Search

Masaža

EcoHealth klub

Fitopropioliza CANDLES

100% NATURAL

Od obitelji travara KALINICHENKO

Za lokalnu uporabu i za učinke na tijelo u cjelini, za prevenciju i / ili liječenje brojnih bolesti i patoloških stanja na području ginekologije, urologije i proktologije. Kako bi se poboljšala kvaliteta života, učinkovitost u rehabilitaciji i kirurškom liječenju, smanjiti komplikacije radioterapije, možete koristiti neke ljekovite biljke.,

Koje su ove svijeće - Rektofit?

Ideja kuće, ručno izrađene svijeće fitopropolisnyh obložen aluminijskom folijom hrane pripada Kalinichenko Sergeja Andrejeviča. on je prvi objavio informaciju o svijeće u Altai travari novine „Herald of Hope” u 1999. godini. Recept svijeće sastav također je prilagođen profesor Korsun Vladimir Fedorovich. Ljuska od hrane aluminijskom folijom omogućuje proizvodnju svijeće se fitopropolisnye ekstrakt propolisa i eteričnih ulja u maloj količini, pojedinačno 5-10 i više komada, podešavanje i kvalitativni sastav kvantitativno.

Rektofit - svijeće treće generacije!

Anti-inflamatorni, antivirusni, antiseptički,

zacjeljivanje rana i antitumorski učinak

  • Svijeće Rektofit №5 pripravak ekstrakt propolisa, etera jela ulja, smreka, čajevca, eukaliptusa, otrov tekućeg ekstrakta, Salomon je brtva lijeka, Kavir, Muckle osuši ekstrakty- betulin, kitosan. Adenome, miom, ETDOMETRIYA, ciste, polipi, POVEZANI Oncology -predstatelnoy žlijezde, mokraćnog organa muzh.i žena.
  • Svijeće Rektofit (anti - gljivične anti-virusni) sastav - ekstrakt propolisa, eterično ulje - jela, lavanda, čajevac, eukaliptus ekstrakt tekući vosak moljca, Kavir, Muckle osuši ekstrakty- betulin, chitosan, prostatitis, cistitis, nefritis, urinarne WAYS (za muškarce i žene)
  • Svijeće Rektofit (HEMORROY) sastava-esencijalnih ulja ekstrakta propolisa - lavanda, čempresa, paprena metvica, morska bakalarna ulja. hemoroidi
  • Svijeće Rektofit (zacjeljivanje rana) ekstrakt sostav- propolisa, eterična ulja lavande, čempresa, Krimski ružino ulje, more krkavine. Erozija maternice crijeva, mliječni proizvodi, pukotine u rektumu
  • Svijeće BOLIGOLOV 8k - Sastav, ekstrakt propolisa, hemlock, eterična ulja od jabuka, suhi ekstrakti - betulin, kitozan. PODRŠKA ONKOLOGIJA URINTERSPHERE.
  • Svijeće ONKOLAN 10k- ekstrakta propolisa Sastav, Akonit eterično ulje jele, seabuckthorn ulje crnog kima, i suhi ekstrakti - betulin, hitosana. POVEZANA Oncology urogenitalnog područja, tumorskih bolesti prostate, DIRECT Kishi, u ginekologiji.
  • Svijeće ONRAKOR - Sastav propolisa ekstrakt, Bajkalsko kapica, ostrogannoj membranski, Salomonov pečat droga, ILCA, Sophora žutilo, betutlina, momorodiki, ulje sjemenki grožđa, more krkavine, eterična ulja jele, smreke, čajevca. Neoplazije procesi i onkologiju genitourinarnog organi muža i žene. Adenom, maternice, endometrija, ciste, polipi, tumora (Onco) oboljenja prostate, rektuma, opće onkološki i kao profilaksa za sprječavanje degeneracije benignih malignih tumora.

Pročitajte ista slova u nastavku na stranici od onih koji su koristili svijeće.

REKTOFIT prošao sve kliničkih ispitivanja, ima patent (Rospatent RU2470651C1 (u suradnji s moskovskog profesora VF Korsun) i sve potrebne certifikate

Pisma zahvaljujući programerima

Dragi Aleksandar Sergejevich! Dobro došli! Nakon primanja vašeg pisma nisam mogao odmah odgovoriti. Oprostite. Želio sam napraviti još jedan ultrazvuk ove godine kako bi postojale nove rezultate. Supružnik je bio malo slab i nije mogao doći do klinike. Uvijek ga pratim, vid je sada pao. Ultrazvučni podaci šalju se za 2013. godinu. i 2014 Po našem mišljenju za lipanj 2014 Rezultati su najbolji, što je vrlo ugodna. Prije pet godina, njegov urolog poslao je za operaciju, nismo se složili. Već sam čuo za rezultate takvih operacija i kakvo mučenje postoji kod pacijenata. Supruga 84 godine, pa čak i pod općom anestezijom, pa smo odbili. Zamoljen je od Urologa da napiše da odbije operaciju, on je odbio. Počela sam naručiti od tebe svijeće fitopropolola što ga je učinilo bolje. Hvala vam, Alexander Sergeevich, zahvaljujući vašoj kreativnoj aktivnosti u biljnoj medicini, muškarci se oporavljaju i postaju jake noge.

Dao sam vašu adresu nekoliko puta našim ljudima dok sam još radio u pepe. Ona je napustila svoj posao u 75 godina kako bi otišla u mirovinu 2009. godine. Ne znam je li Kobzon pozvao tebe, ali napisao sam mu pismo, dala vam svoju adresu, kad se vratio iz Njemačke, operirao se za liječenje adenoma. Ovo sam o činjenici da je vaša adresa, rekao sam svojim prijateljima i strancima.

Podaci: Vladimir Pavlovich G., od 27. srpnja 1931. Zahvaljujući vašim phyto-candle-ima, postao je jači, a ultrazvuk je postao bolji. Jedina stvar koju sam te jednom nazvao, počeo se pojavljivati ​​na svrbežnom rektumu na ulazu, odgovorio si: da se dublje staviš. Stoga je prekinuo liječenje, ali je ostalo malo svijeća.

P.s. Svakako ćemo napraviti još jedan ultrazvuk! Zahvaljujući vama, moj muž hoda, sada pije profloš i čaj od bubrega. I pet godina sam uzela svoje svijeće. Hvala ti toliko. Pozdrav, Nelly Dm. G.

Nelli Dmitrievna G., Rylsk, Kursk regija

Pozdrav, dragi Aleksandar Sergejevich! Ja sam A. Maria Mikhailovna iz Velikog Novgoroda. Imam 54 godine. Sam saznao o vama iz novina „bakine recepte”, dobar članak, bez ikakve „pumpa” i, iznad svega, biti iskren s obzirom na recept, kako kuhati lijek kod kuće.

Najvažnije. Svijeće za muža. U vezi s njegovim radom, s njim se nepravilno susrećemo, dobro, i otišli smo na bilo kakve povrede. Još nije došlo do ozbiljnosti, ali barem je promijenilo posao. I injekcije, pilule, sve vrste svijeća i vitamine, sve je skupo, dugotrajan, ali nema smisla. Ali vaše fitopropolisne svijeće pomogle su jedinstveno. Mislim da mnoge žene vam daju niski pramac, a moj je muž postao veseli gledajući u život, a onda je njegov duh potpuno padao. Mislim, još jednom red, bez čekanja pogoršanja. Prošlo je godine - za prevenciju.

Što se tiče troškova, mogu reći. Ne radim, moram se pobrinuti za svoju majku u selu, ona ne ide u grad, a ti nećeš ostaviti sama. Bilo je malo skupo, ali još uvijek je moj muž imao dobar posao i, prema rezultatima, bio je jeftiniji nego u ljekarni. No, sada, u vezi s embargom, tvrtka za transport u kojoj njezin muž radi gotovo se zaustavila. Ponekad slučajni letovi. Dakle, sada nam to nije lako, a ako imate popuste za Novu godinu, iskoristit ćemo ga, a možda će biti bolje.

Žao nam je, puno neurednih i napisanih. Moj tel. 8 911 602 ХХ ХХ. Sve što želite je da vam želim mnogo godina zdravlje i sreću i hvala vam na poslu. A. Maria Mikhailovna.

Maria A. A., grad Veliky Novgorod, Novgorodska regija.

Biljne svijeće - veliki pomagač za hemoroide i prostatitis!

Phytopropolis čudo svijeće - lijek koji karakterizira visoka učinkovitost i gotovo potpuni odsutnost kontraindikacija za korištenje. Detaljne upute za uporabu i proizvodnju u nastavku.

Prekrasna pčela ljepilo!

Danas je propolis široko korišten za liječenje različitih bolesti, uključujući takve "neugodne" kao hemoroide, prostatitis, ginekološke probleme kod žena. Na temelju nje izrađuju se medicinske svijeće - kako prema receptima tradicionalne medicine tako i na industrijskoj razini. Propolis ima protuupalno i imunomodulacijske učinke, a za učinkovitije liječenje kombinira se s fitorom - supstancom biljnog podrijetla, dobivenog preradom hrasta lužnjaka.

aditivi

Vrlo često, takvi čepići su obogaćeni eteričnim uljima i biljnim komponentama koje su mnogo puta povećati svoje prednosti i učinkovitost liječenja. Dakle, ekstrakti kamilice i nevena imaju dodatni protuupalno, izvadak iz pupova topole - pomaže da se brzo povući rane i eliminira neugodne senzacije i kadulje Eterično ulje stimulira imunološki sustav.

Kao rezultat toga, dobivaju se svijeće fitopropolisa.

Kao i propolis, fitor ima stimulativni učinak na cijeli organizam, mobilizira svoje unutarnje sile i pomaže osvajanju bolesti na račun vlastitih rezervi. Osim toga, proizvodi interferon u tijelu i time pomaže odupirati zaraznim bolestima.

primjena

Fitorovye svijeće s pčelinjih propolisa se koriste za liječenje raznih bolesti - u proktologije njihova propisanom za hemoroide i analne fisure, u Urology - prostatitis, adenomi, cistitis. Fitopropolisnye koriste svijeće i ginekologije - za liječenje cervikalne erozije, vaginitis, vulvovaginitis.

kontraindikacije

Kao što je već napomenuto, oni nemaju gotovo nikakvih kontraindikacija, jedini izuzetak je alergijska reakcija na propolis i općenito pčelinjih proizvoda. Osim toga, ove svijeće nemaju štetnih utjecaja na tijelo, nemaju nuspojave, naprotiv, pridonose uklanjanju otrovnih tvari. Tvari sadržane u pripremi nemaju kumulativna svojstva, tj. Ne nakupljaju u tijelu. Ovaj biljni lijek nema lokalno nadražujuće djelovanje.

Upute za uporabu

A ipak, fitopropolisne svijeće treba propisati liječnik nakon pažljivog promatranja tijeka bolesti. Kao i kod bilo kojeg lijeka, supozitoriji se moraju koristiti prema određenoj individualnoj shemi. Opći i univerzalni režim liječenja sadrži upute za lijek.

