Search

Fizioterapija

Recenzije hemlocka: da li tinktura pomaže i što liječnici kažu

Hemlock je najoćudnija biljka koja je s jedne strane vrlo otrovna, as druge ima moćna ljekovita svojstva. Usput, ime trave ima svoje značenje, ako mirišete na bijele cvjetove, možete dobiti glavobolju. Iz lišća i cvjetova biljke pripremi tinkturu. Poznati lijek hemlock svojim antitumorsko i anticarcinogenic svojstva. Najčešće se ovaj alat koristi za liječenje raka. Istodobno, kako u početnoj fazi, tako iu otkrivanju metastaza. Međutim, recenzije hemlock tinkture su dvosmisleno kao sama biljka. Neki tvrde da tinktura može biti spas u posljednjoj fazi kada liječnici ne riskiraju operaciju. Postoje negativna mišljenja. Pregled liječnika izgleda više racionalno i rezervirano. To ne čudi, budući da se infuzija hemlocka odnosi na narodne lijekove, a službena medicina ne prepoznaje "nevjerojatnu" učinkovitost lijeka. Pa, pogledajmo recenzije tinkture domaćina.

Posljednja nada ili gubitak vremena?

Hemlock trava sadrži 5 otrova. Najjači od njih je kuhinin. Prije 300 godina, uz pomoć ovog otrova, aktivirana je smrtna kazna. Također je korišten kao narkotička tvar. Što se tiče liječenja, u ovom slučaju, kuhinin djeluje kao aktivator imunološkog sustava. Recenzije liječenja onkologije s tinktura tvrde da lijek uistinu pomaže u početnim fazama - ne dopušta razvoj metastaza i ubija maligne stanice.

Ovo je važno! Narodni iscjelitelji ne preporučuju preuzimanje maksimalne doze tinkture za benigne tumore, na primjer, kod mioma. Recenzije pokazuju da je jedan tijek liječenja dovoljan. Ponovite što može biti nakon mjesec dana pauze a.

Vasily, Krasnodar:

"Imala sam bol u području pluća. Stavite u bolnicu u Krasnodaru, proveli anketu. Što mogu reći, dijagnosticiran sam s rakom pluća. Ponudili su mi operaciju. Ali rođaci, nakon što su saznali za takvu dijagnozu, odlučili su me prebaciti u kliniku za prijatelje. Općenito, liječen sam na Onkološkom institutu. Nakon dva mjeseca liječenja, osjećala sam se jako loše. Kemoterapija nije pomogla, već samo "uništio" moju jetru. Temperatura je visoka - do 39 stupnjeva. Što je osoba koja radi u mojem položaju? Naravno, u potrazi za svim mogućim mogućnostima. Naišla sam na preglede koje prihvaćaju bakterijski tinkturu. Upoznat sa sastavom korova. Budući da je tretman bio neučinkovit za mene, odlučio sam da vrijedi pokušati tinkturu. Uzeo, kao preporučene recenzije, prema Tishchenko metodi. Nakon 2,5 mjeseca primijetila sam poboljšanja. Temperatura nije bila do 39 stupnjeva, zasigurno nije ustala. Imam kilogram od 5, hodanje počeo biti lako za mene, moje raspoloženje je gore. Neću zaustaviti tretman tinktura. Piti ću još jedan puni tečaj, a zatim ću provesti ispit i dopuniti recenziju. Pogledajte je li tumor napreduje. Ali vjerujem u Tishchenko metodu. Ovo je najvažnija stvar. "

"Već 6 godina poznajem hemlock travu. Počela je piti nakon prvog kruga kemoterapije. Prije 6 godina imala sam dijagnosticiranu fazu raka dojke 3. Izvodili smo operaciju, završili 6 kolegija kemije. Pronašao sam mišljenja o liječenju mog "ženskog" tumora uz pomoć hemlocka prije prvog terapeuta. Mislila sam da će me folk metode liječiti kasnije. Ako je doista loše. Ispalo je da stvari nisu tako dobre. Uzela je tinkturu prema metodi cara. Vidjeli su, kako kažu, "šok" dozu tri puta dnevno. Prošao je tri tečajeva. Kao što ste već shvatili, tinktura mi je pomogla. Iako ne, pribora, operacija i zračenje pomogli su u kompleksu. Ali sada imam nešto za reći o tinkturi.

Jedan korak liječenja je neophodan. Uzeo sam tinkturu nekoliko puta za redom. Pauza je učinila najmanji. Vidio sam tri puta dnevno, prvi pada ujutro, dva popodne i tri navečer. Sutradan sam već uzeo 4 kapi ujutro i stoga je stigao do 40 kapi, a zatim je obrnuto.

Potrebno je podupirati bubrege i jetru s drugim biljem. Usput rečeno, preporuča se napraviti pregled tinkture. Budući da je doziranje lijeka bilo smrtno, vidjeli su biljne pripravke za čišćenje jetre i bubrega. Uzmite korov treba sve tri tečajeve. Za jetru, preporučujem borax bršljan.

Važno je znati maksimalnu dozu. Ako se osjećate loše nakon 20 kapi, nemojte povećavati broj kapi. To može dovesti do vrlo ozbiljnih trovanja. Može se javiti mučnina, grčevi u trbuhu i visoka temperatura.

Čitala sam, naravno, i negativne recenzije o načinu korištenja hemlocka. Čini mi se da je važno pridržavati se sheme primjene i ne pokušati držati sve do 40 kapi. Nakon tri tečaja trebate odmoriti najmanje 6 mjeseci. Budući da se tijelo samo navikne na otrove. Nakon godinu dana liječenja, sada pijem hemlock preventivno. Dvaput godišnje u punoj stopi. Usput, prema carovoj metodi, moj suprug također uzima tinkturu. Više mu nije mučio bol zbog koljena. Hemlockova tinktura pomogla je mojem tijelu da preživi nakon onkologije i sada podupire moj stabilni remis. "

Ovo je važno! Recenzije hemlock tinkture sadrže informacije o pripremi lijeka. Što trebate znati? Suha trava prikladna je samo za profilaktičku uporabu, a za liječenje raka potrebno je prikupiti svježe pupoljke i lišće. Oni su odmah bacani u alkohol. Najbolje je kuhati veliki jar. Upijanje korova treba najmanje 8 dana. Recenzije preporučuju kupnju gotove pripreme iz svježeg bilja ili se neovisno bave prikupljanjem.

Natalia, Shakhrisabz:

"Sigurno mogu nazvati hemlock tinkturu čudesnim lijekom. Iako prije priče s mojim svekom, nisam vjerovao u moć popularnih metoda. In-law, 81, uzeo je punkturu i tumorski marker za rak prostate. Analiza za onco pokazala je 9.5. Općenito, rak je potvrđen. Tamo gdje je svekrva preuzeo osvrt na primanje hemlock tinkture je velika tajna za mene. Ne govori. Počeo je piti sredstvo prema načinu Tishchenka. Došlo je do 40 kapi dnevno, a zatim je smanjilo doziranje. Također je koristio čajno ulje kao trljanje. Smrskani su svaki dan eter prepone. Otišao sam tri mjeseca kasnije da prođem marker tumora. I svi su bili iznenađeni kada je došao rezultat 2.1. Usput, tast nije rekao liječnicima da je uzeo bradavicu, koristio ulje. Liječnici su bili iznenađeni, slegnuli ramenima. Kad smo saznali da je svekar pio tinkturu, počeli smo tražiti kritike, ali smo našli samo one negativne. Zato su sumnjali u rezultat. Šura nije sumnjala i tvrdoglavo je slijedila dozu lijeka. "

"Naučio sam o tinkturi hemlocka od mog dobrog prijatelja. Koristi je za liječenje fibroida maternice. Radnja djevojka nije se složila. Odlučio sam boriti se protiv tumora. Koristila je bilje u miomi. Recenzije o tome kako i što treba poduzeti pronašlo je u jednom forumu. Koji je bio rezultat? Popila je tinkturu za hemlock tijekom 1,5 mjeseca prema Tishchenko metodi. Do 40 kapi nije dostiglo, prestala je s nižom dozom, jer su pronađene nuspojave. Tumor je stvarno smanjen. Uz hemlock, prijatelj je uzeo i optužuje se za normalizaciju hormonalnih razina. Razine estrogena su se smanjile. Nakon tinkture i drugih pristojbi, liječnik nije inzistirao na operaciji. Propisani potporni lijekovi. Moj prijatelj je odlučio popiti još jedan tečaj. Usput, ona mi je nakon toga ispričala o njezinu načinu liječenja, pokazala je recenzije domaćina. Preporuča se piti tinkturu profilaktički. Pomaže u obnovi imunološke obrane i uklanjanju štetnih tvari. Nisam u žurbi da to učinim još. Uostalom, otrov helmola je opasna stvar. "

Što liječnici misle: racionalna mišljenja

Najzanimljiviji za pacijente su recenzije liječnika. Stručnjaci tretiraju suzdržanost tinkture hemlocka.

MG Petrov, voditelj Odjela za onkologiju Instituta za onkologiju, akademik Ruske akademije prirodnih znanosti:

"Čuo sam više puta o liječenju tumora s hemlockom. A od pacijenata i od rodbine. I svi su govorili o učincima otrova. Vrijedno je reći da znanost nije svjesna antitumorskog učinka alkaloida na tijelo. Posljednjih godina provedeno je stotine studija i otpušteno je oko 50 visoko učinkovitih lijekova. Ali nitko od njih se ne temelji na alkaloidima. Da, u mojoj praksi bilo je slučajeva kada je čak i "placebo efekt" radio. Ali mogu se sjetiti 2-3 takvih slučajeva. I mogu s povjerenjem reći da je pacijentovo emocionalno stanje radilo. Štoviše, tinktura hemlock može biti štetna. Pogotovo kada se provodi terapija zračenjem. "

Ovo je važno! Sve recenzije liječnika preporučuju da se ne liječe samo lijekom. Onkolozi kažu da u praksi često postoje slučajevi kad pacijent koristi isključivo popularne metode liječenja. To dovodi do pogoršanja.

Alefirov A., Institut za hitnu pomoć grada Sankt Peterburg:

"Radim u Institutu za istraživanje kao specijalist fitoterapije već nekoliko godina. Izvršio je nekoliko zaključaka glede djelovanja hemlocka. Prvo, tinktura može pomoći u smanjenju boli. Drugo, recenzije liječnika s kojima radim pokazuju da trava može poboljšati kvalitetu života pacijenta. Nakon uzimanja tinkture pacijenti se osjećaju bolje. To im je omogućilo da rade i vode normalan život. Treće, alat omogućuje smanjenje broja tečajeva kemoterapije i njegov intenzitet. Međutim, svakako upozorite svog liječnika o uzimanju tinktura. Također je vrijedno napomenuti da klasični tretman nije otkazan. Obavezno izvodite operaciju, podvrgnite zračenju, kemoterapiji. Vidio sam slučajeve kada su se ljudi okrenuli liječnicima nakon jednogodišnjeg liječenja s nevjerojatnim narodnim lijekovima. I, naravno, ti su slučajevi vrlo zanemareni, a šanse za oporavak bile su minimalne. "

Rak hemlock raka pregledava onkologe

Svi članci u odjeljku "O sve" (2688)

Dobro je poznato da se stanice raka ne mogu liječiti. Kako bi spasili ljudski život, uništeni su. Službena medicina primjenjuje operaciju s naknadnom kemoterapijom s najjačim otrovom i zračenjem. Tradicionalna medicina nema oštar skalpel i gori radioaktivne zrake. Ona je naoružana protiv smrtonosne bolesti samo biljka otrova. I na prvom mjestu je pjegavi hemlock, koji sadrži najjači paralizirajući agent - konyin. Ovaj napitak je u svim dijelovima biljke. Čak i ako malo udahnete u mirisu cvjetova, glava počinje nepodnošljivo trpjeti - dakle pogodan naziv biljke - hemlock. Pregledi herbalista koji prakticiraju antitumorsku tinkturu vrlo su utješni. Ovo je spas od onkologije u posljednjim fazama razvoja, kada liječnici nisu u opasnosti za rad.

Hemlock od raka. Recenzije

Folklorni iscjelitelji upozoravaju: prije nego što započnete liječenje, trebate pravilno pripremiti tinkturu, isključite sve što će biti protuotrov. I još uvijek morati vjerovati sa svima očajničkom dušom u ljekovitoj moći biljke zvane hemlock.

Recenzije izliječenih početi su savjetima da je bolje pripremiti alkoholnu tinkturu u blizini guščje guze tijekom cvjetanja. U posudi od 3 litre ulijte bocu votke, pokrivajući poklopac. Raskoljujući cvjetove i mlada lišća, sirovi materijal spuštamo u staklenku i, treseći, vlažimo je vodkom. Punjenje limenke s 2/3 volumena, ulijte još jednu bocu tako da je hemlock potpuno potopljen u tekućini. Inzistirati 21 dana u mračnom cool mjestu, tresti dnevno. Zatim, kao i obično: iscijedite napitak i ulijte je u bocu tamnog stakla, pazite da stavite naljepnicu "Otrov!". Stavite tinkturu na hladnom mjestu nedostupnom djeci i neprikladnim ljudima. Ako je apsolutno neophodno, kapuljac se može uzeti nakon tri dana infuzije trave krme.

Recenzije onih koji su koristili ovo čudo lijek: unuci su izliječili baku u 4 faze raka pluća i predstavili 13 godina punopravnog života bez povratka onkologije; nakon prvog tečaja, prolazio je stenozu jednjaka, a pacijent je počeo uzimati tekuću hranu, iako prije tretmana nije mogao lako piti vodu; Djed u dobi od 81 godina bio je izliječen od adenoma prostate i živio do vrlo starosti.

Hemlock - aplikacija. Recenzije i metode korištenja

Postoji nekoliko načina liječenja tinkture. Jedan od njih - prema shemi 1 - 40 - 1. Prvog dana, piti 1 kap, razrijediti čistom vodom. S druge strane - 2 kapi. I tako svaki dan, ujutro, jedan sat prije obroka istodobno, unosite 40 kapi, a zatim obrnutim redom: 39.38.37... i 1 kapi. Također se povećava volumen vode za razrjeđivanje, od 100 g za 1-13 kapi, 150 g za 14 do 26 kapi, i od 26 kapi do 40 kapi - 200 g svaki. Ljekoviti učinak - protuupalni, analgetski, antikonvulzivni, umirujući i aktivirajući imunitet - to su svojstva hemlocka.

