Search

Početna Ugodno liječnik Shuboshi

Ovaj uređaj je kućni liječnik Shuboshi koji se slučajno pojavio kod kuće. Tata je prodao svog prijatelja na poslu (prije devet godina). Sam položio "liječnika" sebe i ležao, a zatim odlučio prodati, ali i nije uspio. A kad mi je sestra oboljela od bronhitisa, odlučili smo ga pokušati u akciji. Pročitajte prve kontraindikacije.

Prikladan liječnik tretira širok spektar bolesti, koji utječu na biološki aktivne točke tijela koristeći magnetske magnetne ploče na kineskom akupunkturnom sustavu. I dobro je da je još jedan list s dijagramom ovih točaka pričvršćen za upute za uporabu.

I uputa je napravljena u obliku knjige (to je sve na fotografijama) vrlo je zgodan. Postoji svaka bolest koju uređaj tretira - postoji odjeljak s korak-po-korakom preporukama. Uređaj se također može koristiti za preventivne svrhe. Liječenje sestrom s ovim uređajem pomoglo je da bronhitis nije započeo i brzo se oporavio. Masaža je apsolutno bezbolna. Moguće je lagano trnce, ali to je ako postavite jak signal. Ali uglavnom se ne primjećuje. Uređaj je automatski, samo trebate postaviti timer, prilagoditi signal i leći dolje da biste poduzeli takvu biološki aktivnu masažu.

Ako dobijete Shuboshi - kupite. Pokreće se s jednom baterijom. Nema kontraindikacija, naravno, možete se posavjetovati sa svojim liječnikom, to neće biti štete. Širok raspon bolesti spada pod prevenciju i liječenje. To su bolesti povezane s gastrointestinalnim traktom, nesanicom, gihta, hemoroida, otežano disanje, bronhitisa, migrene, išijasa, nervne napetosti i boli u ramenima. A još nisam sve ovo nabrojala. Nije se dogodilo prodati uređaj, ali sada neću.

Pregled kućanskih aparata

Poruka MaMash »Mon Jan 01, 2010 19:27

Syringa poruka »Pon 01.01.2010. 20:02

Syringa poruke »Tue Nov 02, 2010 12:03

Uređaji Domaći liječnik - druga panaceja ili druga lutka?

Poruka Antonine »Mon Nov 29, 2010 21:20

Poruka miroslav »Mon Nov 29, 2010 21:31

Poruka Utah »Mon Nov 29, 2010 22:53

Lasersko čišćenje krvi

Post by medvejonok409 »uto kol 23, 2011 19:56

Poruka od medvejonok409 »Wed Aug 24, 2011 09:46

"Kućni liječnik", spašavanje života i očuvanje zdravlja!

Ovo ne može biti!

Liječnici su joj dali strašnu dijagnozu. Liječenje bolesti nije uzeta. Živjela je samo na lijekovima protiv bolova... Jednog dana, sin je donio mali disk i pričvrstio ga na tijelo pacijenta. Dva dana kasnije, majka je osjetila povećanje snage, ustao (jer je prije nego što je bila spuštena!) I čak je izašla na ulicu! Svatko tko zna za njezinu bolest, ta je činjenica bila šokirana.

Priča o kojoj su mi rekli u klinici u Moskvi, a istina izgleda fantastično. Nazvao sam tu ženu, a potvrdila je sve do posljednje riječi - tajanstveni disk s lijepim hologramom uistinu je spasio život i obnovio joj zdravlje: prošlo je najjače grčeve cerebralnih žila, bol u zglobovima i čir na želucu.

Naravno, čuda se događaju u medicini. Ali možda je NEOapplicator učinkovit samo za one koji vjeruju u njega? Samo-sugestija, znaš, velika moć. Međutim, čudo biokorezor, kako se ispostavilo, već je poznato svjetiljkama medicinskih znanosti. Prije nekoliko desetljeća ovaj je bioenergetski uređaj razvijen u Lenjingradu. Dugo je vremena NEOapplicator korišten samo u zatvorenim medicinskim ustanovama, uključujući središnju bolnicu FSB-a. U Lenjingradu su među znanstvenim elitama bile legende o biocorektoru - napravu koja pacijentima daje energiju života.

Polje NEO-aplikatora utječe na fokus bolesti, čime se stanice oboljelog organa postaju aktivnije, samočišćenje, oslobađa od troske, poboljšava njihova zasićenost kisikom. To je osnova učinka NEO (normalizator energije razmjene informacija). Vrlo je jednostavno koristiti. Disk je pričvršćen na oboljelo područje i nosio do oporavka (puni tečaj - 3-4 tjedna).

Što Ministarstvo zdravstva smatra?

Dobra vijest bila je da biocorektor ima patent.

Popis biocorektora izlječivih bolesti:

- bolesti kardiovaskularnog sustava: hipertenzija, angina, vaskularna distonija, srčani udar, stanje nakon moždanog udara, varikozne vene, oticanje nogu;

- lezije mišićno-koštanog sustava: osteochondrosis, išijas, bolesti zglobova, artritis, artroza, miozitis, uganuća;

- bolesti gastrointestinalnog trakta: gastritis, kolitis, peptički ulkus, bolesti duodenuma, jetra, žučnog mjehura;

- neurološki, neuropsihijatrijski poremećaji: sindromi boli, umor, glavobolje, stresne stanja, neuroze, poremećaji spavanja, kronični umor;

- bolesti mokraćnog i genitalnog sustava: bolesti urinarnog i žučnog kamenca, impotencija, frigiditeta, prostatitis, adenoma prostate, upala ženskih genitalnih organa, kršenje ciklusa;

- Bolesti gornjeg respiratornog trakta: tonzilitis, kronični bronhitis, rinitis, kašalj, bronhijalna astma, gubitak sluha, alergije.

Zavidni popis, zar ne?

Ovaj se uređaj ne može kupiti nigdje. No, čak i sada, kada se NEO može kupiti, malo je vjerojatno da će čudo aplikatora biti propisano pacijentima kao aspirin. Možda je razlog još uvijek u istom nepovjerenju na sve nekonvencionalne? I općenito, tko zna, postoje li slučajevi oporavka, što liječnici sami iznenađuju? Da bismo provjerili stvarne mogućnosti ne-aplikatora, okrenuli smo se službenim izvorima. Kako se ispostavilo, znanstvenici iz Ministarstva zdravstva Ruske Federacije dali su povratnu informaciju o biocorektoru.

Istraživanja su pokazala da biokorektor brzo ublažava bol, ponekad u prvih sati ili dana izloženosti, bol može povećati, budući da bolest dolazi u suprotnosti s terapeutskim učinkom uređaja. "Provokator oporavka" naziva se medicinom noviteta.

Kada se razbolimo, počinjemo vjerovati u sve što na neki način olakšava našu patnju. Bilo koje, čak i privremeno, poboljšanje povećava prestiž droge iz kojeg je došao. Ali, kao što je poznato, ono što je prikladno za jednu, uopće ne odgovara drugima. Je li NEOapplicator univerzalan? Odgovori naših čitatelja - ovo me je konačno uvjerilo.

