja.

Recenzije liječnika i pacijenata o massageru:

Nikolaj Gromov, urolog: "Liječenje s uređajem u sprezi s terapijom daje pozitivan trend. Dodijelite muškarcima različite dobi. Učinkovito, udobno za kućnu upotrebu. "

Sergey: "Simptomi upale prostate uznemiruju me nekoliko godina, posjet liječniku bio je odgađanje. Kad su bolovi postali sustavni i snažni, okrenuo se poliklinici prema urologu. Liječnik se pokazao primjerenim, razumijevanjem, propisanim tretmanom + preporučenim korištenjem Vibropros. Očekivao sam nekoliko neugodnih osjećaja iz postupka, bio sam malo uplašen, ali tada sam se čak "uključio" u proces. Od samog početka nije mi pomoglo, ali nije vrijedno čekati čudo. Mjesec liječenja donio je plod i zdravlje se poboljšalo. Siguran sam da bi na nekim tabletama oporavak napredovao sporije. "

Prostata pomaže MP-1

Uređaj poboljšava protok krvi, smanjuje bol prilikom mokrenja, uklanja ustajalu tajnu prostate. Izrađen od medicinskog silikona, jednostavan za rukovanje. Proizvođač Uvipe, Njemačka. Upozorenja za uporabu su:

  • prerana ejakulacija;
  • slaba erekcija;
  • bol u perineumu i tijekom mokrenja;
  • smanjen seksualni nagon.

Recenzije masaza za pomoć Prostata su brojne zbog potražnje za proračunskim uređajem:

Dmitrij: "Koristim uređaj za pola godine, dokazao sam svoju učinkovitost. Još neću razmišljati o drugim modelima, volim ono što sam već kupio. Je li mi masaža pomogao? Bolovi su se smanjili, raspoloženje se povećalo, a seks je postao zanimljiv (zbog boli, već sam zaboravio što je to). "

Ivan Sergejevich: "Imala sam sve simptome prostatitisa, morala sam otići u okrugu kliniku. Ultrazvuk i pregled potvrdili su dijagnozu, postavljam stopu na dugi način liječenja. Pilule bez fizioterapije pomogle su slabo. Dodana je masaža. Bolestan sam bol, pa sam odabrao kućnu masu za poboljšanje zdravlja kad ga nitko ne vidi. Za korištenje uređaja nije bilo bolno, čak i malo ugodno. Prikladno, nema kompliciranih upravljačkih ploča - jedan gumb. Ne smijem kupiti mnogo novca. "

Nikita: "Jednostavan za uporabu, brzo pomaže. Počeo je koristiti, tjedan dana kasnije počeo je više pažnje posvetiti svojoj ženi nego prije. "

Victor Smagin, urolog: "Među pacijentima, masaža Prostata pomoći je u potražnji. Mislim da je točka učinkovitosti i dobre politike cijena koju je odabrao proizvođač. "

Recenzije liječnika i muškaraca samo potvrđuju da je potrebno provesti masažu terapiju u kombinaciji s lijekovima. Pravilno odabrani tijek lijekova, zajedno s mehaničkim učincima na prostatu, daje brzu pozitivnu dinamiku. Ne postoji ništa što bi se trebalo stidjeti - tretirati vibrirajući maser kao univerzalni lijek za vaše neugodne simptome. Razmotrite tretman na ovaj način, a rezultat neće dugo trajati.

Maska za prostatu za samostalno masažu

Većina muškaraca ne želi otići liječniku na vrijeme: netko je jako zauzet na poslu, drugi su jednostavno sramežljivi ili uplašeni. Kao rezultat toga, tijekom pregleda, stručnjak dijagnosticira napredni stupanj bolesti, a liječenje traje jako dugo. U međuvremenu, problemi s muškom seksualnom sferom susreću se u gotovo svakom članu jačeg spola nakon 40-45 godina. Za takve "nezavisne" muškarce je prostata masaža dizajnirana za kućnu upotrebu. Što je uređaj, koje su vrste uređaja razvijene, reći ćemo o popularnim masazama prostate s pregledima i fotografijama uređaja u nastavku.

Iz samog naziva jasno je da je urološki prostata masažer namijenjen za samo-masažu prostate kod kuće. Proizvod može imati drugačiju strukturu, oblik i način rada, ali glavna funkcija je djelotvoran učinak na važan muški seksualni organ, a koji slijede takvi ciljevi:

  1. Ispuštanje ustajale sekrecije iz prostate.
  2. Uklanjanje boli.
  3. Olakšajte mokrenje.
  4. Poboljšanje kvalitete seksualnog života i seksualne aktivnosti.