Recenzije iscjelitelja: uspješno se tretiraju raka mliječnih žlijezda, želuca, jednjaka, pluća, prostate i mjehura. No, za uspjeh je nemoguće propustiti ne samo dan nego i sat recepcije! Nemojte zaboraviti da je - otrov. Dakle, povećanje koncentracije treba biti suspendiran na prve znakove trovanja (mučnina, vrtoglavica, proljev, težine mišića u rukama i nogama), ali ne zaustavi prijem, i ići na smanjenje yadosoderzhaschey komponentu. Međutim, u bilo kojem trenutku možete prestati s liječenjem. Nakon prvog tijeka lijekova, započinju s 1 kapom i postupno se povećavaju na 40, a zatim postupno smanjuju kapi doze kapima, dovodeći do 1. Ako želite, obavite treći tečaj. Liječenje traje 240 dana.

Doprinosi liječenju potpunog odbacivanja šećera, kvasca, vitamina skupine B (osim vitamina B17 - sadrži u sjemenkama marelica), jakog čaja i kave, mlijeka. Više biljnih namirnica - crveno-zeleno povrće, voće, bujon hips i jele iglice. Jednako je važno i optimističan stav, ali bez preranog užitka. Otrovna terapija je put ka liječenju minsko polja.

Kada je službena medicina nemoćna, postoji samo nada za nekonvencionalnu ili pomoć od herbalista. Najzanimljivija je činjenica da čak i sami liječnici, ljudi koji su primili veće medicinsko obrazovanje, vjeruju više različitih biljnih preparata nego farmakoloških pripravaka. Ruski mentalitet je neuništiv =).

Prvi put sam čuo o tinkturi Hemlock kada je mojoj majci dijagnosticiran rak III-IV. Počelo je inicijalno resekcija želuca, zatim su propisane 3 tečaja kemoterapije. Standardni proračunski tretman. Dalje samo preporuke i nade za glavnog liječnika - vrijeme.

Ne sjediti lijeno, na savjet „znanja” ljudi, majka je kupio tinkturu kukuta i prihvaćena u okviru sustava: od 1 do 40 kapi tinkture u porastu (metoda Tishchenko), a zatim u obrnutom redoslijedu. U početku sam se osjećala prilično dobro, ali nisam dosegla konačnu dozu, jer sam se osjećala pogoršavajući, to je naznačeno u načinu liječenja. Morao sam prekinuti tečaj. Drugi tečaj nije bio više, stanje moje majke počelo se jako pogoršavati, tako da nema smisla otrovati tijelo Hemlockom.

Ne mogu se sa sigurnošću reći je li ta narodna droga pomaže drugim onkološkim pacijentima, tinktura Hemlock nije nam pomogla, majka je nestala. Ali, kao što znate, nada je posljednja, možda će netko pomoći u borbi s teškom bolesti.

Kaže se da su drevni Grci izvršili ateističkog filozofa Sokrata na "humanistički način", prisiljavajući ga da pio hemlock tinkturu. Kažu da još uvijek koriste neki kriminalci, šaljući svoje žrtve u drugi svijet. Također je rečeno da je uz pomoć ovog otrovnog napitka moguće izliječiti rak bez štete tijelu. A hemlock pomaže čak i kada je službena medicina bespomoćna. Tko govori istinu?

Hemlock (Conium), također poznat kao Omega, smrdljivi trava stvolnik otrovne, puzzle, vonyuchnik, tvor, šuplji, Mutnik, Buglaev, jaram, blekota, blekotina, Svistula, svistulnik, Degtyarka, petrushnik, peršin pas, peršin divlja Angelica pas, divlja svinja, gorigolova, hogweed - sveprisutna, visoko otrovna biljka.

Dugi put, hemlock je korišten za dvije suprotne svrhe: uz pomoć otrovne tinkture, izvršene su smrtne kazne i korištene su kao lijek za smrtonosnu bolest - rak.

Osim toga, iscjelitelji drevnog Rus ozdravi opasnu bol droge različitih porijekla, vrtoglavica, migrena, epilepsije, visokog krvnog tlaka, čira želuca i crijeva, zatvor, tuberkuloza, gubitak, sifilis, crvenog vjetra, umor i razne druge vrste bolesti sluha.

Moderni iscjelitelji navode kao primjer njegove beznadne za pacijente oporavak slučajevima čudesno izlječenje raka pacijenata loše raka liječenih tinktura kukuta u različitim fazama bolesti. Međutim, oni šute o tome koliko je nesretnih "ubojica boli" poslano u sljedeći svijet - kako u antičko doba, tako iu sadašnjem prosvjetljenom dobu. A također o tome koliko je ozbiljno bolesnih ljudi tijekom "liječenja" s hemlockom postalo još jedno teška kušnja koja nije ispunila svoja očekivanja.

Najvažnija točka: nećete naći liječnika u Rusiji koji pravovremeno tretira pacijente s hemlockom. U našoj zemlji i na području apsolutne većine razvijenih zemalja, otrovna tinktura nije uključena u broj odobrenih medicinskih proizvoda.

Upozorenje! Ne kupujete takvu bocu u ljekarnama. Pažljivo pročitajte tekst na naljepnici - ima gramatičku pogrešku koju liječnik NIKADA neće dopustiti. Također nećete naći na naljepnici podatke o proizvođaču, jer proizvođači lijekova vole ostati u sjeni. Postoje vrlo dobri razlozi za to: u slučaju trovanja infuzija hemlock-a bez posebne hitne pomoći, osoba umire - prilično polako, gotovo bezbolno... i neizbježno.

Ipak, niti službene zabrane, niti jednostavno zdrav razum ne postaju prepreka očajničkim narodima koji se drže u bilo kojoj slami u nadi da će produžiti život.

  • Je li vrijedno za pacijenta s rakom da podnese zloglasni rizik ako su mogućnosti službene medicine iscrpljene ili nedovoljne?
  • Gdje se hemlock raste i može li se sama izvući?
  • Kako radi tinktura?
  • Koji su znakovi trovanja hemlockom?
  • Što je učinkovitije i sigurnije: dekocija suhe trave ili ekstrakt alkohola?
  • Koliko je opravdano "profilaktičko" prihvaćanje hemlocka?
  • Konačno, zar hemlock zapravo liječi rak?

Odgovori na ova i druga pitanja su u nastavku.

Upoznajte - hemlock

Hemlock (conium maculatum)

Na području Ruske Federacije distribuira se jedna od 4 vrste hemlocka - Conium maculatum. Stablje biljke prve godine života rijetko prelazi pola metra, u drugoj godini može doseći 2 metra.

Riječ maculatum iz latinske riječi prevedena je kao "uočena, mrljica": crveno-smeđe mrlje jasno su vidljive na podu svjetlo zelene stabljike krmača.

Pronađite otrovni korov može biti posvuda, gotovo - ispod bilo kakve ograde

ili na strani ceste. Svatko tko je pokušao trljati hemlockov "cvjetni" suncobran u svojim rukama barem jednom neće nikada zaboraviti neugodan "miš" miris. A oni koji nisu oprali ruke sapunom nakon toga (bolje - više puta!) I, Bože ne dopusti, trljajte oči ili usne s tim rukama, nikada neće zaboraviti posljedice njihovih osipnih djelovanja.

Upozorenje! Tutor prikupljanje i sušenje kukuta se ne preporučuje bez zaštitne opreme, kao i specijalističkih znanja i uvjeta za sušenje ljekovitog bilja, je pušten uz isparavanje tekućeg otrova!

Usput, hemlock ne uvijek suzava samo herbaliste koji se bave samoizradom bolesne ili znatiželjne djece. Dvogodišnja biljka u prvoj godini lako je zbuniti s peršinom ili mrkvom, au drugom - s koprljom. Stoga, hemlock može biti otrovan u vašem vrtu.

Kako hemlock radi?

Hemlock se zove hemlock ne slučajno: kada se miris biljke udahne, glava osobe počinje boljeti. Znakovi trovanja kukuta gutanjem drugi (vidi dolje). I su prvenstveno posljedica svojstava sadržanih u njima neurotoksični otrov - coniine besplatno alkaloid.

To je kuhinin koji je "šok sila" bradavice tinkture. Jednom u krvi ova tvar ima štetan učinak na stanice perifernog i središnjeg živčanog sustava.

Evo što Wikipedija piše o tome: "Coniin se brzo apsorbira u krv iz probavnog trakta. Nakon apsorpcije, ona uzrokuje paralizu završnih osjetilnih i motornih živaca, a također utječe na središnji živčani sustav, prvo uzbudljivo i onda paralizira. "

Sustav obrambenog sustava reagira na ulazak otrova u ljudsko tijelo - imunitet koji "žuri da pomaže" živčanom sustavu koji pati, a istodobno radi na svim drugim područjima. Takvo "brbljanje" mehanizama samoobrane objašnjava "čudesna" antikancerogena svojstva hemlock tinkture - izuzetno opasan zdravstveni stimulator prirodnog imuniteta.

Drugi mehanizam ulazi u borbu protiv raka: maligne stanice nakupljaju otrove nekoliko puta intenzivnije od zdravih stanica zbog povećanja metabolizma. Stoga, tinktura hemlock zaista može pomoći pacijentu raka za vrlo kratko vrijeme, u pravilu.

Dakle, hemlock radi:

  • otprilike isto kao i službena kemoterapija, u kojoj je destruktivni učinak otrova na tumor popraćen negativnim posljedicama za cijeli organizam,
  • i otprilike isto kao i netoksični imunostimulanti, koji također znaju "potaknuti" imunološki sustav.

Što se tiče dokazane sposobnosti hemlocka da ublaži bol, sve se još lakše objašnjava: blokirajući kraj živčanih stanica, kuhinin dovodi do eliminacije boli, ali ne da se eliminira njihov uzrok.

Uz hren, biljka sadrži još 4 otrovnih alkaloida: metilkonin, conicin, conhydrin, pseudokonhidrin, kao i tanini. U plodovima nalazi se esencijalno ulje, kafeinska kiselina, karoten (provitamin A), vitamin C, u lišću i cvijeću - flavonoidi kvercetin i kaempferol, u stabljicima - eterično ulje, kafeinska kiselina.

Zašto dok uzimam hemlock tinkturu ne može se izliječiti od raka zauvijek?

Budući da otrovna "medicina" samo dovodi do uklanjanja već formiranih tumorskih stanica, bez utjecaja na mehanizme koji promiču njihovo stvaranje i rast. Pored toga, "pametni" tumori se mogu prilagoditi djelovanju bilo kakvog otrova, pa je liječenje relapsa raka mnogo teže. Znajući to, travari savjetuju svoje pacijente da provode tečajeve profilaktičke primjene hemlock tinkture nakon glavnog liječenja. Neki "tradicionalni iscjelitelji" ići dalje, izjavljujući da je preventivno prijam hemlock je potrebno za apsolutno sve zdrave ljude samo da nikada ne dobiti rak. Nažalost, uspijevaju naći takve ljude...

Upozorenje! Otrovna tinktura ne samo da može uzrokovati ozbiljne trovanja, uključujući i smrtonosnu, čak i nakon uzimanja 1-2 kapi, ali također utječe na jetrene i bubrežne stanice, krvožilne, živčane i kardiovaskularne sustave na najzadovoljniji način. Osim toga, konstantno otežano "pojačavanje" imuniteta dovodi do iscrpljenja zaštitnih funkcija tijela, što rezultira neograničenom slobodom djelovanja u tumorima karcinoma i drugim opasnim bolestima. I uspješno koriste ovu slobodu!

Važno je! Ako se i dalje odlučite za liječenje bolesnika, pažljivo proučite nuspojave i potražite pomoć u hitnim slučajevima na prvi znak koniin trovanja!

Nuspojave kod uzimanja hemlock tinkture

Prvi simptomi koniin trovanja očituju se pospanost, zamagljen vid i sluh, drooling, dulling dodira, vrtoglavica, mučnina i dilata učenika. Kada se pojavi bilo koji od ovih znakova, travarice savjetuju glatko smanjivanje doze na minimum, čišćenje crijeva slabom otopinom kalij permanganata u mlijeku tijekom 3 dana i postupno vraćanje na prethodnu dozu. Je li to vrijedno - razmišljaj za sebe, jer je već počela liječiti bradom, preuzeli ste punu odgovornost za svoj život i zdravlje. Vaše pravo odlučivanja: nastaviti eksperiment ili tražiti druge načine iz "beznadne situacije", ne manje učinkovite i sigurne.

Ako se trovanja napreduje, pacijent razvija "rastuću" paralizu, praćen potpunim gubitkom osjetljivosti i pokretljivosti dijelova tijela koje je pokriveno. Paraliza počinje stopalima i proteže se odozdo prema gore, dostižući dijafragmu - mišić koji je aktivno uključen u čin disanja. To je zbog paralize dijafragme i smrt dolazi od gušenja.

Važna točka! Patologi ne mogu precizno dijagnosticirati uzrok smrti u slučaju trovanja koniinom samo promjenama organa i tkiva pokojnika. Da bi razjasnili razloge, potrebno je proučiti povraćanje i iskašljavanje, svjedočenje svjedoka i fizički dokazi.

Još jedna važna točka! Ne postoji specifičan tretman (protuotrov) za trovanje koniinom: pomoć je usmjerena samo na uklanjanje simptoma. U teškim slučajevima (s respiratornim zaustavljanjem) može se zahtijevati umjetno disanje. Prognoza ozbiljnog trovanja hemlock s dugog razdoblja deprivacije kisika zbog nedostatka disanja ne može se nazvati optimističan: čak i ako se srce i pluća mogu pokrenuti, nemoguće je oporaviti mrtve stanice moždanog korteksa.

Unatoč činjenici da suvremene metode pomoćne onkoterapije omogućuju potpuno odustajanje od uporabe posebno opasanih biljnih otrova, vjerovanje u hemlock i dalje potiče očajne ljude da uzimaju tinkturu.

Nažalost, neki pacijenti liječe hemlock tretman kao jedini način da produžite život, iako samo kratko vrijeme, a ne u toj sposobnosti, kada svaki novi dan donosi radost, a ne mučenje... Dolje navedene informacije su za one među njima.

Mogu li se izliječiti s hemlockom?

Stvar je u tome što je upravo ono što morate učiniti ako ste odlučni pokušati utjecati na tinkturu na sebe. Herbalistični iscjelitelji će vam samo prodati napitak i reći vam o režimima koje možete lako pronaći na internetu. U budućnosti, u pravilu, ostat ćete samo jedan po jedan otrov i provesti eksperimente na svom tijelu.