"Beskrajno sam zahvalan našim stručnjacima za obranu za ovaj izum", piše L.N. Andreev, 71, Penza. - Imam dugu jezgru. Koliko je injekcija napravljeno! U džepu je nosio mnogo lijekova cijeli život. U studenom je počeo nositi uređaj, odmah je odbio injekcije, postupno je prestao piti pilule. Prije, nisam mogla spavati na lijevoj strani. Sada dobro spavam. "

"Niska naklonost prema tebi, kreatori biokorezora! Naša je obitelj slučajno kupila uređaj, ali mi uopće ne požalimo. Sedam mjeseci sam izliječio gastritis i bol u jetri; djeca imaju modrice i bumps. Na njegovo iznenađenje nestali su njeni zetovi astmatični napadi. Poznati su za 9 sesija, dobili su osloboditi od ružnih vaskularnih čvorova i plave boje ispod kože (varikozne vene). A on je pomogao mnogo više. Nema riječi NEO - stvarno kućni liječnik! S poštovanjem vaša obitelj Smirnov. "

Anna Semenovna, umirovljenica, osoba s invaliditetom iz druge skupine: "Upotrijebila sam NEOpplicator dva mjeseca. Moji zglobovi su ozlijeđeni. Prije, nisam mogla hodati, a sada ču i kuću. Ono što nikada prije nisam pokušao je sve beskorisno. Jednog dana moj djed mi je uzeo pola mirovine i, bez da je ništa rekao, kupio je NEO. Ne žalim - zdravlje je važnije. "

Usput, NEOpplikator ne može samo izliječiti nego i zaštititi od mnogih bolesti. Dakle, ublažava stres, poboljšava imunitet, performanse, "izbacuje" nesanicu. Stoga se preporuča zdravi ljudi.

Da, iako biokorektor je pristupačan, još uvijek nije jeftin. Međutim, ako proračunate s kalkulatorom koliko će vam lijekovi koštati za liječenje bolesti koje vas kucaju (pogotovo kronične u akutnoj fazi), tada je dobitak od stjecanja NEO očigledan. Troškovi će biti puno puta manji, jer život biokorekata je nekoliko godina. Usput, odmah su osjetili umirovljenici koji imaju sve mirovinske rublje - sve više i više starijih ljudi dobiva povjerenje u novi alat.

Izložba i prodaja biokorekata, kao i konzultacije o njezinoj upotrebi, održat će se 1. prosinca u Irkutskom od 9 do 10 sati u Palači kulture koja mu je dodijeljena. Gorky na ulici. K. Zetkin, 13a.

Cijena uređaja iznosi 660 rubalja.

Da bi se dobio popust, obvezan je predstaviti popustni kupon iz novina (za jedan kupon možete primiti 9% popusta na uređaj). Broj uređaja je ograničen! Postoje kontraindikacije, potrebna je savjetovanja stručnjaka.

Prije uporabe pročitajte upute.

Fizioterapeutski uređaj MEDPRIBOR SPB "Medicik 4" - Moj neizostavni kućni liječnik - fizioterapija kod kuće (detaljni pregled fotografija).

dostojanstvo

mane

detalji

Prije tri mjeseca sam kupio ovaj uređaj - "Medicom 4." Prije toga nisam planirao takvu stvar, to je slučajna kupnja. Ali budući da imam zdravstvenih problema, naime, sa leđima, ovo neočekivano stjecanje bilo je potpuno opravdano.

Odmah ću reći da sam kupio ovaj uređaj na preporuku, moj prijatelj je imao i velike probleme s kralježnicom, i uspješno ih je liječila ovim čudotvornim strojem. Osim toga, uređaj "Medicom 4" uspješno se koristi u fizioterapijskim sobama ambulantnih usluga, uključujući i za liječenje bolesti djetinjstva. Kao što kaže izreka, "mjere jednom". U početku sam bio vrlo skeptičan zbog svojih oduševljenih recenzija, ali budući da sam prijatelj ima visoku medicinsku diplomu, odlučio sam pokušati koristiti svoj telefon oko mjesec dana. Bio sam toliko zadovoljan rezultatom da sam odlučio kupiti uređaj za sebe.

Evo pakiranja uređaja na vrhu. Već se navodi bolesti u kojima se ovaj uređaj može koristiti:

Pogled sprijeda na prednjoj kutiji:

Na donjoj površini kutije:

Ovdje su najosnovnije informacije, uključujući kontraindikacije, odredište i shemu samog uređaja:

Prikaz okvira od kraja:

Na stražnjoj strani kutije, uz naziv tvrtke i broj potvrde registracije.

Komplet uređaja uključuje dvije brošure - priručnik o primjeni i upute za korištenje uređaja, plus knjigu o jamstvenom servisu, samom uređaju i mrežnom adapteru. Usput, jako mi se sviđa činjenica da uređaj radi s mreže. Nema potrebe za napunjenjem ili umetanjem baterija.

Priložene brošure - vodič za praktičnu primjenu.

Upute za uporabu aparata

Knjiga s potvrdom o prihvaćanju i jamstvenu karticu

Detaljnije ću reći o priloženim brošurama. Prva su upute za uporabu. To uključuje uređaj i krug uređaja:

Osim toga, opći opis načina rada ove jedinice ima ih deset:

To također uključuje uvod, koji sam pažljivo proučio:

Zapravo imenovanje aparata:

Načelo uređaja:

Slijede tablice o korištenju uređaja, ovdje opisuju opće načine rada za različite bolesti:

Upute za uporabu, uključujući kompletan popis bolesti za koje možete koristiti uređaj "Medicom 4":

Malo ometao pregledavanje brošura jer želim prikazati fotografiju potvrde o registraciji i licencu za proizvodnju ovog uređaja:

Vratimo se priloženim brošurama - u nastavku je priručnik o praktičnoj uporabi uređaja, to je sadržajni zapis, u njemu je mnogo informacija:

Ovdje su detaljnije opisane metode primjene i područje utjecaja uređaja:

Koristim uređaj vrlo često, pa sam već proučavao gotovo sve tehnike i načine rada. Više ne gledam u knjigu, princip rada uređaja je jednostavan, samo trajanje i razina izloženosti električnoj stimulaciji i promjeni svjetlosti.

Na taj način izgleda sam uređaj:

Dakle - mrežni prilagodnik na njega:

Duljina kabela prilagodnika iznosi 1,5 metra, dovoljno velika da radi bilo gdje. Tijekom uporabe uređaja nikada nisam koristio produžni kabel.

Ovo je pogled na uređaj s leđa, ovdje su navedeni proizvođači i tehničke karakteristike:

Priključnica za povezivanje adaptera:

Gornji dio uređaja je širok, donji je sužen, vrlo je prikladno držati ga u ruci.

To su glavni pokazatelji i gumbi za odabir načina rada, sve je jednostavno i jasno, velika slova se ne brišu, boje su svijetle.

Ovdje možete vidjeti da je odabran četvrti program (mišićno-kožni sustav) i minimalna razina električne stimulacije.

Ovdje se šesti program (endokrini sustav) i gotovo maksimalna razina električne stimulacije postavljaju pomoću gumba za odabir načina rada.

Ovako izgleda uređaj tijekom rada, crveni spektar:

Plavi spektar crvene:

Tijekom rada dolazi do izmjenične i istovremene izloženosti različitim radijskim bojama (kvantna terapija) - crvena i plava. Možete ručno podesiti kontinuitet i frekvenciju zračenja.

Bolje je vidjeti svjetlosni efekt u mraku:

Na taj način uređaj izgleda izravno na poslu, u ovom slučaju aplikacija ide na koljeno, jer je nedavno došlo do ozbiljne ozljede:

Priča o mojoj interakciji s ovim uređajem je kako slijedi: u početku sam ga koristio na mom nesretnom leđima, imam izbočenja prsišta kralježnice, nakon dva tjedna korištenja, stalna bol boli nestala, utrnulost nestala u vrhovima malih prstiju, mogao sam sjesti za stol dugo bez konstantnog osjećaja nelagoda na leđima. Uz to, pričvrstiti uređaj na tzv. Grebene na leđima - dva mjeseca korištenja, značajno je smanjen u veličini. Nažalost, fotografija nije odmah.