Tradicionalna medicina naspram tradicionalnih

Treba napomenuti da se danas mnogi liječnici u liječenju blažih oblika mnogih bolesti ga vole recepte tradicionalne medicine - ljekovitih pripravaka na bazi prirodnih sastojaka, imaju više nježan, ali ne manje učinkovito utjecaj u odnosu na tradicionalne lijekove. A ponekad je učinak proizvoda koji sadrže, primjerice, propolis, više od sličnih proizvoda iz farmaceutske industrije.

liječenje

Phyto Candles primjenjuju se rektalno ili vaginalno, ovisno o bolesti. Uobičajeni tijek liječenja je 7 dana kada se lijek koristi 2 puta dnevno. Najčešće se takvi supozitorije već liječe ili oštećuju ozljedu tkiva, ako je upalni proces prisutan, najprije se mora liječiti drugim lijekom.

S hemoroidima

U liječenju hemoroida, svijeće se koriste ako bolest nije previše napredna - inače će biti nekoliko takvih tretmana, možda vam je potrebna operacija. Hemoroidi su česta populacija trudnica (zbog poremećaja plovila i dodatnog opterećenja od fetusa). I, kao što znate, što je manja ljekovita invazija buduće mame, to bolje. U ovom slučaju koristite fitorovye svijeće - gotovo savršeno.

Liječenje hemoroida s ovim lijekom temelji se na činjenici da propolis ubija bakterije i smanjuje upalu, a fitor aktivira tjelesnu obranu.

S prostatom

Druga uobičajena bolest protiv koje se upotrebljavaju supstitori fito koji sadrže propolis - prostatitis. Oni su dizajnirani za ublažavanje upala, ublažavanje nelagode, uništavanje patogena, kao i za jačanje imunološkog sustava u cjelini. On je ovdje glavna aktivna komponenta, pružajući pozitivan rezultat liječenja. Da bi se postigli najbolji rezultati, urolozi preporučuju promatranje redovne primjene.

Domaće svijeće

Svijeće za liječenje hemoroida, prostatitisa i drugih bolesti mogu se također napraviti kod kuće - obično propolis u obliku ekstrakta i masti su dio njih. Međutim, učinkovite čepiće za fitopropolizu mogu se kupiti samo u ljekarnama, budući da je moguće samo dobiti komponente fitora kao rezultat industrijske prerade sirovina, taj proces se ne može reproducirati kod kuće. Čak iu takvim pripravcima obogaćen je i biološki aktivnim sastojcima, pa će liječenje biti učinkovitije.

Candles propolis recenzije TM Apigrin

Svijeća propolis recenzije za 2017

Candles propolis recenziju - odgovor Uprava

Svijeće propolisa za 2016. drugu polovicu godine

Prikladno za ulazak, a ne bolno, nakon prve doze ublažava bol

Candles propolis recenzije za 2016, prvo polugodište

Šteta je što možete kupiti samo na internetu.

Svijeće u obliku masti, vrlo je prikladno za upotrebu

Svijeće propolisa za recenzije za 2015

Dodatne informacije

Kako se riješiti hemoroida

Više od 1000 blogova ljudi koji su se riješili hemoroida. Kako možete nadvladati bolest i ne pamtite se. Metode i sredstva korištena, rasprave stručnjaka i pacijenata. Na portalu www.gemorroy.site

Ako pronađete pogrešku, odaberite tekstni fragment i pritisnite Ctrl + Enter.
Svi su materijali zaštićeni autorskim pravom. U slučaju kopiranja članka (ili njegovog dijela), potrebna je aktivna veza prema izvoru.

Dodajte komentar Odustani od odgovora

Mjesta odjeljaka

Naši autori

Kirurg, koloprotektolog
Trening: Državno medicinsko sveučilište Samara. Klinička praksa "Kirurgija"
Radno iskustvo je 35 godina.

farmaceut
Trening: Ulyanovsk College of Pharmacy, Kubanski Državni Tehnološki Sveučilište, Apoteka.
Radno iskustvo je 22 godina.

farmaceut
Trening: Ryazan Medical Institute. Akademik Pavlov. Farmaceutsko-fakultet.
Radno iskustvo je 17 godina.

Medicinska phytotherapeutist.
Trening: 1. MOLMI (Prvi Moskovski red Lenin Medical Institute)
Radno iskustvo: 28 godina.

Novi članci

U mjesecu borbi protiv hemoroida

180 rubalja

Nedavni komentari

  • Ilya na liječenje gubitka sluha propolisa
  • Nadam se da snimam ljudsko liječenje propolisom
  • Alipse na snimci Što je propolis? Odgovori na 25 aktualnih pitanja o propolisu
  • Olga snimiti Liječenje propolisom. 15 metoda liječenja i prevencije bolesti propolisa
  • Tamara Valerievna napisati Propolis s maslacem: recept za kuhanje i korištenje kod kuće

O mjestu

Stranica je u potpunosti posvećena jednom od najatraktivnijih jedinstvenih i najvrednijih prirodnih proizvoda za ljudsko zdravlje.

Na dijelovima stranice naći ćete potpune informacije o propolisu, njegovoj primjeni u liječenju različitih bolesti, svojstava, obilježja pripreme tinkture i medicinskih pripravaka temeljenog na ovom najvrednijem pčelarstvu.

Svi podaci objavljeni na stranicama isključivo su enciklopedijski, informativni i ne mogu se koristiti samo liječenje! Potrebno je odmah posavjetovati se s liječnikom na prvim simptomima bolesti!

Propolisne svijeće za prostatitis

Registrirajte se da biste ostavili recenziju.
Potrebno je manje od 1 minute.

Svijeće s propolijom - višenamjenski alat, ali malo je vjerojatno da će moći djelovati kao neovisna medicina. U svakom slučaju, ove svijeće su mi osobno pomogle. Kad je započeo upalni proces i postojao beskrajan poriv za mokrenjem, redovito sam koristio te svijeće tjedan dana.
Napisan je priručnik da morate unijeti dva puta dnevno. Za noć sam ga stavio bez ikakvih problema. Miris, u načelu, prilično ugodan, kao i svi pčelinji proizvodi. A popodne s svijećom bilo je nemoguće hodati. Pokušao sam ga staviti rano ujutro, a zatim leći još pola sata, ali ovaj put nije bilo dovoljno da ga potpuno otopi u crijevu, a sadržaj je tekao na platnu i patchaco tijekom dana. Zato sam ga prestao koristiti tijekom dana, a jedan prijem po danu nije bio dovoljan za potpuni tretman.

Svijeće s propolisom više puta me spasilo i donijelo me iz akutnog stanja prostatitisa. Naravno, oni ne liječe ovu bolest, već pomažu živjeti liječnika. Dugo sam ih koristio, jer je prostata potpuno ne mogla izliječiti, povremeno dolazi do pogoršanja. Kupio sam ljekarnu - najlakši izbor bez ikakvih problema. Ali nekako sam odlučio eksperimentirati i učiniti ih kod kuće. Otišao sam u pčelinjak, kupio propolis, dodatni vosak i iz toga stvorio svijeću (još uvijek trebam masti). Samo je prethodno otopljeno u vodenoj kupelji. Prvo je utopio masnoću, zatim vosak, a zatim i propolis. Kada se stvori tekuća supstanca - isušena, ono što je ostalo, ohlađeno i napravilo svijeće. Pokazalo se, naravno, nespretno, u veličini pokušao učiniti kao što je u ljekarni su prodani.
Učinak domaćih svijeća mnogo je jači, bol i oteklina u potpunosti nestaju, nekoliko puta takav da sam jednostavno otkazao put liječniku. Ali prostatitis neće biti tako lako i svijeće su samo hitna pomoć. Doista dugotrajni rezultat dobiva se antibakterijskom terapijom, a godinu dana možete zaboraviti na prostatitis ili čak i više.

Svijeće s propolikom vrlo brzo mi je pomoglo u ublažavanju boli u prostati, ali nije bilo bez nuspojava. Ove rektalne supozitorije olakšavaju spaljivanje i bol, uklanjaju oticanje. Važno je proći kroz cijeli tijek liječenja, a ne prestati, čim nestane bol. Dane su me svijeće dva puta dnevno, 20 dana. Lako ih je uvesti, ali važno je postaviti najmanje 10-15 minuta da svijeće rade.
Plus supozitorija s propolijom u tome što u svom sastavu ima ogroman broj elemenata u tragovima, minerala i flavonoida koji djelotvorno utječu na organe genitourinarnog sustava ljudi. Nakon punog tijeka svi su simptomi nestali, upalni proces je nestalo.
Ali od minusa želim napomenuti da sam bio alergičan na ove svijeće: crvenilo i svrbež na području stražnjice. Ljudi koji ne podnose pčelinje proizvode, bolje je izbjeći liječenje čepićima propolisa.

Za početak sam pokušao svijeće propolisa. Ne mogu ništa reći o njima. Pomoć bez nuspojava. Nemam alergija na med i pčelinje proizvode, pa su me svijeće približile. Stavite 2 puta dnevno, ujutro i navečer. Uklanjaju sve bolesti: bol prolazi, napetost se oslobađa, a pukotine su također izliječene s hemoroidima. Liječenje s svijećama dugo, mjesec dana. Ali ako sve radite, tada neće biti povratka. Uvijek koristim svijeće od propolisa, kupljene i samostalno, jednom godišnje.

Liječnik mi je propisao svijeće s propolisom. Neću reći da odmah pomažu! Da, imaju dobar antibakterijski učinak, ali se najbolje mogu upotrijebiti kao dodatak u liječenju akutnog i kroničnog prostatitisa. Glavna stvar je da svijeća isporučuje lijek izravno tamo gdje je to potrebno.
Rektalne svijeće izvrsna je izlaz! Glavna stvar je ne prekidati liječenje! Osobno, svijećam mjesec dana na jesen i proljeće i rezultat nije loš. Poboljšala sam protok urina, smanjila upala, smanjila bol. U ovom slučaju nema gori i nemir.

Forum za muškarce: Ponašanje impotencije, primjena i recenzije generičke Viagra, Cialis, Levitra

Forum generičkih korisnika za liječenje impotencije Viagra, Cialis, Levitra

Ispravite svijeće.

Ispravite svijeće.

# 1 Poruka iz Artem851 "23. travnja 2017 u 6:40 sati

Ispravite svijeće.

# 2 Poruka crvena »24. travnja 2017, 00:49

Ispravite svijeće.

# 3 Post Artem851 »24. travnja 2017 2:14

Ispravite svijeće.

# 4 Post sasaalex »24. travnja 2017 7:59 pm

Ispravite svijeće.

# 5 Post Artem851 »24 travanj, 2017 23:29

Ispravite svijeće.

# 6 Poruka Artem851 "24. travnja 2017, 23:30

Ispravite svijeće.

# 7 Post Deprive »25. travnja 2017 7:15

Ispravite svijeće.

# 8 Poruka crvena "25. travnja 2017, 08:00

Ispravite svijeće.

# 9 Post sasaalex »25. travnja 2017 9:36

Ispravite svijeće.

# 10 Post Artem851 "25. travnja 2017 9:53

Crni orah u onkologiji

Prvo o tome pisalo je američki liječnik H. Clark. U početku je koristila crni orah radi borbe protiv crva i mnogih drugih invazija (uključujući mikrobne). No, budući da crni orah uglavnom djeluje na odrasle crve, i, s obzirom da razdoblje odmora njihovih jaja doseže 90 dana, postojala je potreba za ponovljenim tečajima. Stoga je trajanje liječenja u nekim slučajevima odgođeno već mjesecima. To je omogućilo donošenje odluke o testiranju učinka ovog lijeka na onkologiju i bilo je razloga pretpostaviti da invazija i onkogfaktori mogu biti jedan od mnogih drugih glavnih uzroka onkologije.