Evo primjera jedne od metoda:

"Uočio je Hemlock. Napunite fino usitnjene sirovine (cvjetovi ili, u ekstremnim slučajevima, lišće) na vrh i isto, popunite vodkom, čvrsto se približite i stavite na hladnom mračnom mjestu 2-3 tjedna. Ulijte dio u posudu i stavite u hladnjak. Uzmite jednom dnevno u 8 sati ujutro jedan sat prije jela za 0,5 čaša vode, počevši od jedne kapi, i tako dalje sve do četrdeset, dnevno povećavajući za jedan (1-2-3-4, itd.). Nakon što je dostigla 40 kapi, počnite smanjivati ​​jedan po danu (40-39-38-, itd.) Na 1 kapi. Bez pauze, ponovite tretman 2-3 puta.
Povećanjem broja kapi povećajte količinu vode na jednu šalicu.
S pojavom nuspojava (slabost u nogama, vrtoglavicu, mučninu, povraćanje) smanjite dozu za 3 kapi i nastavite s izgradnjom tek nakon 3-4 dana. Ako se ti fenomeni ponovno pojave, nemojte je više povećavati i smanjivati ​​ovu dozu.
UPOZORENJE! Kada nanosite douching ili microclyster sa hemlock, odnosno gornja granica hemlock tinkture (povećanje ne do 40, ali na 25-30 kapi).

Samo za rak od ženskih genitalnih organa:
5. dan tretmana s hemlock tinktura početi primjenjivati ​​vaginalni douching: 50 gr. voda 5 kapi hemlock tinkture, douching noću iz Esmarch čaša po stopi od 15 kapi u minuti. Svakih 5 dana, povećajte dozu za 5 kapi, dovodeći do 15 kapi.
Istodobno dodira vagini s otopinom plavog vitriola: 0,4 g se uzima za 1 litru vode. (s graškom) plavog vitriola. "

Što je bolje koristiti: suhe sirovine ili sprejanjem alkoholnog tinktura?

Nema velike razlike: jedna i druga djeluju na isti način, može uzrokovati najjaču alergijsku reakciju (uključujući smrt) i smrtonosna je u slučaju predoziranja.

Hemlock je bolje kuhati ili kupiti od herbalista?

Ako nemate povjerenja u "narodnu medicinu" i uspijete ostati živi nakon žetve sirovina, bolje je kuhati otrov. Preporuke za sakupljanje, preradu i pohranu hemlocka u velikim količinama prisutne su u mreži.

Ovdje je jedan od njih:

"Prikupljeni dijelovi biljke su lišće, cvijeće, voće (sjemenke). Vrijeme prikupljanja - svibanj-rujan. Listovi i cvjetovi se bere na početku cvjetanja i osušeni na uobičajeni način u sjeni na otvorenom zasebno od drugih biljaka. Sjeme se bere s kišobranima i osuši poput lišća i cvijeća. Kad su suncobrani suhi, sjeme se lako ulijeva.
Osušeni sirovinski materijali pohranjeni su u hermetički zatvorenim spremnicima (staklene posude s najlonskim pokrivačima) odvojeno od drugih biljaka. Rok trajanja - 2 godine.

Kako se liječnici odnose na hemlock?

U većini slučajeva - negativno. Međutim, neki znanstvenici, onkolozi i praktični terapeutici na onkologiji eksperimentiraju s otrovnom tinkturom, propisujući tečajeve liječenja njihovih volontera. Njihov interes za antikancerogeno djelovanje hemlocka i drugih biljaka ne treba smatrati manifestacijom okrutnosti: destruktivni učinak službenih kemoterapeutskih lijekova na tijelo onkološkog pacijenta čini onkologima traženje alternativnih metoda liječenja raka.

Je li moguće liječiti rak uzimanjem hemlocka?

Nećete biti u mogućnosti potpuno se oporaviti od raka s hemlock tinkturom, ali je vjerojatno da ćete postići neki uspjeh i usporiti razvoj bolesti neko vrijeme, ako možete dovršiti liječenje. Približno tome, samo službena kemoterapija radi brže i namjerno. Nažalost, kvaliteta života nakon otrovne terapije često se pogoršava.

Neptraditional metode liječenja bolesti

Izbornik za navigaciju

Prilagođene veze

Korisničke informacije

Vi ste ovdje »Netradicionalni načini liječenja bolesti» Pucnjava za spašavanje »Liječenje akonitom i hemlockom 4 stadija karcinoma

Liječenje akonitnim i hemlock fazom karcinoma 4

Postovi 1 stranica 30 od 30

Share12016-12-11 12:29:49

  • Objavio: Aviel
  • administrator
  • Registrirano: 2011-03-15
  • Pozivnice: 0
  • Poruke: 238
  • Poštovanje: [+ 0 / -0]
  • Pozitivan: [+ 0 / -0]
  • Provedeno na forumu:
    1 dan 1 sat
  • Zadnji posjet:
    Jučer 05:31:14

Ali ipak se liječi?

Hoće li vodka, suncokretovo ulje i hemlock pomoći u raku

Liječnici dijagnosticiraju rak od gotovo 500 tisuća Rusa svake godine. I premda se moderna znanost bori da nas uvjeri da su rak i smrtna kazna dvije različite stvari, nepristrane statističke pokazatelje pokazuju da oko polovice pacijenata umre od ove podmukao bolesti u roku od 12 mjeseci.
Vrlo često se tumor osjeća u ovoj fazi razvoja, kada je lijek, kako kažu, već nemoćan. Nije iznenađujuće da mnogi bolesnici, koji se nalaze u sličnoj situaciji, umjesto da prihvate svoju sudbinu imaju svoju volju i pribjegavaju takozvanim ne-tradicionalnim metodama liječenja. Ono što iz nje izgleda nije zanimljivo nikome ovdje. Kao što se kaže, liječnik je rekao da "u mrtvačnicu" znači mrtvačnicu.
Kazna
Mishakova Elena Vasilievna u mladosti

Kada su liječnici dijagnosticirali moju majku s rakom gušterače, mi smo, kako se i očekivalo, prije svega okrenuli specijalistima. Hvala Bogu, nedaleko od Sankt Peterburg u Pesochnyu, poznat je Sveučilišni institut za onkologiju po imenu profesor Petrov. Ali majstori su samo slegnuli ramenima. Kao što se ispostavilo, pokušaji liječenja ove vrste bolesti predstavljaju jedan od najočitijih stranica moderne medicine. Kemioralna terapija, koja je vrlo učinkovita u mnogim oblicima raka, nije prikladna u ovom slučaju.

Tumor gušterače jedva reagira na bilo kakve utjecaje. Oko 98 posto pacijenata umre u roku od godinu dana. I prosječni životni vijek je 6 - 7 mjeseci. A to je samo ako pacijenti podliježu palijativnim operacijama koje eliminiraju različite komplikacije.

Jedini način da produžimo život je radikalna operacija za uklanjanje cijelog tumora. Ali čak i nakon toga, pacijenti u prosjeku dosežu samo 17 mjeseci. A ako uzmemo u obzir da je takva operacija jedna od najstrašnijih operacija, a ne svaki pacijent je u stanju izdržati. Stoga ne čudi što liječnici ovise o ovoj opciji liječenja izuzetno rijetko.
Ukratko, prospekt je taman.

Ipak, bio je još jedan "primamljivi" prijedlog. U drugoj, ne manje znanstvenoj instituciji, bili smo savjetovani za puno novaca da koriste novu obećavajuću metodu liječenja raka s visokom temperaturom (hipertermija). Srećom, odbijali smo. Kao što se pokazalo kasnije, u vrijeme kada je još bila kontrola nad lijekovima, ova "nova metoda" korištena je u vrlo ograničenim slučajevima. Jer često radi više zla nego dobra. Sada ga pokušavaju gurati svima koji imaju fini novac.

Folklorni iscjelitelji pokazali su se mnogo velikodušnijima s obećanjima. Pokazalo se da su netradicionalne metode liječenja ove smrtonosne bolesti mnogo više od načina rješavanja angine.

Ševčenko je uvjerio da se rak u bilo kojoj fazi može prevladati uz pomoć votke, pola razrijeđene suncokretovim uljem.
Tishchenko i Zholondz obećali su puno iscjeljivanje upotrebom biljnih otrova.
Shatalova je stalno pisao o dobrim rezultatima borbe protiv raka kroz posebnu prehranu.
Akupunktura, Chizhevsky luster i mnogi čudotvorni preparati Viturida također su bili ponuđeni. I razni su čarobnjaci, čarobnjaci i sve to bili s velikim entuzijazmom. Hoće li klijent imati novca.
Karakteristično, svaki od autora smatra da je njegova metoda jedini pravi, a svi drugi iscjelitelji - šarlatani.

U ožujku 2003. mama je podvrgnuta palijativnoj kirurgiji u bolnici Chudnovskaya, a obnovljena je drenaža žuči koja je poremetila tumor. Tumor se nije usudio dodirnuti. Zatim nije imala drugog izbora nego ostati kod kuće i pričekati smrt.

Da bismo uložili barem neku nadu, našli smo je i dali joj čitanje knjige Mark Jolondz, Cancer Is Curable, u kojem autor prezentira svoje tumačenje Tishchenko metode (liječenje hemlock tinkture ili aconit) kao panaceja za sve oblike raka.
Naravno, bilo je teško vjerovati postojanju univerzalnog lijeka za tako složenu bolest, ali svih "popularnih" metoda, to je bilo najlogičnije s gledišta zdravog razuma. Činjenica je da ove biljke sadrže alkaloide, koji su otrovi za ljude. Neke vrste alkaloida se koriste u onkologiji kao kemoterapijski lijekovi. Osim toga, sjećamo se iskustva koje je Alexander Solzhenitsyn proveo na sebe. Izrađen je od raka s tinkturom akonita, a zatim je umjetnički nagovijestio tu priču u romanu Cancer Corps.

Kako bi razjasnio neke bitne detalje, kontaktirao sam Mark Jolondz, koji je, kako se ispostavilo, živi u našem gradu.

Rezultat razgovora s njim nije mi bio presretan. Ispalo je da autor samog medicinskog bestselera nije liječnik. Nikad se nitko nije trudio. I općenito, u ovom trenutku, interes za probleme na onkologiji je potpuno izgubio, jer je nedavno otkrio novi, revolucionarni način suočavanja s bolesti stoljeća - hipertenzije. Sada sve njegove misli traže mogućnosti objavljivanja ovog senzacionalnog materijala.

Jedina vrijedna akvizicija bila je telefon herbalista iz Lipetska, koji je nakon kratkog razgovora poslao bocu za tinkturu za 900 rubalja s uputama za uporabu. Ova količina lijeka trebala bi biti dosta dulje od šest mjeseci.

Mama je oduševljeno počela uzimati tinkturu takozvane "kraljevske metode". Prvi dan - jedna kap. U drugom - dva. I tako do maksimuma. Zatim je dozu počela padati na nulu. Nakon tjedan dana stanka je ponovljena. Jedan od problema je izbor maksimalne doze jer je hemlock još uvijek otrovna biljka. Svaki iscjelitelj imao je svoje mišljenje o tome. Tishchenko je savjetovao da se zaustavi na 20 kapi. Jolondz - do 90. Drugi su predložili mjerenje doze prema dobrobiti. Budući da je vrhunac od 20 kapi bilo previše lako za mamu, odlučila je dovesti do prijema na 90.

Ljeti je majka bila sjajna. Živjela je u zemlji. Svi dani provode u vrtu. Čuvao je dijetu. Pokušao sam jesti proizvode biljnog podrijetla.

No do jeseni su bile komplikacije. Prekinula je hranu. Tumor je blokirao duodenum. U listopadu sam morao napraviti još jednu operaciju za vraćanje intestinalne prohodnosti. Nije bilo dobro čekati, jer pola godine je samo vrijeme kada većina bolesnika s sličnom bolesti umre. Ali nakon povratka iz operacijske sobe kirurg nije sakrio svoje iznenađenje. Rekao je da se po prvi put u svojoj praksi teško poznaje bolest u toj dugoj dobi. Tumor nije povećavao veličinu, nije metastazirao, već je jednostavno promijenio oblik. I premda je prije bio skeptičan za sve vrste popularnih metoda, sada nas je pozvao na nastavak liječenja na isti način.

Nakon toga prošlo je još jedna godina. Dobro je ostalo dobro. I samo ultrazvuk je pokazao spor rast tumora. Kako bi se izbjegla ovisnost o otrovu, tinktura hemlock zamijenjena je akonitnom tinkturom, uz istu dozu. No dinamika rasta i dalje je ostala.

Ali ono što je još uvijek bilo iznenađujuće bilo je da je sindrom boli koji je karakterističan za ovu bolest gotovo potpuno odsutan. Tipično, ti bolesnici su propisani opojnim drogama, a majka nije pila čak ni jednostavni analginum. Iako je krajem druge godine bolesti, stanje zdravlja postupno pogoršalo, još smo se nadali čudima.

Ali čudo se nije dogodilo. Zapravo je izblijedila u roku od tjedan dana. Majci je dijagnosticiran rak stadija IV za 22 mjeseca. Gotovo četiri puta dulje od prosjeka proročanstva moderne medicine takvim pacijentima.

Valery MISHAKOV (novine "Moskovsky Komsomolets u St. Petersburgu", 6. srpnja 2005.)

Akademik Ruske akademije prirodnih znanosti, voditelj Odjela za terapijsku onkologiju, Istraživački institut za onkologiju po imenu profesor Petrov Mikhail Gershanovich

- Tijekom Prvog svjetskog rata, liječnici su slučajno primijetili neobičan uzorak. Za vojnike koji pate od raka, nakon trovanja plinovitim gorušama, rast tumora iznenada je usporio bez ikakvog razloga. Proučavanje ovog fenomena dovelo je do stvaranja prvog kemijsko-terapijskog lijeka (embihin), koji se još uvijek koristi u mnogim zemljama.

Sada je testirano više od 300 tisuća različitih tvari za antitumorsku aktivnost. I ovaj se posao ne zaustavlja na trenutak. Prije nego što se pronađe da je lijek prikladan za liječenje, prolazi tri faze dugoročnih testova. Prvo na životinjama, a zatim na ljude. Najveća dopuštena doza se provjerava. Utjecaj na različite tipove tumora. Razvijen je najbolji način prijema. Stoga razvoj i testiranje novog lijeka košta oko milijun dolara. Tek nakon toga, oni se počnu primjenjivati ​​u svim medicinskim ustanovama.

