Search

OPASNE MEDICINE

S prostatitisom, pacijenti obično moraju birati između dva postupka: kirurški zahvat ili masaža prstiju.

No postoji alternativna mogućnost - korištenje posebnog aparata Eretona koji utječe na upaljenu mušku žlijezdu kroz impulse električne struje, vibracije i magnetskog polja.

Može regulirati funkciju prostate, u kojoj su dijagnosticirane patološke promjene. Kao što pokazuje praksa, uporaba uređaja ima pozitivan učinak i kod uzimanja zajedničkih lijekova i odvojeno.

Opasnost od prostatitisa kod muškaraca

Ako se ne liječi, bolest može dovesti do ozbiljnih komplikacija. Cooperovih žlijezda, bubrega, mjehura, sjemene vrećice, epididimije i samog organa mogu biti uključeni u upalni proces.

Unatoč visokoj vjerojatnosti imunološkog sustava koji se intervenira u borbi protiv infekcije, neki od povezanih čimbenika doprinose razvoju akutnog prostatitisa:

  • previsoka seksualna aktivnost ili nedostatak redovite ejakulacije;
  • fiksni način života (sjedeći posao);
  • slab imunološki sustav;
  • povremeni seks bez korištenja kontracepcije (kondoma);
  • prisutnost spolno prenosivih infekcija.

Mnogi znaju o posljedicama prostatitisa, stoga se preporučuje korištenje Ereton aparata, recenzije urologa o kojima su uglavnom pozitivni.

Eretone ima sljedeće značajke:

  • ublažava grč i bol;
  • uklanja probleme s mokraćom;
  • poboljšava erektilnu funkciju;
  • smanjuje oticanje, uklanja tumore u žlijezdi;
  • oslobađa tijelo stacioniranih procesa;
  • Poboljšava dobrobit - i fizički i emocionalno.

Uređaj dostojanstva

Uređaj se dokazao u liječenju prostatitisa, ublažava oticanje i druge simptome karakteristične za bolest.

Ereton za muškarce, recenzije i čija cijena čini ga jednim od najpristupačnijih i učinkovitijih načina liječenja prostatisa, ima sljedeće prednosti:

  • može se koristiti kod kuće, ne zahtijeva posebne vještine za rad s njim i medicinsko obrazovanje;
  • zahvaljujući svojim kompaktnim dimenzijama može se uzeti na cesti bez prekida tijeka liječenja;
  • omogućuje vam izbjegavanje neugodnih postupaka i operacija.

Načelo rada

Uređaj djeluje na prostatu, potičući njegovu aktivnost. Ona stvara magnetsko polje s indukcijskom vrijednošću od 25 do 100 mT, vibracija frekvencijom od 130 do 200 Hz i šalje električne impulse naponom do 15 V. Svaki od signala ima terapeutski učinak.

Električni impulsi poboljšavaju protok krvi u venama, arterijama i kapilarnama. Kao rezultat toga, vezivno tkivo muške žlijezde normalizira proces širenja i proliferacije, oteklina se smanjuje i potpuno prolazi.

Stoga aparat Ereton, recenzije liječnika o kojima potvrđuju njegova terapeutska svojstva, uklanja osjećaj nelagode u području zdjelice, ublažava grčeve i bol.

Elektromagnetsko polje potiče ubrzanje metaboličkih procesa u stanicama i tkivima, normalizira procese na staničnoj razini. Vibracije niske frekvencije utječu na kretanje krvi i limfe. Zidovi krvnih žila rastu, pružajući dovoljnu količinu krvi u zdjelice.

Upotreba uređaja

Prostatitis se boji ovog lijeka, poput vatre!

Samo se trebate prijaviti.

Maksimalni učinak uporabe Eretona aparata postiže se ako se postupak provede na praznom želucu ujutro, 1,5-2 sata nakon uzimanja lijeka. Pravila za rad s uređajem su sljedeća:

  • za dezinfekciju sonde, morate koristiti vodikov peroksid i deterdžent;
  • Prije sesije, preporuča se isprazniti mjehur i crijeva (s klistirom za čišćenje).
  • pasivna elektroda mora biti fiksirana na pubis ili sacrum;
  • Prije uporabe sonde mora se pažljivo podmazivati ​​vodenim gelom. Zatim se sonda uvodi u rektum na dubinu od 8 cm;
  • U skladu s shemom terapije potrebno je podesiti parametre izlaznih signala uređaja. Pacijent bi trebao doživjeti prilično ugodan osjećaj;
  • nakon završetka postupka, sonda se mora ukloniti i ispirati temeljito;
  • trajanje prvog postupka je 5 minuta, vrijeme naknadnih sjednica povećava se za 1 minutu do 12 minuta;
  • tečaj je od 10 do 12 sesija s pauzom od 1,5 mjeseci do šest mjeseci.