Predloženi recept za borbu protiv parazita, prema H. ​​Clarku, može uništiti do 100 vrsta parazita, koje niti jedan drugi lijek ne može. Napominjem da postoje autori koji tvrde da postoji do 1000 vrsta helmintičke invazije koja može postojati u ljudskom tijelu, od kojih većina nije čak i provedena istraživanja.

U našoj zemlji Asthita Kolpakova postala je sljedbenik, opisujući kako je liječila tumore u ženskim organima, crijevima i nogu.

Nakon 3 dana od početka infuzije, njezin tumor postao je mekan. Osjećala je kako joj se vraća snaga, apetit, njezina sposobnost za rad. Primjena sveobuhvatne metode liječenja s crnom tinkturom od oraha - potpuno izliječena. Zatim je kao liječnik uspjela izliječiti mnoge druge.

U svojim naknadnim publikacijama, A. Kolpakova opisuje primjere u kojima je tinktura crne oraha pomogla nizu "neizlječivih" ili znanstveno neizlječivih bolesti. Među njima navodi slučajeve gdje je tinktura imala pozitivan rezultat s fibromatoznim čvorovima u maternici, ciste jajnika, koje su nakon šest mjeseci posve nestale, što je potvrdilo istraživanje. Rak dojke u početnoj fazi je nestao nakon šest mjeseci. Kancerozni ulkus na koži potpuno je izliječen, a šećer s popratnim dijabetesom vratio se u normalu nakon tri tjedna. Kada ponovno ispitivanje stanica karcinoma nije otkriveno. Iscrpan tretman doveo je do nestanka metastaza.

A. Kolpakova tvrdi da je najgora stvar za liječenje raka dojke. Napredak u liječenju je vrlo spor. Ali najvažnija stvar je da nakon 10-20 dana uzimanja tinkture rast tumora prestaje.

U odnosu na bolesnike s posljednjom, četvrtom fazom onkologije, A. Kolpakov je pesimistički od H. Clark, s obzirom da u ovom slučaju postoji vrlo malo šanse da se obnovi potpuno uništen organizam. Ali barem možete produljiti život pacijenta, a tijek bolesti je bezbolan. Nakon nekog vremena članci i drugi autori pojavili su se u časopisima, uključujući M. Zelenovu, koji opisuje bolesnika s "žljezdom-cističnom hiperplazijom" s teškim krvarenjem - to jest, prekanceroznim stanjem. Pacijent je bio ponuđen za liječenje jakih hormona, što je uzrokovalo niz najsnažnijih štetnih događaja, uključujući mentalne poremećaje. Zubi su se počeli raspadati, bolovi u srcu i kosti. Hormoni nisu pomogli. Zaključak liječnika - potrebno je kirurško liječenje, što znači uklanjanje svih ginekoloških organa - doktori su bili nemoćni, sugeriraju metode nakon koje pacijent postaje onesposobljen.

Upotreba crne orahove tinkture zaustavila je krvarenje u 5 dana! Prilikom uzimanja tinkture prvog dana osjećala se loše: vrtoglavica, slabost, mučnina. Drugi je još gore: srce i glava su mučili. Liječnici u ovom slučaju tvrde da su otrovi i otrovi nestali. To je osobito moguće s jakim opterećenjem tijela od strane parazita. Prvi dani liječenja su teški, glavni simptomi bolesti mogu se povećati. Povišeno krvarenje. No, 7. (!) Dan krvarenje je zaustavljeno i menstruacija je oporavljena - bolest je lakše spriječiti nego liječiti.

U medicini se preporuča uzimati: 1 tsp. (za teške bolesti do 2 žličice) 3 puta dnevno 20-30 minuta. prije jela.

U ekstremnim fazama ciroze ili hepatitisa doza jetre, kontraindicirane su.

Osim crne tinkture od oraha, liječenje uključuje uzimanje pelina i klinčića. A cijeli kompleks naziva se "Troychatka".

Klinčići moraju kupiti cijelu, jer samo svježe mljevene kuglice pokazuju ljekovita svojstva (treba ih sami tereniti i držati u zatvorenom spremniku ne dulje od 10 dana). Klinčice se prodaju u trgovinama i na tržištima kao začinjeno začin. Možete uzeti 1,5 g ili 1 žličicu. prah 1 puta dnevno na prazan želudac (ili u kapsulama).

Neki ljudi pokušavaju zamijeniti kapsule s krušnim mrvicama, gdje se prašak od klinčića uvalja, može se pomiješati s jabukama ili obranom vrhnjem. Carnation obično započinje na isti način kao pelina, s 1/5 tsp, ali 3 puta dnevno. 2. dan - 1/4 tsp. 3 puta dnevno prije jela. Pijte 10 dana. Nakon desetog dana uzmite 1 žličicu. jednom tjedno.

Obično, da biste dobili osloboditi od parazita koji su u crijevu, dovoljno je uzeti ova tri biljka 7-14 dana. Ali imajte na umu da je ovo razdoblje prihvatljivo za liječenje infestacije crva, a ne onkologije - vrlo korištenje biljaka (pelina i klinčića) može se nastaviti i nakon završetka tinkture crne oraha.

Ako je potrebno, ponovite 2-mjesečni tijek liječenja u narednom vremenu.

Paralelno, odmah uzmi prašinu pelina 1 tsp. s klizačem 1 puta dnevno prije jela.

Ali najvažnija komponenta ovog lijeka je crna tinktura od oraha.

Infekcija može biti uzrok oslabljenog imuniteta i širok raspon različitih bolesti. To jest, oni, naravno, nisu izravni uzrok tih bolesti, ali, kao da su, predodređuju im se. Postaje jasno zašto se crni orah često preporučuje za brojne i različite životne bolesti. Uostalom, ne djeluje samo na simptome bolesti, već na korijene. To bi trebalo shvatiti na ovaj način: korijenski uzroci ne postaju izravni uzrok bolesti, ali stvaraju odskočnu dasku na temelju koje je moguće manifestirati veliki broj drugih izvedenih bolesti. To jest, postoji međusobno povezivanje različitih patoloških čimbenika. Stoga su neki liječnici, iscjelitelji uvijek u sveobuhvatnim programima oporavka i preporučuju čišćenje tijela ili u svrhu liječenja širokog spektra bolesti, preporučuje se i uzimanje tečaja crne tinkture od oraha. Uostalom, praktički nema takvih ljudi koji nisu pogođeni ovim ili onim crvim ili drugim (bakterijskim, virusnim, gljivičnim) invazijom - jer Nema "čistih" ljudi.

Dysbiosis je otkriće "pukotina" na stanja imunodeficijencije. Odavde postaje jasno zašto, obavljanjem složenog čišćenja tijela od invazije i disbioze, u nekim je slučajevima moguće "tresti" temelj na kojem se temelje brojne kronične bolesti. Kao dodatak, trebalo bi utjecati na izravne provokativne čimbenike. Samo takav integrirani pristup liječenju omogućit će vam stvarno borbu protiv bolesti.

U ovoj temeljnoj razlici u pristupima liječenju iscjelitelja (djelujući na cijelo tijelo) iz ortodoksne medicine, što je uglavnom simptomatsko - takvim uvjetima, takav tretman nikad nije uklonjen.

U nekim zdravstvenim centrima u Americi obvezna uporaba crnog oraha za sve koji su podvrgnuti općim zdravstvenim programima.

U biti, vidljivi dio - tumor - "čvorovi" različitih procesa koji su se međusobno zapetljani, ometajući njihov skladan suživot. Jedan se prianja na drugu i ometa treću. Tako se simptomi počinju pojavljivati. To je osloboditi primarne, početne niti ovih "čvorova" i omogućiti niz tehnika iscjeljivanja, uključujući i prijem crnog oraha.

Treba imati na umu da crni orah, zajedno s peludom i klinčićima, prvenstveno djeluje na infekcije mikroorganizama i crva, što može doprinijeti pojavi određenih onkogfaktora. Temelj onkologije je višedimenzionalan, polifaktoran, višekomponentan.

U onkologiji, osim helminti-mikrobne komponente, virusna komponenta također ima jednako važnu ulogu. Zajedno se mogu međusobno učvrstiti. Ponekad je nemoguće potpuno ukloniti određenu komponentu.

Nekolicina američkih znanstvenika s pravom tvrdi da izazivaju onkologiju gljive rodova Candida. Drugi istraživači povezuju onkologiju s crnom gljivicom Aspergillus niger. Znanstvenici vjeruju da je jedna od tri klase raka virusna ovisna onkologija - papiloma virus koji uzrokuje rak vrata maternice. Postoje vrste virusa koji uzrokuju rak kože, grkljan, prostata, maternica, rektuma, raka krvi (leukemija). Nositelji papilomavirusa su većina ljudi, ali manifestacije onkologije u njima nisu potrebni - za to su potrebne i druge komponente.

Dobar antivirusni, univerzalni i sigurni lijek je srebrna voda izrađena u posebno visokim koncentracijama uz pomoć posebnih elektro-ionizatora. Uzeli smo u obzir sposobnost ionizirane srebrne vode za suzbijanje mnogih virusa.

Imajući na umu ovu sposobnost srebra, kao i iskustvo onkologije koja je već dostupna uz pomoć ove vode, predložili smo da je to obvezno kombinirati i kombinirati s prijemom gore opisane trijade "crne matice". Preporučili smo da svi pacijenti na onkologiji uzimaju i "Silver Water", što bi trebalo povećati učinkovitost takvog kompleksnog liječenja. "Srebrna voda" može se uzimati prije jela i 10-20 minuta. prije uzimanja crne tinkture od oraha. Također, ova voda se može koristiti ne samo za liječenje onkologije, već i za sprječavanje prijenosnika virusa. Međutim, potrebno je napomenuti da je teško proizvesti srebrnu vodu zbog niske stabilnosti srebra u obliku napunjenog "živog" iona, tako da svatko tko želi može naručiti ovu vodu napravljenu pomoću posebne tehnologije od nas.

Garbuzov Gennady Alekseevich.

354002, Sochi, POB 159. Tel / fax: 8 (8622) 97-17-71.

psorijaza

Psorijaza je hodala širom svijeta - zabavljala se. Uopće nije junak - tako-tako, mala i čokolada, ali svi su se odmakli od njega, jer koji ima leptir na čelu, koji ima cvijet na obrazu, koji ima čašicu po cijeloj svojoj koži.

Sjećam se kako nisam htio ići u školu susjednom dječaku - imao je smeđe mrlje na koljenima, koljenima i čelu. Iz nekog razloga, školska djeca ga zadirkivala "žabom" (bez razmišljanja kako je gorak i uvredljiv).

Psorijaza ne dijeli ljude u djecu ili odrasle, u siromašne ili bogate.

Američki milijarder George Rockefeller, koji je mnogo godina patio od psorijaze, obećao je milijunima nagrada svakome tko bi mogao pronaći lijek. Priroda mu je pomogla - losione i masti na smeđim mrljama i obnavljanje metabolizma.

Psorijaza je česta diljem svijeta. Ljepljiva lihen psora, Wilsonova guba - ne sva njena imena. Naslijeđena je i prenosi se, a može se pojaviti neočekivano u bilo kojoj dobi. Nije smrtonosno - mnogi vjeruju, a ne tako strašna bolest. I čini se sve češće. Spotovi su odrasli i djeca. Danas, puno stresa i endokrinih poremećaja, ne svatko može pohvaliti normalnim metabolizmom, zdravom štitnjačom i gotovo svim živčanim poremećajima.