U procesu rada, ovisno o odabranom programu, sam aparat mijenja intenzitet utjecaja - polako isprva, a zatim brže i brže. Kao rezultat toga, odabrani program završava vrlo brzim tempom. Osjećaji su sooo ugodni, gotovo zaspim dok uređaj radi. Učinak je vrlo primjetan, možete osjetiti vibriranje, trnce (može se podesiti), trnci i najugodniji u posljednjoj fazi - sve odjednom zajedno na vrlo brz način.

Prilikom prvog korištenja uređaja, odmah sam odabrao maksimalnu razinu električne stimulacije, ali u posljednjoj fazi toliko je jaka da sam sada zadovoljna prosječnom razinom.

Svugdje koristim ovaj uređaj - uglavnom, naravno, kako bi se uklonio sindrom boli, liječiti nesanicu, povećati imunitet (u djetetu) i samo opći jačanje i tonik. Primijetim učinak nakon desetak tretmana. Obično se tretiraju s tečajevima od deset do petnaest postupaka.

Budući da postoji mnogo aplikacijskih područja za "Medic 4", zasigurno još nisam doživio sve, ali u ovom trenutku vrlo sam zadovoljan rezultatima rada uređaja. Nadam se da će u budućnosti biti moj vjerni pomoćnik u složenom liječenju bolesti.

Naravno, preporučit ću ovaj uređaj, preporučljivo ga je koristiti samo nakon preporuka liječnika, svejedno se ne šale sa zdravljem.
Blagosloviti!

Almag-01 za kućno liječenje

Zahvaljujući svojoj jednostavnosti rada, svatko može koristiti uređaj Almag 01 za kućno liječenje. Uređaj je siguran za uporabu i nema nuspojava. Kućni liječnik "Almag 01" može se koristiti za prevenciju raznih bolesti, kao i na glavnu terapijsku metodu ili pomoćni element liječenja.

Uređaj je univerzalan. Njegova primjena pomoći će:

  • Ukloniti bol;
  • Ukloni natečenost;
  • Poboljšati mikrocirkulaciju krvi;
  • Odbiti sve sustave tijela;
  • Jačanje imunološkog sustava;
  • Ubrzati postupke regeneracije.

Prosječno trajanje sesije fizioterapije je dvadeset minuta. Poluge se preklapaju na patološku zonu. Trajanje postupka i broj sjednica ovisi o vrsti bolesti i o prirodi bolesti.

Prije nego što kupite Almag 01 za vaš dom i počnete koristiti uređaj, preporučljivo je da se posavjetujte sa svojim liječnikom. Budući da utjecaj pulsirajućeg magnetskog polja ima neke kontraindikacije, potrebno je precizno odrediti je li moguće koristiti Almag u vašem slučaju. Zbog toga je bolje konzultirati se sa svojim liječnikom.

Možete kupiti Almag 01 za kućne uvjete na web stranici finehealth.ru, kao iu ljekarnama. Treba biti oprezan s raznim vrstama dionica i paziti na varanje. Budući da je prva tvrtka za kisik LLC službeni zastupnik uređaja za magnetsku terapiju, cijena Almag 01 na finehealth.ru može biti niža od ljekarne.

Pregled pacijenata koji su kupili uređaj Almag 01 za kuću, potvrđuju učinkovitost uređaja. Nakon nekoliko treninga pacijenti su zabilježili poboljšanje općeg stanja i prigušenja simptoma bolesti.

UTMpk-01 "Par": recenzije

UTMpk-01 "Par" H se koristi u fizioterapijskim sobama, u proktološkim odjelima iu kući za liječenje kroničnih hemoroida i analnih pukotina.

Tretira se s pulsiranim magnetskim poljem i podesivom toplinom. Grijaći element se lako uvodi u rektum i fizički se fiksira u njemu.

Uređaj se preporučuje za korištenje Ministarstva zdravstva Ruske Federacije. Učinkovitost liječenja dokazana je dugogodišnjom kliničkom praksom i kliničkim ispitivanjima.

Recenzije TPP terapije

Klinička bolnica "Alternative"

Marat

19.05.2017. 14,50 | St. Petersburg

Prošlo je 5 treninga u klinici "Medica" na "Transaire-04" (monopolarni 1,2 mA). Razlog - mentalni stres, umor, stres. TES terapija je bolja od bilo kojeg antidepresiva (iako ih nisam koristio). Osobito u kombinaciji s tjelesnom aktivnošću, aktivnom rekreacijom i zdravom prehranom.

E.Orlov

27.04.2017 16.27 | St. Petersburg

U našoj klinici TES terapija se provodi uglavnom u liječenju ovisnosti o nikotinu. Pacijenti u kombinaciji s lijekovima propisali su tijekom 10 sesija bipolarne struje 1mA za 30 'dnevno. Ova tehnika pomaže pacijentima da prestanu pušiti u kraćem vremenu nego čak i uz uporabu akupunkture, što također štedi vrijeme i trud (uglavnom liječnika). Pozitivna točka je neinvazivnost tijekom liječenja.
Sada također primjenjujemo metode u liječenju alkoholizma, uporaba uređaja tijekom razdoblja terapije detoksikacija ima sedativni učinak, pacijentu treba manje sedacije, što također smanjuje vrijeme liječenja.
LLC "Centar za liječenje lijeka" NEVA "

Regionalni drţavni proraĉunski zavod za zdravstvo "Savjetodavni i dijagnostiĉki centar" Ministarstva zdravstva Habarovskoga podruĉja "Viveya" Habarovsk

20.04.2014. 02/16 | Kabarovsk

Naš centar koristi uređaj Transair-05. Koristimo ga u sljedećim uvjetima i bolestima:

- stresne situacije, stanja poput neuroze, sindroma kroničnog umora, poremećaja spavanja

- spinalne dorsopatije s sindromima cervikalgije, torakalgije, lumbodinije

- glavobolja raznih etiologija

- neurosenson gubitak sluha, kršenje mirisa nakon patnje ENT bolesti

- klimakterijska neuroza, endometrioza

Najučinkovitije liječenje TES terapijom bilo je u slijedećim bolestima:

1. Poremećaj spavanja

2. neurokirurška distonija

3. gubitak sluha neurosensona, kršenje mirisa

Razne glavobolje

Sindroma boli u spinalnoj dorsopatiji

Prosječno opterećenje uređaja 5 osoba po smjeni

Nema pritužbi na rad osoblja

Fizioterapeut Sidorenko Lee

Alexander Savelevich

01.12.2017 16.44 | Rostov na Donu

Moj pregled djelovanja Liječnika TES-03 je vrlo pozitivan: nakon 50 postupaka, bol u zglobovima stopala značajno je smanjen i bilo je nade da ću se riješiti zauvijek. Sada uzimam dozu napunjenog sredstva protiv bolova 2 puta manje od
ranije.

