Search

Liječenje adenoma prostate u jednoj sesiji: pregled glavnih metoda

Prostata adenoma, ili benigna hiperplazija prostate se razvija kod starijih muškaraca uslijed hormonalnih promjena i muške menopauze.

Ova bolest treba razlikovati od kroničnog prostatitisa i malignih promjena, kao što je tumor.

Upala prostate, genitalnih infekcija, sjedilačkog načina života, povećanog pušenja i pušenja duhana može pridonijeti razvoju adenoma.

Glavni simptom bolesti je povećanje veličine prostate i sužavanje lumena uretre, što se očituje u obliku zadržavanja mokraće, može se pojaviti bol i krv kod uriniranja.

Sredstva za liječenje adenoma prostate u jednoj sesiji i za nekoliko mogu biti konzervativna, operativna ili kirurška.

Za konzervativno liječenje uključuju:

Lijek koji se temelji na dokazima u ranoj fazi preporučuje uzimanje lijekova iz sljedećih skupina: alfa-blokatori, inhibitori 5-a-reduktaze, hormonski lijekovi.

Alfa-1-adrenergički blokatori su selektivni alfa-adrenergički blokatori, tj. Oni utječu samo na alfa-1-adrenergičke receptore koji se nalaze u uretru, u prostati, osobito na ušću mokraćnog mjehura. Njihova uporaba smanjuje ton glatkih mišića prostate i uretre, što poboljšava protok mokraće.

Selektivni alfa-blokatori su poželjni. To su lijekovi kao što su dalfaz, cardura, gitrin. Alfa-blokatori se koriste dugo, ponekad tijekom života. Nuspojave mogu uključivati ​​oticanje nosne sluznice, glavobolje i vrtoglavicu.

Inhibitori 5-a reduktaze krše pretjerano stvaranje dihidrotestosterona u tkivu žlijezda, što doprinosi razvoju hiperplazije žljezdanog tkiva. Kao rezultat toga, oteklina, hiperplazija i veličina žlijezda se smanjuju.

To su lijekovi kao što su depostat, avodart, proscar. Za početak učinka potrebno je dugotrajno liječenje, do 6 mjeseci. Postoje nuspojave u obliku pospanosti, smanjene seksualne želje, koje nestaju nakon završetka recepcije.

Hormonski lijekovi koji se temelje na androgenu izvode ulogu supstitucijske terapije u vrhuncu muškarca. Imena lijekova - Metiltestosteron, Sustanon, Omnadren. Oni nemaju izravnog utjecaja na promjene same žlijezde, utječu na glatku mišićnu membranu uretre i mokraćnog mjehura, usporavaju sustavne hormonske promjene.

Terapija lijekom propisuje se s minimalnim simptomima, u početnom stadiju ili u slučaju nemogućnosti kirurškog liječenja. Potrebno je dugo, mjesecima, godinama, a ponekad i za život.

Postoje i brojni biljni lijekovi koji imaju pozitivan učinak na tijek bolesti. Svi su pripravljeni na bazi biljaka (papaverin, peponen, prostamol, pumpi) i sadrže prirodne ekstrakte koji smanjuju upalnu komponentu, ojačavaju pluća i smanjuju diskurentske pojave. Takvi homeopatski lijekovi zahtijevaju dugotrajnu uporabu, jer učinak ne dolazi odmah.

Tradicionalna medicina nudi prevladavanje bolesti uz pomoć fitoterapije, biljaka koje sadrže fitosterole, uklanjanju edema i oštećuju hiperplastične stanice prostate. Predlaže se uzimati herv vunu, echinacea, sv. Ivana, cvjetove kukuruza, rižoto omentuma, koru stabala i tako dalje. Optužbe preporučuju varenje, ključanje, inzistiranje i uzimanje 2-3 puta dnevno nekoliko mjeseci.

Tu je i tretman za pčelinje ubode. Pčelinji ubod je napravljen na području prepona na posebno odabranoj točki. Prema autoru tehnike, pčelinji ubod, koji je progutao ugriz, doprinosi oporavku. Postupak se ponavlja. Danas je takav tretman vrlo rasprostranjen u mnogim gradovima - Samari, Kazan, Nizhny Novgorod, itd., Zasigurno će vam moći ponuditi stručnjake koji rade na ovom području.

Kontraindikacije folk metoda, i pčelinjeg otrova i bilja, su alergije.

Nema pouzdanih pregleda djelotvornosti folkoga liječenja prostatisa s biljem i drugim netradicionalnim sredstvima, a istraživanja nisu provedena.

Trenutno, za liječenje adenoma prostate, postoje metode fizioterapije, koje se provode na ambulantnoj osnovi iu bolnici.

Njihova suština leži u lokalnim učincima visokih temperatura, magnetskih polja, radio valova određene frekvencije. Mehanizam tih učinaka je poboljšanje opskrbe krvlju, trofizam prostate, uništavanje hiperplastičnih modificiranih stanica, smanjenje oteklina i kompresiju uretre. Fizioterapija se provodi u obliku liječenja, na izvanbolničkoj osnovi.

Ako veličina adenoma prelazi 80 kubičnih centimetara, preporučuje se kirurško liječenje:

  • U bolnici pod anestezijom prolazi kroz transuretralnu resekciju. Ova metoda uključuje uklanjanje adenomatoznog promijenjenog tkiva žlijezde i provodi se uz pomoć lasera, diatermoagulacije i radiobiasma.
  • Suvremeni način - ablacija igle - uključuje radiofrekvencijske učinke na tkivo promijenjene prostate, tanke igle se umetaju u prostatu, a tkivo se koagulira oko modificirane igle;, Ovaj se postupak može izvesti na ambulantnoj osnovi.

Međutim, danas kirurško liječenje nije najbolji alat, iako je najučinkovitiji tretman adenoma prostate u jednoj sesiji.

Postoji suvremena metoda kojom se može ukloniti adenom prostate u jednoj sesiji tijekom 30-40 minuta. Nalazi se na spoju kirurgije i fizioterapije, a uređaj koristi lokalnu hipertermiju.

Ova metoda uključuje izlaganje visokoj temperaturi s bipolarnim odašiljačem koji se nalazi u Folley katetu. Kateter je umetnut u uretru, primjenjuje se radio emisija, uzrokujući lokalnu hipertermiju, uzrokujući koagulaciju promijenjenih stanica prostate, što smanjuje njegovu veličinu i poboljšava mokrenje. Pacijentske recenzije o ovom postupku pozitivne su, lako se podnose, ne zahtijevaju bol reljef, traju malo vremena i imaju minimalne komplikacije.