Herbalisti imaju svoje iskustvo u liječenju psorijaze, raznovrsnih biljnih i pomasti receptima. Gdje je bolje početi? Uostalom, toliko se tiska, toliko različitih "medicinskih lijekova", recepti, da se neki pogađaju u jednoj ili drugoj stvari, u žurbi, požurite, napustite i započnite novu. "Ništa ne ometa zdravlje poput čestih promjena lijekova. Budite strpljivi, psorijaza se može protjerati samo stalnim liječenjem. Ali on ima ploču! Prije svega, morate vratiti metabolizam i izgraditi imunološki sustav, potpuno razbijen "kemijom" i zračenjem.

Najsnažnija biljka za normalizaciju metabolizma je sibirski princ. Osušite 1/3 dijela posuđa sa suhim biljkama i sipajte 40 g votke, ostavite 3 tjedna. Pijte 20 kapi. u 50 ml vode 3 puta dnevno prije jela. Tečaj - 1 mjesec, 2 tjedna pauze. Ponovite 3 tečajeve.

Sophora japanski - "plač stablo" - ona je uvijek bila zasađena u blizini hramova, jer vjeruju da razumije misli čovjeka.

Voće treba birati jedino od stabla! To je vrlo učinkovit za prevenciju i liječenje udara kapi, srčanog udara, bolesti oka, ulkusa 12 dvanaesniku, hipertenziju, dijabetes, tuberkuloza, bolesti jetre i bubrega, maternice, mastopathy, astma, varikozne vene, poništavajući endarteritis, trofičkih čireva, lupusa, raka nazofarinksa (bolje je uzeti zajedno s vukovima bast). Gubitak kose prestaje (Sopora se dobro nosi s ćelavosti), poboljšava vid i obnavlja mrežnica očiju. Uklanja sve alergije, poboljšava imunitet (osobito crvenom četkom). Zbog visokog sadržaja joda, blagotvoran učinak na štitnjaču. Tretira upalu dodataka, andexitis, pomaže kod menopauze.

1 stog voće uliti 0,5 litre votke, inzistirati na tamnom mjestu za 10 dana. Pijte 20 kapi. 3 puta dnevno. Ista tinktura zamazuje mrlje i ispire nakon 2 sata toplom vodom. Koža se najbolje prati bebom sapunom.

Priroda ima svoju tešku artiljeriju - ovo je aconit. Nije ni čudo što se stoljećima zove borac. On je inferioran i rak, ali se tretira samo za odrasle.

U narodnoj medicini koristi se još nekoliko biljaka za liječenje psorijaze, postoje recepti za različite masti (na primjer Koshkinova mast). Mast od mješavine, napravi gustu otopinu od korijena elekampana i komfrega, kamenog ulja. Glavna stvar - imati strpljenje.

Depresija, migrene, psihoza - vječni suputnici čovjeka. Naša duša pati od raznih razloga. Posljednjih godina povećan je broj psihički bolesnih ljudi. Novine "Argumenti i činjenice - Jug" br. 13 za 2003. piše da je svaki deseti Kuban vječni psiho. Mentalno retardirana djeca - gotovo trećina svake seoske škole. 5% stanovnika su alkoholičari, 12% psihopata, 1,5% dijagnosticira maničko-depresivna psihoza. I psihijatri tvrde da preostalih 65% stanovništva ima granične mentalne poremećaje, tj. oni su na rubu kolapsa. Učiteljica ili majka koja je cijeli život posvetila radu ne može zaraditi djeci miraz ili obrazovanje. Daroviti student sumnja da će otići na koledž bez novca, što nije u njegovoj obitelji. Mnogi nisu sigurni u sutra. Ne postoji osoba koja nije doživjela nervozu i depresiju. Sve više i više beba su skloni grčevima, propisani su jaki lijekovi. Netko "prenosi" rođake u psihijatrijsku bolnicu, kako ne bi smetali.

Dječak Vitya studirao je sve svoje godine briljantno i lako. Predvidio je dobru budućnost - znanstvenik ili matematičar. Savršeno igrao šah. Primio je zlatnu medalju, odlučio je upisati Fakultet za fiziku i matematiku. A na ispitu u karti bila je jednadžba, vrlo jednostavna, samo sumnjivo jednostavna. Počeo je pokušavati riješiti ga na svoj način, koristeći najsloženije formule. Ali jednadžba nije uspjela. Dugo je to riješio: kod kuće i u bolnici, a potom već u ludom azilu. Pisao je na stolovima i zidovima: s žlicom, olovkom, ogrebotanim gumama. Nakon tri mjeseca otpustio je ga kao "tih". Osam mjeseci je zalijevio njegov susjed (jednostavan učitelj sela) sa shikshom i melisom umjesto pilula. A onda je nekoliko puta pokazalo koliko je jednostavna ova jednadžba riješena. Činilo se da se Victor osvjetljava.

Moja mama je ispričala priču. Sada Vitya treba biti već u starosti.

Nije ništa drugo da Shiksha ima slavu u svim stoljećima kao biljka za liječenje živčanih poremećaja, nadimkom "Čuvar duše", a ime mu je i skupo bilje.

To je zimzeleni grm iz obitelji biljaka za zalijevanje, visok do 25 cm, raste u Sibiru u vlažnim smrekovim šumama, borovim šumama na sjeveru, u lišajskoj tundri, zapadnoj i istočnoj planini Sayan. Shiksha je hladna biljka. Nađi je to nije lako - ne raste blizu stambenih područja zagađenih. Listovi su vrlo mali, alternativni, tamno zeleni, duguljasti, s unutarnjim zakrivljenim krajevima. Cvate u lipnju i srpnju. Uzeti tijekom cvatnje.

Od davnina je korištena prilikom žestoko umor, živčani iscrpljenosti, živčani napadaji, grčevi, mozak magla, glavobolje, epilepsija, paraliza, nesanica, edem, edem, teško mokrenje, kronični gastritis, kolitis, enteritis, proljev, skorbut, u liječenju napadaja i živčani poremećaji u djece. U tibetanskoj medicini - za liječenje bubrega i jetre, za antrak, i izvana za akne.

1 tbsp. (za djecu - 1 tsp.) drobljene suhe trave sipati 500 ml vode, kuhati 7 minuta na laganoj vatri, piti 2 gutljaja svaki, a djeca 1 žlica. 5 puta dnevno za 2 dana. Onda ulijte ostatak u kuhanu vodu i kuhajte. Piti izvarak od 3-ts ili do prestanka konvulzija, i za prevenciju piti 2 puta godišnje.

Ja mogu poslati čovjeka-korijen, Dioscorea, siksa, zheltushnik, astragalus, peucedanum (Adamova rebra), brdovit maternice, zimzelen, plačljivica-trava tirlich, Angelica, divlja đumbir i lutkar od alkoholizma s molitvama, agarika za mršavljenje i dr. Postoje prirodni lišće ginkgo. Korijeni i bilje nisu sjeckani. Kada kontaktirate - omotnicu s povratnom adresom.

Klimova Olga Viktorovna.

353440, Anapa, Pošta, zahtjev.

Savjeti liječnika i našeg sunarodnjaka

Hvala vam, Galina Ivanovna, da niste zaboravili na jednog od najboljih iscjelitelja u Biysk. Svi prijatelji Jean Iosifovich Liaks čekaju i nadaju se da će se dugo očekivani materijali pojaviti na stranicama novina i zbirki "VN" ili čak u zasebnoj publikaciji o svom teškom i zanimljivom životnom putu, o njegovoj praksi liječenja biljnih pacijenata.

Prešli smo preostale zapise i bilježnice Jean Iosifovicha. Pokazalo se da je većina njegove prakse demontirana od strane poznanstava, ali ono što je ostalo bilo bi od velikog interesa mnogim herbalistima i iscjeliteljima. Bilo bi lijepo da su izdavači zainteresirani za ove materijale, koji na svojim stranicama mogu upoznati svakoga sa zanimljivom osobom i prekrasnim iscjeliteljom iz Altaya. (GG - Već smo stavili neke savjete Jean Laxa u brojevima 106, 126, 127, 137. Mnogo je materijala i odlučio preskočiti male blokove. Doista, ta pametna osoba živjela je samo 100 km od redakcije).

Sudbina me je dovela u Jean Iosifovich 1981. godine. Morali smo uzeti roditelje, jer u dobi od 78 godina majka je pretrpjela srčani udar, a poremećaj njenog oca (i ostali fragmenti koji su ostali od rata) osjetili su pritisak na 240. Injekcije nisu pomogle - ambulanta je samo nekoliko sati olakšala bol.

Moj kolega, poznavao sve ove probleme, savjetovao me da se obratim herbalistu koji je došao iz Norilsk. Tako sam došao na recepciju Jean Iosifovicha. Odmah me udario po svojoj ljubaznosti i osjetljivosti. Pitao je detaljno o stanju, o svim simptomima, napisao sve i nakon nekoliko sati donio paketu prikupljanja bilja i njegovih preporuka (napisanih ručno) na pripremi i primanju dekocija i popisu zabranjenih pića, jela itd. d. I naš pacijent u njezinim očima počeo se oporavljati.

Na sljedećem posjetu naše bake, Jean Iosifovich je skrenuo pozornost na svoga tasta. Vrlo pažljivo sam pitao sve i donio mu vrećicu s zbirkom njegovih bilja. Kao posljedica toga, nakon tri tjedna pritisak na oca nije premašio 180. I naše stare osobe su živjele 80 godina. Nije uzimao novac od nas, čak je bio uvrijeđen kad smo počeli razgovarati o tome. Tako smo postali prijatelji, a Jean I. naš "Obiteljski liječnik".

Imali smo veliku obitelj, a moja 90-godišnja majka, koja je usput bila zdravija od svih nas i umrla je na 99 godina na nogama, s dobrim pamćenjem i dobrim vidom. Za bilo kakvu pritužbu, Jean Iosifovich je nosio željenu torbu ili mu je dao savjete. Preporučio je da li je groznica porasla - dodajte 20 kapi u žlicu vode. tinktura pelina (možete ga kupiti u ljekarnama), a djeca trebaju ispustiti što više kapi u dobi djeteta. Trebate piti samo jednom, bez uzimanja drugih lijekova, trebate samo leći i piti čaj s marmeladom, sokom od brusnica ili s toplim mlijekom s medom.

Ako imate grlobolju, upale gume i krvarite, za stomatitis, trebate staviti grašak mumija ispod jezika kad odete u krevet. brzo se apsorbira u krvotok, što ima vrlo blagotvoran učinak na cijelo tijelo.

Čak je i pas od tempera učio da spasi: mjehurić iz penicilina s toplom prokuhanu vodu otopiti graška mumiju i trzajem ga na bazi jezika, držeći glavu iznad usta i podigne ruku tako da životinja progutati tekućinu.

I zimi, ako dođu do nas, sigurno će nositi vrećicu mirisnog ljekovitog čaja, u kojem je najmanje 33 bilja. Uključujući ljuštenje luka, listove graha, korijen čička, cikorija, maslačak itd. To je, pored biljaka, koje čine osnovu ovog čaja - Cvijeće jagode, heljda, sljez, ruža, cijanoza plavetnilo, latice kamilice cvijet košare različak i suncokreta, jeruzalemske artičoke, crvena djetelina, sjemenke i razne žitarice - zob prisutne nužno, gornji dio oregano, paprena metvica, melisa, svetkovina sv. Ivana, požar, itd.