Ako iz nekog razloga nije bilo moguće postići željeni rezultat, preporučljivo je ponoviti tijek sjednica nakon jednog mjeseca. Da biste se upoznali s mišljenjima onih koji su koristili uređaj, unesite upit "urološki uređaj Ereton reviews" u sustav pretraživanja i pročitajte stvarne podatke o uređaju.

Kombinacija svih triju efekata koje podržava uređaj dopuštena je samo u teškim slučajevima kada jedan od njih nema željeni učinak. Ako je bolest u jednoj početnoj fazi, preporučuje se alternativno izlaganje trenutačnim impulsima, magnetsko polje i vibracije.

Nedostaci ure aja koje biste trebali biti svjesni

Glavna negativna značajka Eretona aparata je potreba da uronite svoju sondicu u anus, s kojim se mogu povezati neugodni osjećaji.

Mnogi pacijenti prijavljuju nelagodu, fizički i psihički.

Stoga, odbijajte koristiti ovu jedinicu. Međutim, stručnjaci kažu da samo na ovaj način možete postići željeni rezultat bez pribjegavanja operaciji.

Također, glavna prednost uređaja je da je dizajnirana za kućnu upotrebu, tako da se postupak može provesti u uvjetima ugodnim za pacijenta. Ima Ereton aparat i negativne recenzije u svezi s njegovim troškovima, od 8 do 9 tisuća rubalja. Međutim, prema stručnjacima i mnogim pacijentima, ona i dalje ostaje jedna od najjeftinijih alternativa drugim metodama liječenja.

kontraindikacije

Upute za uređaj upućuju na slučajeve u kojima se ne smije koristiti u liječenju prostatisa:

  • u prisutnosti raka u bilo kojem obliku;
  • ako je pacijent iskusio bilo kakve probleme s kardiovaskularnim sustavom, pretrpio infarkt miokarda ili koristi pacemakere, uporaba uređaja je zabranjena;
  • nakon nedavne operacije na prostatu (do tri mjeseca), ne preporučuje se liječenje uz pomoć Eretona aparata, doktori liječnika to potvrđuju;
  • ako pacijent ima ili je prethodno doživio bilo kakvu sistemsku bolest krvi.

Povezani videozapisi

Izvanredni profesor na Odjelu za fizioterapiju i medicinsku rehabilitaciju Sjeverozapadnog medicinskog sveučilišta na Eretonskom aparatu:

Do danas, u medicini nema metode liječenja prostatisa, što u svim slučajevima ima 100% pozitivan učinak. Ali to ne znači da pacijenti trebaju odbiti liječenje. Prilikom traženja informacija o uređaju na Internetu na zahtjev "Ereton recenzije uređaja" možete pronaći pozitivne i negativne recenzije. Ali, kako pokazuje praksa, potonji ostavljaju upravo one pacijente koji nisu imali prethodno savjetovanje s liječnikom.

  • Uklanja uzroke cirkulacijskih poremećaja
  • Nježno ublažava upalu unutar 10 minuta nakon ingestije.

Eriton za muškarce recenzije

besplatan poziv u Rusiji

Bez odmora, 7: 00-21: 00, Moskva vrijeme

besplatan poziv u Rusiji

Bez odmora, 7: 00-21: 00, Moskva vrijeme

Liječenje prostatisa, adenoma prostate i drugih muških bolesti s dokazanom učinkovitosti od 91,9%

"Ereton" je namijenjen liječenju prostatisa, adenoma prostate, erektilne disfunkcije i drugih uroloških bolesti. Uređaj je dokazao učinkovitost, brzo ublažava bol i pomaže u borbi protiv funkcionalnih promjena.

"Ereton" je testiran u NMHC-u. NI Pirogov Nacionalni medicinski i kirurški centar. N.I.Pirogova i ima certifikate koji potvrđuju njegovu sigurnost i učinkovitost. Ovo je jedini visoko specijalizirani medicinski uređaj u Rusiji.

Ereton je lagan, kompaktan i baterija. Tijek liječenja može se nastaviti i dok je udaljen - na poslovnom putu ili na odmoru. Zbog ekonomične potrošnje energije jednog skupa baterija traje pola godine rada.

Uređaji s grijanjem su kontraindicirani u razdoblju akutnog tijeka bolesti. "Ereton" ne zagrijava tkivo tijekom liječenja. Temelj njegova rada je suvremena tehnologija - kompleks pulsirajuće i magnetske terapije.

Uređaj je prilagođen za uporabu kod kuće i ne zahtijeva posebna medicinska znanja i vještine. Dolazi s detaljnim uputama za uporabu.