Liječenje adenoma prostate u jednoj sjednici u nekim gradovima

Kao što je već napomenuto, suvremeni tretman adenoma prostate u jednoj sjednici dopušta uređaj lokalne hipertermije. Ova tehnika se pojavila relativno nedavno i već se dokazala s pozitivne strane. Danas, u mnogim gradovima Rusije, oni koji se žele mogu riješiti svoje bolesti u gotovo nekoliko sati. U pravilu, takav postupak se provodi u privatnim klinikama i košta od 16.000,00 do 20.000,00 rubalja.

  • U Moskvi možete zatražiti takvu kvalificiranu pomoć Medicinskom centru "Naša klinika", gdje će se uz pomoć posebnog izraelskog uređaja rješavati problem adenoma prostate u jednom danu. Cijena takvog postupka je 19000,00 - 20000,00 rubalja.
  • U Samari, liječenje adenoma prostate možete voditi u jednoj sesiji posjetom medicinskoj tvrtki "Science". U ovoj instituciji, sličan postupak provodi se pomoću aparata Termex-Turapy kojeg proizvodi Izrael. U pravilu, prvi reljef dolazi neposredno nakon postupka, no stvarni napredak i potpuni reljef iz bolesti trebao bi se očekivati ​​tijekom sljedećih 4 tjedna. Trošak ove usluge je 16.000,00 rubalja.
  • U St. Petersburgu takvi se postupci provode u Aleksandarskoj bolnici pomoću aparata "Termeks-2", proizvedenog u Izraelu. Trajanje postupka je oko 90 minuta. Troškovi liječenja iznose 20 000,00 rubalja.
  • Privatna medicinska klinika "Tonus Premium" u Nizhni Novgorodu provodi sličan postupak za liječenje adenoma prostate u jednoj sesiji uz pomoć Termex-2 uređaja, unaprijed, ako je potrebno, u jednom danu možete proći potrebne konzultacije i preglede, a zatim nastaviti izravno na liječenje. Trošak takvog postupka iznosi 17500,00 rubalja.
  • U Kazanu se liječenje adenoma u jednoj sesiji može uzeti u medicinsko-dijagnostičkom centru "Farm-T". Ovdje se postupak provodi s Tempro / Thermex Turapy uređajem, postupak je vrlo jednostavan i ne zahtijeva nikakvu prethodnu pripremu. I na kraju sesije, pacijent može odmah otići kući, a zatim ostati u bolnici pod nadzorom liječnika, a dodatna rehabilitacija nije potrebna. Cijena liječenja iznosi 18750,00 rubalja.
  • Međunarodni medicinski centar Alisekh u Ufa liječi adenom prostate u jednoj sjednici uz pomoć Termex-2 za 1-2 sata na ambulantnoj osnovi, a troškovi postupka iznose oko 17.500,00 rubalja.
  • U međunarodnom medicinskom centru "Uro-Pro", koji se nalazi u gradu Rostov-na-Donu, također će vam pomoći u jednokratnom liječenju adenoma prostate uz pomoć moderne tehnike visoke tehnologije. Trošak takvog postupka bit će oko 18 000,00 rubalja.

Napominjemo da troškovi postupka za liječenje adenoma prostate u jednom danu nisu komercijalni podaci, oni su indikativni, podložni promjenama i služe samo u informativne svrhe.

Aparat Termeks - spas ili muljaža?

Aparat Termeks - spas ili muljaža?

# 1 Poruku Ganzu »Sub Feb 13, 2016 11:44 am

Aparat Termeks - spas ili muljaža?

# 2 Post Ganz »sub vel 13, 2016 9:07 pm

Aparat Termeks - spas ili muljaža?

# 3 Post Vova »Ned vel 14, 2016 8:09 pm

Aparat Termeks - spas ili muljaža?

# 4 Post Ganz »Ned vel 14, 2016 9:34 pm

Liječenje adenoma prostate u izraelskom uređaju

Lijek "Biseptol" u liječenju prostatitisa

Prostatitis je jedna od najčešćih bolesti muškog reproduktivnog sustava. Svake godine broj prijavljenih slučajeva eksponencijalno raste, a to je zbog brzog pogoršanja okoliša, razvoja tolerancije patogenih mikroorganizama na antibiotike i neadekvatnog seksualnog obrazovanja mlađe generacije.

Kao i kod bilo koje druge bolesti, prostatitis se mora dijagnosticirati i tek nakon zaključenja liječnika koji liječi, treba propisati terapiju.

Prostata (prostata) je muški organ koji proizvodi egzokolnu tajnu.

  • bol u perineumu, prepone, tijekom uriniranja;
  • seksualna disfunkcija;
  • nečistoće krvi u urinu.

Što je biseptol?

Biseptol je kombinirana priprava sulfonamida s trimetoprimom. Terapeutski učinak ove kombinacije povećava antimikrobni učinak, čime se postiže baktericidni učinak.

Treba podsjetiti da je lijek propisan u kompleksnoj terapiji. Osim toga preporuča se proći tečaj fizioterapije (galvanizacija, elektroforeza, darsonvalization, UHF - terapija, magnetska terapija, ultrazvuk kupke, itd).

Farmakodinamika i sastav biszeptolnih tableta

Biseptol je široko spektar antibakterijskog sredstva. Lijek ima štetan učinak na mikroorganizme, uništavajući staničnu membranu.

Glavni aktivni sastojci lijeka su trimetoprim i sulfametoksalol. Omjer sulfametoksazola i trimetoprima je 1: 5.

Dodatne tvari: propilen glikol, metil parahidroksibenzoat, magnezijev stearat, polivinil alkohol. Formiranje uključaka: krumpirov škrob i talk.

Trimetoprim pomaže povećati učinkovitost sulfametoksalola, čime se potpuno prekida sinteza dihidrofolne kiseline u tetrahidrofolinskoj kiselini. Biotransformacija se javlja u jetri (kompleks reakcija na kraju kojih se sintetiziraju tvari topljive u vodi, koje se lako izlučuju u urinu).

Zbog niske toksičnosti, ona slobodno napušta tijelo i ne šteti zdravlju. Nije antibiotik.

Analozi lijekova:
  • Bactrim;
  • Septrin;
  • Abacin;
  • Bactrin;
  • Chemitrin;
  • Metomide;
  • Potesept;
  • Uroxen et al.

Oblik doziranja i otpuštanja

Propisano je 2 tablete 2 puta dnevno. Uzmite biseptol nakon jela.