Jean Iosifovich i njegova supruga, Maria Egorovna, uvijek su otišli s nama za bobice i gljive u šumu. Pa, i što je najvažnije, naravno, za bilje. Uvijek je pričvrstio nekoliko vreća na remen (samo od pamučne tkanine ili tankog platna) - da ne bi pomiješao biljke, uvijek je imao ruksak iza leđa. Samo se držite korak s njim. Na putu će se list iz neke biljke odstraniti i žvakati, a zatim kist od viburnuma, planinskog pepela, i bit ćete rastrgani, to će reći istu stvar. I objasnit će zašto je polje bogato i zašto je ovaj Božji Duh tako nužan za čovjeka. I, skupljajući ljekovite biljke, pitao je da ne odreže cijelu biljku, već da je ostavi za reprodukciju. Zbog toga su žalili da netko nije odrezao gljive, već je sjeckao micelij ili barbarski trudio stablo ili biljku. I jednom je zamolio da pozove svoju livadu s timijanom. Kad su stigli tamo, bio je zadivljen suzama od onoga koji je bio odveden - netko s nekom vrstom malog pluga potpuno je razbio čistinu i izbacio sve korijene. Pokušao je na koljenima pronaći ostatke ove vrijedne biljke (nije bilo nimalo da se zove Bogorodskoy trava) kako bi se prikopat, osim za restauraciju.

Kad su se vratili kući, bez obzira na to koliko je bio umoran sa svojom ženom, počeo je razvrstavati sve vrste motiva iz tih torbi, trave od drugih biljaka i razdvajati ih - sve ih je izrezalo u komade (to je bio Ian) čistih bijelih papira (upozorio je da ni u kojem slučaju ne možete sušiti na novinama).

Uvijek nas je zaprepastila želja Jean Iosifovicha da podijeli svoje znanje s drugima: zašto je potrebno brzo i fino presavljati tako da na rezu formiraju kose i sva ljekovita svojstva, vitamini, mirisi i sl. biljke su ostale u ovim sušenim česticama. On će vam reći koje su formulacije ili naplate ove biljke, pod kojim se bolestima koristi, u kojim dozama, itd. Želio je da se netko odvede s ovim neophodnim i plemenitim uzajamom kako bi mogao proći i podučavati sve. Uvijek nas je iznenadio - cijeli je život prolazio kroz životne bumps, preživio takve moralne, materijalne i fizičke šokove (budući da je već dugi niz godina bio u GULAGU) - Jean Iosifovich nije postao ogorčen, nije postao otvrdnut, ostao je povjerljiva, suosjećajna osoba. Nije mogao živjeti osim ako se brine za svoje prijatelje. Putovat će javnim prijevozom, pa čak i sa presađivanjem u šumu, pokupiti proljetni brežuljak (samo onih stabala koje je uzimao od kojih je sok slatka i ukusniji), donijeti ovo i reći: "Pijte na svoje zdravlje!" I s mumijom toliko gnjavaže i trošak (uvijek je strogo promatrao tehnologiju, način isparavanja), na težini vage vagati sve, pakirati 2 grama "bombona", a zatim nosi nam sajamni dar (svaka po tri paketa): stavite ga na obraz i progutajte ga na zdravlje.

Sada, gledajući njihove fotografije i čitajući njihove razglednice - shvaćate da bi svi lakše živjeli, ako bismo svi pokušali postati jednako dobri kao Jean Iosifovich i Maria Yegorovna.

Jean Iosifovich bio je potresen činjenicom da je propustio priliku vidjeti, osjetiti pristup nevolji pravovremeno i bili smo zauzeti problemima koji su se našli na glavi (1993.-94., Restrukturiranje - reforme). U to je vrijeme Jean Iosifovich već bio bez svoje supruge Maria Egorovna.

Mnogi njegovi radovi (i najvrjedniji recepti za metode iscjeljivanja) pod raznim su izgovorima uzeli netko iz Jean Josephovich, a neki su bili demontirani nakon njegove smrti. Bilo bi dobro da ljudi koji imaju svoje recepte sada imaju priliku da se zajedno skupe i objavljuju barem djelomično, zbog blagoslovljenog sjećanja na Jean Iosifovich. To bi bio veliki blagoslov za mnoge, mnoge ljude.

I Jean Iosifovich je došao u svijet prirode za ozdravljenje u Norilsk, gdje je bio potisnut i radio na građevinskom radu već 30 godina. Ruke su mu bile povrijeđene (iz oba smjera i konstantne smrzotine). Liječnik je rekao da je to već gangrena, a samo ga amputacija ruku može spasiti. Zato je otišao potražiti biljke i uspio spasiti ruke (a time i život) i odlučio ozbiljno sudjelovati u liječenju ljudi.

Jean Iosifovich je čuo da je Altai bogat ljekovitim biljem i postao naš prekrasan zemljak.

Nakon što pročitam moje pismo, naći ćete u njemu nešto nebitno i suvišno, ali za mene sjećanja o ovom nevjerojatnom čovjeku, sve važnije - ovo je samo čestica koju mi ​​je ovdje rekao. Mnogo je zaboravljeno, zbunjeno o njihovim problemima i ne možete sve opisati u pismu.

Bormotova Raisa Fedorovna.

Primili smo ovo pismo od Burmagina Yuriya Nikolayevicha.

656002, Barnaul, Lenin Avenue, 100, apt. 37.

Možete pomoći fitopropolonskim svijećama i raznim uljima

Ako je liječenje bolesti poput adenoma, prostatisa ili hemorrhoida teško, sigurno će vam pomoći fitopolisne svijeće. Budući da nisu glavni alat za liječenje ovih bolesti, oni uvijek daju dobar rezultat u kroničnoj fazi, u akutnoj fazi.

Sastav svijeća uključuje propolis, koji ima mnoga predivna svojstva. Sastav je jedinstven i prilično složen. Sadrži 55% smola i balzama, 10% eteričnih ulja, 30% voska i 5% peludi, ima snažnu lokalnu anestetičku svojinu i bolji je od poznatih Novokaina. Propolis je neophodan u liječenju bolesti prostate - prostatitis i adenom, kao i hemoroidi, pukotine i rektalni tumori.

Ulje lavande, prirodno antiseptik, ima antibakterijsko, antifungalno i analgetsko djelovanje.

Limunovo ulje - kao i bilo koje ulje citrusa - ima antiseptička i antibakterijska svojstva.

Ulje od borovica prisutno u svijećama pridonosi prestanku stvaranja kamenja i resorpciji cista u bubrezima, a potiče imunološki sustav.

Jelo ulje ima jak protuupalni učinak, potiče cirkulaciju krvi, ima tonik učinak na srčani mišić, pomaže kod zaraznih bolesti.

Lubrikantno ulje manifestira najveći učinak u borbi protiv urogenitalne trichomonas, gljiva u urogenitalnom sustavu (što dovodi do ne samo kamenja, polipa, cista u bubrezima, već i upalnih i neoplastičnih procesa).

Bistro ulje - ovo je gotovo cijeli stol elemenata u tragovima. Uključeno u sve poznate lijekove za liječenje prostate ("Spusti", "Koprovit", "Prostate-Pro", "Fuzheron" itd.). Ima antiseptički, protuupalni učinak. To je sredstvo za iscjeljivanje cijelog crijeva, unutarnjih organa i krvi i jedan od najboljih izvora cinka, što je nužno za muškarce da se osjećaju kao čovjek.

Temelj fitopropolnih svijeća je kakao maslac, koji u sebi ima jedinstvena svojstva i idealna je baza jer je prirodna tvar.

Tehnologija korištenja svijeća je jednostavna. U anus se umetne svijeća jednom dnevno ili dan prije spavanja. U slučaju ginekoloških bolesti, špricanje se vrši sakupljanjem bilja koje šaljemo sa svijećama, a za adenom, prostatitis, hemoroide, potrebno je napraviti čišćenje klistir, jer to je sastavni dio svakog tretmana (a posebno gore navedene) - prljavi crijeva stvaraju pritisak na ove organe, koji je izvor najjače opijenosti. Stoga se nemojte bojati toga postupka, a naknadno uvođenje svijeća će ukloniti sve neugodne senzacije, a terapeutski učinak njihove uporabe će se povećati mnogo puta.

Redci iz zahvalnih pisama:

"Ultrasonografija je pokazala da nema cista na jajnicima, mioma se smanjuje. Hvala ti toliko. " C.E.M., str. Solovyovsk, regija Amur

"Pošalji phytocall od adenoma i vaše zbirke bilja za moj suprug. Nakon prvog tečaja postao je mnogo bolji. Često se ustao noću, bol mu je nestala. K.O., Moskva.

"Naučio sam o vama od jednog od mojih zaposlenika koji je dugo koristio vaše bilje i odlučio sam napisati čitav hrpa čireva. "(Dalje dolazi popis mnogih bolesti, uključujući fibroide, endometriozu, polipa na maternici). A onda čitamo: "Moj mjesečni period ode s pauzom od 2 tjedna. Dane su mi fitopropolske svijeće s travom. I nakon 8 dana osjećala sam se bolje. Liječnik je rekao da se ja sve bolim i naredio da se i dalje liječim na ovaj način. "

D. T. A., pos. Frolishchi, regija Nizhny Novgorod

Pišite, nazovite - poslat ćemo vam sve što vam je potrebno za liječenje - ima više od 100 artikala za pristojbe i tinkture, fitopropolisne svijeće i ljekovite masti. U Rusiji pošaljemo parcele n / a ili unaprijed plaćene.

385020, Rep. Adygea, Maykop, kutija 24.

E-mail: [email protected]. Tel. 8 (8772) 57-28-89.

Zelena apoteka

Sjede Altajski "masti". na krevetiću

U našem selu, žene nakon poroda dovele su težinu na pantyhose. Postoji takva gljiva stabala, slična velikim kolačima sivo-žute boje, koja raste na larivu. Sakupljen je u kasnoj jeseni ili rano proljeće, sjeckan u male komadiće sa sjekirom, nužno usitnjen u prah i inzistirao na mjesečevom zraku ili u vodu. Okus je odvratan, gorak s mirisnim okusom, ali masti se više ne ubrzavaju nigdje. Moja majka rodila je pet, svaki put kad se oporavila tijekom trudnoće 20-30 kilograma, a nakon porođaja rekla je da će sjesti na tindu - i sve je normalno. Kad sam otišla u drugo dijete, također sam se oporavila za 15 kg dok sam hranila, nisam ništa učinila, a onda sam naredio da selo napije tampon - pio sam pola godine i vratio se u normalu. Sada gledam, ja sam vitkiji od mnogih mojih jednogodišnjaka koji se muče oblikovanjem, saunama i pilulama.

Najvažnije je da se u početku ne boji, jer odmah počinje snositi. Sve prljavštine sve dok tijelo nije izbrisano - idete na WC (stolica se događa nekoliko puta dnevno). Tada se sve vraća na normalu i ne primjećujete kako počnete izgubiti težinu. Odjednom haljina postaje široka.

Posuđen iz novina "Gljiva apoteka" № 4, 2005

Kožne naušnice - eliksir mladosti

Košne naušnice se skupljaju u proljeće, kada se samo cvjetaju i pelud pojavljuje na njima, što traje samo 4-5 dana, pa ih morate pratiti. U različitim regijama i ovisno o vremenskim uvjetima, to se događa u različito vrijeme. Košulje se sakupljaju zajedno s pupoljcima. Obično u ovom trenutku počinju se pretvarati u male ljepljive lišće.