Liječenje aparatom Eretona poboljšava cirkulaciju krvi u zdjeličnim organima, što blagotvorno djeluje na moć. Tijekom istraživanja, poboljšanja su zabilježena u 100% slučajeva korištenja uređaja.

Ereton je jedini uređaj koji odmah ublažava akutnu bol. U pravilu se poboljšanje javlja nakon prvog postupka. Da bi se dobio održivi rezultat, dovoljno je završiti tečaj od 10 do 12 sesija.

Oko trećina muškaraca starijih od 18 godina ima kroničnu ili akutnu bol u prostati, problemi s urinom, seksualne poremećaje, slabost i druge simptome prostatitisa. Oni nastaju pod utjecajem stresa, sjedećeg stila života, hipotermije, kao i komplikacija iz prošlih bolesti.

  • Kronični i bakterijski prostatitis
  • Hiperplasija (adenoma) prostate
  • Disfunkcija erekcije
  • Kronična bol u području zdjelice

Upozorenje! Postoje kontraindikacije.
Pročitajte prije kupnje.

Nakon čitanja ove knjige, dobit ćete ključ vašeg zdravlja, koji će ostati s vama zauvijek i znat ćete što su muškarci zdravlje i dugovječnost.

Djelovanje aparata "Ereton" točno se podudara s principom rada profesionalnih medicinskih uređaja. Temelji se na upotrebi dviju elektroda, zračenja i primanja, s smjerom djelovanja električnih i magnetskih impulsa.

Stimulacija pulsne struje

Poboljšava cirkulaciju krvi u plućima, potiče odljevi limfe, zaustavlja rast vezivnog tkiva, ublažava grčeve i kroničnu bol.

Mehanička mikrovibracija niske frekvencije

Potiče odljeva venske krvi i limfe, poboljšava mikrocirkulaciju, proširuje arterije mišićnog tipa i stimulira nutricionu tkiva zdjeličnih organa.

Ubrzava metabolizam u stanicama i tkivima, vraća oštećena tkiva, ublažava upalu, pomaže u smanjivanju natezanja i pojačava učinak lijekova.

"Ereton" je visoko specijalizirani medicinski uređaj namijenjen liječenju uroloških bolesti. Ima ciljani fizioterapeutski učinak, čime postiže najbolji rezultat u liječenju kroničnih i akutnih oblika bolesti. Takva izloženost je jedina učinkovita dokazana alternativa medicinskim tečajevima koje provode stručnjaci u zdravstvenim ustanovama i kirurgija.

Uređaj se zasniva na djelovanju dviju elektroda: zračenja elektroda je umetnuta rektalno, a prijemna elektroda je pričvršćena na donji abdomen. To stvara smjernuti učinak električnih i magnetskih impulsa na prostatu.

Uređaj se koristi jednom dnevno. Trajanje postupka u početnoj fazi liječenja iznosi 5 minuta, vrijeme postupka se povećava na 12 minuta za redom.

Učinak jednog postupka s Ereton aparatom traje do šest mjeseci. U nekim slučajevima, kako bi se postigla stabilna poboljšanja, može biti neophodno provesti više postupaka u trajanju od 1,5 do 2 mjeseca.

Uređaj "Ereton" bio je certificiran u NMHC-u. Pirogova. Prema studijama, njegova učinkovitost iznosi 91,9%.
Dajemo 100% zajamčene rezultate. Ako je u vašem slučaju uređaj neučinkovit, vratit ćemo novac.
Saznajte više o uvjetima povratka.

+ posebni dar za vas

Primijenio je uređaj "Ereton" zajedno s tijekovima liječenja, koju je urolist propisao. Prije korištenja, konzultirao se s liječnikom, ali bio je skeptičan za ovaj uređaj, iako nije zabranio njegovo korištenje. Složenim tretmanom u dva tjedna simptomi kroničnog prostatitisa postaju manje izraženi. Sada izmjenjujem preventivne postupke urologa s aparatom za liječenje "Eretona" i počinjem živjeti normalan seksualni život.

Bio sam s dijagnozom kroničnog prostatitisa prije tri godine. Bio je tretiran u Krim, ali nakon godinu i pol, komplikacije su ponovno počele. Dao je gomilu bilo kakvih analiza, prošao je cijeli niz antibakterijskih terapija, ali bolest je povremeno pokazala sekreta i poteškoće s uriniranjem. Uređaj "Ereton" savršeno mi je pomogao. Zdravo sam i zaboravio što je prostatitis.