Sada imamo oko 50 visoko učinkovitih lijekova, koji u mnogim slučajevima mogu značajno produžiti život pacijenata s rakom. Česti slučajevi i potpuni oporavak. Na primjer, u novije vrijeme pojavila se nova švicarska medicina, Mabtera, koja u 87 slučajeva od 100 poraza maligni limfom. Istina, vrijedi i puno - 10.000 dolara.

Postoje, naravno, vrste tumora koji su slabo podložni kemoterapiji. Ali čak iu ovom slučaju, ne bih preporučio pribjegavanje medicinski sumnjivim metodama liječenja. Znanost nije svjesna bilo kakvog antitumorskog učinka alkaloida koji su dio hemlockova ili akonitnih tinktura. Solzhenitsyn je, između ostalog, podvrgnut tradicionalnom liječenju raka u bolnici. Stoga je teško reći da je to metoda ljudi koja ga je spasila od smrti. Mogu se prisjetiti desetaka slučajeva kada su ljudi koji su bili tretirani na razne egzotične načine došli u naš institut. Ali rezultat je uvijek bio isti - bolest je počela do granice. Stoga je propaganda neprovjerenih metoda daleko od bezopasnosti.

Dugoročna promatranja upućuju na to da tijek raka ovisi o psihološkom stavu pacijenta. Stoga se takozvani "placebo efekt" može uzeti kao pozitivan rezultat nekonvencionalne terapije. Kad čak i prazna pilula, predstavljena kao lijek, ponekad čini nevjerojatne stvari.

Osim toga, ne treba zaboraviti da, iako rijetko, bilo je slučajeva spontane regresije tumora i potpunog oporavka pacijenta, čak i bez ikakvog liječenja. Preko 40 godina rada naišao sam na ova dva ili tri puta.

Također mogu reći da se spasitelji čovječanstva od raka pojavljuju s nama s zavidnom dosljednošću. Na primjer, morao sam sudjelovati u provjeri zloglasnog lijeka "Katrex", proizvedenog od jetre katrana. Ravnatelj Tbilisi Zoo Gachechiladze, ravnatelj Zoološkog vrta Tbilisi, zvučao je njegova čudesna svojstva cijeloj zemlji krajem osamdesetih godina. Nekako je uspio dobiti pozitivno mišljenje liječnika Kijevskog instituta za onkologiju, nakon čega se mnoštvo ljudi počelo okupljati u glavnom gradu Gruzije. Jedna ampula tog lijeka otplovila je za tri rublje. Po nalogu Centralnog odbora CPSU-a, osnovana je posebna komisija za rješavanje ovog fenomena.

Pokazalo se da ovaj lijek nema apsolutno nikakav učinak na bilo koju vrstu tumora. Osim toga, što se dogodilo u nehigijenskim uvjetima negdje u stražnjoj sobi zoološkog vrta, pokazalo se da je jednostavno prljavo. Ljudi koji su ga koristili riskiraju ostatke njihovog zdravlja. Osjećaj se pokazao kao udarac.

Valery Tishchenko, autor liječenja raka s biljnim otrovima:

- Knjiga Mark Zholondza je jedna-na-jedan prepisana moja monografija, dopunjena samo poglavljem "Zašto je nemoguće liječiti prema Tishchenko metodi". Osim toga, zbog nekog nepoznatog razloga, ovaj "autor" pretvorio je najvažniju stvar - dozu. Vjerujem da je infuzija kukuta u iznosu većem od 20 kapi, može uzrokovati štetu pacijenta, kao što je u stanju potisnuti imunološki potencijal žive stanice, oduprijeti se nasrtajima horde raka.

Želim napomenuti da je onkologija oduvijek bila i još uvijek ostaje zatvoreno područje. Napisati istinu o ovoj temi znači podvrgnuti se velikom nevolji. Tko je zainteresiran za stotine i tisuće ljudi koji su se oporavili od strašne bolesti ili su produžili svoj život uz pomoć biljnih otrova?

Pričekaj dok nove reforme ne donesu pametne ljude. Možda će ta pitanja biti riješena na državnoj razini.

Terapeut, autor knjige "Rak. Reklamirao sam rat vama! "Andrei Alephirov:

- Metode liječenja onkoloških bolesti s biljnim otrovima postojale su u različitim zemljama još u 17. stoljeću. Na primjer, poznati liječnik Anton Shtork detaljno je proučavao anti-tumorska svojstva hemlocka, odabrane doze, tražila načine za njegovo korištenje. U kineskoj medicini, reference na biljni tretman različitih tumora pronađene su još iz ranijih vremena. Ovdje u St. Petersburgu u Zavodu za hitnu skrb nazvan po Janelidze pod vodstvom doktora medicine Muse TARELKIN za oko 20 godina provode istraživanja o „pomoći pacijentima u naprednim stadijima raka.” Prije četiri godine pozvao sam se u ovu skupinu kao specijalist u području biljne medicine. Naravno, naš glavni zadatak nije bio tretiranje osnovne bolesti, već poboljšanje kvalitete života bolesnika. No, kao rezultat našeg rada, ispostavilo se sljedeće.

Primjena biljnih otrova i drugih biljaka, možete postići značajno smanjenje boli. Niti jedan od pacijenata u pokusnoj skupini nije se pribjegao narkotičkim analgeticima. I samo trećina njih trebala je konvencionalne lijekove protiv bolova.

Mnogi bolesnici, unatoč ozbiljnosti bolesti (97% imali IV stupanj raka), ostali su na raspolaganju i nastavili su ne samo služiti sebi, nego i raditi na svom radnom mjestu.

Također, u pozadini biljne terapije, tolerancija tradicionalne kemoterapije značajno se poboljšala. To je omogućilo smanjenje doze citostatika za 30%, bez smanjenja učinkovitosti liječenja. To zauzvrat dovodi do poboljšane dobrobiti ozbiljno bolesnih pacijenata.

Povećan prosječni životni vijek pacijenata.
Na temelju gore navedenog, može se zaključiti da u većini slučajeva upotreba bilja može značajno poboljšati kvalitetu života pacijenta raka, a ponekad čak i donijeti učinak usporediv s glavnim metodama liječenja.

Što se tiče mehanizama djelovanja infuzija hemlocka i aconita, oni, posebno u malim dozama, vjerojatno neće funkcionirati kao citostatici. Vjerojatno, ti lijekovi mogu utjecati na ljudski imunološki sustav, pomažući našem tijelu da se bori s tumorom.

Želim samo naglasiti: ako je stadij bolesti takva da omogućuje mogućnost aktivnog klasičnog liječenja (kirurgija, kemoterapija, radijacijska terapija), onda to mora biti učinjeno.

Robert Diltz, iz knjige "The Series of Geniuses":

"Tijekom još jedne zanimljive studije, anketirano je stotinu ljudi koji su uspjeli oporaviti od raka. Svi ti ljudi dijagnosticiraju rak u posljednjoj fazi, ali nakon deset do dvanaest godina, i dalje su zdravi.

U ovom slučaju, istraživač je pokušao utvrditi što je zajedničko među svim tim ljudima. Kako se ispostavilo, tretmani koje su primili bili su vrlo različiti. Neki su bili podvrgnuti uobičajenim medicinskim postupcima - operaciji, kemoterapiji i zračenju. Drugi su pribjegavali nekonvencionalnim metodama kao što su akupunktura. Drugi su slijedili prehranu i prehrambene uzorke. Netko je na putu psihologije ili religije.

Jedino što su svi ti stotine ljudi imali zajedničko jest da vjeruju da bi njihova djela donijela rezultate. "

Sanua188 profil
BOS Sanua188
E-pošta Sanua188

Share22016-12-11 12:30:17

  • Objavio: Aviel
  • administrator
  • Registrirano: 2011-03-15
  • Pozivnice: 0
  • Poruke: 238
  • Poštovanje: [+ 0 / -0]
  • Pozitivan: [+ 0 / -0]
  • Provedeno na forumu:
    1 dan 1 sat
  • Zadnji posjet:
    Jučer 05:31:14

Mama je oduševljeno počela uzimati tinkturu takozvane "kraljevske metode". Prvi dan - jedna kap. U drugom - dva. I tako do maksimuma. Zatim je dozu počela padati na nulu. Nakon tjedan dana stanka je ponovljena. Jedan od problema je izbor maksimalne doze jer je hemlock još uvijek otrovna biljka. Svaki iscjelitelj imao je svoje mišljenje o tome. Tishchenko je savjetovao da se zaustavi na 20 kapi. Jolondz - do 90. Drugi su predložili mjerenje doze prema dobrobiti. Budući da je vrhunac od 20 kapi bilo previše lako za mamu, odlučila je dovesti do prijema na 90.

Ljeti je majka bila sjajna. Živjela je u zemlji. Svi dani provode u vrtu. Čuvao je dijetu. Pokušao sam jesti proizvode biljnog podrijetla.

No do jeseni su bile komplikacije. Prekinula je hranu. Tumor je blokirao duodenum. U listopadu sam morao napraviti još jednu operaciju za vraćanje intestinalne prohodnosti. Nije bilo dobro čekati, jer pola godine je samo vrijeme kada većina bolesnika s sličnom bolesti umre. Ali nakon povratka iz operacijske sobe kirurg nije sakrio svoje iznenađenje. Rekao je da se po prvi put u svojoj praksi teško poznaje bolest u toj dugoj dobi. Tumor nije povećavao veličinu, nije metastazirao, već je jednostavno promijenio oblik. I premda je prije bio skeptičan za sve vrste popularnih metoda, sada nas je pozvao na nastavak liječenja na isti način.

Nakon toga prošlo je još jedna godina. Dobro je ostalo dobro. I samo ultrazvuk je pokazao spor rast tumora. Kako bi se izbjegla ovisnost o otrovu, tinktura hemlock zamijenjena je akonitnom tinkturom, uz istu dozu. No dinamika rasta i dalje je ostala.

Ali ono što je još uvijek bilo iznenađujuće bilo je da je sindrom boli koji je karakterističan za ovu bolest gotovo potpuno odsutan. Tipično, ti bolesnici su propisani opojnim drogama, a majka nije pila čak ni jednostavni analginum. Iako je krajem druge godine bolesti, stanje zdravlja postupno pogoršalo, još smo se nadali čudima.

Ali čudo se nije dogodilo. Zapravo je izblijedila u roku od tjedan dana. Majci je dijagnosticiran rak stadija IV za 22 mjeseca. Gotovo četiri puta dulje od prosječne moderne medicine predviđa takve bolesnike.

Share32016-12-11 12:30:37

  • Objavio: Aviel
  • administrator
  • Registrirano: 2011-03-15
  • Pozivnice: 0
  • Poruke: 238
  • Poštovanje: [+ 0 / -0]
  • Pozitivan: [+ 0 / -0]
  • Provedeno na forumu:
    1 dan 1 sat
  • Zadnji posjet:
    Jučer 05:31:14

Valery Tishchenko, autor liječenja raka s biljnim otrovima:

Vjerujem da je infuzija kukuta u iznosu većem od 20 kapi, može uzrokovati štetu pacijenta, kao što je u stanju potisnuti imunološki potencijal žive stanice, oduprijeti se nasrtajima horde raka.

Terapeut, autor knjige "Rak. Reklamirao sam rat vama! "Andrei Alephirov:

Što se tiče mehanizama djelovanja infuzija hemlocka i aconita, oni, posebno u malim dozama, vjerojatno neće funkcionirati kao citostatici. Vjerojatno, ti lijekovi mogu utjecati na ljudski imunološki sustav, pomažući našem tijelu da se bori s tumorom.

Share42016-12-11 12:31:00

  • Objavio: Aviel
  • administrator
  • Registrirano: 2011-03-15
  • Pozivnice: 0
  • Poruke: 238
  • Poštovanje: [+ 0 / -0]
  • Pozitivan: [+ 0 / -0]
  • Provedeno na forumu:
    1 dan 1 sat
  • Zadnji posjet:
    Jučer 05:31:14

Kao što se vidi iz gore navedenog, "prošlo je još godinu dana, hemlock je zamijenjen akonitom, koji je, kao i svima koji se liječi otrovima, poznat kao najjači otrov i mogu pretpostaviti da je potrebno brže početi liječiti aconitom i usredotočiti se na samopoštovanje ako se dinamika rasta tumora nastavi, U svakom slučaju, pacijent mora osjetiti nelagodu tijekom takvog tijeka samoliječenja i izoštriti njegovu pažnju na njemu.Zašto se pretpostavljalo da je danas postalo malo lošije, može li se zaustaviti? Sve to treba potaknuti sam organizam.. Druga mogućnost je da e "ohrabrujuće riječi onkologa, pacijent" opušten "od privremenog uspjeha i nije obratio dovoljno pozornosti na tijek samo-liječenja, inspiriran prvim uspjehom.
Zbog činjenice da prijelaz iz jednog otrova u drugi nije napravljen na vrijeme, vrijeme je izgubljeno zbog ovisnosti jedne stanice raka na jedan otrov. A onda doza akonita nije indicirana, teško je reći, ali da akonit ne može djelovati na stanicu raka to je nemoguće
Pretpostavljam da je jedan ciklus liječenja bio uspješan, pacijent je uspio postići stabilizaciju tumora, treba uzeti u obzir i reakciju stanice karcinoma na akonit, treba odabrati odgovor tijela i ispravnu dozu za učitavanje i mislim da je najvažnije sljedeće Slijediti cijeli tijek liječenja i donijeti zaključke i donositi odluke vrlo hladnokrvno bez nepotrebnih emocija, a najvažnija stvar je ne očajavati se i ne prepuštati ovoj bolesti. Idite do kraja i vjerujte! što će biti uspjeh.

Share52016-12-11 12:31:21

  • Objavio: Aviel
  • administrator
  • Registrirano: 2011-03-15
  • Pozivnice: 0
  • Poruke: 238
  • Poštovanje: [+ 0 / -0]
  • Pozitivan: [+ 0 / -0]
  • Provedeno na forumu:
    1 dan 1 sat
  • Zadnji posjet:
    Jučer 05:31:14

Predlažem da pročitam pismo koje sam dobio od herbalista
odgovara na pitanja koja me zanimaju.

Vrlo ste izloženi riziku dostizanja takve doze. 90drops je gotovo 2,5 ml aconitske tinkture, a jedna smrtonosna doza Aconite J. je samo 4-5 ml. Uskoro je smrtonosna doza, moguće je da se Aconite North, a ne Jungar, spasio od nevolje. Moramo biti pažljivi, iako se ni u čemu ne iznenadim, ljudi se prema sebi tretiraju, a ponekad su iznenađeni koliko su živi.