Proporcije između naušnica i bubrega ne znače mnogo, a teško je promatrati bilo koji omjer. Ali pokušajte zadržati što više peluda što je više moguće. Ovo je glavni sastojak lijekova. Ali samo u kombinaciji s naušnicama i bubrezima lijek će biti potpun.

Naušnice se mogu pripremiti za buduću uporabu. Mogu ih se sušiti, ali samo na mirnom mjestu, tako da pelud ne propadne, a zatim prolazi kroz meso mljevene mlijeko - dobijete prah. U ovom obliku, daje više korisnih svojstava lijekova.

Potrebno je pohranjivati ​​u papirnate vrećice, guši se u celofanu, a pelud se gubi u vrećama tkanine.

2 tbsp. svježe sirovine (ili 1 žlica praha) za 0,5 litara votke. Inzistirati na 15 dana u toplini, a zatim napregnuti. Za tečaj (1 mjesec) trebate oko 1 litre tinkture. Pijte 1 tbsp. 3 puta dnevno, 15 minuta prije jela.

Tinktura počinje djelovati od sljedećih m-ts i vraća tijelo, dodaje snagu, energiju i snagu. Tretira adenom, prostatitis i mučnu slabost. Dobro je uzeti nakon bolesti, tako da se tijelo oporavi i postaje jači.

Tinkturu mogu uzeti i muškarci i žene, a djeca i adolescenti uzimaju 1 kapu. za svaku godinu života. Na primjer, 1 godina - 1 kapa, 2 - 2 kapa, 5 godina - 5 kapa.

No, tu je tinkturu nedostatak, ako ga pijete u velikim dozama - bit će višak energije. Zato preporučujem visećima na bobici sportašima - oni imaju puno veze sa svojom snagom i neće morati uzeti drogu prije natjecanja.

Tijek liječenja može se ponoviti svake godine ili svaki put nakon bolesti. Djeca i adolescenti dobivaju piti s lošim zdravljem i sporim razvojem. Tinktura produžuje život osobe, na primjer, moja baka je živjela 103 godine i nikada nije bila bolesna. Do posljednjih dana, mogla je umetati iglu i nikada nije nosila naočale. I njezina majka, moja prababa, živjela je 109 godina.

Nakon uzimanja ove tinkture, ovisnost o alkoholu gotovo uvijek odlazi.

Kalinin Vladimir Martynovich.

655211, Rep. Khakassia, okrug Shirinsky, ruda. Kommunar,

Pisao si nam

Mnogo hvala za hemlock. Izrežite 4 tečajeve - rezultat je nevjerojatan. Nakon pregleda na tomografu - liječnik nije našao tumor u glavi.

Želim reći čitateljima novina o Virusu, na čijem je čelu Markov Gennady Alexandrovich.

U srpnju 2001. godine operiran sam u Altai regionalnom Onkološkom ambulanti za rak lijevog jajnika. Napravili su pokusni resekciju pacijenta omentum. Dijagnoza slabo diferenciranog adenokarcinoma jajnika stadija III s metastazama. Proveli su 6 tečajeva kemoterapije. Od rođaka su rekli da ću živjeti najviše 3 mjeseca.

Slučajno je u mojim rukama stigla Novosibirskova "tračeva djevojka" - novina "Honest Word" s malim člancima o Markov G.A. Od očaja, otišao sam u Novosibirsk, prije, naravno, nazvao. U intervalima između tečajeva kemoterapije, počela je liječenje metodom magnetske rezonancije. Markov. Njegova se metoda temelji na činjenici da je svaka stanica bolesna i zdrava rezonata na različitim frekvencijama. Stoga je potrebno odabrati rezonancu u kojoj bolesna stanica ne bi mogla preživjeti, a zdrava bi trebala dobiti imunitet.

Prilikom uzimanja postupaka, postoji vibracija, bol je ponekad prilično snažan, ali nakon što je postupak završen, sve odlazi bez traga. Nakon prvog tečaja nisam razumio hoće li ovaj tretman pomoći. Međutim, nakon 2. tumorske mase smanjena je za 25%. I postalo je jasno da se ovaj tretman treba nastaviti.

Na 6. putu "kemije" leukociti su pali, a ja sam to odbio. No nastavio je ići u Novosibirsk. I umjesto 3 mjeseca već je živio 4 godine. Međutim, zbog stresne situacije koja je nastala (a možda i zbog toga zbog toga), od kolovoza 2003. tumor je počeo katastrofalno rasti, dosegao je promjer od gotovo 20 cm, blokirao crijeva, a morala sam otići u bolnicu Gorno-Altaisk do izuzetnog kirurga Aleksandra Vladimirovich Khryapenkov. I imala sam operaciju "nakita". Unatoč ogromnoj veličini tumora, metastaza nije otkrivena i tumor je bio u mogućnosti ukloniti. Mislim da je ovo zasluga Markov G.A. Nakon druge operacije prošlo je godinu dana.

Hvala, međutim, ništa. Sada postoji nastavak procesa. Ne završavam svoj odnos s Virusom. Nadam se da će se uz njihovu pomoć i uz pomoć vaših novina polako boriti i živjeti, kako će Bog dati. Ipak, živjela je već 4 godine, a radila je do ožujka ove godine. Morao sam otići u mirovinu. Ako je netko zainteresiran za ove informacije - tel. ZAO "Virus": 8 (383-2) 36-37-38.

649100, Rep. Altaj, s. Mayma Str. Lenjin, d. 89, apt. 3. Tel.: 21-4-46.

Bio sam iznenađen primljenom parcem, ali sam odlučio kupiti. Bio sam još više impresioniran vašom pozornošću.

Pokušavam se poduprijeti, u mom vrtu - svi taiga. Ja plaćam pristojbe. Nakon operacije, ustao sam na noge samo zato što sam žvakao i progutao cedrovine svaki dan i još uvijek sam sirup od jele i borovih iglica i pio 2 žlice noću. I nakon što sam uzela hellebore, pretvorio sam se u drugu osobu, prošao pročišćavanje tinktura češnjaka, a sada uzimam ulje za hladnoću, u nadi da će moje crijeva raditi. Ali nakon onoga što si me poslao, mislim - sve bi trebalo bolje. Uzimam adrese herbalista iz "VN", čiji je pretplatnik drugu godinu.

Hvala vam na ovom radu. Vraćate ljude u život i to se može poštovati samo ljubavlju i našim poštovanjem za vas.

Usput, imam petero djece i svi čitaju sa mnom cijelo vrijeme.

Dragi ljudi iz nevjerojatnih novina, hvala! Vaša novina je divna. Pišem, čitam iz pokrivača da pokrijem, dajem prijateljima. Oni koji čitaju, pronađu mnogo korisnih stvari za sebe i svoje voljene, primjenjuju savjete i recepte koji pomažu liječiti.

Već nekoliko godina bavila sam se različitim sustavima za liječenje i čišćenje tijela, na primjer, prema sustavu Nadezhde Semenove.

Prije otprilike godinu dana susreo sam se s tinkturom Cardiceps. Želim podijeliti svoja pojavljivanja. U početku se upoznala u Barnaulu s liječnicima i ljudima koji su ga koristili za prevenciju i liječenje - ona je sve srce prihvatila i počela je piti.

Imam 54 godine. Tijekom tog vremena, nakupila je mnogo različitih čireva: osteokondroza, ulkus želuca, kolitis, gastritis, kolecistitis i još mnogo toga. Razgovarala je s pacijentima koje je Cardiceps pomogao - vjerovala je i odlučila se ozbiljno nositi s liječenjem njenog tijela bez pilula. Ovaj proizvod je pogodan jer je u tekućem obliku, prirodan, siguran. Koristeći drogu godinu dana, nikada nisam imao prehlade, imao sam kašalj (ja sam profesionalac), slabost, znojenje, neodlučnost, letargija kao posljedica menopauze. Bolovi u lumbalnom području, noge, jetra se zaustavila, pritisak se vratio u normalu, stolica je popravljena, i što je najvažnije, izgubio sam 8 kg bez ikakvih dijeta. Shvatio sam da Cardiceps daje vitalnost i ne sadrži hormone.

Moj unuk (1,5 godina) bio je alergičan. Moja djeca i prijatelji piju - svatko ima dobar rezultat. Moja mama, koja ima 81 godinu, izliječila je kronični sinusitis.

Cardiceps je gljivica koja služi kao prirodni antibiotik protiv virusa i bakterija (herpes, stafilokok, streptokok, itd.).

Ako je netko zainteresiran za moje podatke, možete me nazvati ili pisati - pokušat ću odgovoriti svima.

Želim čitateljima zdravlje, strpljenje i vjeru u sebe.

Korepanova S.N. 659651, Altai kr., Altai okrug, str. Altai Str. Yarkin, d. 9a, apt. 2.

Već nekoliko godina propisujem VN i liječim svoje biljke sa biljem. I onda sam pročitao članak "O parazitima će signaliti slinu" u "VN" br. 142 i odlučio provesti analizu sline na helminama u odsutnosti. Učinio sam sve onako kako je napisano, poslao u Saint-Petersburg Philippi prijenosa do 100 rubalja. Ali to je bio 2 m uzorak, ali nije bilo odgovora. Iako kaže da bi ga trebali primiti u roku od 10 dana. Ispada da ne možete vjerovati novinama i iscjeliteljima? Vrlo razočaravajuće!

V. Lobanova, Regija Arkhangelsk

Ed. - Nazvali smo Irinu Alexandrovnu Filippovu i zatražili da ubrzamo analizu. Imamo ovaj vrlo osjetljiv fungoterapevtu vjeruju i ujutro sam uživati ​​gledajući TV kanala, kada ona dijeli svoja iskustva s publikom.

Hvala vam puno za svoj rad na objavljivanju Vestnik Nadezhdy. Dugo vremena ne vjerujem u tradicionalnu medicinu. Ona ima sve čireve, obično nije izlječivo, ali samo izrezano, iako čini nešto za zdravlje ljudi - ali uglavnom za mlade ljude. Iako među ovim kontingentom zdravi - ne baš mnogo. Od mojih 200-250 studenata prve godine bez osteohondroze, samo je 5-7 ljudi došlo na vidjelo. Ostatak je bio vrlo primjetna odstupanja od norme.

Kroz svoje novine želim zahvaliti Maksimenku Yuri Iosifovichu iz Barnaula za ljekovitim sastavom bilja kojega je poslao od mastopatije. Ja sam bolovao od ove bolesti 16 godina, a sada sam uklonjen iz registra.

Jurij Iosifovich, čak i ako je uvijek toplina koju dajete bolesnicima, vraća vam se u stostupanjskom iznosu. Želim vam dobro zdravlje i uspjeh u svom teškom ali plemenitom poslu. Stvarno te poštujem.