Bok Ereton je super stroj! Već više od godinu dana nije došlo do pogoršanja i primjetna su značajna poboljšanja u radu prostate i erekcije, što nije bilo tijekom tri godine liječenja! Uređaj savršeno ublažava bol. Prije toga, nakon rada često je dao u prstima s utrnulost. Bolovi u donjem dijelu leđa uklonjeni su od prvog puta, grčevi i bolovi u prepone nestali. Drugi je postupak konsolidirao rezultat, a bol se nije vratio.

Bilo mi je drago što se uređaj "Ereton" može koristiti bez droga, što ja ne vjerujem. Slučajno sam saznala za čuda koja je uređaj radio s prijateljem, urolom. Savjetujem se s njim o tome kako liječiti adenom prostate. Usput, nikada nisam vidio takvu adekvatnu cijenu, kao na ovoj stranici, svugdje gdje sam došao diljem trgovaca. Tako sam bio dvostruko zadovoljan.

Nisam se mogao dugo odlučiti za nabavku aparata "Ereton", ali sada se žalim što sam se povlačio s odlukom. Uz pomoć uređaja, uspjela sam skratiti tijek liječenja i uštedjeti mnogo novca. Bilo bi kupiti ranije - bi spasiti još više. I dalje ga koristim za profilaktičke svrhe - to stimulira erekciju. Nažalost, pronašao sam vrlo malo recenzija o ovom neophodnom uređaju, što me uplašilo prije kupnje. Uvjeren u njegove prednosti, želim preporučiti urološki uređaj "Ereton" svima koji imaju problema s erekcijom.

Audio recenzije

Uređaj je testiran u National Medical-Surgical Center. N.I. Pirogov i u Kliničkoj bolnici № 122 imenovan. LG Sokolova. Uređaj "Ereton" nagrađen je s dvije platine, zlatnim i srebrnim značkama "All-Russian brand". Oznaka kvalitete. XXI stoljeće "i dobio titulu Laureate programa" 100 najboljih proizvoda Rusije 2017 ".

Za najudobniju i učinkovitu uporabu uređaja "Ereton" preporučuje se korištenje popratnih lijekova.

Doprinosi boljem provođenju impulsa.

Može usporiti ili zaustaviti rast adenoma prostate.

Aktivna elektroda mora biti tretirana antiseptikom prije svake uporabe.

Kupite izravno od proizvođača

Dostava po cijeloj zemlji putem kurirske ili ruske pošte

Prikladne metode plaćanja

"Ereton" u medijima

8 800 777-30-21 (besplatno u Rusiji)

8 800 777-30-21 (besplatno u Rusiji)

8 84235 60-100
Bez odmora, 7: 00-21: 00, Moskva vrijeme

Broj bonus kartica je ograničen.

1) Dionice imena

Vraćamo 100% troškova uređaja Ereton na karticu "PRODvizion - BONUS"

2) Organizator promocije

Tvrtka "PRODvizhenie", IP Pimonov A.Yu., IP Epifanova TV, Adresa: 433512 ul. Lenin 23 V, Uljanovska regija, Dimitrovgrad, p / 73

3) Vrijeme akcije

Trajanje akcije je od 09.11.2017 do 31.05.2018.

3.1. Kupite uređaj Ereton od 09.11.2017. Do 22.01.2018., Uključujući datum narudžbe i dobit ćete PRODviz-BONUS karticu s ograničenjem od 8990 bonus rubalja.

3.2. Kupujte proizvode iz kataloga "Medhevika za dom" ili "Tajne dugovječnosti" do 05.31.2018.

4) Područje djelovanja

Promocija vrijedi za sve korisnike uređaja Ereton, bez obzira na to gdje žive.

5) Opis proizvoda koji je uključen u akciju.

Roba koja sudjeluje u akciji jest uređaj "Ereton", proizvodi iz kataloga "Medhekvika za dom" i "Tajne dugovječnosti".

6) Postupak i način obavještavanja sudionika Promocije o pravilima.

Sudionici se obavještavaju najavom akcije u novinama:

"Argumenti tjedna" od 09.11.2017,

"Medicinska pisma" od 13.11.2017.

"Ljudsko vijeće" od 14.11.2014.

"Zavalinka" od 21.11.2017.

"Kućanstvo" od 21.11.2017

"Svijet vijesti" od 28.11.2017.

"Pensioner-dachnik" od 11.12.2017

i postavljanje pravila na globalni internet na: www.ereton.ru

7) Uvjeti promocije

Sudjelovanje u Promociji u razdoblju navedenom u stavku 3. Pravila, morate kupiti uređaj "Ereton" za objavljivanje u novinama:

"Argumenti tjedna" od 09.11.2017,

"Medicinska pisma" od 13.11.2017.

"Ljudsko vijeće" od 14.11.2014.