Na temelju utjecaja, medicinski uređaj će biti učinkovit za liječenje kroničnih upalnih bolesti prostate i susjednih organa (prostatitis, vesikulitis, uretroprostatitis, prostata), adenoma (hiperplazija organa) s patološkim promjenama vena, problema s erekcijom (erektilna disfunkcija) i ejakulacije. Neki muškarci vole koristiti maser za prevenciju muških seksualnih oboljenja, ali uređaj nema službene naznake za takvu upotrebu.

Ovisno o svojstvima rada, urološki prostata masažer može pripadati jednoj od nekoliko skupina. Prije svega, uređaj može biti invazivan, tj. Umetnut u rektalni lumen i neinvazivno, koji se koristi isključivo izvana. Opcije za invazivne naprave na mehanizam utjecaja:

  • Termalni masažer za liječenje prostatisa. Uporaba proizvoda poboljšava cirkulaciju krvi u organu, što rezultira ubrzavanjem procesa regeneracije. Ako se antibiotici upotrebljavaju istodobno s masažom prostate, ubrzanje protoka krvi će dovesti do povećanja koncentracije lijeka u tkivima organa, čime se povećava mogućnost potpunog i brzog oporavka.
  • Vibracijska masaža prostate. Ima poticajni učinak. Uređaj povećava ton tijela, čime se smanjuje ozbiljnost stagnacije i olakšava izlučivanje tajne.
  • Magnetski masažer. Primjena vam omogućuje da smanjite aktivnost upale u prostati, što smanjuje ozbiljnost boli, oteklina organa, normalizira protok urina i pomaže u smanjenju prostate u veličini.

Vibrating prostata masaža povećava tjelesni ton

Invazivni uređaji zasigurno su više kao izravna masaža prstiju prstiju koja se prakticiraju u medicinskim ustanovama, ali nisu svi spremni samostalno provoditi postupak. U takvim slučajevima, predstavnik jačeg spola može kupiti neinvazivni uređaj. Njihova prednost je mogućnost provođenja terapije na bilo kojem mjestu pogodnom za muškarce s 10-20 besplatnih minuta.

Nije moguće koristiti elektrostimulator prostate za sve patologije prostate. S obzirom na mehanizam djelovanja, kontraindikacije za uporabu su:

  1. Hemoroidi u akutnoj fazi.
  2. Maligne neoplazme prostate.
  3. Ispuhivanje upalnog procesa mokraćnog mjehura, uretre.
  4. Urolitijaza i kamenje prostate.

Kontraindikacije mogu biti opće upalne bolesti praćene trovanjem, groznicom. Na primjer, vibrirajući maser za prostatu ne smije se koristiti za tuberkulozu, bolest crijeva.

Da bi tretman imao pozitivan učinak, potrebno je pravilno koristiti prostirač za masažu. Osim toga, provodite li ovakav postupak, trebali biste se sjetiti o higijeni. Upute o korištenju bilo kojeg uređaja sadrže detaljne upute o ispravnom korištenju uređaja. Ako vam treba savjet, na Internetu postoji više video tutorskih programa koji vam pomažu da upravljate uređajem. Evo kratkog vodiča za operaciju invazivnog vibrirajućeg masera:

  • Prvo morate provesti obuku. Masaža se uvijek izvodi nakon pokreta crijeva. Ako je to nemoguće učiniti sami, trebate staviti klistir za čišćenje.
  • Elektromagnetu prostate treba staviti na raspolaganje kondom. Postoje uređaji koji već imaju te proizvode, ali za neke morate unaprijed rezervirati kondome.
  • Vrh uređaja podmazan vazelinom ili specijaliziranim lubrikantom.
  • Masaža prostate mora biti u vodoravnom položaju, tako da čovjek mora ležati na svojoj strani.
  • Savjet treba lagano umetnuti u rektum tako da se konveksni dio uređaja projicira u prostati.
  • Uključite uređaj.
  • Nakon upotrebe dobro uklonite proizvod. Prezervativ se baca, a masažer mora biti dezinficiran.

Prije postupka morate očistiti crijeva.

Masaža prostate uz pomoć masažera traje različitu količinu vremena. Ako uređaj radi pomoću magnetskog polja, postupak se provodi ne više od 1 minute. Ostali modeli trebali bi "raditi" 10-30 minuta. U uputama će biti naznačeno određeno vrijeme rada.