Pročitao sam vašu literaturu i polako dodati moje znanje. Bavim se folklornim metodama već 25 godina, u početku je bilo nužno za moju majku, a zatim za prijatelja iz djetinjstva i na kraju sam. Vrlo rijetko su slova ljudi izliječenih glaukomom. Pisao sam o svom iskustvu u novinama Sankt Peterburga "Liječenje slova", mislim da je vjerojatno pisma izgubljena, napisao sam dvaput, ali, nažalost, nisam ga objavio. (GG - Nakon što sam pročitao nekoliko izdanja "LP", shvatio sam kako je publikacija bila nespecifična, iako su se nazivali kurativnim. Na nekoliko stranica novina pročitao sam fraza "Dobri ljudi, naprijed, tko može pomoći." Razmislite o tome koliko vremena možete izgubiti To je besmislena korespondencija. Naši čitatelji već su znali da se s takvim bolestima treba uzeti prema shemi hemlocka, ferule, sibirskog princa, onkolana, kuke vukova, itd., Od koje će bol odmah nestati. Možda su zaključili da je moje pismo glomazno? No, nakon svega, da biste se riješili nekih čireva, trebate dosljedno eliminirati ono što je doprinijelo njegovoj pojavi. Kao što sam bio tretiran solnim kupkama (čišćenje na staničnoj razini), sve sam detaljno obojio, spominjući da sam prije ovih kupki uklonio kamenje iz žuči i riješio se glaukoma. Već 4 mjeseca dolazi pisma iz susjednih zemalja - Bjelorusija, Ukrajina, Litva, Kazahstan, iz Rusije: Moskva, Vladivostok, Krasnoyarsk itd. tražeći ispisati kako se nositi s tom nesrećom. Ispis u novinama, čak i ovaj dio ljudi koji čitaju "VN", može se prijaviti.

Jedna katarakta uspješno je uklonjena odmah, ali mikrokirurg upozorava: ako ne uklonite glaukom, možete izgubiti pogled na operiranu oči. Bio sam uzrujan. Oboje, nije odmah uklonjeno, a još uvijek postoji katarakta drugog oka.

U predvorju bolnice primijetio sam poznati naziv I.P. Neumyvakin - prema njegovoj metodi, već sam očistio cijelo tijelo. Otvoren "Vodik peroksid - mitovi i stvarnost", gdje žena piše: oslobodio se glaukoma. Ona je 65 godina, ja sam 47. Mislim da moram pomoći. Vratila se kući, au razgovoru jedan od mojih prijatelja rekao mi je: nisi li poludio sat vremena - pio vodikov peroksid? Ali tada sam upoznao starog prijatelja koji kaže: "Pio sam dugo vremena i riješio se toga i toga." Pa, odlučio sam. Redovito čišim crijeva, žuči i krv. Budući da se kamenje i dalje oblikuje.

Počeo sam uzimati peroksid 13 dana prije mog posjeta mikrokirurga. Na 4. kapi recepcije u mojoj glavi, nešto se počelo događati: trenutna bol i nešto neobjašnjivo iza očiju: ne taj pritisak, a ne nešto drugo - bio sam zbunjen i stavio lice Sveti Charbel na moje oči i počeo ga pitati za pomoć - ukloniti uzrok boli koji me zastrašuje. I počela je čitati "Oče naš", nije imala vremena završiti molitvu - sve se smirilo. Zatim sam pio peroksid i otišao u krevet s licem u oči - nije bilo boli. U određeno vrijeme otišao je na recepciju. Šetnem hodnikom s kirurgom, kaže: "Ja sam vas potpisao, nakon 3 mjeseca, idete uklanjati glaukom". A kad sam počeo gledati uređaje i rekao: "Čudno, ne vidim glaukom." Pozvala je profesora na odjelu, također nije pronašla ništa. Gledaju jedno drugo i kažu: "Sigurno su pogriješili." Nisu bili prvi koji su to odredili, poznati liječnik pomno je ispitivao sate 5 s različitim kapljicama, u različitim kutovima. Mjesec dana kasnije lokalni stručnjak za oči prekrio je ovu dijagnozu na karti. Uostalom, ono što je zanimljivo, apsolutno nitko od liječnika nije tražio uzrok 2 katarakta i glaukoma odjednom. Samo je netko upitao: "Što je ozlijeđeno? Je li nešto izazvalo problem, poput visokog krvnog tlaka? "

Ja nisam liječnik - ja sam učitelj, ali sami su sami zaključili zaključke: snažna nervozna iskustva, klimakterijumom, slagging, pojavu bolesti štitnjače (kasnije je postalo jasno). Iako su prije operacije sve analize bile normalne.

Žene! S početkom menopauze vodite brigu o svom zdravlju, pregledajte ga, tako da ne požalite izgubljeno vrijeme.

Sada imam katarakte drugog oka, s kojim se želim nositi s popularnim metodama. I to je ispostavilo - bolesti oka, uglavnom povezane s krvlju. U kojem stanju su krvne žile, ako postoji varikozna dilatacija ili tromboflebitis - potrebno je popraviti jetru i krv. I drugi uzrok može biti cervikotorazna osteokondroza.

Okrenuo sam se dobrom iscjelitelju, ako zajedno s unutarnjom orguljom zavrnem molitvu, to znači da ga vidim! Pitam gdje početi? - Počnite s cervicothoracic osteochondrosis. - Kako? Ja sam i sam masiran s morskom krastavacem ulja u Kasianu (gotovi tečajevi). Kažete, brtvljenje soli oko vašeg vrata se prebaci s kralježaka na lijevu stranu, a pečat pršti venama na glavu. Kada hodate, imate "pijani" hod - to je suženje moždanih krvnih žila, sve jedan za drugim, i to je da se sve obrnuto, kako bi se jedan za drugim eliminirao. I shvatio sam da je to sustav namijenjen i implementiran.

Koja je upotreba kapanja u oči ako se uzrok ne ukloni iznutra? Sjeo sam i napravio shematski plan i otišao na posao.

1. Provela je cijeli niz masaža s metodom od 7 dana, 7 dana pauze i ponoviti 7 dana masaže. Izljev soli, šljaka i kiselina donio je muža u stanje šoka. Za ruke su se protezale bijele niti, kao da ne stavljate ruku na leđa, već na tijesto za palačinke. Usput, ova masaža može očistiti zglobove i površinu kože. Nakon masaže, leđa je bila "tanji" za 4 cm, a škripanje u vratu nestaje kad se glava okrenula, leđa se počela savinuti, a bez problema se lijeva ruka može podići na bilo koju visinu.

2. Provodio je tijek čišćenja kanala za uši gornjih sinusa (potrebno je ukloniti sve što može podnijeti pritisak na posude u samoj glavi), fitocline od iscjelitelja Kurorennoy (iz ljekarne). Zbog vlastitog interesa stavljam sve što su svijeće stavljale u staklenku, pitanje: gdje mi je ovaj smeđi položaj u glavi? Čujem bolje, tinitus je postao isprekidan.

3. Vidio mumiju vodikovim peroksidom (1 sat - 25 dana). Mumiyo je vazodilatator. U svakom trenutku, mumiyo je uspjeh, sadrži 80 komponenti vitalnih tvari. Zbog činjenice da je krv ukapljena - bolesti srca se izliječe, jetra se oporavlja (hepatitis C nestaje također). Prometne gužve u krvnim žilama su eliminirane, lumen je povećan, što znači da će krv proći kroz limfe u pravi korak. I tijekom recepcije, mnoge druge čireve će nestati. Peroksid, koji ulazi u tijelo, podijeljen je na vodu i atomski kisik, što nam je potrebno zbog nedostatka kisika - organi počinju gušiti, deformirati, trosku. Više od 10 kapa. Na recepciji se ne može otrovati i voda može biti, u svemu nam je potrebna mjera.

Mumiyo je kontraindiciran zbog trudnoće, dojenja i osobne netrpeljivosti. Mumija prijema može biti do 2 godine uz prekide, čim se buka u ušima potpuno nestane, moći će se kapati sok ljekovitog bilja. Njezin pijani hod je nestao, sjećam se, moja snaga se povećala.

4. Pijte sok od mrkve, 3 stacks. po danu borovnica. Na recepciji, oculist je rekao da je rasta u katarakti prestao, pritisak očiju bio je normalan. Ovo je bar malo, ali pobjeda! U tehnici za aplikator Kuznetsova je pročitao da se dijagnoza može izvesti na stopalima. Dakle, ako je bol ili ukočenost ili osjećaj da prst pored malog prsta bude povučen poput kliješta - to je signal cirkulacijskih poremećaja u mozgu. Prilikom soljane kupelji ovaj se osjećaj pojačavao, a potom postepeno nestao.

5. Za oči sam napravio kontrastne kupke, Kuznetsov je aplikator trebao biti stavljen na zatvorene kapke i na vrhu opterećenja - težak 200 g 15-20 minuta - krvotok je vrlo dobar. Vremena? Glavna stvar - cilj, strpljenje i ustrajnost. Sve se godinama skupilo u nama i želimo se brzo nositi - to se ne događa.

Hvala vam na knjizi "Folk metode liječenja bolesti štitne žlijezde".

Morate se održavati stalno - pogotovo jer endokrinolog nije ništa odredio. Sada se podupire samom travom i mumiyo. Iz knjiga koje ste mi poslali, shvatio sam: kada je tumor bio - potrebno je profilaksu 2 puta godišnje.

6. Fibromom se uklanjao prema postupku Valentine Travinki s plavom glinom.

7. I deset godina nakon toga pojavio se mastopatija, koristila je Feokarpin i nosila lice Sv. Charbela 7 mjeseci, doktor nije pronašao čvorove.

8. Iza uha je postojala lipoma, velika krtica rasla je oko vrata, bilo je hrpa papiloma - s unosom peroksida unutra i trljanja od lipoma nije ostalo tragova. On je navlažio kantu s peroksidom - papilomi su pali i papilomi su pali.

Vidim da mnogi vršnjaci samo piju pilule, priroda ih ne zanima, a potom se bore za operaciju.

Neka vam Bog blagoslovi. Stvarno mi se sviđa moto vaših novina.

Mikhaleva, Lyubov Anatolyevna.

188852, Leningradska oblast, okrug Vyborgsky, naselje Pesochnoye, ul. 50 godina od listopada, d. 19, ap.16.

Želim izraziti svoju duboku zahvalnost zbog činjenice da svake godine šaljete mi novine "VN". Zahvaljujući vašim tinkturama (znam da ih šaljete samo svojim čitateljima) - ne koristimo druge lijekove i osjećamo se dobro.

S velikim poštovanjem, A.G. Uzkov, Mirny, rep. Sakha (Yakutia).

Nekoliko godina pišem svoje novine. Sada postoji mnogo publikacija o zdravlju, ali prije toga nije bilo gotovo ništa. U jednom trenutku, knjige su prodane GS. Shatalov. Kupio sam i pročitao neke od njih. Bilo bi lijepo susresti svoje novinare s ovim prekrasnim liječnikom i naučiti nešto zanimljivo za čitatelje novina. Dr. Shatalova je liječio one koji su napušteni u bolnicama.

Zahvaljujem vašem timu za korisni rad za ljude.

Firsov G.N., Altai kr.