Sergey Yuryevich

16. 12. 2010 16.43 | Ivanovo

Upotreba TES terapije u liječenju upalnih bolesti crijeva (IBS, ulcerativni kolitis, Crohnova bolest, pseudomembranozni kolitis), u liječenju bronhopulmonalnih bolesti (traheo-bronhitisa, sindroma suhog kašlja), u pre- i postoperativnom razdoblju na trbušnim organima, razdoblje oporavka nakon oštećenja mišićno-koštane srži pokazalo je učinkovitost ove metode. Tijekom razdoblja pripreme za operaciju pacijenti mirno pristupaju operaciji. Izražena stabilizacija subjektivnog i objektivnog učinka, ubrzanje zacjeljivanja rana, smanjenje subjektivnog bolnog razdoblja, raniji oporavak fizičkog i prehrambenog stresa, a što je osobito ugodno, trajanje i upornost terapeutskog učinka. To je više puta potvrđeno usporednim zapažanjima pacijenata kako u bolničkim i ambulantnim uvjetima u dugoročnom razdoblju. Odsutnost štetnih reakcija, dobrobit pacijenata tijekom postupka omogućuje brzo prevladavanje nepovjerenja metode, proširiti indikacije za TES terapiju za bolesti s različitom složenosti, kombinacijom, uključujući onkopatologiju. Opći emocionalni odgovor pacijenata i stručnjaka na TES terapiju je više nego pozitivan.

Andrija

24.12.2014. 15.26 | Berezniki

Bok Upotrebljavao sam TPP uređaj dulje od 3 godine. za to vrijeme postao je neizostavna stvar za nas s našom voljenom, odmah smo osjetili njegove akcije nakon prve uporabe, kupljene na preporuku. Često me mučila bol u leđima, nakon primjene boli, vidno su izašla, a na mjestu gdje je postojao bol pojavila se neka utjeha. ako glavobolja boli znatno. isti učinak i s mamurlukom postaje osjetno lakši, a živac značajno nestaje. Tijekom 30-minutne sesije osjeća se kako dolazi određena udobnost i širi se po cijelom tijelu, osjeća se, pogotovo na mjestima gdje je postojala bol, čini se da se rastopi. Još jedna TE pomogla mi je puno kad sam razbio cervikalnu kralješnicu, skakajući s djecom na trampolin. Bez okretanja, pao sam na glavu i ozlijedio vrat. Bilo je užasno bolno i zastrašujuće. Biti u bolnici, moj najdraži dnevni set TE. Nakon 10 dana, neurokirurg je podvrgnut operaciji, a kralješnice su spojene pločom. Liječnici su rekli da sam sretan, kralješni kanal nije bio oštećen. Tjedan dana kasnije, tiho sam počeo ustati. Tjedan dana kasnije, bio sam ispražnjen. Kad sam pitao koliko sam se brzo popravio, brzo su mi rekli. Nakon što je provedena 2-mjesečna rehabilitacija i dnevna TE. Anemija lijevog ramena brzo je otišla i nezapaženo. Nije bilo tragova ozljede, osim ožiljka na vratu. Sada redovito radim u teretani, a gotovo svaki dan koristim TE, brže se oporavim, nema nuspojava. Želim reći o kvaliteti proizvoda. Za sav posao, nikad nije uspio, to radi kao sat. Promijenite bateriju na vrijeme i to je to. Sada o elektrodama. Kompletna s uređajem, elektrode su mnogo izdržljivije nego što sam kupio zasebno poslije. Bolje je imati elektrode s rezervom, no kao i bateriju. Općenito, vaš uređaj mi stvarno pomaže, za što vam toliko puno hvala. S poštovanjem, Andrew.

Viktorija

21.12.2014. 14:15 | Moskva

Neko vrijeme imala sam kronični umor i raspoloženje. Na savjet prijatelja je kupio uređaj. Uređaj je primijenio 3-4 puta tjedno prije spavanja 30 minuta. i doslovno u roku od 2 tjedna, počele su se pojavljivati ​​značajne pozitivne promjene u mom stanju, kao i poboljšanje spavanja i njegove kvalitete. Bolje je dobiti dovoljno spavanja. Prijatelji su počeli primijetiti da je postalo više mirno i pozitivno. Uređaj je vrlo jednostavan i vrlo kompaktan. Drago mi je što sam ga dobio)

Sergej

15.12.2013. 15.33 | Yaroslavl

Kupio sam TEP. Glavobolja puno manje, poboljšana, iritabilnost je nestala. Novac nije vjetar.

Vjačeslav Anatoljevich Ivanyukhin

12.01.2016 13.42 | Nizhny Novgorod

Naručio je elektrode. Nije jeftino! 500r., Za umirovljenika - to je novac. Za slanje je zatraženo još 300r. Pa, što da radim? Okrenuo je džep za još 300 r. Nakon 16 dana došla je kovnica na gotovinu. U omotnici su elektrode i prijevodni obrazac. Ne postoji dokument za kupnju. Morao sam izrezati oko 100 rubalja za korištenje usluge prevođenja. Sigurno sam zaglavio! Provjerio sam troškove polaska: 217r. http://russianpostcalc.ru/calc-history/dostavka-4660267.html i odveli su mi 300. O naknadi nije ništa rekao. Ove elektrode koštale su 100 rubalja, a zatim na dan tržišta. Gospodo, jeste li pokušali postati ljudi? Krahobory. Ako izbrišete recenziju - širite je tamo gdje je to moguće. Sretno što ne želite.

Eugene

09.08.2016 14.13 | Kalinjingrad

Uređaj je prikladan. jer je mali i radi na običnim akumulatorima. Ne možete vući veliki uređaj na cestu, i to je skupo, a ovo je prilično mala, leži u pretincu za rukavice i nije skupo. Na moru tamo da se, za rad ili gdje nema problema. Iz glavobolje, da od pritiska, dobro je pomogao.

Povratne informacije o TRANSAIR aparatima iz Mariinsky bolnice

30.05.2017 17.27 | St. Petersburg

Poliklinika grada №48, St. Petersburg

Bolnica tuberkuloze br. 8, St. Petersburg

Igor

18.05.2014 12/14 | Kalinjingrad

Koristio sam ovaj uređaj 2 godine. Uređaj djeluje upravo onako kako je napisano u članku Leuskinove "TES terapije u službi gofera". Tamo možete dobiti detaljnije i zanimljive podatke. Ovaj uređaj ima pozitivan učinak na raspoloženje i performanse. Depresija se prestala pojavljivati. ako se pojavljuju pendule, oni prolaze puno mirnije i brže, pa, pa gotovo da nema. Čitam 3-4 protokolova s ​​ovim uređajem svaki dan bez puno napora. Koristim uređaj 3-4 puta tjedno 30 minuta prije spavanja. zahvaljujući ovom instrumentu, moje temp se povećala za jedan i pol do dva puta. Rođaci i prijatelji počeli su primijetiti da sam postao mirniji i stabilniji

Mentalna bolnica №1 ih. PP Kashchenko

Gareth

Zahvaljujemo na izumu, uređaj je vrlo zadovoljan, osjećaj učinka gotovo od prve sesije. No, elektrode su leteći u masti, nakon prve sesije oni se zapravo ne drže kože i cijelo vrijeme zabrinutost me ne ostavlja ako ih danas zabilježim točno.

Marat

04/04/2016 16.42 | St. Petersburg

Simferopol Grad Klinička bolnica №7 "

Svjedočanstvo iz Elizabetske bolnice

Liječnik - TE u liječenju i rehabilitaciji sportskih ozljeda

Tijekom godine 85 sportaša liječeno je mikro i makro ozljedama mišićno-koštanog sustava različitih podrijetla. 41 sportaša prve skupine liječeno je CMT terapijom, niskom frekvencijom magnetske terapije i laserskom terapijom na mjestu ozljede.