"Zavalinka" od 21.11.2017.

"Kućanstvo" od 21.11.2017

"Svijet vijesti" od 28.11.2017.

"Pensioner-dachnik" od 11.12.2017

7.1. PRODviz-BONUS kartica izdana je kupcu Ereton Apparatusa, koji je naručio za objavljivanje u novinama:

"Argumenti tjedna" od 09.11.2017,

"Medicinska pisma" od 13.11.2017.

"Ljudsko vijeće" od 14.11.2014.

"Zavalinka" od 21.11.2017.

"Kućanstvo" od 21.11.2017

"Svijet vijesti" od 28.11.2017.

"Pensioner-dachnik" od 11.12.2017

Jedna kartica za redoslijed jednog aparata "Ereton".

7.2. Ograničenje kartice iznosi 8990 bonus rubalja. 1 bonus je 1 rubalja.

7.3. Do 31. svibnja 2018. sudionik Promocije može kupiti do 30% od kupovne cijene s karticom "PRODvizion-BONUS" kupnjom proizvoda iz Medhekvike za katalog domova ili tajne dugovječnosti (isključujući isporuku).

7.4. Prilikom davanja narudžbe čiji trošak djelomično plaća karticom "PRODvizion - BONUS", sudionik Promocije mora navesti broj kartice i puno ime. vlasnik kartice.

7.5. PRODviz-BONUS karticu može koristiti treća strana (a ne vlasnik kartice) pod uvjetom da vlasnik kartice nema primjedbi.

7.6. Bonus rublje ne može se dati sudioniku u ekvivalentu novca.

8) Prava i obveze sudionika

Član programa ima pravo:

8.1. Sudjelujte u Promociji prema Pravilima.

8.2. Zahtijevaju se kartica "PRODvizheniya - BONUS" koja podliježe usklađenosti navedenoj u točki 7. Od Pravila, kao i kada Organizator prizna Djelovanje, da su uvjeti navedeni u stavku 7. Pravila koja provodi sudionik.

8.3. U slučaju ispunjavanja uvjeta ove Promocije, od Organizatora zatražiti popust do 30% podložno uvjetima navedenim u članku 7. Pravila.

9) Prava organizatora

Organizator ima pravo:

9.1. Izmijenite pravila ili odustane od Promocije, a obavještavate sudionika o promociji izmjene Uredbe ili o otkazivanju Promocije na način naveden u stavku 6. Pravila.

10) Dodatni uvjeti

Sudionik Promocije može biti osoba koja je kupila uređaj "Ereton" objavljivanjem u novinama:

"Argumenti tjedna" od 09.11.2017,

"Medicinska pisma" od 13.11.2017.

"Ljudsko vijeće" od 14.11.2014.

"Zavalinka" od 21.11.2017.

"Kućanstvo" od 21.11.2017

"Svijet vijesti" od 28.11.2017.

"Pensioner-dachnik" od 11.12.2017

Radnja se ne odnosi na druge medije i uređaje za ispis. Sudjelovanjem u promociji, sudionik tako pristaje na obradu njegovih osobnih podataka od strane organizatora.

Tvrtka PRODvizheniya je službeni predstavnik istraživačke i proizvodne tvrtke "Nevoton" od 2011. godine.

Naši proizvodi prolaze medicinske testove i dokazanu učinkovitost.

Pomažemo ljudima koji žele obnoviti svoje zdravlje, da to učine uz pomoć suvremenih i učinkovitih metoda oporavka. Vidimo jasnu priliku da ljudsko zdravlje manje ovisno o drogama uz pomoć novih tehnologija. Naša je misija donijeti zdravlje našim uređajima na što veći broj ljudi!

U svibnju i lipnju, aparat "Ereton" predstavit će se na izložbama, gdje ćete se moći upoznati s aparatom, dobiti besplatne stručne savjete i kupiti aparat.

Izložbe se održavaju u gradovima:

  • 25. svibnja, Magnitogorsk, DC Ordzhonikidze, sv. Naberezhnaya, 1, 13.00-14.00
  • 26. SVIBNJA, Jekaterinburg, DK Lavrov, Cosmonauts Ave., 23, 9.00-10.00
  • 26. SVIBNJA, Yekaterinburg, Gorky Culture Center, ul. Pervomayskaya 24, 11.00-12.00
  • 27. SVIBNJA, Nizhny Tagil, DK Sovremennik, 25 Lenin Ave., 9.00-10.00
  • 31. svibnja Kazan, DK Khimikov, Yamashev Ave., 1., 11.00-12.00
  • 1. LIPNJA Kirov, Vyatka filharmonija, sv. Lenina, 102B, 11.00-12.00
  • 2. lipnja Cheboksary, DK Agregatna postrojenja, Mira St., 1, 10.00-11.00
  • 7. LIPNJA Izhevsk, Palača leda Izhstal, sv. Udmurt, 222, 10.00-11.00
  • 8. lipnja Berezniki, Palača kulture Lenjin, Lenjin Ave., 50, 10.00-11.00
  • 9. LIPA Perm, DK VOS, sv. Krasnova, 18., 10.00-11.00
  • 9. lipnja Perm, Pushkin House of Culture, ul. Scherbakova, 33, 13.00-14.00
blizu