Vaš phytotherapist piše za vas. 1999-2004 Provedio sam akciju, obično nazvan eksperimentom o korištenju bijele Potentile u medicinskoj praksi kako bih otkrio istinu i fikciju o ovoj trendovnoj travi. Uzbuđenje je podigao V.V. Kunitsyn. Od prve publikacije o bijeloj lapatka u "AiF" (devedesetih godina) vrlo sam blisko komunicirala s ovim aktivnim i energičnim čovjekom (sada i dalje budem prijateljica sa suprugom (sada udovica) - Elenom Mikhailovna. Zbog toga je postavila vlastiti plantaž (iako je lavovski dio grmlja dobio kasnije od Ananie Sergeevich Karpyuk iz Ukrajine). Šteta što je Vladimir Viktorovich i ja imao drugačiju viziju ovog problema. On je nastavio slati članke u G.K. Link na brojne popularne publikacije, ali moj prijedlog - da počnem liječiti onima koji to žele - nije podržao. Vjerovao je da je "distribuirati korijen za ništa nije najviša glupost". Neposredno prije njegove smrti, on je poslušao moje preporuke - da prati rezultate primjene Potentille onima kojima su poslani sirovine. Konačno, on je uzeo u obzir da je to važno. Ali do danas nije bilo takvih podataka, osim za moje (izjavljujem sa svime odgovornim kao stručnjak na VNIIGPE-u s višegodišnjim iskustvom: pretraga je provedena u skladu sa svim pravilima ispitivanja). Šteta je, jer se eksperiment može odvijati 3-4 godine ranije. Trenutno, imam plantažu Potentilla dovoljno za rad. Liječenje ne pokriva 117 ljudi (kao što je prijavljeno 2000.), ali najmanje 500 ljudi (one koje primam do danas). Glavni rezultati (uključujući i udaljene - što je vrlo važno) objavljeni su tijekom cijelog eksperimenta, mnogo zanimljivih materijala još nije obrađeno. Ne pretpostavljam da procjenjujem što neke popularne publikacije pišu o bijeloj štipaljki (gledam kroz puno literaturu za biljnu medicinu da znam zašto su ljudi zainteresirani?) - Ne želim to raditi. Nije uvijek moguće sve pokriti sve tečno. Dakle, "Glasnik nade iz naše kuće" br. 11 i "Folk metode liječenja bolesti štitnjače" donijeli su me jedan od pacijenata, privlačeći pozornost na objavljivanje na bijeloj kobasici.

Galina Ivanovna, pitam vas u odnosu na tiskane da mi daju jasan odgovor osobno i na stranicama vaše publikacije. Prvo, vjerojatno će biti potrebno provesti obrazovni program o autorskim pravima i intelektualnom vlasništvu kod nekih vaših biljara, koji odgovaraju mojem otkriću.

S iskrenim poštovanjem i dobrim željama.

Kayukova Valentina Anatolyevna.

125364, Moskva, a'â 102.

Blagoslov s Južnog oceana

Do nedavno, Noni sok nije bio zanemaren istraživačkom medicinom. Međutim, polinezijci ga koriste više od 2000 godina kao sredstvo protiv svih bolesti: raka, zatajenja srca, dijabetesa, artritisa, visokog krvnog tlaka, virusnih infekcija itd. Prijateljsko stanovništvo otoka, koje je generacijama uskraćivalo medicinu bijelog čovjeka, koristi Noni kao od glavnog medicinskog medija tako dugo da su napravljene brojne legende o tome.

Noni sok nema kontraindikacije, može ga koristiti odrasle osobe, djeca, trudnice i majke. Posljednjih godina znanstvenici i liječnici u SAD-u, Francuskoj, Japanu i drugim zemljama svijeta ozbiljno proučavaju Noni Morindu.

Tvornica soka osnovana je 1996. godine. Ona dominira svjetskim tržištem i jedina je tvrtka koja kontrolira cijeli proizvodni proces - od žetve do izlaza gotovog proizvoda. Tvrtka ima mnoge patente i zaštitne znakove koji jamče kvalitetu proizvoda - jedina tvrtka na svijetu ima svoj vlastiti istraživački laboratorij s stalnim liječnicima i svjetskim znanstvenicima koji proučavaju plodove biljke Morinda limonolistnaya.

11. veljače 2004. Tahitian NONI International dobio je posebnu nagradu UN za izvanredan doprinos i društvenu odgovornost za poboljšanje životnog standarda ljudi u različitim zemljama svijeta. Sok konzumiraju ljudi iz 83 zemlje, otvoreno 48 ureda i Noni kafića širom svijeta.

Za više informacija obratite se predstavnicima tvrtke na telefon: 8-903-997-35-26.

Gorlova Elena Vasilievna, 630066, Novosibirsk, POB 14.

Legenda o našem vremenu

Šaljem ovaj članak iz časopisa Hour for You, mislio sam da bi se želio upoznati s Eldarom Khanovom. Danas sam otišao iz misli u glavi iz ovog članka i iz vida hrama: "Postojala je Rusija, postoji i bit će, dok takvi ekscentričari žive!" Sve je u redu za vas. Sretno. Zdravlje.

Vaš redovni pretplatnik i distributer "VN" Mironova LR,

Leninsk-Kuznetsky, područje Kemerova

Čarobni san, ili kako je jedan čovjek sagradio hram

Na obali Volge, nedaleko od Kazana, nalazi se ekumenska crkva svih religija Eldara Khanova. Kad su mi to rekli, nisam vjerovao. Izgledalo je posebno sumnjivo da je "ovaj hram veoma velik i lijep" i da ga je "jedna osoba izgradila".

Priča je bila istinita. Shocked, hodam oko hrama nekoliko sati i fotografirao ovo osmi čudo svijeta iz svake nove točke. I nisam mogao komunicirati s vlasnikom. Osim toga, on nije samo umjetnik, već i iscjelitelj, vrlo uspješan. A budući da on ne uzima puno novaca od ljudi (koliko to daju, hvala za to), nema kraja životnog reda koji se proteže u njegov dom. Pokušao sam ti reći da sam došao razgovarati s njim barem u dvije riječi, ali vlasnik nije mogao izaći. Dovoljno je razumljivo - ljudi su došli s njim s nesrećom, a ja, s ležerno zanimanjem...

Ali nitko me nije smetalo gledati. Divio sam se tim šatorima i makolama, kockicama i zvjezdicama, stubama i štapićima, pokušavajući shvatiti što znači religija. Samo mi je pet religija postalo poznato...

I povijest nastanka ovog izvanrednog hrama i zaista izgleda kao legenda. Kaže se da je Eldar Khanov, musliman po vjeri, jednom sanjao o Isusu Kristu i rekao mu:

- Morate izgraditi hram svih religija.

- Kako mogu izgraditi ako nemam novca, nema snage, nema talent za ovo?

Gospodin odgovori:

- Nije tvoja zabrinutost. Sutra morate otići do staje, uzeti alate i početi raditi.

Tako je i učinio. Probudio sam se u 6 ujutro, oprati i otišao u staju. I doista je postojao vrećicu i piknik, a ne njegov. Odakle su došli? Istaknuo je temelje slijedeći primjer njegove zapletke i počeo kopati rov. Dva sata radio - njegov susjed, novi ruski, ide i pita:

- Što ćete graditi?

- Želim izgraditi hram.

- Jedan?! Jeste li ludi?

- Ne, želim, i to je to!

- Ovdje, za nekoliko dana, moj majstori su pušteni - pristupit ću im i doći k vama. Da, i ostala je neka cigla - to će vam biti korisno - rekao je.

Tamo je sve počelo. Glasine govore da je Eldar Khanov izgradio hram bez trošenja denara na njemu: plivao je u rukama... Sada kompleks hrama ima teretanu, zvjezdarnicu, liječnički centar za liječenje ovisnika o drogama, koncertnu dvoranu, umjetničke radionice. Eldar planira očistiti polju na obali Volga i tamo postaviti dječji centar za rehabilitaciju. Bog mu daj! I susjedi su zadovoljni time. Pogotovo muškarci, bivši pijanci:

- Kad jednom odete na iscjelitelj i miru ste pola godine. Kako se povlačiti za loše, sjetite se - i opet sve je u redu. Ovdje je opet došao.

- Što je "još", jer je sve tako dobro? - Zanima me.

- Tako da čudo ne završi, kaže jedan od njih.

I svi, koga sam pitao o Khanovu i njegovoj zamisli, rado su dodali novi dojam ovoj nevjerojatnoj priči, na svoj način razumijevajući njegove motive. Ali, uvijek je bilo uvjereno da je ta osoba zače i obnovila, i da već dugi niz godina nijedna nečistoća nije zaglavila njegovo ime. Nijedan od ljudi koje sam upoznao, bilo daleko ili blizu, nazvao je Eldar Khanov samo-služi, zlo ili beskrupulozan. Mnogi smatraju ekscentričnima, većinu - izabranom Bogom, obdarenom posebnom moći. A tu su i oni koji u ovom čovjeku vide tvrdoglavog radnika, tvrdoglavog i moćnog, koji se ne može pobijediti ni od čega.

Tamara Gulina, Kazan.

Ed. - U zbirci za liječenje dijabetesa već su objavljeni o hramu svih religija. Vrlo smo zainteresirani za ovaj materijal, a odlučili smo ga podijeliti s Pavlovom, Viktorom Nikolayevichom. Nakon nekog vremena primili smo pismo od njega.

"Nakon čitanja materijala, želim reći sljedeće: Divim se i klanjam Eldaru Khanovu, koji je sam izgradio Hram. Naravno - ovo je podvig. Međutim, ovo remek-djelo nema nikakve veze s religijom, osobito s pravoslavljem. Vjerojatno znate o ekuminičkom pokretu (pokret za ujedinjenje svih crkava). Cilj je jedna religija svih naroda svijeta. Utemeljeno je Svjetsko vijeće crkava, u kojem postoji promatrač iz Ruske pravoslavne crkve, ali ne više. Postoji ideja: izgraditi hram svih religija na Teletskoye jezeru. Iskreno, zapravo nisam zainteresiran za ovo. Teško mi je zamisliti takvu sliku: iz minare, mula poziva muslimane da se mole, u ovom trenutku snažan, mnogo glasan zvon dolazi iz zvonika pravoslavne crkve, šaman pokuca na tamburi u predstojećem ulasku u hipnotički trance itd. itd Danas, prema mojim opažanjima, najčešća religija je vjeru u Boga s odbijanjem svećenstva. Među kršćanima (katolici, pravoslavci, itd.) To je razvijenije, među muslimanima je manje, ali postoje i njihovi vlastiti trendovi i sekte. Mislim da je to još jedan pokušaj pomirenja, ako ne i svih religija, zatim islama i kršćanstva - to je sigurno. Najviše me se divio stvaranju E. Khanova, koji je po mom mišljenju izgradio jedinstvenu arhitektonsku strukturu. Možda, pa čak i jako puno - bit će kršćana, muslimana i samo znatiželjni. Po mom mišljenju - ovo je dobro, čak i jako puno! Pomozite i blagoslovite! "

Victor Pavlov, str. Chemal.

Ed. "1. rujna, mi u Belokurikha otvorili smo ogranak fitokentra Praskovya. Zabilježite telefonom: 20-9-87 kod administratora Berezine Valentine Vasilyevna i u našem uredu.

Ed. - Bilo je izvješća da je u poštanskim uredima. Tula, Tver, u nekoliko sela i regija, ljudi su odbijeni pretplatu, navodeći činjenicu da nisu pronašli katalozi "Herald of Hope", iako se pretplatimo na naš pretplatnički indeks 11499 u svakom broju novina.

Svatko tko želi primiti "VN" svaki mjesec predlažemo da ispunite ovaj obrazac i pošaljete ga u uredništvo. Novine će u potpunosti povjeriti vašim poštanskim sandučićima.

Želim primati 5 primjeraka novina svaki mjesec.

Prezime Ime Patronimic

Poštanski broj, regija, okrug, grad, ulica, kuća, zgrada, stan