Na trošak kemije slažem se s vama, postotak ljudi kojima pomaže je vrlo mali, u većini slučajeva ljudi samo krše kemiju koja u potpunosti uništava imunološki sustav.

> 1. Može li se MTS naviknuti na aconite u takvom razdoblju i trebam promijeniti sjever prema Jungaru.
Ako dobro razumijem, pili ste Akon na sjeveru 5 mjeseci, s obzirom na visoke doze, mislim da bi ovisnost trebala započeti (obično ovisnost 7-8 mjeseci), a vaš akonit će najvjerojatnije prestati raditi.

> 3Ako promijenite ono što je otrov.
Činjenica da je potrebno promijeniti u Dzhungarsky - SINGULALLY, te imati 2,3 infuzije u našem arsenalu.

Smatram da bih trebao nastaviti samozdravu s dozama šoka u intervalima između kemoterapije i nakon toga.
Ovo je samo ako vaše tijelo može izdržati takva opterećenja. Imajte na umu da će od tečaja do tijeka kemije oslabiti i savijati štap. U ovom slučaju trebamo snažne antioksidante.

> 2. Preporučuje se uzimati Jongar aconit u standardnim dozama, jer sam naviknut na bubnjeve
Prva tri tečajeva, savjetujem vam da se pridržavate standardnih shema, a zatim, nakon što podučavate svoje tijelo da otrovate, pijete što god želite, ali jednostavno nemojte doći do smrtonosnih doza.
Nije uvijek moguće pobijediti rak. Uzimanje biljnih otrova, kod nekih ljudi tumor je lokaliziran po veličini graška, ne raste i ne smanjuje se u nekom, ali se ona zaustavlja, a tada ljudi sjede na otrovima godinama igranjem s dozama, u nekim slučajevima potpuno se riješi, ali to su uglavnom benigni i inicijalni faze malignih tumora.

Tumor vam može dulje vrijeme pogoditi šokim dozama, ali zbog hormonskih poremećaja i oslabljenog imuniteta u tijelu, ona će početi rasti ponovno, jer glavni uzrok nije uklonjen, ali je proizveden samo privremeni učinak. Uostalom, tumor nije formiran u tijelu baš kao da. Stanice raka prisutne su u zdravom tijelu, prepoznaju ih imunološki sustav i uništavaju, a kad dođe do hormonskog zatajenja, tijelo ih prestaje prepoznati i smatra ih svojim, pa se tumor razvija tijekom godina. U pravilu - tumor razvija 6-8 godina i ne pokazuje nikakve znakove, a zatim oštar povratak koji je vrlo teško zaustaviti. Također je polagano izliječena otrovima. Možda ćete godinama morati uzimati otrove. Udarna doza je samo privremeni učinak. Pa, možete, na primjer, uspoređivati ​​tumor s komadićem leda. Koristite šokne doze kipuće vode (otrovi), ali samo se malo rastalilo i ostalo. A ako sustavno održavate "vruću temperaturu" u tijelu s otrovima, zasigurno će se rastopiti bez traga, potrebno je vrijeme i kašnjenje u vršnim dozama od 2-3 dana do 2-3 tjedna, ovisno o općem stanju tijela i indikacijama hemoglobina i leukocita, Najbolji učinak će biti ako glatko dostignete maksimum slajdova prema shemi - 3 tjedna držite na 30 kapi (Aconite) ili 40 kapi Hemlock, nego jednom kada dođete do 90 i vratite se na jednu kapu.
_________________

Share62016-12-11 12:32:04

  • Objavio: Aviel
  • administrator
  • Registrirano: 2011-03-15
  • Pozivnice: 0
  • Poruke: 238
  • Poštovanje: [+ 0 / -0]
  • Pozitivan: [+ 0 / -0]
  • Provedeno na forumu:
    1 dan 1 sat
  • Zadnji posjet:
    Jučer 05:31:14

Što se tiče doza --- Ja sam tretiran prema ovom načelu. Što je veća doza, to je veći učinak citostatskog ubojice.
ali ovdje najvažniji TIME je djelovanje svakog lijeka (bilo aconit ili nekog drugog citostatskog agensa). Lijek se koristi u smanjenoj stani, pa je stoga potrebno uhvatiti takvu dozu prije ovisnosti i pogoditi tumor visokom učinkovitošću.
Dok akonit radi za mene, ali mislim da ću uskoro morati promijeniti razred, tražim dzungarijanca

U mom slučaju HT.

doveli su do stabilizacije, ali volumen lezija ostao je na mjestu, regresija plus, minus 2 ili 3 mm. Glavni mts u (prosinac nije CT) već je čisti eksperiment,
bez kemije, smanjena za 2 mm. Težina u jednoj lozi smanjena je u drugoj povećana.
Posljednja CT je povećana na 2,4 cm. Došao sam na početni zapis nakon što sam završio tečajeve HT-a (rujan)
Ali u l y je 10 mm bilo 6mm. tamo je sjeckao cikloferon., drugi l y je 13 postao 15 mm.. To je situacija.
Možda je to zbog igre s dozama. Uostalom, ponekad se penjem na velike doze i oštro otići.

Probušio sam 5 ampula s polioksidonom, nisam ništa osjetio. Apsolutno. Bacio je.
Ali galavit-otlichno.Poschustvoval kao što on odlazi na pogođena mjesta otišao ugodnu toplinu i veselje, pravo fluttered kroz kolibu.
Shemu je savjetovao jedna osoba, on je također upoznao moje mišljenje da ga liječi iskusni onkolog.
Shema je 5 amp.1 jednom dnevno i 10 svaki drugi dan, ali za sada sam ga ostavio na rezervat - Pripremam se za ubojstvo eksperiment s aconit Sjever!
Sve ću istisnuti iz nje dok se tijelo ne koristi u potpunosti.
Ultrazvuk 14. ožujka -

Share72016-12-11 12:32:20

  • Objavio: Aviel
  • administrator
  • Registrirano: 2011-03-15
  • Pozivnice: 0
  • Poruke: 238
  • Poštovanje: [+ 0 / -0]
  • Pozitivan: [+ 0 / -0]
  • Provedeno na forumu:
    1 dan 1 sat
  • Zadnji posjet:
    Jučer 05:31:14

Po akonitnim ekstraktima Sjever.

1Vytyazhka 30 grama akonita + 450 ml votke za inzistiranje 14 dana Nastavite Pijte iz 1 kapice 3 puta dnevno na 30 kapa i dolje 3 staza s
s pauzom od 7-10 dana. Kapanje 3 žlice vode. Aconit je kupio u F-centru u torbi. Boja čaja s
umjeren miris.

2 ekstrakta kapuljača iz korijena sjeverne akonitne zemlje, sakupljenog prošlog ljeta istodobno s infuzijom votke
oko 10-12% Miris je blaga. Boja je tamnosmeđa.

3 napa 50 grama aconita po 400 grama alkohola
4Vytyazhka 100g akonita s votkom. Boja tamnog čaja s crnom.
5 poklopac Slično kao i 1. 30 grama za 450 votke proizvedeno krajem studenog u prvom mjesecu.

Share82016-12-11 12:32:36

  • Objavio: Aviel
  • administrator
  • Registrirano: 2011-03-15
  • Pozivnice: 0
  • Poruke: 238
  • Poštovanje: [+ 0 / -0]
  • Pozitivan: [+ 0 / -0]
  • Provedeno na forumu:
    1 dan 1 sat
  • Zadnji posjet:
    Jučer 05:31:14

Osjećala sam se i sjetila sam se osjećaja kada sam razrješivao tumor u desnom pluća kada sam eksperimentirao. Zajedno s aconitom, uzeo sam ASD-2, dlakav deksametazon i imunofan.
Ali u tom trenutku koristio sam 1 ekstrakt akonit i 2 2 zbog činjenice da ekstrakti 1 prema herbalistovom receptu (jer nisam promatrao standardnu ​​dozu) i nisam imao dovoljno za granične doze i koristio sam drugi ekstrakt. uhvaćen nakon smanjenja granične doze - to je točno nakon uzimanja aconit - i uhvatio osjećaj reakcije. otapanje tumora.
U svom eksperimentu, vjerujem da je aconit glavna priprema i provjeravam svoje djelovanje na sebi djelovanjem različitih koncentracija ekstrakata.
Vrlo je važno da ustanovim primjenjuje li se MTS na jednu vrstu aconit, ali osjećam da akonim koji prihvaćam još uvijek radi.

2 ekspriment sam počeo da se protežu 3 (alkohol) Spojite juhu fireweed, lišće, zatim na vrhu, postepeno povećavajući snagu i dozu prije dolaska na granični Akonit 1 eksperimentalcima ograničit 90 osjetio da je to doza za mene je postala slabaya.I dozu.Doshel povećanje do 120 i smanjio dozu za 10 prijamnika za 1 sat.
Mislim da je alkohol oslabio djelovanje akonita.

Share92016-12-11 12:33:10

  • Objavio: Aviel
  • administrator
  • Registrirano: 2011-03-15
  • Pozivnice: 0
  • Poruke: 238
  • Poštovanje: [+ 0 / -0]
  • Pozitivan: [+ 0 / -0]
  • Provedeno na forumu:
    1 dan 1 sat
  • Zadnji posjet:
    Jučer 05:31:14

Planocelularni karcinom je druga najčešća varijanta raka pluća (25-40% slučajeva). Jasno pratiti do pušenja ☼ Smatra se da je tumor proizlazi iz pločastih metaplazije epitelnih stanica traheobronhijalnih ☼ karcinom pločastih stanica često otkriven blizu korijena pluća u obliku endobronhijalni lezija (u 60-70% slučajeva) ili perifernog zaobljena obrazovanje> Tumor brzo uzrokuje bronhijalne opstrukcije> Karakterističan relativno spor rast i relativno kasno metastaziranje> Primarni fokus je podložan nekrozi središnjih područja s formiranjem šupljina.

Share102016-12-11 12:33:24

  • Objavio: Aviel
  • administrator
  • Registrirano: 2011-03-15
  • Pozivnice: 0
  • Poruke: 238
  • Poštovanje: [+ 0 / -0]
  • Pozitivan: [+ 0 / -0]
  • Provedeno na forumu:
    1 dan 1 sat
  • Zadnji posjet:
    Jučer 05:31:14

Stupanj histoloških zloćudnih bolesti

GX tumorska diferencijacija ne može se razjasniti
G1 vrlo diferenciran
G2 umjereno diferenciran
G3 slabo diferenciran
G4 nediferenciran
metastaza
- Metastaza na ne-prsnim područjima.

• U mozgu, kostiju, jetri i nadbubrežne žlijezde.
- lokalna distribucija i regionalna metastaza.

• Klicanje u mediju, velike posude prsnoga zida, perikardij.

• U limfnim čvorovima vrata pluća, srednjeg, supraclavularnog i aksilarnog limfnog čvora.
-

Share112016-12-11 12:33:48

  • Objavio: Aviel
  • administrator
  • Registrirano: 2011-03-15
  • Pozivnice: 0
  • Poruke: 238
  • Poštovanje: [+ 0 / -0]
  • Pozitivan: [+ 0 / -0]
  • Provedeno na forumu:
    1 dan 1 sat
  • Zadnji posjet:
    Jučer 05:31:14

ervichny centar (T)

• TX - nema načina za procjenu primarnog fokusa; često se javlja kada se dijagnoza potvrdi citološkim pregledom sputuma, ali tumor nije otkriven radiografski i endoskopski (latentni karcinom) ili nije dostupan za otkrivanje (pregled nije moguće izvesti) • T0 - primarni fokus nije određen • Tis - neinvazivni rak (bez znakova invazije)

• T1 - tumor koji nije veći od 3 cm u promjeru, okružen plućnim tkivom ili visceralnim pleuralom, bez znakova invazije približno lobar bronchus tijekom bronhoskopije (površinski rast tumora bilo koje dužine unutar zidova bronha, bez utjecaja na glavni bronh, označen je kao T1]

• T2 - tumor veći od 3 cm u promjeru, ili primarni fokus bilo koje veličine, klijanje visceralnog pleura ili atelektazu uzrokujući opstruktivnu upalu pluća; ili se proteže do korijena pluća. Prema bronhoskopiji, proksimalni rub tumora nalazi se 2 cm udaljen od karine. Bilo koja istodobna atelektaza ili upala pluća ne proširuje se na cijelo pluća.

• T3 - tumor bilo koje veličine, klijanje susjednih tkiva: prsnoga zida (uključujući pancossov sindrom), srednjovjekovne pleure, perikardij, dijafragmu ili glavni bronh proksimalno do 2 cm od karine, ali ne dostizanje ili tumor povezanog ukupne atelektasi ili ukupne upale pluća

• T4 - primarni fokus bilo koje veličine, kližujući bilo koju od sljedećih struktura: elemente medijastinuma, srca, velikih krvnih žila, dušnika, jednjaka, kralješaka, karine ili prikazivanja tumora u istom omjeru; ili maligni pleuralni izljev (u nekim pacijentima, izljev nije izlučaj; u odsutnosti tumorskih elemenata u punctatima, prikazana je torakoskopija s pleuralnom biopsijom. Ako se izljev nije izravno povezao s tumorom, proces se treba smatrati T1-T3].

Regionalni limfni čvorovi (N)

NX - nema dovoljno podataka za procjenu stanja limfnih čvorova
N0 - nema znakova regionalnih limfnih čvorova
N1 - metastaze u peribronhijalnim i / ili limfnim čvorovima korijena pluća na pogođenoj strani, uključujući izravnu klijavost primarnog tumora
N2 - oštećenje srednjeg i / ili bifurkacijskih limfnih čvorova na pogođenoj strani
N3 - metastaze u limfnim čvorovima mediastina ili korijena pluća na suprotnoj strani; poraz prescalnih ili supraclavikularnih zona

Udaljena metastaza (M)

MX - nema dovoljno podataka za prepoznavanje udaljenih metastaza
M0 - nema znakova udaljenih metastaza
M1 - identificirane udaljene metastaze, uključujući pojedinačne čvorove tumora u drugim lobovima pluća (iste i druge strane). Utjecajni organ treba razjasniti: pluća, kosti, jetra, mozak, vanparazni limfni čvorovi, koštana srž, pleura, koža, druga
[M1 uključuje pojedinačne tumorske čvorove (prikazivanja) u različitim režnja (na istoj strani ili nasuprot pluća)
Grupiranje po fazama

Skriveni rak THN0M0
Stadij 0 - TisN0M0
IA pozornica - T1N0M0
IB stadij - T2N0M0
Faza IIA - T1N1M0
Stadij IIB - T2N1M0; T3N0M0
Stadij IIIA - T1N2M0; T2N2M0; T3N1M0; T3N2M0
Stadij IIIB - bilo koji T s N3M0; T4 bilo koji N s M0
IV stupanj - bilo koji T bilo N s M1

Tipično, TNM deskriptori određuju se na temelju kliničkih, rendgenskih, endoskopskih i kirurških dijagnostičkih metoda. Granice širenja tumora određuju se nakon radikalne kirurgije. U potonjem slučaju, nakon korekcije deskriptora TNM-a na temelju histoloških podataka, dodaje se slovo "p" (pTNM) ispred. U kirurškom pripravku preporuča se ispitivanje najmanje 6 limfnih čvorova.