Telefon: 8 800 777-30-21 (besplatan u Rusiji),
8 84235 60-100

Adresa: 433515, Regija Ulyanovsk, Dimitrovgrad, ul. Lenin 23 V

Radno vrijeme: 7 dana u tjednu, 7: 00-21: 00, Moskva vrijeme

Da bi naša web stranica funkcionirala optimalno, a za sve stranice ispravno prikazati, potrebno je da vaš preglednik dopušta kolačiće. Kolačići se upotrebljavaju za omogućivanje web-lokacije da prepozna posjetitelja na temelju svojih prethodnih posjeta ili da posjetiteljima omogući pristup različitim funkcijama ili uslugama na web-lokaciji, kao i statističke podatke vlasnicima web-lokacija. Ako ne želite primati kolačiće s naših ili drugih web stranica, možete promijeniti postavke vašeg preglednika.

Kolačić je mala tekstualna datoteka koju web mjesto pohranjuje na vašem računalu. Različiti kolačići imaju svoju svrhu. Na primjer, kolačići se upotrebljavaju za spremanje korisničkih postavki za web mjesto. Kolačići se također mogu koristiti za statistiku web mjesta.

U skladu sa Zakonom o elektronskoj komunikaciji, svatko tko posjeti web stranicu s kolačićima treba obavijestiti o sljedećem:
- Koja web stranica sadrži kolačiće?
- Koji su ti kolačići korišteni?
- kako izbjeći preuzimanje kolačića

Postoje dvije vrste kolačića: sesija i uporni. Kolačići sesije pohranjeni su na vašem računalu, ali nestaju čim napustite web mjesto. Trajni kolačići pohranjeni su na vašem računalu do datuma kada se kolačić smatra upotrebljenim.

Želite li više informacija?

Želite li saznati više o kolačićima i što trebate učiniti da biste ih izbjegli? Posjetite web stranicu poštanske i telekomunikacijske agencije www.allaboutcookies.org.

Dostava se provodi diljem Rusije.
Moguće metode isporuke:

- ruski pošta

- prijevozno poduzeće CPCR

Točan trošak i vrijeme isporuke izračunavaju se prilikom naplate.

Upozorenja za uporabu

- Kronični prostatitis
- hiperplazija (adenoma) prostate
- disfunkcija erekcije
- Nedostatak ili gubitak seksualne želje
- kronični sindrom boli u zdjelici
- Cistitis prostate
- Prostatodinia
- Nedostatak ili gubitak seksualne želje
- Adnexitis
- Ženska neplodnost podrijetla tubusa
- kronični salpingitis i oophoritis

- Onkološke bolesti
- Implantirani pejsmejker
- moždani udar ili miokardijalni infarkt, pretrpio u posljednjih šest mjeseci
- Trend krvarenja
- Sustavne bolesti krvi
- tromboflebitis
- razdoblje pogoršanja mentalnih i zaraznih bolesti
- Individualna netrpeljivost

Tvrtka "PRO Promotion" otvorena je za suradnju. Saznajte kako se pridružiti broju naših partnera putem telefona 8 84235 60-100.

Prikladne metode plaćanja

Narudžbu možete platiti na bilo koji način prikladan za vas.
Dostupni načini plaćanja:

- Prijenos pošte

Plaćanje se vrši poštanskim putem u poštanskom uredu Rusije. Trajanje plaćanja: 3-10 dana.

- Plaćanje po primitku

Dostava ruskom poštom: plaćanje gotovine na isporuku u ruskom poštanskom uredu po primitku narudžbe.

Dostava od strane prijevoznog poduzeća: plaćanje gotovinom ili gotovinskim putem do dostavljača prijevoznog poduzeća po primitku narudžbe.

Plaćanje se vrši nakon potvrde narudžbe. Unesite podatke da biste nastavili.

Plaćanje je uspjelo. Obavijest o plaćanju primit ćete na navedenu adresu e-pošte.