Možete kupiti invazivne i neinvazivne modele u mrežnim ljekarnama i trgovinama. Jedan od najpopularnijih modela je Mavit ULP-01. Mavit proizvodi Elatomsky biljka i ima nekoliko vrsta utjecaja odjednom:

  1. Toplinska.
  2. Mehanička (vibracija).
  3. Magnetski puls.

Mala amplituda pokreta uređaja s imenom Mavit ne dovodi do pojave nelagode i boli kod muškarca. Uređaj pomaže u boljem ispuštanju tajnosti prostate.

Zahvaljujući toplini, uređaj će imati smirujući učinak i pomoći pri opuštanju. Magnetski impulsni učinak aktivirat će metaboličke procese u prostati.

Prema uputama za liječenje postupaka prostate treba biti redovita. Tijek terapije je 6-9 postupaka s prosječnim trajanjem od 15-30 minuta. Liječenje se obavlja dnevno, ako nema kontraindikacija. Pažnja: uporaba uređaja Mavit moguće je samo uz potpuno uklanjanje maligne neoplazme organa, budući da toplinska obrada može dovesti do smrti stanice prostate i oštrog rasta neoplazme.

Slijedeći na popisu je Nexus Revo 2 masaža prostate. Značajka Nexus Revo Two je prisutnost nezavisno okretne glave. Proizvođač pozicionira uređaj kao najbolji inovativni model profesionalnog masažera. Nexus ima 6 načina rada, ispravan anatomski oblik, punjivu bateriju i vodootpornu kutiju. Prosječna cijena modela je 9900 ruskih rubalja.

Lijek ima 6 načina rada robota

Britanska tvrtka Nexus proizvodi još jednu verziju Nexus massager - Nexus revo stealth. Model ima 6 načina rada, a također je opremljen zasebno rotirajućom glavom (vibro element), dizajn koji omogućuje istovremenu stimulaciju kako unutar tako i izvan područja prepona, kao i daljinskim upravljačem. Masaža prostate masažera provodi gotovo tiho. Uređaj je izrađen od medicinskog silikona i plastike otpornog na vlagu. Trošak od 16 tisuća. str.

Neinvazivna masaža prostate je uređaj nazvan Straw goby. Vizualno, proizvod je reljefni konus, koji se može koristiti bez uklanjanja odjeće. Da bi učinak učinio, dovoljno je sjediti na njemu, tako da se skrotum nalazi ispod zadebljanog dijela, i pomiče kretnje. Na web stranici distributera postoje recenzije koje muškarci koriste izravno na autobusu. Prijevoz manevri i kvrga na putu pomoći će obavljati masažu prostate, kao da je to učinio profesionalni urolist. Ostaje razumjeti, a ovdje "bik"? Proizvođač kaže da mehanizam djelovanja uređaja donekle podsjeća na jahanje konja ili kormila. Koliko je skupo masaža prostate ovisi o regiji u kojoj se isporuka obavlja: prosječna cijena uređaja iznosi 53 USD.

Nije pristupačno da svatko kupi alat za masažu, jer uređaj troši prosječno 6 do 12 tisuća ruskih rubalja. Stoga, neki muškarci su zainteresirani za rad s vlastitim massagerom prostate. A neki dobivaju prilično udobne mogućnosti. Međutim, kako bi domaći masažer prostate sa svojim vlastitim rukama, morate biti strpljivi i vješti. Da biste uređaj učinili udobnom, morate odlučiti o:

  • Duljina radnog područja.
  • Promjer.
  • Obrazac.
  • Po materijalu.

Prije uporabe masažera preporučuje se savjetovati se s liječnikom

Naravno, svatko odabire veličinu za sebe, ali to je ispravnije zaustaviti na duljini radnog područja do 10 cm, a 2-3 cm se smatra dovoljnim. Za domaću masažu, poželjno je koristiti gips ili glinu. Plasticin se smatra manje pouzdanim: naravno, napravljen je proizvod od plastičnog materijala, ali takav uređaj neće dugo trajati.

Masažer za liječenje prostate, koji ste uspjeli učiniti vlastitim rukama, ni na koji način ne smije biti niži od tvornice u snazi ​​i drugim svojstvima. Kada koristite dobar uređaj ne uzrokuje bol ili nelagodu.

Obvezni zahtjev je mogućnost antiseptičke obrade. Ako je nemoguće ispuniti sve zahtjeve, ne biste trebali pokazati nepotrebnu autonomiju i, ako je potrebno, koristite maser ili vibrirajuću masažu prostate kako biste uštedjeli novac i odabrali najpristupačniju opciju.