U liječenju teškog prostatitisa, 3 tablete su propisane 2 puta dnevno.

U slučaju kompliciranih kroničnih infekcija, 1 tableta je propisana 2 puta dnevno.

Obrazac za otpuštanje: tablete u pakiranju od 20 komada.

Rp: Tab. "Biseptol - 480" №20

D.S. 2 tablete 2 puta dnevno.

Sličan sastav ima takve lijekove: Grossptol, Ditrim.

Primjena Biseptol nisu ograničeni na jedan bolesti, kao što je propisano respiratornih infekcija (((bronhitis različite oblike), upala pluća, pluća apscesa, bronhiektazija, upala pluća), probavne infekcije, komplikacije nakon operacije, bolesti mokraćnog sustava (pijelonefritis, uretritis gonokoknog ).

Liječenje upale prostatične žlijezde Biseptol

U pacijenata koji koriste lijek, pozitivan učinak se opaža 2-3 dana. To se odlikuje činjenicom da je za prvih nekoliko dana propisana doza "klanja" kako bi uništila glavnu količinu mikroorganizama. U budućnosti se smanjuje.

Ukupni tijek liječenja prosječno je 21 dan.

Zbog brzog nestanka simptoma bolesti, ljudi prestanu uzimati lijek, što dovodi do ponovnog pogoršanja i nije neuobičajeno da bolest postane kronična. Samo stručnjak može otkazati i produljiti tijek liječenja.

Prije propisivanja lijeka i uzimanja lijeka izravno je potrebno proučiti upute za lijek.

kontraindikacije

  • preosjetljivost tijela na komponente lijeka;
  • patologija jetre i bubrega;
  • bolesti krvi: leukemija, agranulocitoza, B12 deficijentna anemija, itd.;
  • porfirijom;

S ekstremnim oprezom, Biseptol se propisuje osobama s nedostatkom folne kiseline, bolesnicima s alergijama, astmom i starijim osobama.

Nuspojave

Kod upotrebe sulfa lijekova postoje jake reakcije, ali s pravom liječenja, one se mogu izbjeći:

  1. Središnji živčani sustav: vrtoglavica, tinitus, konvulzije, tremor.
  2. Dišni sustav: laringospazam, bronhospazam.
  3. Gastrointestinalni trakt: gastritis, proljev, stomatitis, pankreatitis, hepatitis.
  4. Organi stvaranja krvi: leukopenija, trombocitopenija, anemija, agranulocitoza, hemolitička anemija;
  5. Mokraćni sustav: oligurija, anurija, poliurija, hematurija.
  6. Muskuloskeletni sustav: mialgija, artritis.
  7. Imunološki sustav: serumska bolest, sustavni lupus eritematosus.
  8. Koža, potkožno masno osip, dermatitis, svrbež, Sivensa-Johnsonov sindrom, angioedem.
  9. Metabolički poremećaji.
  10. Infekcije: kandidijaza.
  11. Alergijske reakcije: eritem, dermatitis, serumska bolest, oštećenje vaskularnog sustava, anafilaktički šok.

Zbog neželjenih reakcija predoziranja ili preosjetljivosti pacijenta na komponente lijeka.

Često je u starijih bolesnika, nakon 10 do 13 dana uzimanja lijeka, može doći do intoksikacije: bolovi u trbuhu, mučnina, povraćanje, zamagljivanje svijesti.

U testu krvi postoji protein, crvene krvne stanice, oligurija (smanjenje količine urina).

U teškim slučajevima bilježi se hepatitis. Kako bi se izbjeglo taloženje kristala u mokraćnom sustavu, preporučljivo je piti alkalnu vodu ili mineralnu vodu u velikim količinama.

Posebno pažljivo sulfonamidi su propisani pacijentima s patologijama bubrega i jetre.

Mogućnosti prijema

Stariji i slabi bolesnici u kombinaciji s recepcijom "Biseptol" propisani su diuretici. To je zbog rizika od kristala sulfanilamina.

Tijekom terapije potrebno je redovito uzimati krvni test jer postoji rizik od nedostatka folne kiseline.

Zbog lijekova može doći do proljeva - simptom kolitisa. Liječenje treba prekinuti i prestati se liječiti anti-dijarejska sredstva.

Držite lijek izvan dohvata djece na temperaturi od 18-20ºС. Mjesto bi trebalo biti suho bez izravnog sunčevog svjetla.

Uzroci predoziranja i njezini simptomi

Čest uzrok trovanja nije točan izračun doze lijeka. Klinika za trovanje uključuje mučninu, povraćanje, glavobolju, vrtoglavicu, zbunjenost.

S pojavom takvih simptoma treba odmah prekinuti lijek.

Ako se vaše stanje pogoršava, nazovite liječnika ili nazovite hitnu pomoć.

Forum za muškarce: Ponašanje impotencije, primjena i recenzije generičke Viagra, Cialis, Levitra

Forum generičkih korisnika za liječenje impotencije Viagra, Cialis, Levitra

Prostatitis i adenoma

Prostatitis i adenoma

# 1 Post by Matvey »24. kolovoz 2010, 20:58

# 2 Post Komprachicos »5. rujna 2010., 06:01

# 3 Poruka mizantrop »Sep 18, 2010, 2:44 pm

# 4 Post skif »18. rujna 2010, 7:57 pm

# 5 Post Assengrim »03 Listopad 2010, 16:01

# 6 Poruka Djeda Mraza »6. siječnja 2011., 12:53

Transuretralni val liječenja adenoma prostate i prostatitis

LIJEČENJE AENENOMA I PROSTATITISA

Liječenje adenoma prostate i prostatisa na izraelskom aparatu THERMEX-TURAPY s 15% popusta

Promocija se održava od 1. veljače do 31. ožujka 2018. godine. Popusti se ne kumuliraju.


Bez boli! Bez operacije! Bez hospitalizacije!
Transuretralni val tretman na izraelskom uređaju "Termex / Turapy"

Prostatitis je bolest prostate koju uzrokuje infekcija. Adenoma - benigna hiperplazija (povećanje) prostate. Glavni simptom adenoma je kršenje procesa uriniranja. To je zbog povećanja prostate, zbog čega je uretra komprimiran.

Postupak Načelo: Uređaj stvara radio-valova, lokalno povećanje temperature u tkivu prostate od 42 do 52 Celzijevih stupnjeva (režim temperature odabire liječnika, ovisno o stadiju bolesti). Pod tim temperaturnim uvjetima selektivno uništavanje javlja najbrže rastućih stanica raka, a okolno tkivo ostaje „hladan” i nije oštećen.