Share122016-12-11 12:34:19

  • Objavio: Aviel
  • administrator
  • Registrirano: 2011-03-15
  • Pozivnice: 0
  • Poruke: 238
  • Poštovanje: [+ 0 / -0]
  • Pozitivan: [+ 0 / -0]
  • Provedeno na forumu:
    1 dan 1 sat
  • Zadnji posjet:
    Jučer 05:31:14

O meni.-11 godina nakon kirurškog zahvata, raka pluća, krajem 2010. ponovno se pojavila, a veljača 2011. poslali su za liječenje simptomima, tumor pluća, lijevo MTS, leđno-adrenalna žlijezda, limfni čvorovi, mts do retroperitonealnog l Prvo smo počeli raditi HT-a, napravili smo prvi tečaj, proučili smo, otišli kući, doći će za tjedan dana i razmišljati o tome što dalje. Dolazim poslati simulirani tretman pacijentu u mjestu stanovanja.
Otišao sam u središte F-a, propisao bakterije-aconit, počeo sam piti po dozi, kao što sam propisao, imao sam malo snage da sam počela raditi tjelesne vježbe, noćne more nestale, ali općenito je sve stanje postalo izvrsno, ali stalno Bio sam mučen pomisao da ovaj TEMPORAL poboljšanje koji aconit nije mogao nositi s takvom količinom i volumom lezija MTS-a, ali nastavio sam liječenje.
Na internetu postoji mnogo informacija o tome kako se liječiti aconitom, ali u osnovi svi preporučuju standardnu ​​dozu do 30 maks.maximuma. No, nakon što sam dosegla 15 kapi ove doze, osjetio sam i došao do zaključka da sam samo izazvao napredovanje i odlučio sam vlastiti rizik da podignem dozu do maksimuma., jer sam zaključio za sebe - više doza, destruktivniji učinak "I odlučio sam riskirati i kretati se po ADMISSION - što više nisam imao što izgubiti. Uhvatio sam doS 90 kapu povezan ASD-2, napravio deksametazon prema shemi Urgentni onkološki pomoć, jer bol u vratu vrata maternice nkah.rednosti na prsima i vratu, bol kod okretanja glave, dosezanje maksimalne doze, osjećala sam se da više ne mogu izdržati i počela smanjivati ​​dozu, stanje je bilo loše, slabost, znoj, nesanica, činilo se da je teško liječiti potrebu liječenja, Nisam mogla čekati na prijem, a organizacija je zatražila 10. travnja, osjećala sam se kao da je iz pluća, uglavnom s desne strane, kao da nešto pada, olakša i kao da je prsa zamalo mjesto, a zbog poboljšanja odlučio sam kontaktirati RKOD s rezultatima ispitivanja R -Gr.OKG i ultrazvuk OBP i nadbubrežne žlijezde. 18.04.2011g.
Kont. P-g.-desna žarišna formacija praktički "razrijeđena" -reducijski trag (S 4.2 x 2.5 cm gustoća = 5 = 20 EdN ekstrakt iz CT od 21.01.2011.)
Ultrazvuk OBP-a i nadbubrežnih žlijezda, protu-podataka. Za fokalnu patologiju nije otkrivena.

Share132016-12-11 12:34:28

  • Objavio: Aviel
  • administrator
  • Registrirano: 2011-03-15
  • Pozivnice: 0
  • Poruke: 238
  • Poštovanje: [+ 0 / -0]
  • Pozitivan: [+ 0 / -0]
  • Provedeno na forumu:
    1 dan 1 sat
  • Zadnji posjet:
    Jučer 05:31:14

Ekstrakt iz CT-a od 01.21.2011

Periponi c-r oba pluća, desno s propadanjem. MTS u vnl l y, mts do retroperitoneal l y, mts na lijevu nadbubrežnu žlijezdu.
Dijagnoza u pražnjenju: periferni karcinom gornjeg režnja lijevog pluća T2N1M1G2.
Liječenje Kemoterapija Ciklofosfamid 800 mg, Vinkristin 2 mg, Doksorubicin
Volumena lezija.

Otpušten je za simulirani tretman od strane terapeuta na mjestu života.

Share142016-12-11 12:34:43

  • Objavio: Aviel
  • administrator
  • Registrirano: 2011-03-15
  • Pozivnice: 0
  • Poruke: 238
  • Poštovanje: [+ 0 / -0]
  • Pozitivan: [+ 0 / -0]
  • Provedeno na forumu:
    1 dan 1 sat
  • Zadnji posjet:
    Jučer 05:31:14

ELEMENTI EKSPERIMENTI Od 24. do 15. veljače 2011

Kont. P-g.-desna žarišna formacija praktički "razrijeđena" -reducijski trag (S 4.2 x 2.5 cm gustoća = 5 = 20 EdN ekstrakt iz CT od 21.01.2011.)
Ultrazvuk OBP-a i nadbubrežnih žlijezda, protu-podataka. Za fokalnu patologiju nije otkrivena. MTS nije detektiran u nadbubrežnoj žlijezdi, u bolesnika.

Ali mjesec dana prije samozastarenja dobio sam tijek HT-a.
Ciklofosfamid 800 mg, Vinkristin 2 mg, Doksorubicin

Share152016-12-11 12:35:02

  • Objavio: Aviel
  • administrator
  • Registrirano: 2011-03-15
  • Pozivnice: 0
  • Poruke: 238
  • Poštovanje: [+ 0 / -0]
  • Pozitivan: [+ 0 / -0]
  • Provedeno na forumu:
    1 dan 1 sat
  • Zadnji posjet:
    Jučer 05:31:14

Prema rezultatima ispitivanja, bio je hospitaliziran i prebačen na kontrolu DKDS-a Od 25. travnja 2011. godine prošao je tečaj kemoterapije, koji je odlučio učiniti kako bi konsolidirao svoje samokrješenje kako bi završio preostale poraze. Liječnici su imenovali odaziv za 3-4 tjedna zbog ponovljenog procesa kemoterapije.
Želim napomenuti da je tijekom prolaska CT-a došlo do vidljivog poboljšanja stanja, povećan apetit, pojavio se energija, a nakon što prođem ovaj tečaj, želim također primijetiti da nema nikakvih nuspojava, čak ni kosa nije izašla, au intervalu između nadolazećeg CT-a uzeo je aconit i Biljke prema načinu rada dr. Alefirova, na savjet o kojem sam odlučio krenuti na kemiju, a sve upute dr. I izvodile su točno, pogotovo jer nisam trebala izaći na velike doze. ii ITU utvrditi invalidnosti g ode na P-t svibnja (u pauzi od kemoterapije), što je potvrđeno da je tumor u desnoj pluća je odsutan i volumena MTS u lijevom pluća

Share162016-12-11 12:35:25

  • Objavio: Aviel
  • administrator
  • Registrirano: 2011-03-15
  • Pozivnice: 0
  • Poruke: 238
  • Poštovanje: [+ 0 / -0]
  • Pozitivan: [+ 0 / -0]
  • Provedeno na forumu:
    1 dan 1 sat
  • Zadnji posjet:
    Jučer 05:31:14

Krajem svibnja 2011. godine nastavio je s drugim HT-ovim tečajem na ambulantnoj osnovi, a Karboplatin Bastard bio je strašan i jedva preživio, a opet ostalo, a tijekom ostatka skenirao sam za kosti i CT. Kosti su čiste, a nakon kemije klanja volumen mts nije smanjen 2 x 2 x 2.4 cm.
Nakon što su počeo raditi, kao što sam shvatio, slab CT 1 time-Cyclophosphane 1 jar u tjedan-5 tjedana. Nema bačva i bez osjećaja.
Na kraju svih kursa kemoterapije, potvrđena je CT scan OGK i abdominalna šupljina, gdje su rezultati 18. travnja 2011. godine MTS u lijevoj nadbubrežnoj žlijezdi bili potvrđeni i veličina MTS-a nije se promijenila i volumen MTS u lijevom pluću ostao je., 4cm.
Odavde, zaključak je, nakon klirenske kemoterapije (karboplatina), kao što sam shvatio blage kurse kemoterapije i samo-liječenje na standardnim MTS slajdovima u lijevom pluću bez promjena..
ali u vrijeme završetka liječenja, HT se osjećao gotovo zdravo i želim dodati da se stanje zdravlja poboljšalo tijekom liječenja. Prvo, nakon što je kemijska klanja bila vrlo loša, ali tada se poboljšanje postupno postupno, svaki dan proživljavalo sam bolje i bolje.
U rujnu sam otišla u DKDS vidjeti onkologa i ispitali su još 2 CT-testa (kontrastna injekcija). Utvrđeno je da u nadbubrežnoj žlijezdi nije bilo MTS-a i rekli su da u skupini nije bilo 4 stanica.
Ostalo je isto. Odaziv u RKOD-u nakon 6 mjeseci STABILIZACIJA.

ZAKLJUČAK CT OT13.09 2011
MTS je lezija lijevog pluća. Lymphodenopathy unutarnjih g l i y.

Share172016-12-11 12:35:42

  • Objavio: Aviel
  • administrator
  • Registrirano: 2011-03-15
  • Pozivnice: 0
  • Poruke: 238
  • Poštovanje: [+ 0 / -0]
  • Pozitivan: [+ 0 / -0]
  • Provedeno na forumu:
    1 dan 1 sat
  • Zadnji posjet:
    Jučer 05:31:14

EKSPERIMENTA OD LISTOPADA DO PROSINCA 2011

Nakon odmora od 3-4 tjedna nakon završetka posljednjeg tečaja kemoterapije, odlučio sam nastaviti samostalno liječenje aconitom bez kemoterapije i uključiti se u liječenje biljke vatrogasaca, pečenje je počelo prema shemi brda uz brdo.
,pa sam s vremena na vrijeme osjetio nelagodu u lijevom pluću i slabim osjećajem gorenja u rebra, slaboj boli u aksilarnoj regiji l / u. U studenome, bol u l / godu i osjećaj pečenja počeo se pojačati i povezao sam se s mojim cikloferonom liječenja. m.no onda sam počeo ubod pravo u axillary l u gdje je osjetio bol
Prilikom uzimanja cikloferona došlo je do značajnog poboljšanja u blagostanju. Početkom prosinca stavio sam aconitnu sjevernu 100g tinkturu na 500 vodka i počela ga uzimati. Dosegnula sam dozu od 90 kapa da uništi MTS u lijevom pluću i drugoj prljavštini u lizalima i silazim. ASD-2 nije uzimao. Kada je liječenje cikloferona završilo, spojio sam polioksidonij, ali nisam osjetio ništa o probijanju 5 ampula., to se zagrijava do pluća i čini se veselim, i probavljam dexamethasone osjećajući se dobro. Također sam probušio deksametazon koji sam na vlastitu inicijativu prošao poslije CT skeniranja OGK-a, u prosincu 2011. godine

Veličina lezija: 10.12.2011

MTS u plućima je 24 * 20 * 20 * postao 22 * ​​20 * 20 aksilarni 10 čelika 6 mm HL gr 10-12 mm

Share182016-12-11 12:36:07

  • Objavio: Aviel
  • administrator
  • Registrirano: 2011-03-15
  • Pozivnice: 0
  • Poruke: 238
  • Poštovanje: [+ 0 / -0]
  • Pozitivan: [+ 0 / -0]
  • Provedeno na forumu:
    1 dan 1 sat
  • Zadnji posjet:
    Jučer 05:31:14

Usta su beznačajna, ali još uvijek su VICTORY.

Svi biljari pišu o potrebi promjene određenih vremenskih razdoblja.
i došao sam do zaključka da moram promijeniti stupanj akonitnog jer Stanica raka navikla se na Severny aconite. Trenutno, akoniti još uvijek rade, dolaze poznati osjećaji. Pokušao sam ne osjetiti hemlock-poput celandina. U ovom trenutku, problem je u potrazi za prirodnim korijenima Dzhungar aconite, inzistirati na sebe. I nastaviti moje liječenje s usmjerenjem SAMO na stanje zdravlja i reakcije tijela. odgovor tijela, bez gubitka nade i vjere da možete produžiti život i poboljšati

Share192016-12-11 12:36:15

  • Objavio: Aviel
  • administrator
  • Registrirano: 2011-03-15
  • Pozivnice: 0
  • Poruke: 238
  • Poštovanje: [+ 0 / -0]
  • Pozitivan: [+ 0 / -0]
  • Provedeno na forumu:
    1 dan 1 sat
  • Zadnji posjet:
    Jučer 05:31:14

Radioterapija uništava stanicu raka samo na području grede, a 1 mm desno ili lijevo, stanice ostaju neozlijeđene. Da bi se utvrdilo da su stanice raka skoro ubili, nema takve mogućnosti. Da, nema doze za odabir za svaki organizam. stanica raka u cijelom tijelu pacijenta raka.
To se može obaviti samo nosivim otrovima
krvi i limfa u svaku ćeliju u cijelom tijelu.

Share202016-12-11 12:36:42

  • Objavio: Aviel
  • administrator
  • Registrirano: 2011-03-15
  • Pozivnice: 0
  • Poruke: 238
  • Poštovanje: [+ 0 / -0]
  • Pozitivan: [+ 0 / -0]
  • Provedeno na forumu:
    1 dan 1 sat
  • Zadnji posjet:
    Jučer 05:31:14

Znanstvenici na Sveučilištu Strathclyde u Glasgowu istražili su učinkovitost i prednosti metode u kojoj će pacijenti s rakom pluća dobiti sigurniji tretman. Ova metoda eliminira intravenoznu primjenu lijeka i uvodi upotrebu lijekova s ​​nebulizatorom u obliku inhalacije. Uz ovaj tretman, tijelo će dobiti ubrzani učinak lijeka, postaje manje i nuspojave, posebno na bubrege.