Zaključno, treba reći da liječenje s masažerom treba započeti nakon savjetovanja s urolom. Recenzije liječnika kažu da samo ograničeni broj muškaraca treba masažu prostate, a ostatak postupka bit će beskoristan ili čak štetan. Zbog toga bi trebalo uzeti ozbiljno uzimanje u obzir pri kupnji i uporabi uređaja, jer najbolji masažni prostate nije najčešće publiciran, ali onaj koji će se koristiti za namjeravanu svrhu. Samo stručnjak će vam reći koja je prostata masaža bolje kupiti, kako, koliko dugo ga koristiti i koje rezultate liječenja može očekivati.

Prijava: 7/09/13
Poruke: 431

Jebeš, i samome sebi na bilo koji način? općenito je glupa da netko u mojoj magarici poked oko, to je bolje biti najviše

Prostatni masator

Massager za liječenje prostatisa i slabog erekcije. Ima li kakvih dobara od njega ili obrnuto? Može li stvarno zamijeniti masu prostate s proktologom ili urolom i nekako pomaže u liječenju bolesti?

Cijena: 1290 rubalja

opis

Prostatitis je jedan od glavnih glavobolja muškaraca i urologa širom svijeta. Muškarci, budući da ova bolest nije ugodna, uzrokuje nelagodu kod uriniranja i seksualnosti, ali urologa jer se može izliječiti samo u oko 30% slučajeva. Postoje dvije glavne vrste: ne-zarazne i zarazne.

Na temelju imena jasno je koja je razlika. Ili osoba dobiva prostatitis uslijed staze krvi, tjelesne ozljede ili drugih mehaničkih čimbenika, ili postaje sretan vlasnik prostatisa uz neke genitourinarnu infekciju. U kojim slučajevima će masaža prostate pomoći i koliko?

U medicini se to zove masaža prostate. Govorimo o njemu u kontekstu ovog jednostavnog uređaja, točno. To znači da je svjedočanstvo da masaža, da će ovaj uređaj biti isti. Zato se isplati upoznati najprije s njima.

svjedočenje

Masaža prostate preporučuje se za osobe s kroničnim prostatitisom, ako nema reakcije na moderne antibiotike. Ako se pojavi seksualna disfunkcija. S kroničnom sindromom zdjelične boli. Kronični bakterijski prostatitis i asimptomatski prostatitis. Također se koristi za dobivanje sekrecije prostate kod dijagnoze. Čini se da je pogodna za sve pacijente s prostatitisom u bilo kojem obliku, ali kao i uvijek postoji "ali".

kontraindikacije

Akutni prostatitis, tj. teške upale, akutni uretritis i upalu drugih susjednih žlijezda. Sumnja na rak prostate i sam rak. Adenoma prostate. Tuberkuloza prostate. Kamenje u prostati i velike ciste. Bolesti rektuma, hemoroidi, proktitis. Kao što vidimo, prije nego što odlučite o tako važnom koraku da se popneš u anus s masažerom, još uvijek se trebate posavjetovati sa svojim liječnikom.

Unatoč prisutnosti kontraindikacija za masažu prostate, prodavači uređaja kažu kako je potpuno bezopasna:

Ne zaobići prodavače i lažne izjave o istraživanju, službenim statistikama i izjavama slavnih osoba. Navodno je ovaj masažer vrlo popularan u Sjedinjenim Američkim Državama i već je u 80% američkih muškaraca! Koji je opseg, eh! tj bolesnici s prostatitisom u Americi imaju samo 16-22%, a 80% ih masno analiraju.

Izvrsno punjenje za programe Kiseleva, naravno, ali besmislice. I prema statistikama, u 2013. godini pacijenti s prostatitisom smanjili su se za 5 puta. Ali zar ne? Prema službenim statistikama, godišnji broj bolesnika s prostatitisom u Americi dosljedno je već nekoliko godina i iznosi oko 1,8 milijuna ljudi.

A tvrdnje da su Sylvester Stallone, Bruce Willis i druge holivudske zvijezde priznali koristeći ovaj massager su lažna laž.

zaključak

Massager za liječenje prostatisa i lošeg erekcije - nije panaceja. Može se koristiti samo ako je vaš liječnik propisao masažu za vašu prostatu i odobrio ovaj uređaj. Prije uporabe, pazite na kontraindikacije!

Masaža prostate - pregled

Prostata masaža za prostatu 2in1: uzimanje prostate i liječenje.