Prije postupka provodi se ispitivanje, od čega liječnik prima parametre prostate i upisuje ih u računalo Termex uređaja. Na temelju unesenih parametara, program uređaja odabire optimalni režim liječenja. Liječenje prostate radio valovima izvodi se za sat vremena.

Cilj liječenja. Ako pacijent ima adenom, smanjite tumor tako da prestane cijepati mokraćnu cijev (uretru) i vratiti uriniranje. Možete spavati dobro noću i prestati uzimati lijekove. Ako je pacijent bolestan od prostatisa, uništite infekciju kojom je zaražena prostata. Ako se dijagnoza kombinira - adenoma i jednostavni titus - tada program odabire režim liječenja u kojem se oba adenoma i prostatitis liječe.

Nakon postupka, pacijent počiva pola sata, nakon čega može otići kući!

Nakon TURV postupka moraju se ispuniti sljedeći uvjeti:

- Ne supercool za mjesec dana nakon postupka i dalje
- Ograničite teške tjelesne napore, podizanje težine 1 mjesec
- Izuzeti duhovitu, slanu hranu iz prehrane tijekom 1 mjeseca
- Zabranjeno je uzimati alkohol 1 mjesec
- Obvezni unos lijekova propisanih nakon postupka
- Seks - 7 dana nakon postupka, uvijek u kondomu tijekom prvog mjeseca
- Obvezni ultrazvuk - kontrola nakon 1 mjeseca, 3 mjeseca i 6 mjeseci nakon postupka (s punim mjehura)
- Nastavlja se primati lijekove za popratne bolesti

Transuretralni val tretman adenoma i prostatitis na izraelskom uređaju Termeks / Turapi - 14000 rub

Medekspert na Leonovu
tel. 56-55-88, 52-14-27

PROMOCIJA

Salt soba (30 min) - 200 rubalja + koktel kisika kao dar!

Speleoterapija je jedinstvena sol za oporavak, pomlađivanje i opuštanje u ugodnim uvjetima.

U klinici Medexpert na Pragu
Tel. 56-55-79

VAŽNO

Stvarne i pouzdane informacije dostupne su samo na našoj službenoj web stranici. Informacije iz drugih izvora nisu službene.

Često su postali slučajevi neovlaštenog kopiranja i narušavanja službenih informacija s našeg web mjesta različitim Internet resursima.
Mreža klinika Medexpert nije odgovorna za netočne podatke!

VHI usluge mogu se dobiti samo u klinikama Medekspert u Ivannikovoj, Leonovoj i Pragskoj bolnici.
Prije uzimanja liječnika i prije polaganja testova, morate poslati VHI politiku u registar klinike.
Zajedno s VHI karticom predstavlja "Program osiguranja".
Bez "programa osiguranja" usluge nisu dostupne!

Proizvodnja pojedinačnih uložaka (ortoza)

Dijagnostika na ortoplantru

Sovetsky pr-t, 14-16
tel. 99-20-33

oftalmolog

Kabinet liječenja miopije kod djece

Str. Prag, 1
tel. 56-77-44

Uklonite leće

2 sata prije ulaska
oftalmolog
Objektiv se mora ukloniti

Sportska prehrana

Širok raspon proizvoda Fitness Authority -
sportska prehrana za profesionalce
i ljubavnici.

fluorografski

Röntgeniranje pluća (fluorografija) provodi se samo ako imate osobni dokument (putovnica, vozačka dozvola, putovnica pomorca itd.)

Liječenje prostatisa i adenoma prostate s medicinskim sredstvima i aparatima (ocjena zahtjeva)

Fizioterapija je jedna od komponenata kompleksa terapijskih mjera kod bolesti muškaraca prostate.

U ovom članku sastavili smo popularnost medicinskih sredstava za liječenje i prevenciju prostatisa i adenoma prostate s cijenama koje su proizvođači postavili od siječnja 2015.

Medicinski uređaji za liječenje prostatitisa (Termeks prostatitis, prostatitis Denas i drugi) daju pozitivan nalaz u akutnoj upali adenoma prostate, u kroničnom obliku bolesti, kao i u prevenciji recidiva.

Urolozi su uvjereni da će određeni uređaj od prostatisa, preporučiti liječnik, omogućiti pacijentu da brzo postigne dugotrajni remisiju u kroničnoj bolesti i oporavku muškaraca koji su prvi puta iskusili ovaj problem.

U arsenalu suvremenih fizioterapeuta nalaze se razni medicinski uređaji za liječenje prostatisa koji se mogu koristiti u uvjetima bolnice, ustanova za sanatorije i samostalno kod kuće. Mnogi pacijenti tvrde da liječenje prostatisa na izraelskom uređaju Termeks-prostatitis nakon prvog postupka daje opipljiv rezultat, smanjujući bol i oticanje.

Da bi uređaj za liječenje adenoma prostate olakšao brzu oporavak pacijenta, a ne pogoršava patološki proces, liječnik mora odabrati uređaj za liječenje prostatitisa, na temelju dijagnoze i individualnih karakteristika pacijenta.

Bilo koji fizioterapeutski uređaj za liječenje prostatisa je kontraindiciran:

  1. u slučaju akutne upale u žlijezdi ili pogoršanja kronične bolesti. Fizioterapija je indicirana nakon nestanka teških simptoma boli;
  2. s tuberkulozom prostate;
  3. u prisutnosti malignih tumora u prostati, rektumu;
  4. s upalom u rektumu, koja se javlja u akutnom obliku;

Medicinski uređaji za liječenje prostatisa međusobno se razlikuju po načelima izlaganja i uobičajeno se kombiniraju u sljedeće skupine:

Vibro-akustički uređaji

Ova skupina medicinskih uređaja uključuje Vitafon. Prostata kada je izložena akustičkoj vibraciji ultrazvukom se povlači odmah.

Kako se liječenje adenoma prostate javlja kod Vitafona Uređaj djeluje na žlijezde sa zvučnim frekvencijama koje se stalno mijenjaju i potiču mikrovibriranje. Akustična vibracija poboljšava mišićni ton prostate, smanjuje stagnaciju, ubrzava protok krvi i limfni tok u tijelu.

Glavna funkcija uređaja je smanjenje otpornosti vaskularnih zidova na kretanje protoka krvi i opuštanje mišića žlijezde za aktivno djelovanje mikroklopilarnog krvotoka i limfnog toka.