Razvojni programer ove metode rekao je da ako cisplatin, koji je najpopularniji lijek za rak pluća, primijenjen pacijentima u obliku inhalacija, to će utjecati na stanice raka, a ozlijedivši manje zdrave. Parovi lijekovi brzo i duboko prodiru u pluća i počinju svoje aktivnosti uništiti rak. Terapija će biti blaža i jednostavnija, čime se povećava očekivano trajanje života pacijenata.

Prilikom korištenja ove metode, potrebno je uzeti u obzir kako inhalirati. Uz neispravnu uporabu, možete naštetiti i tako potresati zdravlje pacijenta. Postoje kontraindikacije.

Na istom sveučilištu u Institutu za farmaciju i biomedicinske znanosti, istraživači razvijaju nove lijekove protiv bolesti onkologije, srca, shizofrenije i različitih infekcija.

Share212016-12-11 12:37:56

  • Objavio: GERA
  • administrator
  • Registrirano: 2016-12-08
  • Pozivnice: 0
  • Poruke: 188
  • Poštovanje: [+ 0 / -0]
  • Pozitivan: [+ 0 / -0]
  • Provedeno na forumu:
    11 sati 42 minute
  • Zadnji posjet:
    2017-02-22 10:09:35

Kako udišete

S pojavom hladnog vremena, učestalost prehlade povećava se mnogo puta. A ako su svi bolesni, oni se naravno obrađuju na različite načine. Netko u žurbi u ljekarnu za reklamiranim novim drogama, pa, drugi se tretiraju dokazanim metodama koje su koristile čak i naše bake. Među takvim jeftinim i dokazanim metodama - udisanje. U pravilu, oni su napravljeni preko pare koja proizlazi iz vruće posude, u kojoj se nalazi vruća voda ili ljekovita bujon. No, inhalatori su stvarno tako bezazleni i kako udisati bebu, pa čak i odraslu osobu kako ne bi uzrokovali štetu.

Udisanje je postupak udisanja ljekovitih tvari u različitim oblicima. Ova metoda liječenja djelotvorna je samo u prvim manifestacijama bolesti dišnog sustava. Osim toga, udisanje može biti drugačije: možete disati kao vodenu paru i aromatske tvari. Za inhalacije vode, u pravilu, otapaju ljekovite supstance u vodi ili čine korisne decocije. Udisanje mineralnom vodom ili morskom soli postalo je vrlo popularno. Inhalacije vode također su podijeljene u paru, vlažnu i toplu vlažnost. Mokre inhalacije se, u pravilu, uz pomoć posebnih inhalatora.

Ako je vrsta inhalacije pravilno odabrana, onda su pogodnosti sigurna. Doista, u ovom slučaju, lijek djeluje izravno na sluznicu, ne ulazeći u trbuh. Udisanje se smatra lokalnom terapijom, pa zbog različitih bolesti propisano je udisanje raznih lijekova i tvari u različitim dijelovima dišnog trakta.

Ljekovite tvari za inhalaciju koriste se u obliku pare ili aerosola (ako se inhalacija vrši pomoću nebulizatora). Apsorpcija lijeka u krv kada se to dogodi vrlo brzo, i stoga njegovo djelovanje počinje mnogo brže. Također, većina otopina i lijekova koji se koriste tijekom inhalacije odmah doprinose izlučivanju sluzi i sputuma.

Nemojte se bezumno uključiti u udisanje, jer oni, kao i druge metode liječenja, postoje određene kontraindikacije. Bezizražajno udisanje čini se samo na prvi pogled.

Udisanje je kontraindicirano ako:
imate groznicu
jeste li skloni krvarenju
imate srčano zatajenje
postoje plućne bolesti osim katara
imaju srčane bolesti.

U svakom slučaju, prije početka liječenja inhalacijom trebate se posavjetovati s liječnikom.
Pravilno udahnuti

Udisanje je točno - to znači da morate slijediti određena pravila tijekom postupka.
trošiti inhalaciju u 1-1,5 sati nakon jela
ljekovita tvar mora biti pravilno inhalirana i izdahnuta, bez ometanja. Ako liječite ždrijelo, bronhije ili pluća, potrebno je udisati kroz usta
nakon udisanja treba ukloniti svako opterećenje na grlu, nemojte jesti niti piti
za česte inhalacije, bolje je kupiti nebulizator, to je prikladnije za upotrebu.

Mnogi se roditelji pitaju kako dijete dobro udisati. Ako je beba još uvijek mala, udisanje vrućom vodom je kontraindicirano. Djeca često dobivaju opekline od respiratornog trakta nakon takvih postupaka, a sam postupak nije siguran za blesav.

Vrlo je korisno provoditi inhalaciju kao profilaksu tijekom izbijanja virusa. To može biti ili inhalacija s eteričnim uljima (možete upotrijebiti svjetiljku za aromu), ili jednostavno inhalacijom para pilljenog češnjaka ili luk.

Pa, posljednji. Prije nego počnete s udisanjem, provjerite

Share222016-12-11 12:38:34

  • Objavio: GERA
  • administrator
  • Registrirano: 2016-12-08
  • Pozivnice: 0
  • Poruke: 188
  • Poštovanje: [+ 0 / -0]
  • Pozitivan: [+ 0 / -0]
  • Provedeno na forumu:
    11 sati 42 minute
  • Zadnji posjet:
    2017-02-22 10:09:35

Placebo učinak 22. srpnja 19:47

Ponekad sve što je potrebno od liječnika za liječenje je lagati. Možda bolesnik ne bi trebao znati cijelu istinu?

Bol u trbuhu zbog sindroma iritabilnog crijeva jedan je od najčešćih pritužbi pacijenata, ali proizvođači lijeka nisu uspjeli osloboditi siguran i učinkovit lijek koji bi se mogao nositi s ovim problemom. U 2008, istraživač Harvarda Ted Kapchuk predložio lijek koji pomaže mnogo veći broj pacijenata od bilo kojeg od prethodno razvijenih lijekova.

Njegov čarobni tretman je imitacija akupunkture plus intimni razgovor s pacijentom. Kao rezultat ove terapije, 62% od 262 bolesnika koji su sudjelovali u eksperimentu osjećali su se bolje - izvješće o studiji objavljeno je u autoritativnom British Medical Journalu. U skupini pacijenata koji su bili na čekanju samo za liječenje, samo 28% imalo je znatno smanjene simptome. U trećoj skupini pacijenata koji su prolazili kroz lažnu akupunkturu bez intimnih razgovora, postignut je prosječni rezultat: 44% se osjećao bolje.

Prema Kapchuku, eksperiment pokazuje kako je značajan utjecaj na stvarne simptome izražen čekajući liječenje i medicinski ritual. "Naša vlastita volja, mašta i vjera mogu utjecati na tijek bolesti", kaže Kapchuk.

Kapchuk je jedan od rijetkih istraživača koji proučavaju tajnoviti učinak placeba. Otkrili su da čekanje prednosti liječenja učinkovito utječe na simptome mnogih bolesti i uzrokuje stvarne promjene mozga pacijenata. Naravno, placebo neće pomoći kod kardiovaskularnih bolesti. No, vjeru u liječenje može ublažiti bolove u leđima, poboljšati stanje u Parkinsonovoj bolesti, ublažiti depresiju i ublažiti mučninu.

U medicini je uobičajeno zanemariti placebo učinak. Pri testiranju lijekova, farmaceutske tvrtke pokušavaju to smanjiti. Kapchuk vjeruje da bi liječnici trebali poduzeti sve napore kako bi ga ojačali, oko medicinskih postupaka s ritualima. To će povećati učinkovitost postojećih tretmana i smanjiti potrošnju skupih lijekova koji imaju mnoge nuspojave. "Ritual liječenja igra važnu ulogu koja je često zanemarena", kaže Kapchuk.

Kapchukovo istraživanje pomaže shvatiti zašto liječnici često vjeruju da su uspjeli pronaći novu metodu liječenja, a tek kasnije kasnije ustanovili su da placebo pilula ili druga iluzija liječenja ima isti učinak. Već dugi niz godina, artroskopija koljena smatra se dobrim lijekom za artritis bol. U 2002. godini, rigorozno kliničko ispitivanje pokazalo je da se pacijenti također oporavljaju u istom stupnju kada oponašaju ovaj postupak. Prošlog ljeta dva glavna testa ocijenila su učinkovitost vertebroplase, koja ublažava bol u osteoporozi uvođenjem cementne supstance u leđa. Liječnici su izvijestili o visokoj učinkovitosti. No, ispostavilo se da zavaravani tretman bez tvari za cementiranje ima isti učinak. Sve je o očekivanjima pacijenta.

Najnovija senzacija bila je istraživanja koja su pokazala da je učinkovitost antidepresiva u liječenju blage do umjerene depresije samo malo viša od šećerne pilule. "Namjeravamo li se i dalje varati, tvrdeći da su poboljšanja uzrokovana lijekovima kada je riječ o našoj komunikaciji s pacijentima?" - pita psihijatar Daniel Carlat. "Glavni pozitivni učinak kod uzimanja tableta nema neurokemijske reakcije, ali nešto drugo."

Kapchuk je diplomirao na Sveučilištu Columbia sa stupnjem vjerskih studija. On je jedan od rijetkih medicinskih profesora na Harvardu koji nemaju stupanj. Akupunkturistički stručnjak postao je zainteresiran za placebo učinak kada je 70-ih godina pisao disertaciju o kineskoj medicini u Macau. Sada vodi skupinu istraživača koji proučavaju placebo učinak na potpore Nacionalnih instituta za zdravstvo.

Prema Kapchuku, placebo je kombinacija psiholoških prednosti koje pacijent proizlazi iz posjete liječnicima i lijekovima. Veći i složeniji ritual, to je jači placebo učinak, on pokazuje u svom istraživanju. Placebo učinak uzrokovan operacijom i medicinskim postupcima često je veći od onih tableta, jer istraživač smatra da su očekivanja za takav tretman veća.

Liječnici i pacijenti podcjenjuju činjenicu da simptomi često odlaze sami. Bol u leđima, sindrom iritabilnog crijeva, depresija i anksioznost mogu se povećati ili smanjivati. Ljudi idu liječniku kada su simptomi najteži. U tretmanu vide razlog za bilo kakvo poboljšanje u njihovom stanju, čak i ako se osjećaju bolje. Neki su tvrdili da ovo nije pravi placebo učinak.

No, nedavne studije su pokazale da sham tretman ima pravi učinak na mozak. Psiholog Sveučilišta u Coloradu Thor Weiger je jedan od onih koji su sudjelovali u njima. "Postojali su mnogi argumenti protiv postojanja placebo učinka", kaže Weiger. Ali sada, u njegovim riječima, "znanost je stvarno napravila skok."

Posljednjih godina dokazano je da placebo mijenja percepciju boli. Čekanje prednosti liječenja uključuje vrstu sustava nagrađivanja, a mozak počinje proizvoditi dopaminske i prirodne tvari slične opojnim sredstvima. "Placebo učinak vezan je uz prirodni mehanizam kontrole boli", kaže Falk Ippert s Medicinskog centra Hamburg-Eppendorf u Njemačkoj. "Ovo nije neki nedostižan fenomen."

Godine 2004, Weiger i njegovi kolege stavili su jednostavnu kremu na ruke 50 volontera, a zatim su stavili vruću keramičku ploču na njihove ruke dok su subjekti bili u strojevima za snimanje magnetskom rezonancijom. Polovica sudionika eksperimenta bila je obmanuta, rekavši da krema ublažava bol. Ta skupina je imala 20% manje izglede da se žale na bol u usporedbi s onima koji nisu očekivali ljekoviti učinak od kreme. Tomogram magnetske rezonancije pokazao je da je neuronska aktivnost u područjima mozga odgovorna za bol, u onih koji su bili zavedeni, dramatično pala.

Placebo je također učinkovit u liječenju Parkinsonove bolesti. Pacijenti postupno umiru od stanica mozga koje proizvode dopamin. U studiji Sveučilišta British Columbia, čiji su rezultati objavljeni 2001. godine u časopisu Science, šest pacijenata s Parkinsonovom bolesti dobilo je placebo, a zatim je proučavalo njihove mozak. Čekanje na olakšanje dovelo je do stvaranja velike količine dopamina u zahvaćenim područjima mozga.

Placebo je preveden s latinskog kao "poput". Dva stoljeća ta riječ znači liječenje koje nema učinka, ali može zadovoljiti pacijente. Koncept placeba populariziran je u članku anesteziologa Henryja Beechera, djelotvornog Placeba, objavljenog 1955. godine.

Skeptici ne odustaju. Danski epidemiolog Asbjorn Hrobyartson analizirao je 202 studije u kojima je liječenje različitih bolesti s placebom uspoređeno bez liječenja i otkrilo je statistički značajno placebo učinak za liječenje samo dva stanja: bol i mučnina. Prema njegovim riječima, često se placebo učinak odnosi na oporavak bolesnika, uzimanje njezinog tijeka ili napor pacijenta da se ugodi liječnicima.

Farmaceutske tvrtke pokušavaju minimizirati placebo učinak, a liječnici ga koriste. Istraživanje provedeno 2008. godine među američkim terapeutima i reumatologima pokazalo je da polovica od njih propisuje placebo, uključujući šećerne pilule, vitamine i prehrambene dodatke koji mogu utjecati samo na pacijenta. No placebo učinak može se koristiti čak i sa učinkovitim lijekovima. Eksperiment Dan Duke Ariela, ekonomista na sveučilištu Duke, pokazao je da placebo, koji je, kako su rekli pacijenti, košta 2,50 dolara po piluli, pomogao im bolje nego onaj koji navodno košta samo 10 centi.

Ariely je saznao o placebo učinku kada je bio tretiran nakon teških opeklina. U izraelskoj bolnici gdje je ležao, doze morfina bile su ograničene kako bi spriječile ovisnost. Ponekad pacijenti iscrpe svoje dnevne doze i počnu vrištati boli. "Sestre su im dale placebo injekcije i zaspale su. Bilo je nevjerojatno ", kaže on.

Placebo učinak se također može koristiti za smanjenje doze lijeka. To će spasiti i spriječiti nuspojave. Eksperiment Robert Eider, psiholog na Medicinskom fakultetu i stomatologiji Sveučilišta u Rochesteru, na 46 pacijenata s psorijazom pokazao je da se steroidi mogu smanjiti na pola liječenjem psorijaze pomoću pune doze steroida jednog dana i placebo vrhnja na drugima. "Interakcija mozga s imunološkim sustavom vrlo je raznolika, razmjena signala ide na oba načina", kaže Eider.