Da budem iskren, bio sam iznenađen nedostatkom povratnih informacija o ovoj metodi liječenja prostatisa. Uostalom, to je najučinkovitije u ovoj bolesti. Razumjet ćemo što je to, možda će netko donijeti zdravlje i dobrobit obitelji.

Prvi put sam naučio što je prostatitis prije otprilike šest mjeseci, iako sam ga počela mnogo ranije. Jedan od simptoma, plodnost, susreo sam se prije godinu i pol. Borio se na poznati način sa svojom ženom. Ali to nije dovelo do ništa pozitivno. Zato sam stigao do androloga, koji je postavio prostatitis.

Tako sam saznao što je prostata masaža i u kojim slučajevima je napravio i nije napravio.

i prvi put, kad sam imao masažu prostate, to je bila tajna prostate za analizu. Da budem iskren, mislio sam da bi to bilo drugačije. Nije pripremao mentalno, tako je pretrpio teško.

Drugo i naredno vrijeme bili su u tretmanu i predstavljali tečaj u 10 sesija. Ovdje je bilo lakše, znao sam kamo idem.

Pa, sada ću detaljnije opisati kako se pripremiti za masažu prostate i kako je to.

MASAŽA PROSTATA

Masaža prostate je učinak prsta ili posebnog uređaja na prostatu kroz anus. Prst se smatra učinkovitijim i bržim, jer liječnik osjeća žlijezdu i namjerno radi s njom. U pravilu, prilikom testiranja (prije i poslije tretmana) prstima, a prva dva do tri dana tijekom liječenja. Zatim liječnik već radi kao uređaj.

Osjeća se kao prvo: boli. Prostata je upaljena, mišići se ne koriste za učinke. Osim toga, to je neugodno, posebno po prvi put, tako da se ne možete opustiti.

I psihološki stav liječnika sigurno igra veliku ulogu. Stoga preporučujem da idete dokazanom liječniku. Ali kako da nađete, dobro? Muškarci kao što se ispostavilo da malo dijele ove informacije jedni s drugima. Vjeruje se da masaža prostate ponižava. Objasnio sam: ne postoji ništa ponižavajući - jednom. O dobrom liječniku, sve je lako shvatiti - dva. Zamolite ženu da zamoli dobru andrologiju u blizini na ženskom forumu u vašem području. I sve će joj reći bolje od Yandex-Mapsa i istinitim kritikama.

Bol se smanjuje svaki put, postaje čak i ugodna. Zapravo, to je bio prvi put da je ozlijeđen.

Masaža prostate vrši se ponovnim pritiskivanjem prostate dok se ne pojavi kapljica sekrecije. Što je čovjek opušteniji, to se brže događa. No, stimulacija tkiva također igra važnu ulogu u liječenju prostatitisa. Približno 5 minuta, nema više.

MASAŽA PROSTATA: KAKO ĆE PRIPREMATI?

1. moralni. Kad je prvi put nisam znao ništa o ovom postupku. Iz ureda je izašla crvena poput raka. Zatim je primijetio da mnogi ljudi izlaze točno isto. Stoga, morate liječiti kao medicinski postupak unaprijed. Zatim nije zastrašujuće, a ne bolno. I to će brže završiti.

2. Naravno oprati. Pa, to je bez riječi, neću se zaustaviti.

3. Nema spolni odnos za tri dana prije postupka, ako trebate proći tajnu prostate za analizu. Analiza neće tražiti samo uzročnik, već će također izračunati broj "živih" spermatozoida.

MASAŽA PROSTATSKOG KUĆA:

Ja sam napravio masažu prostate s andrologom, ali to se može učiniti kod kuće. U mreži puno uputa i videozapisa za žene. Neovisno, naravno, ne radi. Možete uštedjeti novac, iako tijek masaže nije tako skup. Osim toga, moja žena je lakša.

Tu je i vrsta stimulans uređaja, opet uz pomoć supružnika možete ih učiniti.

No, testovi moraju ići liječniku.

MASAŽA KONTRAINDIKACIJA PROSTATA:

To je akutna upala. To je, kada prostatitis s boli i groznica, masaža prostate nije učinio. Samo u remisiji.

Masaža prostate odličan je način liječenja prostatisa. I tretira ga kao potrebu za fizioterapijom. Ali nakon toga dugo ćete zaboraviti na manifestacije. I preporuča se ponoviti jednom godišnje za profilaksu. Vrijedno je održati dugu i plodnu ulogu i ostati muškarac.

I moj pregled lijekova s ​​biljnim sastojcima dodataka prehrani Likoprofit, koji je u meni imao važnu ulogu u razvoju prostatisa.