S adenoma prostate Vitafon, ili bolje, njezinih bolnih simptoma, brzo se povlače. Urolozi kažu izražen terapeutski učinak uređaja. Kod pacijenata koji su prolazili kroz postupak liječenja Vitafon aparata, liječenje prostatitisa bilo je učinkovitije, bez komplikacija. Obnova se dogodila u kratkom vremenu.

S Vitafonom T, liječenje adenoma prostate moguće je ne samo u uvjetima medicinskih ustanova, već i kod kuće. Vibroakustični uređaj Vitafon se dokazao u prevenciji bolesti mokraćnih organa kod muškaraca.

Prosječna cijena uređaja iznosi 4500 rubalja.

Magnetna terapija

Magnetski valovi - princip koji se uzima kao osnova mnogih fizioterapeutskih uređaja, kao što su, na primjer, Ermak, Almag 01, Androgin. Liječenje prostatisa pomoću hardverskih tehnika u suvremenoj urologiji daje trajni efektivan rezultat.

Liječenje prostatisa Almag 01 provodi se korištenjem kompaktnog pulsirajućeg polja za trčanje. Terapija se može provoditi u klinici i kod kuće. Almag s prostatitisom pomoći će eliminirati upalu, ublažiti bol, vratiti funkciju tijela, smanjujući količinu lijekova. Magnetoterapijski uređaj za male prostore za liječenje prostatitisa je idealan za samopomoć, dostupan po cijeni od 7.000 do 56.000 rubalja, ovisno o vrsti.

Elena Malysheva: "Prostatitis je poražen od strane europskih liječnika, njihovo otkriće na području muškog zdravlja savršeno je. To je proboj i zove se."

Magnetski vakuumski aparat za liječenje prostatisa Yermak ima anti-edemski i protuupalni učinak, smanjuje bol.

Uređaj Ermak za liječenje prostatisa je neophodan za aktivaciju prirodnih procesa u tijelu čovjeka. Normalizacija cirkulacije krvi u genitalijama i području zdjelice poboljšava elastičnost krvnih žila i stanični metabolizam, uklanja stagnaciju sekrecije. Već nakon trećeg postupka nestaju simptomi boli u sakralnim i preponskim područjima.

Medicinski uređaj Ermak djelotvoran je ne samo za liječenje adenoma prostate, već s slabom erekcijom, ranom ejakulacijom, kao i za sprečavanje ovih bolesti. Ermak se može koristiti iu specijaliziranim medicinskim ustanovama i kod kuće.

Uređaj Androgin je indiciran za liječenje kronične upale prostate tipa III, bakterijskog prostatitisa tipa II i mnogih drugih uroloških bolesti. Tečaj Andro-Gin terapije vraća tonus mišića, limfni tok i protok krvi u prostatu.

Električni medicinski uređaji

Uređaj za liječenje adenoma prostate Electron ili Darsonval, djelujući električnim impulsima rektalno na oboljelom organu, imaju trofički regenerativni učinak na tkivo žlijezda.

Korištenje Electron uređaja za liječenje prostatisa, propisano od strane liječnika, pacijent značajno poboljšava mikrocirkulaciju limfe i krvi, čime se povećava propusnost plovila. Elektrona za liječenje prostatitisa (naročito u kroničnom obliku) uspostavila se kao učinkovito sredstvo za poboljšanje metaboličkih staničnih procesa koji pridonose regeneraciji oštećenog tkiva.

Darsonval s prostatitisom također može dodatno stimulirati stanični metabolizam i potaknuti brži popravak tkiva u upalnom fokusu. Darsonvalni tretman prostate ne može se davati samostalno. Ovaj uređaj ima brojna ograničenja koja se razlikuju od gore navedenih opće prihvaćenih. Na primjer, Darsonval aparat je zabranjen za osobe s zatajivanjem srca s ugrađenim i vanjskim pacemakerima.

Cijena se kreće od 1 800 do 2 300 rubalja.

Govoreći o električnim uređajima koji se koriste u fizioterapiji za bolesti prostate, ne možete šutjeti o potenciju elektrostimulatora. Sirius za liječenje prostatisa koristi se za obnovu funkcije kopulacije. Uređaj se koristi rektalno, jednostavan za korištenje, dizajniran za neovisnu uporabu.

Prosječna cijena je 35 000 rubalja.

Uz gore navedene uređaje u modernoj fizioterapiji, postoje uređaji koji kombiniraju nekoliko tehnika. Složeni učinak na prostatu daje visoki terapeutski rezultat. Ovdje su najpopularniji medicinski uređaji iz ove grupe:

samo

Uređaj za liječenje prostatitisa Prostam utječe na upalu magnetskim zračenjem, toplinom i mehaničkim vibracijama. Trostruki transrektalni učinak uređaja poboljšava cirkulaciju krvi u tkivima, ublažava bol, smanjuje upalu, smanjuje oticanje. Posebno dizajnirani dizajn Prostama omogućuje duboku masažu prostate kod kuće bez ozbiljnih posljedica.

Cijena se kreće od 5.000 do 10.000 rubalja.

Soyuz - Apollo (AS) i Chibis Apparatus

Glavni čimbenik u stvaranju tih medicinskih uređaja bio je kompenzacijski aparat za astronaute "Chibis", koji osigurava ravnomjeran protok krvi u donji dio tijela pomoću pritiska. Korištenje kombinezona s valovitim hlačama od posebnog materijala pokazalo je u praksi učinkovitu obnovu muške erekcije. Koristeći Chibis stroj za liječenje prostatisa, pacijent je u nekoliko trikova riješio bolest i vratio funkciju nogu.

Princip rada Chibis aparata za liječenje prostatitisa leži u poboljšanju protoka krvi u zdjelici. Snažna krvarenje žlijezde ubrzava metaboličke procese, vraća tkiva i uklanja središta upale.

Liječenje prostatitisa Soyuz-Apollo aparatom temelji se na istom principu autoheterapije. Snažan krvotok aktivira mikrofage i limfocite, eliminira upalne procese i bakterijske infekcije, kako u prostati, tako iu organima urogenitalnog sustava. Također eliminiraju limfnu i vensku stanicu.

Uređaj Soyuz-Apollo iz prostatisa je poseban rezervoar za penis, gdje se kreira vakuum. Staklena žarulja, brtvilo i pneumonosoz lako se podesivi, stvarajući pritisnu silu. Svaki pacijent kod kuće može samostalno izabrati terapijski režim.