44 sportaša druge skupine dodatno su primali TES terapiju iz aparata Doctor-TES s klasičnom fronto-mastoidnom tehnikom impozantnih elektroda, trenutnu snagu je postavljena da bude pacijentica koja je u najvećoj mogućoj mjeri, u prosjeku od 1-1,5 mA. Prva tri pet dana postupka provedena su 2 puta dnevno, u trajanju od 4 do 6 sati, dnevno, za 10 do 25 postupaka. Trajanje tečaja izravno ovisi o prirodi i području ozljede.

U prvoj skupini, prosječno trajanje rehabilitacije bolesnika s mikrotraumatom bilo je 8-10 dana, u bolesnika s makrotraumom 25-30 dana liječenja. Kada su sportaši druge skupine transcranijalne elektroterapije bili uključeni u kompleksnu rehabilitaciju, opaženi su brži oporavak, tako da su pacijenti s mikrotraumatom oporavljeni za 5-6 dana, s makrotraumom unutar 15-17 dana od liječenja. Objektivno, simptomi boli su se brže smanjivali, povećan volumen kretanja u ozlijeđenim zglobovima. Na kraju tečaja, sami su sportaši zabilježili da je fizički oporavak bio mnogo brži.

Dakle, kao rezultat uključivanja u kompleks liječenja bolesnika s mikro i mikrotrauma TES terapije, vrijeme liječenja je značajno smanjeno, fizički učinak se vraća brže, troškovi rehabilitacijskih mjera su smanjeni.

Anastasia

02.26.2016 15.52 | Moskva

Koristim uređaj Liječnik TPP-03 4. godina. Ukratko, ostavio sam antidepresive, bez njih već već drugu godinu, samo ću napraviti rezervu da se način života za depresiju mora radikalno promijeniti, inače ništa ne pomaže, ali s uređajem lakše je nego s antidepresivima. Oporavak od stresa, akutnih respiratornih virusnih infekcija i drugih problema u TES terapiji ide vrlo brzo. Općenito, uređaj općenito olakšava život jer opći osjećaj ugode života raste, preporučujem uređaj Doctor TPP-03 za osobe koje su blisko uključene u njihovo zdravlje, želeći aktivan život i dugovječnost.

ZeroX81

10.08.2015 17.48 | Moskva

Zanima me ovaj uređaj s njegovim karakteristikama. Stvarno sam želio isprobati uređaj koji povećava razinu endorfina u krvi. Pogotovo jer stres koji imam čest je fenomen, posao je nervozan i nisam želio popiti bilo kakvu ozbiljnu ozbiljnu umirujuću situaciju u svojim tridesetima.

marina

14.05.2014 14.18 | Moskva

Dobar dan Prolazimo kroz TES terapiju zajedno s 7-godišnjim djetetom. Imam VSD s krvožilnim krizama, neuroza, moje dijete prije godinu dana počelo je alergiju nakon stresne situacije. Mogu zapamtiti. da je dijete već nakon 2 sjednice (samo!) alergijske manifestacije znatno smanjeno, imam poboljšanu dobrobit nakon 4 sesije.
Moj poznanik s TES-terapijom dogodio se slučajno, zahvaljujući ponudi fizioterapeuta da se podvrgne postupku liječenja. Iskreno je žao što mnogi liječnici nisu ni čuli za takvu terapijsku metodu koja bi, po mom skromnom neprofesionalnom mišljenju, mogla smanjiti potrebu za uzimanjem lijekova i poboljšanju života pacijenata.

POVRATAK NA PRIMJERU TES-TERAPIJE U STUDENTIMA ZDRAVSTVENA-PIROFILJAKSKA AGMA

U studentskom lječilištu profila AGORA, transkranijska elektrostimulacija se koristi od 2009. godine. Ovo je jedan od najtraženijih metoda liječenja u sobi za fizioterapiju. Tijekom korištenja primijetili smo izvrstan rezultat pri korištenju termoelektrana. Prije svega, s vegetativnom distonijom. Nakon tijeka postupaka, bolesnici su zabilježili nestanak ili značajno smanjenje glavobolja, vrtoglavice i padova arterijskog tlaka, a pozitivan učinak je opažen kod pacijenata s hipertoničkim i hipotoničkim tipom IRD-a. Nije tajna da je sjednica faktor stresa za mnoge studente, što izaziva pogoršanje kroničnih bolesti i smanjuje otpornost na katarhalne bolesti. Termoelektrane su uspješno korištene s preventivnom svrhom prije sjednice, te s terapijskom svrhom za ispravljanje učinaka stresnog stresa. Nakon postupaka učenici su zabilježili povećanje radne sposobnosti i najbolje učenje obrazovnog materijala. TE se dokazao u bolesnika s patologijom gastrointestinalnog trakta, posebice u liječenju gastritisa. TES terapija uspješno se koristi u složenom liječenju bolesti mozga i koštanog sustava (scoliosis, loše držanje, osteochondrosis). Već nakon nekoliko postupaka pacijenti su zabilježili pad ili nestanak boli. Osim toga, u sanatorijskom profilu aktorije TES je dodijeljeno za kršenje menstrualnog ciklusa središnjeg Postanka, s algomenorrheom, prolaznim hipotalamusnim pubertalnim sindromom. U liječenju potonjeg, TES ima normalizirajući učinak na aktivnost hipotalamus-hipofaringealne regije, psiho-emocionalno stanje poboljšava se u bolesnika, pad glavobolje, krvni tlak se vraća u normalu, a autonomni poremećaji se smanjuju. Cijelo vrijeme terapije TES-om nije zabilježena netolerancija na ovaj fizički faktor i negativne učinke. U prosjeku je za tečaj bilo propisano 10 tretmana. Postupci su obavljeni svakodnevno na uređajima Transair-02, Dr. TPP. Snaga struje pokazala je prema senzacijama bolesnika (osjećaj ugodne vibracije, lagano trnce, osjećaj "guske"). U pravilu, trenutačna čvrstoća tijekom postupka nije se povećala nakon navikavanja na senzacije. Tijekom liječenja trenutna snaga povećala se od postupka do postupka do vrijednosti koja nije veća od 1,5-1,8 mA.

Odabir najpametnijeg "kućnog liječnika" uređaja DiaDENS-PKM

Energetski, obećavajući i zdravi - možda je to portret moderne mlade obitelji. Ona je uvijek u pokretu, stvara velike planove za budućnost, a ona jednostavno nema vremena da bude bolesna. Za takve mlade i poslovne ljude stvoren je novi fizikalni aparat DiaDENS-PKM.

Ovo je pametan "kućni liječnik" koji je dizajniran za rad na problemima koji su zajednički u svakoj obitelji. Istodobno, DiaDENS-PKM je jednostavan za korištenje i ne zahtijeva nikakvo dodatno znanje.

Ako ste upoznati s najjednostavnijim pravilima za korištenje mobilnog telefona, nećete imati nikakvih problema u upravljanju novim uređajem - cjelokupni algoritam postupka obrade prikazan je izravno u izborniku koji možete koristiti za kretanje kroz gumbe. Na primjer, uključujete uređaj - na ploči se prikazuje naziv "Izravna projekcija". To znači da uređaj mora raditi bilo izravno na mjestu koje vas boli, ili na koži u projekciji oboljelog organa. Radite s uređajem na pravom mjestu (i uređaj automatski postavlja frekvenciju pulsiranja), a zatim idite na sljedeće načine algoritma, odnosno sljedeće naredbe s popisa: "Segmentna zona" (ovo je dio vašeg debla ili ekstremiteta koji se može obraditi pomoću dolazne u kompletu aplikatora) i "Simetrična zona".