Za istraživače poput Kapchuka i Weigera, može potrajati desetljećima proučavati psihološke i neurobiološke mehanizme iza placebo učinka. Možda nikad ne znaju točno kako to funkcionira. Ali kada vam liječnik propisuje skup lijek ili tešku operaciju da se bave jednostavnim simptomima, trebate ga pitati jedno pitanje: koliko je učinkovitiji ovaj tretman nego placebo?
Izvor: forbesrussia.ru.

Share232016-12-11 12:39:57

  • Objavio: GERA
  • administrator
  • Registrirano: 2016-12-08
  • Pozivnice: 0
  • Poruke: 188
  • Poštovanje: [+ 0 / -0]
  • Pozitivan: [+ 0 / -0]
  • Provedeno na forumu:
    11 sati 42 minute
  • Zadnji posjet:
    2017-02-22 10:09:35

http://www.mediasphera.ru/journals/oto/detail/290/4397/
Nove mogućnosti korištenja sonodinamske terapije u onkrinologiji

Chopovskyjev komentar
U članku se ističe novi način liječenja raka u kombinaciji ultrazvuka i metronidazola. Metronidazol je priznat tretman za rak, kako je izvijestio istraživač na Ph.D. Svishcheva. Međutim, predloženi SDT ne garantira liječenje bez recidiva. Ova tehnika ne uzima u obzir da je rak bolest cijelog organizma i ne može se liječiti lokalnim učinkom na tumor. Rak je parazitna bolest i uzrokuje Trichomonas. Na trichomonad trihopol djela. Pitanja o pravilnom liječenju raka obrađuju se na forumu rak.qpf.su.
Ja, kao sudionik tribina, suautor su stvorili novu, rafiniranu teoriju parazitskog porijekla raka zvane Cancer Formula parazitskog porijekla, kao i novi tretman raka zvanom Lifebuoy. Naši se razvoji s ovim imenom široko objavljuju na Internetu i mogu se pronaći putem pretraživanja. Otkrili smo da se u svim izvorima daje pogrešna shema oralne administracije Trichopola, gdje su propisane pogrešne pojačane doze lijeka i nije dano točno vrijeme liječenja. Međutim, postoje poteškoće u uništavanju Trichomonas u samom tumoru. Predloženi članak i provedena istraživanja omogućuju nam da stvorimo kombiniranu metodu liječenja kombinirajući SAD s našom metodom. Da biste to učinili, trebate liječiti cijelo tijelo Trichopolumom prema našoj shemi i istodobno koristiti SDT. Ovo se može raspravljati na našem forumu. Ova metoda liječenja može u potpunosti ukloniti problem liječenja svih vrsta raka. tj U medicini se može riješiti problem globalnog značaja i ostati jedan korak za rješavanje ovog problema. Objavit ću ovo pismo na našem forumu, koji ima naziv Parazitska teorija raka. Hvala vam na savjetu i istraživanju. Boris Chopovsky. 12.17.12.

P.s. Forum je već razgovarao o liječenju raka koristeći zvučne valove određene frekvencije.

Share242016-12-11 12:40:24

  • Objavio: GERA
  • administrator
  • Registrirano: 2016-12-08
  • Pozivnice: 0
  • Poruke: 188
  • Poštovanje: [+ 0 / -0]
  • Pozitivan: [+ 0 / -0]
  • Provedeno na forumu:
    11 sati 42 minute
  • Zadnji posjet:
    2017-02-22 10:09:35

Kompleksne dražeje s barijevim sulfatom, hidroksimetil uracilom i metronidazolom za dijagnozu i liječenje crijevnih bolesti

Patent za izum №: 2443419
IPC klasifikacija: A61K A61P
(RU), Pleheva Dina Vladimirovna (RU), Shikov Nikolaj Artemovich (RU), Vladimir Vojvodovichov (RU), Pleheva Vitalij Alekseevich (RU), Plehev Vladimir Vyacheslavovich
Datum izdavanja: 27. veljače 2012
Početak patenta: 8. studenog 2010
Sažetak: Izum se odnosi na terapijski dijagnostičko radiopojasno sredstvo u obliku tableta. Agent za uzimanje lijeka sadrži 0,25 g oksimetiluracil i metronidazol, kao i smjesu barijevog sulfata za fluoroskopiju s krumpirovim škrobom u omjeru 4: 1 ili 6: 1. Kao pomoćne tvari za prevlačenje jezgre, proizvod sadrži alkohol-acetonsku otopinu acetilftalil celuloze 5%, vodenu otopinu Kollidon 90F 3%, otopinu polietilena niske molekulske mase u heksanu 10% i medijsko ljepilo Sulfakrilat. Izum osigurava protuupalno i antimikrobno djelovanje, jednoliku raspodjelu u crijevima, kontrolirano oslobađanje s djelovanjem produženja i dane vremenske ovisne dezintegracije. 5 il.

Share252016-12-11 12:40:34

  • Objavio: GERA
  • administrator
  • Registrirano: 2016-12-08
  • Pozivnice: 0
  • Poruke: 188
  • Poštovanje: [+ 0 / -0]
  • Pozitivan: [+ 0 / -0]
  • Provedeno na forumu:
    11 sati 42 minute
  • Zadnji posjet:
    2017-02-22 10:09:35

http://aum.mybb.ru/viewtopic.php?id=651
Trichomonas se još uvijek smatra jedino uzročnikom polu-venerične trichomoniasis. Mnogi ljudi imaju isti odvratni i odbacujući stav prema ovom parazit, kao u većini modernih liječnika koji su čuli samo o vaginalnoj trichomanade tijekom prvog kursa instituta. Nažalost, sami parasitologi su krivi za zanemarivanje Trichomonas. Istraživanje ljudskih jednostaničnih parazita: toksoplazma, Giardia (crijevni parazit), tripanosome (krvni parazit) i Trichomonas (parazit šupljina i tkiva) nisu mogli u potpunosti procijeniti svoju opasnost za ljudski život. To se posebno odnosi na Trichomonas, koji je neprimjetan za pacijenta, radeći njegovo prljavo djelo. A kad se manifestira sa strašnim simptomima, već je vrlo teško pomoći osobi, posebice suvremenim imuno-depresivnim metodama liječenja bolesnika s rakom.
Međutim, zbog svoje fragmentacije, čak iu onkologiji, radiolozi nazivaju Trichopol kao senzitizer, kemoterapeuti kao imunostimulant, i kirurzi kao anti-anaerobno sredstvo. Ali bez obzira na to kako se trikopol zove, to je prije svega anti-trichomonas droga. Istodobno, ne proučavajući mehanizam djelovanja Trichopola, opasno je preporučiti ga pacijentima koji boluju od raka, već oslabljenoj bolešću i prethodno provedenim traumatskim metodama liječenja, iako ovaj lijek izravno utječe na temeljni uzrok bolesti. Nije tajna da je izlječivost pacijenata s rakom manja od 33%. Mnogi drugi često umiru od recidiva, ubrzo nakon petogodišnjeg razdoblja od početka liječenja. A ako to dodamo otpornost na stanice tumora - Trichomonas, koja se može pojaviti ako se Trichopol koristi nepravilno, tada rezultati liječenja mogu postati mnogo gori.
Onkologija znanost još ne može raditi "na nov način", a neki praktičari i mnogi bolesnici već vide besmisao i štetnost liječenja "kao i prije". Stoga su počeli primjenjivati ​​Trichopolum, koji "iz nekog razloga" poboljšava stopu liječenja bolesnika s rakom. No, ono što će se dogoditi iz čudnog hibrida, na primjer, imunosupresivnu kemoterapiju i "imunostimulirajuće" trikopol, pacijenti uče tek nakon vremena dodijeljenog svakom od njih.

Share262016-12-11 12:42:12

  • Objavio: Nina
  • Gosta

Jednostavno registriran na web mjestu, nije pročitao sve informacije, to će potrajati puno vremena. Već dugo više nije zainteresiran za problem raka, ali morao sam. Roditelj ima rak rektuma i trenutno prolazi kroz zračenje. Htio bih mu ponuditi liječenje hemlockom uz propisani lijek, ali bojim se da će to smatrati herezom. Apsolutno nisam zainteresiran za neku osobu, ne širim bilje, a nisam povezan s iscjeliteljima, ali imao sam iskustvo liječenja s hemlockom o kojem želim reći. Tijekom svog života bio sam skeptičan prema svim vrstama narodnih tretmana i općenito vjerujem u život samo u sebi i mojem iskustvu. Također sam pokušao da ne sudjelujem u "grabbers", pogotovo sada kada je lijek postao trgovina. Općenito, apeliram samo na kirurške slučajeve.
Sklona je vjerovati da u životu nema ništa slučajno. Dakle, naš pas, šestogodišnji boksač (u udaljenom B.), obolio je od onkologije. B. nije bio samo član obitelji, već se smatrao glavom i s tim se morao složiti. Imao je loš užitak, ali je on ljutito volio, bio je jako uzrujan kad je jedan od vlasnika bio odsutan, nije jesti, nije pio nekoliko dana, ležao na vratima čekajući. Mislim da je razvio onkologiju na živcima. Bio sam prvi koji je u njemu otkrio dva tumora, koja su se brzo razvijala i dala mu ovu dijagnozu. Mladi veterinar nije to potvrdio, ali morao sam se obratiti iskusnijima, dijagnoza je bila sarkom mekog tkiva. Oni su izvršili operaciju, uklonili tumore na anusu i nozi, ali nakon dva mjeseca formirana na drugim mjestima, prvo mala, potom počela rasti, B. počeo šepati, opet su otišli do veterinara koji je ranije radio. Isprva su ga željeli imenovati operacijom, već su ga položili na stolu, ali veterinara, bez posebnog značenja, a opća anestezija je nepovoljna, nedavno je promijenila mišljenje i ponudio telefonu ženi koja ima iskustva u liječenju pasa s otrovnim biljem. Razmotrio sam sve to kao hrabrosti, ali ono što treba učiniti bi trebalo staviti B. na spavanje tjedan-dva. Razgovarali smo telefonom, onda je moj muž otišao i donio hemlock tinkturu i režim, a istodobno je pogledao životinje u fazi liječenja, koju je pokupio iscjelitelj na ulici. Režim liječenja bio je nepristojan, točka je bila povećanje koncentracije, ali po mom mišljenju kalkulacije su bile pogrešne, pretraživale su se kroz i-nete, a ja sam bio apsolutno "ne u subjekta", došao do zaključka da ću se inkrementalno tretirati, dovesti do 15 kapi i prije. Naravno, praćenje prenosivosti. Općenito, samo sam koristio travnitsa kako bih dobio bradavicu, a nakon ove sheme, njezina mi se kompetencija činila upitnom za mene. Pokušat ću skratiti priču. Naš B. na hemlocku živio još sedam godina, tako da mnogi zdravi boksaci ne žive, ova pasmina nije od dugog vijeka. Uzmi pauze. Kako prestati uzimati tumor. Počnem se izliječiti, sve krvari, zaboravljaju, ali prolaze. Svi su bili zadivljeni mojim strpljenjem, a B. je još uvijek spavao samo u krevetu sa svojim sinom, to je stalno pranje posteljine. U 13, uzeo sam duge stanke, bojao sam se naviknuti na to. Sve se nastavilo, metastaze su otišle u limfne čvorove na vratu i svugdje, pogođene su bubrega i slezena, B. konstantno pio i napisao, potrčao sam za njim s kantom. Sin mu je počeo liječiti u Moskvi, liječen je bubrega i drugih organa, a kad sam pitao mog sina da li se B. liječi zbog onkologije, jer već ima lymphosarcoma, pokazalo se da takva dijagnoza nije napravljena. Zatim je sin uzeo B. na onkologu, položio ispitivanja, potvrđen je rezultat - limfosarkom. Bio je potpuno uplašen, je li moguće da je pas 13 godina star i u takvoj državi ostao samo s relikvijama za kemiju, to je samo glupost, iznuđivanje, sve je njihovo liječenje bilo iznuđivanje. Općenito, B. naša umrla je vlastitu smrt, uspjela ne spavati, nije grijeh u duši, u dobi od 13,5 godina.
Sažetak: usprkos mojoj nevjerici, hemlock je stvarno pomogao, pas je bio vesela i vesela još mnogo godina. Također sam se susreo sa svojom obitelji, koja je imala istu priču s boksačicom, a njima su djelovali u istom veteranu. Čak su i tumori bili prvi u istoj dobi i na istim mjestima, sve je bilo poput naših, ali su otišli kod drugog liječnika i dva mjeseca kasnije njihov pas je morao biti spojen.
I sve to nije slučajno, dok sam liječio B., ja sam imao problema - raka dojke. Tumor je porastao skokovima i granicama. Nisam se trudio, smireno sam ga uzeo, u mom životu bilo je toliko mnogo dramatičnih događaja da smrt smatrao oslobođenjem. Ali ne činiti ništa, nekako izgleda kao samoubojstvo, a ja sam vjernik. Također sam odlučio piti hemlock prema shemi 1-40-1, to neće biti gore, istodobno sam napravio aplikacije s glinom i, već sam zaboravio, vosak s nešto drugo, ja sam ga uzeo u nekom članku, izmjenjujući između, za pola godine. Sve je gotovo. No, godinu dana kasnije, otkrila je da su supraclavikularni limfni čvorovi povećani, morala je ponovno proći kroz hemlock. Ponekad ga pijem za prevenciju, ali ne često.
Ovo nije oglas, samo dijeljenje osobnog iskustva. Kad nije naišla na ovo, svi biljni tretmani činili su krivovjerje i skitnica. Općenito, u ovoj bolesti postoji puno misterija, postoje slučajevi oporavka ljudi koji su već ispušteni da umru kući. Netko pomaže liječenju, ali netko to ne čini. Možda su ljudi upravo razvili svoje biološke resurse, pa dolazi smrt.. Upravo sam opisao svoje iskustvo liječenja, ne preporučujem nikome, oni će to smatrati ludom. Dogodilo se mi prije 7 godina. Ali tijekom tog vremena mnogi od mojih prijatelja i poznanika liječenih liječnicima umrli su od onkologije. Sada je opet zainteresirana za ovu temu, rođak od 65 godina je bolestan pa me pitam treba li mu ponuditi piti hemlock ili ne. Već sam napisao, sada prolazi kroz zračenje, mislim da hemlock neće ozlijediti, ali zapravo je sve tako individualno. Naravno, svatko u ovome slučaju mora sam donijeti odluke, bojim se čak i savjetovati.