Mavit

Uz dijagnozu prostatisa, Mavit će brzo olakšati čovjeka boli, normalizirajući rad mokraćnog sustava. Liječenje prostatisa s Mavitom je vrlo učinkovito u kroničnom obliku bolesti, iako je uporaba uređaja moguće iu akutnom tijeku bolesti i kod sprečavanja procesa stagnacije.

Uređaji za liječenje prostatisa Mavit, kombinirajući toplinske, vibracijske i magnetske učinke na tijelu, mogu značajno poboljšati cirkulaciju krvi u tijelu. Integrirani terapeutski pristup daje povoljan učinak u kratkom vremenu bez negativnog utjecaja. Mavit uređaj za liječenje prostatisa je bezbolna alternativa postupku masaže prostate.

Prosječna cijena je 10 000 rubalja.

Ranet UHF 20

Ranet uređaj za liječenje prostatisa koristi se samo u kliničkim uvjetima, budući da njegova uporaba ima niz ozbiljnih kontraindikacija, zahtijeva posebne uvjete, određena znanja i vještine. Rana od prostatisa utječe na područja tijela i unutarnje šupljine tijela pomoću elektromagnetskog visokofrekventnog polja metodom kontakta.

Kako Ranet liječi prostatitis? Utjecaj decimetrijskih valova na tijelo vodi do činjenice da se u krvi, limfnom, mišićnom tkivu, bogatom vodom, temperatura povećava za nekoliko stupnjeva. To pomaže u poboljšanju mikrocirkulacije krvi u kapilarnama, pojačava vaskularnu propusnost, uklanja stagnaciju, obnavlja upalno tkivo, povećava barijere funkcija vezivnog tkiva.

Cijena uređaja iznosi 100.000 rubalja.

Kuznetsovov aplikator i aplikator Lyapka

Pored medicinskih pripravaka, prostatitis kod kuće liječi se primjenom Lyapko-ove terapije. Da bi terapija bila učinkovita, potrebno je konzultirati liječnika i strogo slijediti metodološke preporuke uređaja, koje će stručnjak preporučiti.

U liječenju upale prostate, koriste se nekoliko varijanti aplikacijskih uređaja: osnovni, pomoćni i dodatni. Tijek liječenja adenoma prostate i upale žlijezde je prosječno dva tjedna.

Politika cijena varira od 300 do 2500 rubalja.

Masaža iglama je tehnika na kojoj djeluje Kuznetsov aplikator. Prostatitis, s mehaničkim djelovanjem posebnih igala na lumbalnom području, donjeg trbuha i stopala, povlači se. Čovjek koji plaća četvrt sata na dva puta dnevno tijekom tri tjedna za masažu pomoću igličastog valjka i podnožja podnožja stimulira kontraktilnu funkciju žlijezde, jača obrambenu zaštitu tijela i poboljšava cirkulaciju krvi.

Politika cijena varira od 100 do 1300 rubalja.

Akutest za liječenje prostatitisa

Bioresonantni antiparazitski uređaj razvijen je metodom američke Hilde Clark. Prema distributerima ovog proizvoda, ovaj uređaj uništava gljivice, bori se protiv virusa, uklanja trovanja i troske iz tijela.

Uređaj se može naručiti samo putem interneta. U ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama Akustet nije zastupljen.

Živjeti zdravo: "Prostatitis podvrgava tretmanu za 1 stazu. Oprost: bol, česte mokrenje, problemi s jačanjem, nesreće u krevetu.

Forum za muškarce: Ponašanje impotencije, primjena i recenzije generičke Viagra, Cialis, Levitra

Forum generičkih korisnika za liječenje impotencije Viagra, Cialis, Levitra

Prostatitis i adenoma

Prostatitis i adenoma

# 1 Post by Matvey »24. kolovoz 2010, 20:58

# 2 Post Komprachicos »5. rujna 2010., 06:01

# 3 Poruka mizantrop »Sep 18, 2010, 2:44 pm

# 4 Post skif »18. rujna 2010, 7:57 pm

# 5 Post Assengrim »03 Listopad 2010, 16:01

# 6 Poruka Djeda Mraza »6. siječnja 2011., 12:53

Dječja klinika "Image Krokha"

Pokrovitelj novorođenčadi -
17 900 rub.
Prijam uskih stručnjakaPrijavite sastanak

Ženka CHECK-UP

Ultrazvuk, EKG, analize

liječnik opće prakse, ginekolog, mamolog,
oftalmolog, endokrinolog, kardiolog

Röntgenovi na prsima
(s zaključkom)
500 rub.

Odjel za poliklinike "Image Lab"

Prijem terapeuta - 490 rubalja, ECG - 690 rubalja. Zakažite sastanak

Odjel za dijagnostiku "Image Lab"

Dnevno praćenje EKG-a - 1050 rubalja. Zakažite sastanak

Odjel za stomatologiju i maksilofacijalnu kirurgiju

Ugradnja američkih sustava kopči -
10 500 rub. Zakažite sastanak

Ženska zdravstvena klinika

IVF postupak - 125.000 rubalja. Zakažite sastanak

CHECK-UP muški

Ultrazvuk, EKG, analize

terapeut, urolog,
oftalmolog, endokrinolog, kardiolog

Ne-kirurško podizanje lica i tijela

SMAS lifting, HIFU terapija

Cijelo lice - 33 000 rubalja.

Vanjske površine bedara - 24 000 rubalja.

Vratna površina - 11.000 rubalja.

Lateralne površine trbuha - 21 000 rubalja.

Dječja klinika "Image Krokha"

Pokrovitelj novorođenčadi -
17 900 rub.
Prijam uskih stručnjakaPrijavite sastanak

Ženka CHECK-UP

Ultrazvuk, EKG, analize

liječnik opće prakse, ginekolog, mamolog,
oftalmolog, endokrinolog, kardiolog

Röntgenovi na prsima
(s zaključkom)
500 rub.

Odjel za poliklinike "Image Lab"

Prijem terapeuta - 490 rubalja, ECG - 690 rubalja. Zakažite sastanak

Odjel za dijagnostiku "Image Lab"

Dnevno praćenje EKG-a - 1050 rubalja. Zakažite sastanak

Odjel za stomatologiju i maksilofacijalnu kirurgiju

Ugradnja američkih sustava kopči -
10 500 rub. Zakažite sastanak

Ženska zdravstvena klinika

IVF postupak - 125.000 rubalja. Zakažite sastanak

CHECK-UP muški

Ultrazvuk, EKG, analize

terapeut, urolog,
oftalmolog, endokrinolog, kardiolog

Ne-kirurško podizanje lica i tijela

SMAS lifting, HIFU terapija

Cijelo lice - 33 000 rubalja.