Ako želite nastaviti ili povećati utjecaj, opet, prema algoritmu i popisu na ploči, idite na naredbe koje nose imena najčešćih bolesti u obiteljskom životu: curenje nosa, kašalj, bol u zglobovima, bol u leđima - samo 15 boda. U tom slučaju uređaj automatski aktivira frekvencije koje su najučinkovitije za ovaj problem.

Međutim, ovaj uređaj za cijelu obitelj ima mogućnost kvalificiranog liječenja - "napredni" korisnici upoznati s DENS terapijom mogu samostalno odabrati frekvenciju i način izloženosti, tj. Jedan od tri načina:

  • profilaktički režim DER (minimalna djelotvorna doza),
  • kao najjednostavnija dijagnoza
  • terapijski režim koji koristi sve frekvencije koje su nam poznate iz DEDS uređaja DiaDENS-T i DiaDENS-DT (10, 20, 60, 77, 140, 200 Hz) koji su već stekli slavu, a infracrvene frekvencije - od 1 do 9 Hz i modulirane frekvencije "77.10" i "77.AM".

Da bi se proces ubrzao i olakšao, ovaj uređaj ima tipke "vruće" (tj., Zasebne tipke, koje se prikazuju izravno na ploči) kako bi se omogućili načini s frekvencijama "77.10" i "77.AM" - da ih koriste, čak i bez okretanja izbornik. Ti se režimi često koriste za liječenje mnogih bolesti, kao i za prevenciju.

DiaDENS-PCM ne samo da zna kako liječiti, provoditi prevenciju bolesti, tako i najjednostavniju dijagnozu, on također sjeća da je vrijeme za sljedeći postupak. Na primjer, timer je korišten za kontrolu vremena ekspozicije u arsenalu DiaDENS-PKM. Koliko je potrebno raditi s aparatom je pojedinačna stvar; u nekim slučajevima - do prestanka boli, u drugima - koliko je preporučeno za izlaganje tečaja. Pomoću timera možete postaviti ovo pojedinačno vrijeme na uređaju. Po dovršetku, uređaj će dati signal, učinak se zaustavlja - možete postaviti drugi način ili promijeniti zonu ili učiniti neke druge radnje. Mnogi su korisnici dugo vremena sanjali o tome - ne primijetiti vrijeme i ne gledati sat, već mirno izliječiti ispred TV-a.

Opet: postupci za upravljanje procesom obrade i druge funkcije uređaja vrlo su slični kontroli mobitela. Na primjer, postoji funkcija "save mode": ako osoba radi na određenoj frekvenciji u određenom načinu na sjednici, dobije dobar rezultat i želi raditi dalje, može uključiti tu funkciju odabirom na izborniku. Sljedeći put kada uključite uređaj, automatski će se početi raditi u ovom načinu rada.

Možete samostalno odabrati glasnoću zvučnog zapisa, svjetlinu pozadinskog osvjetljenja, glasnoću zvučnog signala (uređaj može funkcionirati tiho i umjereno glasno i maksimalno - to je prikladno za nekoga).

Jednom riječju, DiaDENS-PKM je pametan "kućni liječnik" koji se može dati u ruke bilo kojeg člana vaše obitelji. Oba baka, i njihovi unuci, i svi će vam zahvaliti, brzo ćete ga naučiti!

Recenzije korisnika Računalna dijagnostika organizma Kano "Home Doctor"

Dat ću vam izvadak iz nekoliko pisama, jer, po mom mišljenju, oni govore mnogo više od recenzija napisanih kao da ih naručujem.

Moja obitelj koristi dijagnostiku Kano-3 "Home Doctor" od 2012. godine. Moje najstarije sinove prve skupine su onesposobljene (složena genetska bolest) i ne mogu se liječiti lijekovima. Moj muž i ja nemamo medicinsko obrazovanje, ali moramo se baviti odabirom metoda, sredstava, uređaja za liječenje djece. Bez dijagnoze Kano-3, ovo bi bilo mnogo teže. Općenito, bio sam vrlo zadovoljan radom dijagnostike: ne samo novaca nego i vremena. Ali u kolovozu 2015. imali smo neugodan događaj: krađu prijenosnog računala i diska s programom Kano-3. Kupili smo laptop, a o programu sam se okrenuo Natashi. Mnogobrojan zahvaljujući njoj za njezino razumijevanje i odaziv! Natasha je odmah poslala ovaj program.

Radujem se uspješnom rješavanju ovog problema, počeo sam provoditi dijagnostiku. Testiranje jednog od fizioterapeuta, dijagnostika nije pokazivala promjene, to me je iznenadilo jer su promjene bile jasno izražene prije. Bez sumnje u dijagnozu, pokazao sam fizioterapeut specijalistu, nakon što je majstor ispitao da uređaj ne radi u ovom načinu rada, nužno je koristiti druge postavke. Nakon ove situacije ponovno sam se uvjerio da imamo pouzdani pomoćnik kod kuće. Zahvalan sam svim stručnjacima za priliku da koristim dijagnostiku kod kuće.

Vaš je vjernik Gilazov Natal.

Natasha, Hvala što ste dali detaljan odgovor! Oduševljen sam uređajem, eksperimentiranjem, a rezultati su jednostavno nevjerojatni, ja sam stvarno izliječen, a KANO-3 je moj najbliži prijatelj i pomoćnik :) Želim vam dobro zdravlje i sreću!

Svetlana je umjetnica, živi u Nakhodkoj, ovdje možete vidjeti njezine radove:

Ne mogu se poreći zadovoljstvo staviti jedan od radova ovdje.

Prethodno pismo napisano je u ljeto 2011., a sada, nakon pola godine, dobio sam još jedno pismo iz Svetlane, što mi je jako drago. Obično ljudi rade ne samo zbog novca, to je normalna ljudska želja da učini nešto korisno za druge ljude. I, naravno, svatko je zadovoljan ako se prihvati korisnost njihovog rada. Ali bolje pročitajte:

Pozdrav, Natasha, Svetlana Loginova vas piše iz Nakhodke. Pišem da još jednom izrazim svoju radost zbog upotrebe KANO-3 aparata. Stalno ga koristim otkad sam ga kupio od kolovoza. Vidio sam mnogo problema u tijelu za koje nisam znao. Na primjer, za srce je započela kolekcija. CFS je također slab rezultat. Bio sam čak i vrlo ljut na KANO - činilo mi se da je lagao, nije dobro radio. Ali kada sam napravio dijagnostiku drugim ljudima, vidio sam da imaju potpuno različite pokazatelje, to znači da uređaj i dalje ne laže :))

A onda, na brzinu jednog od sudionika foruma, počeo sam piti Vetom probiotike i antioksidante itd. Nisam dugoročno postavio dijagnozu, a kad sam to počeo jednom tjedno, bio sam samo u radosnom šoku - kako mi je zdravo tijelo postalo. Još nisam završio tečaj, ali zahvaljujući aparatu, vidim koliko sam učinkovito pronašao zdravstvene lijekove. Tako mi je drago! ako to ne bi bilo za aparat, bio bih se savio na tvrdoglavu, jer mi se bolesti nisu javile nekom vrstom boli. A kad bi bilo bolesno, bilo bi mnogo gore. Zahvaljujem kreatorima aparata i osobno, Natasha, za takvo dobro djelo, pružate toliko informacija o aparatu. Želim vam zdravlje i sreću!

Ali ovo nije kraj ove priče. Nedavno sam dobio članak iz Svetlane, koji sam objavio na web mjestu. Pročitajte ovdje.