Došlo je do pogreške prilikom plaćanja. Obratite se upravitelju tvrtke na telefon 8 800 777-30-21 ili poštom [email protected]

Naša tvrtka se zalaže za zaštitu vaših povjerljivih informacija. Naša pravila o privatnosti objašnjavaju koje informacije prikupljamo o vama, kako koristimo informacije koje prikupljamo o vama i kako nam možete javiti ako odlučite ograničiti upotrebu takvih informacija.

Slanjem vaših podataka pristajete na korištenje takvih informacija u skladu s ovim pravilima o privatnosti. Ako promijenimo pravila o privatnosti, sve promjene bit će objavljene na ovoj stranici bez prethodne obavijesti.

Koje vrste osobnih podataka prikupljamo o vama?

Informacije o korisnicima naše web stranice prikupljamo na nekoliko načina, uključujući i identifikacijske datoteke pohranjene u sustavu klijenta, putem registracije, kao i putem poruka e-pošte koje nam se šalju putem naše web stranice. Prikupljene informacije uključuju sljedeće:
Ako nam pošaljete e-poštu, automatski nam dostavite adresu vašeg poštanskog sandučića, kao i druge osobne podatke uključene u tekst poruke.

Ako nazovete naš centar za tehničku podršku ili ostavite govornu poruku, pristajete da nam kažete svoje ime, telefonski broj (e), e-mail adresu i sve druge osobne podatke koje pristajete na naše tehničke stručnjake kako bi tako da naši tehnički stručnjaci mogu odgovoriti na vaš zahtjev.

Prikupljamo i pohranjujemo podatke od svih posjetitelja naše web stranice, koje nam oni aktivno stavljaju na raspolaganje ili tijekom jednostavnog pregledavanja naših web stranica: adresa računala na mreži (IP), vrsta preglednika, vrsta operacijskog sustava, datum i vrijeme pristupa našoj web stranici, adresu internetskog resursa s kojeg je korisnik preusmjeren na našu web stranicu. Koristimo ove informacije kako bismo pratili promet na našoj web stranici, brojali broj posjetitelja u različitim dijelovima web stranice i učinili da je web stranica korisnija.

Što radimo s podacima koje prikupljamo?

Koristimo osobne podatke kako bismo vam pružili usluge koje tražite od nas. Ako nam ne obavijestite da više ne želite primati takve informacije, možemo vas povremeno obavijestiti o našim proizvodima i uslugama. Javljanjem osobnih podataka putem e-pošte ili telefona prihvaćate naše korištenje vaših podataka na način opisan u ovoj odredbi.

Možemo provesti statističke analize ponašanja korisnika (na primjer, analizirati podatke o korištenju web stranice, pasivno od svih korisnika) kako bismo utvrdili relativni stupanj interesa potrošača u različitim dijelovima naše web stranice. Takva će nam analiza pomoći u nastojanju daljnjeg poboljšanja proizvoda.

Tko dijelimo podatke koje prikupljamo?

Podat ćemo vaše osobne podatke po zakonu, uključujući, na zahtjev suda, po nalogu suda, kada budu pozvani na sudove kao svjedoci ili u skladu s drugim zahtjevima saveznih, regionalnih ili općinskih zakona.

Možemo prenijeti statističke podatke trećim stranama u sažetom obliku bez otkrivanja osobnih podataka našim korisnicima.

Kako možete odbiti primati informacije od nas?

Ako ne želite da vas kontaktiramo o našim proizvodima ili uslugama, možete nas obavijestiti o tome u trenutku kada nam date svoje podatke za kontakt ili u bilo kojem drugom trenutku slanjem e-maila na [email protected]

Veze na web stranice trećih strana

Kao uslugu možemo Vam pružiti veze na web stranice koje upravljaju i upravljaju trećim stranama. Takve treće strane koriste vlastiti sustav prikupljanja podataka. Nismo odgovorni za praksu prikupljanja podataka, niti za sadržaj njihovih web stranica. Savjetujemo vam da pažljivo proučite stupanj tajnosti na svim web-lokacijama, uključujući one dostupne na vezama s ove stranice.

Koji sigurnosni alati upotrebljavaju za zaštitu vaših podataka?

Sve informacije koje se odnose na vas pohranjene na našem web poslužitelju nalaze se u zatvorenim bazama podataka i zaštićene su brojnim tehničkim sredstvima kontrole pristupa.

SP Pimonov Aleksandr Yuryevich
Jurid. Adresa: 433515, Regija Ulyanovsk, Dimitrovgrad, ul. Bratskaya, d.21, kV.65
Pošte. Adresa: 433515, Regija Ulyanovsk, Dimitrovgrad, POB 73
TIN 730200056249
OGRNIP 308730226600012
Odgovornost 40802810810020000238 na podružnicu JSC "BINBANK" u Ulyanovsk BIK 047308887 kratkoročni račun 30101810100000000007

Prema Dekretu Vlade Ruske Federacije od 19. siječnja 1998. godine broj 55, radna medicinska oprema ne podliježe povratku.