Vanjske površine bedara - 24 000 rubalja.

Vratna površina - 11.000 rubalja.

Lateralne površine trbuha - 21 000 rubalja.

Ženska zdravstvena klinika umjetna oplodnja

18 500 rub. Pročitajte više

stomatologija
i čišćenje zubnih krvnih zuba

2 400 rub. Pročitajte više

Odjel za ambulantu Kardijalna dijagnostika

1 990 rub. Pročitajte više

Liječenje prostatisa

U ImageLabu liječenje prostatitisa se provodi na različite načine, neinvazivnim i kirurškim metodama.

Prostatitis ili upala prostate je prilično uobičajena bolest kod muškaraca. Nakon početka 25 godina, ovaj se problem manifestira u 30-85% slučajeva, a prevencija i pravodobno otkrivanje prvih manifestacija prostatitisa pomažu izbjeći mnoge probleme povezane s njom. Redoviti posjeti klinikama prostatisa trebali bi biti norma za muškarce stariji od 25 godina. O tome kako liječiti prostatitis će vam reći stručnjake naše klinike.

Simptomi akutnog prostatitisa

Karakteristični znakovi razvoja akutnog stadija ove bolesti su: povremeno, ponekad visoka vrućica, zatim naglo hladnoće, povećanje tjelesne temperature do 40 ° C, bolne tegobe u perineumu, koje otežavaju uriniranje i odmrzavanje.

Simptomi kroničnog prostatitisa

U kroničnom tijeku bolesti, vrijeme egzacerbacije zamjenjuje se razdobljem potpunog remisije. Simptomi se ne pojavljuju tijekom remisije, ali je potrebno posjetiti kliniku i trajno liječenje je neophodno, inače se mogu razviti ozbiljne komplikacije kao što su upala bubrega (pijelonefritis), upala mokraćnog mjehura (cistitis), upala testisa s epididimijom (epididymorchitis). i neplodnost. Liječenje kroničnog prostatitisa zahtijeva redoviti i temeljit pristup.

Česti znakovi prostatitisa:

  • Bol u abdomenu. U prepone;
  • Česti mokrenje za uriniranje tijekom dana i noći uz istodobno odgađanje urina tijekom početka mokrenja, osjećaj nepotpune pražnjenja mjehura;
  • Kršenje libida (seksualna želja), slabost erekcije;
  • Povećan umor, razdražljivost.

Kako liječiti prostatitis?

Ako ne započne pravodobno liječenje prostatisa, onda se od čovjeka ne očekuje da će imati najugodnije posljedice.

  • Temperatura se povećava do 40 ° C;
  • Periodno se izmjenjuju s oštrom hladnoćom, snažnom groznicom;
  • Bol u perineumu do te mjere da je mokrenje vrlo teško, a proces defekacije ponekad je nemoguć;
  • Vrlo kratkotrajno kašnjenje mokrenja.
  • Periodične egzacerbacije postupno zamjenjuju remisije, tijekom kojih se bolest ne manifestira na bilo koji način;
  • Postupak se postepeno širi;
  • Seminalne mjehuriće postaju upale;
  • Upala testisa, kao i njihovih dodataka (epididymo-orhitis);
  • Neplodnost.

Liječenje kroničnog prostatitisa s Tempro-Turary uređajem

U nedavnoj prošlosti, i liječenje kroničnog prostatitisa i uklanjanje adenoma prostate (benigni karcinom prostate) provedeno je samo kirurškim zahvatom. U odjelu za urologiju medicinskog centra "ImageLab" koristi se najnoviji način hipertermije, liječenje adenoma prostate i prostatitis na neinvazivnom način uporabom izraelskog Tempro-Turary uređaja. To je jedinstvena inovativna tehnologija ne-kirurških reljefa iz bolesti prostate, koja će odgovoriti na pitanje kako liječiti prostatitis, s različitim stupnjevima težine. Istodobno, poboljšanje kliničke slike uočeno je već u oko 4 tjedna. U tom vremenskom razdoblju, područje koje je prošlo hipertermiju značajno apsorbira, značajno se smanjuje volumen prostate, obnavlja se promjer uretre, te se normalizira mokrenje.

Dogovor s urolom u klinici ImageLab obavijestit će vas o dodatnim prednostima Tempro-Turary uređaja. Koristi znatno poboljšani kateter koji vam omogućuje koncentriranje specifičnog polja za zagrijavanje bez utjecaja na cijelu prostatu i okolna tkiva. Sustav je pod kontrolom računala. Temperatura, kao i područje grijanja, odabire naš specijalist za svaki pojedini pacijent pojedinačno. Sjednica se provodi na izvanbolničkoj osnovi pod nadzorom liječnika nekoliko sati.

Liječenje prostatisa - usporedba metoda liječenja

Kirurška intervencija u liječenju prostatisa

Upotreba uređaja Tempro za liječenje prostatisa

Liječenje prostatitisa u Izraelu

Najpoznatija bolest među muškom polovinom čovječanstva je prostatitis. Prema statističkim istraživanjima, bolest je prisutna u 50% muškaraca čija starost doseže 50 godina. Patologija utječe na prostatu i infektivna je i upalni u prirodi. Kada pacijenti s prostatom pate bol i osjećaj pečenja prilikom mokrenja. Pogođeno područje prepona s pogrešnim tretmanom preopterećuje bol u zdjelici i donjem dijelu leđa. Liječenje prostatitis u Izraelu je u velikoj potražnji i vrlo je popularan među ostalim muških bolesti.

Prednosti liječenja prostate u Izraelu

Nitko ne dobiva neočekivane usluge plaćanja vijesti iz područja medicine. Besplatna medicina dugo je nadživjela svoje vrijeme diljem svijeta. Čak i ako osoba ima policu osiguranja, postoji analiza ili razdoblje njegovog istraživanja za koje morate platiti. Takva bolest kao prostatitis zahtijeva posebnu pažnju od stručnjaka i kompetentne terapije lijekovima. Financijski, zadovoljstvo nije jeftino. Osim toga, ako dodate dugu liniju u medicinske ustanove, postaje očito da situacija uzrokuje neprimjeren tretman muških pacijenata urološkom kod prvih manifestacija upale prostate. Alternativa dugim neiscrpnim redovima su privatne klinike u Izraelu, koje se razlikuju:

  • odanost kupcima;
  • nedostatak velikih redova u uredima;
  • visoko profesionalni stručnjaci;
  • individualno liječenje prema rezultatima ispitivanja;
  • fiksni trošak usluga bez ikakvih dodatnih troškova.