Tijekom ovog mjeseca sam već stekao malu dijagnostičku vještinu. Program je izvrsno! Prema Nakatani, lako je dijagnosticirati, a pouzdanost je najviša.

Hvala na informacijama. Divno je što ste jednom počeli raditi ovo. Vrlo dobar site, informativan. Nisam požalio na trenutak da sam kupio dijagnostički uređaj putem vas. Želim naučiti kako ga koristiti 100%. Hvala ti toliko.

Ja, Yurchenko Lyudmila Fedorovna, kupio KANO-3 uređaj, serijski 8224579 Od 22.04.2010.

Drago mi je što sam u redovima distributera i korisnika ovog prekrasnog uređaja.

Danas, uz zahtjev za kupnju ovog uređaja, okrenut.

tj nakon mjesec dana korištenja uređaja, osoba piše da je vrlo zadovoljan kupnjom, a također prodaje svoj prvi uređaj kao distributer u Kano mreži.

Ludmila živi daleko u Ussuriysku, a to je njezina adresa e-pošte:

Galina Chernyshova - doktorica kliničke laboratorijske dijagnostike, kategorija 1 s 20 godina iskustva u medicini. Živi i radi u Monchegorskom. Ovdje je pismo koje sam primio od nje.

Bio sam u bolnici, imao sam gangrenozni upalu slijepog crijeva. Usput, ovo je bilo moje prvo dijagnostičko iskustvo u KANU - dan prije operacije, imao sam veliki crveni stup u meridiji velikog crijeva, još sam bio iznenađen - sve je izgledalo dobro, a ovdje se ispostavilo da se to događa.

Nažalost, izbrisao sam dijagnozu, koja je predvidjela upalu slijepog crijeva. Odbacila sam je nakon obroka, nakon otprilike 1 sat, i napisala ga na slaninu koju sam jeli dok jede, jer sam se osjećao izvrsno. Ali svijeća "gore" bila je maksimum uz GI meridijan, desnu stranu, a sljedećeg jutra probudio sam se s bolom u trbuhu i ponovno sam zaključio da sam sagriješio u prehrani, mučio sam se na dan, a samo u subotu sam zaključio da nešto nije u redu, otišao sam u hitnu sobu, a nakon 2 sata sam operirao.

Sjedim u bolnici i intenzivno se bavim Kanoom. Dijagnoza je dobra. Njezina je kći potvrdila kršenje endokrinog sustava, a to je zapravo potvrđeno ciljanom studijom - otkrili su hipotireozu i autoimuni tiroiditis (prema analizi i Uzi), hiperprolaktinemija (prema analizi).

Istodobno, moja je kći priznala da već dugo ima nepravilnu menstruaciju - to je tvoja dijagnoza! Liječnici su preporučili dodatni pregled - rendgenski pregled, ispitivanje turske sedle, kako bi se utvrdili uzroci hiperprolikacije.

I htjela sam ti reći da sam uspjela identificirati ljudski poremećaj s bubrezima prema Vollu i poslati ju tom tomografiji, gdje je imala tumor desnog bubrega i tumor nadbubrežne žlijezde s lijeve strane. Dok sam bio na godišnjem odmoru, operirana je žena, nažalost, bubreg je bio potpuno uklonjen, rečeno im je da maligni tumor nije dodirnuo nadbubrežna žlijezda. Ovdje sam ponosan na to, jer prije mojega ispitivanja, žena nije bila tresla čim nisu mogli odrediti uzrok njezine groznice i bolnog kašlja. Prvo sam mislio da ima nešto s plućima, ali dijagnoza mi je pokazala tri puta na bubrege.

Sada čak i ova žena govori. da u početku nije vjerovala na moju dijagnozu, a onda je provjerila pluća za tomogram; tek nakon treće dijagnoze, uvjerio sam je da zamoli liječnika da izvrši tomogram bubrega, ali ne pluća. Nakon operacije, svi njeni patološki simptomi nestaju, iako je, naravno, bilo još malo radosti.

Draga Natasha! Prije svega, dopustite mi da izrazim svoju iskrenu divljenja za svoju brzu i pravednu odluku prema meni! U trenu ste me učinili samo sretnom osobom. Stoga, kako kažu, nema riječi za zahvalnost. Ipak, puno vam hvala na razumijevanju situacije i za svoje srce. Moj mentalitet razumije tu situaciju na ovaj način. Hvala opet!

Sada o uređaju. Dok me nije spustio. Ali zbog toga sam se morao znojiti. Da bi se povećala kvaliteta dijagnostike, bilo je potrebno dublje proučiti obvezne točke. Stoga su grafikoni pouzdani. Dakle, rad s njim je zadovoljstvo. Najvažnije je da je klijent (pacijent) vrlo povjerljiv za uređaj. Dakle, korištenje Kano-1 u kombinaciji s ispitivanjem klatila daje mi vrlo dobre rezultate.

Jednom sam ti napisao da sam proces liječenja neke osobe me podrazumijeva. Vrlo mi je drago što vam vaš uređaj stvarno pomaže u ovom. Pa, što se tiče poslovanja, također se može naučiti uz vašu pomoć.

O fotografiji. Volim fotografirati, ali ne volim biti fotografiran. Stoga sam pronašao fotografiju amatera, koju šaljem vama. Oprostite.

Pozdrav, Tahir.

Dobar dan, Natasha!

U mjesecu svibnju uzeo je uređaj KANO na vašu vezu. Kupio u uredu u Moskvi, pod vašim ugovorom.

Kad sam ga kupio, mislio sam da bih prodao, ali kad sam se vratio, zainteresiran sam za rad s njim. Tijekom ljeta, s dijagnostikom, zaradio sam više od 3000 dolara (to je jako dobro za Rusiju, s obzirom da se krećem u invalidskim kolicima) + više od 500 dolara je distribuirano ARGOSH proizvodima, prema mojoj preporuci. Brojni lijekovi pokazuju bolje rezultate od ljekarne.

Vrlo zainteresirani Kano s mogućnošću testiranja dodataka. Možete dobiti detaljnije informacije. Uostalom, izbor lijekova je razina AURUM-a.

S poštovanjem, Sergej Piskunov.

Natasha Myshkis, naturopatija iz Haife, piše. Iskustvo 10 godina. Dugo sam želio pronaći uređaj koji bi objektivno pokazao kako različite metode liječenja pomažu. Bilja, refleksologija, refleksologija, homeopatija i Su Jok.

Ljeti sam slučajno vidio oglas za Kano uređaj na web stranici na računalima i odmah sam odlučio kupiti. jer Još nisam bio siguran u to dijagnozu, doveo sam je u kliniku gdje radim i počeli smo provoditi dijagnostiku. Proveli smo mjesec dana besplatne dijagnostike i to smo dobili:

značajno povećao broj naših kupaca. Ljudi su ne samo osjetili promjene u njihovim tijelima, nego su i vidjeli vlastitim očima;

pokazalo se da uređaj radi vrlo precizno; Bili smo iznenađeni primijetiti da starije osobe često imaju zdravstveni koeficijent koji je mnogo veći od mlađih.

Dijelili smo više od 1.000 ljudi.

Sada želim kupiti za podružnicu naše klinike Kano -1. Preporučujem program i Kano uređaj svima koji prakticiraju alternativnu medicinu, jer je ona vrlo zadovoljna.

Ja ću dati primjer. Djevojka od 8 godina stigla je u našu kliniku s teškim glavoboljama. Liječnici obitelji i djeca dijagnosticiraju depresiju. Nakon dijagnoze došlo je do zaključka da djevojka ima kronični sinusitis i dysbiosis zbog dugotrajne uporabe antibiotika.