Dajemo produženo jamstvo: ako se uređaj ispostavi da je neučinkovit, mi ćemo vam vratiti trošak prilikom pružanja sljedećih dokumenata:

- ovjerena kopija ambulantne kartice za vrijeme liječenja uređajem "Ereton"
- ovjereni zaključak liječnika koji se bavi promjenama preostalog volumena urina nakon završetka tri ciklusa liječenja četiri mjeseca
- Kopije rezultata ultrazvuka prije i nakon uporabe uređaja "Ereton"
- Kopija dokumenta o platnom aparatu "Ereton"

Eretonski urološki aparat prostatisa: zaustaviti bol i tjeskobu kod kuće!

Ereton, razvijen od strane ruskih znanstvenika, urološki je uređaj za prostatitis, koji brzo i lako pomaže onima koji pate od problema s prostatom i seksualnim funkcijama. Pokazana učinkovitost nakon ozbiljnih medicinskih pregleda u najboljim kliničkim centrima u zemlji - 91,9%. Brzo olakšajte bol i učestalo mokrenje, vratite erektilnu funkciju. Radi sigurno u bilo kojoj dobi, ima malu veličinu i nisku cijenu.

Ima trajni učinak, jedan korak postupaka dovoljan je pola godine kvalitetnog seksualnog života i zdravlja urinarnih organa.

Što je Ereton urološki aparat za prostatitis?

Na temelju učinaka električne impulsne struje, niske frekvencije mikrovibracije i magnetskog polja, koje se mogu koristiti pojedinačno i u kombinaciji.

  • liječenje infektivne i neinfektivne prirode kronične akutne prostatitis;
  • olakšanje od simptoma i uzroka adenoma prostate;
  • uklanjanje erektilne disfunkcije;
  • izbavljenje od bolnih osjeta u bolesti urogenitalnih organa.

Zbog složene akcije, osjetit ćete prve rezultate u liječenju nakon nekoliko sesija.

Glavne prednosti uređaja

Uređaj ima brojne neporecive prednosti koje su korisnici primijetili:

  • brzo ublažava bol i upalu;
  • kompaktan i jednostavan za korištenje;
  • niske cijene s dugoročnim učinkom;
  • razvoj ruskih stručnjaka;
  • omogućuje vam potpuno izliječenje bolesti ili postizanje stabilne remisije.

Nema analoga, alternativa dugoročnom liječenju i operaciji.

Što je urološki aparat Ereton iz prostatitisa?

Uređaj je uključen u komplet, jednu bateriju od koje će raditi i upute za uporabu.

Za učinkovitu uporabu potrebno je koristiti antiseptik i sredstvo Uniagela za bolje provođenje impulsa.

Kako koristiti uređaj

Jedna od elektroda je umetnuta u anorektalno područje, a druga je pričvršćena na donji trbuh.

1 postupak se provodi svaki dan. Trajanje na početku - ne više od 5 minuta. Postupno, jedna se sjednica može povećati na 12 minuta. Trajanje tečaja s kratkim stanjem može trajati 2 mjeseca.

Odobravanje usklađenosti

Ima sve potrebne potvrde o sukladnosti i licenci za prodaju, mnoge ruske i međunarodne nagrade.

Liječnici recenziraju o Eretonu

Yapparov KA, urolog

Fizioterapija u liječenju uroloških bolesti bitna je. Savjetujem bolesnicima da kupuju jednom i sami upotrebljavaju uređaj koji nema alternativu na međunarodnom tržištu. Prije uporabe, trebali biste se posavjetovati sa svojim liječnikom, jer u nekim slučajevima postoje kontraindikacije.

Recenzije korisnika o uređaju Ereton za zdravlje muškaraca

Alexander, 67 godina

Za dva tjedna sam se riješio bolnih simptoma, sada imam visokokvalitetni seks, nastavljam s liječenjem.

Otkrio sam bakterijski prostatitis, zahvaljujući ruskim znanstvenicima. Danas se ne sjećam boli i nesanice.

Trajao je nekoliko godina i nije mogao ukloniti bol u donjem trbuhu i donjem dijelu leđa. Uređaj se brzo suočio s mojim prostatitisom, život postaje bolji, neudobnost se ne vraća.

Alexander, 44 godina

Zadovoljava cijenu, brz rezultat i sposobnost da se s vama na poslovnim putovanjima.

Gdje kupiti urološki uređaj Ereton iz prostatitisa

Naručite uređaj na Internetu po najboljoj cijeni. Koristite akciju i dobijte Uniagel proizvod kao poklon.