Izraelska medicina, prema statistikama, ima visoku profesionalnost u svijetu. Naravno, trošak liječenja prostatisa neće biti jeftin, ali s obzirom na sve prednosti, razumno je:

  1. Dijagnostika i daljnja terapija provode se na suvremenoj opremi. Izraelsko prostatitis droga je pohvalio stručnjake.
  2. Plan liječenja sastoji se od stručnjaka iz svog područja, individualnog je za situaciju i stanje svakog pacijenta.
  3. Od prvog dana liječenja, bolna senzacija se eliminira, oporavak se već javlja nakon polovice terapijskih sjednica, druga polovica je dizajnirana za sidrenje i uklanjanje ponovljenih napadaje bolesti.

Liječenje prostatisa u Izraelu, čije cijene variraju, ima nekoliko parametara. Razina i kvalifikacija stručnjaka, ugled klinike, opreme, metode dijagnosticiranja utječu na cijene u klinikama.

Dijagnoza prostate u Izraelu

Liječenje prostatisa u Izraelu zasluženo uživa u popularnim tehnikama širom svijeta. Suvremena medicina smanjuje načine kirurškog nožnog zahvata na najmanju moguću mjeru, koristeći radio nož ili lasersku zraku. Ove metode utječu na smanjenje nuspojava u postoperativnom razdoblju. Liječenje prostate u Izraelu nema slučajeva infekcije. Sve više i više bolesnika dolaze liječiti u klinikama s najboljom opremom i visoko stručno osoblje.

Čim se pojave prvi simptomi bolesti, pacijentu se savjetuje da se posavjetuje s liječnikom. Ako liječnik potvrdi sumnju na prostatitis, bolesniku se propisuje povijest. Opći pregled zdjelice i trbuha tradicionalno se provodi pomoću rektalne rektalne metode.

Kada se otkrije bol i povećana žlijezda se dodatno propisuje, potrebni su laboratorijski testovi urina i krvi kako bi se vidjela jasna slika prisutnosti leukocita i bakterija. Obavezno je pripremiti antibiogram, koji određuje osjetljivost na lijekove antibakterijskog tipa.
Osim toga, bolesniku se preporučuje provesti ultrazvučni pregled bubrega kako bi bili sigurni u dijagnozu isključivanja drugih bolesti koje imaju slične simptome. Na ultrazvučnom stroju otkrivene su karakteristične simptome prostate:

  • povećanje veličine željeza;
  • u prostatici otkrivaju prisutnost kamenja i kalcinata;
  • heterogena struktura prostate.

Postoje slučajevi kada su bolesnici propisani transrectal ultrazvučni pregled, koji otvara širu sliku unutarnjih muških organa i omogućuje stručnjaku da propisuje učinkovitiji tretman.
Nije isključeno imenovanje urodinamičkih istraživanja, koja uključuju mrlje od uretre, analizu spermija, cistoskopiju.
Cijena standardnih postupaka u dijagnozi uključuje:

  1. Detaljna analiza krvi i urina.
  2. Ultrazvuk mokraćnog sustava.
  3. Analiza urina za otkrivanje infekcija.
  4. Konzultacije s urologom.

Metode i tehnike za liječenje prostatitisa u Izraelu

Liječenje prostatisa u Izraelu razlikuje se od tretmana u drugim zemljama individualnošću svakom klijentu. Ova tehnika pokazuje pozitivne rezultate, koji su otkriveni u pregledima bolesnika iz različitih zemalja svijeta.
Korištenje antibiotika smatra se najučinkovitijim liječenjem prostate u Izraelu. Lijek je odabran od strane stručnjaka nakon potpunog pregleda, ovisi o prisutnosti bakterija u muškom tijelu koje su uzrokovale bolest. Intravenski lijekovi se primjenjuju kada je bolest zanemarena i ima teški put.
Trajanje liječenja ovisi o stanju pacijenta i propisuje ga samo liječnik. Liječenje traje najmanje mjesec dana, ali ne više od dva. Ako oblik ima kroničnu prirodu, liječenje traje duže, ali pod strogim nadzorom urologa.

Prije svakog liječenja intervjuira se svaki pacijent o važnosti praćenja profesionalnog savjeta. Kada se usred postupka liječenja osjeća značajno poboljšanje, nemoguće je prekinuti unos antibiotika, to neće dovesti do očekivanog rezultata. Nakon nekoliko dana ili tjedan bolest se vraća, ali u složenoj formi.

Ako antibiotici ne pomažu kod prostatisa i stanje muškog tijela ne popravlja, stručnjak propisuje druge metode liječenja. Na primjer, kada se žlijezda povećava više puta pomoću alfa blokatora. Oni pomažu u smanjenju boli, koji utječu na mjehur. Ova metoda se koristi samo za svoju namjeravanu svrhu, ona ima mnoge nuspojave:

  • glavobolje;
  • mučnina;
  • vrtoglavica;
  • snižavanje krvnog tlaka;
  • povraćanje.

Kako bi se olakšalo stanje pacijenta, paralelno s antibioticima, liječnici propisuju lijekove protiv bolova koji pomažu vratiti se bivšem aktivnom životnom stilu.

termoterapiju

U Izraelu, recenzije termoterapije dobivaju najveći broj pozitivnih, budući da se 85% bolesnika oporavlja od pravilne uporabe. Ova metoda temelji se na aktivnoj uporabi topline koja smanjuje bol i eliminira druge simptome, a nakon nekoliko trenutaka bolest u cjelini. Tehnika je aktivna, jer ne nosi nikakve opasnosti za ljudsko tijelo.

Radio valovi u tkivu prostate stvaraju toplinu, koju kontrolira ne samo stručnjak, već i računalni sustav. Suvremeni lijekovi za upravljanje računalima stalno se poboljšavaju i čine ovu tehniku ​​točnijom i učinkovitijom.

Obavezan postupak za bolest je masaža prostate, koja pomaže da se riješi staza u malim kanalima prostate.
Laserska terapija ima svoje pozitivne rezultate liječenja i pomaže da se brzo riješi bolesti.
Treba imati na umu da će pravovremeni pristup stručnjaku pojednostaviti dijagnozu i da će bolest biti uklonjena u kratkim crtama, jer izraelski stručnjaci poboljšavaju svoje vještine i primjenjuju znanje u praksi.