Liječenje je propisano. Nakon drugog zasjedanja, temperatura se povećala i bol se povećavao. A onda je postupno pošla na izmjenu. Pozvani tjedan dana za kontrolne testove.

I imamo mnogo takvih slučajeva. Već postoje vlastiti razvoji u tumačenju podataka. Na primjer, ako stupci u dijagramu imaju drugačiji smjer, a oni su žuti ili crveni, tada na ovom mjestu najvjerojatnije postoji problem s kralježnicom. Za ispitivanje stanja kralježnice koristimo uređaje DiaDance i Denas.

Natasha, vrlo sam vam zahvalna na pomoći i podršci. Ti si mi pomogao u svim fazama svladavanja programa i pokazao rijetku strpljivost i želju za pomoći. Da nije za vašu pomoć, bilo bi mi puno teže.

Natasha, kupila sam vam uređaj prije tri mjeseca, a sada se želim hvaliti za moj uspjeh. Zapravo, zahvaljujući ovom uređaju, dobio sam dodatni posao, a ja pomažem jednom liječniku u klinici. Radim slobodnu dijagnozu, a liječnik propisuje liječenje. Kaže da dijagnoza radi vrlo precizno, a on je zadovoljan. Općenito, svatko je sretan. Pacijenti - jer besplatno dobivaju dijagnozu, liječnik - jer ima više pacijenata, a ja - jer zaradim novac.

Osim toga, složio sam se s ljudima koji rade u MLM-u s bio-aditivima, također sam svojim klijentima dijagnosticirao i propisali su prehrambene dodatke. Da biste to učinili, moram otići s njima s prijenosnim računalom. Naravno, plaćaju i mene.

Sada razmišljam o samoj dijagnozi, ali za novac. Za to sam kupio Kano-1, budući da su mnogi, naravno, zainteresirani za ispitivanje dodataka prehrani.

Ja sam stručnjak za alternativnu medicinu, a za mene je vrlo važno ne samo znati da moje liječenje pomaže osobi, već i pokazati mu da je to istina. Pomoću dijagnostike moguće je točno odrediti koje probleme ima osoba, kakav tretman treba i koliko je učinkovit.

Vrlo smo zadovoljni radom uređaja. Više od 1.000 ljudi prolazilo je kroz naše ruke i, usporedbom rezultata dijagnostike s rezultatima testova i medicinskih izvješća, možemo reći da Kano ima vrlo visoku dijagnostičku točnost. Volimo ga koristiti.

Mogao sam ljudima koji žive u Izraelu dati savjete o korištenju dijagnostike i načinu liječenja.

Moj telefonski broj je 0775250894. Nazovite poziv nakon 19:00, osim petka i subote.

Odabir najpametnijeg "kućnog liječnika" uređaja DiaDENS-PKM

Energetski, obećavajući i zdravi - možda je to portret moderne mlade obitelji. Ona je uvijek u pokretu, stvara velike planove za budućnost, a ona jednostavno nema vremena da bude bolesna. Za takve mlade i poslovne ljude stvoren je novi fizikalni aparat DiaDENS-PKM.

Ovo je pametan "kućni liječnik" koji je dizajniran za rad na problemima koji su zajednički u svakoj obitelji. Istodobno, DiaDENS-PKM je jednostavan za korištenje i ne zahtijeva nikakvo dodatno znanje.

Ako ste upoznati s najjednostavnijim pravilima za korištenje mobilnog telefona, nećete imati nikakvih problema u upravljanju novim uređajem - cjelokupni algoritam postupka obrade prikazan je izravno u izborniku koji možete koristiti za kretanje kroz gumbe. Na primjer, uključujete uređaj - na ploči se prikazuje naziv "Izravna projekcija". To znači da uređaj mora raditi bilo izravno na mjestu koje vas boli, ili na koži u projekciji oboljelog organa. Radite s uređajem na pravom mjestu (i uređaj automatski postavlja frekvenciju pulsiranja), a zatim idite na sljedeće načine algoritma, odnosno sljedeće naredbe s popisa: "Segmentna zona" (ovo je dio vašeg debla ili ekstremiteta koji se može obraditi pomoću dolazne u kompletu aplikatora) i "Simetrična zona".

Ako želite nastaviti ili povećati utjecaj, opet, prema algoritmu i popisu na ploči, idite na naredbe koje nose imena najčešćih bolesti u obiteljskom životu: curenje nosa, kašalj, bol u zglobovima, bol u leđima - samo 15 boda. U tom slučaju uređaj automatski aktivira frekvencije koje su najučinkovitije za ovaj problem.

Međutim, ovaj uređaj za cijelu obitelj ima mogućnost kvalificiranog liječenja - "napredni" korisnici upoznati s DENS terapijom mogu samostalno odabrati frekvenciju i način izloženosti, tj. Jedan od tri načina:

  • profilaktički režim DER (minimalna djelotvorna doza),
  • kao najjednostavnija dijagnoza
  • terapijski režim koji koristi sve frekvencije koje su nam poznate iz DEDS uređaja DiaDENS-T i DiaDENS-DT (10, 20, 60, 77, 140, 200 Hz) koji su već stekli slavu, a infracrvene frekvencije - od 1 do 9 Hz i modulirane frekvencije "77.10" i "77.AM".

Da bi se proces ubrzao i olakšao, ovaj uređaj ima tipke "vruće" (tj., Zasebne tipke, koje se prikazuju izravno na ploči) kako bi se omogućili načini s frekvencijama "77.10" i "77.AM" - da ih koriste, čak i bez okretanja izbornik. Ti se režimi često koriste za liječenje mnogih bolesti, kao i za prevenciju.

DiaDENS-PCM ne samo da zna kako liječiti, provoditi prevenciju bolesti, tako i najjednostavniju dijagnozu, on također sjeća da je vrijeme za sljedeći postupak. Na primjer, timer je korišten za kontrolu vremena ekspozicije u arsenalu DiaDENS-PKM. Koliko je potrebno raditi s aparatom je pojedinačna stvar; u nekim slučajevima - do prestanka boli, u drugima - koliko je preporučeno za izlaganje tečaja. Pomoću timera možete postaviti ovo pojedinačno vrijeme na uređaju. Po dovršetku, uređaj će dati signal, učinak se zaustavlja - možete postaviti drugi način ili promijeniti zonu ili učiniti neke druge radnje. Mnogi su korisnici dugo vremena sanjali o tome - ne primijetiti vrijeme i ne gledati sat, već mirno izliječiti ispred TV-a.

Opet: postupci za upravljanje procesom obrade i druge funkcije uređaja vrlo su slični kontroli mobitela. Na primjer, postoji funkcija "save mode": ako osoba radi na određenoj frekvenciji u određenom načinu na sjednici, dobije dobar rezultat i želi raditi dalje, može uključiti tu funkciju odabirom na izborniku. Sljedeći put kada uključite uređaj, automatski će se početi raditi u ovom načinu rada.

Možete samostalno odabrati glasnoću zvučnog zapisa, svjetlinu pozadinskog osvjetljenja, glasnoću zvučnog signala (uređaj može funkcionirati tiho i umjereno glasno i maksimalno - to je prikladno za nekoga).

Jednom riječju, DiaDENS-PKM je pametan "kućni liječnik" koji se može dati u ruke bilo kojeg člana vaše obitelji. Oba baka, i njihovi unuci, i svi će vam zahvaliti, brzo ćete ga naučiti!